80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyisiyle kötüsüyle bir seneyi daha arkamızda bırakıyoruz
İnşallah yeni yıl bir öncekinden çok daha güzel geçer ve en önemlisi hepimiz ailemiz ve tüm sevdiklerimizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçiririz....
Herkese iyi senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçenleri bu yıl hepinize hayırlı olarak sunar inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

Benim cadı şu anda uyuyor enerji topluyor gece için
Valla bir keresinde doktorumuza resmen dedim şuna pasifloramı vereceksin ne vereceksen ver barı erken yatsın diye doktor nasıl gülüyor benim cadıda aynı diye ( yaşıt kızlarımız ) ama kesinlikle sakinleştirici tavsiye etmiyor
Sabah 7de en geç uyandır öğlende de uyumasına müsaade etme bak nasıl erkenden uyuyor dedi ama o saatte değil cadıyı uyandırmak ben kalkamamki
Bazen çok sakin kendi kendine ben yatıyorum diyor ama ben kız yatsana dediğimde inadına oturuyor o yüzden biz iyisimi adamla uzaktan işaretleşelim belki uyurlarsa rahat ederiz diyoruz artık

ayy canımm yalnız deyilsin bu konuda ..aynen bir hız gidiyorum bende.işallah bu gidişe bir dur deriz yoksa sonra daha zor olucak ..ama sen kesin ödem toplamışındır.emziriyorsun yediğini yakar zaten..ee birde 3 çocukla uğraşıyorsun kesin ödemdir ödem
beyazcanım naptın canım eşin geldimi konuştunuzmu kızla
hı hıı geldi canım..eşimle konuşum senin dediğin konuyu.tamam öyle yapalım o zaman dedi..kızda sakinledi biraz babası biraz konuştu .

birde kızz o rüyan netdi öyle..gerilim filmi gibi..okurken ben gerildim doğrusu...sende benim gibi müge anlıyımı çok izliyorsun yoksa böyle birrüya gördün..
ama hayırlara gelsin diyelim .zaten bi tarafın açık kalmış..ondandır bu rüya
milenyum çocuklarına bi düğme taksalarmış iyi olacakmış arada kapatır rahat ederdik hiç bari. hepsi aynı. az önce bizim kıza sus diyom hiç dinlemiyo bile çen çen konuşmaya devam.
amann odüğme asıl büyüdüklerinde lazım ..benim küçükde çok gevezeydi..soruların sonu gelmiyordu.kreş canıma yetişti..şimdi yorgun geliyor birz vıdı vıdı yapıyor az ders çalışıyoz sonra uyuyor.ama benimkide kendi kendine uyyuumaz 4 yaşında ama ayakta sallanır hanım..

iyi akşamla kızlarr

yeni yıl hepimiz için çok çok mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur işallahh.

hepimiz bu yıl kilo vermeyi ve hedefimize ulaşmayı başarıcaz..ama topiğimizi bırakmıycaz,çünki bırakınca yeniden kilo alıyoruz ne hikmetse:26:

Son düzenleme:
naber kizlar
hepinizin yeni yilini kutlar saglikli mutlu sansli nice nice yillar dilerim..yeni yil hepimize mutluluk getirsin insallah

Sabah+ögle(gec kalktikta):
zeytin peynir 3-4 adet p.kizartmasi+2 yk kiymali yumurta+3 dilim ekmek
araortakal
aksam:
2 Tabak buharda haslanmis karnibahar

nasil ama süper degilmi insallah yeni yila yepyeni bir iradeyle girecegim...bu aksam kaynanamlardayiz..millete kadayif yaptip..cok cok bir dilim kadayif yerim ama baska birsey yemeyecegim ve yarin hersey cok guzel baslayacak...yarin Sabah tartilacagim ve yeni yila kackiloyla basladim takvime yazacagim..her hafta ayni gun yazacagim..6 ayda 10-12 Kilo hedefim var insallah bu defa hastalik falan olmazda iradeli bir sekilde sonuclandiririm..hadi bakalim hepimize kolay gelsin

ay kizin sorununu halletmenize cok sevindim. insallah iyi bi sekildede bu donem gecer ya.
kiz sen ruyayi okurken gerildin bide gordugunu dusunsene kalktigimda kalp krizi geciriyom sandim. bide adamlarin niyetleri kotuydu onun korkusuda vardi cok sukur ruyaydi. bide gercekten yasayanlar var. bu arada mugeyi izlememmi hic. anam bu gun kadini delirttiler sonunda bide yayinin sesini kistilar hic bi nane anlamadim ne sevda hanimmis ya
sen dort yasindakini sallamaktan bahsediyon ben oglani dogum yapana kadar salliyodum daha ki ikinci sinifa gidiyor. dogumdan sonra acidida daha sallanmak istemedi. bir tek o da degildi onu uyutuyodum sonra da silayi salliyodum cifte kavrulmus yani. simdi kampanya vardi iki getir bir gotur kampanyasi :))))

kiz biliyonmu gecen hafta bizim cadoloz almanyadaydi dresten mi ne oraya geziye geldiler. simdi almanya deyince aklima direk oznur ismi geliyo:)). sanki akrabam varmis orda gibi.

hayirdir insallah ben öyle kabuslar cok görüyorum ama uyandigimdada ya yorgan ya herifin ayagi üstümde agirlik olur..yani kalp kann pompalamaya zoraninca kabus görüyor insan

ay sorma o Sevda benide deli ediyor..kadinda bir cene var hakliyi haksiz cikariyor valla..bir ara muge kem kum etmeye basladi kadinda sasti ne diyecegini...Allah karsilastirmasin kiz öyle insanlarla...ölürmüsün öldürürmüsün Tipi valla

kiz biliyonmu gecen hafta bizim cadoloz almanyadaydi dresten mi ne oraya geziye geldiler. simdi almanya deyince aklima direk oznur ismi geliyo:)). sanki akrabam varmis orda gibi.
kiz bizim akrabadan farkimizmi kaldi artimiz var eksimiz yok valla...cakma gibi akrabam olacagina senin gibi Dostum olsun bin kere daha iyidir...bu cakma haftasonu dugunde beni deli etti ya ay öfkem hala taptaze...kadin resmen firsatcilik yapiyor ya...dur dur bu yaz ben onu öyle heder edecemki bir daha iflah olmayacak

canım sen çok ödem tutuyosun , bakma o rakama sen ödemdir o , emziriyosunda zaten gider canım o gürdüğün rakam 1 haftaya bozma moralini sakın

sabah : 1 k.kutusu beyaz peynirle 2 dilim t.b ekmeğiyle yeşil biberli tost , bol yeşillik , 2 ceviz içi , 1 şekersiz nescafe
ara : 1 mini minicik peynirli poğaça ( ev yapımı )
öğle : 1 kase çorba , 1 ince dilim tavuk göğsü ızgara , bol salata az yağlı , az tuzlu ) , 1 dilim t.b ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 küçük armut , 1 çay bardağı süt
akşam : 1 kase çorba , 3 s.k sebze kavurması , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 dilim ince ev ekmeği , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 6 badem

2 kupa beyaz çay içerim , belki 1 nescafe öncesinden içerim şekersiz , sporum yoık bugün ama ben belki mekik çekerrim ,gerçi dünden her yerim ağrıyo fena ama gayret edeyim

tabi bol su içiyorum , yatana kadar 2,5 lt

Son düzenleme:

amaaaan sen hep oyle diyon da yuregin yufka senin cabuk soguyo kinin

canım sen çok ödem tutuyosun , bakma o rakama sen ödemdir o , emziriyosunda zaten gider canım o gürdüğün rakam 1 haftaya bozma moralini sakın

insallah dediginiz gibidir. karnim sisiyo sanki adet olacamda beceremiyom gibi. gunluk dort litre de su iciyom bide. buna ragmen boykle

2014 hepimize mutluluk getirsin , kilolarımızı götürsün kızlar.
6 ay önce 111 kiloyla doğuma gittim. Şimdi 89 kiloyum. HEDEF 65 şaka gibi değil mi
Ama kafaya koydum bu illet kilolarımdan kurtulucam.
Ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. Sizler hangi diyetleri yapıyorsunuz

anammm kız senin oğlan aşmış iyice..allahdan bırakmış yoksa dikişlerini zorlatırdı koca oğlan..
sevda seda rüyalarıma giriyor..ne tipler yarabbi ..allah böylelerini kimseyle karılştırmasın.
o kadar kişi geldi gitti yayına bunlar daha bir başka..inatla yalanları söylüyorlar..kimse inanmasada masal gibi anşatıyorlar..ekrana görüntüleri verilse 100 tane adam çıkıp bizi dolandırdı diyecek diyede görüntüsünü verditmiyor kadın..ama bu erkeklerede müstahak..evde karıları bi kanepe aldıramaz böyleleri ballı ya bitün evin eşyyası sıfırdan alınır..sabah benim herife gösterdim bak böyle böye olmuş ben ölrsem falan 10 gün sonra şeyinin derdine düşersen seninde sonun bu olur dedim .hiç umuru olmadı adamın
valla akrabalarla ayda yılda bir görüşüyoz..burdaki herkes akrabadan yakın olduk..

bu tipleri hiç bişey yapamazlar,zeytin yağı gibi üste çıkar birde karşısındakini suçlu çıkarır..allahım karşılaştırmasın böyle kadınarla veya adamlarla

menüm
sabah
1 dlm peynir
tatlı kaşığı labne
1 dlm ekmek

ara
1 kivi

öğle
1 tabak sebze yemeği
1 dlm ekmek

akşam
1 tabak sebze yemeği
1 parça tavuk
1 kaşık pilav

menüm
sabah 1 poğaca

ara 1dilim yılbaşı pastası

öğle 1 tavuk budu 3 kaşık pilav

akşam 300 gr kıyma 3 kaşık barbunya 1 dilim ekmek

ara 1 kase çerez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…