wallla kim takar misafirin düşüncelerini tamam misafir önemlidir ama gelen misafir bunu nie burayı koydun diyecek kadar eleştiriyosa seni çok da önemli birideğildirBugünkü menüm
Sabah:
2 dilim lıght peynir
1 dilim ekmek
1 domates
Akşam:
2 köfte
Salata
Bol çay
Sporumu yaptım trampoline. Eşimle konuştuk koşu bandını salona koycaz en iyisi çünkü diğer odada spor yapamıyorum bebeğim Rahat bırakmıyor 2 yasında. Sizce çok tuhaf olur mu koşu bandının salonda olması ama orda olmazsa ben doğru düZgün kullanamıcam. Gerçi eltimin bi lafı var ev senin evin ve sen kendi rahatına göre kullancan, aman misafir gelirse diye hesap yapmıcan misafir gelir gider diye. Hoş çok misafirimiz de yok zaten gelen de biliyo kiloyla uğraştığımı yarın salona alcaz ama yinede güzel yorumlarınızı bekliyorum öpüldünüz iyi geceler....
günaydın kızlar
işallah hepimiz için çokk güzel bir gün olur.
benim büyük kıza bir haller oluyor,pc nin başına bi oturuyor 2,3 saat kalkmıyor.gerçi bu hal 1 senedir böyle .birde afra tafralar bi kibir bi ukalalık kızım yeter artık kalk diyorum ses yok defalarca söylüyorum sonra pc yikanepeye fırlatıp kapıyı çarpıp gidiyor..
baş edemiyorum daha 13 yaşında ama ne laf d,nliyor ne söz.
geçende güzelikle hadi kızım yeterartık 1.5 saat oldu bırak şunudedim .takmadı çay demledim hadi kızım gelde çay içelim dedim bana dudak büküyor .o ağznı büküp duruyor gözler süzülüyor .pc yi attı gitti .gel çayiçelim dedim diye..
bende kızdım ,kızım senin benlen derdin ne anne olarak beyenmiyorsan baban getirir sana süslü bakımlı bir anne diye.hiç konuşmuyor benle..çocuğun hali tavrı insanı deli eder ..hiçç sen onamı konuşuyon taşamı konuşuyon ses yok .ancak gözler imalı imalı bakar o ağz bükülür..çok ağrıma gidiyor kendi doğurduğum çocuk bunu yaparmı insana..
ders yaptıramıyorum hiç ,okuldan gelir gelmez pc. üstünü bile değiştirttiremiyom.yatasıya kadar okul kıyafeti.çanta kapı girişinde atılı,, des hiç vermiyor öğretmenleri ne hikmetse.verselerde 2 dakkada bitiyor..birde durumumuza bakmadık özel okula verdik hanımı .çok üzülüyorum çok bu kıza
pc yüzünden okuluda çevresinide yok sayıyor ruh gibi hiçç kimseyle irtibat yok..yazın pisikiyatriye götürücektim istemedi gitmedi..
şu face zaten midemi bulandırıyor.şifresini değiştirmiş vermiyor..ben bulurum diye yeni face açmiş yeni adresle
bir akıl verin bana ben ne yapyıyım .2 gündür konuşmuyorum ,çay davasından sonra...o da gelirde anna benle niye konuşmuyorsun özür dilerim falan demiyor..o durumdan memnun zaten..akşam babası telde annenle küsmüşünüz git gönlünü al diyor,benim kız hayatı alkışına bıraktım diyor.. kızlar yine dertlerimle sizin kafsayı şişirdim ama ne yapıcamıda bilemiyorum babada yok başımızda,şimdiye kadar yumuşak davrandım ama demekki yanlış yapmışım. sizden akıl istiyorum
hoş geldin duyum
özlettin kendini ,işallah hastalığında tamamen iyileşir,,.boğazındakiler içinde kendi kendini üzme internette hiç bişey için güzel şeyler yazmaz zaten insanı bunalıma sokar..dr en iyisini bilir şu tatilleri bitsinde bir önce git dra ,geçmiş olsun canım
günaydın canım
fikir istemişin ,bencede sen nerde rahat kullanıcaksan oraya al .bebişde varmış zaten .kullanamadıktan sonra başka bir odada durmasının hiç bir anlamı yok.bir an önce yürü bir an önce zayıfla ki koşu bandına ihtiyacın kalmasın..gerçi sporun hayatımızda her zaman yeri olmsı ama zorunlu olmaz en azından
hoşgeldin canımmmmerhaba kızlar uzun bi uğraştan sonra karar verdim artık zayıflamaya artık buraya hergün yazamayaçalışcam ne yaptım ne yededim diye şuan 83 kg. şu şeker hastalığım olmasa ben biliyorum yapacağımı ama bu hastalık mahvediyo beni iğnelerden bıktım artık bazen kendime diorum belki 20-25 kg versem kurtulurum belki.insülin direncim olduğu için zor veriyorum birde en büyük zaafım ekmek . sanki ekmek yemessem doymuycam gibi oluyor.ve ben doyduğumuda anlamıyorum.kendim diyorum tamam kes bırak yemeyi kalkıyorum sofradan.ikin ci bebeğime hamile kalmadan 69 kiloydum ve süperdim aaaahaaah ama hedefim 69 değil en fazla 65 en az 60 olmak ama nasıl başar
cam bilm
iyorum yardım cı oun kızlar bana
başlangıç :83,5
geçen hafta :75
bu hafta :74,5
giden : 500gr
topl. giden : 9 kilo
hedef :60
spor :yokk
kızlar kusura bakamyaın dun evde deilidim bildirim yapamadım hemen bu gün yapayım dedim
dünki menüm
sabah
1bardak ayran
1det haşlanmıs yumurta
5 6tane zeytın
biraz beyaz peynir
akaşam
salata
ayran
mercımek corbası
4adet kofte
1kase kuru fasulye
1kasık bulgur pılavı
bugunkı menum
1adet ıspanaklı sıgara boregı
3adet kofte
1dılım beyaz peynır
çay
akşam
salata
1kase çorba
4 kasık kurufasulye
2kasık pılav
suuuuuu
ayy amma yemısım haa bu hafta zaten 500grcık verdım moralım sıfır anlamadım yavasladım yıne su 74un altına bır ınemedım 3 haftadır drenc gosterdı bunyem yaaaabu sıralar sadece bıldırım yapıp cıkıyorum ya cok ılgılenemıyorum sızle kızlar affedın benı yogun ve karısık bır durum dayım su kargasa bıtsın uzun zuzn anlatı gecmıs yapıcam hepınızı opuyorum kocaman
hoş geldin canım aramıza diyetle eminim şekerini kontrol altına alıcaksın.yeterki kararlı ol ve asla vaz geçme,.gerisi çorap söküğü gibi gelicekdir
kızlar ilginiz ve bilgileriniz çokk çokk teşekkür ederim..iyiki varsınız
evet cadı hanım babasını uzun telefonlarnının ve sipariş üzerine buz gibi bir özür diledi..
babanmı söyledi özür dilemeni dedim evet dedi..
yani kendi isteğiyle olmadığını bildirdi hanım...kızım sorunun ne söylede bi çare bulalım dedm donuk donuk yok dedi..yalan dünyadaki eylem gibi.facesini açmasını istedim ,özeliymiş hanımın açamazmış..defolu gitti soğuk odasına..
neyse bu böyle devam edio gidicek sanırım,ama şu facede ne halt yediğini bi bilsem..az önce halası telde diyor..onun kızıyla yaşıt benimki...faceye abuk sabuk şeyler yazıyor haberin varmı..yokk ama olamıyorda.sanırım sorunu kökünden halletmem gerekicek..bu durum benide mutsuz edicek ama başka çare bırakmıyor
günaydın kızlar
işallah hepimiz için çokk güzel bir gün olur.
benim büyük kıza bir haller oluyor,pc nin başına bi oturuyor 2,3 saat kalkmıyor.gerçi bu hal 1 senedir böyle .birde afra tafralar bi kibir bi ukalalık kızım yeter artık kalk diyorum ses yok defalarca söylüyorum sonra pc yikanepeye fırlatıp kapıyı çarpıp gidiyor..
baş edemiyorum daha 13 yaşında ama ne laf d,nliyor ne söz.
geçende güzelikle hadi kızım yeterartık 1.5 saat oldu bırak şunudedim .takmadı çay demledim hadi kızım gelde çay içelim dedim bana dudak büküyor .o ağznı büküp duruyor gözler süzülüyor .pc yi attı gitti .gel çayiçelim dedim diye..
bende kızdım ,kızım senin benlen derdin ne anne olarak beyenmiyorsan baban getirir sana süslü bakımlı bir anne diye.hiç konuşmuyor benle..çocuğun hali tavrı insanı deli eder ..hiçç sen onamı konuşuyon taşamı konuşuyon ses yok .ancak gözler imalı imalı bakar o ağz bükülür..çok ağrıma gidiyor kendi doğurduğum çocuk bunu yaparmı insana..
ders yaptıramıyorum hiç ,okuldan gelir gelmez pc. üstünü bile değiştirttiremiyom.yatasıya kadar okul kıyafeti.çanta kapı girişinde atılı,, des hiç vermiyor öğretmenleri ne hikmetse.verselerde 2 dakkada bitiyor..birde durumumuza bakmadık özel okula verdik hanımı .çok üzülüyorum çok bu kıza
pc yüzünden okuluda çevresinide yok sayıyor ruh gibi hiçç kimseyle irtibat yok..yazın pisikiyatriye götürücektim istemedi gitmedi..
şu face zaten midemi bulandırıyor.şifresini değiştirmiş vermiyor..ben bulurum diye yeni face açmiş yeni adresle
bir akıl verin bana ben ne yapyıyım .2 gündür konuşmuyorum ,çay davasından sonra...o da gelirde anna benle niye konuşmuyorsun özür dilerim falan demiyor..o durumdan memnun zaten..akşam babası telde annenle küsmüşünüz git gönlünü al diyor,benim kız hayatı alkışına bıraktım diyor.. kızlar yine dertlerimle sizin kafsayı şişirdim ama ne yapıcamıda bilemiyorum babada yok başımızda,şimdiye kadar yumuşak davrandım ama demekki yanlış yapmışım. sizden akıl istiyorum
merhaba kızlar uzun bi uğraştan sonra karar verdim artık zayıflamaya artık buraya hergün yazamayaçalışcam ne yaptım ne yededim diye şuan 83 kg. şu şeker hastalığım olmasa ben biliyorum yapacağımı ama bu hastalık mahvediyo beni iğnelerden bıktım artık bazen kendime diorum belki 20-25 kg versem kurtulurum belki.insülin direncim olduğu için zor veriyorum birde en büyük zaafım ekmek . sanki ekmek yemessem doymuycam gibi oluyor.ve ben doyduğumuda anlamıyorum.kendim diyorum tamam kes bırak yemeyi kalkıyorum sofradan.ikin ci bebeğime hamile kalmadan 69 kiloydum ve süperdim aaaahaaah ama hedefim 69 değil en fazla 65 en az 60 olmak ama nasıl başar
cam bilm
iyorum yardım cı oun kızlar bana
hoş geldin canım aramıza diyetle eminim şekerini kontrol altına alıcaksın.yeterki kararlı ol ve asla vaz geçme,.gerisi çorap söküğü gibi gelicekdir
kızlar ilginiz ve bilgileriniz çokk çokk teşekkür ederim..iyiki varsınız
evet cadı hanım babasını uzun telefonlarnının ve sipariş üzerine buz gibi bir özür diledi..
babanmı söyledi özür dilemeni dedim evet dedi..
yani kendi isteğiyle olmadığını bildirdi hanım...kızım sorunun ne söylede bi çare bulalım dedm donuk donuk yok dedi..yalan dünyadaki eylem gibi.facesini açmasını istedim ,özeliymiş hanımın açamazmış..defolu gitti soğuk odasına..
neyse bu böyle devam edio gidicek sanırım,ama şu facede ne halt yediğini bi bilsem..az önce halası telde diyor..onun kızıyla yaşıt benimki...faceye abuk sabuk şeyler yazıyor haberin varmı..yokk ama olamıyorda.sanırım sorunu kökünden halletmem gerekicek..bu durum benide mutsuz edicek ama başka çare bırakmıyor
wintersun kaptanım
çokk çokk öpüyorum seni ve tüm topik halkını,valla iyiki varsınız ne diyim başka bilemiyorum
doğru söylüyorsun benim hiç aklıma gelmemişti pisikiloğa danışmak,zaten kendimde pek normal deyilim ailecek keçileri kaçırıyoz sanırım,,bizim keçiler dışa vurumla kaçmıyor içten içten isyan ediyor
sağolun kızlar hepiniz destek oldunuz herzamanki gibi,yarın hava iyi oluşa gezmeye çıkarıyım çocuklarıbiraz keçilerimizi havalandıralım..tabi havadurumuna bağlıyız.küçük kız olmasa havayı takmam ama onun bünyesi zaten hassas keçi meçi derken onu hasta etmekde var...
tabii bir kişi hiç menü vermedemedi, ama kimi kime şikayet edeyim kaptanım
amann canımseninki birde erkek çocuk daha zor uğraşmak..bazen diyorum iyiki oğlum yok kıza söz geçiremiyorum oğlanla hiç başedemezdim.allah biliyor bizim otoriteden yoksun bir anne baba olduğumuzu..allah sanadakolaylık versin canım..açıkçası ben seneye olacaklar için endişe ediyorum..canimm benimm bende sana yazayim dertleselim benim buyuk oglan 15 yasinda tam ergenlik dönemi disari cikmazlar evden .okuldan geldilermi internett basina hemen canta oraya buraya atilir tabii hemen komut verirsen düteltilir yoksa aksama kadar kalir salonda büyük kucugu odasina sokmaz odanin icine parfüm kokusundan girilmez .kucuk garibim hep bizimle oturur bir bana laf atar bir babasina vakit gecirirr öylee .ben de bilmiyorum büyüdükce bunlar la ugrasmak cook cok zor olucakk .annem simdi sözü nü gecirirsin sonra hic geciremessen diyo allaah hepimize kolaylaik versin
amann canımseninki birde erkek çocuk daha zor uğraşmak..bazen diyorum iyiki oğlum yok kıza söz geçiremiyorum oğlanla hiç başedemezdim.allah biliyor bizim otoriteden yoksun bir anne baba olduğumuzu..allah sanadakolaylık versin canım..açıkçası ben seneye olacaklar için endişe ediyorum..canimm benimm bende sana yazayim dertleselim benim buyuk oglan 15 yasinda tam ergenlik dönemi disari cikmazlar evden .okuldan geldilermi internett basina hemen canta oraya buraya atilir tabii hemen komut verirsen düteltilir yoksa aksama kadar kalir salonda büyük kucugu odasina sokmaz odanin icine parfüm kokusundan girilmez .kucuk garibim hep bizimle oturur bir bana laf atar bir babasina vakit gecirirr öylee .ben de bilmiyorum büyüdükce bunlar la ugrasmak cook cok zor olucakk .annem simdi sözü nü gecirirsin sonra hic geciremessen diyo allaah hepimize kolaylaik versin
bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor , allah hepinize kolaylık ve sabır versin, şimdiki ergenler hepten bir farklı . . .
aramıza hoş geldin,bir yılda 10 kilo vermişşin bence bu çok iyi.bu yılda bir 10 kilo verirsen süper olur..bu temenni kendim içinde geçerli..hepimiz bu yeni yılda çokk çokk kilolar veririz işallahmerhaba arkadslar. bır yıldır 88 kılonun altına ınemeyen ben yenı dıyet denememı sizlerle yapmak ıstıyorum. daha once 98 kıloydum ve 90- ve uzerı grubundaydım. ancak bır yıldır 88 ın altına ınemıyorum...esımın de bellı etmese de bundan rahatsızlık duydugunu hıssedıyorum...anasınıfı oğretmenıyım.ogleden sonraları okuldayım ve bır tane de 23 aylık dunya guzelı kızım var...mardın mıdyatta yasıyorum. mevsım sebebıyle sebzemız olmadığı için olsa da bol hormonlu olduğu için et agırlıklı beslenıyoruz.bu gunde ıtıbaren fırsat buldukça aranızda olmayı ıstıyorum. hepinize sevgıler...
geçmiş olsun canım.rezenede iyi geliyor gaz sancısına ..Ahh bugun çok kötüyüm öğlenden beri afedersıniz bir karın sancısı ( gaz problemi :)) ) şimdi bile sancılar içinde yazıyorum alışveriş yaptık zencefilli cay aldım hazır poşetlerde valla uğrasamadım tazesiyle bu sefer. Kayısı aldım yedım ay ben nasıl uyucam bu ağrıyla yaa neyse menümü paylaşayım
Sabah:
Peynir
Biraz yumurta
1 dilim ekmek
Öğle:
Portakal suyu
Akşam:
Çorba
Salata
2 bardak zencefilli Elmalı çay
Kayısı
Bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?