80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınlar millet. anam gece ne korkunç bi rüya gördüm. bekarmışım ve büyük bir şehirde çalışıyorum. mesayi bitimi iş arkadaşımla çıkıyoruz. çocuk arabayla gittiğim yere bırakacakmış ama arabayı uzağa parketmiş. tenha bir sokağa girdiğimizde arkamızdan bir kişinin yaklaştığını farkettim yanımdakinin koluna girdim denize düşen yılana sarılırmış meğerse. o ve arkadan gelen ortaklaşa çalışıyolarmış tabi ben bunu biraz geç farkettim. arkadan gelenin elinde koca bi şırınga vardı ve belime sapladı.:18::18::18::18: bir anda bacaklarımın falan hissizleştiğini hissettim. hani doğumda belden uyuşturuyolar ya öyle. bir uyandım üzerim açılmış kısmen donmuşum ve korkudan bacaklarım tutmaz olmuş.kısacası totom açıkta kalmış uzun süre atlatamadım. hatta ne kadar sıkmışsam sonrasında diş ağrısından geberdim resmen. allah hayırlara çıkarsın. en azından rüyanın sonrasını görmedim

herkeze günaydın bende doymuyom ve yataktan kalkamıyom böyle kapalı günlerde güneş yoksa bende yokum gibi birsey iyice saldım şimdi tartıldım 87.6 cıktım hiç umrumda degil ne utanmaz bir iyim hiç rahatsızda olmuyom bu kişilik ben degilim neler oldu anlamıyom kendime 80 dim en son kurbanda nasıl düzelecem ki kış boyu böyle yas mı tutacam kimseye oturmaya bile gitmek istemiyom mecbur kalmadıkca sokaga cıkmıyom her şey zor geliyo bana kızın bagırın utandırın beni hele eşime yada cocuklara sinirlenice yiyorum da yiyorum
ayyuzlum rüyanda bende cok görüyom bir kalkıyom her yerim tutulmuş agrı içinde gercekten tüm gün agrıyo vurulan yer

uwww korku filminden çıkmış gibi ALLAH hayırlara cıkarsın canım
bu arada kızlar hepinize iyi seneler
İNŞ bu sene her dileklerimiz gerçek olsun
zayıf çıtır olsun herkes
saglık ve başarıyıda beraberinde getirsin
kısaca mutluluk tüm insanlığın olsun
iyi seneler hepinizi öpüyorum

günaydın canım hoşgeldin maşlesef burayı bırakanların ortak derdi kg almaları
bende 82 falandım 2 ay önce bi uzaklastım 88 civarı olmuştum morelini bozma kendinide boşlama
abur cubur yok yemeklerinide saglıklı bir şekilde hazırlarsın
bi bakmışşın 70 lerdesin hayal değil istersek olur bak bende senle aynıyım ama hiç canımı sıkmıyorum nasılsa verilecek
bu kilolar iyi düşün iyi olsun canım bol şanş diliyorum ve burdan kesinlikle kopma gerçekten senle aynı konumda olan toplulugun içinde şavaşmayı ögreniyoruz onun için iyiki kk kurulmuş da bundan fayalanıyoruz bu yüzden canı gönülden herkese teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
simdiden sizleri yanımda oldugunu bilmek huzur verdi bile canım dostlarım buranın bana iyi geldigi cok dogru hemen gidip işleri toplamaya basladım bile yatak odası bitti şimdi cocuklaraın odasına giriyom
oglum cok yaramaz ama ne yapalım anneyiz güçlü olmalıyızonların temeli bize dayalı saglaam olmalı

ya kızlar bana noluyo. acayip hızlı kilo alıyorum sabah basküldeki rakam delirtti beni. diyorum ya hamileyken almadım böyle hızlı kilo. offf offff. laf aramızda totomu kaldıracak dermanım da yok spor yapim. sanırım kansızlığın etkisi bu. eee sen ameliyat ol ilaç içeme. sonu bu olur.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese yılın son gününden kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah Yeni yıl hepimize sağlık ve huzur getirir gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak önümüze sunar Rabbim inşallah....Aminnnnn

Gece sağ olsun küçük cimcime yine tam formundaydı
Uyumamak için inat etti hatta kuçağımda yatırıp sallamaya çalııştım ama o keyif yaptı ve dakika çenesi durmadı
Bizim Film planlarıda hayal oldu En sonunda eşimde dellendi hadi yatalım bari dedi ve cadı aramıza yatıp bıdı bıdı konuşmaya devam etti kız uyusana dedikçe uykum yokki, ben konuşcağım, kimse beni susturamaz diye tutturdu durdu sonunda hangimiz önce uyudu onuda hatırlamıyorum ama en azından uykumu aldım biraz daha erken yatınca

Bugün Annemlere gitmiyorum Eşim öğlende eve geliyormuş o yüzden o gelene kadar biraz etrafı toparlamak istiyorum Yeni yıla temiz gireyimde bütün senem pis geçmesin o işin şakası tabi ama dağınıklık olunca bana geliyorlar evde tek başımıza oturacağız diye de salmanın anlamı yok nasılsa
Akşamda büyük ihtimal abartmamak için yemek yapmıyacağım salata tarzı şeyler düşünüyorum oda çok az yaparım sonra günlerce ziyan olmasın bitireyim bari diye uğraşıyorum Bir tek milyöfden kızım börek yapsana diye tutturdu onuda ufak ufak yaparım hem yemesi kolay olur hemde benimde gözüm doyar ve fazla yemem

Anam daha kahvaltı etmeden akşam yemeği düşünüyorum neyse hemen birşeyler yiyeyim sonra yine buralardayım

RAbbim hayırlara çıkarsın inşallah ....Aminnnnnnnnn
Gerçektende ben okurken bile gerildim Bekarken bile en korktuğum şeydi bu sahne Rabbim kimseye göstermesin ...Aminnnnn

çok sevindim canım:13: kolay gelsin sana bende kaçıyım kızlar kocisim evde sabahtan beri netteyim

kız ne ameliyatı oldun ne kaçırdım bebişin ne kadar oldu bakem ben 3 çüde 80 kilo ile hamile kaldım 83.5 doguma gittim doktor su gidince cocuk nerde demişti bile eve geldim 80 şimdi durum 87 nasıl olcek bakem ama safra ameliyatından sonra koc abir mide göbek kaldı gitmiyo ki ne kocamam o buyuk totomu bile unutturdu bana

kızlar ben kilo almayım diye yemekte yapmam cok mesela hep pilavdan kacarım yemegin yanına yada tekmakarna yaparım ama su abur cuburculuk oglana alınan seyler varya anasına yarıyo babane annane haftada bir gelir hadihop bahcenin bitişigi market kızlar desen okuldan gelirken getiriyo eşim zaten alışveriş manyagı zabıta benimki tüm gün pazar market denetlemede nerde indirim ordao kilo kilo alıyo allaha şukurşikayet gibi olmasın ama bu kilo olayı burdan cıkıyo

sezeryan oldum ya ondan bahsediyorum. kan ilacını da alamıyorum da bebeğe sancı yapıyo ama öyle böyle değil. ben bile kıvranıyodum onun halini düşünemiyordum bile. bende içmemeye karar verdim. bebeğim 53 günlük falan oldu. bende 82.5 la hamile kalmıştım ya. 93.5 gibi doğuma gittim. hemen 84 e kadar düştüm muhteşemdi de. üç haftadır falan haftalık bir bir buçuk geliyo yaaaa. sabah 87.5 te gördüüüüm. umarım değildir. bu arada kanal türkü aç dr aytuğ varya orda zayıflamanın on kuralı var muhteşem şeyler söylüyo.

yahu bunlar 10 altın kural verdiler 3 günde 1 kilo diyolar. bence geçmiş video olarak izleyin. burda kimse kalmamış izlesin.

valla tam kabusmuş kız iyi ört bidaha her tarafını
anne olunca öyle sürekli atak halinde olmak lazım evdesin vakit bulabilrsin arada spor yapmaya bence değerlendir

ayy aynı benim kız bizde iki yanında uyuyakalıyoz nedense amma çene var milenyum çocuklarının ya delirtiyolar bazen çeneyle insanı

milenyum çocuklarına bi düğme taksalarmış iyi olacakmış arada kapatır rahat ederdik hiç bari. hepsi aynı. az önce bizim kıza sus diyom hiç dinlemiyo bile çen çen konuşmaya devam.

ay ben yemeğe gelimiştim şimdi tekrar okula gidicem ama ayklarım geri geri gidiyo bugünlerde çocuklara katlanamıyrm çok fazla konuşuyolar çok hareketliler yerlerinde duramıylar bende tam tersi bi an önce yarıyıl tatili gelsin istiyrm

biraz önce disardan geldim..bugün başvurdum işe başlamak için.kısmetse perşembe günü başlayacagım..oğlumun bakıcısıyla ilk günüydü bugün şükür bir sorun olmadı arkamızdan da ağlamadı...keyfi yerindeymiş..hemen menümü yazayım..
sabah
peynir
zeytin
tahin
1 yumurta
çay

öğle
ciğer şiş
salata
ayran
çiğ köfte
çok az lavaş

ara
1 bardak ballı süt

akşam
pazı yemeği
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…