80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off ne sıkıcı bir gece
ben o sesi izlemek istiyorum kocam abuk sabuk bi film buldu ismini bile bilmediğim bi kanalda.kız ayrı telden çalıyor..off acık ondan acık bundan.normal günde en azından dizimiz var onu izliyoz..ben sevmiyom yıl başını yaşlanıyoz zaten neyini seviyim..

menümü yazıym bari:26:

sabah

1 yumurta
1 dlm peynir
6 zeytin
4ceviz

ara
1 kare bitter çikolata

ara
mandalina

öğlen
haşlama kemikli et

ara
1 kahve

akşam
1 kepçe topalak
6.tane çiğ köfte
turşu

az önce
cıss cısss :18:

telafi etsin diye yeşil çay

zavallı yeşil çay,nede çok şey bekliyoruz ondan..biz yiyelim yiyelim Süpermen gibi gelsin herşeyi düzeltsin istiyoruz yeşil çayı

slm gece gece kımsecıkler yook menümü yazayım
sabah cakma menemen 1 bardak greyfurt suyu
ara 5 cevız yesılçay bıberıye 5ı arada cay
öğlen 3 kasık corba 5kasık makarna(yağsız)yogurt
ara 5 etiform bısküvi 1 mandalına yesılçay bıberıye cayı
aksam bugday salatası yogurt
ara yeşilçay 5ıbıarada cay mate cayı 3 etıform bısküvi

günaydın kızlarr
bismillah deyip,bu yıla başlayalım..
bereketli bol enerjili huzurlu olsun işallah..

yeni yılın ikl gecesi bende kabuslar gördüm çokkk korktum..ayy ne oluyor bize böyle.birimiz kabus görüyor ardından çorap söküğü gibi geliyor...sanırım benim kocamın yola çıkmasının çok etkisi var bu rüyada..çok krkuyorum yola çıktığında..dahada varamamış yerine sisden yollar görünmüyormuş...

allah herkesin işini rast getirsin..

canim allah ruyani hayra cikarsin insallah. senin kocan surekli yoda allah yardimcin olsun ya cok zor haber beklemek. benimki de yeniye kadar her hafta erzuruma gidip geliyodu. gittigi gun dimen uzerindeydim resmen. allh onlarin yoklugunu gostermesin. amiiiiiiin

canim allah ruyani hayra cikarsin insallah. senin kocan surekli yoda allah yardimcin olsun ya cok zor haber beklemek. benimki de yeniye kadar her hafta erzuruma gidip geliyodu. gittigi gun dimen uzerindeydim resmen. allh onlarin yoklugunu gostermesin. amiiiiiiin

Selammmmm

Benide araniza kabul edermisiniz kizlarrrrr???

Ben Gökçe 25yasindayim suan 97,5kg yim
1kizim var 4yasinda evliyim.

Aslinda 90+ topigindeyim. Ama burda benim cooook sevdigim ceco var :) onsuz yeterince motive olamiyorum...

Burdada tarti gununuz falan varmi ? Spor listesi varmi?

Hepinize Yeni yilin saglik, sevgi, mutluluk, huzur, para, ve ideal kilomuza ulasacagimiz bir yil olur insallah!!!

herkese merhaba
bugün güzel bir keyif uykusu yaptım...sabahta krallar gibi kahvaltı...şimdide amele gibi temizlik yapacağım
kalkınca 2 bardak su ve 1 portakal

sabah
zeytin
1 yumurta
kaşarlı börek 3 dilim
tahin
kaymak
bal
yoğurt
ara yok

akşam
etli nohut
pazı yemeği
yoğurt çorbası
belki bulgur pilavı

hoş geldin canım ne demek alırmısınız aldık bile. ceconun arkadaşı bizim de arkadaşımızdır. bu arada allah yardımcın olsun ikiz bebek büyütmek çoook zor bir iş. tartı günümüz cuma cumartesi her gün yediklerimizi paylaşıyoruz. ( ben hariç yeni doğum yaptımda azıcık) 3 gün menü paylaşmayan o hafta listeye giremiyor. ilk defa aramıza kattılan iki hafta listeye giremiyor. devam ettiği takdirde üçüncü hafta listede. umarım daim olursun arkadaşım

Hosbulduk :)) yanliz yanlis anlasilma olmasin benim 1tane kizim var :) ikizlerim yok ama allah söyletti her halde bir dahakine öyle olucak... Insallahta öyle olur aminnnn

tamam ben yarin yada en gec sonraki gun baslarim menü paylasmaya :)

cunku 1haftadir pek rejimle alakam yokta
1bucuk haftada 95.1den 97.5e ciktim... neyse yeni yilda butun hepsi gidicek insallah :)

iyi akşamlar kızlarr
tatili fırsat bilip büyük kızın ihtiyaçlarını almaya çarşıya gittik ..ordanda anneme uğradık hava çok soğuk .soğuk olmasaydı biraz gezdirmek istiyordum çocukları ama olmadı.zaten çarşıda geçirdiğimiz 2saatte donduk..annemdede ancak 2 saat oturabildik. aman çocukları özledim diyordu annem görsün diye 2 minübüs gittik..zaten başka zaman gitme imkanım yok çocuklarla okulları var cumartesi etüt var. pazarda ancak banyoları çamaşırları vakit öyle geçiyor..ev sobalı olunca öyle kafamıza göre banyoda yapamıyoz donuyoz..aslında kat kaloriferimiz var ama yakarken Zonguldak maden ocağında çalışan madencilere benziyoz her yerimiz simsiyah oluyor..bizde eski usule dönüş yaptık buralara doğalgaz teşrifedene kadar..

amin canımm
ne onlarla ne onlarsız,allah başımızdan eksik etmesin çoluğumuzu çocuğumuzu el eline koymasın rabbim..
valla bıktık bu gurbet işinden koş koş ne için diyorum eşime.kazandıkları yollara gidiyor zaten eline kalanı burdada kalsa zaten kazanır...işallah buralarda bir iş çıkarda gitmez uzakla..
hoşş geldin
cecoyu hepimiz çokk seviyoruz.ceconun arkadaşının başımız üstünde yeri var

işallah bizim topiğide seversin ve motivasyonun çok güzel olur..
şu aralar çoğumuz artıya geçti.demek sende var bu durum

menüm,
sabah

1 yumurta
1 dlml peynir
7 zeytin
5 ceviz

öğlen
kıymalı yumurta
az haşlanmış patates
4 zeytin
1 kurabiye

ara
1 fincan kahve

akşam
2 kase kuru fasulye
turşu

uyumazsam kahve içerim
2 fincan yeşilçay

sabah - öğle : 2 dilim t.b ekmeği arası 1 kibrit kutusu b.peynir ve biberle tost , 4 zeytin , şekersiz çay , bol yeşillik
ara : 1 mandalina , 6 badem , 1 şekersiz nescafe
akşam : 1,5 kase çorba , 5 y.k z.y karnabahar yemeği , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.b süt

1 dilim ekmek hakkımı akşam yemeğinde çorbada kullandım

2 kupa beyaz çayımıda içerim , günlük 2,5 lt suyumuda içerim veeeeee gün kazasız atlatılmış olacak inşallah

canım aramıza h.geldin tabi ki kabul ederiz kız

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrr

İnşallah yeni yıl bizlere hep güzellikler getirir ve şu pis kilolardan kurtuluruz

Bugün sabah çok geç uyandım cadı kızım sağ olsun dün gece yine uyumamak için direnince
Nasıl bir bünyeyse hiç uykusu gelmiyor Ablamız yeni yıla uyuyarak girdi
Biri yatmak bilmez biri kalkmak bilmez bunlarin bir ortasını bulamamışız

Gece çok şükür fazla abartmadan atlattım Kahvaltımızla öğlen bir oldu gibi ama tabi iyice sersem gibiydim. Öğleden sonra annemlere gittik ve akşam yemeğimizi orada yedik tabi saat 5de
Yemekten sonra kan şekerim fazlamı yükseldi yoksa geceden uykusuz kaldığımdanmıdır nedir resmen oturduğum yerde uyumuşum
Eşimde hadi kalk gidelim madem uyuyorsun dedi
Eve gelince 2 saat uyumuşum hatta hala esniyorum
Bu cadı benim dengemi bozdu resmen yaaa

Hayır birde ukala hanımım kız sen nasıl bir çocuksun yatıp uyumuyorsun dedim de bana anne ben orjinal bir çocuğum diyor artık nerden orjinal kelimesini duyduysa
Sabahta ben yataktan kalkınca sanki onu terk ediyormuşum gibi yataktan attı kendini resmen patates çuvalı gibi düştü yataktan peşimden aceleyle gelmeye çalışırken

Yarın eşimin yengesinde gün var :26:
Aslında hiç canım istemiyor ama mecbur gidiceğim inşallah fazla zararlı şeyler çıkmazda çok az ucundan yerim

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verirz

Gökçem hoşgeldin canım
İnşallah yeni yıl hepimiz için çok güzel şeyler getirir ve birlikte motive olur şu pis kilolardan kurtuluruz

Bende inşallah bir iki güne silkelenip kendime geliyorum ve motivasyonumuzu tavan yaptırıp kilo vermeye başlıyoruz

çooook özür diliyorum ben niye öyle anladımki:44::44::44::44:

slm kızlar. ayyy az önce lcwaikiki ye gittik. çocuklara biraz kıyafet aldık. bizim dilaya hediye geldikçe sanırım biraz kıskandılar. babası da söz verdi tamam size de alacam diye. eeee o öyle derde benim cadının çenesi kapanırmı kaç gündür baba hadi baba hadi diye diye yedi adamın beynini. ya kızlar çoook güzel mini etekler falan vardı mağazada bir an önce geri küçülmem lazım benim ya:18::18::18: en fazla 44 beden kıyafet var orda.

iyi akşamlar herkese vede iyi seneler

uzun zamandan sonra yine burdayım.umarım herkes iyidir..yeni yılla beraber şu kilo işine asılmak istiyorum.iki gündür sıgarayıda içmiyorum.bronşit olmuşum kesinlikle yasak ama benim aklım fikrim onda.sanırım ceco bırakmıştı,bana motive edecek birşeyler yazın arkadaşlar.yarından itibaren menülerimi yazacağım.inşallah bu sefer başaracağım

iyi akşamlar kızlar bugün doğru düzgün giremedim hemen dünkü ve bugünkü menümü yazayım
dün:
sabah:1 simit çay

öğle:1 yağda yumurta yoğurt zeytin

akşamırasa yemeği ve piav salat

ara:1 havuç 1 portakal

bugün ü yazamyrm kız vbağırıyo gelicem sonra inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…