80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi sürü şey yazdım tek tuşla benim kız hepsini sildi nasıl becerdiyse sadece diyet yapacak gücüm yok kendimi berbat hissedyrm sadece saatlerce günlerce uyumak istyrm kimseyle konuşmadan nasıl çıkarm bu psikolojden bilmyrm

Öyle oldumu deliriyorum bende noluyo Kamilemmm toparlan tatlımmm kimseyle konuşma ama bizimle konşşşş

Canım inan bir çoğumuz bu ara havadanmıdır nedir aynı moda girmek üzereyiz
İnan ben kendimi kasıyorum yoksa iyice ipi koparmış deli danaya döneceğim
Bİr iki gün kasma kendini herşeyi olayına bırak hatta fırsatın varsa bir saatte olsa kendin için birşey yap emin ol insan az da olsa kendine gelir gibi oluyor

Kİmseyle konuşmasan bile bize içini dök sonuçta stres en büyük düşmanımız

selam kızlar,

iki ayda sağlıklı beslenme ile yağdan 4 kilo verdim. ancak tam bir haftadır koyvermiş durumdayım. ve bu iki ayda verdiğim 4 kilo 4 buçuk olarak geri dönmüş bir haftada (((((((((((( ben de bunun üzerine depresyona girdim ve daha fazla yedim. tam bir yeme bozukluğum ver. mutsuz da değilim ama kusana kadar yemek bir nevi uyuşturucu olmuş bende. yoksa yediğim şeyden zevk almıyorum.

şu an bu saatte kahve içiyorum. türk kahvesi. sade. ve kendi kendime söz veriyorum. 88.5 kiloyum. ideal kilom 75. bir hafta önce 84'tüm. ağlayasım var. yarın işe gitmek istemiyorummmmmmmmm. eve kapanıp ağlamak istiyorum.

4 kilo geri dönmüş derken bacaklarım ve simitlerim aslında geri gelmemiş. karnım fena halde şiş. ki normalde karnım yoktur. ayyyy cümle bile kuramıyorum. saat 22.37 ben de diyetteyimmmmmmmmmmmmm. ühü ühü

hakkaten öznur yaaa dedim şu fotoya bi laf atayım nerdeyse tamamen aynı bi düğmeler farklı

kardeşin mifilan yazacaktım hadi irem uğraşma çakmayla dedim kendi kendime :))
kiz dugmelerde ayni sayilirda benimkinde birkactane firar var ))

hoşgeldin canım geçmiş olsun işalllah değerler ciğerler gibi çıkar ki çıkacak da sen içini ferah tut
insallah canim ya insallah

Hosbuldum canim :)

çiko kedimi köepkmi acaba? :)
Benimde köpegim var adi ROmeo

Gecmis olsun insallah önemli birsey degildir
sagol canim..insallah ne diim bekleyip görücez

Eki Görüntüle 917087

işte köpüşüm ve benm yılbaşı gecemzi:)
ay ay ne kadarda masum duruyorlar

kiz sorma sok oldum üstünde görünce...oo yenimi dedim evet böyle birsey ariyordum ucuzda görünce aldim demezmi birde ya kadin hergecen gün birsey daha ekliyor taklit listesine....yok bu Kadar..yani insan görür begenir birde kendine ister..bunlar cok normalde kardesin bu bambaska birsey..resmen taklitte

insallah canim insallah

naber kizlar ne var ne yok...önce bir gecmis yapayim dedim..arada kacirdigim varsa kusura bakmasin kafam Kazan gibi..ee dietler ne alemde....sanirim ben bu hafta cok basarili bir hafta cikaramadim.artidayim gibi gibi..ama haftaya insallah iyi olucak hadi bakalim..cakmalari yaza heder etmeye hazirlaniyoruz

Sağol canımcım inş bitanem yarın toparlarım biraz daha evet zoraki yedim

gördüm gördüm yedikleriniii Karataydan vazmı geçtin bitanemm:26:
vazmı geçmişimmm....bilmemm.:26:.karatayla kahvaltı..öğlen patates akşam patates sanırım olmadı,evet evet olmadı..sen olmayınca olmuyor işteeeee
diyet saat bilmezzz
hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız..hoş geldin aramıza..
bu aydamı bişey var yaaaa çıldırmış gibi kilo alıyozz

Hoşgeldinnn Özuşummmm iyi diyelim iyi olalım inş haftaya hepimiz disiplinli olarak başlarız inş

ağlamak hiçbirşeye çare olmuyor canımcımmmm toparla kendini söz verdin unutma hadi yarından itibaren başla hemenn düzenli menülere birazda spor ekleyebilirsen ienersin hedefine bitanem

resmi ekstra etiketledim görün diye..su hatunun yaptigina bakin inceleyin iyice..cizme benden sonra giymeye basladi dar paca pantolon yine benden sonra ceket benden sonra...ya diyorumki söyle transparan giysem sadece onun görecegi yerlerde...iki hafta sonra giyermi aynisini

az sonra uzun uzun bi duş alacağım ve bundan sonra burada yeme günlüğü tutacağım. izin var di mi kızlar :) hüngür hüngür ağlayasım var. bu duyusal yeme bozukluğunu nasıl yeneceğim bilemiyorum. inşallah en kısa sürede şu üzerimki 4.5 kiloyu verip eski kilom 84e inicem ve 84ten 75e.

duş alıp bol sirkeli yarım litre su içip uyumalıyım. her şey çok güzel olacak ühü ühü...........

kızzz allahdan kocanın kardeşiii.bu çakmaa....:18:...yoksa düşünsene başka neleriiz ortak olurdu

hosbuldum canim benim...basliyoruz basliyoruz hatta hemen yarin basiyoruz..bitti buraya kadardi ...bakin oznur nasil gaza gelmis azmin bini bin para

ne kadar tatlısınnnnnnnnnn. hoşbulduk tatlım. şimdiden başladım ben. kahvemi içtim metabolizmayı hızlandırıp sakinleştirsin diye. yatarken de elma sirkeli yarım lt su içicemm. inşallah yenilmem bir daha şu salak iştaha.

kızzz allahdan kocanın kardeşiii.bu çakmaa....:18:...yoksa düşünsene başka neleriiz ortak olurdu
ay sormaaaaaaaa aklima gelmedi desem yalan..simdi bu herifi bosar benimkinin aynisindan bulur evlenir diye o degilde cocuklarinida benimkiyle yaristiriyor...kizlari benimkilerle yasit ya..dügünde görecektin..kizlari soytariya cevirmis...benim kiz daha uzun diye sen tut 10 cantim topuklu ayakkabilari giydir 14 yasindaki kizlara...bir takilar bir makyajlar yani kizlar kucuk kadincik olmus cikmisti..ya cocuk onlar ocuk..herkes kinadi ama onlar bunun farkinda bile degillerdi

abuk sabuk şeyler giy ona giderken..kesin milletin içinde giyer oda..allah akıl fikir versin bu kadına..allahdan ne yüzün nede fiziğin benzemiyorda ikinizdede başka duruyor..bilse aslında bu onun için dez avantaj..aynı kıyafey birinde süper birinde eh işte duruyor..akıllı kendine yakışanı giyde ayrıcalığın olsun

kiz face gördünmü..senin dusundugun yorumu kendi bacisi benim ortanca görümce yapti..bak bak

oyyy kıyamamm sana vaz geçtn sanmıştım bi an menüleri görünce istediğin kadar pidesiz döner ye ama patates yasak bitanemm

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul ne olur şu sayfayı ziyaret et olurmu

Tşk edrim canım bu kadar işte önemli olan karar vermek bu topicten ayrılma biz hep beraber yeneriz senin iştahını:13:

hosbuldum canim benim...basliyoruz basliyoruz hatta hemen yarin basiyoruz..bitti buraya kadardi ...bakin oznur nasil gaza gelmis azmin bini bin para

Heyyytttttt çekilin kenara Özuşummm bir geldi tam geldiiii haydi bakalımmmm

aynen valla...bazen sinirlensemde kendini dusurdugu durumu gördükce keyiflenmiyorda degilim yani...

neeeeeeeeee 2 ayda yagdan 4 kilomu..banada söyle banada bende bileyiiiiiiiiiiiiiiim
bu cakma beni cakmaligami alistiriyor nedir..ne görsem bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…