80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dal dal beyazcanımmm iyice ikna olana dek çıkma ordan

geçmiş olsun tüm topiğimdeki hasta arkadaşlar
hemencecik iyileşin emi

neyseki bugün daha iyiymişsin çok sevindim
teşekkürler canım

oğlumu uyuttum tam topiğe gelmişken feryat figan ağlayınca çıkmak zorunda kaldım ancak uyudu tekrar umarım sabaha kadar uyur yani inş kaç sayfa konuşmuşsunuz ya hep geri kalıyorum bu çocuk yüzünden sohbetlerden
menümü yazim bari

sabah
1 dlm kaşar
1 tatlı kaşığı labne
1 avuç ceviz
1 elma

ara
1 portakal

akşam
1 tane etli ekmek
2 kaşık sebze yemeği
yoğurt

ara
sütlü türk kahvesi
kocacımla uzun zaman sonra başbaşa kahve keyfi yaptık çok iyi geldi valla

Ooof kilolar başa belalar Allah ım ne olur yeni yılda 20 kilo vereyim... Bu arada 87 kiloyum yeter artık zayıflamak is ti yo rum...

Neyse uyumayı diyecem uyku tutmuyor bugün bir mağazadan hırka almak istedim içeri girince adam önce hoş geldiniz dedi sonra neye bakmışsınız diye sordu bende hırka almak istmyrum deyince sitemi sordu bendeevet dedim adamda size uyan bi ürünümüz yok dedi sonrao zaman dünya başıma yıkıldı çok mutsuzum....

Ay sonunda bi saattir eski yorumları okuyodum bişey kaçırmamak için. Bu arada yeni yıl hepimize huzur, mutluluk, sevgi, aşk, sağlık, rızkımıza bereket getirsin inşallah..
Bi kaç gündür kayıplardayım yeni yıla hasta girenlerdenim malesef ne planlarım vardı oysa hayırlısı bu seneyi de evde hasta hasta geçirdim..ama hasta hasta ikinci gün gezmeye gittim uslanmam ben yada biz eşimde hasta kesin oğlumuzda bize çekecek dicem çekmiş zaten çok şükür sokakta yatsak yatağını aramaz ki henüz 2 yaşında daha
Bugün daha iyiyim ve kendime bi hedef koydum benim ve eşimin doğum günü Mayıs ayında aramızda bi gün var (ama yıl farkı var tabi ) o güne kadar 65 kilo olcam inşallah ( aslında 60 istiyorum da önce fazlayı verim de gerisine Allah Kerim ) bide hamiş kalma durumum olursa nasıl olur kestiremiyorum.. Neyse dönelim konumuza ben Nisan ayının sonuna kadar zayıflayıp, eşimle ortak doğum günü yapcam müzikli falan ( müzİkli dediğimde laptop falan ordan ) tanıdıkları çağırıp gönlümce eğlenmek istiyorum. Ne zamandır doğum günü kutlamıyorum. Eşim hediye alır öyle geçerdi. Yada oğluşumu bi tanıdığa bırakıp eşimle hem yemek hem de canlı müzik olan bi yere gitmek istiyorum. Malesef Türkçe değil ama olsun müzik olsunda :)) anlıcağınız her iki durumda da ben eski fıstık halime dönmek istiyorum :)) Nisan ayının sonuna kadar... İnşallah güzel bi şekilde istikrarlı olurum, oluruz tüm arkadaşlar... Eşimde kilolu ama ben yinede kilo vermek istiyorum..
Bu arada bebiş yüzünden bir cümle yazıp çıkıyorum..
Bu aralar zencefilli çaya taktım, koleksiyon yapıyorum dense yeridir :) limonlu zencefilli, mürver çiçeği ile zencefilli, Elmalı zencefilli, sade zencefilli, Yasemin çayı, yeşil çay, papatya çayı, meyve çayı, e normal siyah çay.. Ben baya koleksiyon yapmışım :)) ama içiyorum baya sardım bunlara.. Bu hafta listeye giremedim ama düzenli paylaşım sonucu olcam inşallah herkese iyi geceler canlar.. İnşallah yarından itibaren düzenli olcam.. Bi de şu grip geçse tam olarak rahat edicem inşallah.. Iyi geceler tatlı rüyalar ...

aman diim canim ben simdi onu kamyonuma atsam ertesi gun gider kamyon alir sizi toplar kamyona atar....yok yok durup dyrurken basimi belaya sokmayayim.bence ben essek alayim onun eve gideyim...ertesi gun nasilsa carsi pazar essekle gezer ama oncezayiflamaliyim essegede gunah oda bir can beni cakmaya goturene kadar su filmdeki gibi "nalet gele o yastiga" der gibi nalet gele bu koca poponun sahibine demesin :) :)

:26::44::44: benmi biliyomuşum sırrını haydaaaa:44::44:

hayatcım söyleyiver bacım sırrını özuşuma

hehe, söyliyim şekerim. ara sıra kocaman kaçaklar yapsam da alkali beslenme çoooook yavaş bir hızla olsa da tamamen yağdan kilo verdiriyor. şu an yine alkali beslenmeye çalışıcam, ama önceliğim hızlı ve sağlıklı kilo vermek. ah ah. ben 100 kilodan 89'a düştüm. hatta 84.5 idi ama ah ah (( ama inceldiğim bölgeler hala ince. sadece karnım şiş ve onu da bir haftada eritmeyi düşünüyorum. bi de pms'ler, regl sendromları. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

alkali beslenme sırrı. tam olarak beslenemesek bile yağdan kalıcı kalıcı götürüyor alkali.

kızlar, ben dün çok büyük bir şok yaşadım. şimdiye kadar hep kiloluydum ama hiç kilo almamıştım. hehe böyle söyleyince komik oldu :) ama şöyle ki, kocaman kaçamaklarım yüzünden çok yavaş olsa da hep kilo veriyordum. inceliyordum. 46-48 bedenden 42 bedene düştüm. hatta lcw'nin kalıpları geniş olduğu için 40'a bile giriyordum :) 176 cm boy, ideal kilo 75. 84.5'e düşmüştüm. ama bir haftada 89 oldum. bu bende şok etkisi yaptı ve dün bu depresiflikle kusana kadar yedim. buna duyusal yeme bozukluğu diyorlar. hayır hayatımda aşk da var, ailem de iyi, işim de var. ne oluyosa, içimde ne saklıyosam artık. kızlar BEDENİMİZ ÇÖP TENEKESİ DEĞİL.

ah ah. işte ben de bu sabah 6 da kalktım. kahvaltım sabah duble türk kahvesi, tabii ki sade ve yarım litre elma sirkeli su. vücudu alkali tutar. kahve iştahı dengeler. tüm gün de siyah çay içicem. iştah dengelensin. midem çok şükür sağlam. ara ara boş zamanlarda giricem foruma, desteklerinizi bekliyorum kızlar. ocağın sonunda tam 26 oluyorum. şu 5 kilo ödem falan fıstık olduğu için bir haftada gider diye düşünüyorum. hedefim 29 ocakta en az 82 rakamını görmek. eh bi 79 fena olmaz ama gerçekçi olmak lazım :)))

hepinizi çooooook öpüyorum. bedenimiz çöp tenekesi değiliz ve kendimize baktığımızda, kalbimizi temiz tuttuğumuzda hepimiz fıstık gibiyiz :)

uyandım: 06.17
kahvaltım: 06.57 - sade duble türk kahvesi, yarım litre elma sirkeli su (sirke miktarı: içebileceğim kadar :))

devam edecek... :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar
tartılan yok mu:18::18::18::18:
birazdan tartılacam umarım kilo vermişimdir bunca dikkate

günaydın hayırlı cumalarrr

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.79.1
bu hafta.79
giden.100 gr
toplam giden.7 kğ
hedef 65
spor yok

bunada şükür diyorum .100 gr insan sevinirmi,EVETTTT aylRDIR yerinde sayan ve son haftalarda sürekli artıda olan birisi sevinir...

işallah bu hafta en azından 300 gr veririm...:26:

bugün iş yerinde müthiş hamur işleri var. ve ve ve kendimi tutuyorum. çay ve kahve benim iştahımı kesiyor çok şükür. öğlen yemeği için kendime ayırdığım kocamaaaaaaaaaaan yarım litre elma sirkeli su var :) keşke yeşil elma da getirseymişim diyorum ama olsun. akşam en geç beşte de sırf ev arkadaşım ile yemek yiyebilmek için yumurtalı ıspanak yapacağım. toplam da 1000 kalori almamış olurum. çay ve kahve metabolizmamı hızlandırır diye düşünüyorum. her cumayı tartı günü ilan ettim. mübarek gün :)

allahımmmm, bize incelme ve sağlık yaşama yolunda güç ve kuvvet ver. kolaylıkla ver. 36 beden olmak nasıl bir şey hiç yaşamadım merak ediyorum :)))))))))))))) bir 42 bedenin anıları.

03012014: 89.1 (ağlamak istiyorum)

bir hafta önce 84.5 idim. 6-8 ocak gibi regl olacağım. onun şişkinliği de var. ah ah. burada anlatmak ve sizin tecrübelerinizi okumak motive ediyor ama insanı. türk gibi başlayıp alman gibi bitirelimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…