- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
valla tam kabusmuş kız iyi ört bidaha her tarafını
anne olunca öyle sürekli atak halinde olmak lazım evdesin vakit bulabilrsin arada spor yapmaya bence değerlendir
ayy aynı benim kız bizde iki yanında uyuyakalıyoz nedense amma çene var milenyum çocuklarının ya delirtiyolar bazen çeneyle insanı
ayy canımm yalnız deyilsin bu konuda ..aynen bir hız gidiyorum bende.işallah bu gidişe bir dur deriz yoksa sonra daha zor olucak ..ama sen kesin ödem toplamışındır.emziriyorsun yediğini yakar zaten..ee birde 3 çocukla uğraşıyorsun kesin ödemdir ödemya kızlar bana noluyo. acayip hızlı kilo alıyorum sabah basküldeki rakam delirtti beni. diyorum ya hamileyken almadım böyle hızlı kilo. offf offff. laf aramızda totomu kaldıracak dermanım da yok spor yapim. sanırım kansızlığın etkisi bu. eee sen ameliyat ol ilaç içeme. sonu bu olur.
hı hıı geldi canım..eşimle konuşum senin dediğin konuyu.tamam öyle yapalım o zaman dedi..kızda sakinledi biraz babası biraz konuştu .beyazcanım naptın canım eşin geldimi konuştunuzmu kızla
amann odüğme asıl büyüdüklerinde lazım ..benim küçükde çok gevezeydi..soruların sonu gelmiyordu.kreş canıma yetişti..şimdi yorgun geliyor birz vıdı vıdı yapıyor az ders çalışıyoz sonra uyuyor.ama benimkide kendi kendine uyyuumaz 4 yaşında ama ayakta sallanır hanım..milenyum çocuklarına bi düğme taksalarmış iyi olacakmış arada kapatır rahat ederdik hiç bari. hepsi aynı. az önce bizim kıza sus diyom hiç dinlemiyo bile çen çen konuşmaya devam.
ayy canımm yalnız deyilsin bu konuda ..aynen bir hız gidiyorum bende.işallah bu gidişe bir dur deriz yoksa sonra daha zor olucak ..ama sen kesin ödem toplamışındır.emziriyorsun yediğini yakar zaten..ee birde 3 çocukla uğraşıyorsun kesin ödemdir ödem
hı hıı geldi canım..eşimle konuşum senin dediğin konuyu.tamam öyle yapalım o zaman dedi..kızda sakinledi biraz babası biraz konuştu .
birde kızz o rüyan netdi öyle..gerilim filmi gibi..okurken ben gerildim doğrusu...sende benim gibi müge anlıyımı çok izliyorsun yoksa böyle birrüya gördün..
ama hayırlara gelsin diyelim .zaten bi tarafın açık kalmış..ondandır bu rüya
amann odüğme asıl büyüdüklerinde lazım ..benim küçükde çok gevezeydi..soruların sonu gelmiyordu.kreş canıma yetişti..şimdi yorgun geliyor birz vıdı vıdı yapıyor az ders çalışıyoz sonra uyuyor.ama benimkide kendi kendine uyyuumaz 4 yaşında ama ayakta sallanır hanım..
hayirdir insallah ben öyle kabuslar cok görüyorum ama uyandigimdada ya yorgan ya herifin ayagi üstümde agirlik olur..yani kalp kann pompalamaya zoraninca kabus görüyor insanherkese günaydınlar millet. anam gece ne korkunç bi rüya gördüm. bekarmışım ve büyük bir şehirde çalışıyorum. mesayi bitimi iş arkadaşımla çıkıyoruz. çocuk arabayla gittiğim yere bırakacakmış ama arabayı uzağa parketmiş. tenha bir sokağa girdiğimizde arkamızdan bir kişinin yaklaştığını farkettim yanımdakinin koluna girdim denize düşen yılana sarılırmış meğerse. o ve arkadan gelen ortaklaşa çalışıyolarmış tabi ben bunu biraz geç farkettim. arkadan gelenin elinde koca bi şırınga vardı ve belime sapladı.:18::18::18::18: bir anda bacaklarımın falan hissizleştiğini hissettim. hani doğumda belden uyuşturuyolar ya öyle. bir uyandım üzerim açılmış kısmen donmuşum ve korkudan bacaklarım tutmaz olmuş.kısacası totom açıkta kalmışuzun süre atlatamadım. hatta ne kadar sıkmışsam sonrasında diş ağrısından geberdim resmen. allah hayırlara çıkarsın. en azından rüyanın sonrasını görmedim
ay sorma o Sevda benide deli ediyor..kadinda bir cene var hakliyi haksiz cikariyor valla..bir ara muge kem kum etmeye basladi kadinda sasti ne diyecegini...Allah karsilastirmasin kiz öyle insanlarla...ölürmüsün öldürürmüsün Tipi vallaay kizin sorununu halletmenize cok sevindim. insallah iyi bi sekildede bu donem gecer ya.
kiz sen ruyayi okurken gerildin bide gordugunu dusunsene kalktigimda kalp krizi geciriyom sandim. bide adamlarin niyetleri kotuydu onun korkusuda vardi cok sukur ruyaydi. bide gercekten yasayanlar var. bu arada mugeyi izlememmi hic. anam bu gun kadini delirttiler sonunda bide yayinin sesini kistilar hic bi nane anlamadim ne sevda hanimmis ya
sen dort yasindakini sallamaktan bahsediyon ben oglani dogum yapana kadar salliyodum daha ki ikinci sinifa gidiyor. dogumdan sonra acidida daha sallanmak istemedi. bir tek o da degildi onu uyutuyodum sonra da silayi salliyodum cifte kavrulmus yani. simdi kampanya vardi iki getir bir gotur kampanyasi :))))
kiz bizim akrabadan farkimizmi kaldikiz biliyonmu gecen hafta bizim cadoloz almanyadaydi dresten mi ne oraya geziye geldiler. simdi almanya deyince aklima direk oznur ismi geliyo:)). sanki akrabam varmis orda gibi.
sezeryan oldum ya ondan bahsediyorum. kan ilacını da alamıyorum da bebeğe sancı yapıyo ama öyle böyle değil. ben bile kıvranıyodum onun halini düşünemiyordum bile. bende içmemeye karar verdim. bebeğim 53 günlük falan oldu. bende 82.5 la hamile kalmıştım ya. 93.5 gibi doğuma gittim. hemen 84 e kadar düştüm muhteşemdi de. üç haftadır falan haftalık bir bir buçuk geliyo yaaaa. sabah 87.5 te gördüüüüm. umarım değildir. bu arada kanal türkü aç dr aytuğ varya orda zayıflamanın on kuralı var muhteşem şeyler söylüyo.
kiz bizim akrabadan farkimizmi kaldiartimiz var eksimiz yok valla...cakma gibi akrabam olacagina senin gibi Dostum olsun bin kere daha iyidir...bu cakma haftasonu dugunde beni deli etti ya ay öfkem hala taptaze...kadin resmen firsatcilik yapiyor ya...dur dur bu yaz ben onu öyle heder edecemki bir daha iflah olmayacak
canım sen çok ödem tutuyosun , bakma o rakama sen ödemdir o , emziriyosunda zaten gider canım o gürdüğün rakam 1 haftayabozma moralini sakın
insallah dediginiz gibidir. karnim sisiyo sanki adet olacamda beceremiyom gibi. gunluk dort litre de su iciyom bide. buna ragmen boykle
anammm kız senin oğlan aşmış iyice.ay kizin sorununu halletmenize cok sevindim. insallah iyi bi sekildede bu donem gecer ya.
kiz sen ruyayi okurken gerildin bide gordugunu dusunsene kalktigimda kalp krizi geciriyom sandim. bide adamlarin niyetleri kotuydu onun korkusuda vardi cok sukur ruyaydi. bide gercekten yasayanlar var. bu arada mugeyi izlememmi hic. anam bu gun kadini delirttiler sonunda bide yayinin sesini kistilar hic bi nane anlamadim ne sevda hanimmis ya
sen dort yasindakini sallamaktan bahsediyon ben oglani dogum yapana kadar salliyodum daha ki ikinci sinifa gidiyor. dogumdan sonra acidida daha sallanmak istemedi. bir tek o da degildi onu uyutuyodum sonra da silayi salliyodum cifte kavrulmus yani. simdi kampanya vardi iki getir bir gotur kampanyasi :))))
valla akrabalarla ayda yılda bir görüşüyoz..burdaki herkes akrabadan yakın olduk..kiz biliyonmu gecen hafta bizim cadoloz almanyadaydi dresten mi ne oraya geziye geldiler. simdi almanya deyince aklima direk oznur ismi geliyo:)). sanki akrabam varmis orda gibi.
hayirdir insallah ben öyle kabuslar cok görüyorum ama uyandigimdada ya yorgan ya herifin ayagi üstümde agirlik olur..yani kalp kann pompalamaya zoraninca kabus görüyor insan
ay sorma o Sevda benide deli ediyor..kadinda bir cene var hakliyi haksiz cikariyor valla..bir ara muge kem kum etmeye basladi kadinda sasti ne diyecegini...Allah karsilastirmasin kiz öyle insanlarla...ölürmüsün öldürürmüsün Tipi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?