canım sana feda bitaneciğim valla beni frenlemezsen bu gurubun da üstüne çıkma olasılığım yüksek hemen kendimi bırakıyorum yaaaaa olmaz ki canımmm :)
kizlar isin ciddiyetini artirmak, daha fazla motivasyon, birbirimizi kontrol edebilmek amacli yoklama listesi olusturalim diyoruz. Buna gore herkes gun icinde sabah oglen ve aksam yediklerini yazacak. Hergun gruba mutlaka katilcak. 2 hafta gruba katilmayanlar (mazereti olanlar haric) gruptan cikarilacak. Boylelikle bir cee diyip gidenleri de Handerya listede cikarmis olacak. Bu gun ici yoklamayi serradeniz gonullu kabul etti. Kontrolu o saglayacak. Kim gelmis kim gelememis gibisine. Sabahta dedigim gibi gaza basma zamani. Belki bazilarimiz kati bulacak bunu ama. Cok gevsedik. Son listede bunun gostergesi. (Istisnalar haric) Bu gevsemeye bende dahilim. Simdi oncelikle oylama yapalim. Handerya nin listesine gore kabul edilirse serradeniz yoklamaya baslayacak. Tekrar ediyorum onceden mazeret bildirenler haric genel bir yoklama olacak. Herkes birbirini kontrol edecek. Simdilik aklima gelenler bu kadar kizlar daha farkli fikri olan varsa kabulumuzdur. Gorusuruz..
kizlar isin ciddiyetini artirmak, daha fazla motivasyon, birbirimizi kontrol edebilmek amacli yoklama listesi olusturalim diyoruz. Buna gore herkes gun icinde sabah oglen ve aksam yediklerini yazacak. Hergun gruba mutlaka katilcak. 2 hafta gruba katilmayanlar (mazereti olanlar haric) gruptan cikarilacak. Boylelikle bir cee diyip gidenleri de Handerya listede cikarmis olacak. Bu gun ici yoklamayi serradeniz gonullu kabul etti. Kontrolu o saglayacak. Kim gelmis kim gelememis gibisine. Sabahta dedigim gibi gaza basma zamani. Belki bazilarimiz kati bulacak bunu ama. Cok gevsedik. Son listede bunun gostergesi. (Istisnalar haric) Bu gevsemeye bende dahilim. Simdi oncelikle oylama yapalim. Handerya nin listesine gore kabul edilirse serradeniz yoklamaya baslayacak. Tekrar ediyorum onceden mazeret bildirenler haric genel bir yoklama olacak. Herkes birbirini kontrol edecek. Simdilik aklima gelenler bu kadar kizlar daha farkli fikri olan varsa kabulumuzdur. Gorusuruz..
beni de alın aranıza:) 3 hafta önce doğum yaptım, tam 28 kilo aldım hamileliğimde(( 95le doğuma girdim, şimdi 86 kiloyum, dün eşim artık egzersiz yapmaya başlamalısın bence dedi!! yaza kadar kiloları vermeliyim ama emzirdiğim için diyet yapamıyorum, kocaman bir göbekle kaldım böyle (( dün eczaneye gitmiştim adam hamilemisiniz diye sordu!!! dışarı çıkmak bile istemiyorum... sütüm az mamayla takviye ediyorum, eşim son derece efendi, kibar, asla sesini yükseltmeyen, annesinin sürekli pohpohladığı biri.. ne güzel diyosunuz di mi? peki böyle birine biraz sesinizi yükselttiğinizde ne oluyo dersiniz, saatlerce suratını asıp tek kelime etmeden oturuyo, arada bir usulcacık 'hayatım bebeğimizin gaz damlasını verdin mi?' gibi bişey söleyip yine saatlerce susuyo... benim hiç mi sesimi yükseltme hakkım yok, inanın bağırmaktan bahsetmiyorum sadece sesimi yükseltmek...şuan çok sinirliyim, hala geçmedi sinirim!!! yazınca azalır belki dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?