kutlarım canımm
kilo nasılsa verilir ama sağlık elden gittimi birdaha getirmek zor...
ama burda hep beraber birbirimize destek olunca olmuycak şey yok..sen şu zehiri içmede eminim 1 .2 haftaya iştahında normale döner..
ayran kürü ishal etti benigece karnimda bir sanciyla uyandim wc ye gittim birsey yok... tekrar yattim 1saat sonra felan tekrar wc ve sonuc ishal...
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş 100mekik trambolin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 85.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 7.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3saat yürüyüş30dk tifanny150mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
aaaaaaaaSendemi leylaaaaaa
Senin gibi iradesi kuvvetli biri bence gayet rahat bırakır...
Bence hemen sende 1 adım at ve evdeki cıs paketini yok et.tabii içerek deyil...
Ben eminim senin sadece istemen yeter .isteyince yaparsın ,ve lütfen isteee:13:
Ben de 82 kilo ile Ankara'dan katılıyorum yarışmaya :)
Düğünümde akupunktur yaptırarak 76 kilodan 70 kiloya düşmüştüm. O zaman bile kiloluydum, şimdi onun üzerine evlilikti, börek-çörekti derken 12 kilo daha almışım.
Bu arada bir diyet anektodu vereyim: Zamanında Ankara'da nutri-sistem diye bir sağlık merkezi vardı. (şimdi yok)
Diyetisyen yardımıyla ve haftada iki gün pasif jimnastik aletleriyle çalışarak çok güzel kilo vermiştim, daha da önemlisi sıkılaşmıştım.
65 kiloya düşmüştüm ama beden ölçülerim verdiğim kiloya oranla daha iyi küçülmüştü. Tabi spor da yapıyordum düzenli olarak.
Şimdi o pasif jimnastik aletlerini bulabilsem yine gitmek istiyorum ama merkez kapandığı için bu aletleri nerede nasıl bulurum bilemiyorum.
Bunlar öyle elektrik ya da titreşim veren cihazlardan değil. Aslında fizik tedavi aletleri sanırım. Mesela bir tanesinde sırt üstü yatıyorsunuz, alet bir sağ bacağınızı bir sol bacağınızı 90 derece kaldırıyor. Bacağınız alet yardımıyla kalkarken siz de kendinizi kasıyorsunuz. Alet üzerinde 8 dakika kadar duruyorsunuz. Bu gibi farklı bölgeleri çalıştıran beş-altı tane daha alet var. Hareketi hep aynı şekilde ve yoğunlukta yaptığınız için vücudunuz ilgili bölümü çok güzel sıkılaşıyor.
Bu aletleri önceden kullanmış olan, benzer bir merkez bilen birileri var mıdır aranızda? İnanın çok faydasını gördüm zamanında. Rehavete kapılıp tekrar yemeye dadanmasaydım şimdi 38 bedendim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugünde yine pazarı koşturmacayla bitirdik gitti
Öğlende kardeşime geçtik eşim banyo dolabını monte edecek diye hadi çay faslı falan derken akşam üzere oradayken eşimin halaları aradı evdeyseniz bu akşam size geleceğiz diye
Aslında biz gitmeyi düşünüyorduk ama eşim hiç ses etmedi burun gelin akşam dedi
Hadiiii koştur koştur eve geldik hemen bir salonu süpürüp çayıda demledim
Baya uzun uzun sohbet ettik ve çok hoş vakit geçirdik
Benim küçük cadı baştan bir ağladı niye halalar geldi biz gitcektik onlara diyeama sonra sakinledi onlar gelmeden
Bu arada benim kaneviçeyi görmek istedilertabi bitmek üzere olduğunu görünce ikiside Aferin kız maşallah ne çabuk yapmışsın eşini utandırdın dediler uyuz kocam bu başlasada yarım bırakır diye dalga geçmişti onların yanında
Öğlen evden çıkmadan bir dellendirdi beni adam tabi pazar pazartabi pişman ettim o ayrı
Geçenlerde de kışlık çeket alalım sana dedi bende yok benimki iyi durumda bir iki sene daha idare eder dedim dengesiz bana bu çeketini beğenmiyorum diyeceğine bu çeketi giydiğinde midemi bulandırıyorsun demezmio gün zaten zor tuttum kendimi kavga etmeyelim diye ama bugünde ona benzer birşey söyleyince açtım bayramlık ağzımı madem miden bulanıyor bundan sonra benden uzak dur diye
Hesapta stresten uzak duracaktım adam yine patlamak üzere bir trafo yarattı anında benden
Tabi ağzıma geleni saydıktan sonra iyice pamıh gibi oldumtabi ona çaktırmadım hiç
Kardeşimede küs gittik hattabir ara annem anladı ne iş dedi aman her zamanki denyoluğu dedim konuyu anlatmadım bile
Bulmuş benim gibi tutumlu hatun niye istediği gibi alışveriş yapmıyorum diye akım diyeceğine ...okum diyor sarsaktabi orda bir ara annemle birşey konuşurken ben gittim arkadan dil çıkarttım ona oda başladı gülmeye o dilini keseceğim senin diye ama inat ettim benden özür dilemeden konuşmam diye tabi eve gelir gelmez başladı işte aşkım öyle demek istemedim falan diye kıvırmaya biliyorum aslında o anlamda demediğini ama koca adam konuşmadan önce lafının nereye gidebileceğini iyice tartsın öyle konuşsun sonuçta çocuklarada örnek oluyor
Neticede tabiki yine barıştık anında ama bu ona ders olmuştur
Kız o sonuçu görmek için millet neler yapıyorİNşallah bende salı günü başlıyorum kürüme Yarın marketten eksiklerimi tamamlıyayım da hemen bende belki bir kilocukta olsa giderde motivasyonum tavan yapar
İremciğim ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar bu arada harikasınızinşallah önümüzdeki haftadan itibaren bende yine menü bildirimlerimi düzenli yapar ve sabitte olsa kilo bildirimlerimi yaparım tabi inşallah hep eksi bildirimlerim olur
Bu arada benim büyük kızda dana olma yolunda ilerliyor istikrarlı birşekildebu gece onuda kenara çekip yarından itibaren onu kampa aldığımı ilan ettim hem birbirimize destek oluruz hemde oda hazır metabolizması hızlıyken ve şu kilolar artıp üzerine yapışmadan kilolarından kurtulur
Yarından itibaren her gün birlikte sporda yapacağız söz verdisırayla epileptik bisiklete bineceğiz ve onun haricinde de iki günde bir ebru şallıyla plates yapacağız bol su ve sağlıklı beslenme hatta akşam yemeğini sabit çorba, salata ve yoğurt olarak düşünüyorum nasılsa öğlen ne yerse yesin tabi abartmadan kesin eritir akşama kadar
Ulen bende kendimi zayıflatırken kızımıda fit bir hale getirmezsem banada banu demesinler
merhaba burcukızlar merhaba ben zayıflama gruplarından 13. takımdan burcu 5 ayda 16 kilo verdim ve bunu 13ç takım sayesinde başardım şu an takımımız biraz durgun ve yine omuz omuza yarışacagımız ve birbirimize destek olacagımız arkadaşlar arıyoruz düşünürseniz 13. takıma bekleriz belkide haftalık listede takımımız ve siz birinci olcaksınız kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler
yaaa topikcek hastayız valla...ii olan arkadaşlar yazılarımızı dikkatli okuyun size de sıçramasın salgın...herkes hasta yaaa acaip vurdu bu kış..o soğuklarda hasta olmadık hava yumuşadı hasta olduk..galiba beni hastane havası çarptı...bir yıldır çalışmayınca mikroplar beni fena vurdu..zaten burdada herkeste ishal kusma salgını var bende aynından oldum.yarın için izin aldım işe gitmeyeceğim...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlende kardeşime geçtik eşim banyo dolabını monte edecek diye hadi çay faslı falan derken akşam üzere oradayken eşimin halaları aradı evdeyseniz bu akşam size geleceğiz diye
Benim küçük cadı baştan bir ağladı niye halalar geldi biz gitcektik onlara diyeama sonra sakinledi onlar gelmeden
Bu arada benim kaneviçeyi görmek istedilertabi bitmek üzere olduğunu görünce ikiside Aferin kız maşallah ne çabuk yapmışsın eşini utandırdın dediler uyuz kocam bu başlasada yarım bırakır diye dalga geçmişti onların yanında
Öğlen evden çıkmadan bir dellendirdi beni adam tabi pazar pazartabi pişman ettim o ayrı
Geçenlerde de kışlık çeket alalım sana dedi bende yok benimki iyi durumda bir iki sene daha idare eder dedim dengesiz bana bu çeketini beğenmiyorum diyeceğine bu çeketi giydiğinde midemi bulandırıyorsun demezmio gün zaten zor tuttum kendimi kavga etmeyelim diye ama bugünde ona benzer birşey söyleyince açtım bayramlık ağzımı madem miden bulanıyor bundan sonra benden uzak dur diye
Hesapta stresten uzak duracaktım adam yine patlamak üzere bir trafo yarattı anında benden
Tabi ağzıma geleni saydıktan sonra iyice pamıh gibi oldumtabi ona çaktırmadım hiç
Kardeşimede küs gittik hattabir ara annem anladı ne iş dedi aman her zamanki denyoluğu dedim konuyu anlatmadım bile
Bulmuş benim gibi tutumlu hatun niye istediği gibi alışveriş yapmıyorum diye akım diyeceğine ...okum diyor sarsaktabi orda bir ara annemle birşey konuşurken ben gittim arkadan dil çıkarttım ona oda başladı gülmeye o dilini keseceğim senin diye ama inat ettim benden özür dilemeden konuşmam diye tabi eve gelir gelmez başladı işte aşkım öyle demek istemedim falan diye kıvırmaya biliyorum aslında o anlamda demediğini ama koca adam konuşmadan önce lafının nereye gidebileceğini iyice tartsın öyle konuşsun sonuçta çocuklarada örnek oluyor
Kız o sonuçu görmek için millet neler yapıyorİNşallah bende salı günü başlıyorum kürüme Yarın marketten eksiklerimi tamamlıyayım da hemen bende belki bir kilocukta olsa giderde motivasyonum tavan yapar
İremciğim ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar bu arada harikasınızinşallah önümüzdeki haftadan itibaren bende yine menü bildirimlerimi düzenli yapar ve sabitte olsa kilo bildirimlerimi yaparım tabi inşallah hep eksi bildirimlerim olur
Bu arada benim büyük kızda dana olma yolunda ilerliyor istikrarlı birşekildebu gece onuda kenara çekip yarından itibaren onu kampa aldığımı ilan ettim hem birbirimize destek oluruz hemde oda hazır metabolizması hızlıyken ve şu kilolar artıp üzerine yapışmadan kilolarından kurtulur
Yarından itibaren her gün birlikte sporda yapacağız söz verdisırayla epileptik bisiklete bineceğiz ve onun haricinde de iki günde bir ebru şallıyla plates yapacağız bol su ve sağlıklı beslenme hatta akşam yemeğini sabit çorba, salata ve yoğurt olarak düşünüyorum nasılsa öğlen ne yerse yesin tabi abartmadan kesin eritir akşama kadar
Ulen bende kendimi zayıflatırken kızımıda fit bir hale getirmezsem banada banu demesinler
selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
öğlende kardeşime geçtik eşim banyo dolabını monte edecek diye hadi çay faslı falan derken akşam üzere oradayken eşimin halaları aradı evdeyseniz bu akşam size geleceğiz diye
Benim küçük cadı baştan bir ağladı niye halalar geldi biz gitcektik onlara diyeAma sonra sakinledi onlar gelmeden
Bu arada benim kaneviçeyi görmek istedilerTabi bitmek üzere olduğunu görünce ikiside aferin kız maşallah ne çabuk yapmışsın eşini utandırdın dediler Uyuz kocam bu başlasada yarım bırakır diye dalga geçmişti onların yanında
öğlen evden çıkmadan bir dellendirdi beni adam tabi pazar pazarTabi pişman ettim o ayrı
Geçenlerde de kışlık çeket alalım sana dedi bende yok benimki iyi durumda bir iki sene daha idare eder dedim dengesiz bana bu çeketini beğenmiyorum diyeceğine bu çeketi giydiğinde midemi bulandırıyorsun demezmiO gün zaten zor tuttum kendimi kavga etmeyelim diye ama bugünde ona benzer birşey söyleyince açtım bayramlık ağzımı madem miden bulanıyor bundan sonra benden uzak dur diye
Tabi ağzıma geleni saydıktan sonra iyice pamıh gibi oldumTabi ona çaktırmadım hiç
Kardeşimede küs gittik hattaBir ara annem anladı ne iş dedi aman her zamanki denyoluğu dedim konuyu anlatmadım bile
Bulmuş benim gibi tutumlu hatun niye istediği gibi alışveriş yapmıyorum diye akım diyeceğine ...okum diyor sarsakTabi orda bir ara annemle birşey konuşurken ben gittim arkadan dil çıkarttım ona Oda başladı gülmeye o dilini keseceğim senin diye Ama inat ettim benden özür dilemeden konuşmam diye Tabi eve gelir gelmez başladı işte aşkım öyle demek istemedim falan diye kıvırmaya Biliyorum aslında o anlamda demediğini ama koca adam konuşmadan önce lafının nereye gidebileceğini iyice tartsın öyle konuşsun sonuçta çocuklarada örnek oluyor
Kız o sonuçu görmek için millet neler yapıyorInşallah bende salı günü başlıyorum kürüme Yarın marketten eksiklerimi tamamlıyayım da hemen bende belki bir kilocukta olsa giderde motivasyonum tavan yapar
Iremciğim ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar bu arada harikasınızInşallah önümüzdeki haftadan itibaren bende yine menü bildirimlerimi düzenli yapar ve sabitte olsa kilo bildirimlerimi yaparım Tabi inşallah hep eksi bildirimlerim olur
Bu arada benim büyük kızda dana olma yolunda ilerliyor istikrarlı birşekildeBu gece onuda kenara çekip yarından itibaren onu kampa aldığımı ilan ettim Hem birbirimize destek oluruz hemde oda hazır metabolizması hızlıyken ve şu kilolar artıp üzerine yapışmadan kilolarından kurtulur
Yarından itibaren her gün birlikte sporda yapacağız söz verdiSırayla epileptik bisiklete bineceğiz ve onun haricinde de iki günde bir ebru şallıyla plates yapacağız Bol su ve sağlıklı beslenme Hatta akşam yemeğini sabit çorba, salata ve yoğurt olarak düşünüyorum Nasılsa öğlen ne yerse yesin tabi abartmadan Kesin eritir akşama kadar
iyi geceler hanımlar
misafirim vardı bugün diyette yalan oldu ne yalan söyliyim
menüm
sabah
yok
öğle
2 kase ayran aşı
akşam
1 kase ayran aşı
8 tane içli köfte
ara
2 tane küçük tatlı
evet kızlar çekinmeyin hakettiğim cezayı verin bana
önce ben kendime vurayım
merhaba burcu
ben daha önce 13, takımda bulunmuştum :)) ama sonrasında veremediğim için buralara geldim :)) benim için nedense 13, takımın ayrı bir yeri var
geçmiş olsun canım , ALLAH cümlemize acil şifalar versin , bu senenin gribide bir değişik diyorlar ama hayırlısı inşallah kolay atlatırız topik ailesi olarak :2:
Iyi geceler kızlarr
ben gidiyorumm
13. Takimin yeri bndede cok ayri cnm mezun olmama ragmn birakamadim ama bu aralar cok durgunuz uye toplamaya calisiyoruzz bakalim
Hg burcucum bende 3, takımdayım canımm inş geçici bir durgunluktur
eşinle olayı tatlıya bağlamanıza sevindim banuşummm ayrıca ana kız spor ve diyet olayı süper olmuş kim tutar sizi hayırlı olsun şimdiden
ah canım seni çok iyi anlıyorum,bu erkeklerin bazen öküzlüğü tutuyor.benimkide çocukların yanında benimle dalga geçer.çocuklar taklit etme müsait,hemen kötü hareketleri kapıyorlar.
sizin bu çorba diyetinize bende katılayım valla,belki işe yararceco canım bizim hızlanmamız lazım.kilomuz fazla ve şurda yaza ne kaldı
hadi bakalım umarım bu gazla şu kilocukları veririz
ahh şu erkeklerrr ,kaş yapıyım derken göz çıkarmış seninki ..hayır aslında niyeti kötü deyil sana yeni kyafet almak istiyor adam ama sonuç kötü olmuşş..
Nazarmı deydi cecoo dün ne güzel vakit geçirmiştiniz .stresde atmıştın ..
Amaaannnn boşver kızz sende al ceketi görsün hanyayı konyayı seninki..hemde şöyle pahalısından ..
Bizim bu kızlar aşağı yukarı aynı..benim büyük aslında az yer..ama şu aralar çokkk yemeye başladı..durup durup yiyor ..kilo alıyor tam dana
Aslinda uyemiz coktu ama izin filan azaldi durgunluktan gelende gidiyo acikcasi
13. Takimin yeri bndede cok ayri cnm mezun olmama ragmn birakamadim ama bu aralar cok durgunuz uye toplamaya calisiyoruzz bakalim
ben bir türlü mezun olamayanlardanım maaleseffaydası olacaksa gelebilirim, neden olmasın kuralarını tekrar hatırlatılması lazım ama
Yeni kurallar koyuyoru cnm gelmek istersen beklerim yarinda yani bilisayar basina gecince yazarim kurallari sana
hoşgeldin prensesim 8 tane içli köfteyi nasıl yuttunküçükmüydüki:26: küçük olsa bile çok canımcım bide midende o bulgurlar şişecek oooo düşünemyiyorum inş dokunmaz:18::18: tatlılarda küçükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?