bende rüya gibi tatilden döndüm ama uyanamadım daha dürtükleyin beni anacımmm
gecen hafta:75.3
bu hafta:74.2
giden 900 gr
ama esasinda gelen 5 Kilo ama ne diim hastanede 3-4 geri kalaninin da antalyada aldim..ama bu hafta verme süreciyle baslamis bulunuyorum...baslangici 75 Kabul ederek basliyorum maratona..tabi allahim izin verirse..malum ciddi saglik sorunlarim var...simdilik sadece aksamlari dikkat ederek baslayacagim..spor yok..kasinti derdinden terlememeye özen gösteriyorum ve yorgun düsmemeye gayret ediyorum..bu yuzden bunyeyi sarsmamak adina öyle aclik dietleri falanda olmayacak..yani hedef haftada 100-200 gr.. ama olsun damlaya damlaya göl olur degilmi ama
ay canim ya sende gitmistin degilmi kendi derdimden birkerecik bile soramadim senibende rüya gibi tatilden döndüm ama uyanamadım daha dürtükleyin beni anacımmm
yok canim ya ne gezer..kasintilarim hala var malesef...6 uzman Doktor gezdim...herbiri baska birsey dedi..4 u alman 2 si turkiyede turk Doktor oldu ama kimse derdime derman bulamadi ...hala az az kasiniyorum ama kasimayinca geciyor baska noktada yeniden basiyor..yani bir tuhaf durumOy oy oyyyyyyyy kimler gelmişşşşşş:119::119:canım Özuşummm hoşgeldinnn nasıl özledik seniiiii
nasılsın iyileşebildinmi canımcım gelmiş geçmiş olsun
ay ben gecen haftaya göre bildirim yaptim..kiz ne bilcem ben simdik son bildirimde ne dedimdi..ama ona kalirsa birak cantayi bavul yerim ben bavulöznur yarın bildirim yapta çantalıyım bi seni ve kendimi en okkalısından da haftaya bakalım napcaz
ay canim ya sende gitmistin degilmi kendi derdimden birkerecik bile soramadim seniee son durumun nasil bakim:26::26::26:
yok canim ya ne gezer..kasintilarim hala var malesef...6 uzman Doktor gezdim...herbiri baska birsey dedi..4 u alman 2 si turkiyede turk Doktor oldu ama kimse derdime derman bulamadi ...hala az az kasiniyorum ama kasimayinca geciyor baska noktada yeniden basiyor..yani bir tuhaf durum
ay ben gecen haftaya göre bildirim yaptim..kiz ne bilcem ben simdik son bildirimde ne dedimdi..ama ona kalirsa birak cantayi bavul yerim ben bavul
bende rüya gibi tatilden döndüm ama uyanamadım daha dürtükleyin beni anacımmm
Oy oy oyyyyyyyy kimler gelmişşşşşş:119::119:canım Özuşummm hoşgeldinnn nasıl özledik seniiiii
nasılsın iyileşebildinmi canımcım gelmiş geçmiş olsun
öznur yarın bildirim yapta çantalıyım bi seni ve kendimi en okkalısından da haftaya bakalım napcaz
ay canim hic istermiyim sizsiz kalmayi...evlatlarimi bile göremedim haftalarca..ama o degilde daha ciddi bir sorun var..bana yine hastane yollari görünüyor gibi gibi:18::18::18::18::18::18::18: iki gundur helak oldum aglamaktan..az önce misafirler gitti hemen leptopa kostum sizlerle dertlesmek hasret gidermek icin...su aralar sadece duaya ihtiyacim var....ya birileri bana cok pis gözetti gibime geliyor..yokmu aranizda nazari kiskislayacak biriAman Özuşum sağlığın yerinde olsun da az az gitsin ne olur dikkat et bizi tekrar sensiz bırakma
sorma canim..kasintilar haftalar önce ilk basladiginda bu iradeyi gösterebilseydim bunca kortizona acilara rezilliklere katlanmayacaktim...kasininca durmasi cok zor ama kuyruk acisindan tutuyorum kendimi valla...yani bu Irade öyle bir güclendiki yani carsida ayaklarimi havaya dikip gidiklayin lan gulen namerttir desem yalanci cikmamNe biçim bir hastalıkmış bu:44::44: rabbim tez zamanda acil şifalar versin inş canımcım kaşınıncada da nasıl dureacaksın kaşımadan
sabredecekssin artık
h.gledin canımnaber fistiklar nevar ne yok...nihayet aranizdayim...zor bir hastane süreci hayal gibi bir haftalik krallik ve nihayetinde yine burada sizlerleyim..ee yoklugumda cok kitap okuyan oldumu bakiim hi i
maşallahhhhh süper menü bayıldımmm
canım gitsinde gram gitsin , isveç katliamından sonra başka bunun gibi diyetlere artık ayaklanma çıkar bu topiktegecen hafta:75.3
bu hafta:74.2
giden 900 gr
ama esasinda gelen 5 Kilo ama ne diim hastanede 3-4 geri kalaninin da antalyada aldim..ama bu hafta verme süreciyle baslamis bulunuyorum...baslangici 75 Kabul ederek basliyorum maratona..tabi allahim izin verirse..malum ciddi saglik sorunlarim var...simdilik sadece aksamlari dikkat ederek baslayacagim..spor yok..kasinti derdinden terlememeye özen gösteriyorum ve yorgun düsmemeye gayret ediyorum..bu yuzden bunyeyi sarsmamak adina öyle aclik dietleri falanda olmayacak..yani hedef haftada 100-200 gr.. ama olsun damlaya damlaya göl olur degilmi ama
ay canim hic istermiyim sizsiz kalmayi...evlatlarimi bile göremedim haftalarca..ama o degilde daha ciddi bir sorun var..bana yine hastane yollari görünüyor gibi gibi:18::18::18::18::18::18::18: iki gundur helak oldum aglamaktan..az önce misafirler gitti hemen leptopa kostum sizlerle dertlesmek hasret gidermek icin...su aralar sadece duaya ihtiyacim var....ya birileri bana cok pis gözetti gibime geliyor..yokmu aranizda nazari kiskislayacak biri
ay canim ya sende gitmistin degilmi kendi derdimden birkerecik bile soramadim seniee son durumun nasil bakim:26::26::26:
yok canim ya ne gezer..kasintilarim hala var malesef...6 uzman Doktor gezdim...herbiri baska birsey dedi..4 u alman 2 si turkiyede turk Doktor oldu ama kimse derdime derman bulamadi ...hala az az kasiniyorum ama kasimayinca geciyor baska noktada yeniden basiyor..yani bir tuhaf durum
ay ben gecen haftaya göre bildirim yaptim..kiz ne bilcem ben simdik son bildirimde ne dedimdi..ama ona kalirsa birak cantayi bavul yerim ben bavul
saglik durumummuh.gledin canımaldık habrlerini ara ara arkadaşlardan , en önemlisi sağlık durumun nasıl canım , inşallah iyisindir
bundan sonra inşallah böyle olcak hep
canım gitsinde gram gitsin , isveç katliamından sonra başka bunun gibi diyetlere artık ayaklanma çıkar bu topikte
sağlığın çok öenmli yeterki sen iyleş tamamen canım, gerisi zaten oluyo bir şekilde
bende kendime beyaz çay demliycem şimdi , geç oldu biraz ama olsun eksik kalmasın bi tarafım
saglik durumummune diim a mi diim b mi diim ne diiim aslinda aksamlari artan kasinti krizlerini saymazsak kendimi tas gibi hissediyorum ama bogazimda cikan buyuyen ve cogalan tomur tumur yagbezesi görünümlü adini daha koyamadigimiz seyler beni cok endiselendiriyor... bu gun kbb doktoruna gittim...´Doktor bunun kendisiyle hic ilgisi olmadigini evdoktoruna gitmem gerektigini söyledi...kann alip rontgen yapilmaliymis..ameliyatla parca alinip incelenmeliymis.aslinda aklima hic iyi seyler gelmiyor ama adini bile anmak istemiyorum..Allah aileme bir kere evlat acisi cekti birdaha cektirmesin allahim..evlatlarim ev Yurt sahibi olana Kadar beni baslarindan eksik etmesin..
deme yaDerdine derman olacaksa mecbur gideceksin Özuşum ağlama artıkk
Nazar olabilir bende inanmazdım ama söylemesi ayıp sürekli kan çıbanı çıkardı bende bir sürü dr a gittim sebebini bulamadılar
sonra halamın bir komşusu kengel dikeni diye bir şeyden bahsetti bunu koparıp kapının girişine asıyorsun dışardan giren bu dikeni görecek şekilde( gülmek yok ) umut kapısı bulduuk astım o günden beri çıkmıyor şükür ama en önemlisi dua senin için hergece dua edicem Özuşumm
hadi ya ..uzun süre ayrilik olmayacak derkeeeeeeeen:44::44::44::44::44: kibrisami tasiniyorsun yoksaben hallederim onu sen merak etme bende son bildirimin duruyo
benim çok güzeldi ama bi haftalıkdı oldu da bitti şimdiki gidişim 18 ocak ondan sonra uzun süreli ayrılık olmayacak umarım işallah maşallah
bende habire bşeyler içiyom yarın oruç tutcam 2-3 e kadar buralarda durup tavuk göğsü haşlayıp yiyim diyorum bi parca ağır mı gider bilemedim yaaa
saglik durumummune diim a mi diim b mi diim ne diiim aslinda aksamlari artan kasinti krizlerini saymazsak kendimi tas gibi hissediyorum ama bogazimda cikan buyuyen ve cogalan tomur tumur yagbezesi görünümlü adini daha koyamadigimiz seyler beni cok endiselendiriyor... bu gun kbb doktoruna gittim...´Doktor bunun kendisiyle hic ilgisi olmadigini evdoktoruna gitmem gerektigini söyledi...kann alip rontgen yapilmaliymis..ameliyatla parca alinip incelenmeliymis.aslinda aklima hic iyi seyler gelmiyor ama adini bile anmak istemiyorum..Allah aileme bir kere evlat acisi cekti birdaha cektirmesin allahim..evlatlarim ev Yurt sahibi olana Kadar beni baslarindan eksik etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?