Tam benim duygularımı tercüme etmişsin :)) hepsine katılıyorum ...
dün
sahur 2 yumurta domates peynir bir dilim ekmek
akşam nugget salata 1 dilim ekmek
1 avuç antep fıstığı
Merhabalar
2013 bitmeden 89 kiloyla yoğun bir iş ve hayat temposuyla aranıza katılıyorum. Genelde pozitif bir insanımdır bazen ilişki konuları ve kilolar beni yorsa da mücadeleye devam gün boyu pc başında çalıştığımı düşünürsek her konuda sizlerleyim sizinde destek ve sıcak muhabbetlerinizi bekliyorum.Forumda yeniyim hatalarım olursa af görünüz lütfen.102 kilodan sporla 3,5 ayda 89 'a indim ama kritik noktalar bu aralar diyetler bozuldu , fazla kılolara sebep olan duygusal açlığı gelin birlikte yenelim:
cecooo
menü vermiyorsun canım.diyeti bozuyormusun yoksa
hoş geldin aramıza
sen zaten işi çözmüşün canım..ne güzel kilo vermişin öyle..işallah hep beraber bu yeni yılda kilo vermeye devam ederiz
eylülsıla
evet ben içiyorum sirkeli karışımı,hemde orucumu onunla açıyorum ama bana bi sıkıntı vermedi şükür.zaten 1 tatlı kaşığı içiyorum ve daha ağzımdayken hemen su içiyorum..su içmeden içilirse kalıcı mide hasarlarına yol açabilir yazıyor.
acaba sen çokmu içiyorsun..yada suyla birliktemi içimiyorsun canım
belkide midemde rahatsızlığın vardır ondan dokunmuştur.sanırım ülseri olanların içmemesi lazımdı..
faydadan çok zarar vericekseiçme zaten ,ihtiyacı olan birine ver sonuçta o kadar emwk çöpede gitmesin
eeeebu gün ne yedin kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?