80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uzun zamandan beri 85 rakamını görmemiştim ama şükürler olsun bu hafta gördüm ya devamı gelir inşallah
diyetisyenimin söylediklerini uyguluyorum ve hayatıma sporu ekledim , birde sabah tartıldığımda vücudum şişti bence bir 200 gr daha eksiktir ama o da haftaya kalsın , birde adet dönemine gircem bu hafta bir de ondan şiştim ama bütün bunlara rağmen 1 kg gitmiş çok mutluyum çook
birde şu misafirlikler olmasa hayatım daha iyi olcak ama napalım , misafir baş tacı . . .

bugün alışveriş yaptım!!! mavinin 28 beden kotunun içine giriyorum!!!!! likralı ispanyol paça. likrasızın düğmesi zor iliklendi ama 28 beden kot, hiç yoktan iyi

bir de bunun üzerine bir iskender yenmez mi? ama hayal kırıklığı idi. baydöner'in iskenderleri berbat. nimete söz yok ama çok kötü yapıyorlar. pideden çok az yedim ve yağ koydurmadım. hepsi en en fazla 700 kaloridir.

diyeti bozmuş saymıyorum kendimi. regl şişkinliği dışında bir sorun yok. şimdi sirkeli su zamanı! :)))))))

Son düzenleme:

ne güzel 28 beden jeanin sana olması, ben daha yeni jean aldım ama benimki 34 beden :26: inşallah bende o günleri görürüm en kısa zamanda :))
arkadaşım sirkeli su mideni bulandırmıyor mu bir süre sonra sürekli tükettiğin için?

iyi akşamlar kızlar
benimde misafirim vardı bu gün.o yüzden kurabiye yedim misafirin yanında..

sabah
1 dlm kaşar
1 dlm beyaz peynir
5 zeytin
biraz ceviz

ara
1 mandalin

öğlen
1 kurabiye
1 br süt

akşam
1 servis kaşığı kavurma
1brk ayran
salata
1 portakal

Son düzenleme:

yok tatlım, içebileceğim miktarda koyuyorum. tadı birazcık değişiyor ve böylece sürekli tüketebiliyorum. bende kronik ödem sorunu var. elma sirkeli su, ödemi çözüyor, iştahı dengeliyor. kilo kontrolüne bire bir faydalı. tavsiye ederimmmm.

ne güzel bedenler öyle,28,34..ben imrendim size doğrusu

42 çokk güzell benim için..en son çocukken 42 bedendim..senin kilo fazlan var sadece ben obezim maalesef..50 .beden den 48 e inmiştim zar zor.ama sanırım yeniden eski bbedenime geri döndüm inan 44 beni mutluluğun en üstüne çıkarmaya yeterde artar bile

13 kilo fazlam var tatlım. boyum uzun olduğu için pek göstermiyorum. ideal kilom zaten 75. sağlıklı beslenme ile bütün kilolar verilir hiiiiiiiiiiiç merak etme. ama her şeyden önce şekeri kes. meyveyi sadece kahvaltılarda ye ve en çok iki tane ye. her şey ölçülü ve sağlıklı olduktan sonra inşallah hep birlikte inceliriz :)

bizde de bugün misafir vardı bende öğle yemeği yerine yedim 2 tane böreği , sıvı yağ kulandım içim rahat o yüzden :26:
canım bende bi ara denemiştim sabahları ama bir süre sonra midem almamaya başladı , zaten sirkeyide sevmiyordum , çok şifalı ama benim bünye kaldırmıyor maalesef
ne güzel bedenler öyle,28,34..ben imrendim size doğrusu
canım sen benden zayıfsın , ben 34 giyiyorsam sen 30 beden bile giyersin , yapma etme bacım , gözün yağını yiyem i aayyy yağ yasaktı dimi bize

ayyy sen ıspartadamsın ?
ben 12 yıl eğirdirde oturdum ailemle ama liseyi yatılı okudum anadolu öğretmen lisesinde ıspartada 3 yılım geçti yani
yaa korkabilirler küçükkken senin yaşadığın gibi bişey geçirmiş olabilirler ama sen beni anlamışsın çok abartılı bi yaklaşımdı dayanamadım walllaaa :))

senin doğum göbüşünmü fazla acabaki aramızda 3 kilo var şuan ben lcw 40 bedenine giriyom:26:

bende bi tersim bilsen..önceden ağzıma meyve koymazdım.içim almazdı.şimdide bir içim yanıyor bir meyve yiyesim var anlayam .34 senedir yemeğim meyveleri yiycem sanırım o derece..

aman yağ mağ yeme ..
ben senden zayıf deyilim canım sadece kilom seninkinden düşük.:26:.beden kitlemize bak seninki 31.5 benimki 32 .ben senden şişmanım yani..aslında benim boyumda ve kilomda olan kadınlaar daha zayıf görünüyor..benim acayip bir karnım var.sanki 8 aylık akşam sabah doğurucam..eyilemiyorum önüme çok sert taş gibi şişlik var karnımda ..o koca karında benim olduğumdan daha şişman görünmeme sebep oluyor maalesef..hani patatese kürdan takmış gibi derler yaa işte o benim..küçük göğüsler ince bacaklar ve koskoca bir karınn

kilo bildirimi
başlangıç : 83
geçen hafta :77.1
bu hafta : 75.8
giden : 1.3
topl. giden :7.2
hedef :70
spor : yok

kaptancım benim hem boyum kısa 156 .hemde dediğin gibi göbekmi ağrı dağımı o derece yani felaket bişey.annem mekik çek diyor karnımı eritmek için..ama ne mümkün çok büyük karnım önüme eyilemiyorumki mekik çekiyim..
birde 2. hamileğimde karnım yırtıkdı fıtık var karnımda aslında ameliyat olmam lazım ama 2. sezeryanımda ölümden döndüm .şimdide korkuyorum ameliyattan en azından 10 kilo daha verip öyle ameliyat olmak istiyorum

yemem yemem kıs

bende obezim ama canım beden kitleme göre şişlik derken canım rahatsızlık manasında mı ? eğer değilse de mekik çeksen gülüm az belki seni rahatlatır :44:

slm kızlar cook fena hastayız ailecek basım çatlıyo burnum akıyo heryanım agrıyo
esımı acıle götürduk bugun ama okadar kalabalıktıki ben muayene olmadım
zaten kızlarımda hasta offfff saglık cook önemlıymıs ınsan hastalanınca anlıyo
bende menü falan yook bugün sabah 1 ufak parca peynır attım agzıma aksam 7de 1kase tarhana 1 portakal
1 bardakta greyfurt suyu içtım su bıle 1lıtre olmamıstır.
bıtkı cayları yaptım simdi ınsallah yatana kadar bıtırebılırım
pcye bakınca bıle basım agrıyo kacıyorum ben görüşmek üzere ıyı kaynatmalar size

yemem yemem kıs

bende obezim ama canım beden kitleme göre şişlik derken canım rahatsızlık manasında mı ? eğer değilse de mekik çeksen gülüm az belki seni rahatlatır :44:
sert bir göbek..şişlik var canım bir gün önce daha küçükken ertesi gün çok daha büyük olabiliyor.özelliklede üşüttüğüm zamanlar çok kötü oluyor

çok çok geçmiş olsun canım.yat istirahat etde bir an önce iyileş .çocukların anneye ihtiyacı var ..sen hstaysan tüm ev hastadır

sert bir göbek..şişlik var canım bir gün önce daha küçükken ertesi gün çok daha büyük olabiliyor.özelliklede üşüttüğüm zamanlar çok kötü oluyor

bende o konuda çok hassasım , üştürsem hemen karnım şişer , bulaşık yıkarken, yemek yaparken mutfak tezgahından bile soğuk alıyorum hemen karnım şişiyo birde sancısı yanında kıvrandırıyo resmen . . .

çok geçmiş olsun canım , ALLAH acil şifalar versin , bende 2 gündür gripim , boğazım çok fena birde öksürük var, geceleri uyutmuyo resmen . . .:2:

ayyy yarama parmak bastın ..bulaşık yıkarken göbek büyük olunca iyice yaslıyorum tezgaha göbeği..tezgahın soğuğundan donuyor karnım buz gibi oluyor .sonrası malum ağrı ve şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…