80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 912396
bahari getirdik bu gun cicekler kelebekler ooooohhhhh bide hava guzel olaydi:))))
ayyyy MAŞALLAH ALLAH nazarlardan sakınsın çok tatlı yerim ben onu ham yaparım
koklamaktan öpmekten dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum zaten. allahıııım bu duyguyu isteyen herkese yaşat yarabbim amiiiiiiiiiiiiiiiin
AMİN canım teşekkürler güzel dileklerin için benim için öp ufaklığı ummaahhh

aaa ben hiç duymamıştım canım bunu..bakayım buralarda bulabilirsem alayım....

sabah
kavurmalı yumurta
peynir
zeytin
tahin
bal
çay ekmek

ara
kahve
bitter çikolata

akşam
mercimek çorbası
mantı
tazefasulye yemeği(dondurucudan)
yoğurt
ekmek yokkkk

yeşil çay
bolll su

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 12.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 10 saat yürüyüş mekik trambolin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] sweetdimple [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş70dk tifanny350mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 94 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 2-3 saat [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 6.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] +3 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +5.1 [/TD] [TD] 4.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

Eki Görüntüle 912396
bahari getirdik bu gun cicekler kelebekler ooooohhhhh bide hava guzel olaydi:))))
kurban olurum ben seni yaratanaaaa ayyy pek tatlı olmuş.gün geçtikçe daha sevimli oluyor maşallah
beyazcaaaaaan sana özelden bi msj gönderdim geldimi bi baksana

anaaaam benim kalplerim bir tane daha artmış ya yupppiiiiii. sanki madalya verdiler sevince bak
eeee bu da kk nın madalyası canım.rütben artmış kutlarım

kaptanım ellerin dert görmesin..çanta yiyen çok olmuş bu hafta işallah haftaya toparlarız

menüm
sahur
fıstık
2 portakal
2 dlm pastırma

akşam
sirkeli kür
2 kase çorba
yoğurt
biraz fırında karnabahar
şimdi çay keyfi eşliğinde kk

ayyüzlüm
benim küşük kız gördü senin bıcırığı,anne bu kiiimmmm diye soruyor

dila bebek maşallahh de kızım dedim..masalaa diye seviyor ekranı..bizde alalım böylee bebekkkk anneeeee

aaaaaaaaaaaaaaa gittim geldim bi çok ceviz kırdım kimse gelmemiş...

aa bu gün pazardı dimii unuttumm..benim küçük kızın yarın kreşte paylaşım günü kurabiye yapıcam tahinli cevizli..yemeden durabilirsem aferim bana

ayyüzlüm
benim küşük kız gördü senin bıcırığı,anne bu kiiimmmm diye soruyor

dila bebek maşallahh de kızım dedim..masalaa diye seviyor ekranı..bizde alalım böylee bebekkkk anneeeee

oy yerim ben onu ya teyzesi sevsin fıstığı. sende al annesi bi bebek kırma cücüğüüüü

Slm herkese iyi akşamlarrr ben geldimmmmm

yap tatlım ama yarım kurbişten fazla yeme ne olur

Teyzen kurban olsun seni yaratana maşallh kırkbinkere yüzün gibi bahtın da güzel olsun inşşş

Eki Görüntüle 912396

bahar senle geldi zatennnnn miniğimmm çok tatlısın Allah bağışlasın Gülaycımm benim yerimede ellerinden öpüver yanağından öpmeye kıyamam çok narinn

Aramıza hoşgeldin tatlımmm ne güzel vermişsizn geri kalanını da burda hepbirlikte veririz inş allah bağışlasın prensesini

Arkadaşlar verilebilecek en güzel tavsiyeleri vermişler beyazcanım fakat psikolog en güzeli bencede bir uzmandan yardım almak en doğru sonucu verir prenses toparlanır inş

Ellerine sağlık İremcim yorgun argın bide biz yorduk seniii sağolasın tatlım kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarımında en kısa sürede vermeye başlayacağına tüm kalbimle inanıyorum

MENÜM dünkü

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynr
8 zeytin
1 fincan tarçın çayı
2 kayısı

ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 por layla çorbası
1 por kıymalı karnıbahar
salata

SPOR
80 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3

MENÜM Bugünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
peynirli yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
1 domates
2 kayısı

ÖĞLE :
kaşarlı köfte
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bar ayran

AKŞAM:
1 por layla çorbası
salata

SPOR
bugün spor yok malesef 3 saatlik alışveriş ve gezme var sayılırsa

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bardak ayran
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

ellerıne saglık ıremcım lıste mukemmel e tabı lıder olunca dahada güzel ınsallah hepımız bıran önce dal gıbı hatunlar oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…