hahahah cooook guldumzengin ülke olsa kaç yazar??? Ben fukaralari oynuyorum muhahahaha
sadece esimin maasi var ben ogrenciyim... ay sonuna daha 20gunden fazla varparaciklar bitti
ha bu arada bugunki menüm:
Ayran detoksu
desem yeter her halde?
baaaaannnnuuuuuuuu kııııız senin ennen benim cücüklerede bakarmı kıııız. ayyy çok özendim şimdi. sevindim senin adına ya canım benim. arada çok güzel olur eminimki. bizde bazen kp lere bırakıp çafrşıya alışverişe gidiyoduk az sonra arıyolardı nerde kaldınız durmuyo çocuklar diye. yaaa çooook canım çektiiii.
Banuşum çok mutlu oldum senin adına ne güzel vakit geçirmişsin eşinle kesinlikle haklısın bu kiloların başlııca sebebi stres değilmi tatlım no stres no kilo olsun hayatında inşallah bundan sonra menünde çok güzel bugün haydi bakalım adaşımmm gitsin kilocuklarrr ama suyunu ne olur unutma programıda kurdun öttükçe iç lütfen
slm kızlar cook fena hastayız ailecek basım çatlıyo burnum akıyo heryanım agrıyo
esımı acıle götürduk bugun ama okadar kalabalıktıki ben muayene olmadım
zaten kızlarımda hasta offfff saglık cook önemlıymıs ınsan hastalanınca anlıyo
bende menü falan yook bugün sabah 1 ufak parca peynır attım agzıma aksam 7de 1kase tarhana 1 portakal
1 bardakta greyfurt suyu içtım su bıle 1lıtre olmamıstır.
bıtkı cayları yaptım simdi ınsallah yatana kadar bıtırebılırım
pcye bakınca bıle basım agrıyo kacıyorum ben görüşmek üzere ıyı kaynatmalar size
kaptancım benim hem boyum kısa 156 .hemde dediğin gibi göbekmi ağrı dağımı o derece yani felaket bişey.annem mekik çek diyor karnımı eritmek için..ama ne mümkün çok büyük karnım önüme eyilemiyorumki mekik çekiyim..
birde 2. hamileğimde karnım yırtıkdı fıtık var karnımda aslında ameliyat olmam lazım ama 2. sezeryanımda ölümden döndüm .şimdide korkuyorum ameliyattan en azından 10 kilo daha verip öyle ameliyat olmak istiyorum
kilo bildirimi
başlangıç : 83
geçen hafta :77.1
bu hafta : 75.8
giden : 1.3
topl. giden :7.2
hedef :70
spor : yok
iyi akşamlar kızlar
benimde misafirim vardı bu gün.o yüzden kurabiye yedim misafirin yanında..
sabah
1 dlm kaşar
1 dlm beyaz peynir
5 zeytin
biraz ceviz
ara
1 mandalin
öğlen
1 kurabiye
1 br süt
akşam
1 servis kaşığı kavurma
1brk ayran
salata
1 portakal
bugün alışveriş yaptım!!! mavinin 28 beden kotunun içine giriyorum!!!!! likralı ispanyol paça. likrasızın düğmesi zor iliklendi ama 28 beden kot, hiç yoktan iyi
bir de bunun üzerine bir iskender yenmez mi? ama hayal kırıklığı idi. baydöner'in iskenderleri berbat. nimete söz yok ama çok kötü yapıyorlar. pideden çok az yedim ve yağ koydurmadım. hepsi en en fazla 700 kaloridir.
diyeti bozmuş saymıyorum kendimi. regl şişkinliği dışında bir sorun yok. şimdi sirkeli su zamanı! :)))))))
başlangıç : 93,5
geçen hafta : 86,8
bu hafta : 85,8
giden : 1 kg
topl. giden : 7,7
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : haftada 3 gün hoca eşliğinde 1 saat
başlangıç:84
geçen hafta:77
bu hafta:76.2
giden 800
toplam giden:7.8
hedef:65
spor:yok
madem itiraf saatine geldik:26:
evet itiraf ediyorum...
ayran içtim.kesmedi üstünede kayısı hoşafı içtim..
ığğğğ nasıl midem varsa tatlı tuzlu karıştı.
ama hoşaf şekersizdir
ayyy kızlar bugün böyle bi canım sıkıldı martta tüp bebek yapmayı düşünüyorum bi arkadaş toksoplazmasına baktırmış gebe kalmadan önce yapılması gereken testlerden biri bu ..
neyse istenilen gibi çıkmış ama kedi köpek olan ortama girme demiş ee siz benim oğluşumu biliyosunuz hep dibimde uzakta olsa ben çağırıyorum bi panikledim napcam ben şimdi die ...
neyse geçtim netin başına hiç bir sitede köpekle ilgili bişey yazmıo hep kedilerden ve hattta kedi dışkılarından geçtiği söleniyo ama en büyük tehlikenin de çiğ et salam sosis ve az yıkanmış yeşillliklerden geldiği söleniyor bi ohhhh çektim yaniii
ama böyle net sonuca varmadan çikoyu dışarı gezmeye çıkarttım eve dönüyoruz bi tane kadın 12-13 yaşlarında oğluna bööle elinn tersiyle önüne siper oldu oğlum köpek var dikkat et dedi ama hareketi o kadar abartıydı ki ve çiko o tarafa bile bakmıyodu bende sinirlendim çiko oğlum dikkat et insan var dedim kadın terbiyesiz filan gibi bişeyler geveledi ama arkama bile bakmadım
bu olaydan sonra içimin eriyen yağlarından belki 200gr gitmiştir :)
aaaa kızlar bugün yediğim yarım paket tablet çikolatayı yazmayı unutmuştum
ne bilem herkes standart lari cok yüksek falan diye konusuyo da ondan dedim.bir arkasta master yapmaya gitti öve öve bitiremdiy dii .yabanci ülkede tek maasla gecinmek cok zor iki kisi calisinca bir sey ler birikiyo bir yerlere geliniyoo. her neyse cecooom seni cok kiskaniyoom valla anneme gittim annemle gezdim caya kahveye gittim biz yillardan beri hasretiz ana babaya valla cok zor cocuk yetistirmekkk cocuk bakmak gurbette her yere onlari da yanimiz da götürüyooz gerci büyüdüler amma kafa dinlemek bende isteriiim cok ihtiyaciim var..
Valla yakın olaydın ne güzel birbirimizi idare ederdik
Kız inan çok uzun zamandan sonra annemler geldi de öyle fırsatımız olduKv anam büyük kızda dediğin gibi topu topu 2 kere baktı yeminle oda 1 saat falan öyle yatılı falan hiç yok 3.cüde daha mahalleden çıkamadık da geri çağırmıştı bizi
Hatta rahmetli KP bizi kapıda görünce ne işiniz var demişti meğer KV diğer odadan gizlice aramış çocuk ağlıyor diye ( Büyük kız o zaman 1 yaşında bile değildi ) KPde kızmıştı niye yalan atıyorsun diyekadında resmen dedi ben hiç çocuklar olduktan sonra bir yere gitmedim yanlız buda gitmesin alsın çocuğunu diye
Utanmadan sonradan büyük kız için defalarca ben büyüttüm demişti millette ama o bıkmadan onu söylerken bende bıkmadan aaaa 2 kere birer saat bakmayla çocukmu büyüyorkızım büyüdüğünde o arada ben neredeydim acaba diyordum sonunda milletin yanında sen böyle böyle yapmıştın en son dedikten sonra vazgeçti ben büyüttüm demekten
Annem olmasa inan benimde çok zor olurdusağ olsun benim ayaklı trafo gibi gergin gezdiğimi görünce nasıl stres atabileceğimi tahmin etti gönlümüzce bir akşam geçirdik
Adamcağız şu an fosur fosur uyurken ben birdahakine nereye gitsek diye plan yapıyorum
Ayda iki kerede anlaştık ama tabi bazı gezmelerimizde çocuklarıda alırız yanımızaonlarada günah bütün gün aynı yerde
Eşimin Sakaryada okuyan bir yeğeni var onun yanına günübirlik bir gezi planı yaptım ama tabi daha şubattabelki doğum günümde olur şöyle günü birlik bir gezi hem çocuklarda deşarj olsun hem doğayla baş başa açık havada kahvaltı ederiz diye düşündüm Kapadokyaya haftasonu kaçamağı yapalım diyordum anam fiyatlar ateş pahası üstelik sadece kahvaltı içinde karı koca iki gün okadar yolu gideceğimize çocuklarıda yanımıza alıp yarı fiyatına bir gün geçiririz dedim
İnşallah sende bir fırsatını bulursun canım heleki senin benden fazla ihtiyacın varAllah yardımcın olsun güzelim
Program kurulu adaşım da eşim çok ve sık ötüyor diye müzik sesini değiştirtti banaartık tek bip sesi yapıyor ama onuda bazen duymuyorum o yüzden yarın yine değiştireceğim en azından biraz daha uzun birşey seçerimde duymama durumu olmaz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Dünden beri piyasada yoktum farkındayım ama uzun zamandır ilk kez okadar güzel bir akşam geçirdim ve stres namına bir şeycik kalmadı
Öğlende Annemlere geçip biraz sohbet ettik kahve falan içtik birliktesonrada saat 6ya doğru yemeğimizi yiyip çocuklarıda annemlere bırakıp eşimle baş başa dışarı çıktık
Tabi uzun zamandan sonra yanlız dışarı çıkınca önce bir afalladıknereye gitsek bir türlü karar veremdik ve boş boş sokaklarda dolaştık araçla sohbet ederek
Sonunda hadi Ortaköye kahve içmeye gidelim dediken son büyük kızıma hamileyken oraya gitmiştik ( yanından çok geçtikte dolaşmaya eşim yanaşmazdı kalabalık diye )
Bİraz daha sakin bir cafede oturup bol bol sohbet ettikEşim ne yapmak istediğimi ne gibi planlarım olduğunu bilmek istedi bende fırsatı yakalamışken uzun uzun anlattım
Beslenme konusunda ne yapabileceğimizi konuştuk hatta dahada ilerisini düşünüp ailemizle ilgili neler yapmak istediğimizi planladıkİki saate yakın hiç rahatsız edilmeden çenemiz yoruldu ama beynimiz dinlendi
Tam arabayla eve dönecekken ( ki ben içten içe bu kadarmı diye üzülecekken) eşim hadi sinemaya gidelim diyince havalara uçtum
Patron mutlu son istiyor filmine gittik ve çok hoş zaman geçirdikGece 12ye doğru sinemadan çıkınca kızları aramayalım eğer annemlerin ışığı yanıyorsa ararız dedik ve ışıkları kapalı görünce kendimizi direk eve attık
Evde de birlikte keyif yaparak TV izleyip sohbet ettik
Sabah 9da okadar dinç uyandım ki anlatamam sizedemekki gerçekten insan stresten uzak olunca ve tedirgin yatmayınca ( aman aramızda yatarken ezmeyelim diye tedirgin yatardım ) çok dinç ve sırıtarak uyanabiliyormuş
Kızlar hiç sorun yapmamışlar aksine benim küçük cimcime erkenden uyumuşAnannesiyle ve dedesiyle çok güzel oyunlar oynamış hatta evin içine nasıl becerdiyseler hamak kurdurmuş kendine iki koltuk arasına
Annemde babamda hallerinden memnundularNe zaman isterseniz bırakın biraz kendinize vakit ayırında şu stresinizi atın dedi annem bizde karar verdik artık ayda 2 kere kendimize bir gece ayırıp canımız ne istiyorsa onu yapacağız
Bu arada dikkatimi çekti stresten uzak olunca daha az yiyorumAnnemde saat 6ya doğru yemek yemiştik zaten ( öğlenle akşam bir olmuştu benim tabi ) dışarda normalde kesin bir yerde yemek yerdik eskiden ama dün sadece tadımlık eşim patates aldı bir yerden ben seviyorum diye onu bile eşime bıraktım en son yeter bu kadar diye
Sinirleri alınmış gibiydim bütün günAnnemin bile dikkatini çekti bak bugün hiç sesini yükseltmedin çocuklar o kadar kudurmalarına rağmen dedi ben yokken kuzu olan çocuklar beni görünce kurt oldular gürültü yaparak oynadılar ve hiçççççççç rahatsız olmadım yoksa elli kere ya bir durun bir sesiz olun diye söylenirdim
Neyse yine Roman oldu yazdıklarım kusura bakmayın ama sizleri çok seviyorum ve kendimi iyi hissettiğimi anlatmasaydım çatlardımYarında temizliğimi yaptıktan sonra biraz kızkardeşime gideceğiz ( eşim onun yaptırdığı banyo dolabını monte edecek ) Pazartesi itibarende bomba gibi döneceğim inşallah artı çıksam dahi bu iş bitecek başka çaresi yok
Bende yavaş yavaşta olsa şu kilolardan kurtulmazsam banada Banu demesinler
Kızzzzzzzzzz ayran detoksumu yapıyoruz yoksa
Bende varım bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEn azından biraz gaza gelmek için yapsakmı yoksa pazartesi yada salı hem bildirime kadar biter hemde biraz gaza geliriz ne dersin canım
Sonuçta iki gün ve bildiğin cacığın ablasıbir kaç malzeme fazla ya içinde o bakımdan
Hemen açtım sayfayı incelemeye başlıyorumbelki bir faydası olur
Canım bu hafta listeye girmesemde olurşimdi bütün menüleri yazmaya kalkışsam çorbaya döner hepsi çünkü hatırlamıyorum pek zaten modumda düşüktü daha yeni yeni kıpırdanmalar var
Ama söz bugünden itibaren önümüzdeki hafta için menü paylaşımı yapıyorumsenide kocaman öpüyorum
ayyy canımsın sen bana adresini ver kolileyip gönderiyom bunlarıben bakarım bacım ayıp ettin yolla banasende gönlünce gezersin
Banuşum çok mutlu oldum senin adına ne güzel vakit geçirmişsin eşinle kesinlikle haklısın bu kiloların başlııca sebebi stres değilmi tatlım no stres no kilo olsun hayatında inşallah bundan sonra menünde çok güzel bugün haydi bakalım adaşımmm gitsin kilocuklarrr ama suyunu ne olur unutma programıda kurdun öttükçe iç lütfen
yok canim ben Isparta'da degilim :)
Ben Isviçre'de oturuyorum :)
Esimin ailesi Isparta'da. Nisanda tekrar isparta'dayim allahin izni ile 2hafta :) o zamana kadar verebildigim kadar vermem lazim.
Aa isviçrenin neresindesin bende isviçre Bern deyim
slm kızlar mutlu bir pazar diliyorum size. ben psikopat bişekilde başladım güne. çocuklar kahvaltıda mısır gevreği istediler şu çikolatalı olanlardan. üzerlerinde de beyaz ve krem sweetler var. az sonra tahmi edebileceğiniz gibi üst baş kalmadı battı. kızdım çabuk çıkarın üzerinizi dedim. tabi o arada hazır kıyafetlerini çıkarmışlarken banyo yaptırayım dedim. ya benim oğlan tuvaletten sonra poposunu temizlemeyi bir türlü beceremiyo. söyledim güzellikle yapmadı kızdım yapmadı dövdüm yapmadı bu gün çamaşırını kirli görünce yine tepem attı. çok kızdım hatta bir iki çırpıştırdım. sonra da çok üzüldüm. ama onun sağlığı için yapmam da gerekiyo. küçükken tam poposunun ağız kısmında kocaman bi sivilce gibi bişe çıktı. sürekli iltihap akardı. geçirene kadar canımız çıktı. dr büyüsede burda yenileyebilir bu yara çok dikkat etmesi gerekiyo demişti. ondan bu hassasiyetim aslında. aman ne muhabbet be ıyyyy tiksindim şimdi. sılaydı dilaydı derken banyolarını bitirdim. şimdi bi size geleyimde öyle iş yapmaya başlim dedim. sonra kısmet olursa bende banyoya atacam kendimi. hoş şimdiden kımıldamaya halim kalmadı. bu işleri nasıl yapacaksam.
ayyy canımsın sen bana adresini ver kolileyip gönderiyom bunları
artık istesemde uzun süreli ayrılamamki çocuklardan en azından diladan. malum bana şu an yemek gözüyle bakıyo cadı.ama şu stresle kilo alma arasındaki bağıntı gerçek. gerilmekten tef gibi oldum üstüne bir tonda kilo aldım. yine merdiveni 90 a dayadım. sinir oluyorum bu duruma verene kadar bi tarafımı yırtmıştım ya
Ben büyük ihtimal Salı günü başlarımçünkü anamı biliyorum pazartesi mutlaka pazara çıkalım der öğle yemeğinede gel öyle gideriz diyip ilk günden beni baltalar o yüzden ben iyisimi evde olduğum bir gün yapayım çarşambada sebze pazarı var ama o gün ya çıkmam yada çıkarsamda evden çıkmadan yer dışarda birşey yemem en fazla zorda kalırsam ayran alırım kendime bozmamak adına
BOşver güzelim para nedir ki huzurunuz daim olsun yeter
RAbbim inşallah sana çok daha fazlasını nasip ederde paracıkların hiçççççç bitmez
cecoşumun dediği gibi gönlün sağlıklıysan mutluysan en büyük senginlik bu canımcımm
wuuuu ayran detoksu akımı başladı anlaşılan topicte kolay gelsin hepinize
ne bilem herkes standart lari cok yüksek falan diye konusuyo da ondan dedim.bir arkasta master yapmaya gitti öve öve bitiremdiy dii .yabanci ülkede tek maasla gecinmek cok zor iki kisi calisinca bir sey ler birikiyo bir yerlere geliniyoo. her neyse cecooom seni cok kiskaniyoom valla anneme gittim annemle gezdim caya kahveye gittim biz yillardan beri hasretiz ana babaya valla cok zor cocuk yetistirmekkk cocuk bakmak gurbette her yere onlari da yanimiz da götürüyooz gerci büyüdüler amma kafa dinlemek bende isteriiim cok ihtiyaciim var..
Program kurulu adaşım da eşim çok ve sık ötüyor diye müzik sesini değiştirtti banaartık tek bip sesi yapıyor ama onuda bazen duymuyorum o yüzden yarın yine değiştireceğim en azından biraz daha uzun birşey seçerimde duymama durumu olmaz
Aa isviçrenin neresindesin bende isviçre Bern deyim
iremcim elerine , emeğine sağlık[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş 100mekik trambolin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 85.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 7.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3saat yürüyüş30dk tifanny150mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
isteyene taze ıhlamur çayı verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?