80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canim ben Isparta'da degilim :)
Ben Isviçre'de oturuyorum :)
Esimin ailesi Isparta'da. Nisanda tekrar isparta'dayim allahin izni ile 2hafta :) o zamana kadar verebildigim kadar vermem lazim.

Coook coook gecmis olsun!!! Bol bol yatin dinlenin... En kisa zamanda iyilesirsiniz insallah :)

sabah : 1 k.kutusu b.peynir , bol yeşillik , 2 ceviz içi , 1 dilim t.b ekmek , şekersiz çay
ara : yok
öğle : 6 tane etli lahana sarma , 2 börek sıvı yağlı fırında , şekersiz çay
ara : yok ( börekten ötürü )
akşam : 1,5 kase çorba , bol salata ( yağsız , tuzsuz ) , 6 y.k lahana yemeği , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
spor : misafir ağırlama

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Dünden beri piyasada yoktum farkındayım ama uzun zamandır ilk kez okadar güzel bir akşam geçirdim ve stres namına bir şeycik kalmadı
Öğlende Annemlere geçip biraz sohbet ettik kahve falan içtik birlikte sonrada saat 6ya doğru yemeğimizi yiyip çocuklarıda annemlere bırakıp eşimle baş başa dışarı çıktık
Tabi uzun zamandan sonra yanlız dışarı çıkınca önce bir afalladık nereye gitsek bir türlü karar veremdik ve boş boş sokaklarda dolaştık araçla sohbet ederek
Sonunda hadi Ortaköye kahve içmeye gidelim dedik en son büyük kızıma hamileyken oraya gitmiştik ( yanından çok geçtikte dolaşmaya eşim yanaşmazdı kalabalık diye )
Bİraz daha sakin bir cafede oturup bol bol sohbet ettik Eşim ne yapmak istediğimi ne gibi planlarım olduğunu bilmek istedi bende fırsatı yakalamışken uzun uzun anlattım
Beslenme konusunda ne yapabileceğimizi konuştuk hatta dahada ilerisini düşünüp ailemizle ilgili neler yapmak istediğimizi planladık İki saate yakın hiç rahatsız edilmeden çenemiz yoruldu ama beynimiz dinlendi

Tam arabayla eve dönecekken ( ki ben içten içe bu kadarmı diye üzülecekken ) eşim hadi sinemaya gidelim diyince havalara uçtum
Patron mutlu son istiyor filmine gittik ve çok hoş zaman geçirdik Gece 12ye doğru sinemadan çıkınca kızları aramayalım eğer annemlerin ışığı yanıyorsa ararız dedik ve ışıkları kapalı görünce kendimizi direk eve attık
Evde de birlikte keyif yaparak TV izleyip sohbet ettik
Sabah 9da okadar dinç uyandım ki anlatamam size demekki gerçekten insan stresten uzak olunca ve tedirgin yatmayınca ( aman aramızda yatarken ezmeyelim diye tedirgin yatardım ) çok dinç ve sırıtarak uyanabiliyormuş

Kızlar hiç sorun yapmamışlar aksine benim küçük cimcime erkenden uyumuş Anannesiyle ve dedesiyle çok güzel oyunlar oynamış hatta evin içine nasıl becerdiyseler hamak kurdurmuş kendine iki koltuk arasına
Annemde babamda hallerinden memnundular Ne zaman isterseniz bırakın biraz kendinize vakit ayırında şu stresinizi atın dedi annem bizde karar verdik artık ayda 2 kere kendimize bir gece ayırıp canımız ne istiyorsa onu yapacağız

Bu arada dikkatimi çekti stresten uzak olunca daha az yiyorum Annemde saat 6ya doğru yemek yemiştik zaten ( öğlenle akşam bir olmuştu benim tabi ) dışarda normalde kesin bir yerde yemek yerdik eskiden ama dün sadece tadımlık eşim patates aldı bir yerden ben seviyorum diye onu bile eşime bıraktım en son yeter bu kadar diye
Sinirleri alınmış gibiydim bütün gün Annemin bile dikkatini çekti bak bugün hiç sesini yükseltmedin çocuklar o kadar kudurmalarına rağmen dedi ben yokken kuzu olan çocuklar beni görünce kurt oldular gürültü yaparak oynadılar ve hiçççççççç rahatsız olmadım yoksa elli kere ya bir durun bir sesiz olun diye söylenirdim

Neyse yine Roman oldu yazdıklarım kusura bakmayın ama sizleri çok seviyorum ve kendimi iyi hissettiğimi anlatmasaydım çatlardım Yarında temizliğimi yaptıktan sonra biraz kızkardeşime gideceğiz ( eşim onun yaptırdığı banyo dolabını monte edecek ) Pazartesi itibarende bomba gibi döneceğim inşallah artı çıksam dahi bu iş bitecek başka çaresi yok

Bende yavaş yavaşta olsa şu kilolardan kurtulmazsam banada Banu demesinler

Kızzzzzzzzzz ayran detoksumu yapıyoruz yoksa
Bende varım bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee En azından biraz gaza gelmek için yapsakmı yoksa pazartesi yada salı hem bildirime kadar biter hemde biraz gaza geliriz ne dersin canım
Sonuçta iki gün ve bildiğin cacığın ablası bir kaç malzeme fazla ya içinde o bakımdan

Seçil KENAR - ZAYIFLAMA HAKKINDA HER ŞEY - DİYETE PSİKOLOJİK YAKLAŞIM

kızlar bu sitede baya bizim gibi psikolojik kilo verememe sıkıntıları olanlar için faydalı bilgiler var bi inceleseniz iyi olur

Hemen açtım sayfayı incelemeye başlıyorum belki bir faydası olur

ŞİKAYETNAMEEE

BU HAFTA 3 DEN FAZLA EKSİK MENÜ VEREN ARKADAŞLAR
CECO
AYÇA 35
DUYUM

ÜZÜLEREK YAZDIM KIZLARR.
.BU HAFTA MENÜLERİNİZİ BEKLİYORUMM

Canım bu hafta listeye girmesemde olur şimdi bütün menüleri yazmaya kalkışsam çorbaya döner hepsi çünkü hatırlamıyorum pek zaten modumda düşüktü daha yeni yeni kıpırdanmalar var
Ama söz bugünden itibaren önümüzdeki hafta için menü paylaşımı yapıyorum senide kocaman öpüyorum

Son düzenleme:

canım okurken ben bile senin adına çok mutlu oldum , senin de tam anlattığın gibi vakit geçirmeye ihtiyacın varmış eşinle , bundan sonra seni kimse tutamaz banucum

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah;
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 KK kadar kaşar peyniri ( taze )
domates, salatalık
3 şekersiz çay ( ufak bardak )

Öğlen;
1 tabak yeşil mercimek
2 YK bulgur pilavi
4 - 5 ufak parça kırmızı turp

Akşam;
3 şekersiz çay
1/2 Simit

Şuanda da bir büyük fincan yeşil çay
Gün içinde 2 litre su içtim inşallah yarından itibaren çok daha fazla su tüketirim ve daha dikkatli olurum

Son düzenleme:
  • menüm sabah bir brotchen . krem peynir bir kac zeytin.kahve
  • öglen kornflakes süt muz
  • aksam bes köfte iki patetes ayran slata.
  • bir kase patlamis misir .meyva mandalin iki üc gitti
  • iki saat spor

ben de de bii göbeciik varrr spor la falan gitmezzz y aaaa vaalla ben hazi r diye menü satiliyomus ondan almayi dusunuyoom,,

vayyyy coook sevindim banucum senin icin :) cok guzel vakit gecirmissin esinle :)

ben bugun basladim ayran detoksuna :)
yarinda devam zaten 2gün sadece

isvicreli arkadasimiz kimm kizlarr ooo zengin ülkee de yasiyosun .

hahahah cooook guldum zengin ülke olsa kaç yazar??? Ben fukaralari oynuyorum muhahahaha
sadece esimin maasi var ben ogrenciyim... ay sonuna daha 20gunden fazla var paraciklar bitti

ha bu arada bugunki menüm:

Ayran detoksu

desem yeter her halde?

menüm

sabah diyet kraker

öğle çeyrek kokoreç

ara 2 mini ekler

akşam diyet kraker labne peynir

1 avuç beyaz leblebi

3 kare çikolata

vayyyy coook sevindim banucum senin icin :) cok guzel vakit gecirmissin esinle :)

ben bugun basladim ayran detoksuna :)
yarinda devam zaten 2gün sadece

Ben büyük ihtimal Salı günü başlarım çünkü anamı biliyorum pazartesi mutlaka pazara çıkalım der öğle yemeğinede gel öyle gideriz diyip ilk günden beni baltalar o yüzden ben iyisimi evde olduğum bir gün yapayım çarşambada sebze pazarı var ama o gün ya çıkmam yada çıkarsamda evden çıkmadan yer dışarda birşey yemem en fazla zorda kalırsam ayran alırım kendime bozmamak adına

BOşver güzelim para nedir ki huzurunuz daim olsun yeter
RAbbim inşallah sana çok daha fazlasını nasip ederde paracıkların hiçççççç bitmez

baaaaannnnuuuuuuuu kııııız senin ennen benim cücüklerede bakarmı kıııız. ayyy çok özendim şimdi. sevindim senin adına ya canım benim. arada çok güzel olur eminimki. bizde bazen kp lere bırakıp çafrşıya alışverişe gidiyoduk az sonra arıyolardı nerde kaldınız durmuyo çocuklar diye. yaaa çooook canım çektiiii.

Slm kızlarrr

naptınız 11 sayfa geçmiş varrr

menümü yazıp geçmişe dalayım bakalım

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu

ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

MENÜM bugün
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
yumurtalı sucuk
1 çay bar ceviz
1 fincan ıhlamur
8 zeytin
1 dilim peynir
1/2 demet maydanoz

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
3 ad ızgara köfte
ıspanak salatası
1 bar ayran

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
1 fincan yeşilçay
1 fincan hibisküs çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan ıhlamur
1 fincan
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

ben bakarım bacım ayıp ettin yolla bana sende gönlünce gezersin

cecoşumun dediği gibi gönlün sağlıklıysan mutluysan en büyük senginlik bu canımcımm
wuuuu ayran detoksu akımı başladı anlaşılan topicte kolay gelsin hepinize

iyi akşamlar

bugünkü menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1kk peynir
ara:1 portakal
öğle:5 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt
ara:sütlü şekersiz kahve,yarım su bardağı çerez
akşam:2 baget,3 kaşık pilav,1 kase yoğurt
ara:2 galeta,çay

Banuşum çok mutlu oldum senin adına ne güzel vakit geçirmişsin eşinle kesinlikle haklısın bu kiloların başlııca sebebi stres değilmi tatlım no stres no kilo olsun hayatında inşallah bundan sonra menünde çok güzel bugün haydi bakalım adaşımmm gitsin kilocuklarrr ama suyunu ne olur unutma programıda kurdun öttükçe iç lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…