80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım.karar vererek olmadı,sağlığımı bozmaya başlamıştı.birden içmycem artık dedim,iyikide demişimdarısı sigara içen herkesin başına güzeller...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugünde yine pazarı koşturmacayla bitirdik gitti
Öğlende kardeşime geçtik eşim banyo dolabını monte edecek diye hadi çay faslı falan derken akşam üzere oradayken eşimin halaları aradı evdeyseniz bu akşam size geleceğiz diye
Aslında biz gitmeyi düşünüyorduk ama eşim hiç ses etmedi burun gelin akşam dedi
Hadiiii koştur koştur eve geldik hemen bir salonu süpürüp çayıda demledim

Baya uzun uzun sohbet ettik ve çok hoş vakit geçirdik
Benim küçük cadı baştan bir ağladı niye halalar geldi biz gitcektik onlara diye ama sonra sakinledi onlar gelmeden
Bu arada benim kaneviçeyi görmek istediler tabi bitmek üzere olduğunu görünce ikiside Aferin kız maşallah ne çabuk yapmışsın eşini utandırdın dediler uyuz kocam bu başlasada yarım bırakır diye dalga geçmişti onların yanında

Öğlen evden çıkmadan bir dellendirdi beni adam tabi pazar pazar tabi pişman ettim o ayrı
Geçenlerde de kışlık çeket alalım sana dedi bende yok benimki iyi durumda bir iki sene daha idare eder dedim dengesiz bana bu çeketini beğenmiyorum diyeceğine bu çeketi giydiğinde midemi bulandırıyorsun demezmi o gün zaten zor tuttum kendimi kavga etmeyelim diye ama bugünde ona benzer birşey söyleyince açtım bayramlık ağzımı madem miden bulanıyor bundan sonra benden uzak dur diye
Hesapta stresten uzak duracaktım adam yine patlamak üzere bir trafo yarattı anında benden
Tabi ağzıma geleni saydıktan sonra iyice pamıh gibi oldum tabi ona çaktırmadım hiç
Kardeşimede küs gittik hatta bir ara annem anladı ne iş dedi aman her zamanki denyoluğu dedim konuyu anlatmadım bile
Bulmuş benim gibi tutumlu hatun niye istediği gibi alışveriş yapmıyorum diye akım diyeceğine ...okum diyor sarsak tabi orda bir ara annemle birşey konuşurken ben gittim arkadan dil çıkarttım ona oda başladı gülmeye o dilini keseceğim senin diye ama inat ettim benden özür dilemeden konuşmam diye tabi eve gelir gelmez başladı işte aşkım öyle demek istemedim falan diye kıvırmaya biliyorum aslında o anlamda demediğini ama koca adam konuşmadan önce lafının nereye gidebileceğini iyice tartsın öyle konuşsun sonuçta çocuklarada örnek oluyor
Neticede tabiki yine barıştık anında ama bu ona ders olmuştur

ayran kürü ishal etti beni gece karnimda bir sanciyla uyandim wc ye gittim birsey yok... tekrar yattim 1saat sonra felan tekrar wc ve sonuc ishal...

Kız o sonuçu görmek için millet neler yapıyor İNşallah bende salı günü başlıyorum kürüme Yarın marketten eksiklerimi tamamlıyayım da hemen bende belki bir kilocukta olsa giderde motivasyonum tavan yapar

İremciğim ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar bu arada harikasınız inşallah önümüzdeki haftadan itibaren bende yine menü bildirimlerimi düzenli yapar ve sabitte olsa kilo bildirimlerimi yaparım tabi inşallah hep eksi bildirimlerim olur

Bu arada benim büyük kızda dana olma yolunda ilerliyor istikrarlı birşekilde bu gece onuda kenara çekip yarından itibaren onu kampa aldığımı ilan ettim hem birbirimize destek oluruz hemde oda hazır metabolizması hızlıyken ve şu kilolar artıp üzerine yapışmadan kilolarından kurtulur
Yarından itibaren her gün birlikte sporda yapacağız söz verdi sırayla epileptik bisiklete bineceğiz ve onun haricinde de iki günde bir ebru şallıyla plates yapacağız bol su ve sağlıklı beslenme hatta akşam yemeğini sabit çorba, salata ve yoğurt olarak düşünüyorum nasılsa öğlen ne yerse yesin tabi abartmadan kesin eritir akşama kadar
Ulen bende kendimi zayıflatırken kızımıda fit bir hale getirmezsem banada banu demesinler

iyi geceler hanımlar
misafirim vardı bugün diyette yalan oldu ne yalan söyliyim
menüm
sabah
yok

öğle
2 kase ayran aşı

akşam
1 kase ayran aşı
8 tane içli köfte

ara
2 tane küçük tatlı

evet kızlar çekinmeyin hakettiğim cezayı verin bana
önce ben kendime vurayım

haklısın canım ne kadar kızsan söz nisanda bu illettende kurtulacağım inş az içiyorum zaten ama içiyorum işte

Aramıza hoşgeldin canımm inş birlikte tekrar kilolarından kurtulursun canım pasifi bölgeseli hepsi geçici hayatımıza düzenli sporu sokmadığımız sürece yediğimiz hareketimizden fazla olduğu sürece malesef bu kısır döngü devam edecek jillian abla leslie teyze varken inan pasif jimnastiğe gerek yok en güzeli ip atlamak ve yürümek sana tavsiyem bunları uygulaman
çünkü ömür boyu pasif jimnastiğe gidemeyeceğine göre düzenli spor yapmak en güzeli derim ben naçizane tabiki

eşinle olayı tatlıya bağlamanıza sevindim banuşummm ayrıca ana kız spor ve diyet olayı süper olmuş kim tutar sizi hayırlı olsun şimdiden

merhaba burcu
ben daha önce 13, takımda bulunmuştum :)) ama sonrasında veremediğim için buralara geldim :)) benim için nedense 13, takımın ayrı bir yeri var

geçmiş olsun canım , ALLAH cümlemize acil şifalar versin , bu senenin gribide bir değişik diyorlar ama hayırlısı inşallah kolay atlatırız topik ailesi olarak :2:

ah canım seni çok iyi anlıyorum,bu erkeklerin bazen öküzlüğü tutuyor.benimkide çocukların yanında benimle dalga geçer.çocuklar taklit etme müsait,hemen kötü hareketleri kapıyorlar.

sizin bu çorba diyetinize bende katılayım valla,belki işe yararceco canım bizim hızlanmamız lazım.kilomuz fazla ve şurda yaza ne kaldı

hadi bakalım umarım bu gazla şu kilocukları veririz

ahh şu erkeklerrr ,kaş yapıyım derken göz çıkarmış seninki ..hayır aslında niyeti kötü deyil sana yeni kyafet almak istiyor adam ama sonuç kötü olmuşş..
Nazarmı deydi cecoo dün ne güzel vakit geçirmiştiniz .stresde atmıştın ..
Amaaannnn boşver kızz sende al ceketi görsün hanyayı konyayı seninki..hemde şöyle pahalısından ..

Bizim bu kızlar aşağı yukarı aynı..benim büyük aslında az yer..ama şu aralar çokkk yemeye başladı..durup durup yiyor ..kilo alıyor tam dana

hoşgeldin prensesim 8 tane içli köfteyi nasıl yuttun küçükmüydüki:26: küçük olsa bile çok canımcım bide midende o bulgurlar şişecek oooo düşünemyiyorum inş dokunmaz:18::18: tatlılarda küçükmüş

13. Takimin yeri bndede cok ayri cnm mezun olmama ragmn birakamadim ama bu aralar cok durgunuz uye toplamaya calisiyoruzz bakalim

Hayırlı geceler kızlar bende kaçıyorum uyku zamanııı cıslardan uzak durun allah rahatlık versin hepinize

eşinle olayı tatlıya bağlamanıza sevindim banuşummm ayrıca ana kız spor ve diyet olayı süper olmuş kim tutar sizi hayırlı olsun şimdiden

Çok sağ ol canım zaten ben ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim çok uzun süre küs duramam huyum kurusun

Valla kıza biraz Hİtler gibi yaklaşacağım sonuçta benim çektiklerimi çeksin istemiyorum belki ilk zamanlar zor gelir ama bu iş ya olacak ya olacak

Hadi bakalım gazamız mübarek olsun o zaman
Ben sabah klasik kahvaltı düşünüyorum tabiki ekmek sadece 1 dilim tüketmek şartıyla ( sonuçta zararsız şeyler biraz daha bol olur )
Öğlende sebze yada protein bir çeşit abartmadan yanında bol salata ve yoğurt akşamlarıda sırf çorba, salata ve yoğurt/ayran gibi düşünmüştüm
Aralarda çok acıkırsak 1 avuç leblebi yada fındık birde 1 fincan yeşil çay

İnşallah sabahlarıda erken kalkmayı huy edinip kızımla yapacağım spor haricindede biraz sabah sporu yapacağım metabolizmayı zorlada olsa çalıştırmak için
İçmem gereken ama kaç haftadır bir türlü içmediğim glukofenide an itibariyle içtim ( şekeri dengeliyor ve tatlı ihtiyacını yok ediyor ) bundan sonra onuda düzenli olarak içeceğim ( belkide onu kestiğimden bir türlü kilo veremiyorumdur :44: )

Yok kız inat ettim 90ı görmeden kendime iğne bile almayacağım ama eşimede dedim zayıfladığım an kesinlikle dolaptakilerin hepsini atıp komple yenilerini alacağım eşimde gerekirse git en pahalısını al yeterki yine eski süslü banu ol dedi
Birde bundan sonra evde de olsam oturup makyajımı yapacağım hem motive olurum kendimi hoş görüp hemde eşime başına gelecekleri şimdiden göstermek için

Valla şimdiki çocukların çoğu hormonlu gibi benimkide benim verdiğim haricinde arada kaçamak yapar benden habersiz ama bugün söz verdi artık gizli yemek yok böyle devam ederse sonunun benim gibi olacağını anladı şükür 8.ci sınıfa başlayana kadar fıstık gibi olacaksın dedim başka seçeneği yok derslerini bahane etmeyecek artık spor yapmamak için sonuçta her gün yarım saat yapsa eminim 1 ayda bile çok çok güzel kilo verir Vermese bile sıkılaşsın ve sporu huy edinsin

ben bir türlü mezun olamayanlardanım maalesef faydası olacaksa gelebilirim, neden olmasın kuralarını tekrar hatırlatılması lazım ama

Yeni kurallar koyuyoru cnm gelmek istersen beklerim yarinda yani bilisayar basina gecince yazarim kurallari sana

köfteler küçüktüde saat 4,5 ta yediğim halde hala midem şişkin çok valla ama çok acıkmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…