80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım,benimkide insilün direnci için kullandığım sabah akşam aldığım 1000 lik bir ilaç..
kilo vermeme faydası varmıydı bilmiyorum ama uzun zamandır içmiyorum ve kiloda veremedim.işallah bundan sonra unutmadan içicem..

minikcimmm..hoş geldin.

kayınvalidenin hatasını anlamışına sevindim..nene ye bakıyormuşsun ,allah yardımcın olcun canın allah emeklerini kabuletsin..çokk zordur hastaya bakmak allah kimseyi böyle bişeyle imtihan etmesin..benimde nenem 3 sene yatalak bilinci yerinde olmadan yattı.. babaannemle yengem baktı ama ev cehennem azabında gibiydi..çok stresli ve çok zor günlerdi..allah kimseyi ne yatırsın nede baktırsın...senin akrabalarda madem yatıkı gelebiliyor 2 günde biz bakalım sen dinlen deseydi ya..sonuçta sen gelinsn onlar daha yakın.seninde üstüne hem hasta hem misafir yük olmuşlar birde laf sokmuşlar,allahdam korkmazmı bu insanlar yaa..
arabanızada üzüldüm canım ama elden bişey gelmezcana gelicene mala gelsin,derler ya doğru..şu aralar sabrın sınanıyor galiba sabret canım

canim hos geldin baya hareketli gunler gecirmissin. allah nenenin yardimcisi olsun elden ayaktan dusunce insana cocuklari bile sahip cikmiyor artik. rabbim kimseye oyle hale dusurmesin ve hayirli evlatlar versin insallah. su av isi cok hos olmus. bende balik avina cikmistim esimle ama okadar eylenmistimki her hafta gitmek istiyordum. hos cok bise tutabildigimizdende degil. bos bos olta sallardik aksamada pert olmus sekilde eve donerdik. ay bak pert dedim arabanizi hatirladim. canim vardir bunda da bir hayir. rabbim kazadan esirgesin gerisi nasil olsa bi sekilde yerine gelir. ama birinci el oto almak ne derece mantikli su siralar dusunulur. eger pesin odeyecekseniz ikinci eli tavsiye ederim malum vergiler cok artti biliyosun. alsan ve kullanmadan satmaya kalksan bes bbin zarardasin. anam ke dimi galerici gibi hissettim:))))

kız o tabikide kilo vermene yardımcıdır. sen niye ihmal ediyooooon

canım kıscene çok geçmiş olsun , ALLAH acil şifalar versin ve cümle hasta olanlara ( amiiin )

bende aksır tıksır durumdayım :2: ve akşam sporum var , napayım bilemedim :44: cumaya diyetisyen kontrolüm de var oyyy anam oyyy , ıhlamurla duruyorum şimdi , ya ben bapsam kii ?

kıslar içim dışım ıhlamur oldu , içine bal,zencefil,tarçın karışımıda attım son 2 bardağıma , aslında bal tatlı ama şifasından dolayı mecbur kaldım :44: akşama spor sansım var ve hasta da olsam gideceğim ama şu burun akıntısı nasıl olcak bakalım görecez :2:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine yoğun bir gün geçirdim ama henüz bitmedi
Birazdan kızçelerimle yemeğimizi yiyip yine hazırlanıp dışarı çıkacağız annemlerle
Bugün beni sıkıştırdı niye dün tartıştınız diye bende o an anlattım tabi nasılsa geçti gitti diye
Birlikte pazara çıktık ama istediğim halde birşey bulamadım kendime ( kalıplar anasını satayım bu ara bir dar bir dar :26: Annem bile söylendi sanki türkiyedeki kadınların hepsi zayıfmış gibi daracık yapmışlar diye )
Eve dönmeden evvel bir gün birlikte çıkalım sana kıyafet alalım dedi bende gayri ihtiyari olur kardeşimde gelir alırız dedim kadıncağızın çok hoşuna gitmiş hiç menfaatci değilsin hep paylaşmak istiyorsun üstelik her çıktığımızda kızkardeşim mutlaka hep birşeyler alır kendine ( annem öder tabi ) ve sen bir gün bile bana neden alınmıyor diye bozulmadın dedi
Babama anlatmış durumu bak kızcağız hiç ses etmiyor başkası olsa kıskanır falan diye Babacığımda sağ olsun al onu götür ne istiyorsa alsın demiş :122: :122: :122:

Zaten benim kılçıkta ( eşim ) giyim konusunda daha taze söylendiğinden bu akşam Alışveriş merkezine gidip bir kaç birşey alacağız bana tabi bulursam Şimdilik bir kaç birşey al sonra yine alırız nasılsa zayıfladıkça dedi Eşim ve annem ortak sponsor olucaklar Bu sefer hiç fiyatına takmadan alışverişimi yapacağım bende

Gelince artık uzun uzun sohbet ederiz
Bu arada beslenme süper gidiyor pazarda simit bile almadım düzenimi bozmim diye

kızların çok şanslı çok bilinçli bir annesin adaşım şimdiden tedbirleri alman çok güzelll güzel sonuçlar alacağına eminim

İnşallah canım ama keşke bu kadar kilo almadan kendimede bilinçli davranabilseydim
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta o yüzden düne değil bugüne bakıyorum ve elimden geleni yapıyorum inşallah

Canım Allah senden razı olsun
Ne güzel hayır duası alıyorsun Gerçekten zor bir işe giriştin ama inşallah RAbbim karşılığını sana kat kat verir ...Aminnnnnnn

Bu arada arabanız için çok geçmiş olsun inşallah Rabbim daha iyilerini nasip eder...Aminnnnnnnnn

Ooooo süper canım 2 kilo güzel motivasyon olmuştur Ben kendimce ayda bir de olsa bu ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum hem motivasyon olur hem metabolizmayı şaşırtmak için
Bu arada ben yarın başlarım inşallah tabi önce markete gitmem lazım alışveriş öncesi

Bu arada kuzuya sende gerekeni yapıyorsun zaten dediğin gibi abur cuburu kes eminim çok güzel kilo verir
Benimki biraz evvelde bana yapıştı anne birşey yokmu diye dedim yemek yiyeceğiz yok bu sefer ağlamaya başladı süt istiyorum çok acıktım diye ama inan 3 parmağı geçirmedim yok bitti dedim

Son düzenleme:
sabah : 1 haşlanmış yumurta , 2 ceviz içi , bol yeşillik ( yağsız, tuzsuz ) , 1 dilim t.b ekmek , 1 şekersiz nescafe
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase çorba , 1 tavuk göğsü ince dilim ızgara , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1,5 dilim ekmek , 1 bardak ayran
ara : yarım dilim y.pasta :26: , şekersiz nescafe
akşam : 2 kase çorba , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , yarım dilim t.b ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt

2 kupa yeşil çayda içerim , suda içerim ve bütün gün ıhlamur içtim :2:
birazdan hazırlanıp spora gidicem , inşallah çok burnum akıp hapşırıp öksürmem

tşk ederim canım güzel dileklerin için rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin

evet canım rabbim herkese hayırlı evlat nasip eder inşallah evet av zevklidir balık avınada gideriz eşimle onuda cok severim anlayabiliyorum seni insan gercekten stres atıyor.canım bende senın gıbı düşünüp ikinci el arac aldım ama malesef agzım yandı dedıgım gıbı suan bu arctan17 mılyar zarardayım keske sıfır alıp5 mılyar zarar etseymısım.şimdi mecburen sıfır araca gıdıp bu perte cıkan aracı sıfır alacam aracın fıtatından dusurmeye calısıcam yoksa hurdaya gıderse bı 10lıra daha zarar ederım maleseff

kız bu neneın kızların hıcbırınden fayda yok kadıncagıza hepsı zarar bu kızların ya aman yardım ıstemem yeterkı zarar vermesınler amin rabbim bu tip durumlarda hayırlı ölüm nasip etsin inşallah nene tam 100 yasında ve artık hıçbir sey dogru calısmıyor vucutta yuruyor tuvalete felan gıdıyor ama sadece gıdıyor ayakta yapmaya calısyo beızını cozuyo felan anlayacan cifte eziyet oluyor bana ama olsun hepımız yaslanıcaz bı gun bu hallere dusecez rabbım hepımıze saglık sıhahat ve hayırlı evlat nasıp etsın inşallahh
Allah korkusu olan cok az kaldı sanırım bende cozemedım canımevet rabım cana verecegıne yıne mala versın tabıde sabır edıyorum canım bu sıra hakıkaten cok bunaldım hastalıktı derttı arabaydı kaynanaydı neneydı derken baya bunaldım yınede hayırlar gıtsın inşallahh

buggün ki menüm
sabah
2adet haşlanmış yumurta
beyazpeynir
zeytin

akşam
tavuk mangal
salata
ayran
boll su içtim
ve azcıkta yürüyüş yaptım
cecocum güzel alışverişler canım bol boll ciciler al inşallahhh

darısı başıma aslında keisnlikle el alışkanlığı hedefime ulaşayım bende bırakacağım inşşşş elini cısa uzattığın an ben gelim aklına
al benden de o kadar bende bırakıcam ama kardeşimin düğünü geçsin onun için kilo vermeye çabaladım şimdi almıyım hemen geri

zaten kiloların hemen üzerime yapışası var
hoşgeldin canım ben şimdi burda bi yere gidiyorum ama kıbrısa gidince bu tarz pasif jimnastiğe gidemem onun için bende bööle bşey arıyorum bi kaçfonksiyonlu ama gözüme çarpan bişey olmadı
bende cumartesi kadın doğuma gitmiştim tahlil filan yaptırdım
troid ilacımı bazen unutuyorum die yüksek çıkar zantttim ama çok güzel bi değer çıktı

yalnız şeker hastası adayıymışım bu da gebeliği engeller dedi bana glukofen verdi aynı zamanada da bu seni zayıflatacak dedi nasıl mutlu oldum anlatamam
0000 2.1 süperrrr
ben hiç geri almadım ayran detokslarını işalllah sende almazssın

valla allah razi olsun senden cnm neneye bakiyosun kendi cocuklari dogru duzgun ilgilenmezken...

ya bugun bende basladim ayran detoksuna ama benim ayran baya sulu yaptim senin ki nasil yada bi kivami var mi. cunku yarin ikinci gunu yapcam da..bu arada sevindim kilo vermene bakalim bende ne kadar goruncek..

Son düzenleme:

canım allah emeklerini boşa çıkarmaz..allah razı olsun senden rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana..allahımm uzun yaşamakda iyi deyil bir yerde.gerçi gençkende o duruma düşmak var..allahım kimseyi elden ayakdan düşürmesi..

cecooo
iyi alışverişler canımm.eminim çok iyi gelicekdir bişeyler almak .
bende bişey almk istemiyorum kendime..zayıflıycam o zaman alırım diye.ama alsaydım şimdiye kadar eskirdi aldıklarım zaten keşke alsaymışım..işallah yaza kadar şöyle bi 6 7 kilo veririmde ..ayy 6.7 kilo versem zaten geçen yazki kilomda olucammmm,
yani hiç kyafet almama gerek yok zaten olur kyafetlerim....offfff 10 kilo verebilsem.....veriicemmmmmmm kesin vericemmm.....işallah

iremcimm

bende ilk kullanmaya başladığımda kilo vermeme etkili olmuştu ilacım..ama mutlakayemekle birlikte iç ilacını..ben yemekden yarım saat sonra içiyordum dr dedi hiçç faydası yok o şekilde kullandığın ilacın.ille yemekten hemen sonra veya yemekle iç dedi...
işallahh çok faydalı olucak senin için..bende tekrar başladım bu güm içmeye

herkese iyi aksamlar....
bugun ayran detoksuna basladim..
sabah:
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
peynir
domates

sonra her iki saatte bir ayrani icmeye basladim..ayranim biraz sulu kivami nasil olmali acaba bilgilendiriseniz sevinirim..bugun yorucu bi gundu benim icin..cok isim vardi malesef..biraz dinlenip sporumu yapacagim....birde bitki cayi icebiliyo muyuz..

Son düzenleme:
menüm
sahur
kuru biber kavurması
yoğurt
1 tatlı kşğı süt kaymağı
gece 3 de uyanıp 3 mandalin

akşam
sirkeli kür
1 tabak etli bamya

çayın yanında yer fıstığı 1 avuç

yeşil çay

ayranının kıvamını biraz koyulaştır canım .su gibi olmasın...hazır ayran kıvamında olsun .ama daha koyunun bi zararıda olmaz heralde..
evet canım şekersiz bitkiçayı serbest isteğin kadar içebilirsin..

sabahtan beri sinir stres çalışıyorum. gece yarısına kadar da çalışacağım. hepimize allahtan büyük büyük kolaylıklar :)

kahvaltı saat 06.30

bir yumurta
2 dilim uno denge ekmek
abartmadan doyana kadar beyaz peynir
domates
mandanoz
iki tane ceviz
yarım litre sirkeli su (kalkar kalmaz, sirkesi çok az)

saat 14.00
yeşil elma
yarım litre sirkeli su

saat 17.15
iki koca kase mercimek çorbası

toplamda iki litre su. yarım litrem kaldı.
bugün kahve içmedim ama çook çay içtim.
az sonra da latte yapacağım bir tane. çünkü gece yarısı ancak uyuyabilirim.

regl mutsuzluğu da var. canım kusana kadar abur cubur yemek istiyor. ama ev arkadaşımdan utandığım için yemiyorum
çarşambadan pazara kadar ev arkadaşım yok. o günlerde kendimi kaybedip aburcubura vermekten korkuyorum.

kurtarın beni kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!! (((((((((((((

aa bana tok dediler sadec o zaman hemen yemeğin ardından zaman kaybetmeden içeyim ben onu
ayyy ne güzelll bana da yollla ev arkadaşını :)

aa bana tok dediler sadec o zaman hemen yemeğin ardından zaman kaybetmeden içeyim ben onu

ayyy ne güzelll bana da yollla ev arkadaşını :)

evett canımm.banada tok diyip bi açıklama yapmamıştı önceki dr um..daha sonra başka bir dr böyle kullanmam gerektiğimi aksi halde boşuna içmiş olduğumu söyledi..dikkat et sende yemeğin biter bitmez iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…