80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman kamile ya ne gönül almasi..yahu kadin benim naz bende cilve bewnde öküzlük onda ..yok valla bu aksam odun ayi öküz öpesim yok...onun bekledigi ilgi bende kat kat fazla beklemede duruyor yani....yok öpmemde koklamamda..ona cin makarnasi aldim Hemde tavuklu (tavuklu olunca ekstra ücretli yani ) Adam öküz gibi yedi yahu karimin canida istiyormuydu acaba diye süsünmedi bile..yok yok birdahakine camdan iceri firlaticam ....Canada yazacam öznurdan baskasinin yemlemesi yasaktir diye

kızlar ya ben malum isveç diyetinden beri yumurta yiyemiyorum midemi bulandırıyor görüntüsü bile nasıl yesem ki
oğlumu uyutup geleyim

menüm kızlar

sabah
peynir
zeytin
omlet

ara
1 kase yoğurt
salata

akşam
3 tane köfte
2 kaşık makarna
yoğurt

ara
1 elma
belki süt veya sütlü kahve
bune kiz..biz bu menüyu komsunun kafesteki kusuna veriyoruz anam ben bu kadarcik yesem yag gibi eririm yag

bendede ehliyet var kapinin onunde arabada vardi ama ben genede yürüdüm...birinci sebebi hareket olsun Kilo vermeye faydasi olsun ikinci sebebi popom sekillensin 3.sebebide benim itilmise tafra..arabana kalmadim ayaklarim var mesaji

aa benimkide 25 ocak...sende kovasin yani...

menüm
sabah
1 yumurta
6 zeytin
1 dlml peynir

ara
portakal

öğlen
6 çiğ köfte
turşu

ara
ayran

akşam
1 tabak topalak

yeşil çay bol su

çok iştahım açıkkk ne bulsam yiyorum

eveeeet, kopkovayım hem de. kova kadınları yaşlandıkça güzelleşirmiş. 26 olduğuma sevinsem mi üzülsem mi

kızlar ya ben malum isveç diyetinden beri yumurta yiyemiyorum midemi bulandırıyor görüntüsü bile nasıl yesem ki
oğlumu uyutup geleyim
ay bana isvec dieti demeyin ne rezillikti o ya Hemde su kaintilarimin dis agrilarimin daha yeni yeni basladigi 1000 lik antibiyotigi nerdeyse ac karna Sabah aksam ictigim sonrada yerlerde surundugum gunler...no no no isvet dietine bulasmayin aman diiim

ŞİKAYETNAMEEE

BU HAFTA 3 DEN FAZLA EKSİK MENÜ VEREN ARKADAŞLAR
CECO
AYÇA 35
DUYUM

ÜZÜLEREK YAZDIM KIZLARR.
.BU HAFTA MENÜLERİNİZİ BEKLİYORUMM

ŞİKAYETNAMEEE

BU HAFTA 3 DEN FAZLA EKSİK MENÜ VEREN ARKADAŞLAR
CECO
AYÇA 35
DUYUM

ÜZÜLEREK YAZDIM KIZLARR.
.BU HAFTA MENÜLERİNİZİ BEKLİYORUMM
hadi ya bendemi
simdi listeye giremeyecekmiyim....tuh tuh hic verememistimde ama neyse
bu hafta tam gaz basliyorum hayatim..ilk gun ilk menü yazildi bile

En iyisi banucum :) bende diyet yapiyorum demiyorum... saglikli besleniyorum diyorum :) daha iyi oluyor insanin psikolojisi icin :)

heyyy şanslıyımmm desene :)))
evet sanslisin canim :)

su ayran kürüne gelince aciktikcami iciyoruz acaba?

baslangic:75(turkiyeden geldigim kiloyu baslangic Kabul ediyorum) aslinda baslangic 104 idi ama neeyse hava atmiim simdi aksam aksam)
gecen hafta:74.3
bu hafta:74.3(aslinda Sabah erken 74.9 du...sonra beni bir karin agrisi tuttu..yarim Saat wc nöbetinden sonra ac karna hastanelerde gezdim yatmadan önce tartildimki 74.3..yani esasinda 74.9 ama ne diim...kaptanim sen karar ver wc den sonrasimi öncesimi )
giden:yok
hedef:60
sporda neki lov:26::26::26:

topalak nedir bacim ya:44::44::44:

topalak çekilmiş etin içine biz düğü deriz yani ince bulgur. Koyuyoruz biraz .
Biraz kimyon 1 yumurta iyice yoğurup küçük küçük misket köfteler yapılır.
Yağ salça kavuruyorsun su ilave ediyorsun haşlanmış nohut konuyor birazda.bunlar kaynarken misket şeklindeki köfteleri ilave edip pişirip yiyorsun.biraz sulu bir yemek.aslında sende biliyorsundurda adı başka olabilir yöresine göre

işte sen daha fıstıksın şekerim :) maşallah maşallah sana :)
ben cakmadan daha fistik olayimda gerisi sorun degil dermisiiim yok bacim ya fistiklikmi kaldi..arka takimlar cift kisilik koltuk oldu..ön takimlar ici su dolu balona benziyor..yani hangi acidan tutardan tut yercekimine coktan yenik düsmüs inek misali..saclar nerdeyse jilete verilmis misali yuz buldok köpegi :))) yani neresinden bakarsan bak tam bir felaket...aaaa Adam yoksa issiz kaldigindan ber beni daha cok göre göre bunalimami girdi... gerceklerimi farketti...olamaz imdaaaaaaaaaat öküzüm elden gidiyor

ay evet biliyorum onu ...bizde ispanakta korlar icine...birde kofteler etten cok bulgur olur...yani ete bulgur degil bulgura et koruz..fukaralik iste

ayyyyy imdatttt
seni duyanda gerçekden öylesin sanıcak be kadınn
Allahdan kork daha ne kadar güzel olucann..ayyyy imdattttt Bulun şunun resmini dünya alem görsün ne fıstık olduğunu..

keşke ben de erisem
yarın misafirim var kesin kaçamak yaparım
bari bugün işi sıkı tutayım dedim
tafranı sefsinler

isveçi hayatımda hep kötü birr anı olarak hatırlıyacağım hem de çok kötü

bu ne kardesim ya odada 13 kisi var...cevap yetirtirememem gereken yerde biri birsey yazsada cevaplasam diye bekliyorum tren bekler gibi..huuu herkes gecmismi yapiyor...ya gecmis gecmemisse ya gecemiyorsa ya ya bu yogurdu sarmisaklasaktami saklasak yada sarmisagi ezzip tursuya koyup sirkeyi Sabah aksam icsektemi zayiflasak...öküzümü getirin bana sitreslendim sanki ..sabaaan nerdesin sabaaaaaaaaaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…