kızlarrr çok sinirliyim çokkk...dayanamadım koca bir kase aşure yedim yaaa...napıcam şimdi ben..iki saat spor yapsam anca ...offf offf..
slm kızlar 84 kiloyum akupunktura baslamayı düşünorum.. izmirde bildgniz ucuz ve etkili biyer varmı?? bi akç yerde ankara kızılayda seansı 12 ytl die okudum.. ahh keske bulabilsem ole ucuz biyer..
günaydınlar herkese...diyetler ne alemde hanımlar herkes tam gaz devam mı ben pek yazamasam da fırsat buldukça okuyorum .kızlar hoodia kullananınız var mı?gerçekten işe yarıyomu merak ediyorum...
slm kızlar 84 kiloyum akupunktura baslamayı düşünorum.. izmirde bildgniz ucuz ve etkili biyer varmı?? bi akç yerde ankara kızılayda seansı 12 ytl die okudum.. ahh keske bulabilsem ole ucuz biyer..
hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin inş... Bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
çok teşekkür ederim canımm ..bugün biraz daha iyi sayılırım,çok fazla ağrı yapmıyo artık.ama hala ağzımı açamıyorum...bir de bebek için tedavi görüyorum ben ,bugün çatlatma iğnesi vurulacak.benim için dua edin kızlarr...
geçmiş olsun canım bende baya oldum çatlatma iğnesi ama olmadı doktorumun dediği tek ş ey zayıflamam bu ay gidemedim doktora inşallah adet olursam yada olmasamda inşallah hamileyimdir gidecem doktora bende seksen kiloyum bakalım ne kadar zayıfladığım zaman bebek sahibi olabilecem :teytey:çok teşekkür ederim canımm ..bugün biraz daha iyi sayılırım,çok fazla ağrı yapmıyo artık.ama hala ağzımı açamıyorum...bir de bebek için tedavi görüyorum ben ,bugün çatlatma iğnesi vurulacak.benim için dua edin kızlarr...
geçmiş olsun canım bende baya oldum çatlatma iğnesi ama olmadı doktorumun dediği tek ş ey zayıflamam bu ay gidemedim doktora inşallah adet olursam yada olmasamda inşallah hamileyimdir gidecem doktora bende seksen kiloyum bakalım ne kadar zayıfladığım zaman bebek sahibi olabilecem :teytey:
sağol canım,inşallah hamilesindir..ben bu ay ilk defa iğne yaptırdım,hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz olurr....
bu arada kızlar az önce tartıldımmm şookk şookk şoookk 82 kilo çıktımmm :teytey::teytey: biliyorsunuz ki 3 gündür dişim şiş olduğu için hep sıvıyla beslenebildim.vücuttan su attırdı galiba..bu kadar ağrının mükafatını aldımmmm :))) sabah kalkar kalkmaz tekrar tartılıcam,bakalımm sonuç ne olacak..
sağol canım,inşallah hamilesindir..ben bu ay ilk defa iğne yaptırdım,hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz olurr....
bu arada kızlar az önce tartıldımmm şookk şookk şoookk 82 kilo çıktımmm :teytey::teytey: biliyorsunuz ki 3 gündür dişim şiş olduğu için hep sıvıyla beslenebildim.vücuttan su attırdı galiba..bu kadar ağrının mükafatını aldımmmm :))) sabah kalkar kalkmaz tekrar tartılıcam,bakalımm sonuç ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?