80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bütün bunlara ek olarak -bugün çooooook yedim maalesef-:

tatlı krizi için: 4 kaşık yoğurt, bir portakal ve tarçını karıştırdım.
akşam yemeği: tam 3 kase mercimek çorbası içtim. saat 17.00da.

saat 20.30'da da bir yeşil elma.

2.5 litre sirkeli su.

oburcuk olmuşum bu gün.

yaaa topikcek hastayız valla...ii olan arkadaşlar yazılarımızı dikkatli okuyun size de sıçramasın salgın...herkes hasta yaaa acaip vurdu bu kış..o soğuklarda hasta olmadık hava yumuşadı hasta olduk..galiba beni hastane havası çarptı...bir yıldır çalışmayınca mikroplar beni fena vurdu..zaten burdada herkeste ishal kusma salgını var bende aynından oldum.yarın için izin aldım işe gitmeyeceğim...

hemen yazayım oğlumun da burnu akıyor o yüzden sık sık uyanıyor kaçacagım...
sabah
tarhana çorbası
1 haşlanmış patates

ara
1 haşlanmış patates

akşam
tarhana çorbası
bir parça köy ekmeği

kiraz sapı-adaçayı karışımı
sabah akşam

menüm

sabah 2 dilim börek çay domates

ara 1 diyet kraker

akşam yarım tabak yoğurtlu az yağlı sucuklu makarna

1 vauç leblebi

yarım paket diyet bisküvi ve yoğurt

Benim bugunki menum
yine ayran kürü :)

yanliz 1isirik tavuk köftesinden aldim :)
birde 7adet patlamis misir (yagsiz)

son ayran porsyonumu 1saat sonra falan icerim :)

bugün 2. ve son günündü demi bakalım ayran detoksu sende neler yapmış yarın sabah merakla bekliyo olucam :)

sanırım herkes geçmiş yapıyor.:26:.hadi artık geçmişi bırakın şimdiye gelin kızlarr

kaptanım ellerine sağlıkbütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.ayyüzlüm lütfen sen üzülme çünkü yeni doğum yaptın,zamanla kilo vermeye başlarsın canım.

Slm kızlar iyi akşamlar hepinize

sabah öğle coşmuşsunnn maşallahh akşam telafi etmişsin neyseki

gönder gönder

ay çok güldüm canım bana yemek gözüyle bakıyo demişsin ya napsınki senden başka ona bakan varmı

inş okulun bitince allah gönlüne göre bir iş nasip eder tatlım
water your body adında bir program kilonu giriyorsun günlük içmen gereken su miktarını hesaplıyor ve su içme zamanı geldiğinde alarm ötüyor

Ellerine sağlık İremcim kilo eren herkse tbrk ediyorummmm veremeyenlerede artık kaybedecek zamanımız yok diyorumm bizim takımın yeni sloganı
Eylülcüm maşallah bitanemmmm allah nazarlardan saklasın

hmmmmmm açıklama için tşk ederim tatlımmm ama börek hastalığını geçirdimiki:26: neyse kaç gündür hastasın torpil yapıyorumm farketmez ben anlıyorum nasıl yazarsan öneml,i değil tatlımm bir an önce toparlanırsın inş acil şifalar
sweetdimle ev erştesi yenile biliyormu karatayda..bu gün pişirdim ama yemedim,ama aklım kaldı

ev riştesi ve ev tarhanası yenebiliyor tatlım ama kilo verme sürecinde eriştenin miktarına dikkat etmek lazım gözün aydın eşinin gelmesine çok sevindim

harikasınnnnn bayıldım menüne
Benim bugunki menum
yine ayran kürü :)

yanliz 1isirik tavuk köftesinden aldim :)
birde 7adet patlamis misir (yagsiz)

son ayran porsyonumu 1saat sonra falan icerim :)

tatlım menülerini toplu olarak yazarsan yorum yapmamız daha kolay olur
meyveleri yoğurt ve sütle yemek insülinimizin zıplamasını engelliyor tbrkler canım

menüm

sabah 2 dilim börek çay domates

ara 1 diyet kraker

akşam yarım tabak yoğurtlu az yağlı sucuklu makarna

1 vauç leblebi

yarım paket diyet bisküvi ve yoğurt

Bir börekçi daha yakaladımmm

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
peynirli yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
3 kayısı
2 yem kaş süt kaymağı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
ızgara balık
salata
1 kayısı

SPOR
75 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

iyi geceler herkese

bugün sigarayı bırakmamın 6.günü.yav sigarayı fazla aramıyorum ama boğazım hiç durmuyor,devamlı ağzıma birşeyler atıyorum.bu şekilde kilo vermem zorlaşacak.ceco demişti zaten iştah açılıyor diyeama kararlıyım,kilo verilebilir herzaman.

menüm biraz saçma ama idare edin:18:

sabah:1,5yumurta,2 dilim tam buğday ekmeği,5 zeytin,çay
ara:yarım dilim su böreği
öğle: tavuk döner,2 dilim ekmek
ara:1 portakal,sütlü kahve
akşam:haşlanmış tavuk,4 adet çiğköfte,yeşillik
2 çay kaşığı çokokrem,küçük kase fıstık

İyi geceler tatlım seni canı gönülden kutluyorumm iraden süperr sağlığına kavuşacaksın bundan güzel ne olabilir

menün cıslarla dolu canın birşey isteyince hemen 1 bardak su iç miden şişsinki fazla cıs almayasın tatlım yarına güzel bir menü bekliyorum senden

Tatil olduğundan geçmiş azdı allahtan yettim canımcımmm

hoşgeldinn

yorumların için ağzına eline sağlık canım.inan menüleri yazarken banu ne diycek acep diye merek ediyorum..hepimize vakit ayırıp teker teker okuyup yazıyorsun çokkk çokkk sağol canım. iyiki varsın

Birbirimize destek olmayıp yanlışlarımızda uyarmayacaksak burda ne işimiz varki bitanem ben zevkle takip ediyorum hepimiz iyiki varız:118::118:

sağol yorumun için.haklısın valla,bu kadar kolay olcağını düşünmedim.sık sık aklıma geliyor ama içmeyi düşünmüyorum.okuduğum kadarıyla sigaradan sonra iştah patlaması 6 aya kadar sürüyormuş.düzenli yürüyüş yapmaya çalışacağım vede kendimi cısslardan korunmaya çalışacağım

darısı başıma aslında keisnlikle el alışkanlığı hedefime ulaşayım bende bırakacağım inşşşş elini cısa uzattığın an ben gelim aklına

kutlarım canımm
kilo nasılsa verilir ama sağlık elden gittimi birdaha getirmek zor...

ama burda hep beraber birbirimize destek olunca olmuycak şey yok..sen şu zehiri içmede eminim 1 .2 haftaya iştahında normale döner..

darısı başıma Aslında keisnlikle el alışkanlığı hedefime ulaşayım bende bırakacağım inşşşş Elini cısa uzattığın an ben gelim aklına

aaaaaaaa Sendemi leylaaaaaa

Senin gibi iradesi kuvvetli biri bence gayet rahat bırakır...

Bence hemen sende 1 adım at ve evdeki cıs paketini yok et.tabii içerek deyil...
Ben eminim senin sadece istemen yeter .isteyince yaparsın ,ve lütfen isteee:13:

Ben de 82 kilo ile Ankara'dan katılıyorum yarışmaya :)
Düğünümde akupunktur yaptırarak 76 kilodan 70 kiloya düşmüştüm. O zaman bile kiloluydum, şimdi onun üzerine evlilikti, börek-çörekti derken 12 kilo daha almışım.

Bu arada bir diyet anektodu vereyim: Zamanında Ankara'da nutri-sistem diye bir sağlık merkezi vardı. (şimdi yok )
Diyetisyen yardımıyla ve haftada iki gün pasif jimnastik aletleriyle çalışarak çok güzel kilo vermiştim, daha da önemlisi sıkılaşmıştım.
65 kiloya düşmüştüm ama beden ölçülerim verdiğim kiloya oranla daha iyi küçülmüştü. Tabi spor da yapıyordum düzenli olarak.

Şimdi o pasif jimnastik aletlerini bulabilsem yine gitmek istiyorum ama merkez kapandığı için bu aletleri nerede nasıl bulurum bilemiyorum.

Bunlar öyle elektrik ya da titreşim veren cihazlardan değil. Aslında fizik tedavi aletleri sanırım. Mesela bir tanesinde sırt üstü yatıyorsunuz, alet bir sağ bacağınızı bir sol bacağınızı 90 derece kaldırıyor. Bacağınız alet yardımıyla kalkarken siz de kendinizi kasıyorsunuz. Alet üzerinde 8 dakika kadar duruyorsunuz. Bu gibi farklı bölgeleri çalıştıran beş-altı tane daha alet var. Hareketi hep aynı şekilde ve yoğunlukta yaptığınız için vücudunuz ilgili bölümü çok güzel sıkılaşıyor.

Bu aletleri önceden kullanmış olan, benzer bir merkez bilen birileri var mıdır aranızda? İnanın çok faydasını gördüm zamanında. Rehavete kapılıp tekrar yemeye dadanmasaydım şimdi 38 bedendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…