80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nbr serradeniz nasıl gidiyo ben 89 la başladım suan 84 üm sen kac dın kac oldun nekadar zamandır yapıyosun ayy cok mu soru sordum:bbo:

selam kızlar hafta sonum çok yoğun geçti cumartesi mevlüt vardı sabah az kahvaltı yapıp gittim akşam yemeğide yemedim:1no2: sırf teyzemin tavuklu pilavını ve un helvasını yiyebilmek için,ama abartmadım yarım tabak pilav 1 kaşık helva yedim görenler çok zayıflamışsın dediler moral oldu banada,pazar günüyse gayet güzel yediklerime dikkat ederek hiç kalorili şeyler yemeden atlattım,bugün sabaha çoktahıllı ekmekle yapılmış domatesli peynirli tost 3 yeşil zeytin ve şekersiz çayla başladım,arada bir fincan yeşil çay içtim,öğlen yoğurtlu havuç salatası yedim 3 kaşık,markete gittim epey bi yürüyüş yaptım geldim şimdide bi arkadaşın tarifi üzerine yaşil çayıma bir kabuk tarçın attım öyle demledim onu içiyorum,akşama 4 kaşık ıspanak yemeği 2 parça ızgara tavuk göğsü yiyeceğim gece yatmadan önce bir fincan yeşil çay daha,bu arada sürekli su içmeyide ihmal etmiyorum önümde yarımlık şişem sürekli içiyorum sizler neler yapıyorsunuz diyetleriniz nasıl gidiyor,bu arada handeryacım tablo yine süper olmuş harika kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum lavitacım özellikle seni bravokaydirigubbakcemile5 vermeeyenlerde üzülmesin yavaş ama kalıcı olsun gerisi önemli değil

kızlar ben çıkıyorum. Eve gidiyorum. Girebilirsem görüşürüz. Giremezsem sabah 8.30 da mesai başlar. bu arada öğlen prinç lapası, bol lahana salatası limonlu-z.yağlı, 2 kaşık mantar çorbası içtim. akşam belli değil ama salata ağırlıklı yemeği düşünüyorum. Görüşürüz.

bende cıkıyorum yarın sabah gorusuruz..akşam ne yedıgımı sabah yazagım..bende bılmıyıorum ne yıyecegımı..sakın bırakmayın rejımı sıkı sıkı sarılın..ha gayret gıttı kılolar..

kizlar isin ciddiyetini artirmak, daha fazla motivasyon, birbirimizi kontrol edebilmek amacli yoklama listesi olusturalim diyoruz. Buna gore herkes gun icinde sabah oglen ve aksam yediklerini yazacak. Hergun gruba mutlaka katilcak. 2 hafta gruba katilmayanlar (mazereti olanlar haric) gruptan cikarilacak. Boylelikle bir cee diyip gidenleri de Handerya listede cikarmis olacak. Bu gun ici yoklamayi serradeniz gonullu kabul etti. Kontrolu o saglayacak. Kim gelmis kim gelememis gibisine. Sabahta dedigim gibi gaza basma zamani. Belki bazilarimiz kati bulacak bunu ama. Cok gevsedik. Son listede bunun gostergesi. (Istisnalar haric) Bu gevsemeye bende dahilim. Simdi oncelikle oylama yapalim. Handerya nin listesine gore kabul edilirse serradeniz yoklamaya baslayacak. Tekrar ediyorum onceden mazeret bildirenler haric genel bir yoklama olacak. Herkes birbirini kontrol edecek. Simdilik aklima gelenler bu kadar kizlar daha farkli fikri olan varsa kabulumuzdur. Gorusuruz..

kızlar gerçekten itiraf edeyim çok boşladım ben bu ara, şu işler başlamadan ne güzel gidiyordu oysa bu aralar çok ayakta kalıyorum halsiz kalıyorum ve çok acıkıyorum çok gevşedim çoookkkkkkkk ben 3 değil 6 öğün giricem artık sabah khvaltıya arkadaşıma gidicenm ama az yiyicem söz

handeryacım eline sağlık tablo güzel olmuş,ah birde o kilo verenleren olsaydım harika olacaktı.neyse cumaya inşallah.

canım çok güzel düşünmüşsün ama herkes hergün girebilirmi , gün içerisinde yediklerini inan öyle gün oluyor ki insan başını kaşıyacak vakit bulamıyor.

merhaba arkadaşlar..sanırım ilk defa diyetimi başarılı bi şekilde devam ettiricem..sayenizde..herkes yediğini buraya yazarsa süper olur.gün içinde kendimizi daha iyi frenleyebiliriz yazıcaz diye.evde tek başına diyet yapmak en zor şeydir.ama artık yalnız değiliz.hepimiz birbirimizi denetliycez.ve biliyoruz ki bu sıkıntıyı yaşayan başkaları da var.birbirimize destek olucaz.başarılar dliliyorum hepinize...

iyi geceler kızlarr..

ben geldim ama hemen çıkmam lazım.malum oğlum hasta öksürük bir türlü geçmiyor.onu uyutucam.

bugün yediklerimi yazayım bende.sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ve biraz peynir.öğle çok az faasulye yemeği ve küçük kase yoğurt.akşamda canım pek birşey istemedi.geçiştirdim.ama bu aralar dediğim gibi çok uykusuz kalıyorum.ara öğünler azıcık fazla kaçıyor.uyku düzene girse tam gaz devam.hem uykusuzluk hem açlık çekilmiyor vede kpssye hazırlan bayılacam vallahikafamçokkarıştı.ama sizlerin sayesinde bırakmaya hiç niyetim yok.:lepi: az girersemde gerçi her gece girmeye çalışıyorum ama listeden çıkarmayın please....

ceren güzel resim iyi akşamlar maşallah bu gün pek hareketli gecmiş takımımız bende ne derseniz uyarım

beni de alın aranıza:) 3 hafta önce doğum yaptım, tam 28 kilo aldım hamileliğimde(( 95le doğuma girdim, şimdi 86 kiloyum, dün eşim artık egzersiz yapmaya başlamalısın bence dedi!! yaza kadar kiloları vermeliyim ama emzirdiğim için diyet yapamıyorum, kocaman bir göbekle kaldım böyle(( dün eczaneye gitmiştim adam hamilemisiniz diye sordu!!! dışarı çıkmak bile istemiyorum... sütüm az mamayla takviye ediyorum, eşim son derece efendi, kibar, asla sesini yükseltmeyen, annesinin sürekli pohpohladığı biri.. ne güzel diyosunuz di mi? peki böyle birine biraz sesinizi yükselttiğinizde ne oluyo dersiniz, saatlerce suratını asıp tek kelime etmeden oturuyo, arada bir usulcacık 'hayatım bebeğimizin gaz damlasını verdin mi?' gibi bişey söleyip yine saatlerce susuyo... benim hiç mi sesimi yükseltme hakkım yok, inanın bağırmaktan bahsetmiyorum sadece sesimi yükseltmek...şuan çok sinirliyim, hala geçmedi sinirim!!! yazınca azalır belki dedim...

Canım hoşgeldin.. ama çok acele etme yeni doğum yapmışsın zaten vücudun şiştir zamanla kendi kendine şişin iner ve özellikle ilk reglinden sonra kilo verimin hızlanır..sen ssen ol sakın kendini üzme ,stres yapma sütünü etkiler,mama mümkün olduğunca vermemeye çalış ki sütün artsın veee sanırım lohusalık depresyonu yaşayan bi eşin var :)) Allah kolaylık versin canım ama şu sıralar en çok alttan alınması gereken kişi sensin bunu eşine de hatırlat bence.. Sakın süt artsın diye tatlıya düşme ( gerçi ben süt artsın diye değil vücudum istediği için tatlı manyağı oldum ve doğumdan sonra +5 kilo aldım ) Sadece ekmek ve tatlıyı azaltsan ,daha çok hareket etmeye çalışsan ve ekşam 7-8 den sonra yemesen zaten kilo verirsin hem sütünü de etkilememiş olur canım..Hayırlı olsun bu arada bebişin Allah size bağışlasın...

Kıslar çok tatlısınız yaaa...:roflol:Gevşedik valla doğru ben zaten hiç düzenli diyet yapamıyorum hep kaçamaklar var yani, zaten ne olursa onlardan olmuyo mu? Bence yaptığımız her kaçamağı yazalım buraya ve her kaçamak için bi ceza puanı olsun ve haftasonunda en çok puanı biriken listede utanç bi şekildekötükedihüso yer alsın nasıl fikir?? Belki azaltmış oluruz kaçamakları..
Arzucum sende hoş geldin ,cumaya yeni listeye eklerim yeni arkadaşları artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…