dikkatimi çekti yazmak istedim :)
öğle yemek yememek yanlış yemelisin.. ayrıca sporu sadece bukadar mı yapıyosun bilmiyorum ama sauna esofmanıyla yapma evet daha fazla terletebilir ama çok sağlıklı değil
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Su için indirdiğin app ın adını yazar mısın bende indirim ben unutmuyorum su içmeyi seviyorum ama bulunsun ne olur ne olmaz :))
saol canım çok şükür bende iyiyim sizleride gördüm daha iyi oldum heveslendik bir tedaviye baslıcaz diye kalakaldım iki aydır
bi aksilik cıkmazsa bu ay baslıcaz tüp bebege kist olayı falan vardıda onlarla ugrastım ve kötü haber birazdaha kilo aldım dogum kontrol hapı falan baya kötü geçti ama heycanlıyımda tabiki sabırsızlıkla bekliyorum sizlerde durumlar nasıl ilerleme kaydedebildinizmi
ben de yeni katıldım aranıza...ilk kez 88 kilo oldum ve çok mutsuzum..liposuctıon da yaptıracağım haftaya nollur dua ediinn
Su için indirdiğin app ın adını yazar mısın bende indirim ben unutmuyorum su içmeyi seviyorum ama bulunsun ne olur ne olmaz :))
günaydın kızlar
bildirim.
.
başlangıç..86
geçenhafta..78.2
bu hafta.79.1
gelen.900 gr
toplam giden.6.900
hedef.65
spor.yok
kızlar yaaa bana ne oluyor böyle ,çok üzülüyorum önce yerimde saydım şimdide almaya başladım..eski kiloma adımadım geliyorum..
ayran diyetimi yapsam ,ama o da çözüm olmadı bilmiyorum ben nerelere gidem nasl edem bu kilo almamın önüme geçsem
ayyüzlüm
yalnız deyilsin tersine giden tek sen deyilsin bende varım..
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Bütün gece öksürmekten yine uyuyamadım
Bu nasıl bir griptir anlamadım ilaçta fayda etmiyor :26: Kızkardeşim ve eşide aynı durumda hatta sabah konuştuğumuzda kız havaya birşeymi sıkıyorlar herkes dökülüyor diye espiri yapıyor cadı
Birazdan hazırlanıp okula çıkacağımVeli toplantısı varmış bakalım ne işiteceğiz
Kızım peşin peşin diyor Anne öğretmen çok konuşuyor diyebilir diyededim senin cenenin düşük olduğunu biliyorum zaten yeni bir şey değil
Maalesef bu sene ( 7.ci sınıfta şu an ) dersler baya bir zor ve notları biraz düştü
Canın sağ olsun düzeltirsin diyorum ama özellikle seneye çok önemli olucak bizim için ve o yüzden daha sıkı çalışması gerekiyor ve gerekirse takviye alması için uğraşacağız ama maalesef cevremizde ders veren yok :26: dershanelerde maşallah ateş pahasıbu seneyide atlatalım artık sene başında mecbur kıyacağız paraya sonuçta gelecekleri daha önemli
Neyse ben hazırlanıp çıkayım
Bu arada regl olduğumdanmıdır nedir felaket artı gördüm bugünİnanılmaz ama 122yi gördüm Yaaa bu kadar artıda olmaz ki takmayayım diyorum ama benimde durumum herkes gider mersine ben giderim tersine oldu
Ne olucak bu halim diye düşünmekten kafayı yiyeceğim :26:
Spor yapmak istiyorum ama 5 dakika sonra belimin ağrısından yığılıp kalıyorum
Ne olur bana dua edin kızlarrrrrrrrrrrrArtık bende eksileri görmek istiyorum yaaa :26:
Canım senin adına çok sevindim
Rabbim inşallah gönlüne göre verirde en kısa zamanda bizlere müjdeyi verirsin
Benim durumlar artık iç acıtıcı maalesefTam bu hafta çok dikkat ettim kesin eksi görürüm derken artı görüyorum ve kendimi kilo konusunda aştım iyice :26: hayatımda ilk kez böyle bir rakam gördüm :26: Rabbim yardımcım olsun...Aminnnn
Aramıza hoşgeldin
Bütün dualarımız seninle arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur
Canım App in adı WATER YOUR BODY sık sık hatırlatması gerçekten çok çok iyi yoksa ben günde 3 bardak suyla kaldığımda oluyordu geçmişte
Al benden de o kadar Beyazcanım yaaa
Var birşey ama ne olduğunuda bulamıyor doktorlar demekki :26: yoksa bu kadar dikkat etmeye benim şimdiye incecik olmam gerekirdiRabbim yar ve yardımcımız olsun ....aminnnnnnnnnnnnnn
Valla bu gidişle devam edersem anamıda zorda olsa ikna edip op olucağım yoksa sonum TVye çıkan çinle hastaneye götürülen hastalar gibi olucak Allah korusun
sevilcancım
canım h.geldin , aldıklarına üzülme sonra elbete birlikte veririz , inşallah tedavi sürecin istediğin gibi olur , güzel haberler alırız senden
canım bence 3, beşe bakmayın nasılsa saglıklı beslendinizi biliyorsunuz bunun farkındasınız bu yüzden geliyormuş gibi gözüküncegünaydın kızlar
bildirim.
.
başlangıç..86
geçenhafta..78.2
bu hafta.79.1
gelen.900 gr
toplam giden.6.900
hedef.65
spor.yok
kızlar yaaa bana ne oluyor böyle ,çok üzülüyorum önce yerimde saydım şimdide almaya başladım..eski kiloma adımadım geliyorum..
ayran diyetimi yapsam ,ama o da çözüm olmadı bilmiyorum ben nerelere gidem nasl edem bu kilo almamın önüme geçsem
hoşbuldum canım sıcak karsılaman için çok teşekkür ederim gecenin bir yarısı konusacak birilerini bulmam çok hoş
dikkatimi çekti yazmak istedim :)
öğle yemek yememek yanlış yemelisin.. ayrıca sporu sadece bukadar mı yapıyosun bilmiyorum ama sauna esofmanıyla yapma evet daha fazla terletebilir ama çok sağlıklı değil
ben de yeni katıldım aranıza...ilk kez 88 kilo oldum ve çok mutsuzum..liposuctıon da yaptıracağım haftaya nollur dua ediinn
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
water your body tatlım
bildırım
baslangıç 89
geçen hafta 78.5
bu hafta 76.8
gıden1700gr
toplam gıden 12.2
hedef sımdılık 68
spor 10 saat yuruyus arada mekık ve trambolınde zıplama
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper vermişsin tatlımmmmm
başlangıç:84
geçen hafta:76.4
bu hafta:77
gelen:+600
toplam giden:7
spor:yok
yaa adetliyim ödemlerin kurbanı oldummm
haftaya işe başlıyorum cmt günleri yaparım artık bildirimimi....
regl dönemlerinde fazla çıkmamız normal üzülme canımcım
günaydın kızlar. bu bildirimi yapmak istemiyorum aslında vücudum bana komplo kurdu nedendir bilmiyorum karnım çok şiş kaç gündür adet olacam gibi. aynı şekilde sancım da var ama adet yok ortada. ve bunun sonucu sizce ne tabiki tartıdaki artılar.
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 85
bu hafta: 86.5
gelen: 1500 gr
toplam giden: 7500gr
hedef: 80
spor: yok
çok utanıyorum. hamileyken bile böyle hızlı kilo almamıştım. burda şunu söylemek geldi içimden: millet gider mersine ben giderim tersine.:18::18::18::18:
yeme düzenini tam oturtamadın sanırım bitanem üzme canını ama bir an önce toparlan
günaydın kızlar
bildirim.
.
başlangıç..86
geçenhafta..78.2
bu hafta.79.1
gelen.900 gr
toplam giden.6.900
hedef.65
spor.yok
inan bende üzülüyorum beyazcanımmmbu hafta genelde oruçtunda neden böyle olduki gece yediğin içinmi acaba :44:
sen 1 ay karataya devam et ama oruç tutunca tam olarak uyamıyorsun
Tünaydın canlarrrr
Rica ederim tatlımmmmçok geçmiş olsun bu arada inş allah nurtopu gibi bir bebiş nasip eder
sauna eşofman direk ciltle temas etmediği sürece sağlık açısından zararlı değil ben sürekli kullanıyorum altına penye giyerek tabiki
hoşgeldin aramızaaatatllım hemen liposuctıon a başvurma o alınan yağlar daha sonra orantısız olarak vücutta tekrar yerini alıyor biraz spor biraz diyetle hallolabilir bence
teşekkürler canım AMİNwater your body tatlım
yeme düzenini tam oturtamadın sanırım bitanem üzme canını ama bir an önce toparlan
inan bende üzülüyorum beyazcanımmmbu hafta genelde oruçtunda neden böyle olduki gece yediğin içinmi acaba :44:
ohhhh MAŞALLAH canım tebriklerBildirim***
Başlangıç..88
Geçen hafta:79,2
Bu hafta:78,4
Giden:800 gr
Toplam giden:9,6 kg
Hedef.65
Spor :her gün en az 1 saat koşu bandında yürüyüş 10 ar dk tiffany 50 şer mekik
bildırım
baslangıç 89
geçen hafta 78.5
bu hafta 76.8
gıden1700gr
toplam gıden 12.2
hedef sımdılık 68
spor 10 saat yuruyus arada mekık ve trambolınde zıplama
Tünaydın canlarrrr
Rica ederim tatlımmmmçok geçmiş olsun bu arada inş allah nurtopu gibi bir bebiş nasip eder
sauna eşofman direk ciltle temas etmediği sürece sağlık açısından zararlı değil ben sürekli kullanıyorum altına penye giyerek tabiki
hoşgeldin aramızaaatatllım hemen liposuctıon a başvurma o alınan yağlar daha sonra orantısız olarak vücutta tekrar yerini alıyor biraz spor biraz diyetle hallolabilir bence
water your body tatlım
tesellin için teşekkür ederim canımmmmmm...
Bildirim***
Başlangıç..88
Geçen hafta:79,2
Bu hafta:78,4
Giden:800 gr
Toplam giden:9,6 kg
Hedef.65
Spor :her gün en az 1 saat koşu bandında yürüyüş 10 ar dk tiffany 50 şer mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?