kızlar lapa diyetini soran bi arkadaş vardı hatırlamıyorum şimdi adını, ben pirinci yiyemedim de ince bulgurdan yaptım kısır gibi bol yeşillikle sadece limonla salça tuz yağ koymadan bir günde 1 kilo vermiştim ama gün boyu hiç tuz almadığım için baş ağrısı tansiyon düşüklüğü oldu bir gün dayanabildim ama ödeme birebir geliyor metabolizmayı hızlandırıyor yapabilen yapsın derim ben şimdi 15 günde bir yapmayı düşünüyorum
bulgur pirinçten daha yenilebilir ve daha düşük kalorilisositososit
lapa diyetini ben sormuştum fguler sağol canım cevabın için ben de bugün yapamadım zaten sabah eşimle kahvaltı yaptık lapa yemek gelmedi içimden 2 dilim light etimek peynir 2 zeytin yedim şimdi de zeytinyağlı pırasa yerim hafta sonu düzen bozuluyor, sanırım herkesin sorunu aynı ama hafta içi işi sıkı tutarsak telafi ederiz bence...
lapa diyetinide çarşamba denerim artık ince bulgurdan sonucu bildiririm.
sizler neler yapıyorsunuz yazın bakalım kızlar
gamzeli atlamışım hasta olduğunu geçmiş olsun canım...a.s.
neyse her işde bir hayır vardır, iştahın kesilir miden küçülür bu sayede:roflol:
şaka bir yana en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
hoşgeldin serayy hiç değilse hergün bir kere bu sayfaya uğra bak nasıl motive oluyorsun ben 3 yıldır veremedim doğum kilolarını daha doğrusu bir verdim bir aldım şimdi ikinciye niyetlendim hırs yaptım bu sefer 2 ayda 10 kilo hedefliyorum bakalım ne olucak ikinciden önce form tutmam lazım böyle hamile kalırsam yandım...
kızlarrr çok sinirliyim çokkk...dayanamadım koca bir kase aşure yedim yaaa...napıcam şimdi ben..iki saat spor yapsam anca ...offf offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?