Valla süpersin maşallah
yaaa arkadaşlar eşim 10 günlüğüne ankaraya eğitime gidiyor ocak ayında....nasıl moralim bozuldu anlatamam..tamda ben işe başlıyorumsabah işe gitmek eziyet olacak bana...o arabayla bırakacaktı hergün...allahtan çok uzun değil ama bebeğin sorumluluğu da tamamen benim üzerimde olacak oda biraz sıkıntı veriyor bana umarım olumsuz ,zor durumda kalacağım birşey yaşamayız oğlumla..umarım bu süre çooooooooooooook çabuk geçer...
üzme kendini 10 gün gözaçıp kapayasıya geçer..
işallah bi sorun olmaz bebişle ilgili allah yardımcın olsun
Tünaydın canlarrrr
Rica ederim tatlımmmmçok geçmiş olsun bu arada inş allah nurtopu gibi bir bebiş nasip eder
sauna eşofman direk ciltle temas etmediği sürece sağlık açısından zararlı değil ben sürekli kullanıyorum altına penye giyerek tabiki
hoşgeldin aramızaaatatllım hemen liposuctıon a başvurma o alınan yağlar daha sonra orantısız olarak vücutta tekrar yerini alıyor biraz spor biraz diyetle hallolabilir bence
teşekkürler canım AMİN
ohhhh MAŞALLAH canım tebrikler
tşkler tatlımmm
yaaa arkadaşlar eşim 10 günlüğüne ankaraya eğitime gidiyor ocak ayında....nasıl moralim bozuldu anlatamam..tamda ben işe başlıyorumsabah işe gitmek eziyet olacak bana...o arabayla bırakacaktı hergün...allahtan çok uzun değil ama bebeğin sorumluluğu da tamamen benim üzerimde olacak oda biraz sıkıntı veriyor bana umarım olumsuz ,zor durumda kalacağım birşey yaşamayız oğlumla..umarım bu süre çooooooooooooook çabuk geçer...
Allah yardımcın olsuun tatlım zaman çabucak geçer inş
off off
çok efkarlıyım kızlar...13 klo vermiştim ne güzel..şimdi 7 kiloya düştü.verdiğimin yarısını aldım nerdeyse.
aslında endokrine gitmek geliyor aklıma ,normal deyil bu kilo alımı .aslında 3 sene önce başkent üniversitesi hastanesinin endokrin bölümüne gitmiştim .ve 1 yıl hastaneye git gel yapmıştım..böbreküstü hormonlarımda bi acayiplik bulmuştu dr.ama kendiside içinden çıkamadığı içn sürekli ankaradaki prof hocasını arayıp ne yapması gerektiğini sorup duruyordu,hatta bi ara beni tetkikler için hastaneye yatırıcanı söylemişti..sonradan içinden çıkamadı emarlara girdim beyinde kitlemi var hormonlara baskı yapan diye..dr o kadar emindiki bi kitle olduğuna ameliyat olucamı falan söylüyordu..ama elle tutulur bişey bulamadı.dr çok şaşırmıştı o zaman bu duruma..
o zaman bayada bi para verdim tahlilldi muayeneydi derken.şimdi o kadar para mara veremem doğrusu..sigorta hastanesinde girebilmek pek mümkün olmuyor endokrin bölümüne 1 dr var ..ama bi şansımı denemeliyim sanırım..normal şartlarda kilo vermem,hadi veremedim almamam lazımdı..
offfff offfffff cecooo az daha alırsam bende senin düşüncelere ortak olucam.
gitmen senin açından iyi olur beyazcanımmm sen üzüldükçe bende üzülüyorum inanbi görün istersen için rahatlamış olur
Merhabalar herkese ancak yeni uyanabildim bu cocuk böyle devam ederse ben biraz zor düzenli olurum kahvaltıyı anca şimdi yapabiliyorum malesef
Kilo bildirimi:
Pazartesi başladım, başlangıç kilom: 85.6
Bugün: 85.1
Giden:500 gr
Bakalım artık spora yoğunlaşmak istiyorum inşallah iyi olur :))
500 gr az değil canım vermeye başlamışsın tbrkler
off off
çok efkarlıyım kızlar...13 klo vermiştim ne güzel..şimdi 7 kiloya düştü.verdiğimin yarısını aldım nerdeyse.
aslında endokrine gitmek geliyor aklıma ,normal deyil bu kilo alımı .aslında 3 sene önce başkent üniversitesi hastanesinin endokrin bölümüne gitmiştim .ve 1 yıl hastaneye git gel yapmıştım..böbreküstü hormonlarımda bi acayiplik bulmuştu dr.ama kendiside içinden çıkamadığı içn sürekli ankaradaki prof hocasını arayıp ne yapması gerektiğini sorup duruyordu,hatta bi ara beni tetkikler için hastaneye yatırıcanı söylemişti..sonradan içinden çıkamadı emarlara girdim beyinde kitlemi var hormonlara baskı yapan diye..dr o kadar emindiki bi kitle olduğuna ameliyat olucamı falan söylüyordu..ama elle tutulur bişey bulamadı.dr çok şaşırmıştı o zaman bu duruma..
o zaman bayada bi para verdim tahlilldi muayeneydi derken.şimdi o kadar para mara veremem doğrusu..sigorta hastanesinde girebilmek pek mümkün olmuyor endokrin bölümüne 1 dr var ..ama bi şansımı denemeliyim sanırım..normal şartlarda kilo vermem,hadi veremedim almamam lazımdı..
offfff offfffff cecooo az daha alırsam bende senin düşüncelere ortak olucam.
bende varım bendeeeAYYÜZLÜM
yalnız deyilsin tersine giden tek sen deyilsin bende varım..
iyi akşamlar kızlar
menüm
sahur
kuru biber kavurması
yoğurt
portakal
2 kşk sülaç
akşam
sirkeli kür
1 kase çorba
1 tabak etli kapuska
yumurtalı marul salatası
şimdide çayımı içiyorum.burda olsanız ne güzel beraber içerdik
2 gün kurusu ve 2 bardak ılık su
sabah : k.kutusu b.peynir , 4 zeytin , maydanoz , 1 dilim k.ekmeği , şekersiz nescafe
ara : 1 mandalina
öğle : 1,5 s.kaşığı lahana yemeği susuz , 1 dilim k.ekmeği , bol salata ( az yağlı, az tuzlu )
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
akşam : 1 kase çorba , 3 tane balık , bol salata ( az yağlı,az tuzlu )
ara : 1 porsiyon meyve , 6 badem
spor 1 saat hoca eşliğinde
beyaz çay 2 kupa , 2,5 lt su
Bu saat oldu eşimin yeğenleri hala yok meydanda :26:
İstemediğim halde eşimin hatırı için tamam yatıya gelsinler dedim ( büyük olanı görmeye tahammül edemezken)
Eşime gündüz telefon açıp akşam yemeğinde misafirimiz var yemekten sonra ya enişten getirir yada sen gelir alırsın demiş ablası ama hala ses seda yok
Aslında canıma minnet ama gece yarısı gelirlerse yarın büyük ihtimal akşama kadar bizde oturmayı düşünüyorlarhalbuki ben yarın öğlende eşimle dışarı cıkmayı planlıyordum :26: şimdi eşimde geç geldiler sabahta kahvaltıdan sonra hadi biz dışarı cıkacağız da diyemez
Umarım yanılıyorumdur ama büyük ihtimal yarın yine bir kriizzzzzzzzzzzzz kapıda
Kesin bu sefer eşimin burnundan getiririmkesin beni kandırmak için bin takla atar neyse tadını çıkartırım bende
kızlar ya water app te 9 yazıyo bildirim gibi
o içtikçe azaltacak mıyız
naber fistiklar nevar ne yok...nihayet aranizdayim...zor bir hastane süreci hayal gibi bir haftalik krallik ve nihayetinde yine burada sizlerleyim..ee yoklugumda cok kitap okuyan oldumu bakiim hi i
naber fistiklar nevar ne yok...nihayet aranizdayim...zor bir hastane süreci hayal gibi bir haftalik krallik ve nihayetinde yine burada sizlerleyim..ee yoklugumda cok kitap okuyan oldumu bakiim hi i
güzel menü allah kabul etsin beyazcanım bende tarçın içiyorum eşlik edermisin
maşallahhhhh süper menü bayıldımmm
Pazar günüde gezme olmazki ne düşüncesizlerrr iyi sabırlısın cecoşum inş kahvaltıdan sonra giderlerde günün yarısını kurtarırsın
içtikçe + olan yere tıklayacaksın İremcim tahta olan yere o zaman toplamdan düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?