- 7 Mart 2011
- 7.384
- 8.063
- 398
- 36
günaydın hayırlı cumalarrr
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.79.1
bu hafta.79
giden.100 gr
toplam giden.7 kğ
hedef 65
spor yok
bunada şükür diyorum.100 gr insan sevinirmi,EVETTTT aylRDIR yerinde sayan ve son haftalarda sürekli artıda olan birisi sevinir.. .
işallah bu hafta en azından 300 gr veririm...:26:
canım bence hiç verememekten iyidir.umarım daha güzel kilolar verirsin
slm kızlar bıldırım yapıp kacıcam ev revıre döndü
dün söylemıstım kızlarım hasta dıye aksamda esımm fenalastı 9da uyumustu dedım oda grıp oluyo
gece 1de tıtreyerek uyandı üşüyorum dıye halbukı oda cook sıcak dedım eyvah atesi cıktı
ates 40.5 tıtrıyo sayıklıyo acıle götürcez taksı duragında taksı yook bızde sırket arabası var ama bende şoförlük yook
gece saat 2de arabayı kullansın dıye cagıracak yakınımız yook off cok kötü abılerım üst katta onlardada bendede ehlıyet var ama araba kullanmıyoruz cook kötü sırkeyle düşürdüm esımın atesını oda 38.5 a kadar düşürebıldım
sabahda işe gıtmedı uyuyyo sımdı ögleden sonra doktora gıtcez kızlar hala hasta
benımde bogazım agrıyo hafıf öksürük basladı ama hasta olma lüksüm yookkadın olmak ne zoor yaaa
neyse kafanızı şişirdım bıldırım yapıp cıkıyom
baslangıc 89
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.4
gıden 1.4 :)
toplam gıden 13.6
hedef 68 (şimdilik)
spor 4 saat yuruyus trambolın 100 mekık bu hafta yuruyusede fazla cıkamadım ama ıyı vermısım yınede
slm kızlar bıldırım yapıp kacıcam ev revıre döndü
dün söylemıstım kızlarım hasta dıye aksamda esımm fenalastı 9da uyumustu dedım oda grıp oluyo
gece 1de tıtreyerek uyandı üşüyorum dıye halbukı oda cook sıcak dedım eyvah atesi cıktı
ates 40.5 tıtrıyo sayıklıyo acıle götürcez taksı duragında taksı yook bızde sırket arabası var ama bende şoförlük yook
gece saat 2de arabayı kullansın dıye cagıracak yakınımız yook off cok kötü abılerım üst katta onlardada bendede ehlıyet var ama araba kullanmıyoruz cook kötü sırkeyle düşürdüm esımın atesını oda 38.5 a kadar düşürebıldım
benımde bogazım agrıyo hafıf öksürük basladı ama hasta olma lüksüm yookkadın olmak ne zoor yaaa
baslangıc 89
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.4
toplam gıden 13.6
hedef 68 (şimdilik)
spor 4 saat yuruyus trambolın 100 mekık bu hafta yuruyusede fazla cıkamadım ama ıyı vermısım yınede
geçmiş olsun tüm topiğimdeki hasta arkadaşlar
hemencecik iyileşin emi
neyseki bugün daha iyiymişsin çok sevindim
teşekkürler canım
Neyse uyumayı diyecem uyku tutmuyor bugün bir mağazadan hırka almak istedim içeri girince adam önce hoş geldiniz dedi sonra neye bakmışsınız diye sordu bende hırka almak istmyrum deyince sitemi sordu bendeevet dedim adamda size uyan bi ürünümüz yok dedi sonrao zaman dünya başıma yıkıldı çok mutsuzum....
Ay sonunda bi saattir eski yorumları okuyodum bişey kaçırmamak için. Bu arada yeni yıl hepimize huzur, mutluluk, sevgi, aşk, sağlık, rızkımıza bereket getirsin inşallah..
Bi kaç gündür kayıplardayım yeni yıla hasta girenlerdenim malesef ne planlarım vardı oysa hayırlısı bu seneyi de evde hasta hasta geçirdim..ama hasta hasta ikinci gün gezmeye gittim uslanmam ben yada biz eşimde hastakesin oğlumuzda bize çekecek dicem çekmiş zaten çok şükür sokakta yatsak yatağını aramaz ki henüz 2 yaşında daha
Bugün daha iyiyim ve kendime bi hedef koydum benim ve eşimin doğum günü Mayıs ayında aramızda bi gün var (ama yıl farkı var tabi) o güne kadar 65 kilo olcam inşallah ( aslında 60 istiyorum da önce fazlayı verim de gerisine Allah Kerim ) bide hamiş kalma durumum olursa nasıl olur kestiremiyorum.. Neyse dönelim konumuza ben Nisan ayının sonuna kadar zayıflayıp, eşimle ortak doğum günü yapcam müzikli falan ( müzİkli dediğimde laptop falan ordan ) tanıdıkları çağırıp gönlümce eğlenmek istiyorum. Ne zamandır doğum günü kutlamıyorum. Eşim hediye alır öyle geçerdi. Yada oğluşumu bi tanıdığa bırakıp eşimle hem yemek hem de canlı müzik olan bi yere gitmek istiyorum. Malesef Türkçe değil ama olsun müzik olsunda :)) anlıcağınız her iki durumda da ben eski fıstık halime dönmek istiyorum :)) Nisan ayının sonuna kadar... İnşallah güzel bi şekilde istikrarlı olurum, oluruz tüm arkadaşlar... Eşimde kilolu ama ben yinede kilo vermek istiyorum..
Bu arada bebiş yüzünden bir cümle yazıp çıkıyorum..
Bu aralar zencefilli çaya taktım, koleksiyon yapıyorum dense yeridir :) limonlu zencefilli, mürver çiçeği ile zencefilli, Elmalı zencefilli, sade zencefilli, Yasemin çayı, yeşil çay, papatya çayı, meyve çayı, e normal siyah çay.. Ben baya koleksiyon yapmışım :)) ama içiyorum baya sardım bunlara.. Bu hafta listeye giremedim ama düzenli paylaşım sonucu olcam inşallah herkese iyi geceler canlar.. İnşallah yarından itibaren düzenli olcam.. Bi de şu grip geçse tam olarak rahat edicem inşallah.. Iyi geceler tatlı rüyalar ...
hehe, söyliyim şekerim. ara sıra kocaman kaçaklar yapsam da alkali beslenme çoooook yavaş bir hızla olsa da tamamen yağdan kilo verdiriyor. şu an yine alkali beslenmeye çalışıcam, ama önceliğim hızlı ve sağlıklı kilo vermek. ah ah. ben 100 kilodan 89'a düştüm. hatta 84.5 idi ama ah ah(( ama inceldiğim bölgeler hala ince. sadece karnım şiş ve onu da bir haftada eritmeyi düşünüyorum. bi de pms'ler, regl sendromları. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)
alkali beslenme sırrı. tam olarak beslenemesek bile yağdan kalıcı kalıcı götürüyor alkali.
kızlar, ben dün çok büyük bir şok yaşadım. şimdiye kadar hep kiloluydum ama hiç kilo almamıştım. hehe böyle söyleyince komik oldu :) ama şöyle ki, kocaman kaçamaklarım yüzünden çok yavaş olsa da hep kilo veriyordum. inceliyordum. 46-48 bedenden 42 bedene düştüm. hatta lcw'nin kalıpları geniş olduğu için 40'a bile giriyordum :) 176 cm boy, ideal kilo 75. 84.5'e düşmüştüm. ama bir haftada 89 oldum. bu bende şok etkisi yaptı ve dün bu depresiflikle kusana kadar yedim. buna duyusal yeme bozukluğu diyorlar. hayır hayatımda aşk da var, ailem de iyi, işim de var. ne oluyosa, içimde ne saklıyosam artık. kızlar BEDENİMİZ ÇÖP TENEKESİ DEĞİL.
ah ah. işte ben de bu sabah 6 da kalktım. kahvaltım sabah duble türk kahvesi, tabii ki sade ve yarım litre elma sirkeli su. vücudu alkali tutar. kahve iştahı dengeler. tüm gün de siyah çay içicem. iştah dengelensin. midem çok şükür sağlam. ara ara boş zamanlarda giricem foruma, desteklerinizi bekliyorum kızlar. ocağın sonunda tam 26 oluyorum. şu 5 kilo ödem falan fıstık olduğu için bir haftada gider diye düşünüyorum. hedefim 29 ocakta en az 82 rakamını görmek. eh bi 79 fena olmaz ama gerçekçi olmak lazım :)))
hepinizi çooooook öpüyorum. bedenimiz çöp tenekesi değiliz ve kendimize baktığımızda, kalbimizi temiz tuttuğumuzda hepimiz fıstık gibiyiz :)
uyandım: 06.17
kahvaltım: 06.57 - sade duble türk kahvesi, yarım litre elma sirkeli su (sirke miktarı: içebileceğim kadar :))
devam edecek... :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar
tartılan yok mu:18::18::18::18:
birazdan tartılacam umarım kilo vermişimdir bunca dikkate
günaydın hayırlı cumalarrr
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.79.1
bu hafta.79
giden.100 gr
toplam giden.7 kğ
hedef 65
spor yok
bunada şükür diyorum.100 gr insan sevinirmi,EVETTTT aylRDIR yerinde sayan ve son haftalarda sürekli artıda olan birisi sevinir.. .
işallah bu hafta en azından 300 gr veririm...:26:
günaydın kızlar
ben tam olarak iyileşmeden bu seferde büyük oğlan hastalandı,çok öksürüyor.birde bilgisayayarın üstüne su döktü dana.umarım bozulmaz,şimdilik çalışıyor gibi..dün akşam güzel sohbet olmuş..
duyum öncelikle çok geçmiş olsun.çakmaya gelince kendi haline bırak,kıskanılmak iyidir
yeni gelen arkadşlar hoşgeldiniz.
hasta olan arkadşlara çok gçmiş olsun.toplu alıntı yapmayı beceremedim,atladığım varsa kusura bakmasın.
bugün bildirim günü umarım herkes güzel kilolar vermiştir.
günaydın kızlar. ya ben size demiyommu çok kaynatmayın gözüm çıktı. gerçi herkes toplanmıştı gördüm ama bizimki bana ve leptopa ters ters bakınca direk kapatma tuşuna bastım. bildirim yapsammı ki. ya siz en iyisi beni atın bu topikten olsun bitsin. çok tersine gidiyom çooook. aman aman yemiyomda. bol bol su da içiyom. neyse utanarak bildirimimi yapıyom
başlangıç: 93.5
geçen hafta:86.5
bu hafta: 88
gelen: 1500
toplam giden: 5500
hedef: 80
spor:yok
sizce normalmi bu gelen kilo ya. ama karnım şişiyo sadece diğer yerlerim aynı. iki haftadır karnım bacaklarım fena sancılanıyo acaba adet olacam beceremiyom mu. onun şişmesimi bu. offf bilmiyom bildiğim tek şey bu durum hiç hoşuma gitmiyor. ama yinede çok çok yemicem. yenilmicem nefsime nasıl olsa alıyom deyipte. ama neyse irem vurmadan ben vurayım kendime
Bende 89 kiloyum. Bende katılmak istiyorum aranıza.
kilo 98.1
nerelere gideyim ben......
neyse bugun alisverise gideyim sonunda magazalar acik bugun... yumurta salata domates salatalik alayim...
dün gitcektim kapaliymis magazalar... 1ndede kapaliydi...
wuuuuuuuuuuuuuuu süper vermişsin Eylülcümmm tebriklerrr
tüm aileyede geçmiş olsun canım acil şifalar:2:
geçmiş olsun canımm.şu aralar salgın varmış akşam haberlerdede söyledi.şu ehliyetleri aldık ama araba kullanmaya cesaret edemediğimizden böyle kala kalıyoruz..allah kimseyi çaresiz bırakmasın
amin canım cook sagol hakkatten cook zor caresızlık rabbım muhtac etmesın hıc bırımızı
sen sırkelı sarımsagı hergun içiyormusun nasıl gıdıyoo
ben korkuyorum denemeye bıdaha ama yarın denemeye karar verdım 1 tatlı kasıgı olarak bakalım
günaydın kızlar. ya ben size demiyommu çok kaynatmayın gözüm çıktı. gerçi herkes toplanmıştı gördüm ama bizimki bana ve leptopa ters ters bakınca direk kapatma tuşuna bastım. bildirim yapsammı ki. ya siz en iyisi beni atın bu topikten olsun bitsin. çok tersine gidiyom çooook. aman aman yemiyomda. bol bol su da içiyom. neyse utanarak bildirimimi yapıyom
başlangıç: 93.5
geçen hafta:86.5
bu hafta: 88
gelen: 1500
toplam giden: 5500
hedef: 80
spor:yok
sizce normalmi bu gelen kilo ya. ama karnım şişiyo sadece diğer yerlerim aynı. iki haftadır karnım bacaklarım fena sancılanıyo acaba adet olacam beceremiyom mu. onun şişmesimi bu. offf bilmiyom bildiğim tek şey bu durum hiç hoşuma gitmiyor. ama yinede çok çok yemicem. yenilmicem nefsime nasıl olsa alıyom deyipte. ama neyse irem vurmadan ben vurayım kendime
canım geçmiş olsun , ALLAH cümle hastalara acil şifalar versin , benimde bir kaç gündür boğazım çok fena , dün gece öksürükten ,gıcık tutmasından uyutmadı resmen , bugünde artık bitkilerle geçiştircem , inşallah hasta olmam . . .slm kızlar bıldırım yapıp kacıcam ev revıre döndü
baslangıc 89
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.4
toplam gıden 13.6
hedef 68 (şimdilik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?