bi sürü şey yazdım tek tuşla benim kız hepsini sildi nasıl becerdiyse sadece diyet yapacak gücüm yok kendimi berbat hissedyrm sadece saatlerce günlerce uyumak istyrm kimseyle konuşmadan nasıl çıkarm bu psikolojden bilmyrm
bi sürü şey yazdım tek tuşla benim kız hepsini sildi nasıl becerdiyse sadece diyet yapacak gücüm yok kendimi berbat hissedyrm sadece saatlerce günlerce uyumak istyrm kimseyle konuşmadan nasıl çıkarm bu psikolojden bilmyrm
kiz dugmelerde ayni sayilirda benimkinde birkactane firar varhakkaten öznur yaaa dedim şu fotoya bi laf atayım nerdeyse tamamen aynı bi düğmeler farklı
kardeşin mifilan yazacaktım hadi irem uğraşma çakmayla dedim kendi kendime :))
insallah canim ya insallahhoşgeldin canım geçmiş olsun işalllah değerler ciğerler gibi çıkar ki çıkacak da sen içini ferah tut
sagol canim..insallah ne diim bekleyip görücezHosbuldum canim :)
çiko kedimi köepkmi acaba? :)
Benimde köpegim var adi ROmeo
Gecmis olsun insallah önemli birsey degildir
ay ay ne kadarda masum duruyorlar
kiz sorma sok oldum üstünde görünce...oo yenimi dedim evet böyle birsey ariyordum ucuzda görünce aldim demezmi birdeiyi akşamlar kızlar
eylül sıla,,ayyüzlü,,duyum,,topiğimizdeki tüm hastalara geçmiş olsun diyorum allah şifa versin tüm hastalara..
ayyüzlüm bende aynen taktım iyice mügeye iş güç kalıyor öğleden sonraya..sigarayı bırakanlar gibi bizde mügeyi bırakmalıyız bence..yoksa kısa günde ev işi zor oluyor..
ceco benim küçük kızda aşa yukarı aynı benim yanımda uyuyor yatağına yatırınca uyanıp yanıma geliyor,gece tuvalete kalkıyorum bi bakıyorum karşımda benim küçük cadı.gece gece korkuyorum karşımda görünce ..kokumuzu alıyorlar sanırım sabah zaten hocayla yarıştayız ezanla kalkıyoz....
duyumde gördüm facedeki siyah ceketli fotolarınızı ..allahh allahhh kadına yaaa.hadi siyahı çoğu kişi tercih ederde modeli aynı kapşonu aynı.iremin dediği gibi bir düğmelerini bulamamış aynısından..ikizin sanki...
irem köpüşün çokk güzel çıkmış .işallah işlerini bir an önce halledersin canım kaptanım
insallah canim insallahSlm kızlarrr hepinizin yeni yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dilerim 3 gündür berbatım anca gelebildim
umarım benimkinin aksine yeni yıla güzel bir başlangıç yapmışsınızdır
Sağol prensesim bugün biraz ayaklandım şükür
mısır 3 avuç dolusu en fazla yiyebilirsin bitanem
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım müge anlıya fazla takılmayın derim
Aminnnn Sevilcanımmm bimukabele tatlımmm herşey gönlünce olsun bu sene iyi seneler
Tşkler tatlım mutlu yıllarrr yeni yiılda tüm dileklerin gerçekleşsin inş
Yeni işinde hayırlı uğurlu olsun bitanemm
Aminnnn cecoşummmm çok tşkler bitanemmmm sağlık ve mutluluk dolu güzel bir yıl dilerim yeni yılda tüm dileklerin gerçekleşr inş bitanemmm
Aminnnn beyazcanımmm mutlu yıllar bitanemmmm elbette yaza çıtır kızlar olacağız inşşş bu topicten hedefine ulaşmadan kimse ayrılamaz gerçi ulaşsa bile ayrılamazkiiii bağımlılık yapıyor
Tşkler duyumcummmmm aminnnn inş canımcımmm rabbim tüm dertlerine şifa versin inş tek derdimiz zayıflamak olsun
Kesinlikle katılıyorum hangi akrabamızla her gün görüşüyoruzki
Aminnnnn canımmm mutlu yıllar aramıza hg allah bağışlasın bebişini neden şaka olsunkiii hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inş
adet olamayışındandır canım sıkma canını 4 lt su çok değilmi gülayım böbreklerine dokunmasın:26:
Gecikmiş bir mutlu yıllar İremcim bende yatarak girdim yeni yıla
Hayır olsun inş beyazcanım sağ salim ulaşsın yerine eşin
Est ne demek kabul etmek hoşgeldin sefalar getirdin canımmm allah bağışlasın kızını adaşımın arkadaşıymışsın üstelik
mutlu yıllar bitanem hepbirlikte zayıflayalım inş
iyi akşamlr mutlu seneler canım hoşgekldin aramıza ohhh harikasın sigaraylada vedalaşmışsınen zorunu halletmişsin kilocuklarlamı vedalaşamayacaksın
çok sevindim duyumcummm inş tüm tahliller temiz çıkar ve hepimiz bayram yaparız bitanemm
olamazzzz ispanyol coooker mı İremcimmm offfff çok tatlııı benimde vardı aynı cins 5 yıl önce kaybettim
bir an onu görmüş gibi oldummmm
vazmı geçmişimmm.Sağol canımcım inş bitanem yarın toparlarım biraz daha evet zoraki yedim
gördüm gördüm yedikleriniiiKarataydan vazmı geçtin bitanemm:26:
diyet saat bilmezzz4 kilo geri dönmüş derken bacaklarım ve simitlerim aslında geri gelmemiş. karnım fena halde şiş. ki normalde karnım yoktur. ayyyy cümle bile kuramıyorum. saat 22.37 ben de diyetteyimmmmmmmmmmmmm. ühü ühü
naber kizlar ne var ne yok...önce bir gecmis yapayim dedim..arada kacirdigim varsa kusura bakmasin kafam Kazan gibi..ee dietler ne alemde....sanirim ben bu hafta cok basarili bir hafta cikaramadim.artidayim gibi gibi..ama haftaya insallah iyi olucak hadi bakalim..cakmalari yaza heder etmeye hazirlaniyoruz
selam kızlar,
iki ayda sağlıklı beslenme ile yağdan 4 kilo verdim. ancak tam bir haftadır koyvermiş durumdayım. ve bu iki ayda verdiğim 4 kilo 4 buçuk olarak geri dönmüş bir haftada(((((((((((( ben de bunun üzerine depresyona girdim ve daha fazla yedim. tam bir yeme bozukluğum ver. mutsuz da değilim ama kusana kadar yemek bir nevi uyuşturucu olmuş bende. yoksa yediğim şeyden zevk almıyorum.
şu an bu saatte kahve içiyorum. türk kahvesi. sade. ve kendi kendime söz veriyorum. 88.5 kiloyum. ideal kilom 75. bir hafta önce 84'tüm. ağlayasım var. yarın işe gitmek istemiyorummmmmmmmm. eve kapanıp ağlamak istiyorum.
kiz dugmelerde ayni sayilirda benimkinde birkactane firar var))
insallah canim ya insallah
sagol canim..insallah ne diim bekleyip görücez
ay ay ne kadarda masum duruyorlar
kiz sorma sok oldum üstünde görünce...oo yenimi dedim evet böyle birsey ariyordum ucuzda görünce aldim demezmi birdeya kadin hergecen gün birsey daha ekliyor taklit listesine....yok bu Kadar..yani insan görür begenir birde kendine ister..bunlar cok normalde kardesin bu bambaska birsey..resmen taklitte
insallah canim insallah
hosbuldum canim benim...basliyoruz basliyoruz hatta hemen yarin basiyoruz..bitti buraya kadardi ...bakin oznur nasil gaza gelmis azmin bini bin paraHoşgeldinnn Özuşummmm iyi diyelim iyi olalım inş haftaya hepimiz disiplinli olarak başlarız inş
ağlamak hiçbirşeye çare olmuyor canımcımmmm toparla kendini söz verdin unutma hadi yarından itibaren başla hemenn düzenli menülere birazda spor ekleyebilirsen ienersin hedefine bitanem
Hoşgeldinnn Özuşummmm iyi diyelim iyi olalım inş haftaya hepimiz disiplinli olarak başlarız inş
ağlamak hiçbirşeye çare olmuyor canımcımmmm toparla kendini söz verdin unutma hadi yarından itibaren başla hemenn düzenli menülere birazda spor ekleyebilirsen ienersin hedefine bitanem
ay sormaaaaaaaakızzz allahdan kocanın kardeşiii.bu çakmaa....:18:...yoksa düşünsene başka neleriiz ortak olurdu
resmi ekstra etiketledim görün diye..su hatunun yaptigina bakin inceleyin iyice..cizme benden sonra giymeye basladi dar paca pantolon yine benden sonra ceket benden sonra...ya diyorumki söyle transparan giysem sadece onun görecegi yerlerde...iki hafta sonra giyermi aynisini
vazmı geçmişimmm....bilmemm.:26:.karatayla kahvaltı..öğlen patates akşam patates sanırım olmadı,evet evet olmadı..sen olmayınca olmuyor işteeeee
diyet saat bilmezzz
hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız..hoş geldin aramıza..
bu aydamı bişey var yaaaa çıldırmış gibi kilo alıyozz
ne kadar tatlısınnnnnnnnnn. hoşbulduk tatlım. şimdiden başladım ben. kahvemi içtim metabolizmayı hızlandırıp sakinleştirsin diye. yatarken de elma sirkeli yarım lt su içicemm. inşallah yenilmem bir daha şu salak iştaha.
hosbuldum canim benim...basliyoruz basliyoruz hatta hemen yarin basiyoruz..bitti buraya kadardi ...bakin oznur nasil gaza gelmis azmin bini bin para
aynen valla...bazen sinirlensemde kendini dusurdugu durumu gördükce keyiflenmiyorda degilim yani...abuk sabuk şeyler giy ona giderken..kesin milletin içinde giyer oda..allah akıl fikir versin bu kadına..allahdan ne yüzün nede fiziğin benzemiyorda ikinizdede başka duruyor..bilse aslında bu onun için dez avantaj..aynı kıyafey birinde süper birinde eh işte duruyor..akıllı kendine yakışanı giyde ayrıcalığın olsun
selam kızlar,
iki ayda sağlıklı beslenme ile yağdan 4 kilo verdim. ancak tam bir haftadır koyvermiş durumdayım. ve bu iki ayda verdiğim 4 kilo 4 buçuk olarak geri dönmüş bir haftada(((((((((((( ben de bunun üzerine depresyona girdim ve daha fazla yedim. tam bir yeme bozukluğum ver. mutsuz da değilim ama kusana kadar yemek bir nevi uyuşturucu olmuş bende. yoksa yediğim şeyden zevk almıyorum.
şu an bu saatte kahve içiyorum. türk kahvesi. sade. ve kendi kendime söz veriyorum. 88.5 kiloyum. ideal kilom 75. bir hafta önce 84'tüm. ağlayasım var. yarın işe gitmek istemiyorummmmmmmmm. eve kapanıp ağlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?