80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iremcim sana ayran detoksuyla alakalı bısey sormak ıstıyorum
encok bu detoksu sen yapıyorsun bende bıkere yapmıstım ama 4 kasık bugday 4kasık yeşilmercımek 4 kasık nohutla yapmıstım
sende öylmı yapmıstın acaba nette bugday yerıne bulgurla yapılan tarıflerde yazıyo ama emın olmak ıstedım bende düşünüyorum ıkıgün yapmak malum hastalıklar ilaç falan kılo alırmıyım korkusu var
oyuzden garantı olsun dıye ıkıgun yapmak istıyorum

wallla canım ben evde yeşil mercimek yok die hep buğday ve nohutla yaptım salatalık rendeledim nane serptim
ilkinde 2.1 di sanırım 2. de 1.7 di

kızlar nbrsiniz? ben öksürük krizlrine giriryorum , ALLAH dan sporda bişe olmadı ama eve gelince sanki aksırmalarım tıksırmalarım arttı mı ne :44:

cumayı merak ediyorum çok :18:

menüm sabah yarim brotchen.bir dilim kasar peyniri kahve
  • öglen iki hamburger.bir diyet kola
  • ara bir muz
  • aksam iki cop sis tavu eti.salata zeytin
  • meyva mandalina bir saat yürüyüs

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Yine ben geldimmmm

Tabi şu an felaket bacaklarım ağrıyor tam 3 saate yakın AVMde gezdik durduk birşeyler bulacağım diye
Eşim ve babam isyanlardaydılar
Aslında okadar güzel şeyler vardı ki elimde olsaydı hepsini alırdım
Maalesef koca totoşuma birşey bulamadım ama kendime çok güzel 6 adet üst aldım Şükür bir kotum birde siyah pantalonum var üzerime uyan o yüzden çok sıkıntı yapmadım

Kendime aldıklarımı eşimde çok beğendi
Bir tane uzun kollu alev kırmızısı üst aldım ( göğüs kısımları dantelli ama altı kumaşlı )
Bir tanesi türbe yeşili gibi V yaka ama içinde tekrar aynı kumaşından straplezmiş gibi bir parça kumaşı olan bir üst
İki tanesi siyah ama biri komple içi görünmeyen dantellilerden ( kumaş üstü dantel ) diğeride boyun kısmı fularlı bir üst düz siyah
Son aldığımı çok beğendim siyah üzeri beyaz puantiyeli bir uzun kollu üst ama tam göğüs izahında 4 tane kumaştan beyaz çiçeği var çok kibar durdu hatta en çok eşim onu beğendi
İkide pantalon aldımmı altıma uzun süre giyerim artık

Annem sağ olsun ille çekette al dedi ama beğenmedim beğendiğiminde ya fiyatı çoktu yada bedeni yoktu o yüzden biraz daha bekleyelim nasılsa indirimler daha yeni başladı dedik

Bu arada bir yerde pantalon deneme kalkınca kendimi kabinin boy aynasından çılpak görünce kendime bir kez daha kızdım Selülitlerden yağlardan bacaklarımın arkası boğum boğum olmuş bir an kendimden tiksindim nasıl ben bu kadarına müsaade ettim neden daha evvel jetonum düşmedi diye kendime kızdım ve kesinlikle gerekirse aç geziceğim ama bu kilolardan kurtulacağım yoksa bu sene bu bacaklarla ben yaza denize giremem :26:
Önden kiloda olsa görüntü fena değilde arkası dehşete düşürdü resmen beni ama iyi oldu en azından bundan sonra birşey yemeye kalkıştığımda o halim gözümün önüne gelir inşallahda kaçamak yapmayı aklımdan bile geçirmem

Seda Sayan gibi açım şu an ama umurum bile değil yaptım bir yeşil çay höpürdetiyorum
Sonuçları gördükçe zaten aç kalmam sorun olmayacak inşallah ...aminnnnnnnnn

GEcmisi okumadan menumu paylasayim kizlarrrr

sabah: 1dilim ekmek 1kibrit kutusu beyaz peynir

ara: uyuyordum

ögle: 2adet tavuk gögsünden köfte 1orta boy firinda patates

ara: 1yogurt

aksam: karisik donmus sebze hasladim, yaninda rendelenmis havuc ve domates salatasi, 1 çorba kasigi pilav

ara: yarim portakal, yarim mandalina, yarim elma

3litre su
1fincan siyah çay

birazdanda 1form cay icerim

cecoooo

güle güle giy aldıklarını sağlıkla eskit canım

ne güzel stres atmışındır biraz..ceket içinde doğru şimdi indirimle olur nasılsa.ama biz yine alamayız zayıflarsak olmaz üstümüze diye..ben bundan 5 yı önce gözümü kararttım kendimeçok güzel bir kışlık manto aldım..o kış çok giyemedim kıyamadım.ve o yaz diyetisyen yardımıyla çok güzel kilo verince aldığım manto olmadı üstüme acayip bol taşıyamıyorum yerlerde sürünüyor..sağolsun annem benden satın aldı mantoyu bende o kış kendime genç işi bir kışlık manto aldım.zayıfladım ya çokda güzel oldu..amamalesef bu kezde 2. kızıma hamile kaldım ve kilo aldım ve birdahada giyemedim,bu kışa kadar.bu zamana kadarda amdım kışlık manto falan resmen incecik yazlı penye mantomla o kara kışları geçirdim dona dona.çok şükür bu yıl o giyemediğim mantomum içine zar zor sığdım ve giyiyorum darı darına..aslında aşırı dar deyil ama ben alışmışım ille içinde yok olucam kıyafetlen höldü höldür..neyse yani ben neraye bağlıycaktımki konuyu unuttumm
sen güle güle giyy canmm kıyafetlerini

geçmiş olsun canım
keçi boynuzu pekmezi içsen öksürüğe iyi geliyor baya

sağol canım , keçiboznuzunu hiç sevemedim ben ama yiyemiyorum bile ıhlamur içiyorum şimdilik, ama yarın hatme çiçeği alıcam aktardan ,sütle kaynatıyosun ,süzüp içiyosun o da iyi geliyor öksürüğe ama almayı unuttum işte :2::44:

aynen seninle gezmis gibi olduk .aldiklarini güle güle giy iyi günler de eskit .biz de esimle gezdik ona kislik bot tarzi ayakkabi aldik kendimede dize kadar olan cizmeler den özeniyorum ffakat yariya kadar uzaniyo üste cikamiyo malesef ama bir gün alicaam dedim kendi kendime .burda da indirimler var biraz fazla degil amaa ben toptan almam ciktigim da hosuma giderse alirim tr den alisverisi cok severim daha güzel seyler var

Ay ben baya sulu yaptım yarın baştan mı başlasam sagol cvp için cnm :))

ah canim gecmis olsun kizina... sanada allah yardimcin olsun! Güc kuvvet versin
anne olmak böyle bisi iste :)

Vallahi annenle babana bayildimmmm benimde annemle babam olsun onlar
evet coook buyuk motivasyon oldu canim :) bugun hic bir cis yemedim :) bundan sonrada yemiycem :)
kiz icinde sagol moralim duzeldi sayende :) dedigin gibi gerekeni yapicam onun icin allahin izni ile

0000 2.1 süperrrr
ben hiç geri almadım ayran detokslarını işalllah sende almazssın

aminnnnn canim :)

ya bugun bende basladim ayran detoksuna ama benim ayran baya sulu yaptim senin ki nasil yada bi kivami var mi. cunku yarin ikinci gunu yapcam da..bu arada sevindim kilo vermene bakalim bende ne kadar goruncek..

Benimkide biraz suluydu fazla koyu yapmadim... kucuk plastik yogurt kutulari oluyor ya migrosta bifidus 3tane ondan koydum 2litre suya :)

ohhhh hem spor olmus hem alisveris ohhh :)
Güle güle giy cicilerini iyi günlerde eskitmek nasip olsun...
Gerçi fazla eskitemeden kilocuklari verirsin insallah canim!!!

wallla canım ben evde yeşil mercimek yok die hep buğday ve nohutla yaptım salatalık rendeledim nane serptim
ilkinde 2.1 di sanırım 2. de 1.7 di

ben yesıl mercımegı cook severım oyuzden hep bulundururum
bugdayla nohutuda ıslattım mercımegıde eklerım yarın salatalıgın mevsımı degıl eklesemmı acaba
dur bakalım yarın eklerım belkı hem tadıda güzel
normaldede kılo vermeye calıstıgımız ve dıkkat ettıgımız için bence kılolar gerı gelmez ama dıyet yapmayan bırı
bu detokstan sonra eskısı gıbı yerse tabıkı gerı alır kıloları
yarın nasıp olursa yapıcam bakalım ınsallah verırım bende kılocuklarımdan:)

Ay güle güle kullan canım. İnşallah bu senin kilolu halinle yaptığın son alışveriş olur...

kızlar nbrsiniz? ben öksürük krizlrine giriryorum , ALLAH dan sporda bişe olmadı ama eve gelince sanki aksırmalarım tıksırmalarım arttı mı ne :44:

cumayı merak ediyorum çok :18:

canım cook gecmıs olsun bende yenı yenı ıyılesıyorum ama öksürüğüm cook olmadı cook şükürr
ama kızlarım ve esımın öksürüğü için bugün pazara gıdıp karaturp aldım
3 tane hazırladım sabaha hazır olur ınsallahda şifa olur
bence sende yap dogal ve cook ıyı gelıyor öksürüğe şifa olur ınsallah sanada
bende 1 haftadır yuruyus bıle yapamıyorum hem kendım hastayım dıye hemde kızlarımı hasta hasta anneme bırakmayayım dıye
ınsallah cabucak ıyılesırız hepımızde sporada baslarız bıran evvel saglık cook önemlı cook

geçmiş olsun canım
keçi boynuzu pekmezi içsen öksürüğe iyi geliyor baya[/QUOTE]

ben cocuklara sabahları ac karnına hep içiririm keçi boynuzu pekmezını ama 1 2 aydır fazla duzenlı vermıyorum
ama öksürüğe ıyı geldıgını bılmıyodum yarından ıtıbaren yıne vereyım şifa nıyetıne

Çok sağ ol canım Rabbim daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah ...Aminnnn

Sorma canım palto mevzusu bizdede olmuştu aynısından Annemde alır sonra beğenmediyseniz bana verin der hep bu kış oda kendine palto alacaktı dur dedim hiç para harçama senelerdir dolabımda duran bir tane siyah tam senin istediğin gibi var dedim oda parası neyse vereyim dedi dedim yok zaten sen vermiştin onunda parasını

Çok sağ ol canım sende
Sorma o çizme benim kaç senelik hayalim ama kilo vereceğime aldığımdan her sene hayalimden baya bir uzaklaştım
Neyse inşallah gün gelicek bizde alacağız o uzun cizmelerden

Bu arada bugün bir tane deichmann'da şu çicili zımbalı topuklu ama kısa olan ayakkabılardan gördüm 24 Liraya düşmüştü üstelik 50 liradan tam bir denesemmi diye eşime danıştım herif demezmi sen bunlarla nasıl yürüyeceksin diye hevesimmi kaçırdı uyuz neyse az daha zayıflayınca nasılsa 100 liraya da olsa onlardan aldıracağım görür o gününü

Sağ olsunlar motivasyonda üzerlerine yok
Bugün benim büyük kızada gaz vermek için ne istiyorsan alacağız yeterki sende kilo ver bak anan nasıl uğraşıyor dediler bizim çakalda fırsattan istifağde ben laptop istiyorum demezmi tamam lan ben alacağım yeterki zayıfla dedim ama annem sonradan beni kenara çekip ben alırım yeterki kilo versin dedi söz verdi anannesi 15 kilo verdiği an labtopunu alacakmış

Valla bende ağzıma çıs sürmedim bir saat evvel midem iyice açlıktan bulanınca 3/4 portakal ( kalanı cadı yedi ) birde kivi yedim ama ona bile pişman oldum sonuçta geç saatte meyve şekeri tetikler diye ama ilacımı içip hemen yatıyorum benimki yine kıskandı sizleri

Allah senin tuttuğunu altın etsin minikcimm iki cihandada yüzün hep gülsün inş ne güzel bir kalbin var senin sözkonusu yaşlılar olunca ben çok hassas oluyorummm ilerde biz ne olacağız kimbilir allah razı olsun senden tatlım kv ilede arayı düzeltmene çok sevindimm araba konusunda sağlık olsun diyorum herşeyede br hayır vardır canım allah kazalardan belalardan korusun daha güzelini almayı nasip etsin inş

sigara konusunda ne desen haklısın canımm inş bende bırakacağımm

hala iyileşemedinmi bitanemmm:26: allah şifa versin spora gitsen bile çıkışta kendini güzel koru ne olur şifayı iyice kapma sonra

nane limon ıhlamur kaynat bol bol 1 tatlı kaşığı karabiber at içine sıcak sıcak karıştırarak iç k. biber dibine çöker çünkü bu seni çok güzel terletir ve tüm mikropları öldürür arkasından bi duş bişeyciğin kalmaz inş

yarım dilimde olsa yaş pasta yasakkkk açıklamada yokk bu sefer kim ısrar ettiii:117:

Yeni cicilerini güle güle giy adaşımm kaçakamaksız elbette vereceğiz öncelikle inanamakla başlamalıyız kendimize inanalım tatlım başarılar hepimize

İnş beğendiğin çizmeyide en kısa zamanda alırsın bitanemmm

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
6 zeytin
1 portakal

ÖĞLE :
3 ad sarma

AKŞAM:
1 kase kıymalı karnabahar
salata
1 bar ayran

SPOR
yok

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…