hoşş geldin
cecoyu hepimiz çokk seviyoruz.ceconun arkadaşının başımız üstünde yeri var
işallah bizim topiğide seversin ve motivasyonun çok güzel olur..
şu aralar çoğumuz artıya geçti.demek sende var bu durum
canım aramıza h.geldintabi ki kabul ederiz kız
Gökçem hoşgeldin canım
İnşallah yeni yıl hepimiz için çok güzel şeyler getirir ve birlikte motive olur şu pis kilolardan kurtuluruz
Bende inşallah bir iki güne silkelenip kendime geliyorum ve motivasyonumuzu tavan yaptırıp kilo vermeye başlıyoruz
çooook özür diliyorumben niye öyle anladımki:44::44::44::44:
slm kızlar. ayyy az önce lcwaikiki ye gittik. çocuklara biraz kıyafet aldık. bizim dilaya hediye geldikçe sanırım biraz kıskandılar. babası da söz verdi tamam size de alacam diye. eeee o öyle derde benim cadının çenesi kapanırmı kaç gündür baba hadi baba hadi diye diye yedi adamın beynini. ya kızlar çoook güzel mini etekler falan vardı mağazada bir an önce geri küçülmem lazım benim ya:18::18::18: en fazla 44 beden kıyafet var orda.
iyi akşamlar herkese vede iyi seneler
uzun zamandan sonra yine burdayım.umarım herkes iyidir..yeni yılla beraber şu kilo işine asılmak istiyorum.iki gündür sıgarayıda içmiyorum.bronşit olmuşum kesinlikle yasak ama benim aklım fikrim onda.sanırım ceco bırakmıştı,bana motive edecek birşeyler yazın arkadaşlar.yarından itibaren menülerimi yazacağım.inşallah bu sefer başaracağım
günaydın kızlarr
umarım az kalorili bir gün geçiririz
hepinizi öpüyorum
hoşgeldinn
nerelerdesin yoksun uzun zamandır,işallah yokken kilo almamışındır..ne güzel sigara içmemen işaşallah temelli kurtulursun şu meretten..
günaydın kızlar gercı uyumadıgım için bana pek gün aymadı
benım kızların ıkısıde hasta öksürük ates boğaz agrısı
ufak 2 yasında oldugundan sabaha kadar onla ugrastım atesı bı cıkıyo bi düşüyo
bırazdan doktora gıdıcem kesın antıbıyotık verıcek ama mecbur yeterkı ıyıleşşin yavrum yemek bıle yemıyo
dün kı menumu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta 1parca helva
ara yesılçay bıberıye
öğlen 2 sıgara böreği 3 kasık yogurt
ara bıberıye yesılçay 5i bıarada cay
aksam 3kasık pılav ustune 2 kepçe susuz barbunya
ara yesilçay 5ıbıarada elmalı tarcınlı çay
çok geçmiş olsun.benimde küçüğüm hastaydı.on günde 3 kere doktora gittik.doktorların söylediği bu seneki salgın betermiş,geldimi zor gidiyor.soğuk buhar üfleyen makinalar var,bana onlardan tavsiye etti,aldım fena değil.havayı nemlendiriyor.çocukların küçükse araştır bence
slm kızlar. ayyy az önce lcwaikiki ye gittik. çocuklara biraz kıyafet aldık. bizim dilaya hediye geldikçe sanırım biraz kıskandılar. babası da söz verdi tamam size de alacam diye. eeee o öyle derde benim cadının çenesi kapanırmı kaç gündür baba hadi baba hadi diye diye yedi adamın beynini. ya kızlar çoook güzel mini etekler falan vardı mağazada bir an önce geri küçülmem lazım benim ya:18::18::18: en fazla 44 beden kıyafet var orda.
iyi akşamlar herkese vede iyi seneler
uzun zamandan sonra yine burdayım.umarım herkes iyidir..yeni yılla beraber şu kilo işine asılmak istiyorum.iki gündür sıgarayıda içmiyorum.bronşit olmuşum kesinlikle yasak ama benim aklım fikrim onda.sanırım ceco bırakmıştı,bana motive edecek birşeyler yazın arkadaşlar.yarından itibaren menülerimi yazacağım.inşallah bu sefer başaracağım
bırazdan doktora gıdıcem kesın antıbıyotık verıcek ama mecbur yeterkı ıyıleşşin yavrum yemek bıle yemıyo
dün kı menumu yazayım
ara yesılçay bıberıye
sagol canım bızde bırazdan gıtcez doktora bakalım ama arastırıyım bakıyım o makıneyı
cocukların hasta olması cok zor ya hertarafta mıkrop napcaz bılmem
onlarla ugrasırken ınsan kendını unutuyo esıme hep dıyorum benım hasta olup yatma lüksüm yok zaten gülüyo
bu kılo çizelgesını nasıl yapıyosunuz ya bende ıstıyorum tarıf edermısın banada
ceco canım brovo sana.kendimi çok güçlü görmüyorum sigara konusunda.ama bir şekilde bırakmam lazım.normalde günlük 5 taneyi geçmiyordu.ama zayıf bünyem var,hemen hastalanıyorum.neyse Allah büyüktür umarım başarırım.kilo konusunda haklısın o boşluğu yemekle dolduruyor insan.belli zamandan sonra vücut alışır herhalde.hem sigarayı bırakma hem diyet yapmak vay canına
canım hoşgeldiiiiiin nerelerdesin. bak burdan kopanı kilo kapıyo gördünmüAllah analı babalı büyütsün bebeğini..allah uzun ve sağlıklı ömürler versin..
canım çok geçmiş olsun hastalık bizim evede girdi. umarım bebeğe bulaşmaz. gerçi nefes alırken zorlanıyo gibi ama bilmiyom belki yarın dr a götürürüm. bugün niye götürmedin dersen babası yarın müsaitmiş. malum burda kar çok yolda yürümek normalde bir mesele bebkle çok daha zor.günaydın kızlar gercı uyumadıgım için bana pek gün aymadı
dün kı menumu yazayım
ara yesılçay bıberıye
dün kı menumu yazayım
ara yesılçay bıberıye
Ay ne zilliymis senin kiz :))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili, az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah yine sersem gibi uyandım :26:
Valla nedir bu cadıdan çektiğim bilmiyorumdefalarca uyuttuk ama ne zaman yatağına attıysak geri kalktı uykum yok diyor ama iki dakika sonra yine kuçağımda uyuyor Bumerang gibi çocuk mübarek
En sonunda oh yaşasın uyanmadı diye sevinip 12yi geçe yatağımıza yattıktabi aradan yarım saat geçmedi ayak seslerini duyduk eşim en sonunda pes et aramızda yatsın ki bari biz uyuyalım dedi tabi yatakta bıdı bıdı konuşurken uyudu
Sabahta yine erkenden ben tuvalete kalktığımda peşimden fırladı ve gayet enerjik bir şekilde anneeeeeeeeee ben kalktımmmmmmmm dediHacı yatmaz sanki çocuk
Neyse bebekken hiç sıkıntı vermeyen çocuk sanırım intikam alıyor
ceco canım brovo sana.kendimi çok güçlü görmüyorum sigara konusunda.ama bir şekilde bırakmam lazım.normalde günlük 5 taneyi geçmiyordu.ama zayıf bünyem var,hemen hastalanıyorum.neyse Allah büyüktür umarım başarırım.kilo konusunda haklısın o boşluğu yemekle dolduruyor insan.belli zamandan sonra vücut alışır herhalde.hem sigarayı bırakma hem diyet yapmak vay canına
bu mügeyi yayından kaldırmalılar. onu izlicam diye iş yapamıyom ya bütün işlerim öğleden sonraya kalıyor.
GEcmis olsun yavrucaklarina canim... insallah cabucak iyilesirler
Ay ne zilliymis senin kiz :))
Benim kizda biberonsuz asla uyumaz... birde gece yada sabaha karsi gelir aramiza yatar
Vallahi bende istiyorum birakmak sigarayi... ama hem sigarayi birakmak hemde zayiflamak... ikisini bir arada yürütebilecegimi sanmiyorum... o yüzden önce zayifliyayim :) zaten günde en fazla 4sigara iciyorum genelde 2tane okul varken... simdi tatillerde 4tane iciyorum daha cok...
Bence basarabilirsin! Basarilmiycak birsey degil!
alemsin ben ütümü felan onun karsisinda yapiyorum
canım hoşgeldiiiiiin nerelerdesin. bak burdan kopanı kilo kapıyo gördünmüsigarayı bırakmana çoook sevindim ilk zamanlar zor oluyo ama alışırsın tabi arada canı çekiyo insanın ama napacan. allah razı olsun canım allah hepimizin çocuklarına sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah.
canım çok geçmiş olsun hastalık bizim evede girdi. umarım bebeğe bulaşmaz. gerçi nefes alırken zorlanıyo gibi ama bilmiyom belki yarın dr a götürürüm. bugün niye götürmedin dersen babası yarın müsaitmiş. malum burda kar çok yolda yürümek normalde bir mesele bebkle çok daha zor.
ütü spor falan tamam da bütün odalar birbirine girmiş bide bebek var hangisine bakacamı şaşırıyom bende mügeye bakıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?