- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kiz face gördünmü..senin dusundugun yorumu kendi bacisi benim ortanca görümce yapti..bak bak
cekilin tabi...zeytin yagini tepeden ayaga surundum..mayomu giydim..gürese hazirim...pehlivam geldi pehlivaaaaaaaaaaaaaaaaaan..gerci su anki halima bakilirsa Sumo gurescisi daha bir yakisiyor namima ama neeyseeeeeeeeeeTşk edrim canımbu kadar işte önemli olan karar vermek bu topicten ayrılma biz hep beraber yeneriz senin iştahını:13:
Heyyytttttt çekilin kenara Özuşummm bir geldi tam geldiiii haydi bakalımmmm
bende ziyaret wedebilirmiyim nolur noluuuuuuuuuuuuuuuuuroyyy kıyamamm sana vaz geçtn sanmıştım bi an menüleri görünce istediğin kadar pidesiz döner ye ama patates yasak bitanemm
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul ne olur şu sayfayı ziyaret et olurmu
Tşk edrim canımbu kadar işte önemli olan karar vermek bu topicten ayrılma biz hep beraber yeneriz senin iştahını:13:
Heyyytttttt çekilin kenara Özuşummm bir geldi tam geldiiii haydi bakalımmmm
ikiz gibi olmussunuz demisvalla görmedimmmsiz bize anlatın artık kim kime ne demişşş
az sonra uzun uzun bi duş alacağım ve bundan sonra burada yeme günlüğü tutacağım. izin var di mi kızlar :) hüngür hüngür ağlayasım var. bu duyusal yeme bozukluğunu nasıl yeneceğim bilemiyorum. inşallah en kısa sürede şu üzerimki 4.5 kiloyu verip eski kilom 84e inicem ve 84ten 75e.
duş alıp bol sirkeli yarım litre su içip uyumalıyım. her şey çok güzel olacak ühü ühü...........
sende kendine iyi bak canimPaylaş paylaşbizlerede belki ilham olur emin ol burada o motivasyonu çok çabuk yakalar eski kilona hatta daha aşağılarada ulaşırsın
Neyse kızlar bana müsaade
Geç oldu yatıp uyuyayımda sabah erken kalkıcağımeşim yarın izinli biraz dışarı işimiz var ama bildirimime yetişirim inşallah olmadı cepten atarım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüldünüz kızlarrrrrrrr
cekilin tabi...zeytin yagini tepeden ayaga surundum..mayomu giydim..gürese hazirim...pehlivam geldi pehlivaaaaaaaaaaaaaaaaaan..gerci su anki halima bakilirsa Sumo gurescisi daha bir yakisiyor namima ama neeyseeeeeeeeee
bende ziyaret wedebilirmiyim nolur noluuuuuuuuuuuuuuuuuryok desende caresiz artik baktim bile
seninde yeni yilin Kutlu olsun canim..insallah bu yil bizim yilimiz olucakslm kizlarr nasilsinizz misafirlerim vardi iki günden beri onlar la ugrastim .diyet de güme gitttii.artik yarindan itibaren basliyacagiz yenidennn bu arada yeni yiliniz kutlu olsun biraz gec oldu amma
hiç ayılır mıyım :)) sizin gibi tatlı insanlar var. nasıl nereden başlayayım bilmiyorum ama. yarın detoks yapacağım inşallah. temizlensin vücut. temizlenelim hepimiz :)))
ikiz gibi olmussunuz demis
Paylaş paylaşbizlerede belki ilham olur emin ol burada o motivasyonu çok çabuk yakalar eski kilona hatta daha aşağılarada ulaşırsın
Geç oldu yatıp uyuyayımda sabah erken kalkıcağımeşim yarın izinli biraz dışarı işimiz var ama bildirimime yetişirim inşallah olmadı cepten atarım
slm kizlarr nasilsinizz misafirlerim vardi iki günden beri onlar la ugrastim .diyet de güme gitttii.artik yarindan itibaren basliyacagiz yenidennn bu arada yeni yiliniz kutlu olsun biraz gec oldu amma
ya sen su 2 ayda yagdan 4 kilonun sirrini deyiversene birBence herkes baksınnnn çok faydalı:13:
Zilli ki ne zilli
Bİraz evvel akşam yemeği yediği halde süt diye tuturdu hatta uyuyacağım diye uydurduhadi yatağına yatsın diye verdim sütü içtikten sonra odasından çıkıp geldi elinde biberon ve bana uzatarak anne bu bitti şimdide meyveli çay yap bana demezmi dedim yürü git pataklarım seni nasıl kaçıyor tamam tamam sonra verirsin diye
Geçenlerde de bizim çakma eltinin ( amcaoğlunun eşi ) bebeğini sevdi sonra nerden aklına geldiyse kadına Yenge bebeğin çok tatlıymış güle güle kullan demiş
Kadıncağız yarıldı gülmekten kızın bana böyle böyle dedi diyehalada aklına geldikçe der gülle gülle kullan bebeğini lafını nerdende akıl etti diye
Babasına hep babacığım diyordu; geçen gün durduk yere ben karar verdim artık babacığıma babişko diyeceğim diye tutturdusende babişkoma kocam de Cemal deme diyor bide yok ben aşkım diyeceğim diyorum oda olur ama o senin kocan kocan diyor ısrarla tam anasının gözü anlıyacağın
canım ya bende az içiyordum ama zamanla zararı çıkıyor buna inan.sanırım yaşın daha genç.bence şimdiden tamamiyle bırak sende.yaş ilerledikçe küçücük hastalıkta bünyeni bozuyor.bence başarılmayacak bir şey değil
Slm kızlarrr hepinizin yeni yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dilerim 3 gündür berbatım anca gelebildim
umarım benimkinin aksine yeni yıla güzel bir başlangıç yapmışsınızdır
Est ne demek kabul etmek hoşgeldin sefalar getirdin canımmm allah bağışlasın kızını adaşımın arkadaşıymışsın üstelik
mutlu yıllar bitanem hepbirlikte zayıflayalım inş
ay sormaaaaaaaaaklima gelmedi desem yalan..simdi bu herifi bosar benimkinin aynisindan bulur evlenir diye o degilde cocuklarinida benimkiyle yaristiriyor...kizlari benimkilerle yasit ya..dügünde görecektin..kizlari soytariya cevirmis...benim kiz daha uzun diye sen tut 10 cantim topuklu ayakkabilari giydir 14 yasindaki kizlara...bir takilar bir makyajlar yani kizlar kucuk kadincik olmus cikmisti..ya cocuk onlar ocuk..herkes kinadi ama onlar bunun farkinda bile degillerdi
sormaaaOy oy oy oy yerim ben onu yerimmmm :) cok tatli masallah
Birde galiba senin ismin Irem. Kizimin ismide Irem :) senin ismini hic unutmamama digerleri kusura bakmayin isimlerle sorunum var benim hemen aklimda tutamam...
Ay yerim ben onu :) güle güle kullan olayina coook guldum vallahi
Birakicam ama su diyet olayini bir yoluna sokayim... onun stresini bir atayim :) ondan sonrada sira sigaraya gelicek :)
Hosbulduk :) insallah zayifliycaz hepimiz bu yil :)
ayyyy ne fenaymis öyle... kesin cooook kiskaniyordur ondan...
Iyi geceler canim
ya sen su 2 ayda yagdan 4 kilonun sirrini deyiversene bir
az sonra uzun uzun bi duş alacağım ve bundan sonra burada yeme günlüğü tutacağım. izin var di mi kızlar :) hüngür hüngür ağlayasım var. bu duyusal yeme bozukluğunu nasıl yeneceğim bilemiyorum. inşallah en kısa sürede şu üzerimki 4.5 kiloyu verip eski kilom 84e inicem ve 84ten 75e.
duş alıp bol sirkeli yarım litre su içip uyumalıyım. her şey çok güzel olacak ühü ühü...........
sanami yazmisim Allah allah:44::44::44: kusurabakma canim kortizonu fazla cekince sarhosluk ypiyor:26::44::44: benmi biliyomuşum sırrını haydaaaa:44::44:
hayatcım söyleyiver bacım sırrını özuşuma
seninde yeni yilin Kutlu olsun canim..insallah bu yil bizim yilimiz olucak
neyse kizlar ..benim herifin gene leptopu kiskanma krizleri tuttu..ille kapata film bakalim diyor...ay Adam issizde 24 Saat esir Aldi beni ya.kiralik koca var isteyen varmisaka bir yana cikmam gerek...cepten takip etmeye calisacagim leptop Kadar hizli olmasada 10 iletiden birine cevap yetistirebilirim herhalde hadi kizlar cepten devam...herif leptoptan film acicak tv de
sanami yazmisim Allah allah:44::44::44: kusurabakma canim kortizonu fazla cekince sarhosluk ypiyorama biliyorsan söyle yok biliyorda söylemiyorsan cekerim benim meshur kamyona seni ha ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?