80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm herkese iyi akşamlarrr ben geldimmmmm

yap tatlım ama yarım kurbişten fazla yeme ne olur
hoş geldin topiğimizin gülü...
ama ben yedim bile 2 tane
oy yerim ben onu ya teyzesi sevsin fıstığı. sende al annesi bi bebek kırma cücüğüüüü

amann elimdekiler patlamaya hazır bomba gibi.bebeklikleri bal şeker .kıymetini bil dilanın bebek olduğu günlerin

hoş geldin topiğimizin gülü...
ama ben yedim bile 2 tane

amann elimdekiler patlamaya hazır bomba gibi.bebeklikleri bal şeker .kıymetini bil dilanın bebek olduğu günlerin

Hoşbuldummm canımcımmmm

Demek kaybolduğun arada yaptın ve yedin öylemii hemde 2 tane geç kalmışım uyarmakta beyazcanım napalım afiyetolsun ama yaramasın inşşş yarın telafi edersin artık gerçi oruç tutacakmısın yine bu hafta:44:

Son düzenleme:

sağol melek arkadaşım..
evet geç gördüm ama şiştim resmen 2 brk süt içtim sanırım o şişirdi.neyse artık sahur yemeğim oldu kurabiyeler.
yalnız nasıl karatay teyze duysa gözlerimi oyar..bu nasıl beslenme diye..ama yinede ekmeksizliğe alıştım oruçda olunca sanırım hiç aramıyorum ekmeği şükür

Ekmek ve şekerle vedalaşınca zaten otomatikman gidiyor kilolar beyazcanım süt şişirmiştir bana çok dokunuyor süt gece içince
sen yine 1 haşlanmış yumurta ye tatlım tok tutar ayrıca metabolizman yavaşlamaz

Ben kaçıyorum kızlar iyi geceler hepinize allah rahatlık versin uyku zamanı yarın görüşürüz inş

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Malum bugün Pazar ve zaten iki gündür çok yoğun geçirmişken bugünü sakin geçirmem mümkünmü hayırrrrrrrrrrr
Sabah kahvaltıya görümceme gittik ve öğlene kadar oradaydık
Gripliyim bahanesiyle KV dahil kimseyi öpmek zorunda kalmadım
Sohbet fena değildi tabi görümcemin eşi ve eşim sayesinde Öğlene doğru kızın arkadaşı ders çalışmaya gelebileceği için eve geçtik tabi sonradan kız gelmeyeceğini ilan edince evimi toplayıp direk anneme geçtik
Bİr kaç saat annemlerde oturduktan sonra ( tabi akşam yemeğinide aradan çıkardık ) eşimin bir arkadaşına oturmaya gittik ve daha yeni eve geldik

Şu anda resmen ayakta uyuyorum desem yeridir cumadan beri toplasanız ancak 6 saat uyumuşumdur
Dün gecede eşimin kuzeni bizdeydi malum onlada saat 3e kadar oturduk hatta son 2 saat Jenga oynadık ve inanılmaz eğlenip kahkahalara boğulduk
Allahtan salonlarımız yatak odalarına yakın değilde komşuların duyup rahatsız olma olasılığı sıfır
Anneme bile resmen ilan ettim yarın öğlene kadar yatacağım diye sonuçta kaç gündür hem hizmet etmek zorundaydım hemde doğru düzgün uyumadım O da sağ olsun çok viçdanlı o zaman uyanınca gelde pazara çıkarız dedi
Anam nedir benim bu pazarlardan çektiğimiz bıktım artık pazar gezmekten ama bir hafta gitmeyincede aklım kalıyor nasıl bir çelişkiyse

Canım aramıza hoşgeldin
Bende eskiden o gruptaydım hatırlarsın sanırım
İnşallah burayada çok çabuk uyum sağlar ve motivasyonun tavan yaparda şu lanet kilolardan kurtuluruz

Eki Görüntüle 912396
bahari getirdik bu gun cicekler kelebekler ooooohhhhh bide hava guzel olaydi:))))

Maşallah subhanallah
Çok tatlı kuzucuğum yaaaa Valla nasıl bir dengesizlikse benimkisi bebek görünce niyeti bozuyorum tabi şükür sadece anlık bir dengesizlik zaten kilolar almış başını gitmiş birde tam rahata ermişken tekrar aynı şeyleri yaşayıp daha fazla kilo alma olasılığım aklıma gelince jeton düşüyor ve anında vazgeçiyorum
Ben bu Melekleri uzaktan az mıncıklayıp bırakayım daha iyi

Canım teyzeleri için onu bir kocaman koklasana ne güzel cennet kokuyordur o şimdi yaaaaaaaaaaaa

menüm
2adet haşlanmıs yumurta peynır zeytın ayran

yarım porsıyon mantı boll su 1adet turk kahvesı

bolll suuuu

menüm kızlar
sabah yok geç kalktım
ara:1 mandalina
öğle.1 ince dlm kek,1 ayva tatlısı,1 minik kurabiye,2 çatal kısır
akşam:2 dlm ekmek,köfte,patates,salata
ara:gofret,bisküvi
ara:yarım muz

iki gündür menülerim çok kötü ama inş yarın toparlicam

Sabah:
Peynir
Domates

Akşam:
peynirli salata

Zaten karın sancısı yüzünden doğru düzgün bişey yiyesim de yok kayısı da yedim çayları içtim suyumu da içtim...

Yarın Hollywood diyeti düşünüyorum sabah uyanınca fikrim değişmez inşallah ilk iki günü biraz zor çünkü Allah Kerim iyi geceler..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bakalım dün tam yazarken kız el koydu gitti iki gündür köydeydim yazamadım liste çıktımı bilmyrm ama bildirimimi yapayım ben yinede
başlangıç:77
geçenhafta:75
bu hafta:76
gelen:1kg
hedef:65
spor yok
regl oldum dün itibariyle inş bu hafta güzel olur nasıl bişeyse geberdim günlerdir hareket edemyrdm elim ayağım şişmişti ama bu hafta eksiye taşır beni diye umuyrm

ellerine sağlık canım....

maaşallah canım istikrarla ilerliyorsun....

aaa liste çıkmış zaten ve öznurda var neyse ben geç kalmışım kız öznur napmışın öle ya iyileştinmi bari merak ettim
kaptancım ellerine sağlık

aaa liste çıkmış zaten ve öznurda var neyse ben geç kalmışım kız öznur napmışın öle ya iyileştinmi bari merak ettim
kaptancım ellerine sağlık

günaydın
eşimi işe gönderdim..bugün nöbetçi kısmetse yarın sabah görüşeceğiz.bugün oğlumla başbaşayız...
sabah mink bir kahvaltı yaptım..akşam hepsini toptan yazarım bugün yalnızın ne de olsa...uykum var yaa gece baya uyandı oğlum sanırım diş sancıları tutuyor..dinleneyim biraz..bu uykulara hasret kalacagım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…