80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar dun aksılıkler oldu pc acık kalmıs ama menumu falan yazamadım
dünki menüm
sabah sırkelı sarımsak kürü 2 haslanmıs yumurta 1 domates 1bardak greyfurt suyu
ara 3 cevız yesılçay bıberıye 5ı bıarada cay
öğlen 2 sıgara böreği
ara yesılçay bıberıye 5i bıarada
aksam bugday salatası ufacık parca ızgara tavuk göğüs etı 4 kasık yogurt
ara yesılçay 5ıbıarada bıberıye 1 mandalına

günaydın kızlarr

hepimiz için az kalorili bir gün olsun işallahhh

canım ya b sırkelı sarımsak tursusunu ıcıyomusun sen
ben sırkelı su ıcerken mıdeme dokunmazdı ama bu sırkelı sarımsagı içer içmez mıdem yanıyo bulanıyo
yarım saate yakın kıvrandırıyo benı sendede oldumu böyle bısey valla içesım gelmıyo korkudan

güüüüüüüüüüünaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn uykusuz bir gecenin sabahından

günaydın canım suan sadece ıkımız varız topıkte ustume alındım
bende uykusuzum senın kızın bebek benımkı 2 yasında ama gecelerı pek delıksız uyumuyo
sabak 7den sonra derın uyumaya baslıyo bende 7.30da yuruyuse gıttıgımden osaatten sonra uyuyamıyorum
yanı bende uykusuz gezıyorum offfff
bıde benım koca 3.cocugu ıstıyo ben daha gece uyku uyumaya baslamadan bır bebek daha
sen dogumdan önce 4.yüde ıstuyorum dıyodun hala fıkrın aynımı:)

Herkese selamlar valla bu saatte zor uyanırdım ama gördüğüm rüya sayesinde ağlaya ağlaya uyandım.. Rüyamda eşimden ayrılmış ve başka bi biriyle evlenme arifesindeyim ama ben eşimi istiyodum. Insanlar gelmişler eve damad bi köşede hiç hoşuma bile giden bi tip değil. Yanımda kızkardeşleri falan abisi oturuyo. Abisi : "ya bu hafta kurtlar vadisini izleyemedim."diyodu. Bende ona aaa x te ( eşimin adı olsun ) izleyemedi bu hafta derken bomboş bi gardolAp gözümün önüne geliyo ayrıldığımızı hatırlayıp hıçkırığa hıçkıra ağlıyorum ki öyle de uyandım ağlaya ağlaya . Ay bir dizinin bile hatırası oluyo ya. O izleyemediği zamanlar hemen netten açmamı ister. Sevinir çok sever o diziyi bilinç altımda kalmış demek ki ..Gözümü açar açmaz allahım şükürler olsun rüyaymış dedim.. Hemen başucumdaki telefonu alıp aşkımı aradım. Noldu neyin var dedi yok bişey dedim anlatsaydım daha çok ağlardım seni seviyorum dedim kapattım. Ay akşam gelsin de ona şöyle sımsıkı bi sarılayım yaaa.. Ahhh çok kötü etkilendim bu rüya yüzünden .. Neyse eşimden sonra size yazdım kızlar:))

Son düzenleme:

Aa senin bebişte mi iki yaşında ve uyumuyor. Bende aynı durumdayım da benimkinin uyku düzeni diye bişey kalmadı.bütün gün uyumuyo aksa. 7 gibi artık dayanamayıp yatıyo 9 gibi uyanıyo ve gece 2/3 gibi yatıyo allahım bana işkence kendine işkence oluyo. Sabah ta 12 den aşağı uyanmıyoruz haliyle.. Ama şimdi uyandık bizde saat 10 oldu o da uyandı inşallah öğle uykusu yapabiliriz ki akşam 10 gibi uyusun bende rahat edeyim. Artık vücudum dayanamıyo uyku halinde dolanıyorum evde yaa. Siz en erke. Kaçta yatırıyorsunuz benimki 9- 10 gibi yatınca 12 de uyanıyo bazen yine uykusu gitmiş oluyo ve gece 3 lere kadar uyanık kalıyoruz malesef.

Bu arada bugün Hollywood diyetine başladım..

Merhabalar
2013 bitmeden 89 kiloyla yoğun bir iş ve hayat temposuyla aranıza katılıyorum. Genelde pozitif bir insanımdır bazen ilişki konuları ve kilolar beni yorsa da mücadeleye devam gün boyu pc başında çalıştığımı düşünürsek her konuda sizlerleyim sizinde destek ve sıcak muhabbetlerinizi bekliyorum.Forumda yeniyim hatalarım olursa af görünüz lütfen.102 kilodan sporla 3,5 ayda 89 'a indim ama kritik noktalar bu aralar diyetler bozuldu , fazla kılolara sebep olan duygusal açlığı gelin birlikte yenelim :

aman nedır bızım bu bebişlerden çektiğimiz
benımkı öğlen uykusu uyuyo 1.5 2 saat kadar ama delıksız degil sorun orda
aksamda bazen 11 12 gıbı uyuyo ama sabaha kadar en az 10kere aglıyarak uyanıyo
bendede uyku muyku olmuyo malesef
memede emmıyo bıberonda almıyo sadece bıberonla su içiyo ama nıye bukadar cook uyanıyo anlamıyorum,
ama sabah namazdan sonra güzeluyuyo 10kadar falan hemde delıksız
ben hergun 7.30da yuruyuse cıkıyorum genelde ben gelene kadar uyanmıyo
ama bugun uyanmıs peşimden ablasıda anneme cıkarmıs ben 9da gelınce aldım annemden kahvaltısını yaptı 9.30da bı uyudu saat 12 olcak hala uyuyo hemde delıksız uyuyo zilli
benım gunduz uyuma alıskanlıgım yook keske uyuyabılsem o uyurken dınlenmıs olurdum ama uyuyamam

uykusuz anneler topiğine hoş geldiniz. anam hem işkence çekiyoz hem doğuruyoz. şimdi dördüncü için hiç cesaretim yok ama birinciden ve ikinciden sonra da öyle düşünmüştüm ama uslanmam ben. dün bizim beşik te sıkıntı çıkardı sallama ayakları yerinden çıktı durdu. eee bu park beşiği almak içinde ben ısrar edince eşim sinirli sinirli suratıma baktı. senin halt etmen bu gibisine hadi beşiği bi kenara koyalım ayağımda salladım belki sütüm yok dedim mama yaptım az bbişe içirdim yok gaz çıkardım altına baktım sanırım tamamen huysuzlukla alakalı bi durumdu. en son 3 gibi yattı.
kızlar bişe soracam. yeni küpe aldı eşim bana. ve uzun süredir de küpe kullanmadığımdan ( yaklaşık 8 senedir) kulağım yara oldu. acaba küpeyi çıkarıp kulağı nadasa mı bıraksam yoksa takılı kalsa da yarası kendi kendinemi iyileşse:44::44::44:

Merhabalar
2013 bitmeden 89 kiloyla yoğun bir iş ve hayat temposuyla aranıza katılıyorum. Genelde pozitif bir insanımdır bazen ilişki konuları ve kilolar beni yorsa da mücadeleye devam gün boyu pc başında çalıştığımı düşünürsek her konuda sizlerleyim sizinde destek ve sıcak muhabbetlerinizi bekliyorum.Forumda yeniyim hatalarım olursa af görünüz lütfen.102 kilodan sporla 3,5 ayda 89 'a indim ama kritik noktalar bu aralar diyetler bozuldu , fazla kılolara sebep olan duygusal açlığı gelin birlikte yenelim

dün haberlerde istanbuldaki hamsi şenliğini gösterdiler. tam yemek yiyoduk. allahıııım nasıl canım çekti. eşime git çabuk balık al dedim manyakmısın bir sürü yemek var onları ye yarın alırım dedi. yok inat istiyom. ama onunkide inat gitmedi. neyse karnımızı doyurduk. hala istiyosan gidim alayım dedi. yok dedim istediğim zaman almadın şimdide ben istemiyom dedim. ama canım hala istiyo. işin tıhaf tarafı o saatten sonra canımın tam olarak ne istediğini bilemedim bazen tatlı bazen tuzlu bişeler istiyodu ama bir türlü bulamadım eşim diyo ne istiyosan söyle alıp gelim ah bi bilsem söylicemde bilmiyom dedim ama kıvrandım yatana kadar. ne pis psikolojiydi.

aaa liste çıkmış zaten ve öznurda var neyse ben geç kalmışım kız öznur napmışın öle ya iyileştinmi bari merak ettim
kaptancım ellerine sağlık
iyilesmis sayilirim ama hala kasinti var..kasisam zivanadan cikacamda kasimiyorum...evet cok Kilo aldim..ama bunun 3-4 kilosu zaten hastanede yedigim kortizon serumlarindan geldi..ee 10 gun Serum yiyince haliyle sistim..geri kalan 1-2 kilosuda turkiyedeki 8 gunluk pasaligimdan oldu

iyidir be gulayim..dedigim gibi Zaman Zaman kasintilarim oluyor ama daha doktora görünemedim..burada doktorlar yilbasindan sonrasina Kadar kapali bu hafta...
sen nasilsin bebisle aran nasil huysuzlaniyormu kucuk prenses

çok huysuz değil ama arada uykusuz bırakıyo işte

vaay be birinci olmusum yasasin yasasiiiin

Valla bugun erken olarak 10 da uyandık birazdan yatırmayı düşünüyorum ki aksam üstü yatmasın inşallah işe yarar Allah hepimize yardım etsin bi de ben de ikinciyi planladık anam napcam ben :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…