bugün salak gibi tuttuğum için sabah tuvalete çıkmadım ve bu çooooooooook zararlı bir şey. nasıl böyle bir aptallık yaptım kendime kızıyorum ve birkaç gün içerisinde regl olacağım için iştahım acaip açık. bugün biraz yaramaz şeyler yedim. yine de eve geldiğimde tartıdaki rakam beni çok mutsuz etmedi: 86.4 hâlâ başlangıç kiloma ulaşmış değilim ama nefsimi körelte körelte ineceğim inşallah 70'lere.
kahvaltı:
bir portakal
iki dilim uno denge ekmek
doyana kadar -abartmadan- beyaz peynir
domates
maydanoz
ve
ve
ve
küçük bir kase mısır cipsi. (nefsimi körelttim, bir sonraki yeme atağını engellesin diye)
ara:
ara öğün pek adetim değildir ama bugün yaptım
3 adet hanımeller bisküvi
öğlen:
bugün hep arkadaş kurbanı oldum.
bir adet hamuru çook ince lahmacun.
saat 14.55'de bütün bu yediklerimle ve sabah tuvalete çıkmamış olarak tartıldığımda sonuç: 86.4 en zayıf kilom 84.5 idi. sonra bir hftada 89.1'e çıkmıştım. bugün 3. günde 86.4'üm. hangisi benim başlangıç kilom kafam karıştı :S
şimdi de çikolata ihtiyacını gidersin diye çikolatalı kapiçino içiyorum.
akşam yemeği:
limonlu mercimek çorbası
ve tüm gün en az iki litre az sirkeli su.
abur cuburun ne psikolojiye ne de bedene faydası var aslında. neden bu illetten kurtulamıyoruz?((((((((((((
sabah - öğle : 2 tane börek , şekersiz çay
ara : 1 mandalina , 6 badem
akşam : 1,5 kase çorba , 5 y.k lahana yemeği , 1 bardak ayran , bol salata ( az yağlı , az tuzlu )
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
güne başlangıcım börekle oldu ama açıklayabilirim swimdiplecim ( inşalah adını doğru yazmışımdır ) , fena gripim tırlar,kamyonlar geçti sanki üstümden hazırlamaya üşendim kendime bişeyler , hazırda olanı tükettim bende :26:
Benim bugunki menum
yine ayran kürü :)
yanliz 1isirik tavuk köftesinden aldim :)
birde 7adet patlamis misir (yagsiz)
son ayran porsyonumu 1saat sonra falan icerim :)
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş 100mekik trambolin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 85.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 7.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3saat yürüyüş30dk tifanny150mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
dünki menüm
sabah
haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
süzme yoğurt
1 çatal helva
sac böreği yarım
biraz katmer
öğle bi ara komşuya çıktımonunda misafiri varmış.illaki çay içmeden göndermedi..
1 dilim kek
kısır
ara
portakal
akşam
5 yaprak sarma
yarım kase yoğurt
ara
kiraz sapı-kekik çayı
portakal yarım
kivi 1 adet
slm kızlar mutlu bir pazar diliyorum size. ben psikopat bişekilde başladım güne. çocuklar kahvaltıda mısır gevreği istediler şu çikolatalı olanlardan. üzerlerinde de beyaz ve krem sweetler var. az sonra tahmi edebileceğiniz gibi üst baş kalmadı battı. kızdım çabuk çıkarın üzerinizi dedim. tabi o arada hazır kıyafetlerini çıkarmışlarken banyo yaptırayım dedim. ya benim oğlan tuvaletten sonra poposunu temizlemeyi bir türlü beceremiyo. söyledim güzellikle yapmadı kızdım yapmadı dövdüm yapmadı bu gün çamaşırını kirli görünce yine tepem attı. çok kızdım hatta bir iki çırpıştırdım. sonra da çok üzüldüm. ama onun sağlığı için yapmam da gerekiyo. küçükken tam poposunun ağız kısmında kocaman bi sivilce gibi bişe çıktı. sürekli iltihap akardı. geçirene kadar canımız çıktı. dr büyüsede burda yenileyebilir bu yara çok dikkat etmesi gerekiyo demişti. ondan bu hassasiyetim aslında. aman ne muhabbet be ıyyyy tiksindim şimdi. sılaydı dilaydı derken banyolarını bitirdim. şimdi bi size geleyimde öyle iş yapmaya başlim dedim. sonra kısmet olursa bende banyoya atacam kendimi. hoş şimdiden kımıldamaya halim kalmadı. bu işleri nasıl yapacaksam.
ayyy canımsın sen bana adresini ver kolileyip gönderiyom bunları
artık istesemde uzun süreli ayrılamamki çocuklardan en azından diladan. malum bana şu an yemek gözüyle bakıyo cadı.ama şu stresle kilo alma arasındaki bağıntı gerçek. gerilmekten tef gibi oldum üstüne bir tonda kilo aldım. yine merdiveni 90 a dayadım. sinir oluyorum bu duruma verene kadar bi tarafımı yırtmıştım ya
ayran kürü ishal etti benigece karnimda bir sanciyla uyandim wc ye gittim birsey yok... tekrar yattim 1saat sonra felan tekrar wc ve sonuc ishal...
hayirlisiyla su okulu bitirsemde bende para kazanmaya baslasam :) esimin maasi kenara koyabiliriz diye dusunuyorum... benim alcagim maas ondan yuksek olur buyuk ihtmal... hayirlisi bakalim :)
tabiii canim saglik mutluluk önemli olan :)
aylik alisverisi yaptim var sonucta :)
ayran detoksu iyi gidiyor :)
standartlar yuksek evet :) ama iki maas olunca tabikide :) neyse 2bucuk yil kaldi okulumun bitmesine
o program ne programi banucum merak ettim???
Bende bern kantonundaki Biel/Bienne sehrindeyim :)
bir gun görüselim istersen
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş 100mekik trambolin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 85.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 7.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3saat yürüyüş30dk tifanny150mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
sabah - öğle : 2 tane börek , şekersiz çay
ara : 1 mandalina , 6 badem
akşam : 1,5 kase çorba , 5 y.k lahana yemeği , 1 bardak ayran , bol salata ( az yağlı , az tuzlu )
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
güne başlangıcım börekle oldu ama açıklayabilirim swimdiplecim ( inşalah adını doğru yazmışımdır ) , fena gripim tırlar,kamyonlar geçti sanki üstümden hazırlamaya üşendim kendime bişeyler , hazırda olanı tükettim bende :26:
sweetdimle ev erştesi yenile biliyormu karatayda..bu gün pişirdim ama yemedim,ama aklım kaldı
menüm
sabah,öğlen
1 dlm kaşar
2 küçük yumurta
6 zeytin
domates
salatalık
biraz kayısı çekirdeği
ara
büyük bir fincan boll köpüklü kahve
akşam
2 kepçe
taze bamya yemeği
turşu
biraz kayısı hoşafı
Benim bugunki menum
yine ayran kürü :)
yanliz 1isirik tavuk köftesinden aldim :)
birde 7adet patlamis misir (yagsiz)
son ayran porsyonumu 1saat sonra falan icerim :)
bütün bunlara ek olarak -bugün çooooook yedim maalesef-:
tatlı krizi için: 4 kaşık yoğurt, bir portakal ve tarçını karıştırdım.
akşam yemeği: tam 3 kase mercimek çorbası içtim. saat 17.00da.
saat 20.30'da da bir yeşil elma.
2.5 litre sirkeli su.
oburcuk olmuşum bu gün.
menüm
sabah 2 dilim börek çay domates
ara 1 diyet kraker
akşam yarım tabak yoğurtlu az yağlı sucuklu makarna
1 vauç leblebi
yarım paket diyet bisküvi ve yoğurt
sanırım herkes geçmiş yapıyor.:26:.hadi artık geçmişi bırakın şimdiye gelin kızlarr
iyi geceler herkese
bugün sigarayı bırakmamın 6.günü.yav sigarayı fazla aramıyorum ama boğazım hiç durmuyor,devamlı ağzıma birşeyler atıyorum.bu şekilde kilo vermem zorlaşacak.ceco demişti zaten iştah açılıyor diyeama kararlıyım,kilo verilebilir herzaman.
menüm biraz saçma ama idare edin:18:
sabah:1,5yumurta,2 dilim tam buğday ekmeği,5 zeytin,çay
ara:yarım dilim su böreği
öğle: tavuk döner,2 dilim ekmek
ara:1 portakal,sütlü kahve
akşam:haşlanmış tavuk,4 adet çiğköfte,yeşillik
2 çay kaşığı çokokrem,küçük kase fıstık
Tatil olduğundan geçmiş azdı allahtan yettim canımcımmm
hoşgeldinn
yorumların için ağzına eline sağlık canım.inan menüleri yazarken banu ne diycek acep diye merek ediyorum. .hepimize vakit ayırıp teker teker okuyup yazıyorsun çokkk çokkk sağol canım. iyiki varsın
Birbirimize destek olmayıp yanlışlarımızda uyarmayacaksak burda ne işimiz varki bitanem ben zevkle takip ediyorum hepimiz iyiki varız:118::118:
İyi geceler tatlım seni canı gönülden kutluyorumm iraden süperr sağlığına kavuşacaksın bundan güzel ne olabilir
menün cıslarla dolucanın birşey isteyince hemen 1 bardak su iç miden şişsinki fazla cıs almayasın tatlım yarına güzel bir menü bekliyorum senden
sağol yorumun için.haklısın valla,bu kadar kolay olcağını düşünmedim.sık sık aklıma geliyor ama içmeyi düşünmüyorum.okuduğum kadarıyla sigaradan sonra iştah patlaması 6 aya kadar sürüyormuş.düzenli yürüyüş yapmaya çalışacağım vede kendimi cısslardan korunmaya çalışacağım
sağol yorumun için.haklısın valla,bu kadar kolay olcağını düşünmedim.sık sık aklıma geliyor ama içmeyi düşünmüyorum.okuduğum kadarıyla sigaradan sonra iştah patlaması 6 aya kadar sürüyormuş.düzenli yürüyüş yapmaya çalışacağım vede kendimi cısslardan korunmaya çalışacağım
darısı başımaAslında keisnlikle el alışkanlığı hedefime ulaşayım bende bırakacağım inşşşş Elini cısa uzattığın an ben gelim aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?