80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tartıldımmm
bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:84.7
bu hafta:84.4
giden:300 gr
top.giden:5.5 kg
hedef:70
spor.1 gün leslie 1 mil

günaydın kızlar

ben tam olarak iyileşmeden bu seferde büyük oğlan hastalandı,çok öksürüyor.birde bilgisayayarın üstüne su döktü dana.umarım bozulmaz,şimdilik çalışıyor gibi..dün akşam güzel sohbet olmuş..
duyum öncelikle çok geçmiş olsun.çakmaya gelince kendi haline bırak,kıskanılmak iyidir
yeni gelen arkadşlar hoşgeldiniz.
hasta olan arkadşlara çok gçmiş olsun.toplu alıntı yapmayı beceremedim,atladığım varsa kusura bakmasın.
bugün bildirim günü umarım herkes güzel kilolar vermiştir.

canım bence hiç verememekten iyidir.umarım daha güzel kilolar verirsin

slm kızlar bıldırım yapıp kacıcam ev revıre döndü
dün söylemıstım kızlarım hasta dıye aksamda esımm fenalastı 9da uyumustu dedım oda grıp oluyo
gece 1de tıtreyerek uyandı üşüyorum dıye halbukı oda cook sıcak dedım eyvah atesi cıktı
ates 40.5 tıtrıyo sayıklıyo acıle götürcez taksı duragında taksı yook bızde sırket arabası var ama bende şoförlük yook
gece saat 2de arabayı kullansın dıye cagıracak yakınımız yook off cok kötü abılerım üst katta onlardada bendede ehlıyet var ama araba kullanmıyoruz cook kötü sırkeyle düşürdüm esımın atesını oda 38.5 a kadar düşürebıldım
sabahda işe gıtmedı uyuyyo sımdı ögleden sonra doktora gıtcez kızlar hala hasta
benımde bogazım agrıyo hafıf öksürük basladı ama hasta olma lüksüm yookkadın olmak ne zoor yaaa
neyse kafanızı şişirdım bıldırım yapıp cıkıyom
baslangıc 89
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.4
gıden 1.4 :)
toplam gıden 13.6
hedef 68 (şimdilik)
spor 4 saat yuruyus trambolın 100 mekık bu hafta yuruyusede fazla cıkamadım ama ıyı vermısım yınede

geçmiş olsun canımm.şu aralar salgın varmış akşam haberlerdede söyledi.şu ehliyetleri aldık ama araba kullanmaya cesaret edemediğimizden böyle kala kalıyoruz..allah kimseyi çaresiz bırakmasın

günaydın kızlar. ya ben size demiyommu çok kaynatmayın gözüm çıktı. gerçi herkes toplanmıştı gördüm ama bizimki bana ve leptopa ters ters bakınca direk kapatma tuşuna bastım. bildirim yapsammı ki. ya siz en iyisi beni atın bu topikten olsun bitsin. çok tersine gidiyom çooook. aman aman yemiyomda. bol bol su da içiyom. neyse utanarak bildirimimi yapıyom

başlangıç: 93.5
geçen hafta:86.5
bu hafta: 88
gelen: 1500
toplam giden: 5500
hedef: 80
spor:yok

sizce normalmi bu gelen kilo ya. ama karnım şişiyo sadece diğer yerlerim aynı. iki haftadır karnım bacaklarım fena sancılanıyo acaba adet olacam beceremiyom mu. onun şişmesimi bu. offf bilmiyom bildiğim tek şey bu durum hiç hoşuma gitmiyor. ama yinede çok çok yemicem. yenilmicem nefsime nasıl olsa alıyom deyipte. ama neyse irem vurmadan ben vurayım kendime

kilo 98.1

nerelere gideyim ben......
neyse bugun alisverise gideyim sonunda magazalar acik bugun... yumurta salata domates salatalik alayim...
dün gitcektim kapaliymis magazalar... 1ndede kapaliydi...

wuuuuuuuuuuuuuuu süper vermişsin Eylülcümmm tebriklerrr

tüm aileyede geçmiş olsun canım acil şifalar:2:

Günaydın kızlarrr

geçmiş olsun tüm topiğimdeki hasta arkadaşlar
hemencecik iyileşin emi

neyseki bugün daha iyiymişsin çok sevindim
teşekkürler canım

tşkler bitanemmm

Kilocuklar gidince aynı mağazaya yine git bitanemmmm herşeyi dene dene alma intikamını almış olursun

İyi dileklerin için çok tşkler canımcımmmm yeni yıl hepimizin dikelkerini gerçekleştirsin inş bende yeni yıla senin gibi hasta girenlerdenim benim hedefimde nisan 1 de 65 olmak hadi bakalım birlikte ulaşalım hedefimize

hmmmm merak ediyorum şu alkali tarzı beslenmeyiii suya karbonat atıyorsunuz sanırım ama detaylı incelemek lazımm duydunmu Özuşummm sır buymuş

bitanemmm öncelikle sadece kahve ile kavvaltı yapman çok yanlışşş naçizane sana tavsiyem eğer kilolarından kalıcı olarak kurtulmak istiyorsan lütfen kahvaltını atlama krallar gibi kahvaltı yap ama akşam çok hafif geçir bu tarz diyete başlaman çok yanlış

operasyonu baştan düzenle bence

günaydın kızlar hayırlı cumalar
tartılan yok mu:18::18::18::18:
birazdan tartılacam umarım kilo vermişimdir bunca dikkate

Günaydın tatlımmmm hayırlı cumalarrrr 300 gr gitmiş süper tatlımmm

yuppiiiiiii karatayı tama yapamasan bile işe yaradı bak beyazcanımmmm devam devam devammm

Günaydın canım geçmiş olsun oğluşuna acil şifalar inş

Günaydınnnn canımcımmm adet olamadığın için bu şişkinlik bence olduğun zaman hepsi gidecek sıkma canınııı sensiz olmaz bu topic nereyeee

Bende 89 kiloyum. Bende katılmak istiyorum aranıza.

Gel tatlım gelll başımızın üstünde yerin var hoşgeldinnn

kilo 98.1

nerelere gideyim ben......
neyse bugun alisverise gideyim sonunda magazalar acik bugun... yumurta salata domates salatalik alayim...
dün gitcektim kapaliymis magazalar... 1ndede kapaliydi...

İyi alışverişler bitanemmm kolay gelsin

bildirim
başlangıç.88
geçen hafta.78,4
bu hafta.78
giden.400 gr
toplam giden.10 kg
hedef 65
spor 3 saat koşu bandında yürüyüş 150 mekik 30 dk tiffany

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Uzun bir süredir malum motivasyonum yerle bir değil aksine yerin 7 kat dibinde
Bugün eşimle dışardayken uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduk ve artık sirkelenip kesinlikle bu kiloların bir çaresine bakmak zorunda olduğuma karar verdik
Sağ olsun eşim bu kez daha kararlı birşekilde bana destek olacağına söz verdi
Bundan sonra her haftasonu mutlaka çocuklarıda alıp yürüşe gideceğiz hatta haftaiçide fırsat buldukça iki günde bir de olsa çocukları gerekirse anneme bırakıp yürüyeceğiz sahile inip

İkinci bir emre kadar diyet kelimesini lugatından çıkartıyorsun dedi eşim haklıda çünkü gerçekten diyet kelimesi bile beni germeye yetiyor Annem bile geçen gün aynı şeyi söyledi ; Ailecek inanılmaz gerginsiniz kızım az rahat olsana diye Herkes gerginliğimin kilo veremememden geldiğinin farkında :26:
Biliyorsunuz bir ara Ameliyata bile niyetlendim ama komplikasyonlarını iyice araştırınca vazgeçtim
Açıkcası gidip Genel Cerrahla bile görüştüm bana herşeyi ayrıntılarıyla anlatınca zaten kesinlikle olmayacağıma emin oldum sonuçta ömrümün sonuna kadar hiç birşekilde zevkle bir kerede olsa yemek yiyemiyeceksem ne o riske gireyim dimi ama

Bir müddet kendimi eşimin himayesine alıyorum Kafamı toplayıp kararlı birşekilde sağlıklı beslenmeye odaklanacağım Glukofen içmeyi kesmiştim yarından itibaren onada tekrar başlıyorum
Sırf zevk için her gün ip atlayacağım çocukluğuma az geri döneyim hem spor sayılır
Geçenlerde annem TVde bir doktoru izlemiş; o doktor demişki stres kesinlikle metabolizmayı durma noktasına getirir eğer biri zayıflamak istiyorsa önce bir rahatlasın ve tamamen rahat birşekilde sağlıklı beslenmeye başlarsa o kişi daha çabuk kilo verdiğini görecektir demiş
Benimde hep söylediğim birşeydi ama onaylanmış oldu

Tabiki yine buralarda olucağım sohbet etmek için ama bir hafta en azından bildirim yapmayı düşünmüyorum biraz kendime gelirim nasılsa bir haftada ondan sonra bomba gibi sahalara dönerim inşallah

Bende 89 kiloyum. Bende katılmak istiyorum aranıza.

Aramıza hoşgeldin bu arada
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz

wuuuuuuuuuuuuuuu süper vermişsin Eylülcümmm tebriklerrr

tüm aileyede geçmiş olsun canım acil şifalar:2:

sagol canım darısı basına evet valla bugun reglımın 4.gunu bukadar vermeyı beklemıyodum ustelık sıgara böreği yagsızda olsa makarna falan kacamakda yapmıstım bu hafta bıde yuruyusu az yaptım ama yınede allaha şükür ıyı vermısım hevesım kırılmadı:)
bu arada alkalı su olayını bende aylardır yapıyorum belkı banada faydası oluyodur
2tane 1.5lıtrelık pet şişemvar onları doldurup herbırıne 1tatlı kaşiği karbonat atıyorum
ama eczaneden alıyorum ıngılız karbonatı diye satılıyo 3 lıra bıle degıl 1 kutusu ucuzda bişey yani
sonra o suları ufak cam sişemvar ona doldurarak bıtırıyorum yatana kadar ama 1lıtrede faazladan ıcmeye calısıyorum
suyu cook içtiğim dönemlerde daha rahat kılo verıyorum bunu farkettım zaten alkali suyu enaz 3lıtre içmek lazımmıs
gül kaynak diye aratın goglede baya bılgi edinirsiniz.ılk basta tadı tuhaf gelıyo şifa nıyetıne dıye zorlayınca kendını sonra alısıyo ınsan
ben memnunum valla herkesede tavsıye ederım ahmet marankı bıle tavsıye edıyo ben o adamın dedıklerıne cook ınanıyorum
bıde su kefır olayına baslayabılsem ıyı olcak ama beceremıyorum bır türlü

geçmiş olsun canımm.şu aralar salgın varmış akşam haberlerdede söyledi.şu ehliyetleri aldık ama araba kullanmaya cesaret edemediğimizden böyle kala kalıyoruz..allah kimseyi çaresiz bırakmasın

amin canım cook sagol hakkatten cook zor caresızlık rabbım muhtac etmesın hıc bırımızı
sen sırkelı sarımsagı hergun içiyormusun nasıl gıdıyoo
ben korkuyorum denemeye bıdaha ama yarın denemeye karar verdım 1 tatlı kasıgı olarak bakalım

evet ama sadece sabahlrı düzenli içiyorum aklıma gelrse akşamda içiyorum..unutuyorum öğlen iççmeyi..bir dahadene istersen 1 tatlı kaşığı işallah dokunmaz midene

ayyüzlümmmmmm, benim de aynen senin gibi. incelen yerlerim aynı ölçüde, ama kiloluyken bile olmayan göbeğim almış başını gidiyor. bu iyi bişi aslında. kolay inecek anlamına geliyordur inşallah :)))

canım geçmiş olsun , ALLAH cümle hastalara acil şifalar versin , benimde bir kaç gündür boğazım çok fena , dün gece öksürükten ,gıcık tutmasından uyutmadı resmen , bugünde artık bitkilerle geçiştircem , inşallah hasta olmam . . .

ve maaşalah çok güzel kilo vermişsin bu hafta, benimde diyet olayım gayet güzel sonuçlar verdi ama ben yarın yapıcam kilo bildirimimi bugünde sporum var ve bakalım bugünden az mı çıkıcam yarın baskülde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…