80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim.

bugün 2. ve son günündü demi bakalım ayran detoksu sende neler yapmış yarın sabah merakla bekliyo olucam :)

evet yarin yazarim kac kilo vermisim :) anca aksama dogru giricem yarin cunku yarim gunlugune bir atölyeye ugriycam okula :)

aminnnn canim :))

aaaa bende yükleyim o programi hemencik

canim canin bir sey yemek istiyorsa. salatalik yiyebilirsin mesela... domates olabilir, havuç olabilir... yani kalorisiz seyleri yemeye bak

aleykum selam canimmmm :)

esinle tartismissin... ya adamlar bazen neyi nasil diyecegini bilmiyor sacmaliyor
her halde nazar degdi size... dün yazdiklarindan sonra canim :)

kizinida kampa sokmussun sevindim :)

ya birsey sorcam benim kiz 4yasinda ve 26kg... göbegi aldi basini gidiyor... kot pantalon yada kot etekler giydiremiyorum cocuga olmuyor...
nasil zayiflatacam bilmiyorum
bakalim doktoru diyetetisyene göndereyim istersen dedi... bende düsüneyim biraz dedim... galiba yarin arayip dicem diyetetisyen istiyorum diye...

herkese iyi gecelerrrrr

Amannn boşver herifleri hepsi benziyor nasılsa birbirine
Benim küçük kız 3.5 yaşında ve şu anda 17 kg
Aslında hazır fırsatın varken onu çok daha rahat zayıflatırsın birde mutlaka bol hareket ettirecek oyunlar icat et ona
İnan büyüdüğünde daha zor oluyor ben büyük cadıyı ikna edene kadar kaç senedir uğraşıyordum ve daha yeni kabul etti şartlarıma uymayı

Tabiki diyetisyene gitmek çok daha iyi olur madem doktorda öyle dedi ama en azından diyetisyene gidene kadar ( büyük ihtimal bir kaç hafta sonraya randevu verirler eğer devlet hastanesiyse ) yine biraz dikkat etmek
Mesela benim küçük cimcime süt istediğinde sütün yarısına su katıyorum kilo alacağından değil kansızlığı önlemek adına banada büyük kızım 4 - 5 yaşlarındayken doktoru önermişti
Doğduğundan beri hiç şeker koymadım sütüne hatta bal yada pekmezde koymam sade sulu süt
Evin içinde oyun oynadığımızda da mutlaka hızlı hareket edeceği oyunlar uyduruyorum mesela bakalım kim önce oyuncakların hepsini toplayacak diyorum hesapta yarışıyoruz o an tabi hem oyuncaklar toplanmış oluyr hemde cadı koştur koştur toparladığı için spor yapmış kadar oluyor
Yemeğini kesinlikle ben yedirmiyorum isterse sadece 5 kaşık yesin hem midesi genişlememiş oluyor ( ben yedirsem daha fazla yedireceğim kesin ) hemde oyalanmış oluyor o an
Anne birşey istiyorum diye tutturur benim cadı bir saat arayla o zamanlarda da meyveli çay yapıyorum bazen ( tabi çok az şekerli ) havuç soyup veriyorum eline, salatalık veriyorum bazende
En büyük abur cuburu şu bimde satılan alman simidi gibi olan krakerler onlardanda en fazla ufacık bir kase dahasını istediğinde de aaa biterse yarın ne yiyeceksin diyorum anında vazgeçiyor

Şu an ağlasada zırlasada kurallarını esnetme cimimeye karşı hep diyorum ilerde ben ağlayacağıma ( ağlarsa anam ağlar dememişler boşuna ) şimdi o ağlasın İnan büyük kızımda o hatayı yaptığım için kendimi çok suçlu hissediyorum şu anda ve o yüzden daha fazla çabalamak istiyorum onun için hem örnek olmak için hemde onuda zayıflatmak için

Ben havalar ısınsın her gün kapı önüne de olsa çıkaracağım küçük cimcimeyi mahalledeki kedileri kovalasa bile spor sayılır

Bugünkü menüm:
Sabah aç karnına iki kayısı ve 1 bardak su
1 bardak meyve suyu light

Kahvaltı-öğle:
Herseyden 1 çatal
1 bardak çay

Akşam:
1 bardak çorba
Bi tabak salata

Çok mutluyum sonunda koşu bandını salona getirebildik. Önce eşim nazlandı ağır yalnız olmaz diye sökmeden tek parça halinde getirmek istedi.haklı da aslında :)) sonra bi surat astım, baktım olmadı o da biraz sinirlendi, bende sinirlendim:" ay sanki bişey icat ediyosun altı üstü bu odadan diğerine getircen"dedim, oğluşumda ayaklarımızın altında dolanıyo. Oğlum çık şu odadan sakın babana çekme sen, her iş gelsin elinden senin dedim... Baktım bu benim inadınima tembelliği bırakıp alet takımını aramaya başladı. Çünkü biliyorum her iş geliyo elinden aşkımın :)) Bende :" aşkım sen bunu hallet yarın hangi yemeği istersen önünde bil." Dedim yok istemez dedi valla bi hışımda koşu bandı salonda oluverdi. Ben başladım ağam paşam aşkım diye )) pohpohlamaya :)) yarından itibaren düzenli yürüyüş olcak inşallah....

Birde yarın ayran detoksu yada diyeti yapcam ama nette iki farklı tarif gördüm mercimek bulgur falan.. Ben sizin yaptığınızı yapcam sadece; buğday, ayran, nohut, salatalık, nane olandan Hemende ezberledim yaww :)) hadi iyi geceler ben kaçtım yArınçok işim var....

slm kızlar. berbat bir akşam geçirdim. rahat olmayı umut ederken. yemeğe oturduk benim büyük cadı tutturdu yemicem içinde soğan var demeye. genelde sebze yediremiyozda cadıya. söylemesi ayıp kıyma seviyo diye kavurdum içine de bir tane soğan doğredım. isteksiz isteksiz bir kaç lokma aldı ağzına yiyemiyo. git tükür dedim sinirlendim. gitti çıkarmaya diye bu seferde istifra etti. tiksindiği için sandım ama bir saat içinde dört kere tekrarlayınca eşim dr a götürdü. ama tek başına idare edebilecen mi dedim. sorun değil bakabilirim dedi. hastanede idrar tahlili istemişler. bir kaç kez lavaboya git gel yapmışlar. ki bu güne kadar hiç böyle bi iş yapmadı eşim sonra kız çişini yapamayınca su içirmiş bu seferde istifra etmiş. neyse sonuçta aşırı idrar yolu enfeksiyonu ve serumla sonuçlanmış. eve geldiler bizimki nazlı nazlı konuşuyo yavrum. dr un söylediğine göre çıkan sonuca göre kanlı bi idrar olması lazımmış. ama tahlil açık renkti diyo. bakalım üç gün sonra yine götürecez sonuç ne çıkacak. gece yatırdık ilaçlarını verip istifra etmez heralde diyodum ama çocuk bir kere çıkarmış ayıkamamış. ikinci seferi duydum koştum yanına. yatak mahfolmuş. şimdi aldım oturma odasına aldım o uyuyo ben oturuyom. dilanında karnını doyurdum altını temizledim eşim aldı beşiğe götürdü ben bakarım diyo. hayırlısıyla sabah olsaydı. erkendende uyumaya niyetliydim sözde olmadı. az önce bir sürüde alıntı yapmıştım sılanın sesini duyunca kapatıp çıktım. şimdi de kafam davul gibi geriye gidemiyorum. kısmet değilmiş. anam noluyo bu günlerde kime elimiz değse hasta. allah yardımcımız olsun. rabbim herkese şifa versin amiiiin.

alıntı yapmaya halim yok dedim ama vakitte geçmiyor. okurken yazıları çift görüyom artık. yazarken tuşlar bile karışıyor. canım sen yinede üzerine göre bişeler bulabiliyorsan al derim. her ne kadar bundan hoşlanmasanda moral oluyor.şu makyaj yapma kendine bakma kısmı iyi oluyor. böyle daha kadın gibi hissediyon. geçen haftalarda hep o şekilde geziniyodum ortalıkta. tarzan gibi baktım bizimkinin üzerinde pek etkisi yok saldım yine kendimi. ama yapmasam iyiydi. tekrardan dönmem lazım o hale aslında

ay beni gördüğünde çıkardığı sesi duysan gülmekten çatlarsın. hani birini aç bırakırsın bırakırsın yemeği şöyle uzaktan gösterirsin ya o zaman allaaaah diye bi nağra atar. hah onungibi gözleri dört dönüyo.

offf daha da üç buçuk saat. kimseciklerde yok. sıkıldım. uyuyamıyomda dila öbür odada mızırdanıyo sıla burda kımıldadıkça yüreğim ağzıma geliyo. rabbim yardım et.

günaydın canlarrr
işallah sağlıkla mutlu bir gün geçiririz..çok hastamız var topikte..işallah herkes bir an önce iyileşir

geçmiş olsun kuzucuğa canımm..allahh allahhh herkes dökülüyor hastalıkdab.şu kışı bir atlatsaydık hayırlısıyla...

offf daha da üç buçuk saat. kimseciklerde yok. sıkıldım. uyuyamıyomda dila öbür odada mızırdanıyo sıla burda kımıldadıkça yüreğim ağzıma geliyo. rabbim yardım et.

canım benimm..gece kuşumu oldun sennn..
evlat işte insan onlar hasta ollunca ne uyku ne yemek hiç birini yapmak istemiyor..
işallah sabah bari çocuklar uyurda sende biraz dinlenirsin

kızz cecoooo
sen yazınca farkettim bende 2 aydır diaformin kullanmayı unuttum hiç kullanmadım:26:..
ayy kız biz ondan mı kilo veremiyoz yoksa..hemen haplarımıza sarılalım canımm..

kızz cecoooo
sen yazınca farkettim bende 2 aydır diaformin kullanmayı unuttum hiç kullanmadım:26:..
sağol canım ya. saat beş buçuğa kadar dayanabilmişim sonrasında baygın düşmüşüm. kendime geldiğimde sıla beni öpüyodu iyimisin annecim diye. ve saat yedi buçuktu. şu saat itibarı ile evin bütün işleri de bitti. azıcık başımı yastığa koymaya niyetlendim ama bu seferde dila uyandı. annelik işte napacan
kız o ilaç ne için. sürekli kullanmanız gereken ilaçları alın kızlar unutmayın. bende ömrümün sonuna kadar tiroid ilacı kullanmak zorundayım ve her sabah uyanır uyanmaz bir tane alıyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Son miladımın ilk gününden size kocaman bir merhaba
Sabah çok dinç uyandım geç yatmama rağmen ve güzelce kahvaltımıda ettim
Şimdide bol su içiyorum
Biraz sonra hazırlanıp dışarı çıkacağım annemle pazarı bir talan edeyim Düzenimi hiçççççççç bozmayacağım Allahın izniyle ve doğum günüme kadar en azından bir 5 - 6 kg vericeğim

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah kuzucuğun en kısa zamanda şifa bulur İnsan evladı hasta olunca keşke ben olsaydımda o iyi olsaydı diyor Allah yardımcın olsun işin zor dila kuzusuda varken

Aynen canım makyaj bile insanı daha iyi hissettiriyor benim kız kardeşim sabah yüzünü yıkar ve en azından bir kalem çeker gözüne
Eşimin hakkını yemiyeyim beni makyajlıı görünce adamın aşkı depreşiyor ama işte dediğin gibi devamlıı yapmaya üşeniyoruz ruhumuz kokoşta olsa bakalım bugünden itibaren kaç gün dayanabileceğim makyajlı hallere

kızz cecoooo

Canım benimde yeni jeton düştü dün içtim gece şimdide yine içeceğim
Bende uzun zamandır içmiyordum ama kilo veremediğimi ona bağlamadığımdan gayet rahattım Şekerimiz dengelensin ki bizde şu kilolardan kurtulalım
Benim kız kardeşimde bir ara yazdırmıştı doktora kilo vermeye yardımcı oluyor diye
Bakalım belki bir faydası olur

Öğlen evden çıkmadan bir dellendirdi beni adam tabi pazar pazar tabi pişman ettim o ayrı
Geçenlerde de kışlık çeket alalım sana dedi bende yok benimki iyi durumda bir iki sene daha idare eder dedim dengesiz bana bu çeketini beğenmiyorum diyeceğine bu çeketi giydiğinde midemi bulandırıyorsun demezmi o gün zaten zor tuttum kendimi kavga etmeyelim diye ama bugünde ona benzer birşey söyleyince açtım bayramlık ağzımı madem miden bulanıyor bundan sonra benden uzak dur diye
Hesapta stresten uzak duracaktım adam yine patlamak üzere bir trafo yarattı anında benden
Tabi ağzıma geleni saydıktan sonra iyice pamıh gibi oldum tabi ona çaktırmadım hiç
Kardeşimede küs gittik hatta bir ara annem anladı ne iş dedi aman her zamanki denyoluğu dedim konuyu anlatmadım bile
Bulmuş benim gibi tutumlu hatun niye istediği gibi alışveriş yapmıyorum diye akım diyeceğine ...okum diyor sarsak tabi orda bir ara annemle birşey konuşurken ben gittim arkadan dil çıkarttım ona oda başladı gülmeye o dilini keseceğim senin diye ama inat ettim benden özür dilemeden konuşmam diye tabi eve gelir gelmez başladı işte aşkım öyle demek istemedim falan diye kıvırmaya biliyorum aslında o anlamda demediğini ama koca adam konuşmadan önce lafının nereye gidebileceğini iyice tartsın öyle konuşsun sonuçta çocuklarada örnek oluyor
Neticede tabiki yine barıştık anında ama bu ona ders olmuştur

Valla tipik erkek tutumu canım..hiç düşünmez bu kadın niye aynı ceketi kullanır diye ekonomi hesabı var diye..sen hem evi Çek çevir hem ekonomi ile uğraş sonra da adamın gözüne güzel görünmeye çalış ..açık konuşuyorum yerinde olsam gider kendime çok güzel yeni bi ceket alırdım biraz da pahalı olsun :)) görsün o zaman gözüne nasıl görünüyorsun...tabi yine ev idaresi sende diye belki etkilenirsin ama benim annemde senelerce hep kendinden kıstıda...kaç Bayram annem kendine Bişey almadı sadece bize giydirdi canım benim....ama doğru düzgün kıymet veren mi var...

Ay bende aynı durumdayım zayıflamadan kendime Bişey almama kararı aldım :)) ay ilk evlendiğimde ben her iki haftada bir çarşıya giderdim bebekte yoktu ne guzel elbiseler alırdım eşimde beğenirdi..yada beraber gittiğimizde aşkım bu sana çok yakışır bi dener misin falan derdi..gerçi şimdi ben kendimden rahatsız oldugum için pek beraber kıyafet almaya gitmiyorum zaten daha 3 ay önce türkiyedeydim oradan aldım kendime kış için yeter zaten zayıflarsam eski elbiselerim dolu daha yeniler ama tabi bu yenilerini almayacağım anlamına gelmez :))

Aslında doğru söylüyorsun ama işte iki çocuk olunca insan kendini geri plana atıyor ister istemez Annelik iç güdüsümü ne
Benim annemde aynıdır sağ olsun hala bile bir eksiğim varsa tamamlamaya çalışır ama işte kıyafet almak gelmiyor içimden sonuçta denediğimde olmazsa daha çok moralim bozulacak üstelik olsada hoş durmazsa tedirginliğide var :26:
Bakalım bir daha kiyafet sıkıntısı olduğu anda adamın maaşını yemezsem banada banu demesinler nasılsa ben bir şekilde kenara yine para atarım sıkıntısını kendi çeksin

ay cok gecmıs olsun gülaycım bu hastalık ulkeyı sardı heralde
benım kızlar 5gundur ıyılesemedı ben hala tam ıyı olamadım esımde eh işte anam nekadar cook hasta var
ama cocukların hastalıgı bır baska allah cümlemıze şifa versın insallah

sorma canım hastalık bi girdimi eve çıkmıyo. geçen gripti şimdi idrar yolu enfeksiyonu. aslında yemek yemiyo. vitaminsiz ondanda kaynaklanıyo bu kadar hasta olması. allahım bu kıza nazar değdiren benim çektiğimi çeksin dicem çocuğuna acırım

Slm kızlar tünaydınnnn

ben bir türlü mezun olamayanlardanım maalesef faydası olacaksa gelebilirim, neden olmasın kuralarını tekrar hatırlatılması lazım ama

bencede girmen çok güzel olur canımcımmm takım disiplini daha güzel oluyor rakip olalım seninle

köfteler küçüktüde saat 4,5 ta yediğim halde hala midem şişkin çok valla ama çok acıkmıştım

çok acıktığın belli bitanemmm ama bulgur midede şişince rahatsız oluyor insan

kızların çok şanslı çok bilinçli bir annesin adaşım şimdiden tedbirleri alman çok güzelll güzel sonuçlar alacağına eminim

ohhh çok sevindim artık bol bol yürüyüş yaparsın tv seyrederken bile meyve sularına light diyet her ne olursa olsun karşıyım canımcımm meyve olarak tüketmen senin açından daha sağlıklı

Prensese geçmiş olsun canımmm allah yardımcın olsunnn bir türlü toparalanamadın sende tatlım inş 3 gün sonra sonuçlar iyi çıkar

Ayyyyy kıyamamm prensese yemek geldi diyodur kendince

tünaydın canımcımmm sen karataya devam et diyaformine hiç gerek kalmayacak tatlımm

3 ay öncesine kadar bende 1000 mg lik kullanıyordum buna rağmen şekerim düşmüyordu şimdi çok şükür ilaçsız süper şekerim
herkese acil şifalar bugün günümüz var misafirler gelmeden bi bakayım dedim akşama görüşürüz

öncelikle size neler yaptıgımı niçin yogun oldugumu anlatayım malum kv ile sorunluyduk amerıka mevzusu felan filan acıdım yine eşimle vızesını felan ayarladık ve onu amerıkaya yolladık bende samsuna geldım ve neneye bakıyorum ama o gıtmeden butun sorunları konusup cozduk ozur dıledı benden bundan sonra bole sorunlar olmayacagına dair söz verdi bakalım bu sözü nereye kadar tutar bilemiyorum hadi hayırlısı diyelim aralıgın 14ünden beri burdayım kızlar nerdeyse 1 ay olucak neneye bakıyorum ama çok zor iş inanaın hem alzemır hastası hemde bagırsakları tutma gorevıı gormuyor sureklı altına yapıyor yada ayakta olacak sekılde lavaboya artık gerısını anlayın vallahı cok zor bırazda huysuz yıkanmak temızlenmek ıstemyıor onunla ugrasıyorum artık bunun 9 kızı daah var ve hıcbırı neneyı bakmak ıstemıyor buna ragmen benım bakıcagımı benımle kaldıgını ogrenınce herkızı colugunu cocugunu torununu torbasını doldurdu geldı yatılı mısafılıge her gun misafir agırladım ınanırmısınız yorgunluktan ölüyorum vallahi normal misafir olsalar yine iyi hepsi bi laf sokma derdinde yok nen hastamı yok şölemi böylemii delirmek üzaerim eşimde saolsun hepsin azarladı yolladı ama bunlar telefon acıp biz geliyoruz diye haberde vermiyormiyor çat kapı yapıyolar.kamerlı konusma sayesınde durumu kayın valıdeme anlattım bole yapıp bızı bunaltıyolar dıye oda cok kızdı ben varken gelmıyorlardı sımdı ne oldu senı neden bunalttılar dıyo arayıp bı kacıyla konusmus hatta gelınce hepsının hesabını sorucam dıyor gıtmeden yaptıgım konusma işe yaramış bayagı eşimde yanındaydı kv anlatırken bole bole yaptın derken o yuzden ıcım cok rahat oda hatasını kabullendı ya buda bısey anlayacagınız boguluordum misafirden şu son 1haftadır mısafırlerım bıtmıstı eşimle ava cıktık ben bişy avlamıyorum ama hedef koyup atıs yapıyorum stresımı atıyorum şükürler olsun işede yarıyor vallahi tavsiye ederim 2 gündür kız kardesım ve eşi gelmişti çok güzel vakit geçirdik pikinige ve ormana yuruye felan gıttık güzeldi yani birde kotu haberım var eşim araba almıştı biliyorsunuz malesef arabamız perte cıktı 2.el aldıgı için kazıklanmısız alırken baktırmıstık ama anlamamıslar suanda motoru yandı sanayıde yatıyor cokk uzgunuz cokkk buyuk ıhtımal hurdaya sayılıp sıfır bı arac almak zorunda kalıcam ustelık tum paramı harcadım kredı kullanıcaz sanırım bu sıra tum sansızlıklar benı buluyor ya bunada sukur allah daha beter kaza bela vermesin

bu arada uzun uzadıya geçmişde yaptım şekerler
duyumcum: hoşgeldin bacım hastaydın cok gecmıs olsun bol bol duva ettım sana rabbım acıl sıfalar versın ınsallah test sonuclarım umarım güzel çıkar saglık önemli ihmal etmemek lazım çok öpüyorum seni özlemiştik dogrusu

cecocum:canım benim eşinle güzel vakit geçirmene sevindim uzun zamandır ihtıyacım vardı dıyordun zaten arada hangımızın eşi kabalık yapmıyorki şı ceket mevzusunun sölüyorum takma kafana gönlünü muhakkak alıcaktır enişte bazen kocaları acımamak lazım giyin süslen kız bizle kıyamıyoruz ama bazen hak ediyorlar doğrusu

anneyim_mutluyum: çookkk geçmişler olsun hepinize canım

eylül sıla: maşallah ne güzel kio vermişşin bu hafta başarılarının devamını dilerim şekerim tekrar tebrikler ve geçmiş olsun unutmadan rabbım topikteki herkese bol bol şifalar versin

wintersun:kaptancım sende harikasın bu hafta harika kilolar vermişşin ve ellerine sağlık canım liste için tşk ederiz

ayyüzlüm0211:gülaycım kırmız kart görmene sevindim azda olsa rahatlamışşındır umarımşimdi tartıda ekileri gormeye başlarsın canım bu arada dila bebişimiz seni mama gibi görmesinede çok güldüm ya cok tatlısınızkızınada geçmiş olsun canım

beyazcanım:sanırım karataya başlamışsın çok sevindim bende yapıyrum arada kaçamaklarım olmasına ragmen gercekten işe yarıyor eşinin gelmesinede sevındim canım. gözün aydın

karamel:koşu bandı fikrin süper canım işe yarayacaktır hem tv izle hem koş bol bollda suu iç canım

swetdimple:canım bende kullanıyordum sigara ve yıllardır bıraktım içmiyorum darısı başına inşallah bıraktıktan 6ay sonra vucudundaki tüm zararları yok olyor ve cigerlerin sıfır km oluyor yenı bir dünyaya uyanıyorsun saglıklı uyku ve nefes biran önce bu illetten kurtarman dilegiyle canım benim sen iradelisin basarıcagına gönülden inanıyorum hayatımmm

şimdi eksik menulerımı yazayım
cumartesı

kahvaltı menemen kasarlı
zeytın peynır
cay

aksam yemegı
sulu kofte
4kasık pılav
,salata
ayran

pazar gunu
kaşarlı menemen
peynır zeytın
cay

akşam
tavuk mangal
salata ayran
suu cay

bı kac kurabıye ve cok ınce bır dılım yaspasta kaçamagım oldu malesef ama bol yuruyus yaptık erıttıgımı dusunuyorum cokk uzun destan gıbı oldu kusura bakmayın sızıde yordum hakkınızı helal edin hepinizi optümmm fıstıklarrr

Selam kizlarrrr...
Gecmis yapmaya vaktim yok :) anca banucum seni okudum

Annemlere gitmem lazim...

ha ayran detoksuna basladigim gunun sabahi. 98.1kgydim
bu sabah 96.0kgydim... bakalim insallah geri almam :S sonucta dikkat edicem :) ama cok cabuk giden 2kg o yuzden geri alinir diye dusunuyorum... ama bakalim insallah yaniliyorumdur :)

Ya benim kiz coooook hareketli... Yerinde 1saniye durmuyor... hareketsiz olsa ne olurdu dusunemiyorum... :)
Yanliz cooook ivir zivir yiyor... seker, cikolata, cips, biskuvi, meyve, salatalik, falan filan... toplasan benden fazla yiyordur...
birde coook icecek iciyor... su, meyve cayi sekersiz.
sütü bende senin dedigin gibi yapiyorum :) yari sulu :) gerci 2aydir falan nadiren süt veriyorum... cunku karni butun gun doyuyor... aksam birde süt vermeye hiç gerek yok diye dusunuyorum :)
ha birde bende asla yedirmiyorum ona... 13ayliktan beri kendisi yiyor :)
ivir ziviri bile ben hayir alma diyince kendisi bir sekilde yerini degistirdigim halde buluyor... gidiyor odasinda sakli sakli yiyor ben görmeden... ivir zivir almiycam artik... hazir 1-2tane kaldi onlarda yensin (esimle kizim tarafindan) ondan sonra bir daha almiycam... esim istiyorsada alsin saklasin cocugun bulamiycagi bir yere...
Krese gittigi zaman orda guzel guzel yiyor vaktinde... eve geldimi sapitiyor...
ben dayanmasina dayanirimda esim dayanamiyor aglamalarina...

ayyyy cok yazdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…