80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
işallah hepimiz için çokk güzel bir gün olur.

benim büyük kıza bir haller oluyor,pc nin başına bi oturuyor 2,3 saat kalkmıyor.gerçi bu hal 1 senedir böyle .birde afra tafralar bi kibir bi ukalalık kızım yeter artık kalk diyorum ses yok defalarca söylüyorum sonra pc yikanepeye fırlatıp kapıyı çarpıp gidiyor..

baş edemiyorum daha 13 yaşında ama ne laf d,nliyor ne söz.
geçende güzelikle hadi kızım yeterartık 1.5 saat oldu bırak şunudedim .takmadı çay demledim hadi kızım gelde çay içelim dedim bana dudak büküyor .o ağznı büküp duruyor gözler süzülüyor .pc yi attı gitti .gel çayiçelim dedim diye..
bende kızdım ,kızım senin benlen derdin ne anne olarak beyenmiyorsan baban getirir sana süslü bakımlı bir anne diye.hiç konuşmuyor benle..çocuğun hali tavrı insanı deli eder ..hiçç sen onamı konuşuyon taşamı konuşuyon ses yok .ancak gözler imalı imalı bakar o ağz bükülür..çok ağrıma gidiyor kendi doğurduğum çocuk bunu yaparmı insana..
ders yaptıramıyorum hiç ,okuldan gelir gelmez pc. üstünü bile değiştirttiremiyom.yatasıya kadar okul kıyafeti.çanta kapı girişinde atılı,, des hiç vermiyor öğretmenleri ne hikmetse.verselerde 2 dakkada bitiyor..birde durumumuza bakmadık özel okula verdik hanımı .çok üzülüyorum çok bu kıza
pc yüzünden okuluda çevresinide yok sayıyor ruh gibi hiçç kimseyle irtibat yok..yazın pisikiyatriye götürücektim istemedi gitmedi..
şu face zaten midemi bulandırıyor.şifresini değiştirmiş vermiyor..ben bulurum diye yeni face açmiş yeni adresle

bir akıl verin bana ben ne yapyıyım .2 gündür konuşmuyorum ,çay davasından sonra...o da gelirde anna benle niye konuşmuyorsun özür dilerim falan demiyor..o durumdan memnun zaten..akşam babası telde annenle küsmüşünüz git gönlünü al diyor,benim kız hayatı alkışına bıraktım diyor.. kızlar yine dertlerimle sizin kafsayı şişirdim ama ne yapıcamıda bilemiyorum babada yok başımızda,şimdiye kadar yumuşak davrandım ama demekki yanlış yapmışım. sizden akıl istiyorum

hoş geldin duyum
özlettin kendini ,işallah hastalığında tamamen iyileşir,,.boğazındakiler içinde kendi kendini üzme internette hiç bişey için güzel şeyler yazmaz zaten insanı bunalıma sokar..dr en iyisini bilir şu tatilleri bitsinde bir önce git dra ,geçmiş olsun canım

günaydın canım
fikir istemişin ,bencede sen nerde rahat kullanıcaksan oraya al .bebişde varmış zaten .kullanamadıktan sonra başka bir odada durmasının hiç bir anlamı yok.bir an önce yürü bir an önce zayıfla ki koşu bandına ihtiyacın kalmasın..gerçi sporun hayatımızda her zaman yeri olmsı ama zorunlu olmaz en azından

Son düzenleme:
beyazcanım ta bir saat önce yazdım sorun oldu nette ancak şimdi baglandım
canım gercekten zor bir durum bunun tek basına çözemezsin eşinle beraber karsınza alıp konusmalı çok etkili konusarak belki çözülebilir çözülmezse başka yollar ararsın ve sabırlı ol canım şimdiki gençlik çok farklı hele bu zamanda böyle sorunlarla baş etmek ALLAH yardımcın olsun sabırlar versin sana İNŞ düzeltebilirsiniz sen mantıklı kadınsın bu konuyu layıgıyla çözebileceğini biliyorum sıkma canını babası gelene kadar üstüne gitme gelincede beraber çözersiniz bu konuyu

sağolasın sevilcanım,bende babasını bekliyorum ,çağırdım artık gelde bi ilgilen kızla diye.allahdan yakında ankarada çalışıyorda gelicek gibi haftasonu ..işallah gelir ..tek başıma başedemiyorum

Sevgili beyazcan Allah sabır kolaylık versin. Ama bu yaşlarda oluyo böyle şeyler bende 13 yaşındayken çok iyi hatırlıyorum annemle kavgasız gürültüsüz bi gün geçirmezdim. Arkadaşlarımı beğenmezdi diye niye yalnız oturuyorsun kızım ben de radyo tutkunuydum şiirler yazardım, deneme öyle onlarca şarkı defterim vardı mesela beğendiğim şarkıları türküleri yazardım resim çizerdim. Çok iyi gelirdi bu bana annem de bi arkadaşlarıma takıktı ama haklıda yani korkuyordu. Ama yavaş yavaş bu zamanlar geçiyor bi bakmışsın kızınla can ciğer olmuşsun lisedeyken böyleydik hala da böyleyiz.. Belki kızını pc den uzak tutmak için bi hobi edinebilir resim, müzik aleti çalma yada bi sporla uğraşmak falan bunlar hem çocuk için iyi şeyler bi düşünün ama dersleri ihmal etmesi iyi değil belki arkadaşlarıyla sorunu da olabilir bu yaşlarda yaşanan herşeyi abartarak yaşıyorduk biz arkadaşlarla herşeyden önce onlar geliyordu o zamanlar :))

Canım benimki cam kenarındaydı fakat ben oğlumun gözü önünde olmadığım için o da peşimden gelip beni engelliyordu zaten uyku düzeni bozuk düzgün uyuyamıyorum o yüzden salonda karar kıldık bi de böylesini deneyelim bakalım inşallah iyi olur :))

çok teşekkür ederim cevabın için.
aslında bi meşguliyeti olmadığı için bu kadar hırçın olabilir haklısın.yazın yüzmeye spora götürüyordum ben,tek başına bırakam sonuçda cüsselide olsa daha çocuk..ama kış günü hiç bir yere gönderme imkanım yok malefef.zaten okuluda tam gün 4 de geliyor oluldan sumartesileride okulun etüt dersleri oluyor oraya gönderiyorum.ama haklısın,bu yaşlar sanırım böyle oluyor arkadaşlarıylada arası bozuk,işallah azhasarla atlatırız bu dönemi..

selam kızlar

bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:86.1
bu hafta:84.7
giden:1.4
top.giden:5.2
hedef:70
spor:yok

dünkü menüm
sabah
peynir zeytin
1 dlm ekmek

ara
1 kase yoğurt

akşam
yarım tabak sebze yemeği
2 kaşık pilav
salata

ara
1 bardak süt

ayy kızlar ben hepten kafayı yedimm
bugünü cuma sandım çok komiğim ya
geçmiş yaparken dünkü bildirimleri görünce çok şaşırdım önce herkes perşembe günü bildirim yapmış diye
sonra jeton düştü

merhaba kızlar uzun bi uğraştan sonra karar verdim artık zayıflamaya artık buraya hergün yazamayaçalışcam ne yaptım ne yededim diye şuan 83 kg. şu şeker hastalığım olmasa ben biliyorum yapacağımı ama bu hastalık mahvediyo beni iğnelerden bıktım artık bazen kendime diorum belki 20-25 kg versem kurtulurum belki.insülin direncim olduğu için zor veriyorum birde en büyük zaafım ekmek . sanki ekmek yemessem doymuycam gibi oluyor.ve ben doyduğumuda anlamıyorum.kendim diyorum tamam kes bırak yemeyi kalkıyorum sofradan.ikin ci bebeğime hamile kalmadan 69 kiloydum ve süperdim aaaahaaah ama hedefim 69 değil en fazla 65 en az 60 olmak ama nasıl başar
cam bilm
iyorum yardım cı oun kızlar bana

canım yaa hemen kötüye yorma durumunu, önce bir dr.a git tahlilleri gör. . . olumsuz bakışını şöyleee bir pozitif düşüncelere at bakıımm çoluk çocuk var, kocan var seni kızdırsada zaman zaman bu sırada da duanı hiç eksik etme , gelecek her şey RABBİMizden , o yüzden başımızın üstünde . . . isyanlara girmek de yok . . . senin için beklemek çok zor ama biz hep senin yanında ve bu konuda duacıyız daha incecik olcaz, tıkır ıkır kokoş olucaz topikçek , hem bak kıbrız yoluda açılmış bize iremcim topiği davet etti

anım kızın ile olan problemler tamamen ergenlik evreleri , hepimizin kabuğuna çekildiği ve yalnızlığı seçtiği dönemlerimiz olmuştur , bu dönemde aile içinde anlaşmazlıkların olması çok normal diye bakıyorum günümüzde , şimdiki çocuklar biraz daha umursamaz ve malesef daha bencil düşüncelere sahipler, sanırım bunun sebebi de onlara sunulan olanakların bolluğundan . . . sabırlı ol canım ve kızına bir meşguliyet bulmaya çalışın birlikte, küsmekte doru değil, elbet hatasını anlıycak ve senden özür dileyecektir cadı hanım

başlangıç : 93,5
geçen hafta : 86,8
bu hafta : 86,8
giden : yok
gelen :yok
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : haftada 3 gün salon sporu

2 .günüm bugün diyetimde ve 1 hafta oldu spora başlayalı,inşaALLAH haftaya güzel bir başlangıç yaparım kilo kaybı açısından . . .

başlangıç : 93,5
geçen hafta : 86,8
bu hafta : 86,8
giden : yok
gelen :yok
topl. giden : 6,7
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : haftada 3 gün salon sporu

2 .günüm bugün diyetimde ve 1 hafta oldu spora başlayalı,inşaALLAH haftaya güzel bir başlangıç yaparım kilo kaybı açısından . . .

başlangıç :83,5
geçen hafta :75
bu hafta :74,5
giden : 500gr

topl. giden : 9 kilo
hedef :60
spor :yokk

kızlar kusura bakamyaın dun evde deilidim bildirim yapamadım hemen bu gün yapayım dedim
dünki menüm
sabah
1bardak ayran
1det haşlanmıs yumurta
5 6tane zeytın
biraz beyaz peynir

akaşam
salata
ayran
mercımek corbası
4adet kofte
1kase kuru fasulye
1kasık bulgur pılavı

bugunkı menum
1adet ıspanaklı sıgara boregı
3adet kofte
1dılım beyaz peynır
çay

akşam
salata
1kase çorba
4 kasık kurufasulye
2kasık pılav
suuuuuu

ayy amma yemısım haa bu hafta zaten 500grcık verdım moralım sıfır anlamadım yavasladım yıne su 74un altına bır ınemedım 3 haftadır drenc gosterdı bunyem yaaaabu sıralar sadece bıldırım yapıp cıkıyorum ya cok ılgılenemıyorum sızle kızlar affedın benı yogun ve karısık bır durum dayım su kargasa bıtsın uzun zuzn anlatı gecmıs yapıcam hepınızı opuyorum kocaman

iyi akşamlar kızlar. nasılsınız bakalım. bu gün kahvaltıya misafirim vardı. kahvaltı diyorum ama saat 11 de geldiler saat dörde kadar da sofrada oturduk. allahtan çocuklar bu gün aman aman sorun çıkarmadılar. ama hışım çıktı. dün eşim hasta yattı tatiliydi. bende pek dokunmadım. ona rağmen gece yatmadan nasılsın dedim çokmu umrunda dedi.neden dedim. ben inlerken sen arkadaşınla msj laşıyodun beni hiç düşünmedin dedi yav benim kımıldamaya halim kalmamıştı gıkım çıkmadı arkadaşımla iki msjlaştık paşam alınmış. ulan o kadar ameliyat oldum günlerce acı çektim hiç sesim çıkmadı. adam bi grip oldu offf allahım oooofffff
naber fistiklar nevar ne yok...nihayet aranizdayim...zor bir hastane süreci hayal gibi bir haftalik krallik ve nihayetinde yine burada sizlerleyim..ee yoklugumda cok kitap okuyan oldumu bakiim hi i

canıııım hoşgeldin geçmiş olsun özlettin kendini ya vede çok merak ettik. anam hani hatırlıyon mu geçen kışta bahsetmiştim bu mevsimde kaşınıyorum diye. yine başladı iki haftadır hatır hutur kaşınıyom. eşim derin çok genişlemişti şimdi birden bire indin ondandır diyo ama ben biliyom mevsimle alakalı bişe. ve kaşındıkça sen geliyosun aklıma allah yardımcın olsun canım. ama kesin çakmaların gözü değdi sana. bu arada çoooook özlemişim seni
canım ergenlik sorunu bunlar nasıl olsa bir iki yıla geçer de asıl sorun şu bilgisayar. aman diyim dikkatli ol. nolur nolmaz. gerekirse yasakla dinlemeyecek sonrasında modemi sök lazım oldukça çıkar kullan. napacan başka çare yok. belki biraz duygu sömürüsü işe yarar. çok yalnızım baban yok zaten kardeşin küçük beni bir sen anlarsın sende benimle hiç konuşmuyosun falan deyi ağlasan:44::44::44: belki hadi sinemaya gidelim diyip beraber vakit geçirmeye çalışmak. yada bi pastanede ya da cafede oturmak aman ne bilim aklıma başka bişe gelmiyo. korkuyom zaten şimdiden ben ne halt edecem ergenlik döneminde diye

hoş geldin canım aramıza diyetle eminim şekerini kontrol altına alıcaksın.yeterki kararlı ol ve asla vaz geçme,.gerisi çorap söküğü gibi gelicekdir

kızlar ilginiz ve bilgileriniz çokk çokk teşekkür ederim..iyiki varsınız

evet cadı hanım babasını uzun telefonlarnının ve sipariş üzerine buz gibi bir özür diledi..

babanmı söyledi özür dilemeni dedim evet dedi..
yani kendi isteğiyle olmadığını bildirdi hanım...kızım sorunun ne söylede bi çare bulalım dedm donuk donuk yok dedi..yalan dünyadaki eylem gibi.facesini açmasını istedim ,özeliymiş hanımın açamazmış..defolu gitti soğuk odasına..

neyse bu böyle devam edio gidicek sanırım,ama şu facede ne halt yediğini bi bilsem..az önce halası telde diyor..onun kızıyla yaşıt benimki...faceye abuk sabuk şeyler yazıyor haberin varmı..yokk ama olamıyorda.sanırım sorunu kökünden halletmem gerekicek..bu durum benide mutsuz edicek ama başka çare bırakmıyor

ıyı aksamlar kızlar
menum
sabah yesılçay cakma menemen 3 catal peynır
ara yesılçay bıberıye cayı 5ı bıyerde cay
öğlen yogurtkürü bugday salatası
ara yesılçay 5ı bıyerde cay bıberıye 1 mandalına
aksam 3 kasık bugday salatası 1 kase mercımek 1 parca beyaz peynır
ara yesılçay bıberıye

ayyüzlüm bütün erkekler aynı çocuk gibi.
aman onlar hastalanmasında kim hastalanırsa hastalansın..
sen yalandan pofpoflada gönlü olsun,yoksa araya soğukluk giricek.evet haklısın sen o kadarsıkıntı çektin 3 çocukla boğuşuyorsun ama ,onların hayata bakışı bambaşka.geçim dünyası çekicez nazlarını mecbur..

Son düzenleme:

ne demek canım, sen normal davranmaya çalış canım, ama bir yandan da kendin takipte ol , senin kız aşık falan olmasın , bu yaşlarda normal başkasına ilgi duyması, platonikte olabilir , çokta üstüne gitmeyin canım , elbet hatasını anlıyacaktır cadı kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…