sonraki haftada üretimde sorun olup iki gun wc ye cikamayinca amaninda Kilo almisim diye sitresede giriyormusun..bende icicik öyle oluyoraman dikkat diyet 3 gün değil sadece 2 gün :)
wallla ben bildirim yapacağımda hemen wc ye koşp sonucu yazıom
daha az çıkıyo napayım :))
ben cakmadan daha fistik olayimda gerisi sorun degil dermisiiimYok bacim ya fistiklikmi kaldi..arka takimlar cift kisilik koltuk oldu..ön takimlar ici su dolu balona benziyor..yani hangi acidan tutardan tut yercekimine coktan yenik düsmüs inek misali..saclar nerdeyse jilete verilmis misali yuz buldok köpegi :))) yani neresinden bakarsan bak tam bir felaket...aaaa adam yoksa issiz kaldigindan ber beni daha cok göre göre bunalimami girdi... Gerceklerimi farketti...olamaz imdaaaaaaaaaat öküzüm elden gidiyor
fellah köftesi gibi öyleyse sizinki.:26:ay evet biliyorum onu ...bizde ispanakta korlar icine...birde kofteler etten cok bulgur olur...yani ete bulgur degil bulgura et koruz..fukaralik iste
ben deeeeeeeeeeeeeaman dikkat diyet 3 gün değil sadece 2 gün :)
sonraki haftada üretimde sorun olup iki gun wc ye cikamayinca amaninda Kilo almisim diye sitresede giriyormusun..bende icicik öyle oluyor
ben de aynı strese giriyorum
bende aynen valla...aa daha bende ne tafralar var ..yani tfra lazim olursa cekinme ha beklerimkeşke ben de erisem
yarın misafirim var kesin kaçamak yaparım
bari bugün işi sıkı tutayım dedim
tafranı sefsinler
isveçi hayatımda hep kötü birr anı olarak hatırlıyacağım hem de çok kötü
kiz biraz daha bagir üst kattaki vahsi yaban odunlarini koruma derneginde yayilmis makarnayi hazmetmeye calisan itilmisimde duysunayyyyy imdatttt
seni duyanda gerçekden öylesin sanıcak be kadınn
Allahdan kork daha ne kadar güzel olucann..ayyyy imdattttt Bulun şunun resmini dünya alem görsün ne fıstık olduğunu..
aman dikkat diyet 3 gün değil sadece 2 gün :)
ANAAAA 2 GÜNMÜYDÜ KAPTANIMM..:18:
HAYATTA DİYETTE VE STRESTE OLAN ARKADAŞIM AFEDERSİN YANLIŞ HATIRLAMIŞIM 2 GÜNMÜŞŞ
bende aynen valla...aa daha bende ne tafralar var ..yani tfra lazim olursa cekinme ha beklerim
kiz biraz daha bagir üst kattaki vahsi yaban odunlarini koruma derneginde yayilmis makarnayi hazmetmeye calisan itilmisimde duysunsaka bir yanada ask senin gözünü kör etmis anam...yok yani kör olacak Kadar asik olmana sevindimde ya birgün adamin biri gerekli ameliyat parasini toparlarda nikahlamak sartiyla senin gözlerini actirirsa ah aaaaaah nicolur benim halim.... yok yok yasayamam ölürüm nayir nolamaaz
bende aynen valla...aa daha bende ne tafralar var ..yani tfra lazim olursa cekinme ha beklerim
kiz biraz daha bagir üst kattaki vahsi yaban odunlarini koruma derneginde yayilmis makarnayi hazmetmeye calisan itilmisimde duysunsaka bir yanada ask senin gözünü kör etmis anam...yok yani kör olacak Kadar asik olmana sevindimde ya birgün adamin biri gerekli ameliyat parasini toparlarda nikahlamak sartiyla senin gözlerini actirirsa ah aaaaaah nicolur benim halim.... yok yok yasayamam ölürüm nayir nolamaaz
ben deeeeeeeeeeeee
desene bircogumuz si..ca kendini zafiflamis hissedenlerdenizben de aynı strese giriyorumay hele ben ayiptir söylemesi normal gramajin üstünde üretimde bulundugumda sifonu bile cekmeden bir adimlik wc de timsah yürüyüsü yapasim geliyor..sanki cikan artik maddeler degilde tamamen göekten baldir bacaktan popodan kopup gelmis yag yani...
ay su karbonat suyu bayagi dikkatimi cekmeye basladi ha yapsammiki acaba:26::26::26:slm kızlar topık kalabalık yıne kaynatılıyo:)
allah bozmasın valla bızım evde bı ben bıraz saglamdım bende suan elımde mendılle yazıyorum oldum salya sümük:)
neyse ben menümü yazayım
sabah 1 haslanmıs yumurta 1bardak greyfurt suyu 2 catal peynir
ara yesil çay biberiye 5i bıarada cay
öğlen 1 kase yogurt 1 portakal
ara yesşilçay bıberıye zencefılli çay
aksam saat 4.30da 1parca ızgara tavuk göğüs salata
ara yesilçay bıberıye 5i bıarda cay
sımdılık su 3lıtre oldu en karbonatlısından:)
sorma canim bende cok istiyorum ama benim herif o yillardaki resimleri kaybetmis..kayipmi etti öncesi sonrasi yapacagimi biliyorduda caktirmadan ortadanmi kaldirdi orasida tartisilir ya neeyse..bak ne yapalim biliyormusun...face de benim 2-3 sene öncesi resimlerim var...hedefime ulasayim nerden baksan 20-25 Kilo farki olacak o Zaman öncesi sonrasi yapayim..yada bize misafirlige gel...dugum sonrasi videolarim var...varya inanamazsin kat kat yaglar Kollar simdiki baldirim Kadar desem az abartmis olurum cok degil yanifellah köftesi gibi öyleyse sizinki.:26:
.duyum,senden lale jale hale için bir istekde bulunucam canım
öncesi ve sonrası resimlerini koysana topiğe.özendim doğrusu başka topiklere .sanırım senden başkada yok o kadar çok kilo veren gecenlerde koyduk videoya..görümcelerde vardi...ay yenge utanmiyormusun bu görüntüler cikinca dedi...dedimki hala ayni kiloda olsaydim utanirdim ama simdi daha cok gururlaniyorum..keyifle bakiyorum kendime
yardımcı olabildiysem çok sevindimBende öğrenmiş oldum o kutucuğun ne işe yaradığını :))
kızlar ya ben malum isveç diyetinden beri yumurta yiyemiyorum midemi bulandırıyor görüntüsü bile nasıl yesem ki
oğlumu uyutup geleyim
ben deeeeeeeeeeeee
desene bircogumuz si..ca kendini zafiflamis hissedenlerdenizay hele ben ayiptir söylemesi normal gramajin üstünde üretimde bulundugumda sifonu bile cekmeden bir adimlik wc de timsah yürüyüsü yapasim geliyor..sanki cikan artik maddeler degilde tamamen göekten baldir bacaktan popodan kopup gelmis yag yani...
ay su karbonat suyu bayagi dikkatimi cekmeye basladi ha yapsammiki acaba:26::26::26:
sorma canim bende cok istiyorum ama benim herif o yillardaki resimleri kaybetmis..kayipmi etti öncesi sonrasi yapacagimi biliyorduda caktirmadan ortadanmi kaldirdi orasida tartisilir ya neeyse..bak ne yapalim biliyormusun...face de benim 2-3 sene öncesi resimlerim var...hedefime ulasayim nerden baksan 20-25 Kilo farki olacak o Zaman öncesi sonrasi yapayim..yada bize misafirlige gel...dugum sonrasi videolarim var...varya inanamazsin kat kat yaglar Kollar simdiki baldirim Kadar desem az abartmis olurum cok degil yanigecenlerde koyduk videoya..görümcelerde vardi...ay yenge utanmiyormusun bu görüntüler cikinca dedi...dedimki hala ayni kiloda olsaydim utanirdim ama simdi daha cok gururlaniyorum..keyifle bakiyorum kendime
AMANN DİYENLER SANKİ ZAYIFDA..FACEDE GÖRDÜKLERİMİN MAŞALLAHI VAR AMA.HEPSİDE BAYA YAPILI CÜSSELİ HATUNLAR..ONLAR UTANIYORMUKİ:26:
ben deeeeeeeeeeeee
desene bircogumuz si..ca kendini zafiflamis hissedenlerdenizay hele ben ayiptir söylemesi normal gramajin üstünde üretimde bulundugumda sifonu bile cekmeden bir adimlik wc de timsah yürüyüsü yapasim geliyor..sanki cikan artik maddeler degilde tamamen göekten baldir bacaktan popodan kopup gelmis yag yani...
ay su karbonat suyu bayagi dikkatimi cekmeye basladi ha yapsammiki acaba:26::26::26:
sorma canim bende cok istiyorum ama benim herif o yillardaki resimleri kaybetmis..kayipmi etti öncesi sonrasi yapacagimi biliyorduda caktirmadan ortadanmi kaldirdi orasida tartisilir ya neeyse..bak ne yapalim biliyormusun...face de benim 2-3 sene öncesi resimlerim var...hedefime ulasayim nerden baksan 20-25 Kilo farki olacak o Zaman öncesi sonrasi yapayim..yada bize misafirlige gel...dugum sonrasi videolarim var...varya inanamazsin kat kat yaglar Kollar simdiki baldirim Kadar desem az abartmis olurum cok degil yanigecenlerde koyduk videoya..görümcelerde vardi...ay yenge utanmiyormusun bu görüntüler cikinca dedi...dedimki hala ayni kiloda olsaydim utanirdim ama simdi daha cok gururlaniyorum..keyifle bakiyorum kendime
yahu öyle bir yazmissinki guleyimmi aglayayimmi karar veremedim..deli ettin kiz beni..öyle duygusaldan girilirmi sen bilmiyormusun ben hassas kariyim...yani herifime ragmen hassasim o Kadar yaniÖYLE BİR HAYIR SEVER OLSADA GÖZÜMÜ AÇSA.
.AMA O ZAMAN BENİM KOCAMIM DURUMU HİÇ İYİ OLMAZ.
.BEN ONU 3 KATMANDAN OLUŞAN PEMBE GÖZLÜKLERİMİ TAKIP ÖYLE KARŞILIYORUM..
OLMAZ AMELİYAT FALAN İSTEMEM SONRA HAYATTA GÖRÜPDE YAŞAYAMAYACIM GÜZEL ŞEYLER VAR.İÇİMDEN YAŞAMAK GELİR AMA YAŞAYAMAM . SONRA MÜGE ANLIYA ÇIKAR BENİ ARARSINIZ BU KADINA NE OLDU DİYE
ordada dolu yagdimi ordada...bu kis kiyamette ne badana boyasi bacim yaooo bu gün bildirim günümüydüüü kizlar tamemen unutmusumm biz boya badana ya kalkisitik unutmuisum menülerimde eksik tam ceza haftasi bugün.
tamam hic cekinme...burdan daha iyi tafra dükkani bulamazsin yani..hepsi orjinalolur lazım olursa tüyo verirsin
yardımcı olabildiysem çok sevindim
canım yumurtayı rafadan yap ve üzerine sevdiğin baharatlardan ek , çok az da sıvı yağ dolandır bol maydanoz kııy birde çok güzel oluyo bu şekilde
sorma sadece sevgili cakmam asiri kiskanclik sonucu bayagi zayifladi..ama helal diyorum..kiskanclik falan bu kadarini basarmakta yani kolay degil..kadin pek bir hirs yapmis benim varligimin karsisinda ezilmemek icim..onun tamda gecen sene bu zamanlarda basliyan hirsi simdi bende basladi onun varligi karsisinda ezilmeyeyim diye...yok yok kesinlikle bu 10-15 de gidecek yok baska caresi..allahim tabi hastalik bela vermedikceAMANN DİYENLER SANKİ ZAYIFDA..FACEDE GÖRDÜKLERİMİN MAŞALLAHI VAR AMA.HEPSİDE BAYA YAPILI CÜSSELİ HATUNLAR..ONLAR UTANIYORMUKİ:26:
sorma sadece sevgili cakmam asiri kiskanclik sonucu bayagi zayifladi..ama helal diyorum..kiskanclik falan bu kadarini basarmakta yani kolay degil..kadin pek bir hirs yapmis benim varligimin karsisinda ezilmemek icim..onun tamda gecen sene bu zamanlarda basliyan hirsi simdi bende basladi onun varligi karsisinda ezilmeyeyim diye...yok yok kesinlikle bu 10-15 de gidecek yok baska caresi..allahim tabi hastalik bela vermedikce
HAKLISIN ALLAH SAĞLIK VERSİN..KİLO NASILSA VERİLİR..
SENİN ÇAKMA SPOR YAPIYORMU, NASIL VERDİKİ KİLOLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?