80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyonuzzz kızlarrr ses seda çıkmıyorrr

Sorma canım yaa bende deminden beri eşimin halasının ev ilanıyla uğraşıyordum şimdi bitti şükür
Anam sülalede herşeyi biliyorum diyince birşey olunca anında bana geliyorlar tabi şikayetci değilim ama işte eşim umursamadan içerde oyun konsoluyla oynarken ben uğraşmak zorunda kaldım şu dandik laptobla neyseki oldu şükür

Arada yeşil çayımı bile içmişim farkında olmadan şimdi elimi bir uzattım baktım boş nerdeyse kim içti lan bunu diye itiraz edeceğim neyse bir dene daha içerim

slm kızlar basım catlıyo menümü yazıp kacayım
aslında menude sayılmaz ayran detoksu yaptım bugün
son corbamı 8.30da yedım 2dılımportakalla 2 kasık yagsız makarnada kacamagım oldu
tabı durmak yook bıtkı cayına devam

herkese iyi aksamlar...

sabah:
1 kase nesfit

ara:
1 elma

ögle:
oglusumun yumurtasindan biraz asirdim :))

aksam:
haslanmis tavuk

simdi zencefilli cay..

arkadaslar bugun tam 1,5 litre sirkeli su ictim. simdi 1,5 litre daha yaptim onu icicem :)) anlamadim sirkeli olunca gaza mi geldim ne hemencecik bitiverdi su :)).. yarin ayran detoksu yapcam ve icine maydonoz da koycam :)) hadi herkese iyi geceler..su zencefilli cayi bitirim de oglusumu banyo yaptirayim, mekiklerimi cekeyim...firsatim olursa girerim yine en azindan yazilanlari okurum cok zor oluyo biriktirince sonra hepsini okumak :)))

Canım çok geçmiş olsun Umarım bir an önce geçer
Hadi bakalım yarın inşallah kolay geçerde güzel sonuçlar alırsın

ohhh afiyet olsun kızlar..bende yeşil çay yapıyım barii eksik kalmıyımm

yap canım yap , spor salonunda bir kızla tanıştım , kız 25 kg vermiş , ve düzenli beslenme ve en etkili yeşil çay oldu dedi, hatta yeşil çayla verdim diyebilirim dedi bizde mutlaka içelim ve güzelleşelim

doğrudur inanırım canım..benim annem bildim bileli şişmandı.geçen sene sadece yeşil çay ve yürüyüşle çok kilo verdi17 kilo civarı..

yemedende kısmadı hiç yağlı yemekler.börekler yedi çayını şekersiz hiç içmedi..sadece ekmeği biraz kısdı oda her öğünde 3 dlml ekmk yedi zaten az deyil..yaş itibariyle zor vermesi lazımdı 52 yaşında annem.ama maşallah genç kız gibi oldu..elinden yeşil çayı düşmez..her günde market gezer yürüyüş olarak..anam kadar olamamadımmm....

evet canım biraz zor oluyor ama her 1aydır her hafta azara gıdıp tavuk ordek yumurta felan alıyorum tavuk ve ordeklerı 3er 5er alıp temızledıyp dondurucuya atıyorum rizeye götürücem hazır tavuk almayacam uzun sure yetecek kadar almayı dusunuyom her hafta evet karataya uymak ıcın elımden gelenı yapıyorum ıse yarıyor suanda cunku ayrıca tadlarıda harıka eziyetine değiyor canım.keşke heryerde pazar olsada herkes yiebilse ah ahhh

selam kızlar

benimki emzirme kaynaklıymış canım
süt hormanu tavan yapınca oluyomuş bazen ara kanamalar
yapim o zaman yarın
canım sadece bakmış biz bunu bile hazmedemiyoruz ama bazen affetmek gerekiyor ki hatasını kabul etmiş kızının iyiliği için bunu yapman daha doğru

benimki de bir ay oluyo yapıcam yarın inş

hay maaşallah teyzemize bizde içelim hep , birde o kadar da dikkat ediyoruz kendimizce, ne böreği ,pastası ahhh ahhhh , bu yeşil çay mereti buna fayda ise bizim de elimizden düşmesin gerçi wc yollarında helak ediyo insanı ama :44: bende çok üşenirim şu market olayına oldum olası

hemmde ne maşallahh

birde aklımageldi annemin en çok işine yarayan şeylerden biri acı biber..deli gibi acı biber yemeye başladı..banada söylüyor sürekli ama çocuklar olunca her yemeğe konmuyor ,birazda ihmalkarım işte

Oh iyimis sana simdiden iyi egelenceler :)
aman sende seytana uyma :)
adam belki sana motive olmak icin boyle yapiyor canim

gecmis olsun...
ayran küründe hayirli olsun :) Insallah ben kadar görürsün faydasini!!

iyi aksamlar kizlarrrr

menümü yazayim

sabah: 1dilim ekmek, kibrit kutusu kadar kasar peynir

ara:yapmadim

ögle: 2adet tavada yumurta, 1domates, 8 ince dilim salatalik

ara: yogurt

aksam: patlican kebabi a la Gökçe, 1corba kasigi pilav

ara: elma

yaklasik 3litre su
öglen 2bardak siyah çay az sekerli

birazdanda yesil cay icerim

Patlican kebabi a la Gökçe tarifi.

2adet havuc
1adet yesil kabak
1adet patlican
3adet domates
geçen günden kalan köfteler

Hepsini halka seklinde dograyip. once patlicani hasladim. sonra o sicak suyun icine havucu, kabagi ekledim. onlar beklerken domatesleri kaynattim azicikta salça koydum icine. baharatlari azicik tuz.
sebzeleri cikardim sudan cam tabaga döktüm hepsini, köfteler ile karistirdim. üstünede domates sosunu döktüm firina verdim :)
Ve cooook enfes bir tat oldu. Hicte yag koymadim. hih

yaw ama ben şu yeşil çayın tadını hiç sevemedim
bende sevmiyorum canım ama bu beyaz çayın tadı çok hoş sadece parası çok bende az alıyorum ama en azından içiliyo , ya da yeşil çayın da çaykurun kutuda bergamot otlu olanı var , onun tadı da güzel oluyo sadesine nazaran , tavsiye ederim

kızım senin annen cevhermiş baksana , kesinlikle bizimkisi bile bile yapmak , aslında yeşil çayı hemen hemen herkes artık herkes biliyo zayıflattığını ama biz tembeliz, sıkılıyoruz hemen tam randuman alacakken, oysaki bırakmasak şimdiye iğne iplik olmuştuk :44: acıyı bende seviorum ama mide hassas olunca çok tüketemiyorum yoksaaa bana ver bir kase acı biber yerim özellikle tarhana çorbasının yanında uff ki ne uffff

Medilabah
1 kupa cay
2 dil peyniri
5 zeytin
1 haşlama yumurta
1 domates
3 film ekmek
Ara
Yok
Öğle
2 bardak cay
Kadarki sucuk 4 parca
2 dilim ekmek
7 zeytin
Ara
1 dilim kek
Aksam
1 tabak firinda karni bahar
2 dilin ekmek
Son olarak 4 kestane 2 bardak cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…