Günaydın kızlarrr
tşkler bitanemmm
Kilocuklar gidince aynı mağazaya yine git bitanemmmm herşeyi dene dene alma intikamını almış olursun
İyi dileklerin için çok tşkler canımcımmmm yeni yıl hepimizin dikelkerini gerçekleştirsin inş bende yeni yıla senin gibi hasta girenlerdenim benim hedefimde nisan 1 de 65 olmak hadi bakalım birlikte ulaşalım hedefimize
hmmmm merak ediyorum şu alkali tarzı beslenmeyiii suya karbonat atıyorsunuz sanırım ama detaylı incelemek lazımm duydunmu Özuşummm sır buymuş
bitanemmm öncelikle sadece kahve ile kavvaltı yapman çok yanlışşş naçizane sana tavsiyem eğer kilolarından kalıcı olarak kurtulmak istiyorsan lütfen kahvaltını atlama krallar gibi kahvaltı yap ama akşam çok hafif geçir bu tarz diyete başlaman çok yanlış
operasyonu baştan düzenle bence
Günaydın tatlımmmm hayırlı cumalarrrr300 gr gitmiş süper tatlımmm
yuppiiiiiiikaratayı tama yapamasan bile işe yaradı bak beyazcanımmmm devam devam devammm
Günaydın canım geçmiş olsun oğluşuna acil şifalar inş
slm kızlar bıldırım yapıp kacıcam ev revıre döndü
dün söylemıstım kızlarım hasta dıye aksamda esımm fenalastı 9da uyumustu dedım oda grıp oluyo
gece 1de tıtreyerek uyandı üşüyorum dıye halbukı oda cook sıcak dedım eyvah atesi cıktı
ates 40.5 tıtrıyo sayıklıyo acıle götürcez taksı duragında taksı yook bızde sırket arabası var ama bende şoförlük yook
gece saat 2de arabayı kullansın dıye cagıracak yakınımız yook off cok kötü abılerım üst katta onlardada bendede ehlıyet var ama araba kullanmıyoruz cook kötü sırkeyle düşürdüm esımın atesını oda 38.5 a kadar düşürebıldım
sabahda işe gıtmedı uyuyyo sımdı ögleden sonra doktora gıtcez kızlar hala hasta
benımde bogazım agrıyo hafıf öksürük basladı ama hasta olma lüksüm yookkadın olmak ne zoor yaaa
neyse kafanızı şişirdım bıldırım yapıp cıkıyom
baslangıc 89
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.4
gıden 1.4 :)
toplam gıden 13.6
hedef 68 (şimdilik)
spor 4 saat yuruyus trambolın 100 mekık bu hafta yuruyusede fazla cıkamadım ama ıyı vermısım yınede
arkadaşlarım lütfen mesajlara toplu cevap vermeyi anlatırmısınız bana,tek tek olmuyor valla
bildirim
başlangıç.88
geçen hafta.78,4
bu hafta.78
giden.400 gr
toplam giden.10 kg
hedef 65
spor 3 saat koşu bandında yürüyüş 150 mekik 30 dk tiffany
canım sağ alt köşede alıntı i,le cevapla butonunun yanında minicik tv ye benzer bi kutucuk var, yorum yapmak istediğin kişilerin yazılarının altındaki o kutucuğu işaretle ve en son konuya cevap ver kısmına tıkla hepsi karşına gelicek
canımsen istanbuldasın ve ameliyatdüşüneceğine acaba akapunktur gibi bişeler mi düşünsen. orda bu tür imkanlar daha fazla. hem psikolojine de iyi gelir sakinleştirir.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Uzun bir süredir malum motivasyonum yerle bir değil aksine yerin 7 kat dibinde
Bugün eşimle dışardayken uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduk ve artık sirkelenip kesinlikle bu kiloların bir çaresine bakmak zorunda olduğuma karar verdik
Sağ olsun eşim bu kez daha kararlı birşekilde bana destek olacağına söz verdi
Bundan sonra her haftasonu mutlaka çocuklarıda alıp yürüşe gideceğizhatta haftaiçide fırsat buldukça iki günde bir de olsa çocukları gerekirse anneme bırakıp yürüyeceğiz sahile inip
İkinci bir emre kadar diyet kelimesini lugatından çıkartıyorsun dedi eşimhaklıda çünkü gerçekten diyet kelimesi bile beni germeye yetiyor Annem bile geçen gün aynı şeyi söyledi ; Ailecek inanılmaz gerginsiniz kızım az rahat olsana diye Herkes gerginliğimin kilo veremememden geldiğinin farkında :26:
Biliyorsunuz bir ara Ameliyata bile niyetlendim ama komplikasyonlarını iyice araştırınca vazgeçtim
Açıkcası gidip Genel Cerrahla bile görüştümbana herşeyi ayrıntılarıyla anlatınca zaten kesinlikle olmayacağıma emin oldum sonuçta ömrümün sonuna kadar hiç birşekilde zevkle bir kerede olsa yemek yiyemiyeceksem ne o riske gireyim dimi ama
Bir müddet kendimi eşimin himayesine alıyorumKafamı toplayıp kararlı birşekilde sağlıklı beslenmeye odaklanacağım Glukofen içmeyi kesmiştim yarından itibaren onada tekrar başlıyorum
Sırf zevk için her gün ip atlayacağımçocukluğuma az geri döneyim hem spor sayılır
Geçenlerde annem TVde bir doktoru izlemiş; o doktor demişki stres kesinlikle metabolizmayı durma noktasına getirir eğer biri zayıflamak istiyorsa önce bir rahatlasın ve tamamen rahat birşekilde sağlıklı beslenmeye başlarsa o kişi daha çabuk kilo verdiğini görecektir demiş
Benimde hep söylediğim birşeydi ama onaylanmış oldu
Tabiki yine buralarda olucağım sohbet etmek için ama bir hafta en azından bildirim yapmayı düşünmüyorumbiraz kendime gelirim nasılsa bir haftada ondan sonra bomba gibi sahalara dönerim inşallah
Aramıza hoşgeldin bu arada
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz
canım benim göbiş adet meselesi yüzünden büyüyo galiba. ben yeni doğum yaptım sanırım 55 gün falan oldu. onun etkisi çok kendimi hala tam toparlayamadım. gerçi allah veriyo cezamı o kadar hava attım kızlara doğumdan sonra patır patır gitti kilolar diye. allahta o kadar sevinirmisin al sana dedi.ayyüzlümmmmmm, benim de aynen senin gibi. incelen yerlerim aynı ölçüde, ama kiloluyken bile olmayan göbeğim almış başını gidiyor. bu iyi bişi aslında. kolay inecek anlamına geliyordur inşallah :)))
canım bi egzersiz ismi. bi abla yaptırıyo. güzel yorucu benim beceremediğim becerebilenlere gıpta ile baktığım bi egzersiz.Tiffany ne anlamadım da :)
hayatdiyetstres arkadaşım hoş geldin ama senin rumuzun bilem beni strese sokmaya yetiyo daha umut vari bi isim alaydınya kendine
sabah 89.1 oturup ağlayacaktım.
saat 15.30'a kadar yarım litre sirkeli su, sade duble fincan türk kahvesi, 3 adet tuzlu kurabiye yedim. kurabiyeler minicikti ama yine de toplam 300 kalori sayıyorum kendilerini. şimdide sade duble fincan türk kahvesi içiyorum. iştahı dengeleyip seratonin salgılatsın diye. sonra gene sirkeli su içeceğim. ama biraz abartıp sirkesini çok koymuşum. içerken zorlandım
yumurtalı ıspanak pişirdim akşam için. ev arkadaşımı bekliyorum. en geç 17.00'da yemek yiyip tüm akşamı da su içerek geçireceğim. saat 20.00 gibi bir form çayı içerim. işi bu kadar sıkı tutmamın sebebi şu bir haftanın acısını çıkartmak. yoksa kahvaltısını asla olmaz. hatta akşam yemeğini feda ederim ama kahvaltıyı asla. ancak ev arkadaşım kendisi ile yemek yememi istiyor. o yüzden akşama kaydırıyorum öğleni fülan.
bu arada eve geldiğim de 88.1 idim. karnım acaip şiş. pms şişkinliği ve sindirim problemi var. p.tesiye kadar 86 olurum kesin de, kilolar çok sadık, azıcık kendini kaybet seni hiç yalnız bırakmıyorlar
bi de kızlar, hiç kaçamak yapmasam ve kendimi günde 1000 kaloriye ayarlasam her gün düzenli olarak 300 gr verebilir miyim? her gün düzenli olmasa da bir gün 100 öbür gün 400 ya da 200 200 olur mu? kafam çok karışık, soruyu bile soramadım :)))))))))))
canım sağ alt köşede alıntı i,le cevapla butonunun yanında minicik tv ye benzer bi kutucuk var, yorum yapmak istediğin kişilerin yazılarının altındaki o kutucuğu işaretle ve en son konuya cevap ver kısmına tıkla hepsi karşına gelicek
Bende öğrenmiş oldum o kutucuğun ne işe yaradığını :))
çok geçmiş olsun.bu seneki salgın çok beter.aile hekimi domuz gribi diyor,herkes hasta:18: tebrik ederim çokgüzel vermişsin canım.
canım geçmiş olsun , ALLAH cümle hastalara acil şifalar versin , benimde bir kaç gündür boğazım çok fena , dün gece öksürükten ,gıcık tutmasından uyutmadı resmen , bugünde artık bitkilerle geçiştircem , inşallah hasta olmam . . .
ve maaşalah çok güzel kilo vermişsin bu hafta, benimde diyet olayım gayet güzel sonuçlar verdi ama ben yarın yapıcam kilo bildirimimibugünde sporum var ve bakalım bugünden az mı çıkıcam yarın baskülde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?