80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaaa bu liste mü-kem-mel!!!! ben nasıl dahil olabilirim? :)

Iremcimmmm ellerine saglik :)

Herkesi tebrik ediyorummmm kilo verenleri vede kilo vermeye calisan herkesi :)

yei gelenler 2 hafta bildirim yapıp 3. hafta bildirim yaparken kaptan die el sallıyorsunuzzzz

tabii düzenli menü bildirimi de olmalı bunun yanında yoksa beyazcan yakalar sizi

hehe :)

anladığım kadarıyla her gün akşam bir bütün olarak o gün içerisinde sevabıyla günahıyla ne yediğimizi yazıyoruz ve cuma günleri bildirim yapıyoruz. acemiyim :)

heyoooooooo:118::118::118::118::118: nihayet adet oldum kuş gibi hafifledim. sabahtan beri ki tüm sıkıntım buymuş. ha bu arada helak ettim kendimi orası ayrı mesele. anaaaaam acaba kilo vermeye başlicammı tekrardan:18::18::18::18:

bütün evi yaladım yuttum ütüyü bitirdim adet oldum umarım gecemin kalanı güzel geçer
yaşasıııııın yine birinciyim iremim ellerine sağlık

sabah - öğle : 2 tane börek , şekersiz çay
ara : 1 mandalina , 6 badem
akşam : 1,5 kase çorba , 5 y.k lahana yemeği , 1 bardak ayran , bol salata ( az yağlı , az tuzlu )
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt

güne başlangıcım börekle oldu ama açıklayabilirim swimdiplecim ( inşalah adını doğru yazmışımdır ) , fena gripim tırlar,kamyonlar geçti sanki üstümden hazırlamaya üşendim kendime bişeyler , hazırda olanı tükettim bende :26:

doğrusun gülayım ben bastan sen sondan birincisin:)
aman adette oldun bundan sonra kım tutar senı gıtsın kılolar:)

iyi akşamlar kızlarr.
bu hafta gelmiyceni söylemişti kocam .ama akşam baya bi sitem etmiştim.sen çalışanlarını klimalı otellerde yatır biz burda sobalı evde donuyoz diye..bir evimiz yok ,birikmiş paramız yok kuru kuruya çalışıyorsun diye..hayret benimkinin içine sıkıntı olmuş dediklerim.ağzında uçuk çıkmış sabaha kadar. sabahda ani bir karara çıktı geldi..neyseki arabayla gelmemiş hızlı trenle gelmiş..şimdide yolcu ettim gitti..çocuklar pek sevindi babalarını görünce .tabi bende ..

cecoom
çok sevindim senin adına..
zaten çocuk olunca evliliğin şekli değişiyor..bizde 12 yıldır yan yana uyuyamıyoruz maalesef...büyük kız doğdu .küçük kız doğana kadar o yattı aramızda..küçük doğdu şimdide küçük yatıyor benimle

kaptanım ellerine emeğine sağlıkk..kilo veren arkadaşları kutluyorum.darısı benimde başıma.

ayyüzlüm senide kutlarım hadi gözün aydın..rahatlamışındır..
çocukların tuvalet eğitimi zor gerçekden . bende büyük kızımda çok zorlandım.küçük daha bilemiyor zaten ben hallediyorum o işi..

sweetdimle ev erştesi yenile biliyormu karatayda..bu gün pişirdim ama yemedim,ama aklım kaldı

menüm

sabah,öğlen
1 dlm kaşar
2 küçük yumurta
6 zeytin
domates
salatalık
biraz kayısı çekirdeği

ara
büyük bir fincan boll köpüklü kahve

akşam
2 kepçe
taze bamya yemeği
turşu
biraz kayısı hoşafı

çok geçmiş olsun canım , ALLAH acil şifalar versin , bende 2 gündür gripim , boğazım çok fena birde öksürük var, geceleri uyutmuyo resmen . . .:2:

iremcim ellerıne emegıne saglık ınsallah hepımız ıncecık hatunlar oluruz ama bende güzel duruyom lıderlıkte allah ayırmasın:)

bide menümü yazayım ama bıraz tuhaf hastalıgıma verın artık
3 4 catal peynır 6 zeytın 1 bardak greyfurt suyu 1dılım cavdar ekmegı
1portakal 4 catal patates kızartması 1 haslanmıs yumurta 5 zeytın
1 bardak evde sıkma portakal suyu 1 ısırık çikolata 1 dılım çavdarlı ekmek

Benim bugunki menum
yine ayran kürü :)

yanliz 1isirik tavuk köftesinden aldim :)
birde 7adet patlamis misir (yagsiz)

son ayran porsyonumu 1saat sonra falan icerim :)

kızlar merhaba ben zayıflama gruplarından 13. takımdan burcu 5 ayda 16 kilo verdim ve bunu 13ç takım sayesinde başardım şu an takımımız biraz durgun ve yine omuz omuza yarışacagımız ve birbirimize destek olacagımız arkadaşlar arıyoruz düşünürseniz 13. takıma bekleriz belkide haftalık listede takımımız ve siz birinci olcaksınız kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…