aman kamile ya ne gönül almasi..yahu kadin benim naz bende cilve bewnde öküzlük onda ..yok valla bu aksam odun ayi öküz öpesim yok...onun bekledigi ilgi bende kat kat fazla beklemede duruyor yani....yok öpmemde koklamamda..ona cin makarnasi aldim Hemde tavuklu (tavuklu olunca ekstra ücretli yanikız alemsin valla git iki öp koklada barış yav adamla ben eşimle küs olunca hayatım kararıyo küs olmayalımda gün içinde birbirimizi yiyelim önemli değil ilgi bekliyo seninki ilgi napalım 5. çocuk işte napcan Allah sana vermiş verememiş bebeleri
bune kiz..biz bu menüyu komsunun kafesteki kusuna veriyoruzmenüm kızlar
sabah
peynir
zeytin
omlet
ara
1 kase yoğurt
salata
akşam
3 tane köfte
2 kaşık makarna
yoğurt
ara
1 elma
belki süt veya sütlü kahve
bendede ehliyet var kapinin onunde arabada vardi ama ben genede yürüdüm...birinci sebebi hareket olsun Kilo vermeye faydasi olsun ikinci sebebi popom sekillensinselam kızlar
geçmiş olsun canım
off kötü olmuş ya
zaten şu ehliyet varken insan neden araba kullanamaz ya
canım ben çok dikkat et derim
doğumdan sonra 82 ye kadar düşmüşken
birkaç ayda 90 ları gördüm
geç akıllandım
evet gitsin de gram gram gitsin
bence iyi kararlar almışsın
gör bak çok güzel kilolar vereceksin ben inanıyorum
aa benimkide 25 ocak...sende kovasin yani...ah ah 29 ocak şekerim. ama 23 ocakta nişanlımla buluşacağız. maalesef farklı şehirlerdeyiz. 3 haftada ne kadar incelebilirsem artık :) eriyen yerlerim hala ince çok şükür de karnımda bir şişlik hiç sorma. ki normalde o kadar kiloya rağmen karnım düzdür. düzdü yani, artık değil
daha önce buraya yazmak hiç aklıma gelmemişti. dün bir çıldırdım bir çıldırdım sormameğer bu çıldırış buraya yazmama vesile olacakmış :)
hepimiz incelelimmmmmmm.
bune kiz..biz bu menüyu komsunun kafesteki kusuna veriyoruzanam ben bu kadarcik yesem yag gibi eririm yag
bendede ehliyet var kapinin onunde arabada vardi ama ben genede yürüdüm...birinci sebebi hareket olsun Kilo vermeye faydasi olsun ikinci sebebi popom sekillensin3.sebebide benim itilmise tafra..arabana kalmadim ayaklarim var mesaji
aa benimkide 25 ocak...sende kovasin yani...
ay bana isvec dieti demeyinkızlar ya ben malum isveç diyetinden beri yumurta yiyemiyorum midemi bulandırıyor görüntüsü bile nasıl yesem ki
oğlumu uyutup geleyim
valla karsinda 36 yi bitirmek üzere olan iki koca tuketmis bir kova kadini olarak sevin derim valla..ah o yirmili yaslareveeeet, kopkovayım hem de. kova kadınları yaşlandıkça güzelleşirmiş. 26 olduğuma sevinsem mi üzülsem mi
menüm
sabah
1 yumurta
6 zeytin
1 dlml peynir
ara
portakal
öğlen
6 çiğ köfte
turşu
ara
ayran
akşam
1 tabak topalak
yeşil çay bol su
çok iştahım açıkkk ne bulsam yiyorum
hadi ya bendemiŞİKAYETNAMEEE
BU HAFTA 3 DEN FAZLA EKSİK MENÜ VEREN ARKADAŞLAR
CECO
AYÇA 35
DUYUM
ÜZÜLEREK YAZDIM KIZLARR.
.BU HAFTA MENÜLERİNİZİ BEKLİYORUMM
valla karsinda 36 yi bitirmek üzere olan iki koca tuketmis bir kova kadini olarak sevin derim valla..ah o yirmili yaslar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Uzun bir süredir malum motivasyonum yerle bir değil aksine yerin 7 kat dibinde
Bugün eşimle dışardayken uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduk ve artık sirkelenip kesinlikle bu kiloların bir çaresine bakmak zorunda olduğuma karar verdik
Sağ olsun eşim bu kez daha kararlı birşekilde bana destek olacağına söz verdi
Bundan sonra her haftasonu mutlaka çocuklarıda alıp yürüşe gideceğizhatta haftaiçide fırsat buldukça iki günde bir de olsa çocukları gerekirse anneme bırakıp yürüyeceğiz sahile inip
İkinci bir emre kadar diyet kelimesini lugatından çıkartıyorsun dedi eşimhaklıda çünkü gerçekten diyet kelimesi bile beni germeye yetiyor Annem bile geçen gün aynı şeyi söyledi ; Ailecek inanılmaz gerginsiniz kızım az rahat olsana diye Herkes gerginliğimin kilo veremememden geldiğinin farkında :26:
Biliyorsunuz bir ara Ameliyata bile niyetlendim ama komplikasyonlarını iyice araştırınca vazgeçtim
Açıkcası gidip Genel Cerrahla bile görüştümbana herşeyi ayrıntılarıyla anlatınca zaten kesinlikle olmayacağıma emin oldum sonuçta ömrümün sonuna kadar hiç birşekilde zevkle bir kerede olsa yemek yiyemiyeceksem ne o riske gireyim dimi ama
Bir müddet kendimi eşimin himayesine alıyorumKafamı toplayıp kararlı birşekilde sağlıklı beslenmeye odaklanacağım Glukofen içmeyi kesmiştim yarından itibaren onada tekrar başlıyorum
Sırf zevk için her gün ip atlayacağımçocukluğuma az geri döneyim hem spor sayılır
Geçenlerde annem TVde bir doktoru izlemiş; o doktor demişki stres kesinlikle metabolizmayı durma noktasına getirir eğer biri zayıflamak istiyorsa önce bir rahatlasın ve tamamen rahat birşekilde sağlıklı beslenmeye başlarsa o kişi daha çabuk kilo verdiğini görecektir demiş
Benimde hep söylediğim birşeydi ama onaylanmış oldu
Tabiki yine buralarda olucağım sohbet etmek için ama bir hafta en azından bildirim yapmayı düşünmüyorumbiraz kendime gelirim nasılsa bir haftada ondan sonra bomba gibi sahalara dönerim inşallah
evet sanslisin canim :)heyyy şanslıyımmm desene :)))
topalak nedir bacim ya:44::44::44:
ben cakmadan daha fistik olayimda gerisi sorun degil dermisiiimişte sen daha fıstıksın şekerim :) maşallah maşallah sana :)
ay evet biliyorum onu ...bizde ispanakta korlar icine...birde kofteler etten cok bulgur olur...yani ete bulgur degil bulgura et koruz..fukaralik istetopalak çekilmiş etin içine biz düğü deriz yani ince bulgur. Koyuyoruz biraz .
Biraz kimyon 1 yumurta iyice yoğurup küçük küçük misket köfteler yapılır.
Yağ salça kavuruyorsun su ilave ediyorsun haşlanmış nohut konuyor birazda.bunlar kaynarken misket şeklindeki köfteleri ilave edip pişirip yiyorsun.biraz sulu bir yemek.aslında sende biliyorsundurda adı başka olabilir yöresine göre
ben cakmadan daha fistik olayimda gerisi sorun degil dermisiiimYok bacim ya fistiklikmi kaldi..arka takimlar cift kisilik koltuk oldu..ön takimlar ici su dolu balona benziyor..yani hangi acidan tutardan tut yercekimine coktan yenik düsmüs inek misali..saclar nerdeyse jilete verilmis misali yuz buldok köpegi :))) yani neresinden bakarsan bak tam bir felaket...aaaa adam yoksa issiz kaldigindan ber beni daha cok göre göre bunalimami girdi... Gerceklerimi farketti...olamaz imdaaaaaaaaaat öküzüm elden gidiyor
keşke ben de erisembune kiz..biz bu menüyu komsunun kafesteki kusuna veriyoruzanam ben bu kadarcik yesem yag gibi eririm yag
bendede ehliyet var kapinin onunde arabada vardi ama ben genede yürüdüm...birinci sebebi hareket olsun Kilo vermeye faydasi olsun ikinci sebebi popom sekillensin3.sebebide benim itilmise tafra..arabana kalmadim ayaklarim var mesaji
aa benimkide 25 ocak...sende kovasin yani...
ay bana isvec dieti demeyinne rezillikti o ya Hemde su kaintilarimin dis agrilarimin daha yeni yeni basladigi 1000 lik antibiyotigi nerdeyse ac karna Sabah aksam ictigim sonrada yerlerde surundugum gunler...no no no isvet dietine bulasmayin aman diiim
aman dikkat diyet 3 gün değil sadece 2 gün :)ayran diyeti şu şekilde yapılıyor canım
kesin kilo veriyorsun topiğimizde çoğumuz yaptık kimimiz 1 kilo kimimiz 3 kilo verdi 3 günde
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.
Bu bir günlük kür, 3. gün tekrar taze hazırlanacak.
Yag ve tuz eklenmeyecek .
Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.
Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.
baslangic:75(turkiyeden geldigim kiloyu baslangic Kabul ediyorum) aslinda baslangic 104 idi ama neeyse hava atmiim simdi aksam aksam)
gecen hafta:74.3
bu hafta:74.3(aslinda Sabah erken 74.9 du...sonra beni bir karin agrisi tuttu..yarim Saat wc nöbetinden sonra ac karna hastanelerde gezdim yatmadan önce tartildimki 74.3..yani esasinda 74.9 ama ne diim...kaptanim sen karar ver wc den sonrasimi öncesimi)
giden:yok
hedef:60
sporda neki lov:26::26::26:
wallla ben bildirim yapacağımda hemen wc ye koşp sonucu yazıom
daha az çıkıyo napayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?