güüüüüüüüüüünaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn uykusuz bir gecenin sabahından
canım ya b sırkelı sarımsak tursusunu ıcıyomusun sen
ben sırkelı su ıcerken mıdeme dokunmazdı ama bu sırkelı sarımsagı içer içmez mıdem yanıyo bulanıyo
yarım saate yakın kıvrandırıyo benı sendede oldumu böyle bısey valla içesım gelmıyo korkudan
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 12.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 10 saat yürüyüş mekik trambolin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş70dk tifanny350mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 94 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 2-3 saat [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 6.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] +3 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +5.1 [/TD] [TD] 4.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
sagol canim Allah hepimizin kalbine göre verir insallahgeçmiş olsun canım..rabbim en kısa zamanda derdinin şifasını da verir inşallah....
aa bak o konuda sana hak veriyorum bu cakma beni bitirdi ama yoklugumda bos durmamis..benim tipkim olmaya calismis..hayatta elbise giymeyen hatun gitmis benim tarz elbise almis dugunde gördüm laf aramizda yakismistida..amanin bir kiskandim bir catladim anlatamam...hayin oldugunu bildigim icin bu basarisina sevinemedim yalanmi diimiyi akşamlar kızlar. nasılsınız bakalım. bu gün kahvaltıya misafirim vardı. kahvaltı diyorum ama saat 11 de geldiler saat dörde kadar da sofrada oturduk. allahtan çocuklar bu gün aman aman sorun çıkarmadılar. ama hışım çıktı. dün eşim hasta yattı tatiliydi. bende pek dokunmadım. ona rağmen gece yatmadan nasılsın dedim çokmu umrunda dedi.neden dedim. ben inlerken sen arkadaşınla msj laşıyodun beni hiç düşünmedin dediyav benim kımıldamaya halim kalmamıştı gıkım çıkmadı arkadaşımla iki msjlaştık paşam alınmış. ulan o kadar ameliyat oldum günlerce acı çektim hiç sesim çıkmadı. adam bi grip oldu offf allahım oooofffff
canıııım hoşgeldin geçmiş olsunözlettin kendini ya vede çok merak ettik. anam hani hatırlıyon mu geçen kışta bahsetmiştim bu mevsimde kaşınıyorum diye. yine başladı iki haftadır hatır hutur kaşınıyom. eşim derin çok genişlemişti şimdi birden bire indin ondandır diyo ama ben biliyom mevsimle alakalı bişe. ve kaşındıkça sen geliyosun aklıma allah yardımcın olsun canım. ama kesin çakmaların gözü değdi sana. bu arada çoooook özlemişim seni
canım ergenlik sorunu bunlar nasıl olsa bir iki yıla geçer de asıl sorun şu bilgisayar. aman diyim dikkatli ol. nolur nolmaz. gerekirse yasakla dinlemeyecek sonrasında modemi sök lazım oldukça çıkar kullan. napacan başka çare yok. belki biraz duygu sömürüsü işe yarar. çok yalnızım baban yok zaten kardeşin küçük beni bir sen anlarsın sende benimle hiç konuşmuyosun falan deyi ağlasan:44::44::44: belki hadi sinemaya gidelim diyip beraber vakit geçirmeye çalışmak. yada bi pastanede ya da cafede oturmak aman ne bilim aklıma başka bişe gelmiyo. korkuyom zaten şimdiden ben ne halt edecem ergenlik döneminde diye
yok yok iremcim bu cakmanin havalarindan sonra beni kimse tutamaz..yavas yavas baslayacagim..birden olamaz elbette halsiz kalmak istemiyorum ama bende ona o havalari yedirmezsem banada duyum demesinler..60a inecegim bu yaz 60 ayapma canım yapma metabolizman şaştı zaten
dizi izliyodum dalmışım yazdığını yeni farkettim
ama sana nacizane bi önerim var o gittiğin ormana gidip gezinirgibi yürüyüşlerine devam et canım benim kafan da rahatlar
iyi geceler
hosbuldum canim benim..canim senin kizin durumuna uzuldum..senin kiz benim iki kizin tam ortasi Yas olarak..benim buyum 14 ortanca 12 yasinda...Zaman Zaman benim buyuk kizda hircinlasiyor ama cesaretini fazlalastirmamak icin sert tepkilerle stopluyorum ama senin yasadiklarini yasamam an meselesi diyebilirim...onu kendine soylenerek cekemezsin malesef..helede sanal dunyadaysa..isin en buyuk kismini muhakkakki konusunda uzman Doktor cözecek ama nacizane tavsiyem zevk alacagi seyler yapmaya Calis..cocuk naapsin senle cay icmeyi onu alsevdigi filme götür mesela yada sevdigi ortamlara sok...yani sana sevgisini yeniden kazanmanin yollarini ara..en büyük disiplin edinilmis bir sevgiyi geri cekme tehtitiyle oluyor ..en azindan bizim evimizde simdilik böyle...umarim daha fazla yipranmadan vede yipratmadan biter bu sorununuz..cok zor bir durum o yaslarda kiz annesi olarak seni cok iyi anliyorumgünaydın kızlar
işallah hepimiz için çokk güzel bir gün olur.
benim büyük kıza bir haller oluyor,pc nin başına bi oturuyor 2,3 saat kalkmıyor.gerçi bu hal 1 senedir böyle .birde afra tafralar bi kibir bi ukalalık kızım yeter artık kalk diyorum ses yok defalarca söylüyorum sonra pc yikanepeye fırlatıp kapıyı çarpıp gidiyor..
baş edemiyorum daha 13 yaşında ama ne laf d,nliyor ne söz.
geçende güzelikle hadi kızım yeterartık 1.5 saat oldu bırak şunudedim .takmadı çay demledim hadi kızım gelde çay içelim dedim bana dudak büküyor .o ağznı büküp duruyor gözler süzülüyor .pc yi attı gitti .gel çayiçelim dedim diye..
bende kızdım ,kızım senin benlen derdin ne anne olarak beyenmiyorsan baban getirir sana süslü bakımlı bir anne diye.hiç konuşmuyor benle..çocuğun hali tavrı insanı deli eder ..hiçç sen onamı konuşuyon taşamı konuşuyon ses yok .ancak gözler imalı imalı bakar o ağz bükülür..çok ağrıma gidiyor kendi doğurduğum çocuk bunu yaparmı insana..
ders yaptıramıyorum hiç ,okuldan gelir gelmez pc. üstünü bile değiştirttiremiyom.yatasıya kadar okul kıyafeti.çanta kapı girişinde atılı,, des hiç vermiyor öğretmenleri ne hikmetse.verselerde 2 dakkada bitiyor..birde durumumuza bakmadık özel okula verdik hanımı .çok üzülüyorum çok bu kıza
pc yüzünden okuluda çevresinide yok sayıyor ruh gibi hiçç kimseyle irtibat yok..yazın pisikiyatriye götürücektim istemedi gitmedi..
şu face zaten midemi bulandırıyor.şifresini değiştirmiş vermiyor..ben bulurum diye yeni face açmiş yeni adresle
bir akıl verin bana ben ne yapyıyım .2 gündür konuşmuyorum ,çay davasından sonra...o da gelirde anna benle niye konuşmuyorsun özür dilerim falan demiyor..o durumdan memnun zaten..akşam babası telde annenle küsmüşünüz git gönlünü al diyor,benim kız hayatı alkışına bıraktım diyor.. kızlar yine dertlerimle sizin kafsayı şişirdim ama ne yapıcamıda bilemiyorum babada yok başımızda,şimdiye kadar yumuşak davrandım ama demekki yanlış yapmışım. sizden akıl istiyorum
hoş geldin duyum
özlettin kendini ,işallah hastalığında tamamen iyileşir,,.boğazındakiler içinde kendi kendini üzme internette hiç bişey için güzel şeyler yazmaz zaten insanı bunalıma sokar..dr en iyisini bilir şu tatilleri bitsinde bir önce git dra ,geçmiş olsun canım
günaydın canım
fikir istemişin ,bencede sen nerde rahat kullanıcaksan oraya al .bebişde varmış zaten .kullanamadıktan sonra başka bir odada durmasının hiç bir anlamı yok.bir an önce yürü bir an önce zayıfla ki koşu bandına ihtiyacın kalmasın..gerçi sporun hayatımızda her zaman yeri olmsı ama zorunlu olmaz en azından
ay evet dualarinizla belkide iyilesebildim..Allah sizden razi olsun...zaten evlatlarim olmasa kötü hastalik ihtimali beni bu Kadar incitmezdi ama sabir Edip doktorlarin acilmasini bekleyecegim bakalim neler olucak...irem pisman olacak topigi davet ettigine..canım yaa hemen kötüye yorma durumunu, önce bir dr.a git tahlilleri gör. . . olumsuz bakışını şöyleee bir pozitif düşüncelere at bakıımmçoluk çocuk var, kocan var seni kızdırsada zaman zaman bu sırada da duanı hiç eksik etme , gelecek her şey RABBİMizden , o yüzden başımızın üstünde . . . isyanlara girmek de yok . . . senin için beklemek çok zor ama biz hep senin yanında ve bu konuda duacıyız daha incecik olcaz, tıkır ıkır kokoş olucaz topikçek , hem bak kıbrız yoluda açılmış bize iremcim topiği davet etti
yaaa ben ikinciye bile cesaret edmiyorum...ne bileyim sadece oğlum olmasına rağmen biz birbirimize vakit ayıramıyoruz eşimle..çalışma temposu,bebeğin sorumlulukları derken....ikinci bir bebek hepten bizi birbirimizden koparacak gibi geliyor...ben bebekle ilgilenirken o diğeriyle ilgilenecek..eeee hop onu büyütene kadar iice birbirimizden kopacağız sonra soracagım kendime neden mutlu değilim????sizce yanlış mı düşünüyorum....?birde biz gurbetteyiz yanımızda ne ana,baba var nede bir akraba sorumluluk tamamen bizim üzerimizde....günaydın canım suan sadece ıkımız varız topıkte ustume alındım
bende uykusuzum senın kızın bebek benımkı 2 yasında ama gecelerı pek delıksız uyumuyo
sabak 7den sonra derın uyumaya baslıyo bende 7.30da yuruyuse gıttıgımden osaatten sonra uyuyamıyorum
yanı bende uykusuz gezıyorum offfff
bıde benım koca 3.cocugu ıstıyo ben daha gece uyku uyumaya baslamadan bır bebek daha
sen dogumdan önce 4.yüde ıstuyorum dıyodun hala fıkrın aynımı:)
arada uykusuzluklara gene sukur..benim bu ortanca kiz varya tam bir dert sebebiydi yeminederim..cocuk 6 yasina Kadar basbasbagirir aglar yere göge sigmaz ve benide sigdirmazdi..cok dilli cok zeki bir cocuktu ama gel görki ömrümden ömür gitti o 6 yilda...artik komsularim dostlarim bile pes etmisti..ne zor yillardi onlar..gerci bu herifle evlendikten sonra asil zor yillari o Zaman yasadim ama yok yok asil zor yillar ilk esim ölünce oldu yok ya kardesim ölünce oldu..aaaaaaaaaaaaaaaaaaay karar veremedim..ne cok zor yillarim olmus benim yaçok huysuz değil ama arada uykusuz bırakıyo işte
Herkese selamlar valla bu saatte zor uyanırdım ama gördüğüm rüya sayesinde ağlaya ağlaya uyandım.. Rüyamda eşimden ayrılmış ve başka bi biriyle evlenme arifesindeyim ama ben eşimi istiyodum. Insanlar gelmişler eve damad bi köşede hiç hoşuma bile giden bi tip değil. Yanımda kızkardeşleri falan abisi oturuyo. Abisi : "ya bu hafta kurtlar vadisini izleyemedim."diyodu. Bende ona aaa x te ( eşimin adı olsun ) izleyemedi bu hafta derken bomboş bi gardolAp gözümün önüne geliyo ayrıldığımızı hatırlayıp hıçkırığa hıçkıra ağlıyorum ki öyle de uyandım ağlaya ağlaya . Ay bir dizinin bile hatırası oluyo ya. O izleyemediği zamanlar hemen netten açmamı ister. Sevinir çok sever o diziyi bilinç altımda kalmış demek ki ..Gözümü açar açmaz allahım şükürler olsun rüyaymış dedim.. Hemen başucumdaki telefonu alıp aşkımı aradım. Noldu neyin var dedi yok bişey dedim anlatsaydım daha çok ağlardım seni seviyorum dedim kapattım. Ay akşam gelsin de ona şöyle sımsıkı bi sarılayım yaaa.. Ahhh çok kötü etkilendim bu rüya yüzünden .. Neyse eşimden sonra size yazdım kızlar:))
sorma canim ben o gurbetlikte 4 cocuk buyutuyorum..Hazir gurbet demisken neredeydin sen..yani söyledinsede kusuruma bakma yaslilik iste insan bunuyor kasintiya düsünceyaaa ben ikinciye bile cesaret edmiyorum...ne bileyim sadece oğlum olmasına rağmen biz birbirimize vakit ayıramıyoruz eşimle..çalışma temposu,bebeğin sorumlulukları derken....ikinci bir bebek hepten bizi birbirimizden koparacak gibi geliyor...ben bebekle ilgilenirken o diğeriyle ilgilenecek..eeee hop onu büyütene kadar iice birbirimizden kopacağız sonra soracagım kendime neden mutlu değilim????sizce yanlış mı düşünüyorum....?birde biz gurbetteyiz yanımızda ne ana,baba var nede bir akraba sorumluluk tamamen bizim üzerimizde....
hoşgeldin canımmmm...Merhabalar
2013 bitmeden 89 kiloyla yoğun bir iş ve hayat temposuyla aranıza katılıyorum. Genelde pozitif bir insanımdır bazen ilişki konuları ve kilolar beni yorsa da mücadeleye devam gün boyu pc başında çalıştığımı düşünürsek her konuda sizlerleyim sizinde destek ve sıcak muhabbetlerinizi bekliyorum.Forumda yeniyim hatalarım olursa af görünüz lütfen.102 kilodan sporla 3,5 ayda 89 'a indim ama kritik noktalar bu aralar diyetler bozuldu , fazla kılolara sebep olan duygusal açlığı gelin birlikte yenelim:
sorma canim ben o gurbetlikte 4 cocuk buyutuyorum..Hazir gurbet demisken neredeydin sen..yani söyledinsede kusuruma bakma yaslilik iste insan bunuyor kasintiya düsünce
sen ona yalnizlikmi diyorsunmaaşallah sana..senin kadar gurbette değilim canım diyarbakırdayım..yine ülke sınırları içinde yani...ama yapayalnız
yaaa ben ikinciye bile cesaret edmiyorum...ne bileyim sadece oğlum olmasına rağmen biz birbirimize vakit ayıramıyoruz eşimle..çalışma temposu,bebeğin sorumlulukları derken....ikinci bir bebek hepten bizi birbirimizden koparacak gibi geliyor...ben bebekle ilgilenirken o diğeriyle ilgilenecek..eeee hop onu büyütene kadar iice birbirimizden kopacağız sonra soracagım kendime neden mutlu değilim????sizce yanlış mı düşünüyorum....?birde biz gurbetteyiz yanımızda ne ana,baba var nede bir akraba sorumluluk tamamen bizim üzerimizde....
kizlar ben söyle bir carsi turu yapip gelicem...aksama görüsürüz hepinizi öptüüüm
yaaa ben ikinciye bile cesaret edmiyorum...ne bileyim sadece oğlum olmasına rağmen biz birbirimize vakit ayıramıyoruz eşimle..çalışma temposu,bebeğin sorumlulukları derken....ikinci bir bebek hepten bizi birbirimizden koparacak gibi geliyor...ben bebekle ilgilenirken o diğeriyle ilgilenecek..eeee hop onu büyütene kadar iice birbirimizden kopacağız sonra soracagım kendime neden mutlu değilim????sizce yanlış mı düşünüyorum....?birde biz gurbetteyiz yanımızda ne ana,baba var nede bir akraba sorumluluk tamamen bizim üzerimizde....
sen ona yalnizlikmi diyorsunbende istsnbuldan yozgata gelin gitmistim..allahim dunyalar yikilmista bir ben kalmis gibi hissediyordum ama degilmis..hic degilse kendi gurbetliginde dilini dinini bildigin kendini ifade edebildigin bir yerdesin...Beterin beteri oldugunu tecrubelerimden cesaretlenerek hatirlatirim yani... yapsen bir bebis daha yap...hastalansa doktoru anlarsin okulunda ögretmenini...cevrende ruhuna yakin dostlar edinir kendine ikinci bir aile olusturursun ya benim gibi yalniz olsaydin...
hoş geldin aramızaMerhabalar
2013 bitmeden 89 kiloyla yoğun bir iş ve hayat temposuyla aranıza katılıyorum. Genelde pozitif bir insanımdır bazen ilişki konuları ve kilolar beni yorsa da mücadeleye devam gün boyu pc başında çalıştığımı düşünürsek her konuda sizlerleyim sizinde destek ve sıcak muhabbetlerinizi bekliyorum.Forumda yeniyim hatalarım olursa af görünüz lütfen.102 kilodan sporla 3,5 ayda 89 'a indim ama kritik noktalar bu aralar diyetler bozuldu , fazla kılolara sebep olan duygusal açlığı gelin birlikte yenelim:
canım ya b sırkelı sarımsak tursusunu ıcıyomusun sen
ben sırkelı su ıcerken mıdeme dokunmazdı ama bu sırkelı sarımsagı içer içmez mıdem yanıyo bulanıyo
yarım saate yakın kıvrandırıyo benı sendede oldumu böyle bısey valla içesım gelmıyo korkudan
canım bende gurbetteyim ve hiç bir akrabam yok. hamile kaldığımda da annem sürekli söyleniyo uzaktasın da sana yetişemiyoz da bebeğin derdi ne de falan filan. ama ben allaha çok şükür üstesinden geliyom (sanırım:44::44::44:) yani en azından hepimiz hayattayızeşinle kendinize zaman ayırma kısmına gelince biri de aynı ikisi de aynı hatta iki olması daha avantajlı azıcık büyüyünce geçiyolar kendi odalarına kendi kendilere size bulaşmadan oynuyolar. mesela yolculukta arka koltukta tek çocuk olsa sıkıntıdan sürekli anne babaya sarar ama iki olunca kendi kendilere oynuyolar biz se arabada baş başa gibi vakit geçirebiliyoruz. sıkıntı ikinci çocuk büyük kardeşiyle oynamaya başlayıncaya kadar ondan sonra çok rahatsın. tabi bütün bunlar arada yaş farkı yoksa. benim oğlumla kızım arası 2.5 yaş. ve çok iyi muhteşem harıkaaaaaa. ha şimdi oğlum okula gittiği için kızım tek çocuk gibi oldu. eee haliylede bebek üstüne kuma geldi saki. ha kıskançlık gibi çok huysuzluğu yok. mesela altını değişecem bezini ıslak mendilini getirir. bezin bandını ben açacam anne der ya da anne sırtıma otuttur gezdireyim ya da kucağımda dursun falan gibi. benim tek ilgilenmemi istemiyor. her şeyi beraber yapıyoz. ha şimdiye kadar tek büyüseydi eminim kardeşliğin ne demek olduğunu bilmediği için çok kötü şeyler yapabilirdi. anam uzattıkça uzattım. kısacası iki çocuk iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?