80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

turkiyedeyken bende gitmistim lc ye ..ay cocuk modellerine bayiliyorum..ama eski kalitesi kalmamis sanki..yani kaliteli olanida cok cok pahali...buranin piyasasina göre alim gucunu dusunursen gercekten Allah oradakilerin yardimcisi olsun...ben 2 ust iki alt ikide kollu tisort aldim 140 tl ödedim yani ...euronun tl karsisindaki 3-0 ustunlugunden faydalandim yoksa benide asardi yani...

canim gel beraber Motive olalim benimde ihtiyacim var motiveye..senin sigara konusunda benim Irade konusunda..yani su cakmamda olmasa Irade yerlerde sürünecekte onu dusundukce hirslaniyorum yoksa tik yok valla

kiz kilon bana yakinmis ha seni yeni rakiben ilan ediyorum

Amin amiiiiiiiiiiin

amaaaan sen hep oyle diyon da yuregin yufka senin cabuk soguyo kinin
ay sorma ya cok haklisin...öfkeyle ama iyice suslenip püslenip yilbasina kaynanamlara gittim..onlarda oradaydi...ya kadin varya ceketimin aynisina yakin ceket almis ya inanabiliyormusun kadin resmen fotokopim..face de yilbasi gecesi resmimiz var orada ikimizimda kafasinda ceketlerin sapkasi var denk gelirsen bak..ya kadin adim adim takipte.cok kiziyorum ama yuzyuze gelincede hicbirsey kalmiyor manyakmiyim neyim

hoşgeldin canım geçmiş olsun işalllah değerler ciğerler gibi çıkar ki çıkacak da sen içini ferah tut

hakkaten öznur yaaa dedim şu fotoya bi laf atayım nerdeyse tamamen aynı bi düğmeler farklı

kardeşin mifilan yazacaktım hadi irem uğraşma çakmayla dedim kendi kendime :))

2 su bardağı ılık su , 2 gün kurusu
sabah : 2 dilim t.b ekmeğiyle yapılmış 1k.k b.peynirli , biber ve maydanozlu tost , 1 şekersiz nescafe , 2 ceviz , bol yeşillik
ara : 2 kupa şekersiz çay , 3 küçük kurabiye ( 2 tatlı , 1 tuzlu )
öğle : 1 kase çorba , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 ince ızgara t.göğsü , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 6 badem
akşam : 1 kase çorba , 6 y.k lahana yemeği , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran , yarım dilim t.b ekmek
ara : 1 porsiyon meyve , 1 ç.bardağı süt

sabah kurabiye yediğim için öğle ekmek yemedim , akşam yemeğinde ise yarım dilim yedim sadecek :44:
2 kupa beyaz çay içerim ve bol su belki 1 şelkersiz nescafede içebilirim

kızlar şekersizx nescafe içmek kilo aldırırmı ki , diyetisyenime söyleyecektim arada kaynadı , bilgisi olan varsa bir fikir alayım kızlar

Hosbuldum canim :)

çiko kedimi köepkmi acaba? :)
Benimde köpegim var adi ROmeo

Gecmis olsun insallah önemli birsey degildir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür laptob başına geçebildim
Günden döndüğümüzden beri kızın ingilizce ödeviyle uğraşıyordum yemek molası verdik sonrada aynen devam
Bitirdik ama bende bittim sağ olsun benim huysuz hiç bir cümlemi beğenmiyor öylemi olur böylemi olur diye eleştirip duruyor beni madem çok biliyorsun sen yap diyorum onada bozuluyor kavga dövüş ders yaptık
Babamız ingilizce bilmediğinden yırtıyor tartışmadan

Bugün gün fena geçmedi şükür fazlada kaçırmadım hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah;
1 Portakal
1 elma
( bu ara canım hiç kahvaltı etmek istemiyor birde gün var diye abartmim dedim )

Öğlen; ( günde normal yemek yapmıştı yengesi )
1 kase çorba
3 YK Nohut yemeği susuz
2 YK bulgur pilavı
1 avuç içi kadar ızgara tavuk
2 YK karışık salata
1 salatalık turşusu ( tadına baktım )

ara;
2 KK kadar cevizli kek
2 Şekersiz çay

Akşam;
3 - 4 YK yoğurtlu havuç
1 Orta boy kase marul salatası
2 KK beyaz peynir
1 büyük fincan şekersiz çay

( akşamda canım istemedi ama maksat metabolizma çalışsın )

bu mügeyi yayından kaldırmalılar. onu izlicam diye iş yapamıyom ya bütün işlerim öğleden sonraya kalıyor.

Valla bazen bende aynısını söylüyorum ya iş yapamıyorum yada içim dışıma çıkıyor ağlamaktan her iki türlüde kötü

GEcmis olsun yavrucaklarina canim... insallah cabucak iyilesirler

Ay ne zilliymis senin kiz :))
Benim kizda biberonsuz asla uyumaz... birde gece yada sabaha karsi gelir aramiza yatar

Zilli ki ne zilli
Bİraz evvel akşam yemeği yediği halde süt diye tuturdu hatta uyuyacağım diye uydurdu hadi yatağına yatsın diye verdim sütü içtikten sonra odasından çıkıp geldi elinde biberon ve bana uzatarak anne bu bitti şimdide meyveli çay yap bana demezmi dedim yürü git pataklarım seni nasıl kaçıyor tamam tamam sonra verirsin diye

Geçenlerde de bizim çakma eltinin ( amcaoğlunun eşi ) bebeğini sevdi sonra nerden aklına geldiyse kadına Yenge bebeğin çok tatlıymış güle güle kullan demiş
Kadıncağız yarıldı gülmekten kızın bana böyle böyle dedi diye halada aklına geldikçe der gülle gülle kullan bebeğini lafını nerdende akıl etti diye

Babasına hep babacığım diyordu; geçen gün durduk yere ben karar verdim artık babacığıma babişko diyeceğim diye tutturdu sende babişkoma kocam de Cemal deme diyor bide yok ben aşkım diyeceğim diyorum oda olur ama o senin kocan kocan diyor ısrarla tam anasının gözü anlıyacağın

hoşbulduk canım.doğru valla burdan ayrılınca mide dahada genişliyorbilmiyorum yaştan mı(39 yaşındayım)ama şu kilolar yapıştı.evle çocuklarla ilgilen,kendine zaman ayıramıyor insan.neyse inşallah yeni sene hepimize uğurlu gelir aman bebişe dikkat..kıyamam annesi çok küçük.dr.götürmen bence çok mantıklı...

iyi akşamlar kızlar

eylül sıla,,ayyüzlü,,duyum,,topiğimizdeki tüm hastalara geçmiş olsun diyorum allah şifa versin tüm hastalara..

ayyüzlüm bende aynen taktım iyice mügeye iş güç kalıyor öğleden sonraya..sigarayı bırakanlar gibi bizde mügeyi bırakmalıyız bence..yoksa kısa günde ev işi zor oluyor..

ceco benim küçük kızda aşa yukarı aynı benim yanımda uyuyor yatağına yatırınca uyanıp yanıma geliyor,gece tuvalete kalkıyorum bi bakıyorum karşımda benim küçük cadı.gece gece korkuyorum karşımda görünce ..kokumuzu alıyorlar sanırım sabah zaten hocayla yarıştayız ezanla kalkıyoz....

duyumde gördüm facedeki siyah ceketli fotolarınızı ..allahh allahhh kadına yaaa.hadi siyahı çoğu kişi tercih ederde modeli aynı kapşonu aynı.iremin dediği gibi bir düğmelerini bulamamış aynısından..ikizin sanki...

irem köpüşün çokk güzel çıkmış .işallah işlerini bir an önce halledersin canım kaptanım

dün menüm

sabah 5 sosis haşlama peynir domates

öğleden sonra 1 döner 1 ayran

akşam 1 kase kflakes

sabah 1 poğaca

öğle yarım tabak pilav yarım yabak barbunya 1 kase yoğurt

akşam 5 nugget domates 1 dilim ekmek

1 mandalina

bugünkü menüm

sabah:tam buğday ekmeğine yağsız tost,çay
1mandalina,1 elma
öğle:yoğurt,kabak yemeği
avuç içi kadar yerfıstığı,sütlü kahve
akşam :1 tabak hamsi tava bol salata,2 dilim ekmek
2minik çukuluta:18:

menüm

sabah
2 yumurta tereyağında.peynir ve ceviz takviyeli

öğlen
1 tavuk but
az fırında patates
turşu
1 dlml ekmk,

akşam
5 yapraksarma
1 hşmş patates

az önce
1 muz

Slm kızlarrr hepinizin yeni yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dilerim 3 gündür berbatım anca gelebildim
umarım benimkinin aksine yeni yıla güzel bir başlangıç yapmışsınızdır

peki ölçüsü var mı mısırın
yoksa istediğim kadar mı

Allah şifa versin tatlım

Sağol prensesim bugün biraz ayaklandım şükür
mısır 3 avuç dolusu en fazla yiyebilirsin bitanem

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım müge anlıya fazla takılmayın derim

Aminnnn Sevilcanımmm bimukabele tatlımmm herşey gönlünce olsun bu sene iyi seneler

herkese sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorummmmmm

Tşkler tatlım mutlu yıllarrr yeni yiılda tüm dileklerin gerçekleşsin inş
Yeni işinde hayırlı uğurlu olsun bitanemm

Aminnnn cecoşummmm çok tşkler bitanemmmm sağlık ve mutluluk dolu güzel bir yıl dilerim yeni yılda tüm dileklerin gerçekleşr inş bitanemmm

Aminnnn beyazcanımmm mutlu yıllar bitanemmmm elbette yaza çıtır kızlar olacağız inşşş bu topicten hedefine ulaşmadan kimse ayrılamaz gerçi ulaşsa bile ayrılamazkiiii bağımlılık yapıyor

naber kizlar
hepinizin yeni yilini kutlar saglikli mutlu sansli nice nice yillar dilerim..yeni yil hepimize mutluluk getirsin insallah

Tşkler duyumcummmmm aminnnn inş canımcımmm rabbim tüm dertlerine şifa versin inş tek derdimiz zayıflamak olsun

Kesinlikle katılıyorum hangi akrabamızla her gün görüşüyoruzki

Aminnnnn canımmm mutlu yıllar aramıza hg allah bağışlasın bebişini neden şaka olsunkiii hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inş
insallah dediginiz gibidir. karnim sisiyo sanki adet olacamda beceremiyom gibi. gunluk dort litre de su iciyom bide. buna ragmen boykle

adet olamayışındandır canım sıkma canını 4 lt su çok değilmi gülayım böbreklerine dokunmasın:26:

iyi yılllar canlarımmmm

ben ve çiko süper bi parti yapıyoruz heyoooooo
OTURUYORUZ

Gecikmiş bir mutlu yıllar İremcim bende yatarak girdim yeni yıla

Hayır olsun inş beyazcanım sağ salim ulaşsın yerine eşin

Est ne demek kabul etmek hoşgeldin sefalar getirdin canımmm allah bağışlasın kızını adaşımın arkadaşıymışsın üstelik

mutlu yıllar bitanem hepbirlikte zayıflayalım inş

iyi akşamlr mutlu seneler canım hoşgekldin aramıza ohhh harikasın sigaraylada vedalaşmışsın en zorunu halletmişsin kilocuklarlamı vedalaşamayacaksın

çok sevindim duyumcummm inş tüm tahliller temiz çıkar ve hepimiz bayram yaparız bitanemm

Eki Görüntüle 917087

işte köpüşüm ve benm yılbaşı gecemzi:)

olamazzzz ispanyol coooker mı İremcimmm offfff çok tatlııı benimde vardı aynı cins 5 yıl önce kaybettim

bir an onu görmüş gibi oldummmm

MENÜM (Dün)

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kayısı
1 bar süt

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
2 içli köfte
4 yaprak sarması
çeyrek dilim muhallebili kadayıf

SPOR
yok

SIVI:
1 lt su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan süt
takviye olarak omega 3

MENÜM (Bugün)

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kayısı
1 dilim peynir
1 bar süt

ÖĞLE :
1 portakal

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
5 ad ceviz

SPOR
yok

SIVI:
1 lt su
1 fincan kuşburnu
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan süt
takviye olarak omega 3

Yarına normal menülerime dönerim inş

Bu hafta mikroskobumu dinlendiriyorum kızlar malum yılbaşı haftasıydı ama haftaya korkun benden

Bu hafta mikroskobumu dinlendiriyorum kızlar malum yılbaşı haftasıydı ama haftaya korkun benden
geçmiş olsun banuu işallah yarın daha iyi olursun
biz memnun oluyoruz sein mikroskobundan ellerine gözlerine gağlık canım benim,,

hasta olunca çok az yemişin sende .:26:.ahh birde ben az yemeyi başarabilsem şu aralar iştahım çok açık

Sağol canımcım inş bitanem yarın toparlarım biraz daha evet zoraki yedim

gördüm gördüm yedikleriniii Karataydan vazmı geçtin bitanemm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…