80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa kızlar bugün yediğim yarım paket tablet çikolatayı yazmayı unutmuştum
Hazir unutmussun caktirmasana ne caktiriyon.bak ben son dakkada yarim kase patlamis misir yedigimi söylüyormuyum.Hazir caktirmisken ilk fircayi benden ye yarim paket cukulata az degilmi söyle baslamisken 2-3 paket yeseydim..bacim madem canin cekti iki isirik al tamam ..dunyanin kalorisini yemissin..

on kilo bile insani bes yas daha genc gösteriyoooo..:2::2:
valla bende 5 Kilo bile cok degisiklik yapiyor

2 gün kurusu , 2 su bardağı ılık su

sabah : 1 haşlanmış yumurta , 2 ceviz içi , 2 dilim t.b ekmek , bol salata ( yağsız, tuzsuz ) , 1 şekersiz nescafe
ara : 10 adet ince bulgurlu sarma , 1 küçücük dilim cevizli yağsız ekmek , şekersiz çay
öğle : bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 ince dilim tavuk göğsü ızgara , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 6 badem
akşam : 1,5 kase çorba , 5 y.k lahana yemeği , 1,5 dilim t.b ekmek , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.b süt
spor : 1 saat hoca eşliğinde

2 kupa beyaz çay ve bol su

( sabah sonrasındaki aram ile öğle yemeğini dengelemeye çalıştım , öğle ekmek yemedim ve 1 kase çorbamı içmedim )

• menüm sabah bir brotchen.dört kasik gül receli
  • ara larda bir kase cerez.bir bardak tiramisu
  • aksam firinda karni yarik iki tane bes kasik pilav.cacik ayran
  • bir bardak beyaz sarap.cetez bir avuc bir litre su

• menüm sabah bir brotchen.dört kasik gül receli
  • ara larda bir kase cerez.bir bardak tiramisu
  • aksam firinda karni yarik iki tane bes kasik pilav.cacik ayran
  • bir bardak beyaz sarap.cetez bir avuc bir litre su
hayatim sen yilbasi eglencesini bu gunmu yaptin ya bu ne Kadar cerez...Tatli falan..ama bir konuda taktir ettim seni kahvaltiyi 1 brotchenle yapmissin ya ben bunu hic beceremedim...benimki 2-3 arasi yani daha asagisi kurtarmiyor...zaten 1 brotchen yemeyi basardigim ay eminim 3-4 Kilo vermis olucam
hastanede kalirken bilirsin en fazla 2 brotchen veriyorlar ...ya ben doymuyorum dedigimde yaninada 2 dilim ekmek koyuyorlardi

demi ya tühhh çaktırıp ilk fırçamı fa yedim
napim kız kardeşim verdi ye diye tutamadım kendimi götürdüm
pişman mıyım hayır
yüzsüzlüğün bu kadarı

ayyy kızlar bugün böyle bi canım sıkıldı martta tüp bebek yapmayı düşünüyorum bi arkadaş toksoplazmasına baktırmış gebe kalmadan önce yapılması gereken testlerden biri bu ..

neyse istenilen gibi çıkmış ama kedi köpek olan ortama girme demiş ee siz benim oğluşumu biliyosunuz hep dibimde uzakta olsa ben çağırıyorum bi panikledim napcam ben şimdi die ...

neyse geçtim netin başına hiç bir sitede köpekle ilgili bişey yazmıo hep kedilerden ve hattta kedi dışkılarından geçtiği söleniyo ama en büyük tehlikenin de çiğ et salam sosis ve az yıkanmış yeşillliklerden geldiği söleniyor bi ohhhh çektim yaniii

ama böyle net sonuca varmadan çikoyu dışarı gezmeye çıkarttım eve dönüyoruz bi tane kadın 12-13 yaşlarında oğluna bööle elinn tersiyle önüne siper oldu oğlum köpek var dikkat et dedi ama hareketi o kadar abartıydı ki ve çiko o tarafa bile bakmıyodu bende sinirlendim çiko oğlum dikkat et insan var dedim kadın terbiyesiz filan gibi bişeyler geveledi ama arkama bile bakmadım

bu olaydan sonra içimin eriyen yağlarından belki 200gr gitmiştir :)

menüm

sabah yarım poğaca

ara yok

öğle 1 parca sebzeli tavuk 5 kaşık makarna 3 kaşık çorba 3 çatal ıslak kek

ara yarım paket diyet kraker

akşam 200gr tavuk döner 1 dilim ekmek domates peynir

ara 1 elma

o nee kızz bende onun ne olduğunu bilmiyorum adını bile yazamadığım broç mroç neyse işte
peki demiycem
çok pişmanım keşke yemeseydim beni bu denli mutlu eden şeyi
ohhhh afiyet olsun,
bir daha olmasınn

sabah kahvalti yapmayi sevmiyorumm iki brotchen normal aslindaa .isim cok oldugu icin cerez cubukla gecistirdikk ne yapalim..

yarın sabah gidicem doktora ama keşke eşimde burda olsaydı şuan yani yarın

sabah kahvalti yapmayi sevmiyorumm iki brotchen normal aslindaa .isim cok oldugu icin cerez cubukla gecistirdikk ne yapalim..
bak iste bendede tam tersi kahvalti en önem verdigim ve yemekten zevk duydugum ögündür..kahvaltisiz dünyayi yesem genede doymam..

o nee kızz bende onun ne olduğunu bilmiyorum adını bile yazamadığım broç mroç neyse işte

ohhhh afiyet olsun,
bir daha olmasınn
kiz o buranin ekmegi...bir cocuk yumrugu buyuklugunde bildigin somun... yani bir somun ekmeginin basini kopar olsun sana brotchen..almanca adi bu..ekmekcik turkcede karsiligi

peki demiycem
çok pişmanım keşke yemeseydim beni bu denli mutlu eden şeyi
bak simdi mutlulugu isin icine kattin kafami karistirdin isin icinde mutluluk olunca akan sular durur..ama kisa süreli mutluluk icin yiyip yiyipte sismanlayik depresyonlara girmeyide düsününce e firca cekesim var sana yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…