80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay evet biliyorum onu ...bizde ispanakta korlar icine...birde kofteler etten cok bulgur olur...yani ete bulgur degil bulgura et koruz..fukaralik iste
fellah köftesi gibi öyleyse sizinki.:26:
.duyum ,senden lale jale hale için bir istekde bulunucam canım
öncesi ve sonrası resimlerini koysana topiğe .özendim doğrusu başka topiklere.sanırım senden başkada yok o kadar çok kilo veren

slm kızlar topık kalabalık yıne kaynatılıyo:)
allah bozmasın valla bızım evde bı ben bıraz saglamdım bende suan elımde mendılle yazıyorum oldum salya sümük:)
neyse ben menümü yazayım
sabah 1 haslanmıs yumurta 1bardak greyfurt suyu 2 catal peynir
ara yesil çay biberiye 5i bıarada cay
öğlen 1 kase yogurt 1 portakal
ara yesşilçay bıberıye zencefılli çay
aksam saat 4.30da 1parca ızgara tavuk göğüs salata
ara yesilçay bıberıye 5i bıarda cay
sımdılık su 3lıtre oldu en karbonatlısından:)

bende aynen valla...aa daha bende ne tafralar var ..yani tfra lazim olursa cekinme ha beklerim

ayyyyy imdatttt
seni duyanda gerçekden öylesin sanıcak be kadınn
Allahdan kork daha ne kadar güzel olucann..ayyyy imdattttt Bulun şunun resmini dünya alem görsün ne fıstık olduğunu..
kiz biraz daha bagir üst kattaki vahsi yaban odunlarini koruma derneginde yayilmis makarnayi hazmetmeye calisan itilmisimde duysun saka bir yanada ask senin gözünü kör etmis anam...yok yani kör olacak Kadar asik olmana sevindimde ya birgün adamin biri gerekli ameliyat parasini toparlarda nikahlamak sartiyla senin gözlerini actirirsa ah aaaaaah nicolur benim halim.... yok yok yasayamam ölürüm nayir nolamaaz

olur lazım olursa tüyo verirsin

ooo bu gün bildirim günümüydüüü kizlar tamemen unutmusumm biz boya badana ya kalkisitik unutmuisum menülerimde eksik tam ceza haftasi bugün.

ÖYLE BİR HAYIR SEVER OLSADA GÖZÜMÜ AÇSA.
.AMA O ZAMAN BENİM KOCAMIM DURUMU HİÇ İYİ OLMAZ.
.BEN ONU 3 KATMANDAN OLUŞAN PEMBE GÖZLÜKLERİMİ TAKIP ÖYLE KARŞILIYORUM..
OLMAZ AMELİYAT FALAN İSTEMEM SONRA HAYATTA GÖRÜPDE YAŞAYAMAYACIM GÜZEL ŞEYLER VAR .İÇİMDEN YAŞAMAK GELİR AMA YAŞAYAMAM .SONRA MÜGE ANLIYA ÇIKAR BENİ ARARSINIZ BU KADINA NE OLDU DİYE

Bende öğrenmiş oldum o kutucuğun ne işe yaradığını :))
yardımcı olabildiysem çok sevindim
kızlar ya ben malum isveç diyetinden beri yumurta yiyemiyorum midemi bulandırıyor görüntüsü bile nasıl yesem ki
oğlumu uyutup geleyim

canım yumurtayı rafadan yap ve üzerine sevdiğin baharatlardan ek , çok az da sıvı yağ dolandır bol maydanoz kııy birde çok güzel oluyo bu şekilde

yahu öyle bir yazmissinki guleyimmi aglayayimmi karar veremedim..deli ettin kiz beni..öyle duygusaldan girilirmi sen bilmiyormusun ben hassas kariyim...yani herifime ragmen hassasim o Kadar yani acmasinlar senin gözlerini ya..ne bu kör gözle aglattin beni birde gözün görse nicolurdu benim halim...sen beni böyle sev bosver....kocani bana birak ben onun gözlerinin icabina bakarim bacisi olaraktan yani

ooo bu gün bildirim günümüydüüü kizlar tamemen unutmusumm biz boya badana ya kalkisitik unutmuisum menülerimde eksik tam ceza haftasi bugün.
ordada dolu yagdimi ordada...bu kis kiyamette ne badana boyasi bacim ya

olur lazım olursa tüyo verirsin
tamam hic cekinme...burdan daha iyi tafra dükkani bulamazsin yani..hepsi orjinal

ne mutlu kızlarr
Topiğimiz doldu taştı..allah arttırsın işallahh

Sanki kilolu hatunlar artsın gibi oldu ama.:26::26:.öyle deyil tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…