80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa bu hastalık gerçekten bende baya ödem yapıyormuş yaaa...adetim bitti tekrar eski kilomdan 500 gr fazlayım sadece..birde bu ara kabızlık tarzı birsey de oldu bende...ondan oldu sanırım..bugünde bolll su içeceğim ama wc ye sefer etmekten bi hal oluyorum yaaa
pek terlenmiyor ya kışın..yoksa diyarbakırda yazın günde 4 lt su içersin gün içinde 2 defa anca gidersin wc ye.....

sabah uyandım kendimi valizlerin basında buldum..formalarımı valizden çıkardım.makineye attım..haftaya hazır olsunlar..önce giydim hepsini nasıl mutlu oldum çok şükür hepsi eskisi gibi üzerime oldu...doğumdan sonra işe dönünce bayanlar hepsinde kocaman bir göbek olurdu...ayy derdim bende böyle mi olacağım acaba derdim ama çok şükür öyle benden önde giden bir göbegim yok:)

geçmiş olsun canım..rabbim en kısa zamanda derdinin şifasını da verir inşallah....

bizim spor aletleride salonda duruyor valla...hiç de rahatsız olmuyorum..hatta misafir gelince hep konu spor yapmanın faydalarından açılıyor ii oluyor:)üzerinede iltifat alıyorum maaşallah yeni dogum yapmana rağmen çok ii toparlanmışsın falan:)

gunaydin kizlar. guzel dinlendirici bir gece gecirdim dogrusu. sanirim bunda aldigim agri kesicinin de etkisi var:)))

anam nazliyom nazlamaz olurmuyum. ama ne yalan solim benimde nazlanmaya cok ihtiyacim var bu ara. kendimi kaybolmus gibi hissediyorum. sanki bagiriyo bagirihom kimse duymuyo cok canim sıkılıyo

oyyyy ne guzel bi yerdesin farkindasin degilmi. gecen sene cok kisa da olsa gezdim orayi ve hayran kaldim.gittigimde pazardi her yer kapaliydi hafta ici olsa benim icin cok iyi esim icin battiginin resmi olurdu ama neyse. aramiza hos geldin canim:)))

canım ÇOCUĞUNUZA SINIR KOYMA adında bir kitap var o tam senin durumundaki aileleri konu alıyor..yazarı robert j.mackenzie..bence bu kitep tüm sorunlarına cevap olacak..okudum çok beğendim..şiddetle tavsiye ediyorum...

cok sevindim senin adina insallah daha cok kilo verirsinde o onlukler bol gelir sana da yenisini almak zorunda kalirsin insallah. ama saglikla tabi

ayyüzlüm gözün aydın sen anne olmuşşun hiç haberim olmadı kusura bakma sayfaları kontrol ederken gördüm çocuklardan bahsedin fark ettim gözümüz aydın canım ALLAH analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin
duyum arkadsım sanada çok geçmiş olsun umarım hiç bir sorun çıkmadan atlatırsın dikkat et canım kendine fazlada kafana takma
RABBİM hakkımızda hayırlısını versin

canım geçmiş olsun kesinlikle kabızlıktır size tavsiye edebilecegim bir sebze var ben kaç gündür ondan tüketmeye çalışıyorum
yer elması çok bilinmesede baya faydaları varmış üstelik metobolizmayı hızlandırıyormuş bir gün içinde 40 yürüyüş yapmış kadar etkisi oluyormuş tabiki tadında tüketmeli ben günde bir adet yiyorum en dogrusu budur ve kabızlıgada çok iyi geliyor nasıl wc çıkarıyor anlatamam ve şiddetle tavsiye ederim deneyin farkedeceksiniz suyuda ihmal etmeyin ayrıca kalorisi patatese yakın oldugu için 1 den fazla tüketmeyin

oyyyy ne guzel bi yerdesin farkindasin degilmi. gecen sene cok kisa da olsa gezdim orayi ve hayran kaldim.gittigimde pazardi her yer kapaliydi hafta ici olsa benim icin cok iyi esim icin battiginin resmi olurdu ama neyse. aramiza hos geldin canim:)))

gezmek ıcın super ama kalmak ıcın ımkanların kısıtlı oldugu bır mekandayız bız mıdyatta... buraya gelin geldım uzun surede buralardayım...siparıslerınız olursa seve seve gonderırım :)

arkadslar evden katalog aracılığı ıle pıerra cardın ve miorre urunlerı (çamasır,corap,temzılık urunlerı,gecelım vs)satmak ısteyenınız olursa kendıma alt uye arıyorum.bılgınız olsun.urunlerın kalıpları oldukça genış.turk olcu yapısına uygun :) ben 88 kıloyum zor camasır ve gecelık buluyordum bu yuzden uye olmustum. şimdi satısını yapıyorum.acıkcası ugrasırsanız bol kazanç saglayan bır iş...arkads cevrenız genısse eger bu ışı kolaylıkla yapabılırsınız.belırlı surelerde sıparıs verme zorunluluğu yok. 70 tl lık mınımumsıparıs verdığınız de kargonuzda ucretsız gelıyor. ılgılenen olursa özelden mesaj atarsanız sevınırım.

sağol canım allah razı olsun. iki aylık oldu nerdeyse dilamız.burdan sürekli paylaşıyorum fotolarını hatta birazdan bi tane gönderim

bayılırım yer elmasına ne zaman görsem mutlaka alırım. ama tadında tüketmeyi bilmem. bir oturursam beş altı tane gidiyo malesef

aramıza h.geldin canım , 10kg gitmiş ya gerisi gelir inşalah hep birlikte destekle olmayacak şey yok tatlım

Eki Görüntüle 912396
bahari getirdik bu gun cicekler kelebekler ooooohhhhh bide hava guzel olaydi:))))

anneeeeeemmm ne tatlı olmuş bizim presesimiz , oyyyyyy içim gıcıklandı ya gülay kokla kokla dur annesi bizim için , birde pozlar veriyo minik cimcime

koklamaktan öpmekten dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum zaten. allahıııım bu duyguyu isteyen herkese yaşat yarabbim amiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…