Hazir unutmussun caktirmasana ne caktiriyon.bak ben son dakkada yarim kase patlamis misir yedigimi söylüyormuyumaaaa kızlar bugün yediğim yarım paket tablet çikolatayı yazmayı unutmuştum
valla bende 5 Kilo bile cok degisiklik yapiyoron kilo bile insani bes yas daha genc gösteriyoooo..:2::2:
sonraki haftada üretimde sorun olup iki gun wc ye cikamayinca amaninda Kilo almisim diye sitresede giriyormusun..bende icicik öyle oluyor
hiç bu açıdan bakmamıştım ama şimdi aklıma sööle bişey geldi
bi önceki hafta wcden sonra o kilodasın (75)
2. hafta wc den sonra (75.5) demek ki sana kesin 0.5 yerleşmiş atabildiğin kadar attın kaldı eline bedenine 0.5
kiz Devlet sirri hic bana söylerlermi..sonra bende yaparim alim Allah o Zaman benden zayif olamaz..kim egosunu yuksaeltecek benden sisman olursa...hic evin tek gelinini öyle bir sir verilirmiHAKLISIN ALLAH SAĞLIK VERSİN..KİLO NASILSA VERİLİR..
SENİN ÇAKMA SPOR YAPIYORMU, NASIL VERDİKİ KİLOLARIama tahminim o diet mamalari kullandi..dolabinda görmüstüm..kizinin denedigini söyledi ama benim icimde bir kusku kalmadi desem yalan..ama o diete basladigi siralar yeni aldiklari evin insaat isleri baslamisti...bende dahil köpek gibi calismistik...ama ben kis gunu hasta düsmeyeyim diye fazladan yedim..3 Kilo almistim..oda meger firsat bu firsat deyim üstünede diet yxapmis...neyse yazim geldim yakaladim onu kiloda...yani beden olarak ama gel görki kasinti krizi ve pesi sira gelen kortizon tedavisi yetmez gibi babamin her Sabah firindan getirdigi taze pideler annemin her aksam seviyorum diye yaptigi lahmacunlar mangallar dolmalar yetmez gibi babamin öglenleri geni kepapciya götürmeleri cakmanin ekmegine yag sürdü sürdüde nooldu..5 Kilo fazladan basladim yeniden hayata...geldigi gibi gider alimallah...yeterki saglik olsun..hepsinin üstesinden gelirim..benim adim duyum...iste ben buyum vaaay be bak bak kafiyeye bak...sairlik ruhumda ben naapiim
demekki bu durumda 2.hafta durumu telafi icin sinameke demliyoruzhiç bu açıdan bakmamıştım ama şimdi aklıma sööle bişey geldi
bi önceki hafta wcden sonra o kilodasın (75)
2. hafta wc den sonra (75.5) demek ki sana kesin 0.5 yerleşmiş atabildiğin kadar attın kaldı eline bedenine 0.5
kiz Devlet sirri hic bana söylerlermi..sonra bende yaparim alim Allah o Zaman benden zayif olamaz..kim egosunu yuksaeltecek benden sisman olursa...hic evin tek gelinini öyle bir sir verilirmiama tahminim o diet mamalari kullandi..dolabinda görmüstüm..kizinin denedigini söyledi ama benim icimde bir kusku kalmadi desem yalan..ama o diete basladigi siralar yeni aldiklari evin insaat isleri baslamisti...bende dahil köpek gibi calismistik...ama ben kis gunu hasta düsmeyeyim diye fazladan yedim..3 Kilo almistim..oda meger firsat bu firsat deyim üstünede diet yxapmis...neyse yazim geldim yakaladim onu kiloda...yani beden olarak ama gel görki kasinti krizi ve pesi sira gelen kortizon tedavisi yetmez gibi babamin her Sabah firindan getirdigi taze pideler annemin her aksam seviyorum diye yaptigi lahmacunlar mangallar dolmalar yetmez gibi babamin öglenleri geni kepapciya götürmeleri cakmanin ekmegine yag sürdü sürdüde nooldu..5 Kilo fazladan basladim yeniden hayata...geldigi gibi gider alimallah...yeterki saglik olsun..hepsinin üstesinden gelirim..benim adim duyum...iste ben buyum vaaay be bak bak kafiyeye bak...sairlik ruhumda ben naapiim
AMANN BOŞVERR ,gelen kilo olsun.dediğin gibi geldiği gibi gider.ama ailenle geçirdiğin güzel günler hep akılda kalır..
bazende hayatı akışına bırakmak lazım .
hayatim sen yilbasi eglencesini bu gunmu yaptin ya bu ne Kadar cerez...Tatli falan..ama bir konuda taktir ettim seni kahvaltiyi 1 brotchenle yapmissin ya ben bunu hic beceremedim...benimki 2-3 arasi yani daha asagisi kurtarmiyor...zaten 1 brotchen yemeyi basardigim ay eminim 3-4 Kilo vermis olucam
- menüm sabah bir brotchen.dört kasik gül receli
- ara larda bir kase cerez.bir bardak tiramisu
- aksam firinda karni yarik iki tane bes kasik pilav.cacik ayran
- bir bardak beyaz sarap.cetez bir avuc bir litre su
Hazir unutmussun caktirmasana ne caktiriyon.bak ben son dakkada yarim kase patlamis misir yedigimi söylüyormuyum.Hazir caktirmisken ilk fircayi benden ye yarim paket cukulata az degilmi söyle baslamisken 2-3 paket yeseydim..bacim madem canin cekti iki isirik al tamam ..dunyanin kalorisini yemissin..
valla bende 5 Kilo bile cok degisiklik yapiyor
ben akisina birakacagimda adamin suratindan ser akiyor..Hayati akisina birakamiyorum..akmiyor akamiyor yani Hayat söyle ruhumda beynimde cigerimde yüregimde öyle bir dolmus öyle bir sisirmiski beni yani ufak bir catlak bulsa tasicak ortaligaAMANN BOŞVERR ,gelen kilo olsun.dediğin gibi geldiği gibi gider.ama ailenle geçirdiğin güzel günler hep akılda kalır..
bazende hayatı akışına bırakmak lazım .ay bunu deyincede aklima coktandir gelmeyen bir siir geldi..dur yaziiim:
aylardi hircinlasan
sel yatsktan ayrildi
sizinca bir parca kan
sel yataktan ayrildi
ciglik dondu dudakta
karanlikta bir nokta
acidan kivranmakta
et tirmaktan ayrildi
kiz Devlet sirri hic bana söylerlermi..sonra bende yaparim alim Allah o Zaman benden zayif olamaz..kim egosunu yuksaeltecek benden sisman olursa...hic evin tek gelinini öyle bir sir verilirmiama tahminim o diet mamalari kullandi..dolabinda görmüstüm..kizinin denedigini söyledi ama benim icimde bir kusku kalmadi desem yalan..ama o diete basladigi siralar yeni aldiklari evin insaat isleri baslamisti...bende dahil köpek gibi calismistik...ama ben kis gunu hasta düsmeyeyim diye fazladan yedim..3 Kilo almistim..oda meger firsat bu firsat deyim üstünede diet yxapmis...neyse yazim geldim yakaladim onu kiloda...yani beden olarak ama gel görki kasinti krizi ve pesi sira gelen kortizon tedavisi yetmez gibi babamin her Sabah firindan getirdigi taze pideler annemin her aksam seviyorum diye yaptigi lahmacunlar mangallar dolmalar yetmez gibi babamin öglenleri geni kepapciya götürmeleri cakmanin ekmegine yag sürdü sürdüde nooldu..5 Kilo fazladan basladim yeniden hayata...geldigi gibi gider alimallah...yeterki saglik olsun..hepsinin üstesinden gelirim..benim adim duyum...iste ben buyum vaaay be bak bak kafiyeye bak...sairlik ruhumda ben naapiim
bahsettigin cakma dedigin ikinizin ayni siyah ceketi giymissiniz o fotodaki kadinmi .vayy vayyy fazla gitme uzak dur bence senden sonrami aldi ceketi .benimkiler de yani kaynanam görümcem yapmisti özel deri ceket diktirdiydik esimle beraber tr de gelince kiskanc gözlerle bakmisti sonra nerden bulduysa buldu ayni ceketi kizina diktirmis kendine de diktirip cikmislardi artik esimle biz bir sey demedik .
pisman degimisindemi ya tühhh çaktırıp ilk fırçamı fa yedim
napim kız kardeşim verdi ye diye tutamadım kendimi götürdüm
pişman mıyım hayır
yüzsüzlüğün bu kadarı
pisman degimisin
bari bunu deme
o nee kızz bende onun ne olduğunu bilmiyorum adını bile yazamadığım broç mroç neyse iştehayatim sen yilbasi eglencesini bu gunmu yaptin ya bu ne Kadar cerez...Tatli falan..ama bir konuda taktir ettim seni kahvaltiyi 1 brotchenle yapmissin ya ben bunu hic beceremedim...benimki 2-3 arasi yani daha asagisi kurtarmiyor...zaten 1 brotchen yemeyi basardigim ay eminim 3-4 Kilo vermis olucam
hastanede kalirken bilirsin en fazla 2 brotchen veriyorlar ...ya ben doymuyorum dedigimde yaninada 2 dilim ekmek koyuyorlardi
ohhhh afiyet olsun,peki demiycem
çok pişmanım keşke yemeseydim beni bu denli mutlu eden şeyi
hayatim sen yilbasi eglencesini bu gunmu yaptin ya bu ne Kadar cerez...Tatli falan..ama bir konuda taktir ettim seni kahvaltiyi 1 brotchenle yapmissin ya ben bunu hic beceremedim...benimki 2-3 arasi yani daha asagisi kurtarmiyor...zaten 1 brotchen yemeyi basardigim ay eminim 3-4 Kilo vermis olucam
hastanede kalirken bilirsin en fazla 2 brotchen veriyorlar ...ya ben doymuyorum dedigimde yaninada 2 dilim ekmek koyuyorlardi
ay evet o..ben gecen sene degil önceki sene almistim..dar geliyor diye giyememistim...gecen kis Kilo verince giymeye basladim..bu kis Kilo alinca hafif dar geldi..bana dediki ya yeni ceket alirsan seninkini bana ver..bak bak havaya bak.benden zayifmista ona olurmus..bende giyinmeye devam ettim..hatunda sen git pazarda benzeri bul al...yani gecen kistan beri ariyormus bunuda söylüyor bana..fesatta saf fesatlardan...bahsettigin cakma dedigin ikinizin ayni siyah ceketi giymissiniz o fotodaki kadinmi .vayy vayyy fazla gitme uzak dur bence senden sonrami aldi ceketi .benimkiler de yani kaynanam görümcem yapmisti özel deri ceket diktirdiydik esimle beraber tr de gelince kiskanc gözlerle bakmisti sonra nerden bulduysa buldu ayni ceketi kizina diktirmis kendine de diktirip cikmislardi artik esimle biz bir sey demedik .yani üstündeki ceketi benden 2 sene sonra Aldi...ama gec bile kalmisti valla ilk haftada almasi gerekti..gerci eskiden taklit ediyordu ama birkay ay sürüyordu ortya cikmasi bu kis kadin cildirmis haftasini gecirmiyor valla..
oh cok guzel demissin..sen dedin benimde yagim eridi iyimi..sen yinede bir uzmana sor bence...neticede emeklerin bosa gitmesi ve tekrarlayan hayal kirikliklari her defasinda biraz daha yipratir seniayyy kızlar bugün böyle bi canım sıkıldı martta tüp bebek yapmayı düşünüyorum bi arkadaş toksoplazmasına baktırmış gebe kalmadan önce yapılması gereken testlerden biri bu ..
neyse istenilen gibi çıkmış ama kedi köpek olan ortama girme demiş ee siz benim oğluşumu biliyosunuz hep dibimde uzakta olsa ben çağırıyorum bi panikledim napcam ben şimdi die ...
neyse geçtim netin başına hiç bir sitede köpekle ilgili bişey yazmıo hep kedilerden ve hattta kedi dışkılarından geçtiği söleniyo ama en büyük tehlikenin de çiğ et salam sosis ve az yıkanmış yeşillliklerden geldiği söleniyor bi ohhhh çektim yaniii
ama böyle net sonuca varmadan çikoyu dışarı gezmeye çıkarttım eve dönüyoruz bi tane kadın 12-13 yaşlarında oğluna bööle elinn tersiyle önüne siper oldu oğlum köpek var dikkat et dedi ama hareketi o kadar abartıydı ki ve çiko o tarafa bile bakmıyodu bende sinirlendim çiko oğlum dikkat et insan var dedim kadın terbiyesiz filan gibi bişeyler geveledi ama arkama bile bakmadım
bu olaydan sonra içimin eriyen yağlarından belki 200gr gitmiştir :)
ay evet o..ben gecen sene degil önceki sene almistim..dar geliyor diye giyememistim...gecen kis Kilo verince giymeye basladim..bu kis Kilo alinca hafif dar geldi..bana dediki ya yeni ceket alirsan seninkini bana ver..bak bak havaya bak.benden zayifmista ona olurmus..bende giyinmeye devam ettim..hatunda sen git pazarda benzeri bul al...yani gecen kistan beri ariyormus bunuda söylüyor bana..fesatta saf fesatlardan...yani üstündeki ceketi benden 2 sene sonra Aldi...ama gec bile kalmisti valla ilk haftada almasi gerekti..gerci eskiden taklit ediyordu ama birkay ay sürüyordu ortya cikmasi bu kis kadin cildirmis haftasini gecirmiyor valla..
oh cok guzel demissin..sen dedin benimde yagim eridi iyimi..sen yinede bir uzmana sor bence...neticede emeklerin bosa gitmesi ve tekrarlayan hayal kirikliklari her defasinda biraz daha yipratir seni
bak iste bendede tam tersi kahvalti en önem verdigim ve yemekten zevk duydugum ögündür..kahvaltisiz dünyayi yesem genede doymam..sabah kahvalti yapmayi sevmiyorumm iki brotchen normal aslindaa .isim cok oldugu icin cerez cubukla gecistirdikk ne yapalim..
kiz o buranin ekmegi...bir cocuk yumrugu buyuklugunde bildigin somun... yani bir somun ekmeginin basini kopar olsun sana brotchen..almanca adi bu..ekmekcik turkcede karsiligio nee kızz bende onun ne olduğunu bilmiyorum adını bile yazamadığım broç mroç neyse işte
ohhhh afiyet olsun,
bir daha olmasınn
bak simdi mutlulugu isin icine kattin kafami karistirdin isin icinde mutluluk olunca akan sular durur..ama kisa süreli mutluluk icin yiyip yiyipte sismanlayik depresyonlara girmeyide düsününce e firca cekesim var sana yanipeki demiycem
çok pişmanım keşke yemeseydim beni bu denli mutlu eden şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?