80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
sabah 4 etı kepeklı form yesılçay
öğlen 4 kayısı 1 mandalına
aksam 1parca ızgara tavuk göğüs salata 1kase yogurt
aksam yemegımı 5te yedım bıtkı cayı ve suyuda az içtım bugun
midem almıyodu ınsallah yarın daha ıyı toparlanırım

imdattttttttttttttttt aldım kiloları gidiyorumm yardım ya süt olacak diye aldımda aldım care ya yine topiğin yolunu tuttum kızlar yardım çok üzülüyorum halime.... iğrendim şu halimden artık kurtulmak istiyorum

sabah ilk fırsatta çizelge yapcam kendime zayıflamak istiyorum suan bir bomba gibiyim nefezi bile sanki çok zor alıyorum

günaydııııııııııııııııııııııııııııııın!!
bugün tartı beni çook mutlu etti. sonuç: 84.4
en az olduğum kilo 84.5 idi. 3 ocakta tartıldığımda 89.1'e kadar çıkmıştım.
ikinci gün 87'e üçüncü gün 86'ya inmiştim. dün tartılmadım ve bugün beşinci gün. 84.4 84.4 84.4 :)
ki bu hafta regl olacağım. olucam olucam olamadım

bu gazla kahvaltıyı biraz abarttım. ama kahvaltıda yapılan yaramazlıklar telafi edilebilir.
ki regl iştahı var ve çikolataaa. ah şu saçma sapan isteklerim

kahvaltı saat 08:00

iki dilim uno denge ekmek
az beyaz peynir
3 tane siyah zeytin
iki tane tereyağında yumurta
domates
maydanoz

ve sonra biraz keyif yaptım. ki zaten çok hareketli bir işim var.
akşamı çok hafif kapatırsam, bunlar yaramazlık sayılmaz. yoksa kendimi mi kandırıyorum :S
ama işte benim ortam yok. bazı insanlar bir ısırık alıp nefsini köreltebilirken ben illa "doymalıyım".
gözüm doysun

keyif kaçamağı ya da ödül diyelim -ki misli misli diyeti çıkacak-
duble sade türk kahvesi
bir adet tadelle, 32 gr: kalorisi 176
bir adet 35 gr ülker fıstıklı çikolata: kalorisi yazmıyor çok garip. ama en fazla 200'dür.

bayaa yaramazlık yapmışım bu sabah, ama 4 günde 5 kiloluk ödem attım. regl öncesi olmasına rağmen.
işte sirkeli suyun mucizesi bu. ki sadece suyun tadını değiştirecek kadar koyuyorum. en az iki en çok iki buçuk litre su içiyorum. ve istediğim her şeyi de yiyorum.

şimdi bu kadar yaramazlıktan sonra evden çıkmadan yarım litre sirkeli suyumu içeyim de alkali olayım :) alkali diyete göre ekmek ve şeker zehirin ta kendisi. ama yavaş yavaş terkedeceğiz hepsini. inşallah. zehirlendiğimizde ise içimizi temizlemek için bol bol sebze, limonlu ya da sirkeli su. oh tertemiz.

hepimize nefsimize hakim olabildiğimiz günler dilerim :)))) ben olamadım siz olun ah ev arkadaşımın abur cubur deposu. yaktın beni.

canım çok geçmiş olsun..çok berbat salgın var,herkes hasta...

canım sen eşinin nenesine bakıyorsun sanırım.valla helal olsun.herkesin harcı değildir.Allah hem neneye hemde ona bakan insanlara yerdım etsin.çok zor olmalı.ayrıca kızlarınada Allah akıl fikir versin inşallah...

kızlar nbrsiniz? ben öksürük krizlrine giriryorum , ALLAH dan sporda bişe olmadı ama eve gelince sanki aksırmalarım tıksırmalarım arttı mı ne :44:

cumayı merak ediyorum çok :18:
canım çok geçmiş olsun,doktora gitmeyi ihmal etme canım...

canım aldıklarını güle güle giy.benimde hiç kıyafetim kalmadı,şu kilolar insanda moral bırakmıyor valla.canım sende kilo çizelgesi yapsan belki motive eder..

valla bravo,en sonunda amacına ulaştın.bence dikkatli yiyerek hedef kilona ulaşabilrsin,çok azimlisin

günaydın kızlar,okuyabildiğim kadar geçmiş yaptım,atladığım varsa kusura bakmasın.artık yediğim şeyleri saat saat yazmaya karar verdim.böylece çok yemeyi belki önlemiş olurumdünkü menümü yazayım şimdi.biraz çok ama toparlayamadım hala..şu sigara ne acayip bir şey,içerken sağlığa zarar veriyor,bırakınca iştah açıyor.ama yenilmek yok..eninde sonunda vücut alışacak değilmi

06.01.2014

09.30 tam buğday ekmeğine yağsız tost,şekersiz çay,2 çay kaşığı çokokrem
12.00 2 minik ev poğçası,1 yeşil elma
15.00 1 kase karabuğday,yoğurt
17.00 2 galeta,1kk peynir
19.00 6 kaşık taze fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
21.00 1 portakal,sütlü kahve

bugün bende çorba yapmaya karar verdim.belki biraz yardımı olur kilo vermede

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diyorum

Sabah uyanır uyanmaz suyumu içip kahvaltımı yaptım
Şimdide evimi temizliyeceğim ama tabi sizlere bakmadan girişemedim işlere
Öğlende de işlerim bitince sporumu yapacağım inşallah

Bu arada dün gece menümü paylaşmayı unutmuşum aklımdayken onuda paylaşayım

Sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
Domates, salatalık

Öğlen;
4 -5 kaşık kadar kıymalı kapuska
1 kase yoğurt
4 - 5 parça ufak turp

Akşam;
1 kase mercimek çorbası ( 2 kepçe kadardı )
1 büyük kase marul salatası
1 kase yoğurt

İnşallah bugünde güzel bir menü paylaşırım sizlerle

Aramıza hoşgeldin tekrar
Maalesef bende aynı durumdayım hatta eminim benimki kadar değilsindir
Üzülmüyoruz ve kesinlikle sıkı bir sağlıklı beslenmeyle kilolarımızdan kurtuluyoruz

canım aldıklarını güle güle giy.benimde hiç kıyafetim kalmadı,şu kilolar insanda moral bırakmıyor valla.canım sende kilo çizelgesi yapsan belki motive eder..

Çok sağ ol canım Daha iyileri sizlerin olur inşallah
Ya çizelge konusuna gelince şu önümüzdeki hafta bir göreyim fark varmı yokmu ona göre yaparım yoksa şimdiden baktıkca sinirlerim bozulur

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız bakalım benim canım çok sıkkın benim adamla aramız çok limoni bu ara baya ciddi bi tartışma yaşadık geçen gece dün iyi gibiydik bugün yine aynı sonra vakit bulunca bi ara anlatırım menülerimi yazacaktım ona niyet etmiştim ama kız geliyor bağıra bağıra akşama 3 -4 günlük menülerimi yazarm inş dualarınıza ihtiyacım var

selam kızlarrrrrr
bakın ben de kilo çizelgesi yaptım
şu ayran detoksu ne sıklıkla yapılabiliyor
benim yaptığımın üzerinden neredeyse 1 ay geçmek üzere
şimdi bir daha yapabilir miyim

canım inş aranız hemen düzelir insanın eşiyle arası kötüyse hayat çekilmiyor olmadı sen alttan al gerçi konuyu bilmiyorum ama

benim doğumdan beri 1.5 yılı geçti ara kanamalarım var dr her ne kadar emzirmeden dediysede smear taraması istedi birazdan hastaneye gidecem umarım bir şey çıkmaz

insallah araniz duzelir cnmm..

herkese merhabalarr...
ben ayran detoksunu yarin yapmaya karar verdim..dun cok sulu yaptimm midem bulandi...
sirkeli su basarili olmus, onu yapmaya karar verdim tarifini bi alayim da tam olarak :))
bu sabah kahvaltiyi form misir gevregi mi diyeyim onla yaptim kucuk bi kase..
simdilik cok ev isim yok hersey duzgun sporumu yapcam sonrasinda biraz evi toplarim temiz zaten..
artik hep aksamdan temizlik yapasim var ki sabah rahat olayim :))
hadi ben kactim gorusmek uzere opuldunuz kizlar....

bugun pazara gıttı samsunda pazar başka güzel oluyor bol bol organık sebze aldım organık yumurta tavuk ve ordek aldım ohh mıs mıss
gelır gelmez tavuklarla ordeklerı yolup ıcnı temızleyıp buzluga attım ye sebzelerı yerlestırıp hemen yemek yaptım azcıkda ama gercekten azcık yuruyus yaptım aklm nenede kaldıgı ıcın uzun yuruyuslere gıdemeıyorum yaahemen menumu paylasım

sabah
2 adet haslanmıs yumurta
1dılım beyaz peynır
2dılım kasar peynır
6 adet zeytın

akşam
1kase domates corbası
1tabak semızotu yemegı
salata
ayrannn
seklınde olucak tabıkı boll boll su

sağol canım iyleşemedim maalesef hapşırık , öksürük derken bugünde sesim çıkmıyo gibi bişey :2: tarçın ,zencefil ve 1 tatlı kaşığı bile olmayan bal ile ıhlamuru karıştırıp içiyorum , bolo karabiberde tüketiyorum çorbalarımda ama , inşallah geçer tez zamanda , gözlrim yaşarıyo sanki ağlamış gibiyim :2:

mmmm şeyyyy:26: aslında kimse ısrar etmedi işte ama benim pis boğazlığım oldu bu y.pasta olayı pek dayanamıyorum da kendilerine :26::26: ama yarım dilimi dolapta ama yemiycem bak nasılda dim dik durdum birdan değil mi

canım çok geçmiş olsun,doktora gitmeyi ihmal etme canım...

sapğol canım , cuma dr ile buluşmam var bakalım neler olcak :)) merak eidyorum yeni yağ ve kas ölçüm aletide gelmiş ohhh ohh ne güzel
benim doğumdan beri 1.5 yılı geçti ara kanamalarım var dr her ne kadar emzirmeden dediysede smear taraması istedi birazdan hastaneye gidecem umarım bir şey çıkmaz
ALLAH acil şifalar versin canım , bende de oluyo ara kanamalar , bilhassa ağır kaldırdırsam ve kendimi herhangi bir işte zorladıysam , gerçi ben bekarım ve doğum yapmadım ama şşikayet aynı , dr a kaç kere gittim ama adet düzensizliği diyo ilaç veriyo ve o ilaçlarda kilo artışı ve kılanma yapıyo, soğan kürü denesen canım ,belki şikayetine iyi gelir tabi dr.un dediği de önemli

ah tatlım, ne azmi. o kadar oburum ki. şu sıralar canım felaket abur cubur istiyor. çoook stresliyim. eve giderken paket paket cips ve çikolata almamak için kendimi zor tutuyorum. kusana kadar yemek yemek gibi bir hastalığım var. duygusal yeme problemi diyorlar. her şeyin bir adı var, ama bunun adı bence pisboğazlık

hoş geldin canım,işallah eşinle sorunlarınız büyümeden biter..allah yardımcın olsun
selam kızlarrrrrr
bakın ben de kilo çizelgesi yaptım
şu ayran detoksu ne sıklıkla yapılabiliyor
benim yaptığımın üzerinden neredeyse 1 ay geçmek üzere
şimdi bir daha yapabilir miyim
yanlış hatırlamıyorsam çok kilolu olanlar ayda 2 kez yapabiliyor.ama sanırım senin o kadar çok kilon yok ayda 1 kez yapabilirsin.

çizelgende çok güzel olmuş hayırlı olsun
geçmiş olsun canım.işallah bi sorun çıkmaz tahlillerinde..

ne güzel taze taze sebzeler köy tavukları.imrendim doğrusu..yolması zor olmadımı tavukları canım..gerçi zorda olsa lezzeti bambaşka olur köy tavuğunun neredeyse unuttuk tadını,çocukluğumuzdan beri yemiyoz desek yalan olmaz..tam karatay teyzemin istediği şeyler..afiyet olsun bal olsun canım kilo olmaz zaten doğal hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…