80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle herkese mutlu saglıklı huzurlu senelere diyorum

dünki menümü ve bu günki menümü yazıp cıkmam lazım
sabah
patlıcanlı kavruntu 4 kasık kadar
1dilim beyaz peynir
4 5adet zeytin
1bardak ayran

akşam
1kase çorba
4kasık kadar patlıcan kavruntusu
1bardak ayran
1adet cokk ince kesilmiş yaş pasta
,

bu gün ki menüm
sabah
1haslanmıs yumurta
4kasık kadar patlıcan kavruntu
1dılım beyaz peynır
4 5 adet zeytın
1bardak ayran

akşam
1kase corba
1tabak et sote
1kasık bulgur pılavı salata ayran
suuuuu

tüm günlerimde bol su içiyorum şekerlerim birde dün tartıldıgımda 74 kılo geldım yanı 500gr vermıs gozuktum ama bugun tartıldım tekrar 75 gosterdı anlamıyorum 1gunde 1 kılomu aldım acaba yaaa yaspastadan mı kı offf offf ne bu sımdı cozemedım ya 3haftadır bu 74 75 arasıyım altını bı goremedım ya allahım yarabbım ufff ufff

Hosbulduk tesekkurler

Her halde sene sonu yuzunden böyle oldu herkes :) Birde benim kizin yas gunu 26araliktaydi... 20aralikta kreste kutladik... pastalar artinca ben yedim :S

canım aramıza h.geldin tabi ki kabul ederiz kız

Hosbuldukkkk :) tesekkurlerrrrr

Hosbulduk canim!!! 2015e hepimiz zayif olarak giricez insallah :)

çooook özür diliyorum ben niye öyle anladımki:44::44::44::44:

önemli degil canim :)

ayyyy lcwaikiki nin cocuk kiyafetlerine bayiliyorummmm... Gerci buyukler icinde coook guzel seyler var :)

menüm
sabah
1 dlm kaşar
zeytin
domates
1 parça omlet

öğle
balık ve salata

ara
1 kase lokum(napim kızlar ya çok canım çekti)

akşam
1 kase yoğurt

günaydın kızlarr
umarım az kalorili bir gün geçiririz
hepinizi öpüyorum

hoşgeldinn
nerelerdesin yoksun uzun zamandır,işallah yokken kilo almamışındır..ne güzel sigara içmemen işaşallah temelli kurtulursun şu meretten..

günaydın kızlar gercı uyumadıgım için bana pek gün aymadı
benım kızların ıkısıde hasta öksürük ates boğaz agrısı
ufak 2 yasında oldugundan sabaha kadar onla ugrastım atesı bı cıkıyo bi düşüyo
bırazdan doktora gıdıcem kesın antıbıyotık verıcek ama mecbur yeterkı ıyıleşşin yavrum yemek bıle yemıyo
dün kı menumu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta 1parca helva
ara yesılçay bıberıye
öğlen 2 sıgara böreği 3 kasık yogurt
ara bıberıye yesılçay 5i bıarada cay
aksam 3kasık pılav ustune 2 kepçe susuz barbunya
ara yesilçay 5ıbıarada elmalı tarcınlı çay

hoşbuldum canım.bende istikrar sıfır.kilo çizelgesi yaptım.inşallah bu son olur bıktım artık.en azından yaza kadar 75 kiloyu görsem yeter bana..umarım sende iyisindir.sigara olayı artık bitmesi lazım,çok içen biri değilim ama çok rahatsız ediyordu beni...

çok geçmiş olsun.benimde küçüğüm hastaydı.on günde 3 kere doktora gittik.doktorların söylediği bu seneki salgın betermiş,geldimi zor gidiyor.soğuk buhar üfleyen makinalar var,bana onlardan tavsiye etti,aldım fena değil.havayı nemlendiriyor.çocukların küçükse araştır bence

sagol canım bızde bırazdan gıtcez doktora bakalım ama arastırıyım bakıyım o makıneyı
cocukların hasta olması cok zor ya hertarafta mıkrop napcaz bılmem
onlarla ugrasırken ınsan kendını unutuyo esıme hep dıyorum benım hasta olup yatma lüksüm yok zaten gülüyo
bu kılo çizelgesını nasıl yapıyosunuz ya bende ıstıyorum tarıf edermısın banada

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili, az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah yine sersem gibi uyandım :26:
Valla nedir bu cadıdan çektiğim bilmiyorum defalarca uyuttuk ama ne zaman yatağına attıysak geri kalktı uykum yok diyor ama iki dakika sonra yine kuçağımda uyuyor Bumerang gibi çocuk mübarek
En sonunda oh yaşasın uyanmadı diye sevinip 12yi geçe yatağımıza yattık tabi aradan yarım saat geçmedi ayak seslerini duyduk eşim en sonunda pes et aramızda yatsın ki bari biz uyuyalım dedi tabi yatakta bıdı bıdı konuşurken uyudu

Sabahta yine erkenden ben tuvalete kalktığımda peşimden fırladı ve gayet enerjik bir şekilde anneeeeeeeeee ben kalktımmmmmmmm dedi Hacı yatmaz sanki çocuk
Neyse bebekken hiç sıkıntı vermeyen çocuk sanırım intikam alıyor

Yeni cicilerini güle güle kullansın kuzular
Benim küçük cadı doğduğunda akrabaların çoğu hediye getirirken benim büyük cadıyada getirdiler hani kıskançlık olmasın baştan diye sonuçta 10 yaşında da olsa çocuktu ve hediye getirenleri daha bir güler yüzle karşılıyordu ona hediye getirmeyenlere bakmıyordu bile Kaç yaşında olursa olsun çocuk hep çocuk

Senin adına çok sevindim gerçekten çok zor bir döneme girdin ve dikkat et benimki gibi kilo alma
Hala ara ara felaket canım sigara istiyor ama kendimi o konuda kasmıyorum çünkü biliyorum ne kadar kasarsam okadar çabuk geri dönüşü oluyor. Ben bırakalı 3 ay olucak ve toplam 4 kere içmişimdir o sürede ama inan insan zevk almıyor ve eminim bir kaç ay sonra hiçççççççç hatırlamayacağım bile

Canım kuzularına çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda biraz daha iyilerdir

Son düzenleme:

canım tam olarak tarif etmeyi beceremiyorum.arama motoruna kilo çizelgesi yazdım.ordaki komutları yerine getirdim.bir dene istersen olmadı kesin sana yardım edecek becerikli kişiler çıkar

ceco canım brovo sana.kendimi çok güçlü görmüyorum sigara konusunda.ama bir şekilde bırakmam lazım.normalde günlük 5 taneyi geçmiyordu.ama zayıf bünyem var,hemen hastalanıyorum.neyse Allah büyüktür umarım başarırım.kilo konusunda haklısın o boşluğu yemekle dolduruyor insan.belli zamandan sonra vücut alışır herhalde.hem sigarayı bırakma hem diyet yapmak vay canına

Valla şimdi sen söyleyince jeton düştü ben ikisini bir arada yürütmeye başladığımdan beri modum düştü :26: Önceden tek derdim kiloyken şimdi birde sigarayla savaşıyorum geçenlerde okadar canım istedi ki başıma ağrılar girdi stresten :26: hatta o an eşimin arkadaşı bizde sigarasını unutmuştu bende bir dene içmiştim
Eşim 4 sene olucak bırakalı halada der kokusunu duyduğum an canım çekiyor diye onun irade sağlamken böyleyse ben kendimi düşünmek istemiyorum ama sağlığımız için şart onun için aynen devam

Allah analı babalı büyütsün bebeğini..allah uzun ve sağlıklı ömürler versin..
canım hoşgeldiiiiiin nerelerdesin. bak burdan kopanı kilo kapıyo gördünmü sigarayı bırakmana çoook sevindim ilk zamanlar zor oluyo ama alışırsın tabi arada canı çekiyo insanın ama napacan. allah razı olsun canım allah hepimizin çocuklarına sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah.
canım çok geçmiş olsun hastalık bizim evede girdi. umarım bebeğe bulaşmaz. gerçi nefes alırken zorlanıyo gibi ama bilmiyom belki yarın dr a götürürüm. bugün niye götürmedin dersen babası yarın müsaitmiş. malum burda kar çok yolda yürümek normalde bir mesele bebkle çok daha zor.

bu mügeyi yayından kaldırmalılar. onu izlicam diye iş yapamıyom ya bütün işlerim öğleden sonraya kalıyor.

GEcmis olsun yavrucaklarina canim... insallah cabucak iyilesirler

Ay ne zilliymis senin kiz :))
Benim kizda biberonsuz asla uyumaz... birde gece yada sabaha karsi gelir aramiza yatar

Vallahi bende istiyorum birakmak sigarayi... ama hem sigarayi birakmak hemde zayiflamak... ikisini bir arada yürütebilecegimi sanmiyorum... o yüzden önce zayifliyayim :) zaten günde en fazla 4sigara iciyorum genelde 2tane okul varken... simdi tatillerde 4tane iciyorum daha cok...
Bence basarabilirsin! Basarilmiycak birsey degil!

bu mügeyi yayından kaldırmalılar. onu izlicam diye iş yapamıyom ya bütün işlerim öğleden sonraya kalıyor.

alemsin ben ütümü felan onun karsisinda yapiyorum

ütü spor falan tamam da bütün odalar birbirine girmiş bide bebek var hangisine bakacamı şaşırıyom bende mügeye bakıyom

sagol canım ınsallah bıseyı yoktur bebısının daha cook küçük
ama mıkrop eve gırdımı mutlaka yayılıyo
ınsallah kolay atlatırlar benıım ufak kızın ılaç ıcmeme sorunu oldugundan onun hasta olması bın beter zor toparlanıyo
ne yaparsam yapayım ılaç iöiremıyorum atesınıde fitille düşürüyorum

ütü spor falan tamam da bütün odalar birbirine girmiş bide bebek var hangisine bakacamı şaşırıyom bende mügeye bakıyom

olsun canim ya bosver... elinden geldigi kadar yapiyorsundur önemli olan da o canim :)

Bende mesela cooook daginik bir hatunum... 26aralikta cocugun yas gununu kutladik akrabalari eve davet edicem diye 2gun oturmadan ev temizledim Simdi o sayede biraz toplu ev :)

hoşgeldiniz kızlarrrr

ayy kızlar yoğun koşturmacalı günlerim başladı benim

bugün çiko için tekrar kan tahlili verme işi uğraştık saat 5 e 10 kala yetiştik kurum kapanmadan ama çalışanlar kapatmış çekip gitmişler biri vardı yapabilecek olan o da ben ilgilenmiyorum bu benim görevim değil gibi amirine bişeyler söledi o da bırakın yarın halledilir dedi benim veteriner yok ben yarın getiririm dedi güvenemedi o ortama bende içimden bi ohhh dedim yani..
kan kaybolsa tekrar alınacak canı acıyacak oğluşumun .. bi de test 18 ocağa kadar yetişmeli ööle bi durumda var yani.

çok yoruldumm

naber fistiklar
yeni yilda yeni umutlara yelken acanlar....valla benim yeni yil saglik sorunlariyla hareketlendi...bu Sabah 7.30 san 14.30 a Kadar doktorllardaydim...su bogazimdaki bezeler neyin nesidir diye..rontgenler cekildi emarlar yalipdi ama bu gun icin sadece cigerde...bu ayin son günü asil bölge bogazda baslayacagiz arastirmalara...7-8 tup kann aldilar ..betim benzim soldu valla.cigerler Temiz cikti..insallah bogazda Temiz cikarda korktugum seylere yasamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…