yetisirim alimallah
insallah hayatim insallahseninde yeni yilin Kutlu olsun canim..insallah bu yil bizim yilimiz olucak
insallah bu sene bizim yilimiz olur avrupa sehirlerin de turlariz bakaliimm
yetisirim alimallahcokheves etme ..kamyonuma dusen bir pisman binmeyen bin yada tam tersimiydi :)
kaptan sen olduktan sonra zarar gelmez özuşummm
ben geldimmmm
facede karataycılara bi daldım çıamadım..baya kaynatmışınız kızlarr
duyum kamyonu tamirden almış işe çıkıyor ha.hadi rast gele çakmayıı atsan ne güzel olurdu o kamyona. .
Slm kızlarrr hepinizin yeni yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dilerim 3 gündür berbatım anca gelebildim
umarım benimkinin aksine yeni yıla güzel bir başlangıç yapmışsınızdır
Sağol prensesim bugün biraz ayaklandım şükür
mısır 3 avuç dolusu en fazla yiyebilirsin bitanem
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım müge anlıya fazla takılmayın derim
Aminnnn Sevilcanımmm bimukabele tatlımmm herşey gönlünce olsun bu sene iyi seneler
Tşkler tatlım mutlu yıllarrr yeni yiılda tüm dileklerin gerçekleşsin inş
Yeni işinde hayırlı uğurlu olsun bitanemm
Aminnnn cecoşummmm çok tşkler bitanemmmm sağlık ve mutluluk dolu güzel bir yıl dilerim yeni yılda tüm dileklerin gerçekleşr inş bitanemmm
Aminnnn beyazcanımmm mutlu yıllar bitanemmmm elbette yaza çıtır kızlar olacağız inşşş bu topicten hedefine ulaşmadan kimse ayrılamaz gerçi ulaşsa bile ayrılamazkiiii bağımlılık yapıyor
Tşkler duyumcummmmm aminnnn inş canımcımmm rabbim tüm dertlerine şifa versin inş tek derdimiz zayıflamak olsun
Kesinlikle katılıyorum hangi akrabamızla her gün görüşüyoruzki
Aminnnnn canımmm mutlu yıllar aramıza hg allah bağışlasın bebişini neden şaka olsunkiii hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inş
adet olamayışındandır canım sıkma canını 4 lt su çok değilmi gülayım böbreklerine dokunmasın:26:
Gecikmiş bir mutlu yıllar İremcim bende yatarak girdim yeni yıla
Hayır olsun inş beyazcanım sağ salim ulaşsın yerine eşin
Est ne demek kabul etmek hoşgeldin sefalar getirdin canımmm allah bağışlasın kızını adaşımın arkadaşıymışsın üstelik
mutlu yıllar bitanem hepbirlikte zayıflayalım inş
iyi akşamlr mutlu seneler canım hoşgekldin aramıza ohhh harikasın sigaraylada vedalaşmışsınen zorunu halletmişsin kilocuklarlamı vedalaşamayacaksın
çok sevindim duyumcummm inş tüm tahliller temiz çıkar ve hepimiz bayram yaparız bitanemm
olamazzzz ispanyol coooker mı İremcimmm offfff çok tatlııı benimde vardı aynı cins 5 yıl önce kaybettim
bir an onu görmüş gibi oldummmm
yooo est.kaptan irem ben hostesim
aman diim canim ben simdi onu kamyonuma atsam ertesi gun gider kamyon alir sizi toplar kamyona atar....yok yok durup dyrurken basimi belaya sokmayayim.bence ben essek alayim onun eve gideyim...ertesi gun nasilsa carsi pazar essekle gezer
:26::44::44: benmi biliyomuşum sırrını haydaaaa:44::44:
hayatcım söyleyiver bacım sırrını özuşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?