80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim doğumdan beri 1.5 yılı geçti ara kanamalarım var dr her ne kadar emzirmeden dediysede smear taraması istedi birazdan hastaneye gidecem umarım bir şey çıkmaz
geçmiş olsun cnım inş bişey çıkmaz

canım inş aranız hemen düzelir insanın eşiyle arası kötüyse hayat çekilmiyor olmadı sen alttan al gerçi konuyu bilmiyorum ama

insallah araniz duzelir cnmm..

sağolun kızlar bilmyrm düzelecekmi açıkçası çok gayrette sarf etmyrm etmycemde buradki arkadaşların başına gelen geldi başıma faceden aratma meselesi eski sevgilisi falan değil ama bi liseden ortak tanıdığımız birisi var bu bi kaç kere geçen sene bakmıştı bunn profiline bende engelledim tabi bizimki bilmyo bunu geçen bi baktım. profiline bakamıyo ama yine aratmış ben dellendim ağzıma geleni saydım hatta kızım olmasa çeker giderdim bile dedim o kadar yani tartışma büyüdü ama yediremedim kendime napıyım ve bizim inanın eşimle evlendiğimizden beri enmutlu yılımız bu yıl herşey gül gibiyken insan neden merak eder bi başkasını bilmyrmda geçen gece belki elli defa neden diye sordum bağıra bağıra tabi net bi cvp yok içinde bişey olduğndan yada beğendiğinden yada nebiliyim aklıma ne geliyosa ondan değilmiş sadece bi lüzumsuzluk yaptım işte diyo bende dedim benim hergün elimde ben neden kimseyi merak etmyrm şimdi ben seni aldatmışmı oldum dedi bende evet fiilen olmasada fikren aldattın bunu kendime yedirmemi bekleme kızım olmasa 2 dk durmazdm burda dedim bunu duyunca delirdi tabi bilgisayarı falan attı yere mouseyi kırdı bende dedim vur kır bu suçunu bastırmaz neyse gecenşn ilerleyen satlerinde saat 3 gibi bu geldi beni kaldırdı kızın yanından konuşcaz diye öküzlük ettim falan diyo neymiş bi lüzumsuzlukmuş etmiş bende dedim benim bunu hazmetmemi bekleme ben bi başkasyla yanlışlıkla göz göze gelmeyi ihanet kabul ederken kendim için sen gidip napıyosun dedim sen diyo kızım olmasa giderdim diyebiliyosan beni sevmiyosun ddedi bide bende dedim arkadaşım sevmek başka gururu kırılmak başka sey ben sana yapsam aynı şeyi napacan neyse bu özür falan diledi işte seni bidaha böyle bi mevzudan üzmem bu kadar hassas olabileceğini düşünmemeiştim falan dedi ama bende hala bi soğukluk var yanına gidesim gelmiyor blmyrm zaman içinde unuturmuyum ama tam bir şüpheci oldum her hareketinden kendimide hiç iyi hissetmyrm yedikçe yiyorum sinirden

menülerim
pazar:
sabah:3 dilim ıspanaklı börek zeytin çay

öğle:1 tavuk pilav

akşam:2 dilim ekmek salata tereyeğı maydonoz peynir zeytin

ara:2 mandalina

dün:
sabah:1 simit çay

öğle:2 dilim ıspanaklı börek çay slata

akşam:1tabak tas kebabı salata makarna

bugün
sabah:1 dilim kızarmış ekmek üzeri tereyağı

öğle:fırında karnabahar salata ve az et

akşam:karnabahar 2 kaşık makarna
ara:2 mandalina

bu ardaa hergün elma sirkeli sarımsak turşumu ve lahana suyumu içyrm tabi bu menülerin altına bunu yazmak çok saçma dimi duba gibi ye bide sirke lahana iç neye faydası olacaksa işte

selam kızlarrrrrr
bakın ben de kilo çizelgesi yaptım
şu ayran detoksu ne sıklıkla yapılabiliyor
benim yaptığımın üzerinden neredeyse 1 ay geçmek üzere
şimdi bir daha yapabilir miyim

selammm :) ayda 1kere yapiliyor canim ayran detoksu daha fazlasi zararli olabilir...

yarin icin o zamn kolay gelsin ayran detoksu konusunda :)
oh sporunuda yap mis gibi

Esinle kavga ettigin icin uzuldum... sadece profiline bakmak istemis ne fark eder canim?
o kadar kucuk seyi kafana takma derim ben
sonucta ortada cocuk var canim!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün çok rahat bir gün geçirdim tabi beslenme yine şükür güzel geçti şu ana kadar
Gündüz eşimin halasıyla olan işimi halledip sonra bize geçtik. Bir saat kadar oturup sohbet ettik sonrada halamız evine gitti
Bu arada eşimin şu son zamanlarda tansiyonunun fırlamasıyla ilgili konuştukta onlarda benimle aynı fikirde Ablası geldi ya yurtdışından kesin birşeyler fitlemiştir dedi halası ki benim tahminimde öyleydi zaten
Oda diyor boşver güzelim siz güzel geçinmeye bakın nasılsa yeğenimiz uzun süre çenesini tutamaz elbet söylenenleri kusar diye

Heee kızlarrrrrrr eşim bir ara telefon açtı şirketteki sekreter ( daha bir kaç ay oldu başlayalı ) benimle tanışmak istiyormuş ( eşim artık ne dediyse ona benle ilgili ) Bİrlikte Tolga Çevik'in gösterisine gitmeyi teklif etmiş bizimkide bana soruyor istermisin diye dedim tabiki isterim
Valla benim herife ne oldu bilmiyorum ama açıkcası bir yandan tadını çıkartırken bir yandanda ne iş diye kafama takılmıyor değil yani adam yapsa suç yapmasa suç derler ya bizimkide o hesap oldu ama odunken birden bu tip şeyler olunca insanın aklına başka şeylerde geliyor Neyse şeytanın vesveselerine uymayacağım Rabbim hayırlara çıkarsın

Şansa kendime güzel ciciler almıştım da Perşembe günü ( o gün gidicekmişiz ) kıyafetim yok derdi yok gitmeden birde kuaföre gider gündüz fön çektiririm görsün bakalım ne kadar hoş olabileceğimi

selam kızlarrrrrr
bakın ben de kilo çizelgesi yaptım
şu ayran detoksu ne sıklıkla yapılabiliyor
benim yaptığımın üzerinden neredeyse 1 ay geçmek üzere
şimdi bir daha yapabilir miyim

Benim bildiğim aradan bir ay geçmesi gerekiyor seninde zaten geçmek üzereymiş o yüzden yapmanda sakınca yoktur bence

Canım aslında tahmin etmedim değil yani :26:
Anam havalardanmıdır sulardanmıdır erkekler bu ara yine sapıtmış durumdalar
Ya tamam benim eşimede dediğim gibi kötü niyet olmayabilir ama sonuçta bizlerin hashasiyetini bir türlü anlayamıyorlar ve onlara masumca gelen şey bizi çileden çıkartabiliyor
Maşallah eniştede az değilmiş bilgisayarı bile yere vuracak kadar sinirlenmiş keşke bu kadar sert tartışmasaydınız bak kuzunuzda etkilenir
Canım bak sen şeytana uyupta yüreğini karartma eğer gerçekten o niyetle girmediyse bile sen bu olayı uzatırsan ben yapmasamda suçlanıyorum bari yapayımda yalan yere suçlanmıyayım diyebilir eşin Allah korusun
Kuzunun hatırı için sen biraz daha sakin davran ve eşine bu olayı bir daha konu etme ne olur Güzel düşün ki güzel olsun Eminim eşinde sen ona güzel yaklaşınca yaptığından dolayı pişman olacaktır
Sabır et ve Allaha sıhın Rabbim kimseyi şaşırtmasın ve ağzınızın tadını bozmasın...Aminnnnnnnnn

Yüreği güzel insan maalesef erkekler bizler kadar ince düşünmüyor
Sen eşini af et ama ona bu ilk ve son olsun diye de belirt ona çaktırmadan nasılsa yine takip edersin ne yaptığını.

Son düzenleme:
hemen menümü yazayım
sabah
bitki çayı
çubuk kraker(sabah midem bulanıp kusunca kahvaltı yapamadım iştahım kaçtı bende iş yerinde kraker yedim mecburen)

ara yok(bol hareket:)

öğle
mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
salata
et kavurma
pilav vardı almadım.tebrik edin beni:)

akşam
pırasa yemeği
yoğurt
tarhana çorbası

akşam portakal

yeşil çay

off be canımm.evet kolay bişey deyil ama bu erkeklerin anlayış tarzı bambaşka.allah korusun yapacak olsalar hiç birimizin ruhu bile duymaz .üzme kendini,yavrunu düşün yuvanı huzurunu bozmaya deymez . sen zaten tavrını koymuşun gözü korkmuştur yeterince.kendi huzurun için affet ve barışın canım..küslüğü uzatma

menüm
sahur
2 kşk kavurma
2 brk ayran
1 br süt

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut

1 büyük fincan köpüksüz kahve
şimdide çay içicem buyrun kızlar beraber içelim

ederiz tabii
tebrikler canımm:13::13:

Evetttttttt kızlarrrrrrrr an itibariyle Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ....Aminnnnnnnnn
Kilocuklarımızdan patır patır kurtulmayı nasip etsin ....Aminnnnnn

Hemen aklımdayken bugünki beslenme listemide paylaşıyorum

Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 fincan yeşil çay

Öğlen;
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata

Akşam;
6 YK kadar bezelye yemeği
1 orta boy kase salata ( karışık )
2 adet kırmızı biber ( köz hazır satılanlardan )

Bir saat sonrada bir fincan yeşil çayımı içerim çokta acıkırsam 1/2 kase yoğurt yerim yada 1 bardak süt içerim
Çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum ve inanıyorum ki bu kez olucak

güne mutlu başladım. bakalım devamı nasıl?

öğlen yemeği pek adetim değildir, ama bugün atıştırdım.

öğlen saat 12.00: yarım simit ve yarım poğaça
3 tane mandalina

akşam saat 17.30: bir tabak karnıbahar yemeği
5 kaşık kadar yoğurt

şu anda da kış çayı içiyorum.
tabii ki en az iki litre içebileceğim miktarda sirkeli olan su. olmazsa olmaz :)
bugün de bitti. canım hâlâ acaip çikolata istiyor ((((((((((((((((((((

sabah 1 poğaca

öğle 5 çatal makarna 5 kaşık çorba yarım tabak patatesli ciğer

ara çeyrek tost

akşam nesfit

diyet kraker peynir

tatlı isteğini tarçınla giderebilrsin canım , i,ster demlediğim bitki çayına koy , ister 1 kase yğurda karıştır ya da süte , en son seçenekse yediğin meyve varsa üzerine tarçın serp

sabah : 1 k.kutusu b.peynir , 2 ceviz içi , yağsız tuzsuz salata , 1 dilim t.b ekmek , 1 şekersiz nescafe
ara : 1 mandalina , 6 badem
öğle : 1 kase çorba , 1 ince dilim t.göğsü yağsız ızgara, yağsız tuzsuz salata , 1 bardak ayran , 1 dilim t.b ekmek
ara : 1 mandalina
akşam : 1 kase çorba , bol salata (az yağlı , az tuzlu ) , 1 dilim t.b ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt

2 kupa beyaz çay ve 2 lt den fazla su

çayımı demlerim birazdan az yediklerim sinsin , isteyene ikram edilir

offfff yaaaa çalıkuşunun saati değişmiş bir tek o diziyi izliyordum o da gece yarısına saat 10 aalınmışşşş offffyeni diziyi sevsem bari

tatlı isteğini tarçınla giderebilrsin canım , i,ster demlediğim bitki çayına koy , ister 1 kase yğurda karıştır ya da süte , en son seçenekse yediğin meyve varsa üzerine tarçın serp

aaa, tarçın benim en sevdiğim baharattır :) ama böyle durumlarda illa o zehiri yiyicem. biraz psikolojik. ama şimdi hemen psikolojimi kandırayım. unutmuştum tarçını çooooooook sağol hatırlattığın için :)

kaptanımmmhep karbonhidrat yemişsin sennnnsweetdimpleye şikayet ediyorum senii...

hehe benim de dikkatimi çekti :)

eyvallah canım bende işe yarıyo inşallah sende de yarar , zaten 20 gün tatlı yemedin mi canın istemiyo daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…