- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
sorma canım hastalık bi girdimi eve çıkmıyo. geçen gripti şimdi idrar yolu enfeksiyonu. aslında yemek yemiyo. vitaminsiz ondanda kaynaklanıyo bu kadar hasta olması. allahım bu kıza nazar değdiren benim çektiğimi çeksin dicem çocuğuna acırım
öncelikle size neler yaptıgımı niçin yogun oldugumu anlatayım malum kv ile sorunluyduk amerıka mevzusu felan filan acıdım yine eşimle vızesını felan ayarladık ve onu amerıkaya yolladık bende samsuna geldım ve neneye bakıyorum ama o gıtmeden butun sorunları konusup cozduk ozur dıledı benden bundan sonra bole sorunlar olmayacagına dair söz verdi bakalım bu sözü nereye kadar tutar bilemiyorum hadi hayırlısı diyelim aralıgın 14ünden beri burdayım kızlar nerdeyse 1 ay olucak neneye bakıyorum ama çok zor iş inanaın hem alzemır hastası hemde bagırsakları tutma gorevıı gormuyor sureklı altına yapıyor yada ayakta olacak sekılde lavaboya artık gerısını anlayın vallahı cok zor bırazda huysuz yıkanmak temızlenmek ıstemyıor onunla ugrasıyorum artık bunun 9 kızı daah var ve hıcbırı neneyı bakmak ıstemıyor buna ragmen benım bakıcagımı benımle kaldıgını ogrenınce herkızı colugunu cocugunu torununu torbasını doldurdu geldı yatılı mısafılıge her gun misafir agırladım ınanırmısınız yorgunluktan ölüyorum vallahi normal misafir olsalar yine iyi hepsi bi laf sokma derdinde yok nen hastamı yok şölemi böylemii delirmek üzaerim eşimde saolsun hepsin azarladı yolladı ama bunlar telefon acıp biz geliyoruz diye haberde vermiyormiyor çat kapı yapıyolar.kamerlı konusma sayesınde durumu kayın valıdeme anlattım bole yapıp bızı bunaltıyolar dıye oda cok kızdı ben varken gelmıyorlardı sımdı ne oldu senı neden bunalttılar dıyo arayıp bı kacıyla konusmus hatta gelınce hepsının hesabını sorucam dıyor gıtmeden yaptıgım konusma işe yaramış bayagı eşimde yanındaydı kv anlatırken bole bole yaptın derken o yuzden ıcım cok rahat oda hatasını kabullendı ya buda bısey anlayacagınız boguluordum misafirden şu son 1haftadır mısafırlerım bıtmıstı eşimle ava cıktık ben bişy avlamıyorum ama hedef koyup atıs yapıyorum stresımı atıyorum şükürler olsun işede yarıyor vallahi tavsiye ederim 2 gündür kız kardesım ve eşi gelmişti çok güzel vakit geçirdik pikinige ve ormana yuruye felan gıttık güzeldi yani birde kotu haberım var eşim araba almıştı biliyorsunuz malesef arabamız perte cıktı 2.el aldıgı için kazıklanmısız alırken baktırmıstık ama anlamamıslar suanda motoru yandı sanayıde yatıyor cokk uzgunuz cokkk buyuk ıhtımal hurdaya sayılıp sıfır bı arac almak zorunda kalıcam ustelık tum paramı harcadım kredı kullanıcaz sanırım bu sıra tum sansızlıklar benı buluyor ya bunada sukur allah daha beter kaza bela vermesin
bu arada uzun uzadıya geçmişde yaptım şekerler
duyumcum: hoşgeldin bacım hastaydın cok gecmıs olsun bol bol duva ettım sana rabbım acıl sıfalar versın ınsallah test sonuclarım umarım güzel çıkar saglık önemli ihmal etmemek lazım çok öpüyorum seni özlemiştik dogrusu
cecocum:canım benim eşinle güzel vakit geçirmene sevindim uzun zamandır ihtıyacım vardı dıyordun zaten arada hangımızın eşi kabalık yapmıyorki şı ceket mevzusunun sölüyorum takma kafana gönlünü muhakkak alıcaktır enişte bazen kocaları acımamak lazım giyin süslen kız bizle kıyamıyoruz ama bazen hak ediyorlar doğrusu
anneyim_mutluyum: çookkk geçmişler olsun hepinize canım
eylül sıla: maşallah ne güzel kio vermişşin bu hafta başarılarının devamını dilerim şekerim tekrar tebrikler ve geçmiş olsun unutmadan rabbım topikteki herkese bol bol şifalar versin
wintersun:kaptancım sende harikasın bu hafta harika kilolar vermişşin ve ellerine sağlık canım liste için tşk ederiz
ayyüzlüm0211:gülaycım kırmız kart görmene sevindim azda olsa rahatlamışşındır umarımşimdi tartıda ekileri gormeye başlarsın canım bu arada dila bebişimiz seni mama gibi görmesinede çok güldüm ya cok tatlısınızkızınada geçmiş olsun canım
beyazcanım:sanırım karataya başlamışsın çok sevindim bende yapıyrum arada kaçamaklarım olmasına ragmen gercekten işe yarıyor eşinin gelmesinede sevındim canım. gözün aydın
karamel:koşu bandı fikrin süper canım işe yarayacaktır hem tv izle hem koş bol bollda suu iç canım
swetdimple:canım bende kullanıyordum sigara ve yıllardır bıraktım içmiyorum darısı başına inşallah bıraktıktan 6ay sonra vucudundaki tüm zararları yok olyor ve cigerlerin sıfır km oluyor yenı bir dünyaya uyanıyorsun saglıklı uyku ve nefes biran önce bu illetten kurtarman dilegiyle canım benim sen iradelisin basarıcagına gönülden inanıyorum hayatımmm
şimdi eksik menulerımı yazayım
cumartesı
kahvaltı menemen kasarlı
zeytın peynır
cay
aksam yemegı
sulu kofte
4kasık pılav
,salata
ayran
pazar gunu
kaşarlı menemen
peynır zeytın
cay
akşam
tavuk mangal
salata ayran
suu cay
bı kac kurabıye ve cok ınce bır dılım yaspasta kaçamagım oldu malesef ama bol yuruyus yaptık erıttıgımı dusunuyorum cokk uzun destan gıbı oldu kusura bakmayın sızıde yordum hakkınızı helal edin hepinizi optümmm fıstıklarrr
canım çok geçmiş olsun,doktora gitmeyi ihmal etme canım...kızlar nbrsiniz? ben öksürük krizlrine giriryorum , ALLAH dan sporda bişe olmadı ama eve gelince sanki aksırmalarım tıksırmalarım arttı mı ne :44:
cumayı merak ediyorum çok :18:
Selamün Aleyküm kızlarrrr
Yine ben geldimmmm
Tabi şu an felaket bacaklarım ağrıyortam 3 saate yakın AVMde gezdik durduk birşeyler bulacağım diye
Eşim ve babam isyanlardaydılar
Aslında okadar güzel şeyler vardı ki elimde olsaydı hepsini alırdım
Maalesef koca totoşuma birşey bulamadımama kendime çok güzel 6 adet üst aldım Şükür bir kotum birde siyah pantalonum var üzerime uyan o yüzden çok sıkıntı yapmadım
Kendime aldıklarımı eşimde çok beğendi
Bir tane uzun kollu alev kırmızısı üst aldım ( göğüs kısımları dantelli ama altı kumaşlı)
Bir tanesi türbe yeşili gibi V yaka ama içinde tekrar aynı kumaşından straplezmiş gibi bir parça kumaşı olan bir üst
İki tanesi siyah ama biri komple içi görünmeyen dantellilerden ( kumaş üstü dantel) diğeride boyun kısmı fularlı bir üst düz siyah
Son aldığımı çok beğendimsiyah üzeri beyaz puantiyeli bir uzun kollu üst ama tam göğüs izahında 4 tane kumaştan beyaz çiçeği var çok kibar durdu hatta en çok eşim onu beğendi
İkide pantalon aldımmı altıma uzun süre giyerim artık
Annem sağ olsun ille çekette al dedi ama beğenmedim beğendiğiminde ya fiyatı çoktu yada bedeni yoktuo yüzden biraz daha bekleyelim nasılsa indirimler daha yeni başladı dedik
Bu arada bir yerde pantalon deneme kalkınca kendimi kabinin boy aynasından çılpak görünce kendime bir kez daha kızdımSelülitlerden yağlardan bacaklarımın arkası boğum boğum olmuş bir an kendimden tiksindim nasıl ben bu kadarına müsaade ettim neden daha evvel jetonum düşmedi diye kendime kızdım ve kesinlikle gerekirse aç geziceğim ama bu kilolardan kurtulacağım yoksa bu sene bu bacaklarla ben yaza denize giremem :26:
Önden kiloda olsa görüntü fena değilde arkası dehşete düşürdü resmen beni ama iyi oldu en azından bundan sonra birşey yemeye kalkıştığımda o halim gözümün önüne gelir inşallahda kaçamak yapmayı aklımdan bile geçirmem
Seda Sayan gibi açım şu anama umurum bile değil yaptım bir yeşil çay höpürdetiyorum
Sonuçları gördükçe zaten aç kalmam sorun olmayacak inşallah ...aminnnnnnnnn
günaydııııııııııııııııııııııııııııııın!!
bugün tartı beni çook mutlu etti. sonuç: 84.4
en az olduğum kilo 84.5 idi. 3 ocakta tartıldığımda 89.1'e kadar çıkmıştım.
ikinci gün 87'e üçüncü gün 86'ya inmiştim. dün tartılmadım ve bugün beşinci gün. 84.4 84.4 84.4 :)
ki bu hafta regl olacağım. olucam olucam olamadım
bu gazla kahvaltıyı biraz abarttım. ama kahvaltıda yapılan yaramazlıklar telafi edilebilir.
ki regl iştahı var ve çikolataaa. ah şu saçma sapan isteklerim
kahvaltı saat 08:00
iki dilim uno denge ekmek
az beyaz peynir
3 tane siyah zeytin
iki tane tereyağında yumurta
domates
maydanoz
ve sonra biraz keyif yaptım. ki zaten çok hareketli bir işim var.
akşamı çok hafif kapatırsam, bunlar yaramazlık sayılmaz. yoksa kendimi mi kandırıyorum :S
ama işte benim ortam yok. bazı insanlar bir ısırık alıp nefsini köreltebilirken ben illa "doymalıyım".
gözüm doysun
keyif kaçamağı ya da ödül diyelim -ki misli misli diyeti çıkacak-
duble sade türk kahvesi
bir adet tadelle, 32 gr: kalorisi 176
bir adet 35 gr ülker fıstıklı çikolata: kalorisi yazmıyor çok garip. ama en fazla 200'dür.
bayaa yaramazlık yapmışım bu sabah, ama 4 günde 5 kiloluk ödem attım. regl öncesi olmasına rağmen.
işte sirkeli suyun mucizesi bu. ki sadece suyun tadını değiştirecek kadar koyuyorum. en az iki en çok iki buçuk litre su içiyorum. ve istediğim her şeyi de yiyorum.
şimdi bu kadar yaramazlıktan sonra evden çıkmadan yarım litre sirkeli suyumu içeyim de alkali olayım :) alkali diyete göre ekmek ve şeker zehirin ta kendisi. ama yavaş yavaş terkedeceğiz hepsini. inşallah. zehirlendiğimizde ise içimizi temizlemek için bol bol sebze, limonlu ya da sirkeli su. oh tertemiz.
hepimize nefsimize hakim olabildiğimiz günler dilerim :)))) ben olamadım siz olunah ev arkadaşımın abur cubur deposu. yaktın beni.
imdattttttttttttttttt aldım kiloları gidiyorumm yardım ya süt olacak diye aldımda aldım care ya yine topiğin yolunu tuttum kızlar yardım çok üzülüyorum halime.... iğrendim şu halimden artık kurtulmak istiyorum
canım aldıklarını güle güle giy.benimde hiç kıyafetim kalmadı,şu kilolar insanda moral bırakmıyor valla.canım sende kilo çizelgesi yapsan belki motive eder..
mrb kızlar nasılsınız bakalım benim canım çok sıkkın benim adamla aramız çok limoni bu ara baya ciddi bi tartışma yaşadık geçen gece dün iyi gibiydik bugün yine aynı sonra vakit bulunca bi ara anlatırım menülerimi yazacaktım ona niyet etmiştim ama kız geliyor bağıra bağıra akşama 3 -4 günlük menülerimi yazarm inş dualarınıza ihtiyacım var
ikinci gün 87'e üçüncü gün 86'ya inmiştim. dün tartılmadım ve bugün beşinci gün. 84.4 84.4 84.4 :)
bu gazla kahvaltıyı biraz abarttım. ama kahvaltıda yapılan yaramazlıklar telafi edilebilir.
az beyaz peynir
3 tane siyah zeytin
domates
maydanoz
akşamı çok hafif kapatırsam, bunlar yaramazlık sayılmaz. yoksa kendimi mi kandırıyorum :S
ama işte benim ortam yok. bazı insanlar bir ısırık alıp nefsini köreltebilirken ben illa "doymalıyım".
gözüm doysun
duble sade türk kahvesi
bir adet 35 gr ülker fıstıklı çikolata: kalorisi yazmıyor çok garip. ama en fazla 200'dür.
bayaa yaramazlık yapmışım bu sabah, ama 4 günde 5 kiloluk ödem attım. regl öncesi olmasına rağmen.
işte sirkeli suyun mucizesi bu. ki sadece suyun tadını değiştirecek kadar koyuyorum. en az iki en çok iki buçuk litre su içiyorum. ve istediğim her şeyi de yiyorum.
şimdi bu kadar yaramazlıktan sonra evden çıkmadan yarım litre sirkeli suyumu içeyim de alkali olayım :) alkali diyete göre ekmek ve şeker zehirin ta kendisi. ama yavaş yavaş terkedeceğiz hepsini. inşallah. zehirlendiğimizde ise içimizi temizlemek için bol bol sebze, limonlu ya da sirkeli su.
ay su sirkeli suyun tarifini bana da verir misin.tam ayrintili olarak gunde ne kadara katip iciyosun tebrik ederim..cok guzel gitmis odemler...
benim doğumdan beri 1.5 yılı geçti ara kanamalarım var dr her ne kadar emzirmeden dediysede smear taraması istedi birazdan hastaneye gidecem umarım bir şey çıkmaz
insallah temiz cikar sonuclarin canim..bu arada cizelgen hayirli olsun :))
mrb kızlar nasılsınız bakalım benim canım çok sıkkın benim adamla aramız çok limoni bu ara baya ciddi bi tartışma yaşadık geçen gece dün iyi gibiydik bugün yine aynı sonra vakit bulunca bi ara anlatırım menülerimi yazacaktım ona niyet etmiştim ama kız geliyor bağıra bağıra akşama 3 -4 günlük menülerimi yazarm inş dualarınıza ihtiyacım var
ay su sirkeli suyun tarifini bana da verir misin.tam ayrintili olarak gunde ne kadara katip iciyosun tebrik ederim..cok guzel gitmis odemler...
hala iyileşemedinmi bitanemmm:26: allah şifa versin spora gitsen bile çıkışta kendini güzel koru ne olur şifayı iyice kapma sonra
nane limon ıhlamur kaynat bol bol 1 tatlı kaşığı karabiber at içine sıcak sıcak karıştırarak iç k. biber dibine çöker çünkü bu seni çok güzel terletir ve tüm mikropları öldürür arkasından bi duş bişeyciğin kalmaz inş
yarım dilimde olsa yaş pasta yasakkkkaçıklamada yokk bu sefer kim ısrar ettiii :117:
canım çok geçmiş olsun,doktora gitmeyi ihmal etme canım...
ALLAH acil şifalar versin canım , bende de oluyo ara kanamalar , bilhassa ağır kaldırdırsam ve kendimi herhangi bir işte zorladıysam , gerçi ben bekarım ve doğum yapmadım ama şşikayet aynı , dr a kaç kere gittim ama adet düzensizliği diyo ilaç veriyo ve o ilaçlarda kilo artışı ve kılanma yapıyo, soğan kürü denesen canım ,belki şikayetine iyi gelirbenim doğumdan beri 1.5 yılı geçti ara kanamalarım var dr her ne kadar emzirmeden dediysede smear taraması istedi birazdan hastaneye gidecem umarım bir şey çıkmaz
canım çok geçmiş olsun..çok berbat salgın var,herkes hasta...
canım sen eşinin nenesine bakıyorsun sanırım.valla helal olsun.herkesin harcı değildir.Allah hem neneye hemde ona bakan insanlara yerdım etsin.çok zor olmalı.ayrıca kızlarınada Allah akıl fikir versin inşallah...
canım çok geçmiş olsun,doktora gitmeyi ihmal etme canım...
canım aldıklarını güle güle giy.benimde hiç kıyafetim kalmadı,şu kilolar insanda moral bırakmıyor valla.canım sende kilo çizelgesi yapsan belki motive eder..
valla bravo,en sonunda amacına ulaştın.bence dikkatli yiyerek hedef kilona ulaşabilrsin,çok azimlisin
az beyaz peynir
3 tane siyah zeytin
domates
maydanoz
gözüm doysun
duble sade türk kahvesi
şimdi bu kadar yaramazlıktan sonra evden çıkmadan yarım litre sirkeli suyumu içeyim de alkali olayım :) alkali diyete göre ekmek ve şeker zehirin ta kendisi. ama yavaş yavaş terkedeceğiz hepsini. inşallah. zehirlendiğimizde ise içimizi temizlemek için bol bol sebze, limonlu ya da sirkeli su.
tatlım, günde en az iki litre su içiyorum. en en az ama. o da kış olduğu için. yazın dört litreye çıkıyor. sabahları mutlaka maydonoz yiyorum bir bağ maydonozun 5te1i kadar. iki litre suya içebileceğim miktarda sirke koyuyorum. bazen fazla bazen az. mesela o gün çok zehirli beslendiysem çok sirke, sağlıklı beslendiysem daha az. sirkeli sudan tiksinmemeye çalıştığım için hep içebileceğim kıvamda tutuyorum. 4 günde 5 kiloluk ödem gitti. ben de şaşırdım. karnım dümdüz oldu gene. sirkeli suyu, idela kiloma düştükten sonra da hep içmeyi düşünüyorum. allah ne kadar ömür verdiyse :)
hoş geldin canım,işallah eşinle sorunlarınız büyümeden biter..allah yardımcın olsunmrb kızlar nasılsınız bakalım benim canım çok sıkkın benim adamla aramız çok limoni bu ara baya ciddi bi tartışma yaşadık geçen gece dün iyi gibiydik bugün yine aynı sonra vakit bulunca bi ara anlatırım menülerimi yazacaktım ona niyet etmiştim ama kız geliyor bağıra bağıra akşama 3 -4 günlük menülerimi yazarm inş dualarınıza ihtiyacım var
yanlış hatırlamıyorsam çok kilolu olanlar ayda 2 kez yapabiliyor.ama sanırım senin o kadar çok kilon yok ayda 1 kez yapabilirsin.selam kızlarrrrrr
bakın ben de kilo çizelgesi yaptım
şu ayran detoksu ne sıklıkla yapılabiliyor
benim yaptığımın üzerinden neredeyse 1 ay geçmek üzere
şimdi bir daha yapabilir miyim
geçmiş olsun canım.işallah bi sorun çıkmaz tahlillerinde..benim doğumdan beri 1.5 yılı geçti ara kanamalarım var dr her ne kadar emzirmeden dediysede smear taraması istedi birazdan hastaneye gidecem umarım bir şey çıkmaz
bugun pazara gıttı samsunda pazar başka güzel oluyor bol bol organık sebze aldım organık yumurta tavuk ve ordek aldım ohh mıs mıss
gelır gelmez tavuklarla ordeklerı yolup ıcnı temızleyıp buzluga attım ye sebzelerı yerlestırıp hemen yemek yaptım azcıkda ama gercekten azcık yuruyus yaptım aklm nenede kaldıgı ıcın uzun yuruyuslere gıdemeıyorum yaahemen menumu paylasım
sabah
2 adet haslanmıs yumurta
1dılım beyaz peynır
2dılım kasar peynır
6 adet zeytın
akşam
1kase domates corbası
1tabak semızotu yemegı
salata
ayrannn
seklınde olucak tabıkı boll boll su
ah tatlım, ne azmi. o kadar oburum ki. şu sıralar canım felaket abur cubur istiyor. çoook stresliyim. eve giderken paket paket cips ve çikolata almamak için kendimi zor tutuyorum. kusana kadar yemek yemek gibi bir hastalığım var. duygusal yeme problemi diyorlar. her şeyin bir adı var, ama bunun adı bence pisboğazlık
tatlım, günde en az iki litre su içiyorum. en en az ama. o da kış olduğu için. yazın dört litreye çıkıyor. sabahları mutlaka maydonoz yiyorum bir bağ maydonozun 5te1i kadar. iki litre suya içebileceğim miktarda sirke koyuyorum. bazen fazla bazen az. mesela o gün çok zehirli beslendiysem çok sirke, sağlıklı beslendiysem daha az. sirkeli sudan tiksinmemeye çalıştığım için hep içebileceğim kıvamda tutuyorum. 4 günde 5 kiloluk ödem gitti. ben de şaşırdım. karnım dümdüz oldu gene. sirkeli suyu, idela kiloma düştükten sonra da hep içmeyi düşünüyorum. allah ne kadar ömür verdiyse :)
valla hemen basliyorum bakalim artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?