- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
uwww korku filminden çıkmış gibi ALLAH hayırlara cıkarsın canımherkese günaydınlar millet. anam gece ne korkunç bi rüya gördüm. bekarmışım ve büyük bir şehirde çalışıyorum. mesayi bitimi iş arkadaşımla çıkıyoruz. çocuk arabayla gittiğim yere bırakacakmış ama arabayı uzağa parketmiş. tenha bir sokağa girdiğimizde arkamızdan bir kişinin yaklaştığını farkettim yanımdakinin koluna girdim denize düşen yılana sarılırmış meğerse. o ve arkadan gelen ortaklaşa çalışıyolarmış tabi ben bunu biraz geç farkettim. arkadan gelenin elinde koca bi şırınga vardı ve belime sapladı.:18::18::18::18: bir anda bacaklarımın falan hissizleştiğini hissettim. hani doğumda belden uyuşturuyolar ya öyle. bir uyandım üzerim açılmış kısmen donmuşum ve korkudan bacaklarım tutmaz olmuş.kısacası totom açıkta kalmışuzun süre atlatamadım. hatta ne kadar sıkmışsam sonrasında diş ağrısından geberdim resmen. allah hayırlara çıkarsın. en azından rüyanın sonrasını görmedim
günaydın canım hoşgeldin maşlesef burayı bırakanların ortak derdi kg almalarıherkeze günaydın bende doymuyom ve yataktan kalkamıyom böyle kapalı günlerde güneş yoksa bende yokum gibi birsey iyice saldım şimdi tartıldım 87.6 cıktım hiç umrumda degil ne utanmaz bir iyim hiç rahatsızda olmuyom bu kişilik ben degilim neler oldu anlamıyom kendime 80 dim en son kurbanda nasıl düzelecem ki kış boyu böyle yas mı tutacam kimseye oturmaya bile gitmek istemiyom mecbur kalmadıkca sokaga cıkmıyom her şey zor geliyo bana kızın bagırın utandırın beni hele eşime yada cocuklara sinirlenice yiyorum da yiyorum
ayyuzlum rüyanda bende cok görüyom bir kalkıyom her yerim tutulmuş agrı içinde gercekten tüm gün agrıyo vurulan yer
herkese günaydınlar millet. anam gece ne korkunç bi rüya gördüm. bekarmışım ve büyük bir şehirde çalışıyorum. mesayi bitimi iş arkadaşımla çıkıyoruz. çocuk arabayla gittiğim yere bırakacakmış ama arabayı uzağa parketmiş. tenha bir sokağa girdiğimizde arkamızdan bir kişinin yaklaştığını farkettim yanımdakinin koluna girdim denize düşen yılana sarılırmış meğerse. o ve arkadan gelen ortaklaşa çalışıyolarmış tabi ben bunu biraz geç farkettim. arkadan gelenin elinde koca bi şırınga vardı ve belime sapladı.:18::18::18::18: bir anda bacaklarımın falan hissizleştiğini hissettim. hani doğumda belden uyuşturuyolar ya öyle. bir uyandım üzerim açılmış kısmen donmuşum ve korkudan bacaklarım tutmaz olmuş.kısacası totom açıkta kalmışuzun süre atlatamadım. hatta ne kadar sıkmışsam sonrasında diş ağrısından geberdim resmen. allah hayırlara çıkarsın. en azından rüyanın sonrasını görmedim
çok sevindim canım:13: kolay gelsin sana bende kaçıyım kızlar kocisim evde sabahtan beri netteyimsimdiden sizleri yanımda oldugunu bilmek huzur verdi bile canım dostlarım buranın bana iyi geldigi cok dogru hemen gidip işleri toplamaya basladım bile yatak odası bitti şimdi cocuklaraın odasına giriyom
oglum cok yaramaz ama ne yapalım anneyiz güçlü olmalıyızonların temeli bize dayalı saglaam olmalı
ya kızlar bana noluyo. acayip hızlı kilo alıyorum sabah basküldeki rakam delirtti beni. diyorum ya hamileyken almadım böyle hızlı kilo. offf offff. laf aramızda totomu kaldıracak dermanım da yok spor yapim. sanırım kansızlığın etkisi bu. eee sen ameliyat ol ilaç içeme. sonu bu olur.
kız ne ameliyatı oldun ne kaçırdım bebişin ne kadar oldu bakem ben 3 çüde 80 kilo ile hamile kaldım 83.5 doguma gittim doktor su gidince cocuk nerde demişti bile eve geldim 80 şimdi durum 87 nasıl olcek bakem ama safra ameliyatından sonra koc abir mide göbek kaldı gitmiyo ki ne kocamam o buyuk totomu bile unutturdu bana
valla tam kabusmuş kız iyi ört bidaha her tarafınıherkese günaydınlar millet. anam gece ne korkunç bi rüya gördüm. bekarmışım ve büyük bir şehirde çalışıyorum. mesayi bitimi iş arkadaşımla çıkıyoruz. çocuk arabayla gittiğim yere bırakacakmış ama arabayı uzağa parketmiş. tenha bir sokağa girdiğimizde arkamızdan bir kişinin yaklaştığını farkettim yanımdakinin koluna girdim denize düşen yılana sarılırmış meğerse. o ve arkadan gelen ortaklaşa çalışıyolarmış tabi ben bunu biraz geç farkettim. arkadan gelenin elinde koca bi şırınga vardı ve belime sapladı.:18::18::18::18: bir anda bacaklarımın falan hissizleştiğini hissettim. hani doğumda belden uyuşturuyolar ya öyle. bir uyandım üzerim açılmış kısmen donmuşum ve korkudan bacaklarım tutmaz olmuş.kısacası totom açıkta kalmışuzun süre atlatamadım. hatta ne kadar sıkmışsam sonrasında diş ağrısından geberdim resmen. allah hayırlara çıkarsın. en azından rüyanın sonrasını görmedim
anne olunca öyle sürekli atak halinde olmak lazım evdesin vakit bulabilrsin arada spor yapmaya bence değerlendirsimdiden sizleri yanımda oldugunu bilmek huzur verdi bile canım dostlarım buranın bana iyi geldigi cok dogru hemen gidip işleri toplamaya basladım bile yatak odası bitti şimdi cocuklaraın odasına giriyom
oglum cok yaramaz ama ne yapalım anneyiz güçlü olmalıyızonların temeli bize dayalı saglaam olmalı
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese yılın son gününden kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah Yeni yıl hepimize sağlık ve huzur getirirgönlümüzden geçenleri hayırlı olarak önümüze sunar Rabbim inşallah....Aminnnnn
Gece sağ olsun küçük cimcime yine tam formundaydı
Uyumamak için inat etti hatta kuçağımda yatırıp sallamaya çalııştım ama o keyif yaptı ve dakika çenesi durmadı
Bizim Film planlarıda hayal olduEn sonunda eşimde dellendi hadi yatalım bari dedi ve cadı aramıza yatıp bıdı bıdı konuşmaya devam etti kız uyusana dedikçe uykum yokki, ben konuşcağım, kimse beni susturamaz diye tutturdu durdu sonunda hangimiz önce uyudu onuda hatırlamıyorum ama en azından uykumu aldım biraz daha erken yatınca
Bugün Annemlere gitmiyorumEşim öğlende eve geliyormuş o yüzden o gelene kadar biraz etrafı toparlamak istiyorum Yeni yıla temiz gireyimde bütün senem pis geçmesin o işin şakası tabi ama dağınıklık olunca bana geliyorlar evde tek başımıza oturacağız diye de salmanın anlamı yok nasılsa
Akşamda büyük ihtimal abartmamak için yemek yapmıyacağımsalata tarzı şeyler düşünüyorum oda çok az yaparım sonra günlerce ziyan olmasın bitireyim bari diye uğraşıyorum Bir tek milyöfden kızım börek yapsana diye tutturdu onuda ufak ufak yaparım hem yemesi kolay olur hemde benimde gözüm doyar ve fazla yemem
Anam daha kahvaltı etmeden akşam yemeği düşünüyorumneyse hemen birşeyler yiyeyim sonra yine buralardayım
RAbbim hayırlara çıkarsın inşallah ....Aminnnnnnnnn
Gerçektende ben okurken bile gerildimBekarken bile en korktuğum şeydi bu sahne Rabbim kimseye göstermesin ...Aminnnnn
valla tam kabusmuş kız iyi ört bidaha her tarafını
anne olunca öyle sürekli atak halinde olmak lazım evdesin vakit bulabilrsin arada spor yapmaya bence değerlendir
ayy aynı benim kız bizde iki yanında uyuyakalıyoz nedense amma çene var milenyum çocuklarının ya delirtiyolar bazen çeneyle insanı
canım bende 1 tatlı kaşığı diye okudum aman fazlası zarar verir dikkat et bitanem
sigara böreğine rağmen çok güzel diyecektm ama buğday salatası nasıl bişey
canım bugday salatasını canan karataydan duydum bu ara cook tuketıyorum kıloda verdıgıme göre masum bısey:)
canan karatay 1su bardagı bugdayı haslayarak yapın dıyodu
bende kuru olarak 1 bardak bugdayı haslıyorum haslayınca cogalıyo zaten onuda 3e bölüyorum 3gunde yıyorum yanı
buzlukta közlenmıs kırmızı bıberlerım var onlardan cıkartıyorum erıyınce bıraz bugdaya eklıyorum bıraz sogan yesıllık ne ıstersem
bıde 1 diş sarımsak rendelıyorum içine 1 tatlıkasıği zeytınyagı az tuz bol pulbıber az kalorılı doyurucu ve göze hıtap edıyo
karatay dıyetı yapmıyorum ama canan karatayın dedıklerı mantıklı gelıyo bana uymaya calısıyorum
mesdela hiç ekmek yemıyorum şeker hiç tüketmıyorum arada kacamak yapınca olacak tabı ama olabıldığince uymayaa calısıyorum
sımdılık ıyı gıdıyo kılo vermem bakalım ınsallah hep böyle gıderde zayıflarım
ınsallah hepimiz dal gıbı hatunlar oluruz:)
evet iyiymiş ya banada mantıklı geldi hemde ben buğday tarzı şeyleri severim kısırımsı bişey oluyo herlade anlattığın en kısa zamanda denycmcanım bende 1 tatlı kaşığı diye okudum aman fazlası zarar verir dikkat et bitanem
sigara böreğine rağmen çok güzel diyecektm ama buğday salatası nasıl bişey
canım bugday salatasını canan karataydan duydum bu ara cook tuketıyorum kıloda verdıgıme göre masum bısey:)
canan karatay 1su bardagı bugdayı haslayarak yapın dıyodu
bende kuru olarak 1 bardak bugdayı haslıyorum haslayınca cogalıyo zaten onuda 3e bölüyorum 3gunde yıyorum yanı
buzlukta közlenmıs kırmızı bıberlerım var onlardan cıkartıyorum erıyınce bıraz bugdaya eklıyorum bıraz sogan yesıllık ne ıstersem
bıde 1 diş sarımsak rendelıyorum içine 1 tatlıkasıği zeytınyagı az tuz bol pulbıber az kalorılı doyurucu ve göze hıtap edıyo
karatay dıyetı yapmıyorum ama canan karatayın dedıklerı mantıklı gelıyo bana uymaya calısıyorum
mesdela hiç ekmek yemıyorum şeker hiç tüketmıyorum arada kacamak yapınca olacak tabı ama olabıldığince uymayaa calısıyorum
sımdılık ıyı gıdıyo kılo vermem bakalım ınsallah hep böyle gıderde zayıflarım
ınsallah hepimiz dal gıbı hatunlar oluruz:)
ayyy ne kadar güzel olurdu ya düğme işi hemen bi pause yapıp kafan rahatlayınca tekrar play derdin ama onlarsızda yokki hayatın neşesi sağlıklı olsunlarda varsın pause düğmeleri olmasın onlarla yorulmakta güzel okuldan gelip kızıma sarılınca bütün kafamdaki sıkıntı gidiyomilenyum çocuklarına bi düğme taksalarmış iyi olacakmış arada kapatır rahat ederdik hiç bari. hepsi aynı. az önce bizim kıza sus diyom hiç dinlemiyo bile çen çen konuşmaya devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?