sağol canım ya. saat beş buçuğa kadar dayanabilmişim sonrasında baygın düşmüşüm. kendime geldiğimde sıla beni öpüyodu iyimisin annecim diye. ve saat yedi buçuktu. şu saat itibarı ile evin bütün işleri de bitti.azıcık başımı yastığa koymaya niyetlendim ama bu seferde dila uyandı . annelik işte napacan
kız o ilaç ne için. sürekli kullanmanız gereken ilaçları alın kızlar unutmayın. bende ömrümün sonuna kadar tiroid ilacı kullanmak zorundayım ve her sabah uyanır uyanmaz bir tane alıyorum.
öncelikle size neler yaptıgımı niçin yogun oldugumu anlatayım malum kv ile sorunluyduk amerıka mevzusu felan filan acıdım yine eşimle vızesını felan ayarladık ve onu amerıkaya yolladık bende samsuna geldım ve neneye bakıyorum ama o gıtmeden butun sorunları konusup cozduk ozur dıledı benden bundan sonra bole sorunlar olmayacagına dair söz verdi bakalım bu sözü nereye kadar tutar bilemiyorum hadi hayırlısı diyelim aralıgın 14ünden beri burdayım kızlar nerdeyse 1 ay olucak neneye bakıyorum ama çok zor iş inanaın hem alzemır hastası hemde bagırsakları tutma gorevıı gormuyor sureklı altına yapıyor yada ayakta olacak sekılde lavaboya artık gerısını anlayın vallahı cok zor bırazda huysuz yıkanmak temızlenmek ıstemyıor onunla ugrasıyorum artık bunun 9 kızı daah var ve hıcbırı neneyı bakmak ıstemıyor buna ragmen benım bakıcagımı benımle kaldıgını ogrenınce herkızı colugunu cocugunu torununu torbasını doldurdu geldı yatılı mısafılıge her gun misafir agırladım ınanırmısınız yorgunluktan ölüyorum vallahi normal misafir olsalar yine iyi hepsi bi laf sokma derdinde yok nen hastamı yok şölemi böylemii delirmek üzaerim eşimde saolsun hepsin azarladı yolladı ama bunlar telefon acıp biz geliyoruz diye haberde vermiyormiyor çat kapı yapıyolar.kamerlı konusma sayesınde durumu kayın valıdeme anlattım bole yapıp bızı bunaltıyolar dıye oda cok kızdı ben varken gelmıyorlardı sımdı ne oldu senı neden bunalttılar dıyo arayıp bı kacıyla konusmus hatta gelınce hepsının hesabını sorucam dıyor gıtmeden yaptıgım konusma işe yaramış bayagı eşimde yanındaydı kv anlatırken bole bole yaptın derken o yuzden ıcım cok rahat oda hatasını kabullendı ya buda bısey anlayacagınız boguluordum misafirden şu son 1haftadır mısafırlerım bıtmıstı eşimle ava cıktık ben bişy avlamıyorum ama hedef koyup atıs yapıyorum stresımı atıyorum şükürler olsun işede yarıyor vallahi tavsiye ederim 2 gündür kız kardesım ve eşi gelmişti çok güzel vakit geçirdik pikinige ve ormana yuruye felan gıttık güzeldi yani birde kotu haberım var eşim araba almıştı biliyorsunuz malesef arabamız perte cıktı 2.el aldıgı için kazıklanmısız alırken baktırmıstık ama anlamamıslar suanda motoru yandı sanayıde yatıyor cokk uzgunuz cokkk buyuk ıhtımal hurdaya sayılıp sıfır bı arac almak zorunda kalıcam ustelık tum paramı harcadım kredı kullanıcaz sanırım bu sıra tum sansızlıklar benı buluyor ya bunada sukur allah daha beter kaza bela vermesin
bu arada uzun uzadıya geçmişde yaptım şekerler
duyumcum: hoşgeldin bacım hastaydın cok gecmıs olsun bol bol duva ettım sana rabbım acıl sıfalar versın ınsallah test sonuclarım umarım güzel çıkar saglık önemli ihmal etmemek lazım çok öpüyorum seni özlemiştik dogrusu
cecocum:canım benim eşinle güzel vakit geçirmene sevindim uzun zamandır ihtıyacım vardı dıyordun zaten arada hangımızın eşi kabalık yapmıyorki şı ceket mevzusunun sölüyorum takma kafana gönlünü muhakkak alıcaktır enişte bazen kocaları acımamak lazım giyin süslen kız bizle kıyamıyoruz ama bazen hak ediyorlar doğrusu
anneyim_mutluyum: çookkk geçmişler olsun hepinize canım
eylül sıla: maşallah ne güzel kio vermişşin bu hafta başarılarının devamını dilerim şekerim tekrar tebrikler ve geçmiş olsun unutmadan rabbım topikteki herkese bol bol şifalar versin
wintersun:kaptancım sende harikasın bu hafta harika kilolar vermişşin ve ellerine sağlık canım liste için tşk ederiz
ayyüzlüm0211:gülaycım kırmız kart görmene sevindim azda olsa rahatlamışşındır umarımşimdi tartıda ekileri gormeye başlarsın canım bu arada dila bebişimiz seni mama gibi görmesinede çok güldüm ya cok tatlısınızkızınada geçmiş olsun canım
beyazcanım:sanırım karataya başlamışsın çok sevindim bende yapıyrum arada kaçamaklarım olmasına ragmen gercekten işe yarıyor eşinin gelmesinede sevındim canım. gözün aydın
karamel:koşu bandı fikrin süper canım işe yarayacaktır hem tv izle hem koş bol bollda suu iç canım
swetdimple:canım bende kullanıyordum sigara ve yıllardır bıraktım içmiyorum darısı başına inşallah bıraktıktan 6ay sonra vucudundaki tüm zararları yok olyor ve cigerlerin sıfır km oluyor yenı bir dünyaya uyanıyorsun saglıklı uyku ve nefes biran önce bu illetten kurtarman dilegiyle canım benim sen iradelisin basarıcagına gönülden inanıyorum hayatımmm
şimdi eksik menulerımı yazayım
cumartesı
kahvaltı menemen kasarlı
zeytın peynır
cay
aksam yemegı
sulu kofte
4kasık pılav
,salata
ayran
pazar gunu
kaşarlı menemen
peynır zeytın
cay
akşam
tavuk mangal
salata ayran
suu cay
bı kac kurabıye ve cok ınce bır dılım yaspasta kaçamagım oldu malesef ama bol yuruyus yaptık erıttıgımı dusunuyorum cokk uzun destan gıbı oldu kusura bakmayın sızıde yordum hakkınızı helal edin hepinizi optümmm fıstıklarrr
canım,benimkide insilün direnci için kullandığım sabah akşam aldığım 1000 lik bir ilaç..
kilo vermeme faydası varmıydı bilmiyorum ama uzun zamandır içmiyorum ve kiloda veremedim.işallah bundan sonra unutmadan içicem..
minikcimmm..hoş geldin.
kayınvalidenin hatasını anlamışına sevindim..nene ye bakıyormuşsun ,allah yardımcın olcun canın allah emeklerini kabuletsin..çokk zordur hastaya bakmak allah kimseyi böyle bişeyle imtihan etmesin..benimde nenem 3 sene yatalak bilinci yerinde olmadan yattı.. babaannemle yengem baktı ama ev cehennem azabında gibiydi..çok stresli ve çok zor günlerdi..allah kimseyi ne yatırsın nede baktırsın...senin akrabalarda madem yatıkı gelebiliyor 2 günde biz bakalım sen dinlen deseydi ya..sonuçta sen gelinsn onlar daha yakın.seninde üstüne hem hasta hem misafir yük olmuşlar birde laf sokmuşlar,allahdam korkmazmı bu insanlar yaa..
arabanızada üzüldüm canım ama elden bişey gelmezcana gelicene mala gelsin,derler ya doğru..şu aralar sabrın sınanıyor galiba sabret canım
slm kızlar. berbat bir akşam geçirdim. rahat olmayı umut ederken. yemeğe oturduk benim büyük cadı tutturdu yemicem içinde soğan var demeye. genelde sebze yediremiyozda cadıya. söylemesi ayıp kıyma seviyo diye kavurdum içine de bir tane soğan doğredım. isteksiz isteksiz bir kaç lokma aldı ağzına yiyemiyo. git tükür dedim sinirlendim. gitti çıkarmaya diye bu seferde istifra etti. tiksindiği için sandım ama bir saat içinde dört kere tekrarlayınca eşim dr a götürdü. ama tek başına idare edebilecen mi dedim. sorun değil bakabilirim dedi. hastanede idrar tahlili istemişler. bir kaç kez lavaboya git gel yapmışlar. ki bu güne kadar hiç böyle bi iş yapmadı eşimsonra kız çişini yapamayınca su içirmiş bu seferde istifra etmiş. neyse sonuçta aşırı idrar yolu enfeksiyonu ve serumla sonuçlanmış. eve geldiler bizimki nazlı nazlı konuşuyo yavrum. dr un söylediğine göre çıkan sonuca göre kanlı bi idrar olması lazımmış. ama tahlil açık renkti diyo. bakalım üç gün sonra yine götürecez sonuç ne çıkacak. gece yatırdık ilaçlarını verip istifra etmez heralde diyodum ama çocuk bir kere çıkarmış ayıkamamış. ikinci seferi duydum koştum yanına. yatak mahfolmuş. şimdi aldım oturma odasına aldım o uyuyo ben oturuyom. dilanında karnını doyurdum altını temizledim eşim aldı beşiğe götürdü ben bakarım diyo. hayırlısıyla sabah olsaydı. erkendende uyumaya niyetliydim sözde olmadı. az önce bir sürüde alıntı yapmıştım sılanın sesini duyunca kapatıp çıktım. şimdi de kafam davul gibi geriye gidemiyorum. kısmet değilmiş. anam noluyo bu günlerde kime elimiz değse hasta. allah yardımcımız olsun. rabbim herkese şifa versin amiiiin.
kızların çok şanslı çok bilinçli bir annesin adaşım şimdiden tedbirleri alman çok güzelll güzel sonuçlar alacağına eminim
öncelikle size neler yaptıgımı niçin yogun oldugumu anlatayım malum kv ile sorunluyduk amerıka mevzusu felan filan acıdım yine eşimle vızesını felan ayarladık ve onu amerıkaya yolladık bende samsuna geldım ve neneye bakıyorum ama o gıtmeden butun sorunları konusup cozduk ozur dıledı benden bundan sonra bole sorunlar olmayacagına dair söz verdi bakalım bu sözü nereye kadar tutar bilemiyorum hadi hayırlısı diyelim aralıgın 14ünden beri burdayım kızlar nerdeyse 1 ay olucak neneye bakıyorum ama çok zor iş inanaın hem alzemır hastası hemde bagırsakları tutma gorevıı gormuyor sureklı altına yapıyor yada ayakta olacak sekılde lavaboya artık gerısını anlayın vallahı cok zor bırazda huysuz yıkanmak temızlenmek ıstemyıor onunla ugrasıyorum artık bunun 9 kızı daah var ve hıcbırı neneyı bakmak ıstemıyor buna ragmen benım bakıcagımı benımle kaldıgını ogrenınce herkızı colugunu cocugunu torununu torbasını doldurdu geldı yatılı mısafılıge her gun misafir agırladım ınanırmısınız yorgunluktan ölüyorum vallahi normal misafir olsalar yine iyi hepsi bi laf sokma derdinde yok nen hastamı yok şölemi böylemii delirmek üzaerim eşimde saolsun hepsin azarladı yolladı ama bunlar telefon acıp biz geliyoruz diye haberde vermiyormiyor çat kapı yapıyolar.kamerlı konusma sayesınde durumu kayın valıdeme anlattım bole yapıp bızı bunaltıyolar dıye oda cok kızdı ben varken gelmıyorlardı sımdı ne oldu senı neden bunalttılar dıyo arayıp bı kacıyla konusmus hatta gelınce hepsının hesabını sorucam dıyor gıtmeden yaptıgım konusma işe yaramış bayagı eşimde yanındaydı kv anlatırken bole bole yaptın derken o yuzden ıcım cok rahat oda hatasını kabullendı ya buda bısey anlayacagınız boguluordum misafirden şu son 1haftadır mısafırlerım bıtmıstı eşimle ava cıktık ben bişy avlamıyorum ama hedef koyup atıs yapıyorum stresımı atıyorum şükürler olsun işede yarıyor vallahi tavsiye ederim 2 gündür kız kardesım ve eşi gelmişti çok güzel vakit geçirdik pikinige ve ormana yuruye felan gıttık güzeldi yani birde kotu haberım var eşim araba almıştı biliyorsunuz malesef arabamız perte cıktı 2.el aldıgı için kazıklanmısız alırken baktırmıstık ama anlamamıslar suanda motoru yandı sanayıde yatıyor cokk uzgunuz cokkk buyuk ıhtımal hurdaya sayılıp sıfır bı arac almak zorunda kalıcam ustelık tum paramı harcadım kredı kullanıcaz sanırım bu sıra tum sansızlıklar benı buluyor ya bunada sukur allah daha beter kaza bela vermesin
duyumcum: hoşgeldin bacım hastaydın cok gecmıs olsun bol bol duva ettım sana rabbım acıl sıfalar versın ınsallah test sonuclarım umarım güzel çıkar saglık önemli ihmal etmemek lazım çok öpüyorum seni özlemiştik dogrusu
cecocum:canım benim eşinle güzel vakit geçirmene sevindim uzun zamandır ihtıyacım vardı dıyordun zaten arada hangımızın eşi kabalık yapmıyorki şı ceket mevzusunun sölüyorum takma kafana gönlünü muhakkak alıcaktır enişte bazen kocaları acımamak lazım giyin süslen kız bizle kıyamıyoruz ama bazen hak ediyorlar doğrusu
eylül sıla: maşallah ne güzel kio vermişşin bu hafta başarılarının devamını dilerim şekerim tekrar tebrikler ve geçmiş olsun unutmadan rabbım topikteki herkese bol bol şifalar versin
wintersun:kaptancım sende harikasın bu hafta harika kilolar vermişşin ve ellerine sağlık canım liste için tşk ederiz
ayyüzlüm0211:gülaycım kırmız kart görmene sevindim azda olsa rahatlamışşındır umarımşimdi tartıda ekileri gormeye başlarsın canım bu arada dila bebişimiz seni mama gibi görmesinede çok güldüm ya cok tatlısınızkızınada geçmiş olsun canım
beyazcanım:sanırım karataya başlamışsın çok sevindim bende yapıyrum arada kaçamaklarım olmasına ragmen gercekten işe yarıyor eşinin gelmesinede sevındim canım. gözün aydın
karamel:koşu bandı fikrin süper canım işe yarayacaktır hem tv izle hem koş bol bollda suu iç canım
swetdimple:canım bende kullanıyordum sigara ve yıllardır bıraktım içmiyorum darısı başına inşallah bıraktıktan 6ay sonra vucudundaki tüm zararları yok olyor ve cigerlerin sıfır km oluyor yenı bir dünyaya uyanıyorsun saglıklı uyku ve nefes biran önce bu illetten kurtarman dilegiyle canım benim sen iradelisin basarıcagına gönülden inanıyorum hayatımmm
cumartesı
kahvaltı menemen kasarlı
zeytın peynır
cay
aksam yemegı
sulu kofte
4kasık pılav
,salata
ayran
pazar gunu
kaşarlı menemen
peynır zeytın
cay
akşam
tavuk mangal
salata ayran
suu cay
bı kac kurabıye ve cok ınce bır dılım yaspasta kaçamagım oldu malesef ama bol yuruyus yaptık erıttıgımı dusunuyorum cokk uzun destan gıbı oldu kusura bakmayın sızıde yordum hakkınızı helal edin hepinizi optümmm fıstıklarrr
Selam kizlarrrr...
Gecmis yapmaya vaktim yok :) anca banucum seni okudum
Annemlere gitmem lazim...
ha ayran detoksuna basladigim gunun sabahi. 98.1kgydim
bu sabah 96.0kgydim... bakalim insallah geri almam :S sonucta dikkat edicem :) ama cok cabuk giden 2kg o yuzden geri alinir diye dusunuyorum... ama bakalim insallah yaniliyorumdur :)
Ya benim kiz coooook hareketli... Yerinde 1saniye durmuyor... hareketsiz olsa ne olurdu dusunemiyorum... :)
Yanliz cooook ivir zivir yiyor... seker, cikolata, cips, biskuvi, meyve, salatalik, falan filan... toplasan benden fazla yiyordur...
birde coook icecek iciyor... su, meyve cayi sekersiz.
sütü bende senin dedigin gibi yapiyorum :) yari sulu :) gerci 2aydir falan nadiren süt veriyorum... cunku karni butun gun doyuyor... aksam birde süt vermeye hiç gerek yok diye dusunuyorum :)
ha birde bende asla yedirmiyorum ona... 13ayliktan beri kendisi yiyor :)
ivir ziviri bile ben hayir alma diyince kendisi bir sekilde yerini degistirdigim halde buluyor... gidiyor odasinda sakli sakli yiyor ben görmeden... ivir zivir almiycam artik... hazir 1-2tane kaldi onlarda yensin (esimle kizim tarafindan) ondan sonra bir daha almiycam... esim istiyorsada alsin saklasin cocugun bulamiycagi bir yere...
Krese gittigi zaman orda guzel guzel yiyor vaktinde... eve geldimi sapitiyor...
ben dayanmasina dayanirimda esim dayanamiyor aglamalarina...
ayyyy cok yazdim :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine yoğun bir gün geçirdim ama henüz bitmedi
Birazdan kızçelerimle yemeğimizi yiyip yine hazırlanıp dışarı çıkacağız annemlerle
Bugün beni sıkıştırdı niye dün tartıştınız diye bende o an anlattım tabi nasılsa geçti gitti diye
Birlikte pazara çıktık ama istediğim halde birşey bulamadım kendime ( kalıplar anasını satayım bu ara bir dar bir dar :26: Annem bile söylendi sanki türkiyedeki kadınların hepsi zayıfmış gibi daracık yapmışlar diye)
Eve dönmeden evvel bir gün birlikte çıkalım sana kıyafet alalım dedi bende gayri ihtiyari olur kardeşimde gelir alırız dedimkadıncağızın çok hoşuna gitmiş hiç menfaatci değilsin hep paylaşmak istiyorsun üstelik her çıktığımızda kızkardeşim mutlaka hep birşeyler alır kendine ( annem öder tabi ) ve sen bir gün bile bana neden alınmıyor diye bozulmadın dedi
Babama anlatmış durumu bak kızcağız hiç ses etmiyor başkası olsa kıskanır falan diye Babacığımda sağ olsun al onu götür ne istiyorsa alsın demiş :122: :122: :122:
Zaten benim kılçıkta ( eşim ) giyim konusunda daha taze söylendiğinden bu akşam Alışveriş merkezine gidip bir kaç birşey alacağız banatabi bulursam Şimdilik bir kaç birşey al sonra yine alırız nasılsa zayıfladıkça dedi Eşim ve annem ortak sponsor olucaklar Bu sefer hiç fiyatına takmadan alışverişimi yapacağım bende
Gelince artık uzun uzun sohbet ederiz
Bu arada beslenme süper gidiyorpazarda simit bile almadım düzenimi bozmim diye
İnşallah canım ama keşke bu kadar kilo almadan kendimede bilinçli davranabilseydim
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta o yüzden düne değil bugüne bakıyorumve elimden geleni yapıyorum inşallah
Canım Allah senden razı olsun
Ne güzel hayır duası alıyorsunGerçekten zor bir işe giriştin ama inşallah RAbbim karşılığını sana kat kat verir ...Aminnnnnnn
Bu arada arabanız için çok geçmiş olsuninşallah Rabbim daha iyilerini nasip eder...Aminnnnnnnnn
Ooooo süper canım2 kilo güzel motivasyon olmuştur Ben kendimce ayda bir de olsa bu ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum hem motivasyon olur hem metabolizmayı şaşırtmak için
Bu arada ben yarın başlarım inşallahtabi önce markete gitmem lazım alışveriş öncesi
Bu arada kuzuya sende gerekeni yapıyorsun zaten dediğin gibi abur cuburu kes eminim çok güzel kilo verir
Benimki biraz evvelde bana yapıştı anne birşey yokmu diyededim yemek yiyeceğiz yok bu sefer ağlamaya başladı süt istiyorum çok acıktım diye ama inan 3 parmağı geçirmedim yok bitti dedim
canim hos geldin baya hareketli gunler gecirmissin. allah nenenin yardimcisi olsun elden ayaktan dusunce insana cocuklari bile sahip cikmiyor artik. rabbim kimseye oyle hale dusurmesin ve hayirli evlatlar versin insallah. su av isi cok hos olmus. bende balik avina cikmistim esimle ama okadar eylenmistimki her hafta gitmek istiyordum. hos cok bise tutabildigimizdende degil. bos bos olta sallardik aksamada pert olmus sekilde eve donerdik. ay bak pert dedim arabanizi hatirladim. canim vardir bunda da bir hayir. rabbim kazadan esirgesin gerisi nasil olsa bi sekilde yerine gelir. ama birinci el oto almak ne derece mantikli su siralar dusunulur. eger pesin odeyecekseniz ikinci eli tavsiye ederim malum vergiler cok artti biliyosun. alsan ve kullanmadan satmaya kalksan bes bbin zarardasin. anam ke dimi galerici gibi hissettim:))))
canım,benimkide insilün direnci için kullandığım sabah akşam aldığım 1000 lik bir ilaç..
kilo vermeme faydası varmıydı bilmiyorum ama uzun zamandır içmiyorum ve kiloda veremedim.işallah bundan sonra unutmadan içicem..
minikcimmm..hoş geldin.
kayınvalidenin hatasını anlamışına sevindim..nene ye bakıyormuşsun ,allah yardımcın olcun canın allah emeklerini kabuletsin..çokk zordur hastaya bakmak allah kimseyi böyle bişeyle imtihan etmesin..benimde nenem 3 sene yatalak bilinci yerinde olmadan yattı.. babaannemle yengem baktı ama ev cehennem azabında gibiydi..çok stresli ve çok zor günlerdi..allah kimseyi ne yatırsın nede baktırsın...senin akrabalarda madem yatıkı gelebiliyor 2 günde biz bakalım sen dinlen deseydi ya..sonuçta sen gelinsn onlar daha yakın.seninde üstüne hem hasta hem misafir yük olmuşlar birde laf sokmuşlar,allahdam korkmazmı bu insanlar yaa..
arabanızada üzüldüm canım ama elden bişey gelmezcana gelicene mala gelsin,derler ya doğru..şu aralar sabrın sınanıyor galiba sabret canım
al benden de o kadar bende bırakıcam ama kardeşimin düğünü geçsin onun için kilo vermeye çabaladım şimdi almıyım hemen geridarısı başımaaslında keisnlikle el alışkanlığı hedefime ulaşayım bende bırakacağım inşşşş elini cısa uzattığın an ben gelim aklına
hoşgeldin canım ben şimdi burda bi yere gidiyorum ama kıbrısa gidince bu tarz pasif jimnastiğe gidemem onun için bende bööle bşey arıyorum bi kaçfonksiyonlu ama gözüme çarpan bişey olmadıBen de 82 kilo ile Ankara'dan katılıyorum yarışmaya :)
Düğünümde akupunktur yaptırarak 76 kilodan 70 kiloya düşmüştüm. O zaman bile kiloluydum, şimdi onun üzerine evlilikti, börek-çörekti derken 12 kilo daha almışım.
Bu arada bir diyet anektodu vereyim: Zamanında Ankara'da nutri-sistem diye bir sağlık merkezi vardı. (şimdi yok)
Diyetisyen yardımıyla ve haftada iki gün pasif jimnastik aletleriyle çalışarak çok güzel kilo vermiştim, daha da önemlisi sıkılaşmıştım.
65 kiloya düşmüştüm ama beden ölçülerim verdiğim kiloya oranla daha iyi küçülmüştü. Tabi spor da yapıyordum düzenli olarak.
Şimdi o pasif jimnastik aletlerini bulabilsem yine gitmek istiyorum ama merkez kapandığı için bu aletleri nerede nasıl bulurum bilemiyorum.
Bunlar öyle elektrik ya da titreşim veren cihazlardan değil. Aslında fizik tedavi aletleri sanırım. Mesela bir tanesinde sırt üstü yatıyorsunuz, alet bir sağ bacağınızı bir sol bacağınızı 90 derece kaldırıyor. Bacağınız alet yardımıyla kalkarken siz de kendinizi kasıyorsunuz. Alet üzerinde 8 dakika kadar duruyorsunuz. Bu gibi farklı bölgeleri çalıştıran beş-altı tane daha alet var. Hareketi hep aynı şekilde ve yoğunlukta yaptığınız için vücudunuz ilgili bölümü çok güzel sıkılaşıyor.
Bu aletleri önceden kullanmış olan, benzer bir merkez bilen birileri var mıdır aranızda? İnanın çok faydasını gördüm zamanında. Rehavete kapılıp tekrar yemeye dadanmasaydım şimdi 38 bedendim
bende cumartesi kadın doğuma gitmiştim tahlil filan yaptırdımCanım benimde yeni jeton düştüdün içtim gece şimdide yine içeceğim
Bende uzun zamandır içmiyordum ama kilo veremediğimi ona bağlamadığımdan gayet rahattımŞekerimiz dengelensin ki bizde şu kilolardan kurtulalım
Benim kız kardeşimde bir ara yazdırmıştı doktora kilo vermeye yardımcı oluyor diye
Bakalım belki bir faydası olur
0000 2.1 süperrrrSelam kizlarrrr...
bu sabah 96.0kgydim... bakalim insallah geri almam :S sonucta dikkat edicem :) ama cok cabuk giden 2kg o yuzden geri alinir diye dusunuyorum... ama bakalim insallah yaniliyorumdur :)
cumartesı
kahvaltı menemen kasarlı
zeytın peynır
cay
aksam yemegı
sulu kofte
4kasık pılav
,salata
ayran
pazar gunu
kaşarlı menemen
peynır zeytın
cay
akşam
tavuk mangal
salata ayran
suu cay
Selam kizlarrrr...
Ya benim kiz coooook hareketli... Yerinde 1saniye durmuyor... hareketsiz olsa ne olurdu dusunemiyorum... :)
Yanliz cooook ivir zivir yiyor... seker, cikolata, cips, biskuvi, meyve, salatalik, falan filan... toplasan benden fazla yiyordur...
birde coook icecek iciyor... su, meyve cayi sekersiz.
sütü bende senin dedigin gibi yapiyorum :) yari sulu :) gerci 2aydir falan nadiren süt veriyorum... cunku karni butun gun doyuyor... aksam birde süt vermeye hiç gerek yok diye dusunuyorum :)
ha birde bende asla yedirmiyorum ona... 13ayliktan beri kendisi yiyor :)
ivir ziviri bile ben hayir alma diyince kendisi bir sekilde yerini degistirdigim halde buluyor... gidiyor odasinda sakli sakli yiyor ben görmeden... ivir zivir almiycam artik... hazir 1-2tane kaldi onlarda yensin (esimle kizim tarafindan) ondan sonra bir daha almiycam... esim istiyorsada alsin saklasin cocugun bulamiycagi bir yere...
Krese gittigi zaman orda guzel guzel yiyor vaktinde... eve geldimi sapitiyor...
ben dayanmasina dayanirimda esim dayanamiyor aglamalarina...
ayyyy cok yazdim :)
kız bu neneın kızların hıcbırınden fayda yok kadıncagıza hepsı zarar bu kızların ya aman yardım ıstemem yeterkı zarar vermesınler amin rabbim bu tip durumlarda hayırlı ölüm nasip etsin inşallah nene tam 100 yasında ve artık hıçbir sey dogru calısmıyor vucutta yuruyor tuvalete felan gıdıyor ama sadece gıdıyor ayakta yapmaya calısyo beızını cozuyo felan anlayacan cifte eziyet oluyor bana ama olsun hepımız yaslanıcaz bı gun bu hallere dusecez rabbım hepımıze saglık sıhahat ve hayırlı evlat nasıp etsın inşallahh
Allah korkusu olan cok az kaldı sanırım bende cozemedım canımevet rabım cana verecegıne yıne mala versın tabıde sabır edıyorum canım bu sıra hakıkaten cok bunaldım hastalıktı derttı arabaydı kaynanaydı neneydı derken baya bunaldım yınede hayırlar gıtsın inşallahh
herkese iyi aksamlar....
bugun ayran detoksuna basladim..
sabah:
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
peynir
domates
sonra her iki saatte bir ayrani icmeye basladim..ayranim biraz sulu kivami nasil olmali acaba bilgilendiriseniz sevinirim..bugun yorucu bi gundu benim icin..cok isim vardi malesef..biraz dinlenip sporumu yapacagim....birde bitki cayi icebiliyo muyuz..
aa bana tok dediler sadec o zaman hemen yemeğin ardından zaman kaybetmeden içeyim ben onucanım allah emeklerini boşa çıkarmaz..allah razı olsun senden rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana..allahımm uzun yaşamakda iyi deyil bir yerde.gerçi gençkende o duruma düşmak var..allahım kimseyi elden ayakdan düşürmesi..
cecooo
iyi alışverişler canımm.eminim çok iyi gelicekdir bişeyler almak .
bende bişey almk istemiyorum kendime..zayıflıycam o zaman alırım diye.ama alsaydım şimdiye kadar eskirdi aldıklarım zaten keşke alsaymışım..işallah yaza kadar şöyle bi 6 7 kilo veririmde ..ayy 6.7 kilo versem zaten geçen yazki kilomda olucammmm,
yani hiç kyafet almama gerek yok zaten olur kyafetlerim....offfff 10 kilo verebilsem.....veriicemmmmmmm kesin vericemmm.....işallah
iremcimm
bende ilk kullanmaya başladığımda kilo vermeme etkili olmuştu ilacım..ama mutlakayemekle birlikte iç ilacını..ben yemekden yarım saat sonra içiyordum dr dedi hiçç faydası yok o şekilde kullandığın ilacın.ille yemekten hemen sonra veya yemekle iç dedi...
işallahh çok faydalı olucak senin için..bende tekrar başladım bu güm içmeye
ayyy ne güzelll bana da yollla ev arkadaşını :)sabahtan beri sinir stres çalışıyorum. gece yarısına kadar da çalışacağım. hepimize allahtan büyük büyük kolaylıklar :)
kahvaltı saat 06.30
bir yumurta
2 dilim uno denge ekmek
abartmadan doyana kadar beyaz peynir
domates
mandanoz
iki tane ceviz
yarım litre sirkeli su (kalkar kalmaz, sirkesi çok az)
saat 14.00
yeşil elma
yarım litre sirkeli su
saat 17.15
iki koca kase mercimek çorbası
toplamda iki litre su. yarım litrem kaldı.
bugün kahve içmedim ama çook çay içtim.
az sonra da latte yapacağım bir tane. çünkü gece yarısı ancak uyuyabilirim.
regl mutsuzluğu da var. canım kusana kadar abur cubur yemek istiyor. ama ev arkadaşımdan utandığım için yemiyorum
çarşambadan pazara kadar ev arkadaşım yok. o günlerde kendimi kaybedip aburcubura vermekten korkuyorum.
kurtarın beni kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((
aa bana tok dediler sadec o zaman hemen yemeğin ardından zaman kaybetmeden içeyim ben onu
ayyy ne güzelll bana da yollla ev arkadaşını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?