80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah-öğle : 1 haşlanmış yumurta , 4 zeytin , 2 dilim k.ekmeği , bol yeşillik , şekersiz çay
ara : yarım cennet hurması , 1 ç.bardağı süt
akşam : az çorba , 4 y.kaşığı z.y pırasa yemeği , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 dilim sebze ekmeği
ara : 1 elma , 5 badem , şekersiz nescafe
birazdan beyaz çayımı da demlerim

wallla kim takar misafirin düşüncelerini tamam misafir önemlidir ama gelen misafir bunu nie burayı koydun diyecek kadar eleştiriyosa seni çok da önemli birideğildir

hayatattta her zaman öncelik kendimize ait takma kimseyiitedğin yere koy arkadaşım

canım geçmiş yaparak geldim evet bütün arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum senin bızdık biraz toplu ya platonik olup kendini beğenmeme gibi durumlarda yaşıyor olabilir (kendim yaşamıştım ordan biliiyorum :))

bi de yazın psikoloğa gidelim demişsin o gelmemiş yaaa bunu sen yap arkadaşım git psikoloğa senin nasıl davranman gerektiğini öğren
ergen ebeveynliğine ben ince çizgide yürümek gibi bakıyorum yasaklar küsmeler işe yarayabileceği gibi ters de tepebilir bu önemli bi süreç
hoşgeldin canımmm

kız az maz dion 500gr cık dion ama bak beni nasıl da sollladın benden sonra başladın benim önüme geçtin çok iyi gidiyosun aynen devammmm

wintersun kaptanım
çokk çokk öpüyorum seni ve tüm topik halkını,valla iyiki varsınız ne diyim başka bilemiyorum

doğru söylüyorsun benim hiç aklıma gelmemişti pisikiloğa danışmak,zaten kendimde pek normal deyilim ailecek keçileri kaçırıyoz sanırım,,bizim keçiler dışa vurumla kaçmıyor içten içten isyan ediyor

sağolun kızlar hepiniz destek oldunuz herzamanki gibi,yarın hava iyi oluşa gezmeye çıkarıyım çocuklarıbiraz keçilerimizi havalandıralım..tabi havadurumuna bağlıyız.küçük kız olmasa havayı takmam ama onun bünyesi zaten hassas keçi meçi derken onu hasta etmekde var...

kaptanım
bu hafta herkes çalışkan öğrenciydi.
3 den çok eksik menü veren olmadı

tüm topiği kutluyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün malum eşimin yeğenleri gelmişti yatıya
Sabah kahvaltıydı falan derken öğleni yaptık ve tam ben heveslenip hadi gezmeye gidelim derken eşim başım ağrıyor diye tutturdu yine :26: tansiyonu yine yükselmiş meğer
Nedir şu tansiyondan çektiğim hayır yeğenlerinin de işine geldi saat 5e kadar bizde umursamadan oturdular :26:
Tabi ben eşimle uğraşmaktan çocuklarla uğraşmaktan uğrayamadım buraya

Daha sonra çocukları bırakıp biraz alışveriş yapıp eve döndük
TAm oh bu gece 4 bacağımı uzatıp ( keyif yaparken öyle diyorum ) yatarım derken eşimin hala oğlu aradı evdeyseniz geliyorum diye Hee yalan değil onu evlatlarımdan ayırmıyorum ve çok sevindim yatıya gelmesine
Bana zararıda hiç yok çayını bile kendi koyar sağ olsun ama tabi grip olunca daha bir halsiz oluyor insan
Neyse inşallah bir iki güne şu gripten kurtulurumda yeni yıla hasta girmem

Canım kusura bakma öğlende tam girip sana yazacakken kapı çalınca çıkmak zorunda kaldım
İnan seni okadar iyi anlıyorum ki şimdiki çocuklar tamamen teknolojinin içine doğduklarından artık her konuda doyumsuzluk yaşıyorlar ve kendilerini mutsuz ediyorlar tabi bizleride
Daha bir kaç gün önce bizde benzer şeyleri yaşadık maalesef hatta nasıl sinirlerim boşaldıysa komşu ablama ağladım bu kızın bana kastı var daha çok bana yapıyor diye :26:
Sen birde tek başına uğraşmak zorunda olduğundan daha zor oluyordur eminim
Nacizane Nisa ablamın bana verdiği öneriyi sanada iletmek istiyorum;
Nisa ablam zaten çocuklarla çok iyi anlaşan biridir ve çocuk yetiştirme konusunda yolda bile bir yanlış görse tanımadığı kadını çevirip sen ne yapıyorsun bu çocuğa böyle diye cevirebilen bir kadın ve bana hep çocuklarınla çok bilinçli ve güzel davranışlar içindesin ama bu ara Beyzanın tavırları sınırları zorluyor dedi ki haklı sonuçta bizlerinde sinirlerini bozuyordu.
Tabiki birbirinizle oturup konuşun ama ne olursa olsun saygısızlık etmesine müsaade etme ve sınırlarını bildir dedi bana. O gittikten sonra uzun uzun kızımla konuştum karşıma alıp ve her sessini yükselttiğinde kimin anne kimin çocuk olduğunu unutma sessinin tonunu düzelt diye uyardım Ben seninle tartışmak istemiyorum ama senin tavırların düzelmezse kesinlikle bende farklı uygulamalara girerim dedim ki bilir yaparım

Face konusunda kesinlikle istikrarlı ol canım sonuçta onların iyiliği için
Benim kız faceini açtığında tek kural vardı oda şifresini bilmemiz yoksa face izin yok dedik babasınıda benide arkadaş olarak eklemek zorundaydı zaten eklemese bile şifresini bildiğimden her an mesajlarını dahi takip ediyoruz
Bir kaç kere arkadaşlarının yorumunu beğenmediğim için onun duvarına resmen bütün arkadarşlarına uyarı mesajı yazdım
Şifreyi vermiyorsa sende sırf ciddiyetini anlaması için gerekirse modemi sök bir kaç günlüğüne
Eminim senle didişirse daha zararlı çıkacağını anlayıp biraz daha dikkatli olucaktır

Ben bir kaç gündür bana ne zaman sesini yükseltse sen benimle bu şekilde konuşamazsın konuşursanda sonuçlarına katlanırsın diyorum ve hiç birşey yokmuş gibi işime dönüyorum kendide bir kaç dakika sonra gelip sarılıp ya boş bulundum falan diye öpüyor beni ki çok uzun zamandır değil öpmek sarılmıyordu bile
Sonuçta biliyor benle inatlaşırsa birşeye ihtiyacı olduğunda yine bana gelmek zorunda kalacak
Ne sinir oluyorum nede küsüyorum aksine çok rahat davranıyorum ve oda bir kaç gündür biraz sakinledi inşallah daim olur

Umarım senin cadıda biraz neyin ne olduğunu anlarda huzurlu bir ortamda yaşarsınız Yinede sen kızını daha iyi bilirsin sınırlarınıda bilirsin o yüzden çok fazlada üzerine git veya gitme diyemiyorum sonuçta Allah korusun bunlar tam deli çağlarında çeker giderler diye ödüm kopuyor :26:
Rabbim bu dönemi sağ sağlım atlatmayı nasip eder hepimize inşallah ...Aminnnnnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Her gün menü bildirimi yaparak başlayabilirsin mesela

Allah yardımcın olsun canım İNşallah çok fazla tartışma çıkmadan şu face meselesinide atlatırsınız Aminnnnnnnnn

Son düzenleme:

canimm benimm bende sana yazayim dertleselim benim buyuk oglan 15 yasinda tam ergenlik dönemi disari cikmazlar evden .okuldan geldilermi internett basina hemen canta oraya buraya atilir tabii hemen komut verirsen düteltilir yoksa aksama kadar kalir salonda büyük kucugu odasina sokmaz odanin icine parfüm kokusundan girilmez .kucuk garibim hep bizimle oturur bir bana laf atar bir babasina vakit gecirirr öylee .ben de bilmiyorum büyüdükce bunlar la ugrasmak cook cok zor olucakk .annem simdi sözü nü gecirirsin sonra hic geciremessen diyo allaah hepimize kolaylaik versin

tabii bir kişi hiç menü vermedemedi, ama kimi kime şikayet edeyim kaptanım

sağol canım elllerine kolların asağlık ben bu hafta canta yiyecek olduğum için kötü örnek olmayayım dedim
bu hafta başlıyorum al sana bir menü :)))

sahur yarım haşlanmış tavuk göğsi bir parça peynir bir dilim ekmek

akşam 5 nugget yoğurtlu pancar salatası

patlamış mısır (sinemada)

• menüm sabah yok
  • öglen iki brotchen .iki dilim kasar dometes zeytin
  • ikindi bir muz .mandalina cay
  • aksam kasarli mantarli balik. salata
  • alti kasik hösmerim .mandin i ki tane
  • iki saat spor

amann canımseninki birde erkek çocuk daha zor uğraşmak..bazen diyorum iyiki oğlum yok kıza söz geçiremiyorum oğlanla hiç başedemezdim.allah biliyor bizim otoriteden yoksun bir anne baba olduğumuzu..allah sanadakolaylık versin canım..açıkçası ben seneye olacaklar için endişe ediyorum..
şimdi okula servisle gidip geliyor.okuldan çıkamıyor .arkadaşları belli..ama seneye dershaneye göndermek zorunda kalırsak hiç bilemiycem kiminle arkadaş.nereye girdi çıktı diye..ama nereye kadarda elimin altında tutabilirimki.
.ortam çok bozuk çevremde bazı gençlerin madde kullandığını biliyorum ve anne babaları çocuklarını kurtaramıyor..
açıkçası bu duygu bozukluğu içinde olan çocukları kandırmaları pekdezor olmuyordur..
o çocukların halini ailerinin halini gördükçe dahada çok korkuyorum..allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın..

amann canımseninki birde erkek çocuk daha zor uğraşmak..bazen diyorum iyiki oğlum yok kıza söz geçiremiyorum oğlanla hiç başedemezdim.allah biliyor bizim otoriteden yoksun bir anne baba olduğumuzu..allah sanadakolaylık versin canım..açıkçası ben seneye olacaklar için endişe ediyorum..
şimdi okula servisle gidip geliyor.okuldan çıkamıyor .arkadaşları belli..ama seneye dershaneye göndermek zorunda kalırsak hiç bilemiycem kiminle arkadaş.nereye girdi çıktı diye..ama nereye kadarda elimin altında tutabilirimki.
.ortam çok bozuk çevremde bazı gençlerin madde kullandığını biliyorum ve anne babaları çocuklarını kurtaramıyor..
açıkçası bu duygu bozukluğu içinde olan çocukları kandırmaları pekdezor olmuyordur..
o çocukların halini ailerinin halini gördükçe dahada çok korkuyorum..allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın..

ceco
komşu ablanın ve senin tavsiyelerini dikkate alıcam canım.
kaç zamandır yatılı kuran kuran kursuna göndermek istiyordum,sırf biraz sorumluluk alsın,kendi işini kendi yapmayı becersin diye..

bu davranışları ve sorumsuzluğu yazın yatılı kurs fikrini aklıma getiriyor..
aslında bu bir ceza veya terbiye olsun diye deyil..sadece sorumluluklarını öğrensin bi çorabını orabıya buraya atarsa ertesi gün bulamayacağını öğrensin,değerli bi eşyasını sağa solabırakınca çalınabileceğini görsün..biraz derli toplu olmayı öğrenirmi ,hiç bişey öğrenmezse kuran öğrensin..çünkü yazın orayada gitmemek için bahanelerimiz oluyor..
gerçi bu yaz ben göndermedim sırf kilo versin boyu uzasın diye ramazanda sıcaklarda elimde kardeşiyle spora götürdüm haftanın 5 günü..ama kiloda veremedi..bu yazda kuran öğrensin benim hanım.
.şaştım artık ne yapacağımı

yazın k.kursu iyi gelir bence de sorumluluk alma bakımından, bazı konularda kendi kararlarını göz ardı etmek gerekiyor bence, sonuçta anne-babanın sözü geçerlidir evde her ne kadar çocuklarında fikirleri alınsa da

Ahh bugun çok kötüyüm öğlenden beri afedersıniz bir karın sancısı ( gaz problemi :)) ) şimdi bile sancılar içinde yazıyorum alışveriş yaptık zencefilli cay aldım hazır poşetlerde valla uğrasamadım tazesiyle bu sefer. Kayısı aldım yedım ay ben nasıl uyucam bu ağrıyla yaa neyse menümü paylaşayım
Sabah:
Peynir
Biraz yumurta
1 dilim ekmek

Öğle:
Portakal suyu

Akşam:
Çorba
Salata

2 bardak zencefilli Elmalı çay
Kayısı
Bol su

merhaba arkadslar. bır yıldır 88 kılonun altına ınemeyen ben yenı dıyet denememı sizlerle yapmak ıstıyorum. daha once 98 kıloydum ve 90- ve uzerı grubundaydım. ancak bır yıldır 88 ın altına ınemıyorum...esımın de bellı etmese de bundan rahatsızlık duydugunu hıssedıyorum...anasınıfı oğretmenıyım.ogleden sonraları okuldayım ve bır tane de 23 aylık dunya guzelı kızım var...mardın mıdyatta yasıyorum. mevsım sebebıyle sebzemız olmadığı için olsa da bol hormonlu olduğu için et agırlıklı beslenıyoruz.bu gunde ıtıbaren fırsat buldukça aranızda olmayı ıstıyorum. hepinize sevgıler...

günaydın kızlar,çok güzel yağmurlu bir hava var dışarda..özlemişiz yağmuru.buraya 1 kere kar yağdı tamam arkası yok .kuru soğuk işallah bu yağmur kara çevirde şöyle heryer bembeyaz mis gibi olur.

aramıza hoş geldin,bir yılda 10 kilo vermişşin bence bu çok iyi.bu yılda bir 10 kilo verirsen süper olur..bu temenni kendim içinde geçerli..hepimiz bu yeni yılda çokk çokk kilolar veririz işallah
geçmiş olsun canım.rezenede iyi geliyor gaz sancısına ..

herkese güzel bir pazar günü diliyorum....
dünkü menüm
kalkınca 1 bardak su
1 kivi
1 portakal

sabah
peynir
zeytin
tahin
kıymalı yumurta
cay
ekmek

ara yok dışardaydık

akşam
fırında ızgara balık
salata
yeşil mercimek çorbası

ara 2 dilim kek
yeşil çay
3-5 kabak çekirdeği ve fındık

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…