80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ağır gelmiş olabilir yaaaa..hem sarımsak hem de sirke mideye dokunan şeyler...bence ağrı yapıyorsa içme....

geçmiş olsun canım..rabbim en kısa zamanda derdinin şifasını da verir inşallah....
sagol canim Allah hepimizin kalbine göre verir insallah

aa bak o konuda sana hak veriyorum bu cakma beni bitirdi ama yoklugumda bos durmamis..benim tipkim olmaya calismis..hayatta elbise giymeyen hatun gitmis benim tarz elbise almis dugunde gördüm laf aramizda yakismistida..amanin bir kiskandim bir catladim anlatamam...hayin oldugunu bildigim icin bu basarisina sevinemedim yalanmi diim bana bir havalar atti dusunda tam karsima gelim bizim oglana seslendi gel senle fotoraf cekinelik sana kanim kaynadi boyun uzamis diye..yahu oglani sanki yillardir ilk kez görüyor yani 2 gunde bir hep görüyor..gecen haftada dügündelermis hep beraber ben turkiyedeyken..yani o havalar o tripler deli oldum deli
yok yok iremcim bu cakmanin havalarindan sonra beni kimse tutamaz..yavas yavas baslayacagim..birden olamaz elbette halsiz kalmak istemiyorum ama bende ona o havalari yedirmezsem banada duyum demesinler..60a inecegim bu yaz 60 a

hosbuldum canim benim..canim senin kizin durumuna uzuldum..senin kiz benim iki kizin tam ortasi Yas olarak..benim buyum 14 ortanca 12 yasinda...Zaman Zaman benim buyuk kizda hircinlasiyor ama cesaretini fazlalastirmamak icin sert tepkilerle stopluyorum ama senin yasadiklarini yasamam an meselesi diyebilirim...onu kendine soylenerek cekemezsin malesef..helede sanal dunyadaysa..isin en buyuk kismini muhakkakki konusunda uzman Doktor cözecek ama nacizane tavsiyem zevk alacagi seyler yapmaya Calis..cocuk naapsin senle cay icmeyi onu alsevdigi filme götür mesela yada sevdigi ortamlara sok...yani sana sevgisini yeniden kazanmanin yollarini ara..en büyük disiplin edinilmis bir sevgiyi geri cekme tehtitiyle oluyor ..en azindan bizim evimizde simdilik böyle...umarim daha fazla yipranmadan vede yipratmadan biter bu sorununuz..cok zor bir durum o yaslarda kiz annesi olarak seni cok iyi anliyorum

ay evet dualarinizla belkide iyilesebildim..Allah sizden razi olsun...zaten evlatlarim olmasa kötü hastalik ihtimali beni bu Kadar incitmezdi ama sabir Edip doktorlarin acilmasini bekleyecegim bakalim neler olucak...irem pisman olacak topigi davet ettigine.. sözlesip ayni zamanda dolusalim kibrisa yoralim onu biraz

yaaa ben ikinciye bile cesaret edmiyorum...ne bileyim sadece oğlum olmasına rağmen biz birbirimize vakit ayıramıyoruz eşimle..çalışma temposu,bebeğin sorumlulukları derken....ikinci bir bebek hepten bizi birbirimizden koparacak gibi geliyor...ben bebekle ilgilenirken o diğeriyle ilgilenecek..eeee hop onu büyütene kadar iice birbirimizden kopacağız sonra soracagım kendime neden mutlu değilim????sizce yanlış mı düşünüyorum....?birde biz gurbetteyiz yanımızda ne ana,baba var nede bir akraba sorumluluk tamamen bizim üzerimizde....

çok huysuz değil ama arada uykusuz bırakıyo işte
arada uykusuzluklara gene sukur..benim bu ortanca kiz varya tam bir dert sebebiydi yeminederim..cocuk 6 yasina Kadar basbasbagirir aglar yere göge sigmaz ve benide sigdirmazdi..cok dilli cok zeki bir cocuktu ama gel görki ömrümden ömür gitti o 6 yilda...artik komsularim dostlarim bile pes etmisti..ne zor yillardi onlar..gerci bu herifle evlendikten sonra asil zor yillari o Zaman yasadim ama yok yok asil zor yillar ilk esim ölünce oldu yok ya kardesim ölünce oldu..aaaaaaaaaaaaaaaaaaay karar veremedim..ne cok zor yillarim olmus benim ya allahin bu gününe sükür hepsi gecmis iste gecmemissede gecmis ..es dost öyle biliyor en azindan..ay bu kortizonlar bana kafayi yediriyor sanirim

kıyamam sana yaaa allah hayra çıkarsın inşallah...

sorma canim ben o gurbetlikte 4 cocuk buyutuyorum..Hazir gurbet demisken neredeydin sen..yani söyledinsede kusuruma bakma yaslilik iste insan bunuyor kasintiya düsünce

hoşgeldin canımmmm...

maaşallah sana..senin kadar gurbette değilim canım diyarbakırdayım..yine ülke sınırları içinde yani...ama yapayalnız
sen ona yalnizlikmi diyorsun bende istsnbuldan yozgata gelin gitmistim..allahim dunyalar yikilmista bir ben kalmis gibi hissediyordum ama degilmis..hic degilse kendi gurbetliginde dilini dinini bildigin kendini ifade edebildigin bir yerdesin...Beterin beteri oldugunu tecrubelerimden cesaretlenerek hatirlatirim yani... yapsen bir bebis daha yap...hastalansa doktoru anlarsin okulunda ögretmenini...cevrende ruhuna yakin dostlar edinir kendine ikinci bir aile olusturursun ya benim gibi yalniz olsaydin...

canım bende gurbetteyim ve hiç bir akrabam yok. hamile kaldığımda da annem sürekli söyleniyo uzaktasın da sana yetişemiyoz da bebeğin derdi ne de falan filan. ama ben allaha çok şükür üstesinden geliyom (sanırım:44::44::44:) yani en azından hepimiz hayattayız eşinle kendinize zaman ayırma kısmına gelince biri de aynı ikisi de aynı hatta iki olması daha avantajlı azıcık büyüyünce geçiyolar kendi odalarına kendi kendilere size bulaşmadan oynuyolar. mesela yolculukta arka koltukta tek çocuk olsa sıkıntıdan sürekli anne babaya sarar ama iki olunca kendi kendilere oynuyolar biz se arabada baş başa gibi vakit geçirebiliyoruz. sıkıntı ikinci çocuk büyük kardeşiyle oynamaya başlayıncaya kadar ondan sonra çok rahatsın. tabi bütün bunlar arada yaş farkı yoksa. benim oğlumla kızım arası 2.5 yaş. ve çok iyi muhteşem harıkaaaaaa. ha şimdi oğlum okula gittiği için kızım tek çocuk gibi oldu. eee haliylede bebek üstüne kuma geldi saki. ha kıskançlık gibi çok huysuzluğu yok. mesela altını değişecem bezini ıslak mendilini getirir. bezin bandını ben açacam anne der ya da anne sırtıma otuttur gezdireyim ya da kucağımda dursun falan gibi. benim tek ilgilenmemi istemiyor. her şeyi beraber yapıyoz. ha şimdiye kadar tek büyüseydi eminim kardeşliğin ne demek olduğunu bilmediği için çok kötü şeyler yapabilirdi. anam uzattıkça uzattım. kısacası iki çocuk iyidir

Bende aynı durumdayım bazen eşime Türkiye'ye gidince bebişi anneme bırakalım iki günlüğüne de olsa bi yerlere kaçalım diyorum ama sonra gönlüm el vermiyor. Ama bi şekilde Halletmeye çalışıyoruz...birbirimizi ihmal etmemeye çalışıyoruz. Hakkımızda hayırlısı :))

Tam benim duygularımı tercüme etmişsin :)) hepsine katılıyorum ...

kesınlıkle canım cook doğru düşünüyosun cocuklarrr eslerın arasında hep bı uzaklk acıyo bence
helede ıkıncı cocuklardan sonra
ben 8yıllık evlıyım öyle ıstıyorumkı arada basbasa vakıt gecırebılmeyı ama nerde hem hayatımızın ortasındalar:)
rabbim eksıklıklerınıde göstermesın cocuksuz olmaz ama nebılıyım karıkoca ılişkiside önemlı

hoş geldin aramıza
sen zaten işi çözmüşün canım..ne güzel kilo vermişin öyle..işallah hep beraber bu yeni yılda kilo vermeye devam ederiz

eylülsıla

evet ben içiyorum sirkeli karışımı,hemde orucumu onunla açıyorum ama bana bi sıkıntı vermedi şükür.zaten 1 tatlı kaşığı içiyorum ve daha ağzımdayken hemen su içiyorum..su içmeden içilirse kalıcı mide hasarlarına yol açabilir yazıyor.
acaba sen çokmu içiyorsun..yada suyla birliktemi içimiyorsun canım
belkide midemde rahatsızlığın vardır ondan dokunmuştur.sanırım ülseri olanların içmemesi lazımdı..
faydadan çok zarar vericekseiçme zaten ,ihtiyacı olan birine ver sonuçta o kadar emwk çöpede gitmesin

iyi akşamlae kızlar

menüm
sabah

,sirkeli kür
sucuk
1 yumurta
biraz peynir
4 zeytin
3 ceviz
salatalık

ara
kahve

akşam
1.5 tabak etli kurufasulye
1 kşk pilav
1 elma

canım yaaa ne kadar güzel anlatmışsın..çok hosuma gitti valla....teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…