- 7 Mart 2011
- 7.387
- 8.066
- 398
- 36
o nee kızz bende onun ne olduğunu bilmiyorum adını bile yazamadığım broç mroç neyse işte
ohhhh afiyet olsun,
bir daha olmasınn
herseyin hayirlisi be kuzum...yarın sabah gidicem doktora ama keşke eşimde burda olsaydı şuan yani yarın
kizlar benim bu gunku menüme bir avuc siyah kuru üzüm ekledigimide utanarak söylüyorum..canim acayip Tatli istedi..doktorunda kan degerlerin düsmüs lafini kendime bahane yaparak kuru üzüm yedim duyurulur
bu masum olmus kiz benim kuru üzümler Kadar masummadem itiraf saatine geldik:26:
evet itiraf ediyorum...
ayran içtim.kesmedi üstünede kayısı hoşafı içtim..
ığğğğ nasıl midem varsa tatlı tuzlu karıştı.
ama hoşaf şekersizdir
iyi geceler canim..Beyaz basladi bende onu izlemeye kaciyorum...herif inmedi sagi..öylede yattim uyku yok simdi yukarida gidilmez Zaman gecireyim birazsohbet şahane ama uykuda bastırdı.
hepinize iyi geceler kızlarr..yarın güzel bir gün olmasını diliyorum..ayyüzlümün halini düşünemiyorum..kızıcak sabah oku oku bitmedi gözlerim gitti diye.
topalak çekilmiş etin içine biz düğü deriz yani ince bulgur. Koyuyoruz biraz .
Biraz kimyon 1 yumurta iyice yoğurup küçük küçük misket köfteler yapılır.
Yağ salça kavuruyorsun su ilave ediyorsun haşlanmış nohut konuyor birazda.bunlar kaynarken misket şeklindeki köfteleri ilave edip pişirip yiyorsun.biraz sulu bir yemek.aslında sende biliyorsundurda adı başka olabilir yöresine göre
bu ne kardesim ya odada 13 kisi var...cevap yetirtirememem gereken yerde biri birsey yazsada cevaplasam diye bekliyorum tren bekler gibi..huuu herkes gecmismi yapiyor...ya gecmis gecmemisse ya gecemiyorsa ya ya bu yogurdu sarmisaklasaktami saklasak yada sarmisagi ezzip tursuya koyup sirkeyi Sabah aksam icsektemi zayiflasak...öküzümü getirin bana sitreslendim sanki ..sabaaan nerdesin sabaaaaaaaaaaaaaan
ayyy kızlar bugün böyle bi canım sıkıldı martta tüp bebek yapmayı düşünüyorum bi arkadaş toksoplazmasına baktırmış gebe kalmadan önce yapılması gereken testlerden biri bu ..
neyse istenilen gibi çıkmış ama kedi köpek olan ortama girme demiş ee siz benim oğluşumu biliyosunuz hep dibimde uzakta olsa ben çağırıyorum bi panikledim napcam ben şimdi die ...
neyse geçtim netin başına hiç bir sitede köpekle ilgili bişey yazmıo hep kedilerden ve hattta kedi dışkılarından geçtiği söleniyo ama en büyük tehlikenin de çiğ et salam sosis ve az yıkanmış yeşillliklerden geldiği söleniyor bi ohhhh çektim yaniii
ama böyle net sonuca varmadan çikoyu dışarı gezmeye çıkarttım eve dönüyoruz bi tane kadın 12-13 yaşlarında oğluna bööle elinn tersiyle önüne siper oldu oğlum köpek var dikkat et dedi ama hareketi o kadar abartıydı ki ve çiko o tarafa bile bakmıyodu bende sinirlendim çiko oğlum dikkat et insan var dedim kadın terbiyesiz filan gibi bişeyler geveledi ama arkama bile bakmadım
bu olaydan sonra içimin eriyen yağlarından belki 200gr gitmiştir :)
günaydınnnnnnn.
bu sabah çok yorgundum. yorgunluğumu atamıyorum ama kahvaltı çok i y i geldi :)
saat 08:00 kahvaltı
yarım litre sirkeli su
bir adet mandalina
4 adet ceviz
iki dilim uno denge ekmek
ekmeklerin üzerini kapatan miktarda ama ipince beyaz peynir
4 çay kaşığı da susam çörekotu karışımı.
ekmeklerin üzerini beyaz peynirle örttüm ve üzerine susam çörek otu karışımı döktüm, fırınladım ve şa ha ne oldu.
hem gözüm hem midem doydu.
biraz abartmış mıyım? bilemedim.
ve sabah tartı 2 kilo eksik gösteriyordu. ki regl öncesindeyim bi de. 89.1 ile başladım 03012014'e 04012014 87.1.
ama buna sevinemiyorum tabii ki. bi hafta önce 84.5 idim. bakalım bakalım gün nasıl ilerleyecek.
karınımı hala şiş hissediyorum. üzerimde de bir miskinlik var. şimdi sabah kahvesi vakti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?