- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
iremcim sana ayran detoksuyla alakalı bısey sormak ıstıyorumal benden de o kadar bende bırakıcam ama kardeşimin düğünü geçsin onun için kilo vermeye çabaladım şimdi almıyım hemen geri
zaten kiloların hemen üzerime yapışası var
hoşgeldin canım ben şimdi burda bi yere gidiyorum ama kıbrısa gidince bu tarz pasif jimnastiğe gidemem onun için bende bööle bşey arıyorum bi kaçfonksiyonlu ama gözüme çarpan bişey olmadı
bende cumartesi kadın doğuma gitmiştim tahlil filan yaptırdım
troid ilacımı bazen unutuyorum die yüksek çıkar zantttim ama çok güzel bi değer çıktı
yalnız şeker hastası adayıymışım bu da gebeliği engeller dedi bana glukofen verdi aynı zamanada da bu seni zayıflatacak dedi nasıl mutlu oldum anlatamam
0000 2.1 süperrrr
ben hiç geri almadım ayran detokslarını işalllah sende almazssın
iremcim sana ayran detoksuyla alakalı bısey sormak ıstıyorum
encok bu detoksu sen yapıyorsun bende bıkere yapmıstım ama 4 kasık bugday 4kasık yeşilmercımek 4 kasık nohutla yapmıstım
sende öylmı yapmıstın acaba nette bugday yerıne bulgurla yapılan tarıflerde yazıyo ama emın olmak ıstedım bende düşünüyorum ıkıgün yapmak malum hastalıklar ilaç falan kılo alırmıyım korkusu var
oyuzden garantı olsun dıye ıkıgun yapmak istıyorum
hoşgeldin
bu şekilde cerrahi müdahalelere ne gerek var şuan 88 kilosun ve hedefin kaç kilo olmak?[/QUO..
82 0pdm ve iıposctıon oldm suan ..eskı kıloma donmek amacım sadece...60 olsam yeterlı sanırım..
kızlar nbrsiniz? ben öksürük krizlrine giriryorum , ALLAH dan sporda bişe olmadı ama eve gelince sanki aksırmalarım tıksırmalarım arttı mı ne :44:
cumayı merak ediyorum çok :18:[/QUOT
geçmiş olsun canım
keçi boynuzu pekmezi içsen öksürüğe iyi geliyor baya
geçmiş olsun canım
keçi boynuzu pekmezi içsen öksürüğe iyi geliyor baya
aynen seninle gezmis gibi olduk .aldiklarini güle güle giy iyi günler de eskit .biz de esimle gezdik ona kislik bot tarzi ayakkabi aldik kendimede dize kadar olan cizmeler den özeniyorum ffakat yariya kadar uzaniyo üste cikamiyo malesef ama bir gün alicaam dedim kendi kendime .burda da indirimler var biraz fazla degil amaa ben toptan almam ciktigim da hosuma giderse alirim tr den alisverisi cok severim daha güzel seyler varSelamün Aleyküm kızlarrrr
Yine ben geldimmmm
Tabi şu an felaket bacaklarım ağrıyortam 3 saate yakın AVMde gezdik durduk birşeyler bulacağım diye
Eşim ve babam isyanlardaydılar
Aslında okadar güzel şeyler vardı ki elimde olsaydı hepsini alırdım
Maalesef koca totoşuma birşey bulamadımama kendime çok güzel 6 adet üst aldım Şükür bir kotum birde siyah pantalonum var üzerime uyan o yüzden çok sıkıntı yapmadım
Kendime aldıklarımı eşimde çok beğendi
Bir tane uzun kollu alev kırmızısı üst aldım ( göğüs kısımları dantelli ama altı kumaşlı)
Bir tanesi türbe yeşili gibi V yaka ama içinde tekrar aynı kumaşından straplezmiş gibi bir parça kumaşı olan bir üst
İki tanesi siyah ama biri komple içi görünmeyen dantellilerden ( kumaş üstü dantel) diğeride boyun kısmı fularlı bir üst düz siyah
Son aldığımı çok beğendimsiyah üzeri beyaz puantiyeli bir uzun kollu üst ama tam göğüs izahında 4 tane kumaştan beyaz çiçeği var çok kibar durdu hatta en çok eşim onu beğendi
İkide pantalon aldımmı altıma uzun süre giyerim artık
Annem sağ olsun ille çekette al dedi ama beğenmedim beğendiğiminde ya fiyatı çoktu yada bedeni yoktuo yüzden biraz daha bekleyelim nasılsa indirimler daha yeni başladı dedik
Bu arada bir yerde pantalon deneme kalkınca kendimi kabinin boy aynasından çılpak görünce kendime bir kez daha kızdımSelülitlerden yağlardan bacaklarımın arkası boğum boğum olmuş bir an kendimden tiksindim nasıl ben bu kadarına müsaade ettim neden daha evvel jetonum düşmedi diye kendime kızdım ve kesinlikle gerekirse aç geziceğim ama bu kilolardan kurtulacağım yoksa bu sene bu bacaklarla ben yaza denize giremem :26:
Önden kiloda olsa görüntü fena değilde arkası dehşete düşürdü resmen beni ama iyi oldu en azından bundan sonra birşey yemeye kalkıştığımda o halim gözümün önüne gelir inşallahda kaçamak yapmayı aklımdan bile geçirmem
Seda Sayan gibi açım şu anama umurum bile değil yaptım bir yeşil çay höpürdetiyorum
Sonuçları gördükçe zaten aç kalmam sorun olmayacak inşallah ...aminnnnnnnnn
ayranının kıvamını biraz koyulaştır canım .su gibi olmasın...hazır ayran kıvamında olsun .ama daha koyunun bi zararıda olmaz heralde..
evet canım şekersiz bitkiçayı serbest isteğin kadar içebilirsin..
slm kızlar. berbat bir akşam geçirdim. rahat olmayı umut ederken. yemeğe oturduk benim büyük cadı tutturdu yemicem içinde soğan var demeye. genelde sebze yediremiyozda cadıya. söylemesi ayıp kıyma seviyo diye kavurdum içine de bir tane soğan doğredım. isteksiz isteksiz bir kaç lokma aldı ağzına yiyemiyo. git tükür dedim sinirlendim. gitti çıkarmaya diye bu seferde istifra etti. tiksindiği için sandım ama bir saat içinde dört kere tekrarlayınca eşim dr a götürdü. ama tek başına idare edebilecen mi dedim. sorun değil bakabilirim dedi. hastanede idrar tahlili istemişler. bir kaç kez lavaboya git gel yapmışlar. ki bu güne kadar hiç böyle bi iş yapmadı eşimsonra kız çişini yapamayınca su içirmiş bu seferde istifra etmiş. neyse sonuçta aşırı idrar yolu enfeksiyonu ve serumla sonuçlanmış. eve geldiler bizimki nazlı nazlı konuşuyo yavrum. dr un söylediğine göre çıkan sonuca göre kanlı bi idrar olması lazımmış. ama tahlil açık renkti diyo. bakalım üç gün sonra yine götürecez sonuç ne çıkacak. gece yatırdık ilaçlarını verip istifra etmez heralde diyodum ama çocuk bir kere çıkarmış ayıkamamış. ikinci seferi duydum koştum yanına. yatak mahfolmuş. şimdi aldım oturma odasına aldım o uyuyo ben oturuyom. dilanında karnını doyurdum altını temizledim eşim aldı beşiğe götürdü ben bakarım diyo. hayırlısıyla sabah olsaydı. erkendende uyumaya niyetliydim sözde olmadı. az önce bir sürüde alıntı yapmıştım sılanın sesini duyunca kapatıp çıktım. şimdi de kafam davul gibi geriye gidemiyorum. kısmet değilmiş. anam noluyo bu günlerde kime elimiz değse hasta. allah yardımcımız olsun. rabbim herkese şifa versin amiiiin.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine yoğun bir gün geçirdim ama henüz bitmedi
Birazdan kızçelerimle yemeğimizi yiyip yine hazırlanıp dışarı çıkacağız annemlerle
Bugün beni sıkıştırdı niye dün tartıştınız diye bende o an anlattım tabi nasılsa geçti gitti diye
Birlikte pazara çıktık ama istediğim halde birşey bulamadım kendime ( kalıplar anasını satayım bu ara bir dar bir dar :26: Annem bile söylendi sanki türkiyedeki kadınların hepsi zayıfmış gibi daracık yapmışlar diye)
Eve dönmeden evvel bir gün birlikte çıkalım sana kıyafet alalım dedi bende gayri ihtiyari olur kardeşimde gelir alırız dedimkadıncağızın çok hoşuna gitmiş hiç menfaatci değilsin hep paylaşmak istiyorsun üstelik her çıktığımızda kızkardeşim mutlaka hep birşeyler alır kendine ( annem öder tabi ) ve sen bir gün bile bana neden alınmıyor diye bozulmadın dedi
Babama anlatmış durumu bak kızcağız hiç ses etmiyor başkası olsa kıskanır falan diye Babacığımda sağ olsun al onu götür ne istiyorsa alsın demiş :122: :122: :122:
Zaten benim kılçıkta ( eşim ) giyim konusunda daha taze söylendiğinden bu akşam Alışveriş merkezine gidip bir kaç birşey alacağız banatabi bulursam Şimdilik bir kaç birşey al sonra yine alırız nasılsa zayıfladıkça dedi Eşim ve annem ortak sponsor olucaklar Bu sefer hiç fiyatına takmadan alışverişimi yapacağım bende
Ooooo süper canım2 kilo güzel motivasyon olmuştur Ben kendimce ayda bir de olsa bu ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum hem motivasyon olur hem metabolizmayı şaşırtmak için
Bu arada ben yarın başlarım inşallahtabi önce markete gitmem lazım alışveriş öncesi
Bu arada kuzuya sende gerekeni yapıyorsun zaten dediğin gibi abur cuburu kes eminim çok güzel kilo verir
Benimki biraz evvelde bana yapıştı anne birşey yokmu diyededim yemek yiyeceğiz yok bu sefer ağlamaya başladı süt istiyorum çok acıktım diye ama inan 3 parmağı geçirmedim yok bitti dedim
0000 2.1 süperrrr
ben hiç geri almadım ayran detokslarını işalllah sende almazssın
ya bugun bende basladim ayran detoksuna ama benim ayran baya sulu yaptim senin ki nasil yada bi kivami var mi. cunku yarin ikinci gunu yapcam da..bu arada sevindim kilo vermene bakalim bende ne kadar goruncek..
Selamün Aleyküm kızlarrrr
Yine ben geldimmmm
Tabi şu an felaket bacaklarım ağrıyortam 3 saate yakın AVMde gezdik durduk birşeyler bulacağım diye
Maalesef koca totoşuma birşey bulamadımama kendime çok güzel 6 adet üst aldım Şükür bir kotum birde siyah pantalonum var üzerime uyan o yüzden çok sıkıntı yapmadım
Bir tane uzun kollu alev kırmızısı üst aldım ( göğüs kısımları dantelli ama altı kumaşlı)
Bir tanesi türbe yeşili gibi V yaka ama içinde tekrar aynı kumaşından straplezmiş gibi bir parça kumaşı olan bir üst
İki tanesi siyah ama biri komple içi görünmeyen dantellilerden ( kumaş üstü dantel) diğeride boyun kısmı fularlı bir üst düz siyah
Son aldığımı çok beğendimsiyah üzeri beyaz puantiyeli bir uzun kollu üst ama tam göğüs izahında 4 tane kumaştan beyaz çiçeği var çok kibar durdu hatta en çok eşim onu beğendi
Annem sağ olsun ille çekette al dedi ama beğenmedim beğendiğiminde ya fiyatı çoktu yada bedeni yoktuo yüzden biraz daha bekleyelim nasılsa indirimler daha yeni başladı dedik
Bu arada bir yerde pantalon deneme kalkınca kendimi kabinin boy aynasından çılpak görünce kendime bir kez daha kızdımSelülitlerden yağlardan bacaklarımın arkası boğum boğum olmuş bir an kendimden tiksindim nasıl ben bu kadarına müsaade ettim neden daha evvel jetonum düşmedi diye kendime kızdım ve kesinlikle gerekirse aç geziceğim ama bu kilolardan kurtulacağım yoksa bu sene bu bacaklarla ben yaza denize giremem :26:
Önden kiloda olsa görüntü fena değilde arkası dehşete düşürdü resmen beni ama iyi oldu en azından bundan sonra birşey yemeye kalkıştığımda o halim gözümün önüne gelir inşallahda kaçamak yapmayı aklımdan bile geçirmem
Seda Sayan gibi açım şu anama umurum bile değil yaptım bir yeşil çay höpürdetiyorum
wallla canım ben evde yeşil mercimek yok die hep buğday ve nohutla yaptım salatalık rendeledim nane serptim
ilkinde 2.1 di sanırım 2. de 1.7 di
Yine ben geldimmmm
kızlar nbrsiniz? ben öksürük krizlrine giriryorum , ALLAH dan sporda bişe olmadı ama eve gelince sanki aksırmalarım tıksırmalarım arttı mı ne :44:
cumayı merak ediyorum çok :18:
cecoooo
güle güle giy aldıklarını sağlıkla eskit canım
ne güzel stres atmışındır biraz..ceket içinde doğru şimdi indirimle olur nasılsa.ama biz yine alamayız zayıflarsak olmaz üstümüze diye..ben bundan 5 yı önce gözümü kararttım kendimeçok güzel bir kışlık manto aldım..o kış çok giyemedim kıyamadım.ve o yaz diyetisyen yardımıyla çok güzel kilo verince aldığım manto olmadı üstüme acayip bol taşıyamıyorum yerlerde sürünüyor..sağolsun annem benden satın aldı mantoyu bende o kış kendime genç işi bir kışlık manto aldım.zayıfladım ya çokda güzel oldu..amamalesef bu kezde 2. kızıma hamile kaldım ve kilo aldım ve birdahada giyemedim,bu kışa kadar.bu zamana kadarda amdım kışlık manto falan resmen incecik yazlı penye mantomla o kara kışları geçirdim dona dona.çok şükür bu yıl o giyemediğim mantomum içine zar zor sığdım ve giyiyorum darı darına..aslında aşırı dar deyil ama ben alışmışım ille içinde yok olucam kıyafetlen höldü höldür..neyse yani ben neraye bağlıycaktımki konuyu unuttumm
sen güle güle giyy canmm kıyafetlerini
aynen seninle gezmis gibi olduk .aldiklarini güle güle giy iyi günler de eskit .biz de esimle gezdik ona kislik bot tarzi ayakkabi aldik kendimede dize kadar olan cizmeler den özeniyorum ffakat yariya kadar uzaniyo üste cikamiyo malesef ama bir gün alicaam dedim kendi kendime .burda da indirimler var biraz fazla degil amaa ben toptan almam ciktigim da hosuma giderse alirim tr den alisverisi cok severim daha güzel seyler var
Vallahi annenle babana bayildimmmm benimde annemle babam olsun onlar
evet coook buyuk motivasyon oldu canim :) bugun hic bir cis yemedim :) bundan sonrada yemiycem :)
kiz icinde sagol moralim duzeldi sayende :) dedigin gibi gerekeni yapicam onun icin allahin izni ile
öncelikle size neler yaptıgımı niçin yogun oldugumu anlatayım malum kv ile sorunluyduk amerıka mevzusu felan filan acıdım yine eşimle vızesını felan ayarladık ve onu amerıkaya yolladık bende samsuna geldım ve neneye bakıyorum ama o gıtmeden butun sorunları konusup cozduk ozur dıledı benden bundan sonra bole sorunlar olmayacagına dair söz verdi bakalım bu sözü nereye kadar tutar bilemiyorum hadi hayırlısı diyelim aralıgın 14ünden beri burdayım kızlar nerdeyse 1 ay olucak neneye bakıyorum ama çok zor iş inanaın hem alzemır hastası hemde bagırsakları tutma gorevıı gormuyor sureklı altına yapıyor yada ayakta olacak sekılde lavaboya artık gerısını anlayın vallahı cok zor bırazda huysuz yıkanmak temızlenmek ıstemyıor onunla ugrasıyorum artık bunun 9 kızı daah var ve hıcbırı neneyı bakmak ıstemıyor buna ragmen benım bakıcagımı benımle kaldıgını ogrenınce herkızı colugunu cocugunu torununu torbasını doldurdu geldı yatılı mısafılıge her gun misafir agırladım ınanırmısınız yorgunluktan ölüyorum vallahi normal misafir olsalar yine iyi hepsi bi laf sokma derdinde yok nen hastamı yok şölemi böylemii delirmek üzaerim eşimde saolsun hepsin azarladı yolladı ama bunlar telefon acıp biz geliyoruz diye haberde vermiyormiyor çat kapı yapıyolar.kamerlı konusma sayesınde durumu kayın valıdeme anlattım bole yapıp bızı bunaltıyolar dıye oda cok kızdı ben varken gelmıyorlardı sımdı ne oldu senı neden bunalttılar dıyo arayıp bı kacıyla konusmus hatta gelınce hepsının hesabını sorucam dıyor gıtmeden yaptıgım konusma işe yaramış bayagı eşimde yanındaydı kv anlatırken bole bole yaptın derken o yuzden ıcım cok rahat oda hatasını kabullendı ya buda bısey anlayacagınız boguluordum misafirden şu son 1haftadır mısafırlerım bıtmıstı eşimle ava cıktık ben bişy avlamıyorum ama hedef koyup atıs yapıyorum stresımı atıyorum şükürler olsun işede yarıyor vallahi tavsiye ederim 2 gündür kız kardesım ve eşi gelmişti çok güzel vakit geçirdik pikinige ve ormana yuruye felan gıttık güzeldi yani birde kotu haberım var eşim araba almıştı biliyorsunuz malesef arabamız perte cıktı 2.el aldıgı için kazıklanmısız alırken baktırmıstık ama anlamamıslar suanda motoru yandı sanayıde yatıyor cokk uzgunuz cokkk buyuk ıhtımal hurdaya sayılıp sıfır bı arac almak zorunda kalıcam ustelık tum paramı harcadım kredı kullanıcaz sanırım bu sıra tum sansızlıklar benı buluyor ya bunada sukur allah daha beter kaza bela vermesin
bu arada uzun uzadıya geçmişde yaptım şekerler
duyumcum: hoşgeldin bacım hastaydın cok gecmıs olsun bol bol duva ettım sana rabbım acıl sıfalar versın ınsallah test sonuclarım umarım güzel çıkar saglık önemli ihmal etmemek lazım çok öpüyorum seni özlemiştik dogrusu
cecocum:canım benim eşinle güzel vakit geçirmene sevindim uzun zamandır ihtıyacım vardı dıyordun zaten arada hangımızın eşi kabalık yapmıyorki şı ceket mevzusunun sölüyorum takma kafana gönlünü muhakkak alıcaktır enişte bazen kocaları acımamak lazım giyin süslen kız bizle kıyamıyoruz ama bazen hak ediyorlar doğrusu
anneyim_mutluyum: çookkk geçmişler olsun hepinize canım
eylül sıla: maşallah ne güzel kio vermişşin bu hafta başarılarının devamını dilerim şekerim tekrar tebrikler ve geçmiş olsun unutmadan rabbım topikteki herkese bol bol şifalar versin
wintersun:kaptancım sende harikasın bu hafta harika kilolar vermişşin ve ellerine sağlık canım liste için tşk ederiz
ayyüzlüm0211:gülaycım kırmız kart görmene sevindim azda olsa rahatlamışşındır umarımşimdi tartıda ekileri gormeye başlarsın canım bu arada dila bebişimiz seni mama gibi görmesinede çok güldüm ya cok tatlısınızkızınada geçmiş olsun canım
beyazcanım:sanırım karataya başlamışsın çok sevindim bende yapıyrum arada kaçamaklarım olmasına ragmen gercekten işe yarıyor eşinin gelmesinede sevındim canım. gözün aydın
karamel:koşu bandı fikrin süper canım işe yarayacaktır hem tv izle hem koş bol bollda suu iç canım
swetdimple:canım bende kullanıyordum sigara ve yıllardır bıraktım içmiyorum darısı başına inşallah bıraktıktan 6ay sonra vucudundaki tüm zararları yok olyor ve cigerlerin sıfır km oluyor yenı bir dünyaya uyanıyorsun saglıklı uyku ve nefes biran önce bu illetten kurtarman dilegiyle canım benim sen iradelisin basarıcagına gönülden inanıyorum hayatımmm
şimdi eksik menulerımı yazayım
cumartesı
kahvaltı menemen kasarlı
zeytın peynır
cay
aksam yemegı
sulu kofte
4kasık pılav
,salata
ayran
pazar gunu
kaşarlı menemen
peynır zeytın
cay
akşam
tavuk mangal
salata ayran
suu cay
bı kac kurabıye ve cok ınce bır dılım yaspasta kaçamagım oldu malesef ama bol yuruyus yaptık erıttıgımı dusunuyorum cokk uzun destan gıbı oldu kusura bakmayın sızıde yordum hakkınızı helal edin hepinizi optümmm fıstıklarrr
canım kıscene çok geçmiş olsun , ALLAH acil şifalar versin ve cümle hasta olanlara ( amiiin )
bende aksır tıksır durumdayım :2: ve akşam sporum var , napayım bilemedim :44: cumaya diyetisyen kontrolüm de var oyyy anam oyyy , ıhlamurla duruyorum şimdi , ya ben bapsam kii ?
sabah : 1 haşlanmış yumurta , 2 ceviz içi , bol yeşillik ( yağsız, tuzsuz ) , 1 dilim t.b ekmek , 1 şekersiz nescafe
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase çorba , 1 tavuk göğsü ince dilim ızgara , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1,5 dilim ekmek , 1 bardak ayran
ara : yarım dilim y.pasta :26: , şekersiz nescafe
akşam : 2 kase çorba , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , yarım dilim t.b ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
2 kupa yeşil çayda içerim , suda içerim ve bütün gün ıhlamur içtim :2:
birazdan hazırlanıp spora gidicem , inşallah çok burnum akıp hapşırıp öksürmem
Yine ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?