- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iyi geceler kızlar
bbende elişi başladım bakalım biraz oyalasında uykudan gözümü açıyım diye.
gece gündüz uyuyorum hiç gözümü açamıyorum.
işallah yarın bildirimler çok çok güzel olur..ben pek ümitli deylim artı çıkmayım yeter.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok geç oldu ama uğramadan edemedim
Akşam yemeğinden sonra kızla ingilizce ödeviyle uğraştık sonrada oturduk biraz Jenga oynadıkazda kaneviçemi yapıp geldim
Fena sardı bu kaneviçe olayıyarısına geldim sayılır
Bitince mutlaka sizlerede göstericeğim
Yarın inşallah herkes için çok güzel ve az kalorili bol eksili bir bildirim günü olur
Canım sende yarın bildirimini yaparak başlangıçını yapbir sonraki haftada inşallah sende listede olursun tabi menü paylaşmayı unutma malum 3 gün menü bildirmeyene liste yok
İnşallah hep hoşuna gider burası ve o gazlada çok güzel kilolar verirsin
İNŞ iyisinizdir bayadır gelemiyordum bi bakayım sizlere dedim
saol canım çok şükür bende iyiyim sizleride gördüm daha iyi oldum heveslendik bir tedaviye baslıcaz diye kalakaldım iki aydırAleyküm selam canım
Çok şükür iyiyizİnşallah sende iyisindir Yoğunlukmu var hayırdır bayadır yoksun meydanda
hoşbuldum canım sıcak karsılaman için çok teşekkür ederim gecenin bir yarısı konusacak birilerini bulmam çok hoştopiğimiz hamaratlaştı maşallahh minik adaşım sen maşallahh hepinize beyazcanım çok fazla uyuma uykuda kilo yapıyor biliyosun
amin tatlım yarın hepimiz güleriz inş
a.s. cecoşumm herkes bitirince göstersin bakalım ellerinize sağlık şimdiden
Hoşgeldin canımmm
teşekkürler beyazcanım valla bende sizleri çok özleim biraz önce durumlarımı cecoma yazdım aynen o şekilde yimayyyyhoş geldin sevilcanımm ,nerelerdesin nasılsın .özlettin kendini
teşekkürler beyazcanım valla bende sizleri çok özleim biraz önce durumlarımı cecoma yazdım aynen o şekilde yim
sen nasılsın canım
sanada canım iyi gecelerAllah rahatlık versin hepinize yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür inş tatlı rüyalar
olsun canım ya en azından almamamısın bu bile büyük başarı valla tebrikleri hak ediyorsun beyazcanımbıraktığın gibiyim canım yerimde sayıyorum..
işallah tedavin güzel sonuçlanır ,kiloyu falan takma sen
haklısın bitanem ben havucu pişmiş olarak çok tüketyrm kız seviyo diye biçok yemeğe kullanyrm hatta salatam bilem havuçtan ama dikkat edicem pişmiş havuç hele kızarmış hiç yok zaten kızaran bakıcının kabahati yav bana havuç kızartılırmı ayyy bende ne kötym kadın iylik yaptı güya boğazına dur de eşin yesin dimi ya olmaz işte ille yiyecem pişman olacamİyi akşamlar kızlarrrrr
Hoşgeldin topiğimize Çağlacımm
Offf beyazcanımmm okuyunca sana sarılmak geldi içimdengeçmişi unutmaya çalış bitanem bende çok zor bir çocukluk geçirdim
üstelik benim üvey annem gerçekti az çektirmedi bana yılar sonrada özür diledi ama geçmişte yaşattıklarının etkilerini hala çekiyorumm allah kendi anneme sağlık sıhhat versin ömrümden alıp ona versin tek duam o boşver geçmişi beyazcanımmm geleceğimize bakalımm biz hep burdayız canımcım acılar paylaştıkça azalırmış seviyoruz seniii
kolay gelsin miniim ellerine sağlık
cecoşummm bayılıyorum senin yazdıklarına daha önce de demişmiydim:26: dizi film gibi okuyorum inan bu arada o su programını bende indirdim 2 lt bitiriyordum genelde ama bu gün içine böldüğü için daha sağlıklı oluyor tşkler tatlım ayrıca reklam yapan arkadaşa verdiğin cevapta süperdi biz tombişiz ya hemen gelmiş buraya yazmış ay gıcık oluyorum bu tiplere
künefemiiiiyaalayın mahkumuuu inş bugün yapmışsındır sporunu canımcımmm kalhvaltıda reçel yeme tatlım kuru ekmek ve reçel olmamış
Evet benimde hoşuma gidiyo burası çok güzel bi ortam :))bu arada ben Pazartesi başladım yarın kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu?
canım inş uygular ve en kısa zamanda verirsin kilolarını kendim vermiş kadar mutlu olcam bendemi başlasam biş diyetisyene yaaaa pzartesiye bi düşünmek lazımartık spor hocama bırakıyorum kendimikas oranım çok gözüküyo kendi yorumuma göre ama görünüşte bi tık yok :44: hayatli hafif karın kaslı bi hatun olmak ,otururken kendini belli eden cinsten
canım listemi bugün öğleden sonra aldım , yarın inşallah liste dışına çıkmamaya başlıycam
ama bugün sayılmaz ki bilmiyodum listemiçokta ispitcisin canım :18::18:
amin canım cümlemize hayırlı olur inşallah :))Hadi hayırlısı canım çok sevindim senin adına kesinlikle faydasını göreceksin spor hocan turşunu çıkarsın inş
İspiyona bayılırım yaşasın kötülüknapim sende kaçamak yapma
inşallah bende çok hevesle gittim diyetisyene ve inşallah güzel dönüşümlerini alırım , listeme bakarsan zaten çok basit bir liste ve çok çeşitli değil , bence uzmandan yararlanmak en doğru seçim imkanlar varsa eğer , tavsiye ederim canımcanım inş uygular ve en kısa zamanda verirsin kilolarını kendim vermiş kadar mutlu olcam bendemi başlasam biş diyetisyene yaaaa pzartesiye bi düşünmek lazım
hepinize kolay gelsin
kilo vermek isteyen arkadaşlar sadece beslenmesine dikkat ederek hedefe ulaşmanız çok mantıklı değil
spor yaparak ve beslenmeye dikkat ederek 1 ayda 4-5 kilo yağdan verip aynı zamanda sıkılaşmak isteyen varsa yardımcı olabilmek için burdayım :)
Herkese iyi geceler...
Sabah:
Yalancı Menemen
2 dilim ekmek
Öğle:
Yok
Akşam:
1 kase nohut yemeği
1 dilim ekmek
Sauna eşofmanı ile biraz trampolin biraz Zumba mekik o an ne yapabildiysem bebişim rahat bırakmadı o da illa benle zıplayacak :)) bugunluk bu kadar bi de ben spordan sonra duştan sonra baya uykum geliyo sizde de böyle oluyo mu?
Ben bişeyler yapmaya çalışıyorum sen neler önerirsin?
ben de yeni katıldım aranıza...ilk kez 88 kilo oldum ve çok mutsuzum..liposuctıon da yaptıracağım haftaya nollur dua ediinnAllah rahatlık versin hepinize yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür inş tatlı rüyalar
ben de yeni katıldım aranıza...ilk kez 88 kilo oldum ve çok mutsuzum..liposuctıon da yaptıracağım haftaya nollur dua ediinn
slm kızlar dün akşam süt sağma makinem geldi ve çok kötü bişe farkettim. benim sütüm yok. gece sağdım 50 ml çıktı çocuk bağırmasın da benmi bağırayım. acaba kıza kızım diyet yapıyosun zırlama diye telkin versem işe yararmı:44::44::44: bu gün misafir gelecek sanırım. komşular yarın uğrarız taziye için demişlerdi. evde hiç bişe yok napsamki. acaba dilayı yarım saatliğine komşuya bırakıp marketi mi talan etsem.
gece berbattı ya. rüyamda eşim beni aldatıyodu kalktım adamı temiz fırçaladım neden beni aldattın diye. adam vallahi ben bişe yapmadım diyo. dedim biliyom kırkım çıkmadığı halde bişe yapmadım dedin bu durumda beni aldatıyosun dedimkız neler kuruyon kafanda yorgunluktan canım çıkıyo sen ne diyosun dedi ve küstü. sabahta kahvaltı yapmadı çekti gitti. sanırım üstüne fazla gittim:18::18::18: napim hepten kardeşe bağladık olayı.
neler yapıyosun ve hedeflerin nelerdir mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?