80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bu gün fazla kaçırmadım,1500 adım da stepperimi yaptım,artık yatıcam iyi geceler...yarın giremeyebilirim,bir akrabamıza aşure yapacak yardıma gidicem,fazla yemem söz......

slm kızlar 84 kiloyum akupunktura baslamayı düşünorum.. izmirde bildgniz ucuz ve etkili biyer varmı?? bi akç yerde ankara kızılayda seansı 12 ytl die okudum.. ahh keske bulabilsem ole ucuz biyer..

günaydınlar herkese...diyetler ne alemde hanımlar herkes tam gaz devam mı ben pek yazamasam da fırsat buldukça okuyorum .kızlar hoodia kullananınız var mı?gerçekten işe yarıyomu merak ediyorum...

slm kızlar 84 kiloyum akupunktura baslamayı düşünorum.. izmirde bildgniz ucuz ve etkili biyer varmı?? bi akç yerde ankara kızılayda seansı 12 ytl die okudum.. ahh keske bulabilsem ole ucuz biyer..

slm ben gecen yaz denedim akupunktur ama sadece param gitti kilolar degil... her sey beyinde bitiyor zaten yemek yedikten 20 dakika sonra dogdugumuzu anliyormus beyin birde her doktorun tavsiyesi gibi bol bol yediklerimizi cignemek ne kadar cignersek o kadar cabuk migde eritiyo..a.s.

günaydın datlularım nasılsınız nasıl gidiyooo
bakalım bu gün hiç olmazsa ewde biraz yürüyüş yapıım diyorum
kızımdan dolayı dışarı çıkamıyorum bırakabileceğim kimsede yok
kolay gelsin arkadaşlar

günaydınlar herkese...diyetler ne alemde hanımlar herkes tam gaz devam mı ben pek yazamasam da fırsat buldukça okuyorum .kızlar hoodia kullananınız var mı?gerçekten işe yarıyomu merak ediyorum...

merhaba periza HOODİA' yı ilk defa senden duydum zayıflama hapı falan sanırım eğer öyle ise ben uzak dur derim. Reductil kullanmıştım ben tamam iştahı kesiyor kilo veriyosun ama bırakınca iştahın çok açılıyo kilolar hızla geri geliyor.

ooo nerde o kadar ucuz akupunktur, nereyi arasam 80 tl seansı diyor, ilk muayenede 100 tl oluyor. Yok paket program 10 seans 750 tl. Zaten ucuz etin yahniside yavan olur, faydası olacağı varsada olmaz.
Boğazımızı tutacağızzzzz başka yolu yok.

hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin inş... Bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

aminn canım,inşallahhhh...bugünkü mönümüde vereyim size;
sabah....1 kase çorba
öğlen.....1 kase çorba
ara........1 kase yoğurt
akşam...1 kase çorbaaa veya 1 bardak süt

ben de bugün kü mönümü vereyim kızlar

sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin
ara: 2 grisini 1 kuru kayısı
öğlen: zeytinyğlı pırasa, 3 köfte, yoğurt
ara: meyve yerim herhalde
akşam: peynirli salata yemeği düşünüyorum

bakalım inş. günüm istediğim gibi geçer bu yazdıklarım dışında bir şey yemem

siz de yazın fikir olsun arkadaşlar

gamzeli geçmiş olsun.ayrıca buğün herşey gönlünce gitsin.Allah hayırlı tarafından evlatlar nasip etsin.dualarım seninle.......bugün sabah peynir ekmek ve iki tatlı kaşığı kayısı reçeli yedim .ara menüde çok küçük bir kase fazla tatlı olmayan aşure yedim..öğlen yağsız diyet kısırla geçirecegim arada bir meyve akşamda yoğurt pırasa yemeyi düşünüyorum.....

Son düzenleme:

Gamzeli dualarımız seninle hiç umudunu kaybetme benim oğlumda tedaviyle oldu 10 yaşında tosunum...Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın..

geçmiş olsun canım bende baya oldum çatlatma iğnesi ama olmadı doktorumun dediği tek ş ey zayıflamam bu ay gidemedim doktora inşallah adet olursam yada olmasamda inşallah hamileyimdir gidecem doktora bende seksen kiloyum bakalım ne kadar zayıfladığım zaman bebek sahibi olabilecem :teytey:

merhaba kızlar...rabbim tüm bebek isteyenlere sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bebişler nasip etsin inşallah,sabredin kızlar birgün mutlaka emeklerinizin sabrınızın karşılığını alacaksınız..sevgilerimle....

nasıl gidiyor arkadaşlar ben de biraz önce tam buğday ekmeğinden beyaz peynirli kocaman bir sandviç yedim, salata yapmaya halim yoktu oğlum hasta ateşli onunla ilgileniyorum uffff çok yedim galiba klava:

Merhaba kizlar neler yaptiniz bakiim ben
sabah elma ve muz yedim
oglen salata
aksam somon buglama ve brokoli yedim ilerleyen saatlerde biseyler kacirmam insallah:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

sağol canım,inşallah hamilesindir..ben bu ay ilk defa iğne yaptırdım,hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz olurr....
bu arada kızlar az önce tartıldımmm şookk şookk şoookk 82 kilo çıktımmm :teytey::teytey: biliyorsunuz ki 3 gündür dişim şiş olduğu için hep sıvıyla beslenebildim.vücuttan su attırdı galiba..bu kadar ağrının mükafatını aldımmmm :))) sabah kalkar kalkmaz tekrar tartılıcam,bakalımm sonuç ne olacak..

ay canim insallah geri almazsin tebrik ediyorum seni ŞenizŞeniz

süpersin gamzeli devamı gelir inş. benimde mi dişim ağrısa CADIARZU pis boğazım kesilir belki kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…