ayyy gördümmm yaaa içimin yağları eridi ohhhhkiz face gördünmü..senin dusundugun yorumu kendi bacisi benim ortanca görümce yapti..bak bak
heyyy şanslıyımmm desene :)))Oy oy oy oy yerim ben onu yerimmmm :) cok tatli masallah
Birde galiba senin ismin Irem. Kizimin ismide Irem :) senin ismini hic unutmamama digerleri kusura bakmayin isimlerle sorunum var benim hemen aklimda tutamam...
ayyy ben öğrendim artık mağazaya girmeden önce kaç bedene kadr çalışıyosnuz die soruyorum :)Neyse uyumayı diyecem uyku tutmuyor bugün bir mağazadan hırka almak istedim içeri girince adam önce hoş geldiniz dedi sonra neye bakmışsınız diye sordu bende hırka almak istmyrum deyince sitemi sordu bendeevet dedim adamda size uyan bi ürünümüz yok dedi sonrao zaman dünya başıma yıkıldı çok mutsuzum....
geçmiş olsun canım maşalllah çok güzel gidiyosun hedefine daha kısa sürede ulaşacaksın bence harika :)slm kızlar bıldırım yapıp kacıcam ev revıre döndü
dün söylemıstım kızlarım hasta dıye aksamda esımm fenalastı 9da uyumustu dedım oda grıp oluyo
gece 1de tıtreyerek uyandı üşüyorum dıye halbukı oda cook sıcak dedım eyvah atesi cıktı
ates 40.5 tıtrıyo sayıklıyo acıle götürcez taksı duragında taksı yook bızde sırket arabası var ama bende şoförlük yook
gece saat 2de arabayı kullansın dıye cagıracak yakınımız yook off cok kötü abılerım üst katta onlardada bendede ehlıyet var ama araba kullanmıyoruz cook kötü sırkeyle düşürdüm esımın atesını oda 38.5 a kadar düşürebıldım
sabahda işe gıtmedı uyuyyo sımdı ögleden sonra doktora gıtcez kızlar hala hasta
benımde bogazım agrıyo hafıf öksürük basladı ama hasta olma lüksüm yookkadın olmak ne zoor yaaa
neyse kafanızı şişirdım bıldırım yapıp cıkıyom
baslangıc 89
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.4
gıden 1.4 :)
toplam gıden 13.6
hedef 68 (şimdilik)
spor 4 saat yuruyus trambolın 100 mekık bu hafta yuruyusede fazla cıkamadım ama ıyı vermısım yınede
Bende 89 kiloyum. Bende katılmak istiyorum aranıza.
nabersiniz ay ben ölüyorum yorgunluktan..Sabah kizi eeg ye götürdüm geldi 1 Saat Kadar uyudum kalktim Saat 14 de kahvalti yapip yaklasik 16 ya Kadar yatakodasini temizledim..allahim öldüm öldüm...dolaplar bosaldi katlanip yerlesti..utuler yapildi cekmeceler düzüldü süpürüldü silindi derken aksam oldu..baktim herifin surati yerleri süpürüyor...amaaan senin suratini cekecegime caysida indirimlere bakarim diyerek ciktim yürüyerek carsiya gittim...
eve 5 dakika kala bir dolu firtinasina yakalandimki sormayin..ay o minnacik dolu taneleri ne kadarda cok acitiyormus insanin canini....
neyse geldim yedim ictim sizle basbasayiz..bu gece duruma bakilirsa uzun uzun muhabbet bizi bekliyor..herif kendini yatakodasina kapatmis görünüyor..sessiz kavga diye buna diyorlar herhalde..yok yani konunun ne oldugunu bilsem gam yemiyecegimde bende anlamadimki bu adamin derdi ne:44::44::44::44::44::44: neeeyse hiiic kapris cekecek halim yok...no sitres no Vitamin :)))
kiz sen kafaya bayagi koymus gibisin ha..senin yazilari okuyunca direncim artiyorhapır hupur yeşil elma yiyip üzerine yarım litre su içince çok tok hissediyor insan kendini. tavsiye ederimmmmmmmmmmmm :)
bu arada yarın alışverişe çıkacağım, tavsiye ettiğiniz sağlıklı, tok tutan yiyecekler var mı?
kiz kamile kilomuz ayni sayilir ha bildirim yaptinmi bildirimden sonraki kilonmu yoksa eskisimi? gecmis yapamadim ya sorayim dedimSeçil KENAR - ZAYIFLAMA HAKKINDA HER ŞEY - DİYETE PSİKOLOJİK YAKLAŞIM
kızlar bu sitede baya bizim gibi psikolojik kilo verememe sıkıntıları olanlar için faydalı bilgiler var bi inceleseniz iyi olur
nabersiniz ay ben ölüyorum yorgunluktan..Sabah kizi eeg ye götürdüm geldi 1 Saat Kadar uyudum kalktim Saat 14 de kahvalti yapip yaklasik 16 ya Kadar yatakodasini temizledim..allahim öldüm öldüm...dolaplar bosaldi katlanip yerlesti..utuler yapildi cekmeceler düzüldü süpürüldü silindi derken aksam oldu..baktim herifin surati yerleri süpürüyor...amaaan senin suratini cekecegime caysida indirimlere bakarim diyerek ciktim yürüyerek carsiya gittim...
eve 5 dakika kala bir dolu firtinasina yakalandimki sormayin..ay o minnacik dolu taneleri ne kadarda cok acitiyormus insanin canini....
neyse geldim yedim ictim sizle basbasayiz..bu gece duruma bakilirsa uzun uzun muhabbet bizi bekliyor..herif kendini yatakodasina kapatmis görünüyor..sessiz kavga diye buna diyorlar herhalde..yok yani konunun ne oldugunu bilsem gam yemiyecegimde bende anlamadimki bu adamin derdi ne:44::44::44::44::44::44: neeeyse hiiic kapris cekecek halim yok...no sitres no Vitamin :)))
kiz kamile kilomuz ayni sayilir ha bildirim yaptinmi bildirimden sonraki kilonmu yoksa eskisimi? gecmis yapamadim ya sorayim dedim
kiz sen kafaya bayagi koymus gibisin ha..senin yazilari okuyunca direncim artiyorkac kilosun boyun kac..nikahima alicamda saka bir yana bende bu hafta guzel bir baslangic yaptim..aylardir spor yapmadigimi dusunursek bu gunku tempom cok iyi...eski tempolarimin yaninda tembel bir gunde diyebiliriz ama yipratici bir saglik sorununun ardindan bu bile iyi bir baslangic benim icin
kiz ben yatakodasini temizlerken o asagidaydi..bunun morozu Sabah kaltigimizdan beri var ...bir surat bir surat....carsiya gittim ya kus gibi hic konusmuyoruz ona ragmen aradim carsidan eve dönerken..dedim cin makarnasi istiyormusun dukkanin önünden geciyorum..sen bilirsin dedi...iyi alayimda yesin nasilsa yemek yapamadim diye neyse makrnayi aldim eve gelirken doluya yakalandim...tam bizim sokaga girdimki Adam yukarda yatakodasi caminin önünde bana bakiniyor elindede tel..muhtemelen beni ariyor ama benim telefonu duyacak bakacak halim yoktu elimde torbalar kafamdan asagi dolu yiyerek kosuyordum...Adam camda atletle..koca göbek....su itilmis varya itilmis tipkisinin aynisi ya...beni görünce tel.kapatti..ya insan bir asagi iner demi yok..herif ayni tas ayni hamam...bende verdim oglanin eline makarnayi götür baban yesin dedim...cikmadimda yukari...bende tafralardayim artik bakalim nereye Kadar...aman aman arada bir kusluk iyi oluyor ya Adam leptopu elletmiyordu bana...kus olunca karismiyorsen gir yatak odasına 2 saat kafanı çıkarma ilgilenme kocanla sonra neyin kavgası de
dogum gunun ne Zaman..senin ideal Kilo bendede varda senin Boy bende yok..benim boya göre kiloma bakacak olursak 60 i bile görmemem gerekiyor ama ben 60-65 arasina dovul calip oynayacagim o derece yaniehehe1.76 boyum şekerim. ideal kilom 75. 84.5'e düşmüştüm. bu hafta çok oburluk yaptım ve hooop 88 olmuşum. bi haftada düşünsene. şok şok şok. ödem vs de var tabiy. doğum günüme kadar 79ları göreyim diyorum ve bende duygusal yeme bozukluğu var. teşhisi ben koydum ama aynı tutuyor
durmak asla ama asla yok!!!!!!! bu gün bi ara gene umutsuzluğa düştüm ama olmamalı, üzüntü diyetin en büyük düşmanı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iyi akşamlar kızlarrr
ne güzel bir çok arkadaş güzel güzel kilolarını vermiş darısı veremeyen kızların başına
kolay gelsin arkadaşımm,.sabahdan beri sirke içe içe için dışın turşu oldu.. sürekli sirkke içmek işe yarıyormu seninle üzerinde görücez .sen bilirsin tabii ama bu kadar aç kalman doğrumu acaba.:26:..
aklıma geldi şimdi burda kızlarla beraber ayran kürü yapmıştık 3 gün ve çok işe yaramıştı.madem bir andaaldın kiloyu ve şok diyetyapmak istiyorsun en azından ayran diyetini yap.hem 3 günde güzel kilo veriyorsun hem aç kalmıyorsun hemde vücudun halsiz kalmıyor...tabi karar senin benimki küçük bir tavsiye [/QUOTE
turşu olmaya çooooooooook güldüm çok yaşa sen!sirkeli su içmek vücudu alkali tutuyor böylece vücut yağ tutmuyor. sirkeli suyu bıraktım başıma neler geldi :) sadece dikkatli beslensek ve sirkeli suya devam etsek dahi senede 10 kilo verebiliyoruz. ben 100 kilodan 84.5'a böyle düştüm. ki çok az sarkma var. alkali beslenmek cildi çok diri tutuyor, en önemli yani da su su su.
ayran kürü nasılmış nasılmış anlatsanıza? şu an 86.9 çıktım. bu gerçek kilom değil :) çünkü bi haftada 4 kilo almış olamam ve bu gözler 84.5i gördü :)
gün boyu içebileceniz yoğunlukta sirkeli su candır!!! taze cilt, dinç beden ve sağlıklı bağırsaklar
o Zaman olmadi..hemencik veriyorsun o kilolari yoksa harcarim seni ona göreyok anam keşke öyle olsa o bir ay önceydi şimdi 76.5 u vurdum yav netcem bilmem ama üç ayda verip hamilelik çalışmalarına başliycimmmhehehe
himm du bakiim:26::26::26::26::26: once kurtlarvadisindeki tum iskenceleri yaptim parmak kesip corbasini icirmekmi dersin testereyle kesmekmi dersin bombalamak bicaklamak dayak atmak cabasi..daha sonra adamin tepesinden asagi kaynar sular döktüm hizimi alamadim kizgin yaglar döktüm baktim hala yüregim sogumadi meydana kocaman bir kazik caktim aldim onuda tepesine oturttum..ha bunlari gercekten yaptimmi...valla bilemiyorum adamdaki tafralara bakilirsa yapmisim gibi gibi:44::44::44::44::44:yok yok sen kesin bişey yapmışındır adama söyle bakayım hangi eziyet stilini uyguladında adam depresyona girdi de bakiyim
dogum gunun ne Zaman..senin ideal Kilo bendede varda senin Boy bende yok..benim boya göre kiloma bakacak olursak 60 i bile görmemem gerekiyor ama ben 60-65 arasina dovul calip oynayacagim o derece yani
evet kesinlikle durmak yok Kadi gaza getirelim birbirimizi..yaza incecik fistiklariz alim calim bizde hava bizde tarz bizde oooo hayali bile super ya
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
ben tam olarak iyileşmeden bu seferde büyük oğlan hastalandı,çok öksürüyor.birde bilgisayayarın üstüne su döktü dana.umarım bozulmaz,şimdilik çalışıyor gibi..dün akşam güzel sohbet olmuş..
duyum öncelikle çok geçmiş olsun.çakmaya gelince kendi haline bırak,kıskanılmak iyidir
yeni gelen arkadşlar hoşgeldiniz.
hasta olan arkadşlara çok gçmiş olsun.toplu alıntı yapmayı beceremedim,atladığım varsa kusura bakmasın.
bugün bildirim günü umarım herkes güzel kilolar vermiştir.
off kötü olmuş yaslm kızlar bıldırım yapıp kacıcam ev revıre döndü
dün söylemıstım kızlarım hasta dıye aksamda esımm fenalastı 9da uyumustu dedım oda grıp oluyo
gece 1de tıtreyerek uyandı üşüyorum dıye halbukı oda cook sıcak dedım eyvah atesi cıktı
ates 40.5 tıtrıyo sayıklıyo acıle götürcez taksı duragında taksı yook bızde sırket arabası var ama bende şoförlük yook
gece saat 2de arabayı kullansın dıye cagıracak yakınımız yook off cok kötü abılerım üst katta onlardada bendede ehlıyet var ama araba kullanmıyoruz cook kötü sırkeyle düşürdüm esımın atesını oda 38.5 a kadar düşürebıldım
sabahda işe gıtmedı uyuyyo sımdı ögleden sonra doktora gıtcez kızlar hala hasta
benımde bogazım agrıyo hafıf öksürük basladı ama hasta olma lüksüm yookkadın olmak ne zoor yaaa
neyse kafanızı şişirdım bıldırım yapıp cıkıyom
baslangıc 89
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.4
gıden 1.4 :)
toplam gıden 13.6
hedef 68 (şimdilik)
spor 4 saat yuruyus trambolın 100 mekık bu hafta yuruyusede fazla cıkamadım ama ıyı vermısım yınede
canım ben çok dikkat et derimgünaydın kızlar. ya ben size demiyommu çok kaynatmayın gözüm çıktı. gerçi herkes toplanmıştı gördüm ama bizimki bana ve leptopa ters ters bakınca direk kapatma tuşuna bastım. bildirim yapsammı ki. ya siz en iyisi beni atın bu topikten olsun bitsin. çok tersine gidiyom çooook. aman aman yemiyomda. bol bol su da içiyom. neyse utanarak bildirimimi yapıyom
başlangıç: 93.5
geçen hafta:86.5
bu hafta: 88
gelen: 1500
toplam giden: 5500
hedef: 80
spor:yok
sizce normalmi bu gelen kilo ya. ama karnım şişiyo sadece diğer yerlerim aynı. iki haftadır karnım bacaklarım fena sancılanıyo acaba adet olacam beceremiyom mu. onun şişmesimi bu. offf bilmiyom bildiğim tek şey bu durum hiç hoşuma gitmiyor. ama yinede çok çok yemicem. yenilmicem nefsime nasıl olsa alıyom deyipte. ama neyse irem vurmadan ben vurayım kendime
evet gitsin de gram gram gitsinGünaydın kızlarrr
tşkler bitanemmm
Kilocuklar gidince aynı mağazaya yine git bitanemmmm herşeyi dene dene alma intikamını almış olursun
İyi dileklerin için çok tşkler canımcımmmm yeni yıl hepimizin dikelkerini gerçekleştirsin inş bende yeni yıla senin gibi hasta girenlerdenim benim hedefimde nisan 1 de 65 olmak hadi bakalım birlikte ulaşalım hedefimize
hmmmm merak ediyorum şu alkali tarzı beslenmeyiii suya karbonat atıyorsunuz sanırım ama detaylı incelemek lazımm duydunmu Özuşummm sır buymuş
bitanemmm öncelikle sadece kahve ile kavvaltı yapman çok yanlışşş naçizane sana tavsiyem eğer kilolarından kalıcı olarak kurtulmak istiyorsan lütfen kahvaltını atlama krallar gibi kahvaltı yap ama akşam çok hafif geçir bu tarz diyete başlaman çok yanlış
operasyonu baştan düzenle bence
Günaydın tatlımmmm hayırlı cumalarrrr300 gr gitmiş süper tatlımmm
yuppiiiiiiikaratayı tama yapamasan bile işe yaradı bak beyazcanımmmm devam devam devammm
Günaydın canım geçmiş olsun oğluşuna acil şifalar inş
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Uzun bir süredir malum motivasyonum yerle bir değil aksine yerin 7 kat dibinde
Bugün eşimle dışardayken uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduk ve artık sirkelenip kesinlikle bu kiloların bir çaresine bakmak zorunda olduğuma karar verdik
Sağ olsun eşim bu kez daha kararlı birşekilde bana destek olacağına söz verdi
Bundan sonra her haftasonu mutlaka çocuklarıda alıp yürüşe gideceğizhatta haftaiçide fırsat buldukça iki günde bir de olsa çocukları gerekirse anneme bırakıp yürüyeceğiz sahile inip
İkinci bir emre kadar diyet kelimesini lugatından çıkartıyorsun dedi eşimhaklıda çünkü gerçekten diyet kelimesi bile beni germeye yetiyor Annem bile geçen gün aynı şeyi söyledi ; Ailecek inanılmaz gerginsiniz kızım az rahat olsana diye Herkes gerginliğimin kilo veremememden geldiğinin farkında :26:
Biliyorsunuz bir ara Ameliyata bile niyetlendim ama komplikasyonlarını iyice araştırınca vazgeçtim
Açıkcası gidip Genel Cerrahla bile görüştümbana herşeyi ayrıntılarıyla anlatınca zaten kesinlikle olmayacağıma emin oldum sonuçta ömrümün sonuna kadar hiç birşekilde zevkle bir kerede olsa yemek yiyemiyeceksem ne o riske gireyim dimi ama
Bir müddet kendimi eşimin himayesine alıyorumKafamı toplayıp kararlı birşekilde sağlıklı beslenmeye odaklanacağım Glukofen içmeyi kesmiştim yarından itibaren onada tekrar başlıyorum
Sırf zevk için her gün ip atlayacağımçocukluğuma az geri döneyim hem spor sayılır
Geçenlerde annem TVde bir doktoru izlemiş; o doktor demişki stres kesinlikle metabolizmayı durma noktasına getirir eğer biri zayıflamak istiyorsa önce bir rahatlasın ve tamamen rahat birşekilde sağlıklı beslenmeye başlarsa o kişi daha çabuk kilo verdiğini görecektir demiş
Benimde hep söylediğim birşeydi ama onaylanmış oldu
Tabiki yine buralarda olucağım sohbet etmek için ama bir hafta en azından bildirim yapmayı düşünmüyorumbiraz kendime gelirim nasılsa bir haftada ondan sonra bomba gibi sahalara dönerim inşallah
Aramıza hoşgeldin bu arada
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz
ayran diyeti şu şekilde yapılıyor canımiyi akşamlar kızlarrr
ne güzel bir çok arkadaş güzel güzel kilolarını vermiş darısı veremeyen kızların başına
kolay gelsin arkadaşımm,.sabahdan beri sirke içe içe için dışın turşu oldu.. sürekli sirkke içmek işe yarıyormu seninle üzerinde görücez .sen bilirsin tabii ama bu kadar aç kalman doğrumu acaba.:26:..
aklıma geldi şimdi burda kızlarla beraber ayran kürü yapmıştık 3 gün ve çok işe yaramıştı.madem bir andaaldın kiloyu ve şok diyetyapmak istiyorsun en azından ayran diyetini yap.hem 3 günde güzel kilo veriyorsun hem aç kalmıyorsun hemde vücudun halsiz kalmıyor...tabi karar senin benimki küçük bir tavsiye [/QUOTE
turşu olmaya çooooooooook güldüm çok yaşa sen!sirkeli su içmek vücudu alkali tutuyor böylece vücut yağ tutmuyor. sirkeli suyu bıraktım başıma neler geldi :) sadece dikkatli beslensek ve sirkeli suya devam etsek dahi senede 10 kilo verebiliyoruz. ben 100 kilodan 84.5'a böyle düştüm. ki çok az sarkma var. alkali beslenmek cildi çok diri tutuyor, en önemli yani da su su su.
ayran kürü nasılmış nasılmış anlatsanıza? şu an 86.9 çıktım. bu gerçek kilom değil :) çünkü bi haftada 4 kilo almış olamam ve bu gözler 84.5i gördü :)
gün boyu içebileceniz yoğunlukta sirkeli su candır!!! taze cilt, dinç beden ve sağlıklı bağırsaklar
kesin kilo veriyorsun topiğimizde çoğumuz yaptık kimimiz 1 kilo kimimiz 3 kilo verdi 3 günde
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.
Bu bir günlük kür, 3. gün tekrar taze hazırlanacak.
Yag ve tuz eklenmeyecek .
Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.
Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.
o Zaman olmadi..hemencik veriyorsun o kilolari yoksa harcarim seni ona göre
himm du bakiim:26::26::26::26::26: once kurtlarvadisindeki tum iskenceleri yaptim parmak kesip corbasini icirmekmi dersin testereyle kesmekmi dersin bombalamak bicaklamak dayak atmak cabasi..daha sonra adamin tepesinden asagi kaynar sular döktüm hizimi alamadim kizgin yaglar döktüm baktim hala yüregim sogumadi meydana kocaman bir kazik caktim aldim onuda tepesine oturttum..ha bunlari gercekten yaptimmi...valla bilemiyorum adamdaki tafralara bakilirsa yapmisim gibi gibi:44::44::44::44::44:
ayran diyeti şu şekilde yapılıyor canım
kesin kilo veriyorsun topiğimizde çoğumuz yaptık kimimiz 1 kilo kimimiz 3 kilo verdi 3 günde
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.
Bu bir günlük kür, 3. gün tekrar taze hazırlanacak.
Yag ve tuz eklenmeyecek .
Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.
Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tarifi ile bile doydumhemen hemen denemeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?