80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar benim bu gunku menüme bir avuc siyah kuru üzüm ekledigimide utanarak söylüyorum..canim acayip Tatli istedi..doktorunda kan degerlerin düsmüs lafini kendime bahane yaparak kuru üzüm yedim duyurulur

kizlar benim bu gunku menüme bir avuc siyah kuru üzüm ekledigimide utanarak söylüyorum..canim acayip Tatli istedi..doktorunda kan degerlerin düsmüs lafini kendime bahane yaparak kuru üzüm yedim duyurulur

madem itiraf saatine geldik:26:
evet itiraf ediyorum...
ayran içtim.kesmedi üstünede kayısı hoşafı içtim..
ığğğğ nasıl midem varsa tatlı tuzlu karıştı.

ama hoşaf şekersizdir

sohbet şahane ama uykuda bastırdı.
hepinize iyi geceler kızlarr..yarın güzel bir gün olmasını diliyorum..ayyüzlümün halini düşünemiyorum..kızıcak sabah oku oku bitmedi gözlerim gitti diye.

sohbet şahane ama uykuda bastırdı.
hepinize iyi geceler kızlarr..yarın güzel bir gün olmasını diliyorum..ayyüzlümün halini düşünemiyorum..kızıcak sabah oku oku bitmedi gözlerim gitti diye.
iyi geceler canim..Beyaz basladi bende onu izlemeye kaciyorum...herif inmedi sagi..öylede yattim uyku yok simdi yukarida gidilmez Zaman gecireyim biraz

banada musade canlarim..yarin görüsürüz ...aman diim iradenize sahip cikin cakmalariniza gun dogmasin

ayyyyyyyy ben bayilirim o yemege babannem coook yapardi eskiden... simdi iyice yaslandi yapamiyor... baska yapanda yok :)
biz sulu köfte deriz ona salçali malçali ohhhh cokta guzel oluyor :)

ay coook alemsin

canim sadece kedinin diskisini hamile bir hanim temizlememesi gerekiyor... birde cig et hele tavuk falan onlara cok dikkat edilmesi gerekiyor...
Insallah olur seninde bebisin canim
Ben hamileyken Romeo'mu aldim ve hic birsey olmadi...

"oglum köpek var diyen" kadinda manyagin önde gideni... cok iyi demissin insan var diye benimde icimin yaglari eridi :)

bende benim chihuahua cinsi olan köpegim Romeo ile türkiye'ye gidince. Hele Isparta'da carsida kaç kere basima geldi bes metre öteye kaciyorlar ve üstelik 1-2 keresinde cantadaydi manyak ya bu insanlar sanki köpek gidicek onlari yigcek... önce insanlardan korksunlar...

kızlar bu sıra cok younum mısafırm cok var sureklı pasta borek pısırıyorum maşesef elımden geldıgıncede kendımı tutuyorum 3 gun kadar ızın verın bana sonra hemen eksık menulerımı yazarım
sımdı bıldırım yapım gec oldum ama napım ya off

başlangıç:83,5
geçen hafta:74,5
bu hafta:74
giden:500gr
toplam giden:9,5
hedef:60
spor yok

günaydınnnnnnn.
bu sabah çok yorgundum. yorgunluğumu atamıyorum ama kahvaltı çok i y i geldi :)

saat 08:00 kahvaltı
yarım litre sirkeli su
bir adet mandalina
4 adet ceviz
iki dilim uno denge ekmek
ekmeklerin üzerini kapatan miktarda ama ipince beyaz peynir
4 çay kaşığı da susam çörekotu karışımı.

ekmeklerin üzerini beyaz peynirle örttüm ve üzerine susam çörek otu karışımı döktüm, fırınladım ve şa ha ne oldu.
hem gözüm hem midem doydu.

biraz abartmış mıyım? bilemedim.

ve sabah tartı 2 kilo eksik gösteriyordu. ki regl öncesindeyim bi de. 89.1 ile başladım 03012014'e 04012014 87.1.
ama buna sevinemiyorum tabii ki. bi hafta önce 84.5 idim. bakalım bakalım gün nasıl ilerleyecek.
karınımı hala şiş hissediyorum. üzerimde de bir miskinlik var. şimdi sabah kahvesi vakti :)

canım senin artı da adet yüzünden üzülme haftaya falan eski haline dönersin

günaydın kızlar. nasılsınız. beyazım demiş dün akşam okurken ne hale gelecek diye. şaşı oldum resmen. bi taraftan böbreğim ağrıyo kıvranıyom bi taraftan dila ayağımda uyutmaya çalışıyom bi taraftanda elimde tel msj okuyom. çok komik bi görüntüydü.
kaptanım ne güzel cevap vermişsin kadına. bende korkarım hayvanlardan ama hani çığlık çığlığa bağırıp kaçmam ya yön değiştiririm çaktırmadan yada geçene kadar korkmuyomuş gibi yaparım ama böh desen düşüp bayılacak gibi olurum. oda neden kaynaklandı biliyomusun küçükken 3 4 yaşları civarında horozun teki tepeme çıktı ve gagaladı. kuduz köpekten farkı yoktu hayvanın herkese saldırıyodu. daha sonra yine aynı dönemlerde ev sahibimizin bi kedisi vardı gel dedim gelmedi bende kuyruğundan tuttum çektim sanırım ve kedi elimi çok pis tırmaladı. 10 yaşları civarında da köpeğin teki kovaladı. köpek dediysem yavruydu ama ne ses çıkarıyodu. eve zor attım kendimi. ve sonuç hayvanlardan korkan bi kadın. ay anlatınca acıdım kendime ha. daha sonra bir kuşum oldu epey bir süre elime alırken eldiven giydim çok zor alıştım. şimdi başka kuşa yaklaş de yaklaşamam. köpeğimizde oldu ama öyle korkuyodumki zavallıya birinde öyle bağırmışım ki yaklaşma diye bir daha yaklaşmadı yanıma. ama bak bir sürü tavşanımız olmuştu onlara yaklaşabiliyom anlican küçükken yaşanan şeyler hayatın tümünü etkiliyor.

duyum çakmaya o yorumu yapmalarına çok sevindim ama insan olan anlar. çakma insanlar anlamaz. sen birgün şakayla karışık desene kız az daha zorlasan tam bana benzeyecen diye. ne alsam aynısını alıyon falan diye. ya da duyuracak birine yine şaka yollu çıtlatsan. işe yararmı acaba:44::44::44:.

yaaa kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın..dün girecektim dünde rahatsızlandım..akşam acile gittim şiddetli mide bulantısıyla...idrar yolu enf. olmuşum baya ağır bir şekilde..doktor antibiyatikte vermedi emziriyorum diye..bakalım nasıl geçireceğim bu illeti vucudumdan....menülerimi hatırlladığım kadarıyla yazmaya başlıyim

cuma
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
tahin
ekmek
çay

öğle
et haşlama
pilav
patates püresi
salata

tabi bu yediklerim akşam hep çıktılar ...sonrada su dahi içemedim gece yarısına kadar...

perşembe
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
tahin
çay
ekmek

öğle
et kavurma
pilav

akşam
yoğuurt çorbası
etli nohut yemeği
yoğurt

başlangıç : 93,5
geçen hafta : 86,8
bu hafta : 85,8
giden : 1 kg
topl. giden : 7,7
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : haftada 3 gün hoca eşliğinde 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…