- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
günaydın kızlarr
hepimiz için az kalorili bir gün olsun işallahhh
güüüüüüüüüüünaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn uykusuz bir gecenin sabahından
günaydın canım suan sadece ıkımız varız topıkte ustume alındım
bende uykusuzum senın kızın bebek benımkı 2 yasında ama gecelerı pek delıksız uyumuyo
sabak 7den sonra derın uyumaya baslıyo bende 7.30da yuruyuse gıttıgımden osaatten sonra uyuyamıyorum
yanı bende uykusuz gezıyorum offfff
bıde benım koca 3.cocugu ıstıyo ben daha gece uyku uyumaya baslamadan bır bebek daha
sen dogumdan önce 4.yüde ıstuyorum dıyodun hala fıkrın aynımı:)
Aa senin bebişte mi iki yaşında ve uyumuyor. Bende aynı durumdayım da benimkinin uyku düzeni diye bişey kalmadı.bütün gün uyumuyo aksa. 7 gibi artık dayanamayıp yatıyo 9 gibi uyanıyo ve gece 2/3 gibi yatıyo allahım bana işkence kendine işkence oluyo. Sabah ta 12 den aşağı uyanmıyoruz haliyle.. Ama şimdi uyandık bizde saat 10 oldu o da uyandı inşallah öğle uykusu yapabiliriz ki akşam 10 gibi uyusun bende rahat edeyim. Artık vücudum dayanamıyo uyku halinde dolanıyorum evde yaa. Siz en erke. Kaçta yatırıyorsunuz benimki 9- 10 gibi yatınca 12 de uyanıyo bazen yine uykusu gitmiş oluyo ve gece 3 lere kadar uyanık kalıyoruz malesef.
Bu arada bugün Hollywood diyetine başladım..
iyilesmis sayilirim ama hala kasinti var..kasisam zivanadan cikacamda kasimiyorum...evet cok Kilo aldim..ama bunun 3-4 kilosu zaten hastanede yedigim kortizon serumlarindan geldi..ee 10 gun Serum yiyince haliyle sistim..geri kalan 1-2 kilosuda turkiyedeki 8 gunluk pasaligimdan olduaaa liste çıkmış zaten ve öznurda var neyse ben geç kalmışım kız öznur napmışın öle ya iyileştinmi bari merak ettim
kaptancım ellerine sağlık
öznurum napıyon nasıl oldun canım
iyidir be gulayim..dedigim gibi Zaman Zaman kasintilarim oluyor ama daha doktora görünemedim..burada doktorlar yilbasindan sonrasina Kadar kapali bu hafta...
sen nasilsin bebisle aran nasil huysuzlaniyormu kucuk prenses
vaay be birinci olmusum yasasin yasasiiiin[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 12.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 10 saat yürüyüş mekik trambolin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş70dk tifanny350mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 94 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 2-3 saat [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 6.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] +3 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +5.1 [/TD] [TD] 4.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
aman nedır bızım bu bebişlerden çektiğimiz
benımkı öğlen uykusu uyuyo 1.5 2 saat kadar ama delıksız degil sorun orda
aksamda bazen 11 12 gıbı uyuyo ama sabaha kadar en az 10kere aglıyarak uyanıyo
bendede uyku muyku olmuyo malesef
memede emmıyo bıberonda almıyo sadece bıberonla su içiyo ama nıye bukadar cook uyanıyo anlamıyorum,
ama sabah namazdan sonra güzeluyuyo 10kadar falan hemde delıksız
ben hergun 7.30da yuruyuse cıkıyorum genelde ben gelene kadar uyanmıyo
ama bugun uyanmıs peşimden ablasıda anneme cıkarmıs ben 9da gelınce aldım annemden kahvaltısını yaptı 9.30da bı uyudu saat 12 olcak hala uyuyo hemde delıksız uyuyo zilli
benım gunduz uyuma alıskanlıgım yook keske uyuyabılsem o uyurken dınlenmıs olurdum ama uyuyamam
inşallah canım.....:)günaydın kızlarr
hepimiz için az kalorili bir gün olsun işallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?