80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deme ya nerden bulacam simdi ben kengel dikenini :44::44::44::44::44::44:
hadi ya ..uzun süre ayrilik olmayacak derkeeeeeeeen:44::44::44::44::44: kibrisami tasiniyorsun yoksa

evettttttt kocişimin yanına taşınıyorum artıkınnnn

ama önce yeni evlilleri 1.5 ay kadar rahatsız edicem :)

Töbe töbe hiç aklına bile getirme şu pis kelimeyi evlerden ırak tahlil yaptır için rahatlasın belkide yağ bezesidir pozitif düşün
Du bakalım evlatlarından önce beni evlendireceksin daha
bakalim buraninda bayrami ya heryer kapali...doktorlar 1 ocakta aciliyor kimisi 5 ocakta..yani ne oldugunu bilmeden caresiz beklemek cok zor gercekten..gecem gunduzum kabus...durup durup aglayasim geliyor..internetten arastirdim..kötü seyler getirmek istemiyorum aklima ama oklar onu gösteriyor korkular icindeyim..Allah tum zorda kalanlarin yani sirada benim yardimcim olsun Amin..aslinda hastaneye gitsem arastirir ögrenirler 1 hafta icinde sonuclanir ama hastanede yatmak istemiyorum..1 aydir evde degilim hastaneler turkiye derken evlatlarim cok yalniz kaldi..hic degilse okullari acilana kadr yanlarinda olayim...herifte evde issiz gucsuz...tahammulsuz cocuklar bunalmasin daha fazla diyorum ama bakalim insallah kotu birsey cikmazda hastanede kalmam gerekmez

ayyy umarım gerek kalmaz sen hastanede perişan çocuklar evde perişan... çok zor geçtio günlerin

lekeler ne durumda ilk çıkanlar yani azalıyo mu

senin o sutcuyu banada göndersene..kiz ben bunu buralarda hicbiryerde bulamamki..neyse baska cözümler arayacagiz artikin

hadi ya demek kibristada bir adresimiz olacak

tabiiiki bi uçaklık mesafe :))

sen gelirsin die evi büyük tutuyom bak :)

Son düzenleme:

Bu belirsizlikle bu moralle çocuklarını da etkilersin Özuşum doktorlar işe başlar başlamaz hemen git tahlillerini yaptır belkide korkulacak bişey yok internetten araştırırsan ohoooooo bakma nete filan internete kalsaydı annem 8 yıl önce diyalize giriyordu
kendin kafanda kurma bitanemmmm göreceksin bak allahın izniyle hiçbişey çıkmayacak

once sen yerleste bu yaz zaten hayal seneye bulusuruz artik
ya sahi iremcim sen simdi kac kilosun..sanirsam senle itisecem en yakin Kilo sahibi olaraktan...vay haline

Belki bütün topic geliriz

bütün topiki bekliyorummmmmmm

bu arada ben 77.1 i görüp geridöndüm 76.2 bu hafta içinde oldu tabi bunlar
gecen cuma 74 idim pazt 74.8 bi geldim durum bu 77 bildirimini yapıyrum malesef +3.1
şimdiden geçireyim kafama da

ay insallah canim insallah..valla kocamdan iyi Moral veriyorsunuz... insallah sonuclarim Temiz ondan sonra sagligima cok daha dikkat edecegim beslenmeme sporuma..allahim ya herseyin basi saglik saglik olmazsa evladini koklayamiyorsun bile....insallah sonuclar Temiz olur aklima gelen basima gelmez :18::18::18:

ayyy umarım gerek kalmaz sen hastanede perişan çocuklar evde perişan... çok zor geçtio günlerin

lekeler gecti sayilir canim..cok dikkatli bakinca görünüyor..ama sana resimleri göstermistim degilmi...cok kötüydü cook..kendimden igreniyordum..o resimleri silmedim..ona baktikca bindefa sukrediyorum yemin ederim..neydi o gunler ya ya zaten ben rezillik cekeyim diye yaradilmis gibiyim yemin ederim..su turk filmlerindeki acilarin kadini varya hah ben onun son yuzyil surumuyum gibi geliyor valla..bir soyle rahat kalamadim...yok yok yalan olmasin turkiyedeki 1 haftam tam bir krallikti

himm sendede asmalar tasmalar olmus...ee bu hafta basliyoruz eksilere degilmi

he wallla senin hayat tam türk filmlerine konuluk ... biri yazarsa telif hakkını istemeyi unutmayasn...

ya bizim okulda 4-5 kişi akapunktura gidiyo. karbonhidrat diyeti yapıolar önceden yapmıştım kolay bi diyet belki ona başlarım
şimdi yarın oruç tutcam adaklarım vardı yerine getireyim tane var ama hafta içi tutabilirmiyim bilmiyorum

adaksa ihmal etme tut biran önce...valla ben özel bir diet ve spor takip edemeyecegim..bu aralar sadece aksamlari kisacagim o Kadar bakalim yaza daha cok var..yilbasindada hedefi belirleyip baslayacagim yavas yavas spora

adaksa ihmal etme tut biran önce...valla ben özel bir diet ve spor takip edemeyecegim..bu aralar sadece aksamlari kisacagim o Kadar bakalim yaza daha cok var..yilbasindada hedefi belirleyip baslayacagim yavas yavas spora

yapma canım yapma metabolizman şaştı zaten

dizi izliyodum dalmışım yazdığını yeni farkettim

ama sana nacizane bi önerim var o gittiğin ormana gidip gezinirgibi yürüyüşlerine devam et canım benim kafan da rahatlar

iyi geceler

Bugünkü menüm
Sabah:
2 dilim lıght peynir
1 dilim ekmek
1 domates

Akşam:
2 köfte
Salata
Bol çay

Sporumu yaptım trampoline. Eşimle konuştuk koşu bandını salona koycaz en iyisi çünkü diğer odada spor yapamıyorum bebeğim Rahat bırakmıyor 2 yasında. Sizce çok tuhaf olur mu koşu bandının salonda olması ama orda olmazsa ben doğru düZgün kullanamıcam. Gerçi eltimin bi lafı var ev senin evin ve sen kendi rahatına göre kullancan, aman misafir gelirse diye hesap yapmıcan misafir gelir gider diye. Hoş çok misafirimiz de yok zaten gelen de biliyo kiloyla uğraştığımı yarın salona alcaz ama yinede güzel yorumlarınızı bekliyorum öpüldünüz iyi geceler....

canım ya kendimi gördüm sende yazmadan edemedim bende bir ay önce kosu bandı + bisiklet+ trambolin var evde koşu bandım salondaydı ve herzaman yapamadım orda yatak odasına aldım bu sefer sporu boşladım sonra kardeşimin odasına camın önüne aldım orda daha güzel kullandım camın önüde dışarıyı seyrediyorsun ve adımlarımı sayarak bir hedef koydugum için ve beyin sürekli meşgul olduyo sonuna kadar yapıyorsun benim fikrim salon bana uymadı kullanamadım orda belki sana iyi gelebilir bunu deneyip görmelisin ayrıca boşver rahat ol ev senin evin kendi evimizdede rahat edemeyeceksek nerde edecez deneyip degerlendirmelisin canım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…