80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menülerim
perşembe
sabah:1 simit çay
öğle:1 kase çorba 3dilim ekmek
akşam:1 tavuk but 1 kase çorbaa salata

cuma
sabah:2 dilim ekmeksucuklu yumrta zeytin

öğle:haşlanmış patates ve yoğurt

akşamatates salatası ve çorba

kiz face gördünmü..senin dusundugun yorumu kendi bacisi benim ortanca görümce yapti..bak bak
ayyy gördümmm yaaa içimin yağları eridi ohhhh
Oy oy oy oy yerim ben onu yerimmmm :) cok tatli masallah

Birde galiba senin ismin Irem. Kizimin ismide Irem :) senin ismini hic unutmam ama digerleri kusura bakmayin isimlerle sorunum var benim hemen aklimda tutamam...
heyyy şanslıyımmm desene :)))
ayyy ben öğrendim artık mağazaya girmeden önce kaç bedene kadr çalışıyosnuz die soruyorum :)
geçmiş olsun canım maşalllah çok güzel gidiyosun hedefine daha kısa sürede ulaşacaksın bence harika :)
Bende 89 kiloyum. Bende katılmak istiyorum aranıza.

hoşgeldinnnnnnn

sen gir yatak odasına 2 saat kafanı çıkarma ilgilenme kocanla sonra neyin kavgası de

kiz sen kafaya bayagi koymus gibisin ha..senin yazilari okuyunca direncim artiyor kac kilosun boyun kac..nikahima alicamda saka bir yana bende bu hafta guzel bir baslangic yaptim..aylardir spor yapmadigimi dusunursek bu gunku tempom cok iyi...eski tempolarimin yaninda tembel bir gunde diyebiliriz ama yipratici bir saglik sorununun ardindan bu bile iyi bir baslangic benim icin

yok yok sen kesin bişey yapmışındır adama söyle bakayım hangi eziyet stilini uyguladında adam depresyona girdi de bakiyim

kiz kamile kilomuz ayni sayilir ha bildirim yaptinmi bildirimden sonraki kilonmu yoksa eskisimi? gecmis yapamadim ya sorayim dedim

yok anam keşke öyle olsa o bir ay önceydi şimdi 76.5 u vurdum yav netcem bilmem ama üç ayda verip hamilelik çalışmalarına başliycimmmhehehe

ehehe 1.76 boyum şekerim. ideal kilom 75. 84.5'e düşmüştüm. bu hafta çok oburluk yaptım ve hooop 88 olmuşum. bi haftada düşünsene. şok şok şok. ödem vs de var tabiy. doğum günüme kadar 79ları göreyim diyorum ve bende duygusal yeme bozukluğu var. teşhisi ben koydum ama aynı tutuyor

durmak asla ama asla yok!!!!!!! bu gün bi ara gene umutsuzluğa düştüm ama olmamalı, üzüntü diyetin en büyük düşmanı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen gir yatak odasına 2 saat kafanı çıkarma ilgilenme kocanla sonra neyin kavgası de
kiz ben yatakodasini temizlerken o asagidaydi..bunun morozu Sabah kaltigimizdan beri var ...bir surat bir surat....carsiya gittim ya kus gibi hic konusmuyoruz ona ragmen aradim carsidan eve dönerken..dedim cin makarnasi istiyormusun dukkanin önünden geciyorum..sen bilirsin dedi...iyi alayimda yesin nasilsa yemek yapamadim diye neyse makrnayi aldim eve gelirken doluya yakalandim...tam bizim sokaga girdimki Adam yukarda yatakodasi caminin önünde bana bakiniyor elindede tel..muhtemelen beni ariyor ama benim telefonu duyacak bakacak halim yoktu elimde torbalar kafamdan asagi dolu yiyerek kosuyordum...Adam camda atletle..koca göbek....su itilmis varya itilmis tipkisinin aynisi ya...beni görünce tel.kapatti..ya insan bir asagi iner demi yok..herif ayni tas ayni hamam...bende verdim oglanin eline makarnayi götür baban yesin dedim...cikmadimda yukari...bende tafralardayim artik bakalim nereye Kadar...aman aman arada bir kusluk iyi oluyor ya Adam leptopu elletmiyordu bana...kus olunca karismiyor

dogum gunun ne Zaman..senin ideal Kilo bendede varda senin Boy bende yok..benim boya göre kiloma bakacak olursak 60 i bile görmemem gerekiyor ama ben 60-65 arasina dovul calip oynayacagim o derece yani
evet kesinlikle durmak yok Kadi gaza getirelim birbirimizi..yaza incecik fistiklariz alim calim bizde hava bizde tarz bizde oooo hayali bile super ya

yok anam keşke öyle olsa o bir ay önceydi şimdi 76.5 u vurdum yav netcem bilmem ama üç ayda verip hamilelik çalışmalarına başliycimmmhehehe
o Zaman olmadi..hemencik veriyorsun o kilolari yoksa harcarim seni ona göre
yok yok sen kesin bişey yapmışındır adama söyle bakayım hangi eziyet stilini uyguladında adam depresyona girdi de bakiyim
himm du bakiim:26::26::26::26::26: once kurtlarvadisindeki tum iskenceleri yaptim parmak kesip corbasini icirmekmi dersin testereyle kesmekmi dersin bombalamak bicaklamak dayak atmak cabasi..daha sonra adamin tepesinden asagi kaynar sular döktüm hizimi alamadim kizgin yaglar döktüm baktim hala yüregim sogumadi meydana kocaman bir kazik caktim aldim onuda tepesine oturttum..ha bunlari gercekten yaptimmi...valla bilemiyorum adamdaki tafralara bakilirsa yapmisim gibi gibi:44::44::44::44::44:

ah ah 29 ocak şekerim. ama 23 ocakta nişanlımla buluşacağız. maalesef farklı şehirlerdeyiz. 3 haftada ne kadar incelebilirsem artık :) eriyen yerlerim hala ince çok şükür de karnımda bir şişlik hiç sorma. ki normalde o kadar kiloya rağmen karnım düzdür. düzdü yani, artık değil

daha önce buraya yazmak hiç aklıma gelmemişti. dün bir çıldırdım bir çıldırdım sorma meğer bu çıldırış buraya yazmama vesile olacakmış :)

hepimiz incelelimmmmmmm.

selam kızlar

geçmiş olsun canım
off kötü olmuş ya
zaten şu ehliyet varken insan neden araba kullanamaz ya
canım ben çok dikkat et derim
doğumdan sonra 82 ye kadar düşmüşken
birkaç ayda 90 ları gördüm
geç akıllandım
evet gitsin de gram gram gitsin

bence iyi kararlar almışsın
gör bak çok güzel kilolar vereceksin ben inanıyorum

kız alemsin valla git iki öp koklada barış yav adamla ben eşimle küs olunca hayatım kararıyo küs olmayalımda gün içinde birbirimizi yiyelim önemli değil ilgi bekliyo seninki ilgi napalım 5. çocuk işte napcan Allah sana vermiş verememiş bebeleri

ideali haftanin iddeali ilk gununu umarim kazasiz kapatirim...
Sabah +öyle:
bir kase tarhana corbasi
2 dilim ekmek
peynir
1 haslanmis yumurta
1 tk recel
1 tk tereyagi

ara: valla hic hatirlamiyorum yemedimmi acaba:44::44::44::44:

aksam:
buharda pismis buruksel lahanasi(1 kase Kadar)
1 kase yogurt
1 dilim sade cok az peynirli Pizza

spor:25 dak gidis 25 Dakka gelis tempolu 50 dakika temposuzda 3 Saat magaza gezisi

menüm kızlar

sabah
peynir
zeytin
omlet

ara
1 kase yoğurt
salata

akşam
3 tane köfte
2 kaşık makarna
yoğurt

ara
1 elma
belki süt veya sütlü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…