80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tşk edrim canım bu kadar işte önemli olan karar vermek bu topicten ayrılma biz hep beraber yeneriz senin iştahını:13:

Heyyytttttt çekilin kenara Özuşummm bir geldi tam geldiiii haydi bakalımmmm
cekilin tabi...zeytin yagini tepeden ayaga surundum..mayomu giydim..gürese hazirim...pehlivam geldi pehlivaaaaaaaaaaaaaaaaaan..gerci su anki halima bakilirsa Sumo gurescisi daha bir yakisiyor namima ama neeyseeeeeeeeee

oyyy kıyamamm sana vaz geçtn sanmıştım bi an menüleri görünce istediğin kadar pidesiz döner ye ama patates yasak bitanemm

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul ne olur şu sayfayı ziyaret et olurmu
bende ziyaret wedebilirmiyim nolur noluuuuuuuuuuuuuuuuur yok desende caresiz artik baktim bile

Tşk edrim canım bu kadar işte önemli olan karar vermek bu topicten ayrılma biz hep beraber yeneriz senin iştahını:13:

Heyyytttttt çekilin kenara Özuşummm bir geldi tam geldiiii haydi bakalımmmm

hiç ayılır mıyım :)) sizin gibi tatlı insanlar var. nasıl nereden başlayayım bilmiyorum ama. yarın detoks yapacağım inşallah. temizlensin vücut. temizlenelim hepimiz :)))

Paylaş paylaş bizlerede belki ilham olur emin ol burada o motivasyonu çok çabuk yakalar eski kilona hatta daha aşağılarada ulaşırsın

Neyse kızlar bana müsaade
Geç oldu yatıp uyuyayımda sabah erken kalkıcağım eşim yarın izinli biraz dışarı işimiz var ama bildirimime yetişirim inşallah olmadı cepten atarım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Kocaman öpüldünüz kızlarrrrrrrr

sende kendine iyi bak canim

Bence herkes baksınnnn çok faydalı:13:

slm kizlarr nasilsinizz misafirlerim vardi iki günden beri onlar la ugrastim .diyet de güme gitttii.artik yarindan itibaren basliyacagiz yenidennn bu arada yeni yiliniz kutlu olsun biraz gec oldu amma

slm kizlarr nasilsinizz misafirlerim vardi iki günden beri onlar la ugrastim .diyet de güme gitttii.artik yarindan itibaren basliyacagiz yenidennn bu arada yeni yiliniz kutlu olsun biraz gec oldu amma
seninde yeni yilin Kutlu olsun canim..insallah bu yil bizim yilimiz olucak

hiç ayılır mıyım :)) sizin gibi tatlı insanlar var. nasıl nereden başlayayım bilmiyorum ama. yarın detoks yapacağım inşallah. temizlensin vücut. temizlenelim hepimiz :)))

Bi başladınmı gerisi gelir zaten bitanemmm

ikiz gibi olmussunuz demis

Müsade senin adaşımmm hayırlı geceler bitanemmm

Slm canım hoşgeldinnn senin de yeni yılın kutlu olsun canımcım

Eki Görüntüle 917087

işte köpüşüm ve benm yılbaşı gecemzi:)

Oy oy oy oy yerim ben onu yerimmmm :) cok tatli masallah

Birde galiba senin ismin Irem. Kizimin ismide Irem :) senin ismini hic unutmam ama digerleri kusura bakmayin isimlerle sorunum var benim hemen aklimda tutamam...

Ay yerim ben onu :) güle güle kullan olayina coook guldum vallahi

Birakicam ama su diyet olayini bir yoluna sokayim... onun stresini bir atayim :) ondan sonrada sira sigaraya gelicek :)

Hosbulduk :) insallah zayifliycaz hepimiz bu yil :)

ayyyy ne fenaymis öyle... kesin cooook kiskaniyordur ondan...

Iyi geceler canim

sormaaa bana fesatligindan kiskancligindan 20 kiloya yakin Kilo Verdi..sonuc ne ben oldugum yerde saydim..hatta Kilo aldim..gerci benim sucum yoktu...yaradandan bir tokat geldi 5 kiloyla kendime geldim kortizon yiye yiye neyse buna sükür bundan sonra önümüze bakicaz artik

ya sen su 2 ayda yagdan 4 kilonun sirrini deyiversene bir

:26::44::44: benmi biliyomuşum sırrını haydaaaa:44::44:

hayatcım söyleyiver bacım sırrını özuşuma

neyse kizlar ..benim herifin gene leptopu kiskanma krizleri tuttu..ille kapata film bakalim diyor...ay Adam issizde 24 Saat esir Aldi beni ya.kiralik koca var isteyen varmisaka bir yana cikmam gerek...cepten takip etmeye calisacagim leptop Kadar hizli olmasada 10 iletiden birine cevap yetistirebilirim herhalde hadi kizlar cepten devam...herif leptoptan film acicak tv de

:26::44::44: benmi biliyomuşum sırrını haydaaaa:44::44:

hayatcım söyleyiver bacım sırrını özuşuma
sanami yazmisim Allah allah:44::44::44: kusurabakma canim kortizonu fazla cekince sarhosluk ypiyor ama biliyorsan söyle yok biliyorda söylemiyorsan cekerim benim meshur kamyona seni ha ona göre

hepsine yetişirsin sen evelallah

sanami yazmisim Allah allah:44::44::44: kusurabakma canim kortizonu fazla cekince sarhosluk ypiyor ama biliyorsan söyle yok biliyorda söylemiyorsan cekerim benim meshur kamyona seni ha ona göre

ne kusuru canımcımmm binemedik gitti şu meşhur kamyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…