80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off off
çok efkarlıyım kızlar...13 klo vermiştim ne güzel..şimdi 7 kiloya düştü.verdiğimin yarısını aldım nerdeyse.
aslında endokrine gitmek geliyor aklıma ,normal deyil bu kilo alımı .aslında 3 sene önce başkent üniversitesi hastanesinin endokrin bölümüne gitmiştim .ve 1 yıl hastaneye git gel yapmıştım..böbreküstü hormonlarımda bi acayiplik bulmuştu dr.ama kendiside içinden çıkamadığı içn sürekli ankaradaki prof hocasını arayıp ne yapması gerektiğini sorup duruyordu,hatta bi ara beni tetkikler için hastaneye yatırıcanı söylemişti..sonradan içinden çıkamadı emarlara girdim beyinde kitlemi var hormonlara baskı yapan diye..dr o kadar emindiki bi kitle olduğuna ameliyat olucamı falan söylüyordu..ama elle tutulur bişey bulamadı.dr çok şaşırmıştı o zaman bu duruma..
o zaman bayada bi para verdim tahlilldi muayeneydi derken.şimdi o kadar para mara veremem doğrusu..sigorta hastanesinde girebilmek pek mümkün olmuyor endokrin bölümüne 1 dr var ..ama bi şansımı denemeliyim sanırım..normal şartlarda kilo vermem,hadi veremedim almamam lazımdı..
offfff offfffff cecooo az daha alırsam bende senin düşüncelere ortak olucam.

Son düzenleme:
Valla süpersin maşallah

tesekkur edrım canım darısı hepımızın basına
1.5 ay öncesıne kadar benımde yavas yavas gıdıyodu baktım böyle olmıycak
gunde ıkı saat tempolu yuruyusu soktum hayatıma haftada 5gun zaten evdede mekık trambolın yapıyom bıseler
bıde yedıklerıme cook dıkkat etmeye basladım ee karsılıgınıda alıyorum cook şükür ınsallah 60a kadar devam

üzme kendini 10 gün gözaçıp kapayasıya geçer..
işallah bi sorun olmaz bebişle ilgili allah yardımcın olsun

Merhabalar herkese ancak yeni uyanabildim bu cocuk böyle devam ederse ben biraz zor düzenli olurum kahvaltıyı anca şimdi yapabiliyorum malesef

Kilo bildirimi:
Pazartesi başladım, başlangıç kilom: 85.6

Bugün: 85.1

Giden:500 gr

Bakalım artık spora yoğunlaşmak istiyorum inşallah iyi olur :))

iyi akşamlar kızlar
menüm
sahur
kuru biber kavurması
yoğurt
portakal
2 kşk sülaç

akşam
sirkeli kür
1 kase çorba
1 tabak etli kapuska
yumurtalı marul salatası

şimdide çayımı içiyorum.burda olsanız ne güzel beraber içerdik

2 gün kurusu ve 2 bardak ılık su

sabah : k.kutusu b.peynir , 4 zeytin , maydanoz , 1 dilim k.ekmeği , şekersiz nescafe
ara : 1 mandalina
öğle : 1,5 s.kaşığı lahana yemeği susuz , 1 dilim k.ekmeği , bol salata ( az yağlı, az tuzlu )
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
akşam : 1 kase çorba , 3 tane balık , bol salata ( az yağlı,az tuzlu )
ara : 1 porsiyon meyve , 6 badem
spor 1 saat hoca eşliğinde

beyaz çay 2 kupa , 2,5 lt su

2 gün kurusu ve 2 bardak ılık su

sabah : k.kutusu b.peynir , 4 zeytin , maydanoz , 1 dilim k.ekmeği , şekersiz nescafe
ara : 1 mandalina
öğle : 1,5 s.kaşığı lahana yemeği susuz , 1 dilim k.ekmeği , bol salata ( az yağlı, az tuzlu )
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
akşam : 1 kase çorba , 3 tane balık , bol salata ( az yağlı,az tuzlu ) , 1 dilim k.ekmeği
ara : 1 porsiyon meyve , 6 badem
spor 1 saat hoca eşliğinde

beyaz çay 2 kupa , 2,5 lt su

şimdi hazırlanıp spora gidicem inşallah , yarın da kilo bildirimi yapıcam , bakalım neler olcek neler

diyet listemi de bugün kazasız atlattım, darısı diğer günlerin başına inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Çok şükür bugünüde hayırlısıyla bitirdim
Veli toplantısı umduğumdan uzun ve güzel geçti
Cadı zaten baştan uyarmıştı Öğretmenler şöyle diyebilir böyle diyebilir diye ama toplantının başından sonuna kadar şaşkına uğratacak bir şey beklemiyordum Benimde tahminimin aksine 3 öğretmenide kızımdan çok memnunlarmış
Evet notları geçen seneye nazaran biraz düştü ama geçen seneye nazaran heleki şu son zamanlarda derste katılımı çok yüksekmiş hiç ödev eksiği yokmuş ve biraz daha çaba gösterirse çok daha iyi olabilirmiş

Aslında gerçekten okuluna çalışıyor ama işte sınavlarda heycan yaptığı için doğru bildiklerinide yanlış yazabiliyor
Okuldan çıktığımdan beri Anne bir daha anlatsana öğretmenlerim ne dedi diye etrafımda kelebek gibi dolanıyor
Fenalık geldi aynı şeyleri anlatmaktan ama sırf daha fazla gaza gelsin diye bıkmadan usanmadan anlattım
Şimdi daha bir şevkle hemen ödevlerini yaptı haftasonuna bırakmadı
Ayın başında da hemen ingilizcesini geliştirmek için bir set alacağımıza söz verdik birde kitap alacağız ingilizce
Matematik Öğretmeni bir tek yoktu ondada sorun olduğunu biliyoruz zaten onun içinde yine anlatımlı testler alacağız birde ikinci dönem için özel ders veren birileri varmı bir araştıracağız bir kişi var ama makul bir fiyat isteyeni bulmam lazım saat başı 50 lira beni aşar

Canım şimdiden Allah yardımcın olsun ve Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin eşine
Zor olucak ama eminim sen üstesinden geçersin hem sayılı gün çabuk geçer

Valla beyazcanım yaaa ne olucak bu halimiz bilmiyorum
Artık gözümde yaşda kalmadı yada beyin alıştımı ne şu an ağlanacak halime tepkisiz kalıyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dua etmekten başka şey gelmiyor artık aklıma :26:

Son düzenleme:
AYYÜZLÜM
yalnız deyilsin tersine giden tek sen deyilsin bende varım..
bende varım bendeee

kolay gelsin canım yeni işin hayırlı olsun

10 gün dediğin nedir ki bak biz eylülden beri ayrıyız bebişinleişinle ilgilenirken geçiverir zaman

Bu saat oldu eşimin yeğenleri hala yok meydanda :26:
İstemediğim halde eşimin hatırı için tamam yatıya gelsinler dedim ( büyük olanı görmeye tahammül edemezken )
Eşime gündüz telefon açıp akşam yemeğinde misafirimiz var yemekten sonra ya enişten getirir yada sen gelir alırsın demiş ablası ama hala ses seda yok
Aslında canıma minnet ama gece yarısı gelirlerse yarın büyük ihtimal akşama kadar bizde oturmayı düşünüyorlar halbuki ben yarın öğlende eşimle dışarı cıkmayı planlıyordum :26: şimdi eşimde geç geldiler sabahta kahvaltıdan sonra hadi biz dışarı cıkacağız da diyemez
Umarım yanılıyorumdur ama büyük ihtimal yarın yine bir kriizzzzzzzzzzzzz kapıda
Kesin bu sefer eşimin burnundan getiririm kesin beni kandırmak için bin takla atar neyse tadını çıkartırım bende

naber fistiklar nevar ne yok...nihayet aranizdayim...zor bir hastane süreci hayal gibi bir haftalik krallik ve nihayetinde yine burada sizlerleyim..ee yoklugumda cok kitap okuyan oldumu bakiim hi i

güzel menü allah kabul etsin beyazcanım bende tarçın içiyorum eşlik edermisin

maşallahhhhh süper menü bayıldımmm

Pazar günüde gezme olmazki ne düşüncesizlerrr iyi sabırlısın cecoşum inş kahvaltıdan sonra giderlerde günün yarısını kurtarırsın

kızlar ya water app te 9 yazıyo bildirim gibi

o içtikçe azaltacak mıyız

içtikçe + olan yere tıklayacaksın İremcim tahta olan yere o zaman toplamdan düşüyor

naber fistiklar nevar ne yok...nihayet aranizdayim...zor bir hastane süreci hayal gibi bir haftalik krallik ve nihayetinde yine burada sizlerleyim..ee yoklugumda cok kitap okuyan oldumu bakiim hi i

bende rüya gibi tatilden döndüm ama uyanamadım daha dürtükleyin beni anacımmm

Oy oy oyyyyyyyy kimler gelmişşşşşş :119::119:canım Özuşummm hoşgeldinnn nasıl özledik seniiiii

nasılsın iyileşebildinmi canımcım gelmiş geçmiş olsun

yaptım canım teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…