- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
yaaa topikcek hastayız valla...ii olan arkadaşlar yazılarımızı dikkatli okuyun size de sıçramasın salgın...herkes hasta yaaa acaip vurdu bu kış..o soğuklarda hasta olmadık hava yumuşadı hasta olduk..galiba beni hastane havası çarptı...bir yıldır çalışmayınca mikroplar beni fena vurdu..zaten burdada herkeste ishal kusma salgını var bende aynından oldum.yarın için izin aldım işe gitmeyeceğim...
gecmis olsun canim.
bugün 2. ve son günündü demi bakalım ayran detoksu sende neler yapmış yarın sabah merakla bekliyo olucam :)
evet yarin yazarim kac kilo vermisim :) anca aksama dogru giricem yarin cunku yarim gunlugune bir atölyeye ugriycam okula :)
inş okulun bitince allah gönlüne göre bir iş nasip eder tatlım
water your body adında bir program kilonu giriyorsun günlük içmen gereken su miktarını hesaplıyor ve su içme zamanı geldiğinde alarm ötüyor
aminnnn canim :))
aaaa bende yükleyim o programi hemencik
sağol yorumun için.haklısın valla,bu kadar kolay olcağını düşünmedim.sık sık aklıma geliyor ama içmeyi düşünmüyorum.okuduğum kadarıyla sigaradan sonra iştah patlaması 6 aya kadar sürüyormuş.düzenli yürüyüş yapmaya çalışacağım vede kendimi cısslardan korunmaya çalışacağım
canim canin bir sey yemek istiyorsa. salatalik yiyebilirsin mesela... domates olabilir, havuç olabilir... yani kalorisiz seyleri yemeye bak
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugünde yine pazarı koşturmacayla bitirdik gitti
Öğlende kardeşime geçtik eşim banyo dolabını monte edecek diye hadi çay faslı falan derken akşam üzere oradayken eşimin halaları aradı evdeyseniz bu akşam size geleceğiz diye
Aslında biz gitmeyi düşünüyorduk ama eşim hiç ses etmedi burun gelin akşam dedi
Hadiiii koştur koştur eve geldik hemen bir salonu süpürüp çayıda demledim
Baya uzun uzun sohbet ettik ve çok hoş vakit geçirdik
Benim küçük cadı baştan bir ağladı niye halalar geldi biz gitcektik onlara diyeama sonra sakinledi onlar gelmeden
Bu arada benim kaneviçeyi görmek istedilertabi bitmek üzere olduğunu görünce ikiside Aferin kız maşallah ne çabuk yapmışsın eşini utandırdın dediler uyuz kocam bu başlasada yarım bırakır diye dalga geçmişti onların yanında
Öğlen evden çıkmadan bir dellendirdi beni adam tabi pazar pazartabi pişman ettim o ayrı
Geçenlerde de kışlık çeket alalım sana dedi bende yok benimki iyi durumda bir iki sene daha idare eder dedim dengesiz bana bu çeketini beğenmiyorum diyeceğine bu çeketi giydiğinde midemi bulandırıyorsun demezmio gün zaten zor tuttum kendimi kavga etmeyelim diye ama bugünde ona benzer birşey söyleyince açtım bayramlık ağzımı madem miden bulanıyor bundan sonra benden uzak dur diye
Hesapta stresten uzak duracaktım adam yine patlamak üzere bir trafo yarattı anında benden
Tabi ağzıma geleni saydıktan sonra iyice pamıh gibi oldumtabi ona çaktırmadım hiç
Kardeşimede küs gittik hattabir ara annem anladı ne iş dedi aman her zamanki denyoluğu dedim konuyu anlatmadım bile
Bulmuş benim gibi tutumlu hatun niye istediği gibi alışveriş yapmıyorum diye akım diyeceğine ...okum diyor sarsaktabi orda bir ara annemle birşey konuşurken ben gittim arkadan dil çıkarttım ona oda başladı gülmeye o dilini keseceğim senin diye ama inat ettim benden özür dilemeden konuşmam diye tabi eve gelir gelmez başladı işte aşkım öyle demek istemedim falan diye kıvırmaya biliyorum aslında o anlamda demediğini ama koca adam konuşmadan önce lafının nereye gidebileceğini iyice tartsın öyle konuşsun sonuçta çocuklarada örnek oluyor
Neticede tabiki yine barıştık anında ama bu ona ders olmuştur
Kız o sonuçu görmek için millet neler yapıyorİNşallah bende salı günü başlıyorum kürüme Yarın marketten eksiklerimi tamamlıyayım da hemen bende belki bir kilocukta olsa giderde motivasyonum tavan yapar
İremciğim ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar bu arada harikasınızinşallah önümüzdeki haftadan itibaren bende yine menü bildirimlerimi düzenli yapar ve sabitte olsa kilo bildirimlerimi yaparım tabi inşallah hep eksi bildirimlerim olur
Bu arada benim büyük kızda dana olma yolunda ilerliyor istikrarlı birşekildebu gece onuda kenara çekip yarından itibaren onu kampa aldığımı ilan ettim hem birbirimize destek oluruz hemde oda hazır metabolizması hızlıyken ve şu kilolar artıp üzerine yapışmadan kilolarından kurtulur
Yarından itibaren her gün birlikte sporda yapacağız söz verdisırayla epileptik bisiklete bineceğiz ve onun haricinde de iki günde bir ebru şallıyla plates yapacağız bol su ve sağlıklı beslenme hatta akşam yemeğini sabit çorba, salata ve yoğurt olarak düşünüyorum nasılsa öğlen ne yerse yesin tabi abartmadan kesin eritir akşama kadar
Ulen bende kendimi zayıflatırken kızımıda fit bir hale getirmezsem banada banu demesinler
aleykum selam canimmmm :)
esinle tartismissin... ya adamlar bazen neyi nasil diyecegini bilmiyor sacmaliyor
her halde nazar degdi size... dün yazdiklarindan sonra canim :)
kizinida kampa sokmussun sevindim :)
ya birsey sorcam benim kiz 4yasinda ve 26kg... göbegi aldi basini gidiyor... kot pantalon yada kot etekler giydiremiyorum cocuga olmuyor...
nasil zayiflatacam bilmiyorum
bakalim doktoru diyetetisyene göndereyim istersen dedi... bende düsüneyim biraz dedim... galiba yarin arayip dicem diyetetisyen istiyorum diye...
herkese iyi gecelerrrrr