günaydın kızlarr
bismillah deyip,bu yıla başlayalım..
bereketli bol enerjili huzurlu olsun işallah..
yeni yılın ikl gecesi bende kabuslar gördüm çokkk korktum..ayy ne oluyor bize böyle.birimiz kabus görüyor ardından çorap söküğü gibi geliyor...sanırım benim kocamın yola çıkmasının çok etkisi var bu rüyada..çok krkuyorum yola çıktığında..dahada varamamış yerine sisden yollar görünmüyormuş...
allah herkesin işini rast getirsin..
günaydın kızlarr
bismillah deyip,bu yıla başlayalım..
bereketli bol enerjili huzurlu olsun işallah..
yeni yılın ikl gecesi bende kabuslar gördüm çokkk korktum..ayy ne oluyor bize böyle.birimiz kabus görüyor ardından çorap söküğü gibi geliyor...sanırım benim kocamın yola çıkmasının çok etkisi var bu rüyada..çok krkuyorum yola çıktığında..dahada varamamış yerine sisden yollar görünmüyormuş...
allah herkesin işini rast getirsin..
Selammmmm
Benide araniza kabul edermisiniz kizlarrrrr???
Ben Gökçe 25yasindayim suan 97,5kg yim
1kizim var 4yasinda evliyim.
Aslinda 90+ topigindeyim. Ama burda benim cooook sevdigim ceco var :) onsuz yeterince motive olamiyorum...
Burdada tarti gununuz falan varmi ? Spor listesi varmi?
Hepinize Yeni yilin saglik, sevgi, mutluluk, huzur, para, ve ideal kilomuza ulasacagimiz bir yil olur insallah!!!
hoş geldin canım ne demek alırmısınız aldık bile. ceconun arkadaşı bizim de arkadaşımızdır. bu arada allah yardımcın olsun ikiz bebek büyütmek çoook zor bir iş. tartı günümüz cuma cumartesi her gün yediklerimizi paylaşıyoruz. ( ben hariçyeni doğum yaptımda azıcık) 3 gün menü paylaşmayan o hafta listeye giremiyor. ilk defa aramıza kattılan iki hafta listeye giremiyor. devam ettiği takdirde üçüncü hafta listede. umarım daim olursun arkadaşım
amin canımmcanim allah ruyani hayra cikarsin insallah. senin kocan surekli yoda allah yardimcin olsun ya cok zor haber beklemek. benimki de yeniye kadar her hafta erzuruma gidip geliyodu. gittigi gun dimen uzerindeydim resmen. allh onlarin yoklugunu gostermesin. amiiiiiiin
hoşş geldinSelammmmm
Aslinda 90+ topigindeyim. Ama burda benim cooook sevdigim ceco var :) onsuz yeterince motive olamiyorum...
Hepinize Yeni yilin saglik, sevgi, mutluluk, huzur, para, ve ideal kilomuza ulasacagimiz bir yil olur insallah!!!
Selammmmm
2014 hepimize mutluluk getirsin , kilolarımızı götürsün kızlar.
6 ay önce 111 kiloyla doğuma gittim. Şimdi 89 kiloyum. HEDEF 65şaka gibi değil mi
Ama kafaya koydum bu illet kilolarımdan kurtulucam.
Ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. Sizler hangi diyetleri yapıyorsunuz
Selammmmm
Hosbulduk :)) yanliz yanlis anlasilma olmasin benim 1tane kizim var :) ikizlerim yokama allah söyletti her halde bir dahakine öyle olucak... Insallahta öyle olur aminnnn
tamam ben yarin yada en gec sonraki gun baslarim menü paylasmaya :)
cunku 1haftadir pek rejimle alakam yokta
1bucuk haftada 95.1den 97.5e ciktim... neyse yeni yilda butun hepsi gidicek insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?