80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah
2adet tereyagında yumurta
domates
5 6 adet zeytın
bıraz peynır
ayran

aksam
1kase mercımek corbası
salata ayran
4kasık bulgur pılavı
4kasık barbunya

suuuu:

aile olmak çok güzel çocuklar evin neşesi gerçekten ama çoooook büyük özveri istiyor ve çok büyük sorumluluk..insan en iyi en güzel şekilde yetiştirmek istiyor ama bu arada kendinede zaman ayırmak istiyor...bazen o kadar yoruluyorum ki evde olmama rağmen eşim işten gelince ona devrediyorum çocugu..ben o arada işlerime bakıyorum tabi..genellikle mutfakta oluyorum...salona döndüğümde eşim de yorgun bitap düşmüş oluyor..zaten yorgun geliyor işten..sonra bir bakıyorum sızıp kalmış kanepenin üzerinde...kıyamıyorum da uyandırmaya....bazı akşamlar tek kelime oturup konuşmadan uyuduğumuz zamanlar oluyor...
oysa önceden hep birbirimize vakit ayırırdık..tv yi kapatıp beraber sohbet ederdik..çok güzel vakit geçirridik..şimdi hasret kalıyorum o günlere..kocama aşık olmasam hiç umursamam zaten evlat sevgisi insanın tüm hücrelerini kaplıyor..ama ben eşimlede hayatımı tam anlamıyla yaşamak istiyorum..bireysel bazı hobilerimiz olsun istiyorum..istiyorum da istiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bakalım hayırlısı

aile olmak çok güzel çocuklar evin neşesi gerçekten ama çoooook büyük özveri istiyor ve çok büyük sorumluluk..insan en iyi en güzel şekilde yetiştirmek istiyor ama bu arada kendinede zaman ayırmak istiyor...bazen o kadar yoruluyorum ki evde olmama rağmen eşim işten gelince ona devrediyorum çocugu..ben o arada işlerime bakıyorum tabi..genellikle mutfakta oluyorum...salona döndüğümde eşim de yorgun bitap düşmüş oluyor..zaten yorgun geliyor işten..sonra bir bakıyorum sızıp kalmış kanepenin üzerinde...kıyamıyorum da uyandırmaya....bazı akşamlar tek kelime oturup konuşmadan uyuduğumuz zamanlar oluyor...
oysa önceden hep birbirimize vakit ayırırdık..tv yi kapatıp beraber sohbet ederdik..çok güzel vakit geçirridik..şimdi hasret kalıyorum o günlere..kocama aşık olmasam hiç umursamam zaten evlat sevgisi insanın tüm hücrelerini kaplıyor..ama ben eşimlede hayatımı tam anlamıyla yaşamak istiyorum..bireysel bazı hobilerimiz olsun istiyorum..istiyorum da istiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bakalım hayırlısı

menümü yazayım birazdan komşum gelecek oturmaya
sabah
bir lokma kaşarlı tost
çay
tahin
2 zeytin

ara sade türk kahvesi sütlü
1 dilim kek
1 adet çokonat

akşam
tarhana çorbası
tavuklu patates
yoğurt
taze fasulya yemeği

akşam çay
kabak çekirdeği ve fındık çok az

sabah : 1 k.kutusu b.peynir ile 2 dilim kepek ekmeğiyle yağsız tost , 2 ceviz içi , yeşillik , 1 şekersiz nescafe
ara : 4 kuru erik , 5 badem
öğle : 1 kase çorba , 1 dilim ince göğüs eti ızgara , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran , 1 dilim t.buğday ekmek
ara : 1 ç.bardağı süt
akşam : 1 kase çorba , 5 y.k z.y pırasa yemeği , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 dilim t.buğday ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 porsiyon meyve , 6 badem
spor : 1 saat hoca eşliğinde

2 kupa beyaz çay , bol su

dün

sahur 2 yumurta domates peynir bir dilim ekmek

akşam nugget salata 1 dilim ekmek

1 avuç antep fıstığı

mrb kızlar menüm

sabah:lahana suuyu yoğurt kürü az tulum peyniri yoğurt maydonoz zeytin

öğle: lahana suyu 1 kase yoğurt kürü yarım tabak karnabaharlıtavuk

ara:1b süt 1 ısırık havuç

akşam:1 kase çorba 2 kaşık haşlama et ve havuç turp karışımı salata

ara:1 portakal 1 havuç yarım nar

yatarken lahana suyu acıkırsam belki süt olur

2lt su

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Ya kusura bakmayın sabah yine uğramaya fırsatım olmadı
Daha doğrusu uğrayacaktım ama sağ olsun eşim acil çekilmesi gereken bir faksı evde unutmuş ve Annemde arayıp kızım bir sor eşine çekmişmi diyince ortalık bir karıştı
Eşim yaaa kusura bakma unuttum sen çıkıp çeksene diyince çocuğu uyandırdığım gibi giydirip sokağa attım kendimi sonrada direk kahvaltıyla uğraşmayayım diye anneme geçtim
Tabi sonrada öğlende hadi pazarı dolanalım falan derken akşam üzere eve gelebildim
Az dinlenip direk mutfağa dalmak zorunda kaldım ve şimdi ancak fırsat buldum biraz uğramak için

Birazdan da küçük cadıyı uyutmak için uğraşacağım yoğun istek üzerine eşime ne olduysa adam iki gündür aşka geldi ille kızı erken uyutta az oturup keyif yapalım birlikte film izleyelim falan diyor tabi dün beceremedik cadı bizi uyuttu
Aslında felaket uykusu var ama işte inat ediyor koltuğa uzanıp bir 5 dakika hareket etmese zaten dalacak ama yok ha bire serseri mayın gibi dolanıyor oraya buraya çarpa çarpa

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

cecooo
menü vermiyorsun canım.diyeti bozuyormusun yoksa

BUYRUN BENİMMMMM
Ya farkındayım canım menü paylaşmıyorum ama diyeti bozduğumdan değil aslında
Dikkatli besleniyorum ama işte olması fırsat bulupta paylaşamıyorum ki :26: Annemlerde yediğimde sorun olmuyor ama akşam olunca bazen canım hiç birşey istemiyor o zamanda ya bir kase yoğurtla geçiştiriyorum yada sırf salatayla o zamanda ulen ne yüzle paylaşacaksın diyorum
Su hatırlatıcısı 3 gün işe yaradı şimdi nasıl bir modum düştüyse bugün hiç doğru dürüst içmedim diye :26:

Kendime bir güncük daha izin verdim Yılbaşı şöyle son bir kez gönlümce herşeyden çok az da olsa tadıcağım ( fazla birşey yapmayı düşünmüyorum zaten ) ondan sonra silkelenip inşallah daha da enerjik ve istikrarlı dönüceğim listelere

geçmiş menülerimide yazayım bari kızlar bu hafta listede olmam lazım

cumartesi:
sabah:yarım yufka üzerine tereyağı ve tulum peyniri

öğle:tavuk ve pilav

akşam:sadece meyve

pazar:
sabah:yarım yufka ısıtılıp böreğimsi bişey yapıldı peynirli falan onu yedim

öğle:bulgur pilavu ve pırasa yedim bi sürü çıtır çıtır

akşam:tavuklu karnabahar

ara:1 portakal 1 havuç

aa ben neden 1 corba kasıgı dıye hatırlıyorum bıde 1 tatlı kasıgı denıyım yarın bakalım
dıger elımde subardaği beklıyorum hemen peşinden içiyorum ama yınede yakıyo mıdemı
mıdemde bıldıgım bır rahatsızlık yook aslında sade sırke içince dokunmuyo bu nıye dokundu anlamadım
bıde tatlı kaşiğiyla denıyım yarın ınsallah dokunmaz yoksa dedıgın gıbı bırıne verıyım zıyan olmasın

kızlar bugün ben şekersiz çay içmeyi başardım ne zamandır hiç beceremyrdm ekmekte yemedim bugün çok mutluyum ama spor yapacak halim yok bugün nedense ayağa kalkacak halim yok aslında çokta yorulmadım ama

slm kızlar menüm
sabah 2 haslanmıs yumurta 1 domates 1 sıgara böreği
ara 2 cevız yesılçay sarımsak çayı 5ı bıaradacay
öğlen 1tabak bugday salatası 1 ızgara tavuk baget
ara 1mandalına yesılçay bıberıye 5ı bıarad cay
aksam 1 kase cacık
ara bıberıye yesılçay 5ıbıaradacay yatmadanda sarımsak çayı düşünüyom
dısardaydım gec geldıgım için aksam 8den sonra abartmamak ıstedım mecbur cacıkla duruyorum

oyyyyyyyyyyyy anneeeeeemm çoook yoruldum , resmen suyum çıktı , harika bir spor seansı yaptı hoca , ismide disk miş :)) zordu ama bir o kadar da keyifli her tarafım ağrıyo şimdi bazı hareketleri yaptm ama sayıları tamamlayamadım , o da sanırırm daha yeni spora başlamış olmamdan ve vücüt ağırlığımdan diye düşünüyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…