ay insallah canim insallah..valla kocamdan iyi Moral veriyorsunuz...insallah sonuclarim Temiz ondan sonra sagligima cok daha dikkat edecegim beslenmeme sporuma..allahim ya herseyin basi saglik saglik olmazsa evladini koklayamiyorsun bile....insallah sonuclar Temiz olur aklima gelen basima gelmez :18::18::18:
bizim spor aletleride salonda duruyor valla...hiç de rahatsız olmuyorum..hatta misafir gelince hep konu spor yapmanın faydalarından açılıyor ii oluyor:)üzerinede iltifat alıyorum maaşallah yeni dogum yapmana rağmen çok ii toparlanmışsın falan:)Bugünkü menüm
Sabah:
2 dilim lıght peynir
1 dilim ekmek
1 domates
Akşam:
2 köfte
Salata
Bol çay
Sporumu yaptım trampoline. Eşimle konuştuk koşu bandını salona koycaz en iyisi çünkü diğer odada spor yapamıyorum bebeğim Rahat bırakmıyor 2 yasında. Sizce çok tuhaf olur mu koşu bandının salonda olması ama orda olmazsa ben doğru düZgün kullanamıcam. Gerçi eltimin bi lafı var ev senin evin ve sen kendi rahatına göre kullancan, aman misafir gelirse diye hesap yapmıcan misafir gelir gider diye. Hoş çok misafirimiz de yok zaten gelen de biliyo kiloyla uğraştığımı yarın salona alcaz ama yinede güzel yorumlarınızı bekliyorum öpüldünüz iyi geceler....
anam nazliyom nazlamaz olurmuyum. ama ne yalan solim benimde nazlanmaya cok ihtiyacim var bu ara. kendimi kaybolmus gibi hissediyorum. sanki bagiriyo bagirihom kimse duymuyo cok canim sıkılıyoayyüzlüm bütün erkekler aynı çocuk gibi.
aman onlar hastalanmasında kim hastalanırsa hastalansın..
sen yalandan pofpoflada gönlü olsun,yoksa araya soğukluk giricek.evet haklısın sen o kadarsıkıntı çektin 3 çocukla boğuşuyorsun ama ,onların hayata bakışı bambaşka.geçim dünyası çekicez nazlarını mecbur..
merhaba arkadslar. bır yıldır 88 kılonun altına ınemeyen ben yenı dıyet denememı sizlerle yapmak ıstıyorum. daha once 98 kıloydum ve 90- ve uzerı grubundaydım. ancak bır yıldır 88 ın altına ınemıyorum...esımın de bellı etmese de bundan rahatsızlık duydugunu hıssedıyorum...anasınıfı oğretmenıyım.ogleden sonraları okuldayım ve bır tane de 23 aylık dunya guzelı kızım var...mardın mıdyatta yasıyorum. mevsım sebebıyle sebzemız olmadığı için olsa da bol hormonlu olduğu için et agırlıklı beslenıyoruz.bu gunde ıtıbaren fırsat buldukça aranızda olmayı ıstıyorum. hepinize sevgıler...
canım ÇOCUĞUNUZA SINIR KOYMA adında bir kitap var o tam senin durumundaki aileleri konu alıyor..yazarı robert j.mackenzie..bence bu kitep tüm sorunlarına cevap olacak..okudum çok beğendim..şiddetle tavsiye ediyorum...sağolasın sevilcanım,bende babasını bekliyorum ,çağırdım artık gelde bi ilgilen kızla diye.allahdan yakında ankarada çalışıyorda gelicek gibi haftasonu ..işallah gelir ..tek başıma başedemiyorum
yaaa bu hastalık gerçekten bende baya ödem yapıyormuş yaaa...adetim bitti tekrar eski kilomdan 500 gr fazlayım sadece..birde bu ara kabızlık tarzı birsey de oldu bende...ondan oldu sanırım..bugünde bolll su içeceğim ama wc ye sefer etmekten bi hal oluyorum yaaa
pek terlenmiyor ya kışın..yoksa diyarbakırda yazın günde 4 lt su içersin gün içinde 2 defa anca gidersin wc ye.....
sabah uyandım kendimi valizlerin basında buldum..formalarımı valizden çıkardım.makineye attım..haftaya hazır olsunlar..önce giydim hepsini nasıl mutlu oldum çok şükür hepsi eskisi gibi üzerime oldu...doğumdan sonra işe dönünce bayanlar hepsinde kocaman bir göbek olurdu...ayy derdim bende böyle mi olacağım acaba derdim ama çok şükür öyle benden önde giden bir göbegim yok:)
cok sevindim senin adina insallah daha cok kilo verirsinde o onlukler bol gelir sana da yenisini almak zorunda kalirsin insallah. ama saglikla tabi
ayyüzlüm gözün aydın sen anne olmuşşun hiç haberim olmadı kusura bakma sayfaları kontrol ederken gördüm çocuklardan bahsedin fark ettim gözümüz aydın canım ALLAH analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsingunaydin kizlar. guzel dinlendirici bir gece gecirdim dogrusu. sanirim bunda aldigim agri kesicinin de etkisi var:)))
anam nazliyom nazlamaz olurmuyum. ama ne yalan solim benimde nazlanmaya cok ihtiyacim var bu ara. kendimi kaybolmus gibi hissediyorum. sanki bagiriyo bagirihom kimse duymuyo cok canim sıkılıyo
oyyyy ne guzel bi yerdesin farkindasin degilmi. gecen sene cok kisa da olsa gezdim orayi ve hayran kaldim.gittigimde pazardi her yer kapaliydi hafta ici olsa benim icin cok iyi esim icin battiginin resmi olurdu ama neyse. aramiza hos geldin canim:)))
canım geçmiş olsun kesinlikle kabızlıktır size tavsiye edebilecegim bir sebze var ben kaç gündür ondan tüketmeye çalışıyorumyaaa bu hastalık gerçekten bende baya ödem yapıyormuş yaaa...adetim bitti tekrar eski kilomdan 500 gr fazlayım sadece..birde bu ara kabızlık tarzı birsey de oldu bende...ondan oldu sanırım..bugünde bolll su içeceğim ama wc ye sefer etmekten bi hal oluyorum yaaa
pek terlenmiyor ya kışın..yoksa diyarbakırda yazın günde 4 lt su içersin gün içinde 2 defa anca gidersin wc ye.....
sabah uyandım kendimi valizlerin basında buldum..formalarımı valizden çıkardım.makineye attım..haftaya hazır olsunlar..önce giydim hepsini nasıl mutlu oldum çok şükür hepsi eskisi gibi üzerime oldu...doğumdan sonra işe dönünce bayanlar hepsinde kocaman bir göbek olurdu...ayy derdim bende böyle mi olacağım acaba derdim ama çok şükür öyle benden önde giden bir göbegim yok:)
oyyyy ne guzel bi yerdesin farkindasin degilmi. gecen sene cok kisa da olsa gezdim orayi ve hayran kaldim.gittigimde pazardi her yer kapaliydi hafta ici olsa benim icin cok iyi esim icin battiginin resmi olurdu ama neyse. aramiza hos geldin canim:)))
sağol canım allah razı olsun. iki aylık oldu nerdeyse dilamız.burdan sürekli paylaşıyorum fotolarını hatta birazdan bi tane gönderimayyüzlüm gözün aydın sen anne olmuşşun hiç haberim olmadı kusura bakma sayfaları kontrol ederken gördüm çocuklardan bahsedin fark ettim gözümüz aydın canım ALLAH analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin
duyum arkadsım sanada çok geçmiş olsun umarım hiç bir sorun çıkmadan atlatırsın dikkat et canım kendine fazlada kafana takma
RABBİM hakkımızda hayırlısını versin
canım geçmiş olsun kesinlikle kabızlıktır size tavsiye edebilecegim bir sebze var ben kaç gündür ondan tüketmeye çalışıyorum
yer elması çok bilinmesede baya faydaları varmış üstelik metobolizmayı hızlandırıyormuş bir gün içinde 40 yürüyüş yapmış kadar etkisi oluyormuş tabiki tadında tüketmeli ben günde bir adet yiyorum en dogrusu budur ve kabızlıgada çok iyi geliyor nasıl wc çıkarıyor anlatamam ve şiddetle tavsiye ederim deneyin farkedeceksiniz suyuda ihmal etmeyin ayrıca kalorisi patatese yakın oldugu için 1 den fazla tüketmeyin
aramıza h.geldin canım , 10kg gitmiş ya gerisi gelir inşalahmerhaba arkadslar. bır yıldır 88 kılonun altına ınemeyen ben yenı dıyet denememı sizlerle yapmak ıstıyorum. daha once 98 kıloydum ve 90- ve uzerı grubundaydım. ancak bır yıldır 88 ın altına ınemıyorum...esımın de bellı etmese de bundan rahatsızlık duydugunu hıssedıyorum...anasınıfı oğretmenıyım.ogleden sonraları okuldayım ve bır tane de 23 aylık dunya guzelı kızım var...mardın mıdyatta yasıyorum. mevsım sebebıyle sebzemız olmadığı için olsa da bol hormonlu olduğu için et agırlıklı beslenıyoruz.bu gunde ıtıbaren fırsat buldukça aranızda olmayı ıstıyorum. hepinize sevgıler...
Eki Görüntüle 912391
teyzeleriiiiim nasilsiniiiiz
Eki Görüntüle 912396
bahari getirdik bu gun cicekler kelebekler ooooohhhhh bide hava guzel olaydi:))))
aramıza h.geldin canım , 10kg gitmiş ya gerisi gelir inşalahhep birlikte destekle olmayacak şey yok tatlım
anneeeeeemmm ne tatlı olmuş bizim presesimiz , oyyyyyy içim gıcıklandı ya gülaykokla kokla dur annesi bizim için , birde pozlar veriyo minik cimcime
koklamaktan öpmekten dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum zaten. allahıııım bu duyguyu isteyen herkese yaşat yarabbim amiiiiiiiiiiiiiiiin
anaaaam benim kalplerim bir tane daha artmış ya yupppiiiiii. sanki madalya verdiler sevince bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?