80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne bilem herkes standart lari cok yüksek falan diye konusuyo da ondan dedim.bir arkasta master yapmaya gitti öve öve bitiremdiy dii .yabanci ülkede tek maasla gecinmek cok zor iki kisi calisinca bir sey ler birikiyo bir yerlere geliniyoo. her neyse cecooom seni cok kiskaniyoom valla anneme gittim annemle gezdim caya kahveye gittim biz yillardan beri hasretiz ana babaya valla cok zor cocuk yetistirmekkk cocuk bakmak gurbette her yere onlari da yanimiz da götürüyooz gerci büyüdüler amma kafa dinlemek bende isteriiim cok ihtiyaciim var..

Valla yakın olaydın ne güzel birbirimizi idare ederdik
Kız inan çok uzun zamandan sonra annemler geldi de öyle fırsatımız oldu Kv anam büyük kızda dediğin gibi topu topu 2 kere baktı yeminle oda 1 saat falan öyle yatılı falan hiç yok 3.cüde daha mahalleden çıkamadık da geri çağırmıştı bizi
Hatta rahmetli KP bizi kapıda görünce ne işiniz var demişti meğer KV diğer odadan gizlice aramış çocuk ağlıyor diye ( Büyük kız o zaman 1 yaşında bile değildi ) KPde kızmıştı niye yalan atıyorsun diye kadında resmen dedi ben hiç çocuklar olduktan sonra bir yere gitmedim yanlız buda gitmesin alsın çocuğunu diye
Utanmadan sonradan büyük kız için defalarca ben büyüttüm demişti millette ama o bıkmadan onu söylerken bende bıkmadan aaaa 2 kere birer saat bakmayla çocukmu büyüyor kızım büyüdüğünde o arada ben neredeydim acaba diyordum sonunda milletin yanında sen böyle böyle yapmıştın en son dedikten sonra vazgeçti ben büyüttüm demekten

Annem olmasa inan benimde çok zor olurdu sağ olsun benim ayaklı trafo gibi gergin gezdiğimi görünce nasıl stres atabileceğimi tahmin etti gönlümüzce bir akşam geçirdik
Adamcağız şu an fosur fosur uyurken ben birdahakine nereye gitsek diye plan yapıyorum
Ayda iki kerede anlaştık ama tabi bazı gezmelerimizde çocuklarıda alırız yanımıza onlarada günah bütün gün aynı yerde
Eşimin Sakaryada okuyan bir yeğeni var onun yanına günübirlik bir gezi planı yaptım ama tabi daha şubatta belki doğum günümde olur şöyle günü birlik bir gezi hem çocuklarda deşarj olsun hem doğayla baş başa açık havada kahvaltı ederiz diye düşündüm Kapadokyaya haftasonu kaçamağı yapalım diyordum anam fiyatlar ateş pahası üstelik sadece kahvaltı içinde karı koca iki gün okadar yolu gideceğimize çocuklarıda yanımıza alıp yarı fiyatına bir gün geçiririz dedim

İnşallah sende bir fırsatını bulursun canım heleki senin benden fazla ihtiyacın var Allah yardımcın olsun güzelim

Program kurulu adaşım da eşim çok ve sık ötüyor diye müzik sesini değiştirtti bana artık tek bip sesi yapıyor ama onuda bazen duymuyorum o yüzden yarın yine değiştireceğim en azından biraz daha uzun birşey seçerimde duymama durumu olmaz

Eylülüm geçmiş olsunn ailecek kaptınız şifayı:26::26: acil şifalar

geçmiş olsun beyazcanım bende bel fıtığından ameliyatlıyım önceleri yarım mekik çekiyordum sende öyle yapabilirsin bitanem
ayaklarını koltuğa veya sandalyeye koy hafif hafi kalk inan bunun bile faydası olur tatlım
kilo bildirimi
başlangıç : 83
geçen hafta :77.1
bu hafta : 75.8
giden : 1.3
topl. giden :7.2
hedef :70
spor : yok

sporsuz güzel gitmiş İremcim tbrkler

canımcım kahvaltında yumurta yok ayrıca akşam yediğin portakalı kahvaltıya al tatlım akşamları meyve yeme
kurabiyeyide görmedim değill

süpermişşş güle güle giy canımmm cicini iskender ye afiyetolsun ama sakın alttaki pidelerini yeme cıs onlar tereyağı ve hakiki zeytinyağından korkmayın ne olur yağ yakmak için yağa ihtiyacımız var yıllarca yaptım bende bu hatayı şimdi bol bol zeytinyağı yiyorum ama yinede veriyorum her hafta
başlangıç : 93,5
geçen hafta : 86,8
bu hafta : 85,8
giden : 1 kg
topl. giden : 7,7
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : haftada 3 gün hoca eşliğinde 1 saat

böreğe yapacaktım ama affettim süper tbrklerr devam devammm
başlangıç:84
geçen hafta:77
bu hafta:76.2
giden 800
toplam giden:7.8
hedef:65
spor:yok

sporsuz harika gitmiş canım tbrkler ayrıca geçmiş olsun :26: acil şifalarr
madem itiraf saatine geldik:26:
evet itiraf ediyorum...
ayran içtim.kesmedi üstünede kayısı hoşafı içtim..
ığğğğ nasıl midem varsa tatlı tuzlu karıştı.

ama hoşaf şekersizdir

afiyetolsunnnn hoşafın şekersiz olması süperr ayrıca hoşafı kaynatma kayısıları minik minik doğra 1 gün dolapta beklet
karatayda bu şekilde serbest tabiii makul ölçülerde

hakkında hayırlısı olsun canımcımm ilk kez duydum bende böyle bişeyiii ama arkadaşlar cevaplamış için rahat olsun çikocuk zararsız

aaaa kızlar bugün yediğim yarım paket tablet çikolatayı yazmayı unutmuştum

Özuşum yeterince yediğine pişman etmiş zaten ben bişey demiyorum

feleğim şaştı geçmişi okurkennn

evet tatlım standartları hakikaten yüksek halam bu yaz marketten 1 kilo yaş incir almış 1 küçük altın parası verdim dedi

kasada bozuntuyada verememiş garibim kızını ziyarete gitmişti

seni annenden iyi kim tanıyabilir ve kim senin için fedakarlık yapabilirki cecoşummm allah razı olsun annenden

yok sabah uyandığın saatte başlat inadına uyarıcı bir ses seçki su içmeyi unutma

Allah rahatlık versin hepinize kızlar iyi geceler uyku zamanııı cıslardan uzak durun yarın en tehlikeli günnn

dünki menüm
sabah
haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
süzme yoğurt
1 çatal helva
sac böreği yarım
biraz katmer

öğle bi ara komşuya çıktımonunda misafiri varmış.illaki çay içmeden göndermedi..
1 dilim kek
kısır

ara
portakal

akşam
5 yaprak sarma
yarım kase yoğurt

ara
kiraz sapı-kekik çayı
portakal yarım
kivi 1 adet

maaşallah canım çok güzel bir akşam geçirmişsiniz..çok sevindim senin adına..mutluluğun bana kadar geldi gerçekten....kesinlikle sık sık tekrarlayın bu akşamları...

slm kızlar mutlu bir pazar diliyorum size. ben psikopat bişekilde başladım güne. çocuklar kahvaltıda mısır gevreği istediler şu çikolatalı olanlardan. üzerlerinde de beyaz ve krem sweetler var. az sonra tahmi edebileceğiniz gibi üst baş kalmadı battı. kızdım çabuk çıkarın üzerinizi dedim. tabi o arada hazır kıyafetlerini çıkarmışlarken banyo yaptırayım dedim. ya benim oğlan tuvaletten sonra poposunu temizlemeyi bir türlü beceremiyo. söyledim güzellikle yapmadı kızdım yapmadı dövdüm yapmadı bu gün çamaşırını kirli görünce yine tepem attı. çok kızdım hatta bir iki çırpıştırdım. sonra da çok üzüldüm. ama onun sağlığı için yapmam da gerekiyo. küçükken tam poposunun ağız kısmında kocaman bi sivilce gibi bişe çıktı. sürekli iltihap akardı. geçirene kadar canımız çıktı. dr büyüsede burda yenileyebilir bu yara çok dikkat etmesi gerekiyo demişti. ondan bu hassasiyetim aslında. aman ne muhabbet be ıyyyy tiksindim şimdi. sılaydı dilaydı derken banyolarını bitirdim. şimdi bi size geleyimde öyle iş yapmaya başlim dedim. sonra kısmet olursa bende banyoya atacam kendimi. hoş şimdiden kımıldamaya halim kalmadı. bu işleri nasıl yapacaksam.

ben bakarım bacım ayıp ettin yolla bana sende gönlünce gezersin
ayyy canımsın sen bana adresini ver kolileyip gönderiyom bunları

artık istesemde uzun süreli ayrılamamki çocuklardan en azından diladan. malum bana şu an yemek gözüyle bakıyo cadı. ama şu stresle kilo alma arasındaki bağıntı gerçek. gerilmekten tef gibi oldum üstüne bir tonda kilo aldım. yine merdiveni 90 a dayadım. sinir oluyorum bu duruma verene kadar bi tarafımı yırtmıştım ya

Arkadaslar herkese merhaba dün menümü yazamadım hemen yazayım.
Dün Hollywood diyetine başladım iki gün sadece meyva suyu içiliyor, degılse gibi oluyo vücuttan toksinler atılıyor.
Tabi ben bir kac badem yedim. Sonra komşum çağırdı zoraki iki küçük poğaça yedim.
Ama iyi gecti ilk gün.
Bugun ikinci gün ve yarın normal yemek yemeye başlıyorum.

Cuma günü kendime inanamadım 85 olan ben 87.6 gördüm kendimi tartıda dikkat ettiğim halde.
Dün Hollywood a başladım sabah 86.4 oldum. Demekki vücut ödem dolmuş anlamadım daha regl zamanına bi iki hafta var ..
Dünkü menü :
Sabah:
Su
Meyve suyu

Öğle:
4 badem
Meyve suyu

Akşam (saat 5):
Iki küçük poğaça (zorla ama )
Meyve suyu

Gün boyunca da su içtim
1 saat yürüdüm

Bugünkü menümü akşam yazacağım çünkü tam olarak ne yersem hepsini yazabilmek için..

Son düzenleme:
bende 2 gündür uyanırken üzerimden tonlarca kamyon geçmiş gibi uyanıyorum güne , boğazım fen, ses gitti , öksürük desen devam, birde her yerim tutuk sanki, fena çarptı beni bu grip . . . şimdi ıhlamur kaynatıcam kendime , dışarı çıkmam gerekiyor gün kurum ve evde yeşilliğim kalmamış hiç üstüne de annemde evde olamıycak 1 hafta . . . yani zor günler geçecek , inşallah bir an önce toparlarım :2::2:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam ne iş bitiyor ne güç ama şükür bugünde çok iyiyim
Sabah güzelce kahvaltımızı ettikten sonra yatak odasına giriştim nevresimleri falanda değiştirdim
Bİrazdan hazırlanıp kızkardeşime gideceğiz
Artık akşam gelip sohbet ederim inşallah sizlerle

Herkese iyi pazarlar diliyorum
İnşallah fazla kaçırmadan atlatırız

Canım çok geçmiş olsun Sabah sabah baya bir aksiyonlu geçmiş
İşin gerçekten çok zor 3 çocukla bir arada Allah yardımcın olsun ben iki taneyle ki biri büyük çıldırıyorum bazen
Benim ufak cadıda sağ olsun bilmez hala totoşunu silmeyi daha doğrusu kaş göz arasında bazen tuvalete gider donunuda çeker ruhum bile ancak 10 dakika sonra duyuyor tabi iş işten geçmiş oluyor ve bir don daha kirliye gidiyor
Öğrenecekler inşallah ya haber vermeyi yada doğru dürüst totoş silmeyi

Umarım günün kalanı bari biraz sakin geçerde pazarın tadını çıkartırsın

bugün salak gibi tuttuğum için sabah tuvalete çıkmadım ve bu çooooooooook zararlı bir şey. nasıl böyle bir aptallık yaptım kendime kızıyorum ve birkaç gün içerisinde regl olacağım için iştahım acaip açık. bugün biraz yaramaz şeyler yedim. yine de eve geldiğimde tartıdaki rakam beni çok mutsuz etmedi: 86.4 hâlâ başlangıç kiloma ulaşmış değilim ama nefsimi körelte körelte ineceğim inşallah 70'lere.

kahvaltı:
bir portakal
iki dilim uno denge ekmek
doyana kadar -abartmadan- beyaz peynir
domates
maydanoz
ve
ve
ve
küçük bir kase mısır cipsi. (nefsimi körelttim, bir sonraki yeme atağını engellesin diye)

ara:
ara öğün pek adetim değildir ama bugün yaptım
3 adet hanımeller bisküvi

öğlen:
bugün hep arkadaş kurbanı oldum.
bir adet hamuru çook ince lahmacun.

saat 14.55'de bütün bu yediklerimle ve sabah tuvalete çıkmamış olarak tartıldığımda sonuç: 86.4 en zayıf kilom 84.5 idi. sonra bir hftada 89.1'e çıkmıştım. bugün 3. günde 86.4'üm. hangisi benim başlangıç kilom kafam karıştı :S

şimdi de çikolata ihtiyacını gidersin diye çikolatalı kapiçino içiyorum.

akşam yemeği:
limonlu mercimek çorbası

ve tüm gün en az iki litre az sirkeli su.

abur cuburun ne psikolojiye ne de bedene faydası var aslında. neden bu illetten kurtulamıyoruz? ((((((((((((

ayran kürü ishal etti beni gece karnimda bir sanciyla uyandim wc ye gittim birsey yok... tekrar yattim 1saat sonra felan tekrar wc ve sonuc ishal...

hayirlisiyla su okulu bitirsemde bende para kazanmaya baslasam :) esimin maasi kenara koyabiliriz diye dusunuyorum... benim alcagim maas ondan yuksek olur buyuk ihtmal... hayirlisi bakalim :)

cecoşumun dediği gibi gönlün sağlıklıysan mutluysan en büyük senginlik bu canımcımm
wuuuu ayran detoksu akımı başladı anlaşılan topicte kolay gelsin hepinize

tabiii canim saglik mutluluk önemli olan :)
aylik alisverisi yaptim var sonucta :)

ayran detoksu iyi gidiyor :)

standartlar yuksek evet :) ama iki maas olunca tabikide :) neyse 2bucuk yil kaldi okulumun bitmesine

o program ne programi banucum merak ettim???

Aa isviçrenin neresindesin bende isviçre Bern deyim

Bende bern kantonundaki Biel/Bienne sehrindeyim :)
bir gun görüselim istersen

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş 100mekik trambolin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 85.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 7.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3saat yürüyüş30dk tifanny150mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

iremcim elerine , emeğine sağlık

kilo veren arkadaşları kutluyorum , kilo veremeyenlerinde en yakın zamanda kilo vereceklerine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…