geçmiş olsun cnım inş bişey çıkmazbenim doğumdan beri 1.5 yılı geçti ara kanamalarım var dr her ne kadar emzirmeden dediysede smear taraması istedi birazdan hastaneye gidecem umarım bir şey çıkmaz
canım inş aranız hemen düzelir insanın eşiyle arası kötüyse hayat çekilmiyor olmadı sen alttan al gerçi konuyu bilmiyorum ama
insallah araniz duzelir cnmm..
hoş geldin canım,işallah eşinle sorunlarınız büyümeden biter..allah yardımcın olsun
yanlış hatırlamıyorsam çok kilolu olanlar ayda 2 kez yapabiliyor.ama sanırım senin o kadar çok kilon yok ayda 1 kez yapabilirsin.
çizelgende çok güzel olmuş hayırlı olsun
geçmiş olsun canım.işallah bi sorun çıkmaz tahlillerinde..
ne güzel taze taze sebzeler köy tavukları.imrendim doğrusu..yolması zor olmadımı tavukları canım..gerçi zorda olsa lezzeti bambaşka olur köy tavuğunun neredeyse unuttuk tadını,çocukluğumuzdan beri yemiyoz desek yalan olmaz..tam karatay teyzemin istediği şeyler..afiyet olsun bal olsun canım kilo olmaz zaten doğal hepsi...
selam kızlarrrrrr
bakın ben de kilo çizelgesi yaptım
şu ayran detoksu ne sıklıkla yapılabiliyor
benim yaptığımın üzerinden neredeyse 1 ay geçmek üzere
şimdi bir daha yapabilir miyim
herkese merhabalarr...
ben ayran detoksunu yarin yapmaya karar verdim..dun cok sulu yaptimm midem bulandi...
sirkeli su basarili olmus, onu yapmaya karar verdim tarifini bi alayim da tam olarak :))
bu sabah kahvaltiyi form misir gevregi mi diyeyim onla yaptim kucuk bi kase..
simdilik cok ev isim yok hersey duzgun sporumu yapcam sonrasinda biraz evi toplarim temiz zaten..
artik hep aksamdan temizlik yapasim var ki sabah rahat olayim :))
hadi ben kactim gorusmek uzere opuldunuz kizlar....
sağolun kızlar bilmyrm düzelecekmi açıkçası çok gayrette sarf etmyrm etmycemde buradki arkadaşların başına gelen geldi başıma faceden aratma meselesi eski sevgilisi falan değil ama bi liseden ortak tanıdığımız birisi var bu bi kaç kere geçen sene bakmıştı bunn profiline bende engelledim tabi bizimki bilmyo bunu geçen bi baktım. profiline bakamıyo ama yine aratmış ben dellendim ağzıma geleni saydım hatta kızım olmasa çeker giderdim bile dedim o kadar yani tartışma büyüdü ama yediremedim kendime napıyım ve bizim inanın eşimle evlendiğimizden beri enmutlu yılımız bu yıl herşey gül gibiyken insan neden merak eder bi başkasını bilmyrmda geçen gece belki elli defa neden diye sordum bağıra bağıra tabi net bi cvp yok içinde bişey olduğndan yada beğendiğinden yada nebiliyim aklıma ne geliyosa ondan değilmiş sadece bi lüzumsuzluk yaptım işte diyo bende dedim benim hergün elimde ben neden kimseyi merak etmyrm şimdi ben seni aldatmışmı oldum dedi bende evet fiilen olmasada fikren aldattın bunu kendime yedirmemi bekleme kızım olmasa 2 dk durmazdm burda dedim bunu duyunca delirdi tabi bilgisayarı falan attı yere mouseyi kırdı bende dedim vur kır bu suçunu bastırmaz neyse gecenşn ilerleyen satlerinde saat 3 gibi bu geldi beni kaldırdı kızın yanından konuşcaz diye öküzlük ettim falan diyo neymiş bi lüzumsuzlukmuş etmiş bende dedim benim bunu hazmetmemi bekleme ben bi başkasyla yanlışlıkla göz göze gelmeyi ihanet kabul ederken kendim için sen gidip napıyosun dedim sen diyo kızım olmasa giderdim diyebiliyosan beni sevmiyosun ddedi bide bende dedim arkadaşım sevmek başka gururu kırılmak başka sey ben sana yapsam aynı şeyi napacan neyse bu özür falan diledi işte seni bidaha böyle bi mevzudan üzmem bu kadar hassas olabileceğini düşünmemeiştim falan dedi ama bende hala bi soğukluk var yanına gidesim gelmiyor blmyrm zaman içinde unuturmuyum ama tam bir şüpheci oldum her hareketinden kendimide hiç iyi hissetmyrm yedikçe yiyorum sinirden
selam kızlarrrrrr
bakın ben de kilo çizelgesi yaptım
şu ayran detoksu ne sıklıkla yapılabiliyor
benim yaptığımın üzerinden neredeyse 1 ay geçmek üzere
şimdi bir daha yapabilir miyim
geçmiş olsun cnım inş bişey çıkmaz
sağolun kızlar bilmyrm düzelecekmi açıkçası çok gayrette sarf etmyrm etmycemde buradki arkadaşların başına gelen geldi başıma faceden aratma meselesi eski sevgilisi falan değil ama bi liseden ortak tanıdığımız birisi var bu bi kaç kere geçen sene bakmıştı bunn profiline bende engelledim tabi bizimki bilmyo bunu geçen bi baktım. profiline bakamıyo ama yine aratmış ben dellendim ağzıma geleni saydım hatta kızım olmasa çeker giderdim bile dedim o kadar yani tartışma büyüdü ama yediremedim kendime napıyım ve bizim inanın eşimle evlendiğimizden beri enmutlu yılımız bu yıl herşey gül gibiyken insan neden merak eder bi başkasını bilmyrmda geçen gece belki elli defa neden diye sordum bağıra bağıra tabi net bi cvp yok içinde bişey olduğndan yada beğendiğinden yada nebiliyim aklıma ne geliyosa ondan değilmiş sadece bi lüzumsuzluk yaptım işte diyo bende dedim benim hergün elimde ben neden kimseyi merak etmyrm şimdi ben seni aldatmışmı oldum dedi bende evet fiilen olmasada fikren aldattın bunu kendime yedirmemi bekleme kızım olmasa 2 dk durmazdm burda dedim bunu duyunca delirdi tabi bilgisayarı falan attı yere mouseyi kırdı bende dedim vur kır bu suçunu bastırmaz neyse gecenşn ilerleyen satlerinde saat 3 gibi bu geldi beni kaldırdı kızın yanından konuşcaz diye öküzlük ettim falan diyo neymiş bi lüzumsuzlukmuş etmiş bende dedim benim bunu hazmetmemi bekleme ben bi başkasyla yanlışlıkla göz göze gelmeyi ihanet kabul ederken kendim için sen gidip napıyosun dedim sen diyo kızım olmasa giderdim diyebiliyosan beni sevmiyosun ddedi bide bende dedim arkadaşım sevmek başka gururu kırılmak başka sey ben sana yapsam aynı şeyi napacan neyse bu özür falan diledi işte seni bidaha böyle bi mevzudan üzmem bu kadar hassas olabileceğini düşünmemeiştim falan dedi ama bende hala bi soğukluk var yanına gidesim gelmiyor blmyrm zaman içinde unuturmuyum ama tam bir şüpheci oldum her hareketinden kendimide hiç iyi hissetmyrm yedikçe yiyorum sinirden
geçmiş olsun cnım inş bişey çıkmaz
hemen menümü yazayım
sabah
bitki çayı
çubuk kraker(sabah midem bulanıp kusunca kahvaltı yapamadım iştahım kaçtı bende iş yerinde kraker yedim mecburen)
ara yok(bol hareket:)
öğle
mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
salata
et kavurma
pilav vardı almadım.tebrik edin beni:)
akşam
pırasa yemeği
yoğurt
tarhana çorbası
akşam portakal
yeşil çay
günaydııııııııııııııııııııııııııııııın!!
bugün tartı beni çook mutlu etti. sonuç: 84.4
en az olduğum kilo 84.5 idi. 3 ocakta tartıldığımda 89.1'e kadar çıkmıştım.
ikinci gün 87'e üçüncü gün 86'ya inmiştim. dün tartılmadım ve bugün beşinci gün. 84.4 84.4 84.4 :)
ki bu hafta regl olacağım. olucam olucam olamadım
bu gazla kahvaltıyı biraz abarttım. ama kahvaltıda yapılan yaramazlıklar telafi edilebilir.
ki regl iştahı var ve çikolataaa. ah şu saçma sapan isteklerim
kahvaltı saat 08:00
iki dilim uno denge ekmek
az beyaz peynir
3 tane siyah zeytin
iki tane tereyağında yumurta
domates
maydanoz
ve sonra biraz keyif yaptım. ki zaten çok hareketli bir işim var.
akşamı çok hafif kapatırsam, bunlar yaramazlık sayılmaz. yoksa kendimi mi kandırıyorum :S
ama işte benim ortam yok. bazı insanlar bir ısırık alıp nefsini köreltebilirken ben illa "doymalıyım".
gözüm doysun
keyif kaçamağı ya da ödül diyelim -ki misli misli diyeti çıkacak-
duble sade türk kahvesi
bir adet tadelle, 32 gr: kalorisi 176
bir adet 35 gr ülker fıstıklı çikolata: kalorisi yazmıyor çok garip. ama en fazla 200'dür.
bayaa yaramazlık yapmışım bu sabah, ama 4 günde 5 kiloluk ödem attım. regl öncesi olmasına rağmen.
işte sirkeli suyun mucizesi bu. ki sadece suyun tadını değiştirecek kadar koyuyorum. en az iki en çok iki buçuk litre su içiyorum. ve istediğim her şeyi de yiyorum.
şimdi bu kadar yaramazlıktan sonra evden çıkmadan yarım litre sirkeli suyumu içeyim de alkali olayım :) alkali diyete göre ekmek ve şeker zehirin ta kendisi. ama yavaş yavaş terkedeceğiz hepsini. inşallah. zehirlendiğimizde ise içimizi temizlemek için bol bol sebze, limonlu ya da sirkeli su. oh tertemiz.
hepimize nefsimize hakim olabildiğimiz günler dilerim :)))) ben olamadım siz olunah ev arkadaşımın abur cubur deposu. yaktın beni.
güne mutlu başladım. bakalım devamı nasıl?
öğlen yemeği pek adetim değildir, ama bugün atıştırdım.
öğlen saat 12.00: yarım simit ve yarım poğaça
3 tane mandalina
akşam saat 17.30: bir tabak karnıbahar yemeği
5 kaşık kadar yoğurt
şu anda da kış çayı içiyorum.
tabii ki en az iki litre içebileceğim miktarda sirkeli olan su. olmazsa olmaz :)
bugün de bitti. canım hâlâ acaip çikolata istiyor((((((((((((((((((((
sabah 1 poğaca
öğle 5 çatal makarna 5 kaşık çorba yarım tabak patatesli ciğer
ara çeyrek tost
akşam nesfit
diyet kraker peynir
tatlı isteğini tarçınla giderebilrsin canım , i,ster demlediğim bitki çayına koy , ister 1 kase yğurda karıştır ya da süte , en son seçenekse yediğin meyve varsa üzerine tarçın serp
kaptanımmmhep karbonhidrat yemişsin sennnn sweetdimpleye şikayet ediyorum senii...
aaa, tarçın benim en sevdiğim baharattır :) ama böyle durumlarda illa o zehiri yiyicem. biraz psikolojik. ama şimdi hemen psikolojimi kandırayım. unutmuştum tarçını çooooooook sağol hatırlattığın için :)
kaptanımmmhep karbonhidrat yemişsin sennnn sweetdimpleye şikayet ediyorum senii...
walla et canım ne diyim haklısınız ama toparlayamıyom kendimi
yapma iremim kocana kavuşmana ne kaldıki şurda..haydi bi gatret kaptanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?