80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlımmmmmm, kahvaltı benim için olmazsa olmaz, ama bu son bir hafta çok şımardım ve tartıda 4 kilo fazla gördüm inanabiliyor musun. bir haftada hem de!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bunun üzerine bir nevi şok diyet uyguluyorum. bu sadece bir kaç gün sürer. hatta bu akşamı da en hafifinden atlattım mı yarın cevizli, peynirli, söğüşlü kahvaltıma geri dönerim. evde domates yok ama napalım :) adi poğaça ve börek. ki çok düşkün de değilimdir, duygusal yeme bozukluğu illetine sahibim. tamamen duygusal :))))))

ben karbonatlı su içmiyorum. ödem yapıyor bende. ayşegül çoruhlu'nun kitaplarını tavsiye ederim. uygulamak kolay olsa en mükemmel diyet şekli o. ayrıca gençleştirip dinçleştiriyor.

12.07'de 3 küçük tuzlu kurabiye yedim. 300 kalori saysak.
en geç 17.00'da da yumurtalı ıspanak yiyeceğim. ekmek yok, başka bir şey yok. toplam 1000 kalori dersek bu günlük vicdanım rahat olabilir. kendime bi çizelge hazırlayacağım inşallah.

burada ne güzel löp löp etler verilmiş, fıstık gibi olunmuş. BEDENİM ÇÖP TENEKESİ DEĞİL!!!!!!!!! kendi kendime bağırıyorum :)

sabah 89.1 oturup ağlayacaktım.
saat 15.30'a kadar yarım litre sirkeli su, sade duble fincan türk kahvesi, 3 adet tuzlu kurabiye yedim. kurabiyeler minicikti ama yine de toplam 300 kalori sayıyorum kendilerini. şimdide sade duble fincan türk kahvesi içiyorum. iştahı dengeleyip seratonin salgılatsın diye. sonra gene sirkeli su içeceğim. ama biraz abartıp sirkesini çok koymuşum. içerken zorlandım

yumurtalı ıspanak pişirdim akşam için. ev arkadaşımı bekliyorum. en geç 17.00'da yemek yiyip tüm akşamı da su içerek geçireceğim. saat 20.00 gibi bir form çayı içerim. işi bu kadar sıkı tutmamın sebebi şu bir haftanın acısını çıkartmak. yoksa kahvaltısını asla olmaz. hatta akşam yemeğini feda ederim ama kahvaltıyı asla. ancak ev arkadaşım kendisi ile yemek yememi istiyor. o yüzden akşama kaydırıyorum öğleni fülan.

bu arada eve geldiğim de 88.1 idim. karnım acaip şiş. pms şişkinliği ve sindirim problemi var. p.tesiye kadar 86 olurum kesin de, kilolar çok sadık, azıcık kendini kaybet seni hiç yalnız bırakmıyorlar

bi de kızlar, hiç kaçamak yapmasam ve kendimi günde 1000 kaloriye ayarlasam her gün düzenli olarak 300 gr verebilir miyim? her gün düzenli olmasa da bir gün 100 öbür gün 400 ya da 200 200 olur mu? kafam çok karışık, soruyu bile soramadım :)))))))))))

çok geçmiş olsun.bu seneki salgın çok beter.aile hekimi domuz gribi diyor,herkes hasta:18: tebrik ederim çokgüzel vermişsin canım.

arkadaşlarım lütfen mesajlara toplu cevap vermeyi anlatırmısınız bana,tek tek olmuyor valla

canım sağ alt köşede alıntı i,le cevapla butonunun yanında minicik tv ye benzer bi kutucuk var, yorum yapmak istediğin kişilerin yazılarının altındaki o kutucuğu işaretle ve en son konuya cevap ver kısmına tıkla hepsi karşına gelicek

İyi dileklerin için çok tşkler canımcımmmm yeni yıl hepimizin dikelkerini gerçekleştirsin inş bende yeni yıla senin gibi hasta girenlerdenim benim hedefimde nisan 1 de 65 olmak hadi bakalım birlikte ulaşalım hedefimize:

Ay inşallah canım ya dün çok güzel bi bulgur pilavı yapmıştım. Kendime eski zamanlardaki gibi iki büyük kevgir koydum. Gözüm o kadar aç ki yediğim zaman önce bi bardak ayran içtim bol salata ekledim bulgura öyle yedim ve haliyle ben sadece 1 kevgiri yiyebildim diğer yarısı aynen geri döndü çok mutluyum diğer yarıyı yemediğim için
Amacım o bir kevgiri de yarıya bölebilmek inşallah .. Yani bendeki değişimi anlatmaya çalıştım inşallah anlamışsındır ben bundan bile mutlu oldum. Nisan ayına ne kaldı ki valla o kadar çabuk geçiyor ki şu zaman yetişemiyosun bile inşallah güzel olcak herşey bizim için..

Bende öğrenmiş oldum o kutucuğun ne işe yaradığını :))

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim ekmek

Ara: ( bugun öğle yemeği yiyemedim)
2 küçük mandalina

Akşam: ( bugun 5 te yedim )
3 kaşık bulgur pilavı
Çok az salata
1 bardak ayran

Gün içinde 2 bardak zencefilli çaylardan içtim ama sorunum şu ki bitki çayı içtiğim zamanlar su içermiyorum susamıyorum buna çözüm bulmam gerek acilen 1 saat yürüyüş yaptım mekik çektim

canımsen istanbuldasın ve ameliyatdüşüneceğine acaba akapunktur gibi bişeler mi düşünsen. orda bu tür imkanlar daha fazla. hem psikolojine de iyi gelir sakinleştirir.
ayyüzlümmmmmm, benim de aynen senin gibi. incelen yerlerim aynı ölçüde, ama kiloluyken bile olmayan göbeğim almış başını gidiyor. bu iyi bişi aslında. kolay inecek anlamına geliyordur inşallah :)))
canım benim göbiş adet meselesi yüzünden büyüyo galiba. ben yeni doğum yaptım sanırım 55 gün falan oldu. onun etkisi çok kendimi hala tam toparlayamadım. gerçi allah veriyo cezamı o kadar hava attım kızlara doğumdan sonra patır patır gitti kilolar diye. allahta o kadar sevinirmisin al sana dedi.
Tiffany ne anlamadım da :)
canım bi egzersiz ismi. bi abla yaptırıyo. güzel yorucu benim beceremediğim becerebilenlere gıpta ile baktığım bi egzersiz.

herkeslere iyi akşamlar kızlar çok şükür biraz daha toparlanmış ama kilo almış bir şekilde döndüm yeniden hayata neyse canım sağolsun şu kafamı bi adapte edebilsem çok şey olacak ama toprlayamyrm bi türlü ndense ama inş toparlanacam ve bir zamanlar 70 e kadar gelip de göremediğim 60 lı sayıları görecem inş ve mahalle baskısı var fena halde üstümde 2. çocuk için eğer hamile kalırsamda 65 te kalmalıyım kendime bu yönde bi hedef koymayı düşünyrm mart gibi yani üç ay içinde 10 kilo verebilsem nisan mayıs gibi tam 65 i bulsam diyrm haziranda hamile kalabilrim istediğimden değil sadece kızım yalnız kalmasın üzerimdeki baskı bu yönde değiştirdi fikrimi en mantıklı gelen cümlede size bişey olursa kızının kimsesi olmayacak cümlesiydi.haklılar galiba kızıma bu eziyeti yapmaya hakkım yok ve bir kız kardeşi daha olsun istyrm bunun için önce zayıflamam lazım net kararlıyım şuan itibariyle kararı verdim yarınada elma sirkeli sarımsak turşu hazr inş mideme dokunmazda bana yardımcı olur dua edin kızlar yarın karatayla yola devam edcem inş kaldığım yerden şimdi bide bildirimimi yapayımda üzerimden ağırlığı kalksın

başlangıç:77
geçen hafta:76
bu hafta:76.5
gelen:0.5
hedef:65
top giden:0.5
spor yok yeme bol bol var

hayatdiyetstres arkadaşım hoş geldin ama senin rumuzun bilem beni strese sokmaya yetiyo daha umut vari bi isim alaydınya kendine

hayatdiyetstres arkadaşım hoş geldin ama senin rumuzun bilem beni strese sokmaya yetiyo daha umut vari bi isim alaydınya kendine

ehehe hoşbulduk :) stres insanı hayatta tutan şey ama dozu önemli. valla alırken bu kadarını düşünmemiştim, diyetle barışmaya çalışıyorum :) hayatı zorluklarıyla sevmek lazım sanki kuzucum :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrr
ne güzel bir çok arkadaş güzel güzel kilolarını vermiş darısı veremeyen kızların başına

kolay gelsin arkadaşımm,.sabahdan beri sirke içe içe için dışın turşu oldu..sürekli sirkke içmek işe yarıyormu seninle üzerinde görücez .sen bilirsin tabii ama bu kadar aç kalman doğrumu acaba.:26:..
aklıma geldi şimdi burda kızlarla beraber ayran kürü yapmıştık 3 gün ve çok işe yaramıştı.madem bir andaaldın kiloyu ve şok diyetyapmak istiyorsun en azından ayran diyetini yap.hem 3 günde güzel kilo veriyorsun hem aç kalmıyorsun hemde vücudun halsiz kalmıyor...tabi karar senin benimki küçük bir tavsiye

canım çok sağol

Bende öğrenmiş oldum o kutucuğun ne işe yaradığını :))

valla bende büyük dertten kurtuldum

çok geçmiş olsun.bu seneki salgın çok beter.aile hekimi domuz gribi diyor,herkes hasta:18: tebrik ederim çokgüzel vermişsin canım.

sagolun kızlar darısı basınıza ınsallah sız bendende cok verırsınız
ama ısteyınce oluyo ben 16kasımda kafamda bıtırdım dedım böyle olmıycak dıyet sart yuruyuste düzenlı olacak
bır baktım oluyomus ben hıc dıyet yapamam sanırdım ama yapıyorum ınsan alısıyo az yemeye sporda olunca tadından yenmıyo:)
16 kasımda 84.5 ile basladım daha 1.5 ay oldu 75.4 gördüm bence cook iyi bence saglıklıda beslenıyorum öyle şok dıyet falan yapmıyorum.arada yuruyus arada yedıklerıme dıkkat ederek 1.5 senede 10kılo verıp 84.5 olmustum sımdı işi hızlandırdım
hedef 1 hazıran ve 60kılo bakalım hayırlısı eger zayıflarsam bende 3.bebek düşünüyorum darısı hepimizin basına

iki fincan sade türk kahvesi
3 kupa demli çay (demsiz içemiyorum)
2.5 litre elma sirkeli su (sirkesi içebileceğim kıvamda)
yumurtalı ıspanak
3 küçük tuzlu kurbiye
6 adet ceviz
1 yeşil elma.
2 poşet form çayı.

duygusal yeme bozukluğu açısından günü değerlendirme:

sanırım kendimi mutsuz hissediyorum ve mutsuz hissettikçe daha çok yemek yiyorum. yedikçe pişman oluyorum. bugün kendimle cedelleştim. kahve, çay ve su iştahımı kesiyor ama fiziksel iştahımı. zorlandım ama kötü bi gün değildi. regl sancılarım başladı bi de. bu yüzden mutsuzum belki.

03.01.2014 menü
sabah:1,5 yumurta,1kk.peynir,5 zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği,çay
ara:sütlü şekersiz kahve,elma
1 kase karabuğday,yoğurt
ara:yerfıstığı
akşam:1 tabak karnabahar yemeği
salata,2 dilim ekmek
sütlü kahve,1 mandalina,1 dilim ıslak kek(evde yapılmış)

hapır hupur yeşil elma yiyip üzerine yarım litre su içince çok tok hissediyor insan kendini. tavsiye ederimmmmmmmmmmmm :)

bu arada yarın alışverişe çıkacağım, tavsiye ettiğiniz sağlıklı, tok tutan yiyecekler var mı?

nabersiniz ay ben ölüyorum yorgunluktan..Sabah kizi eeg ye götürdüm geldi 1 Saat Kadar uyudum kalktim Saat 14 de kahvalti yapip yaklasik 16 ya Kadar yatakodasini temizledim..allahim öldüm öldüm...dolaplar bosaldi katlanip yerlesti..utuler yapildi cekmeceler düzüldü süpürüldü silindi derken aksam oldu..baktim herifin surati yerleri süpürüyor...amaaan senin suratini cekecegime caysida indirimlere bakarim diyerek ciktim yürüyerek carsiya gittim...

eve 5 dakika kala bir dolu firtinasina yakalandimki sormayin..ay o minnacik dolu taneleri ne kadarda cok acitiyormus insanin canini....
neyse geldim yedim ictim sizle basbasayiz..bu gece duruma bakilirsa uzun uzun muhabbet bizi bekliyor..herif kendini yatakodasina kapatmis görünüyor.. sessiz kavga diye buna diyorlar herhalde..yok yani konunun ne oldugunu bilsem gam yemiyecegimde bende anlamadimki bu adamin derdi ne:44::44::44::44::44::44: neeeyse hiiic kapris cekecek halim yok...no sitres no Vitamin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…