ay ne gzel ya por yapabiliyosun bende çok istyrm ama bulunduğm ilçede salon yok bide çocuk olunca kış günü yürüyüşe bile çıkamyrmoyyyyyyyyyyyy anneeeeeemm çoook yoruldum , resmen suyum çıktı , harika bir spor seansı yaptı hoca , ismide disk miş :)) zordu ama bir o kadar da keyifliher tarafım ağrıyo şimdi bazı hareketleri yaptm ama sayıları tamamlayamadım , o da sanırırm daha yeni spora başlamış olmamdan ve vücüt ağırlığımdan diye düşünüyorum :44:
offf çatt diye çatlıycam nerdeyse
kurufasulye çok gerdi .ne olduysa çok acıkıpda 1.5 tabak yiyincede patlamak üzereyim..
işin garibi karnım küp gibi ama içimde bi açlık var..garip ama gerçek
yarın kesin oruç tutmam lazım.hazır midemde taş gibiyken sahurda yapmam
Slm kizlar ben aslinda dapse ama sifremi unuttum giremedin uzun zamandir birde cok zor zamanlar gecirdim oglum buyuyur ken cok yoruyor beni 3 cocukla hayat cok yorucu geciyo bu ara hele tam kafayi yemek uzereyim stresten yemek yemege verdim kendimi abur cuburdan toplayamiyon su agzimi kilom oldu 87 cok aldim kaptanim tebrik ediyom seni cok vermisin bu aksam girdim yeni sifre alip insallah tekrar bende verip bozulan ruh sagligimixa duzelte csm burda cok aglar oldum her seye iyice ye yat kis da yada bahane tepismek istemez oldum yardim bekliyorum hepinizden sabah yarin dan itibaren menu ve cizelgede yapacam
nasılsın
canım bende 1 tatlı kaşığı diye okudum aman fazlası zarar verir dikkat et bitanemaa ben neden 1 corba kasıgı dıye hatırlıyorum bıde 1 tatlı kasıgı denıyım yarın bakalım
dıger elımde subardaği beklıyorum hemen peşinden içiyorum ama yınede yakıyo mıdemı
mıdemde bıldıgım bır rahatsızlık yook aslında sade sırke içince dokunmuyo bu nıye dokundu anlamadım
bıde tatlı kaşiğiyla denıyım yarın ınsallah dokunmaz yoksa dedıgın gıbı bırıne verıyım zıyan olmasın
iyiymiş kaptanımda pingui ne oluyo oradabugün nerden başlasam diye düşünüyorum :)
sabah nesfit
ara bir dilim börek
öğle 3 çatal makarna 2 parça balık bol salata
ara 1 pingui
akşam 3 biftek salata peynir
1 avuç antep fıstığı
sigara böreğine rağmen çok güzel diyecektm ama buğday salatası nasıl bişeyslm kızlar menüm
sabah 2 haslanmıs yumurta 1 domates 1 sıgara böreği
ara 2 cevız yesılçay sarımsak çayı 5ı bıaradacay
öğlen 1tabak bugday salatası 1 ızgara tavuk baget
ara 1mandalına yesılçay bıberıye 5ı bıarad cay
aksam 1 kase cacık
ara bıberıye yesılçay 5ıbıaradacay yatmadanda sarımsak çayı düşünüyom
dısardaydım gec geldıgım için aksam 8den sonra abartmamak ıstedım mecbur cacıkla duruyorum
anaaaaaam kek çokonatlar neoluyoz ya diyetteyiz dimi ya az şaşırtaym dedim canım kızmada gün içinde biraz kötü olmuşmenümü yazayım birazdan komşum gelecek oturmaya
sabah
bir lokma kaşarlı tost
çay
tahin
2 zeytin
ara sade türk kahvesi sütlü
1 dilim kek
1 adet çokonat
akşam
tarhana çorbası
tavuklu patates
yoğurt
taze fasulya yemeği
akşam çay
kabak çekirdeği ve fındık çok az
sabah : 1 k.kutusu b.peynir ile 2 dilim kepek ekmeğiyle yağsız tost , 2 ceviz içi , yeşillik , 1 şekersiz nescafe
ara : 4 kuru erik , 5 badem
öğle : 1 kase çorba , 1 dilim ince göğüs eti ızgara , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran , 1 dilim t.buğday ekmek
ara : 1 ç.bardağı süt
akşam : 1 kase çorba , 5 y.k z.y pırasa yemeği , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 dilim t.buğday ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 porsiyon meyve , 6 badem
spor : 1 saat hoca eşliğinde
2 kupa beyaz çay , bol su
bravo canım gayet iyi bi menü oruçtun galiba dimidün
sahur 2 yumurta domates peynir bir dilim ekmek
akşam nugget salata 1 dilim ekmek
1 avuç antep fıstığı
sen emziriyosun dimi canım baya d,kkat edyn heralde az gibi geldi banaMENÜM
sabah
peynir zeytin
1 dlm ekmek
ara
2 tane fırında patates
akşam
2 tane fırında patates
ayran
yine iste kız nolcakkihahaha biri aaclik mi dedi doymuyommu dedi bende varim aranizda. yaw nerdeyse yarim kilo balik yedim tek basima. dun aksamin hincini cikardim. hos doydummu daha olsa daha yerdim ne vicim istekse esime yarinda balik getir diyecem utaniyom
daha da çekecez canımprenses kiz gordunmu kar basladi yine. ne cektik be bu kardan:))))
canım bende 1 tatlı kaşığı diye okudum aman fazlası zarar verir dikkat et bitanem
iyiymiş kaptanımda pingui ne oluyo orada
sigara böreğine rağmen çok güzel diyecektm ama buğday salatası nasıl bişey
anaaaaaam kek çokonatlar neoluyoz ya diyetteyiz dimi ya az şaşırtaym dedim canım kızmada gün içinde biraz kötü olmuş
gayet güzel canım
bravo canım gayet iyi bi menü oruçtun galiba dimi
sen emziriyosun dimi canım baya d,kkat edyn heralde az gibi geldi bana
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bakalım dün tam yazarken kız el koydu gitti iki gündür köydeydim yazamadım liste çıktımı bilmyrm ama bildirimimi yapayım ben yinede
başlangıç:77
geçenhafta:75
bu hafta:76
gelen:1kg
hedef:65
spor yok
regl oldum dün itibariyle inş bu hafta güzel olur nasıl bişeyse geberdim günlerdir hareket edemyrdm elim ayağım şişmişti ama bu hafta eksiye taşır beni diye umuyrm
Tşkler bitanemmmmaaşallah canım istikrarla ilerliyorsun....
canım ya b sırkelı sarımsak tursusunu ıcıyomusun sen
ben sırkelı su ıcerken mıdeme dokunmazdı ama bu sırkelı sarımsagı içer içmez mıdem yanıyo bulanıyo
yarım saate yakın kıvrandırıyo benı sendede oldumu böyle bısey valla içesım gelmıyo korkudan
Herkese selamlar valla bu saatte zor uyanırdım ama gördüğüm rüya sayesinde ağlaya ağlaya uyandım.. Rüyamda eşimden ayrılmış ve başka bi biriyle evlenme arifesindeyim ama ben eşimi istiyodum. Insanlar gelmişler eve damad bi köşede hiç hoşuma bile giden bi tip değil. Yanımda kızkardeşleri falan abisi oturuyo. Abisi : "ya bu hafta kurtlar vadisini izleyemedim."diyodu. Bende ona aaa x te ( eşimin adı olsun ) izleyemedi bu hafta derken bomboş bi gardolAp gözümün önüne geliyo ayrıldığımızı hatırlayıp hıçkırığa hıçkıra ağlıyorum ki öyle de uyandım ağlaya ağlaya . Ay bir dizinin bile hatırası oluyo ya. O izleyemediği zamanlar hemen netten açmamı ister. Sevinir çok sever o diziyi bilinç altımda kalmış demek ki ..Gözümü açar açmaz allahım şükürler olsun rüyaymış dedim.. Hemen başucumdaki telefonu alıp aşkımı aradım. Noldu neyin var dedi yok bişey dedim anlatsaydım daha çok ağlardım seni seviyorum dedim kapattım. Ay akşam gelsin de ona şöyle sımsıkı bi sarılayım yaaa.. Ahhh çok kötü etkilendim bu rüya yüzünden .. Neyse eşimden sonra size yazdım kızlar:))
Merhabalar
2013 bitmeden 89 kiloyla yoğun bir iş ve hayat temposuyla aranıza katılıyorum. Genelde pozitif bir insanımdır bazen ilişki konuları ve kilolar beni yorsa da mücadeleye devam gün boyu pc başında çalıştığımı düşünürsek her konuda sizlerleyim sizinde destek ve sıcak muhabbetlerinizi bekliyorum.Forumda yeniyim hatalarım olursa af görünüz lütfen.102 kilodan sporla 3,5 ayda 89 'a indim ama kritik noktalar bu aralar diyetler bozuldu , fazla kılolara sebep olan duygusal açlığı gelin birlikte yenelim:
1 kaşık pilavvvviyi akşamlae kızlar
menüm
sabah
,sirkeli kür
sucuk
1 yumurta
biraz peynir
4 zeytin
3 ceviz
salatalık
ara
kahve
akşam
1.5 tabak etli kurufasulye
1 kşk pilav
1 elma
Slm kizlar ben aslinda dapse ama sifremi unuttum giremedin uzun zamandir birde cok zor zamanlar gecirdim oglum buyuyur ken cok yoruyor beni 3 cocukla hayat cok yorucu geciyo bu ara hele tam kafayi yemek uzereyim stresten yemek yemege verdim kendimi abur cuburdan toplayamiyon su agzimi kilom oldu 87 cok aldim kaptanim tebrik ediyom seni cok vermisin bu aksam girdim yeni sifre alip insallah tekrar bende verip bozulan ruh sagligimixa duzelte csm burda cok aglar oldum her seye iyice ye yat kis da yada bahane tepismek istemez oldum yardim bekliyorum hepinizden sabah yarin dan itibaren menu ve cizelgede yapacam
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
senin şu açlık hissin ben de hep var
hiç doymuyorum ben ya
neyse canlar hepinize iyi geceler benden başka kimse kalmamış zaten
peki ölçüsü var mı mısırınİyi akşamlar kızlarrr
bende regl oldum bugün kamilemmm o kadar ilaç aldım banamısın demiyor sporda yapamadım gerçi bişeyde yemedim hastayken canım hiçbişey istemiyor
Tşkler bitanemmm
hemen bol su içeceksin tatlım o sayfada öyle yazıyordu ama dokkunmaya başladıysa içtiğin miktarı azalt istersen kaş yapayım derken midenden olma:26:
Allah hayırlara çıkarsın canımcımm rüyalar tersine çıkar derler ömür boyu mutlu olaxcaksınız bence inş.
Aramıza hoşgeldin tatlımmmmdoğru adrestesinn süper vermişsin gerisini de birlikte verirriz inş
1 kaşık pilavvvvharikasın beyazcanımmm
Hoşgeldinnn aramıza bitanemmm
prensesimmm mısır patlat mısır ye canımmm çok çok az yağlı az tuzlu fazla zararı yok en azından
iyi geceler kamilem geçmişte kayboldum ondan
iyiyiz bitanemmm sen nasılsınnnn
Allah şifa versin tatlımMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kuşburnu çayı
AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
SPOR
yok malesef
SIVI:
1 lt su
1 fincan yeşilçay
1 fincan kuşburnu
takviye olarak omega 3
bugünlük böyle oldu ama canım hiç yemek istemiyor ben hastayken
Ben kaçıyorum premsesimmmm az daha uzanayım iyi geceler hepinize
İyi akşamlar
Allah hayırlara çıkarsın canımcımm rüyalar tersine çıkar derler ömür boyu mutlu olaxcaksınız bence inş.:
Sagol cnm cumlemıze inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?