80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

muhabbete gireyim dedim hatun bi bırakmadı. anam motor takmış gibi hiç durmuyo.
ben boşamı kilo alıyom kolori hesabı yapamadığımdan

muhabbete gireyim dedim hatun bi bırakmadı. anam motor takmış gibi hiç durmuyo.
ben boşamı kilo alıyom kolori hesabı yapamadığımdan

ye annesi bu kızı ..kilolar fedaa olsun...şunun kokusuna bile deyer..allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın işallahh..

iyi gecelerr kızlarrr
tatlımızıda gördük.öpemesekde annesi bizim yerimize öpsün mis gibi..bebek ayağı ne şirin olur. bayılırım ayaklarını, öpmeye.. kız ayyüzlü bemim için ayaklarını öp dilanınn

sanada iyi geceler tatlım hemen öpüyom öpmemmi

ayyüzlüm ya ne tatlı bişi olmuş o öyle ya hakkate tam yemelik Allah hayırlı uzun ömürler versin bende sonuna kadar razıyım bu kaloriye bitene kadar yerim onu ayyyy yanaklarını sıkasım geldi.

kızlar bu arada dstekleriniz için çok teşekkür ederim eşimle arayı bulduk haklısınız galiba o gereken cevabıda derside sonuna kadar aldı bu kadar yeter valla banucum prensesimin de dediği gibi çok üstüne varmadım sizin uyarılarınız olmasa belki daha sürerdi bu durum belki ama mantıklı düşünmek gerekiyor böyle zamanlarda ve ben eşimi gerçekten seviyorum onunda sevdiğinden eminim ama işte bi lüzumsuzluk arayı yıkıp yakıyo böyle Rabbim kimseye yaşatmasın bunu ve daha kötülerinide

iyiyim sizin sayenizde evimin huzuruda yerine geldi çok şükür ben bir adım atınca o 5 adım geldi bu arda uzun zamandır ehliyet kursuna gitmek istiyrdm bizimki gerek yok diyodu ama bugün kayıt yaptırmış hemde ücretinide peşin ödemiş sizce bu kavganın etkisi varmı bunda

kamilecim canım neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum. at içinden bu duyguyu desemde faydası yok bilirim kemirir insanın içini. malum üç hafta kadar öncede aynı kuşku girdabına bende girdim biraz zaman alıyo ama geçiyor. sabret canım ya

Ayy sirkeli sudan 3 litre içtim yaww.. İnşAllah iyi olur ödemler kilolar gider.. Şu yeşil çay çok iyimiş bari biraz zencefili bırakıp onu içim.. Ev baya aktar dükkanına döndü yaa neyse zayıflayayımda olsun..
Bu arada benim koşu bandında bi mod varmış 1 saati geriye doğru hesaplıyo oğluşum sayesinde buldum.. O fişi çekti bende ona kızarken tekrar çalıştırırken buldum.. Bikaç dakika hızlı yürüyosun, sonra aniden hızlanıyor koşu oluyo baya yoruldum ama değdi yani.. İnşallah yarında bulabilirim bu modu :)) hadi şimdi bide yeşil çay içim iyi geceler...

ayyyy çok sevidim hem barışmanıza hemde ehliyet kursuna. bu erkeklerin kendilerini affettirmek için yapmayacakları yok. küslük zamanlarını aslında iyi değerlendirmek lazım

canım barışmanıza inan bende çok sevindim , arada insanı yokluyo böyle duygular ama mantıklı ve biraz sakin bakmak gerekiyor duruma , eşin hatalı olduğunu zaten kabul etmese evde kızılca kıyamet kopardı kii sen yapmışsın ucundan biraz ikinizde birbirinizi seviyorsanız sorun yok demektir, zaten pırlanta gibi evladınız var, yawrucak ne kadar çok huzursuz olmuştur

konudaki haklı olmanın nimetleride hemen gelmiş baksana ehliyete de yazdırmış eşin seni , hadi hayırlı olsun , ehliyetini eline alıp arabada nasib etsin RABBİM

Medilabah
1 kupa cay
2 dil peyniri
5 zeytin
1 haşlama yumurta
1 domates
3 film ekmek
Ara
Yok
Öğle
2 bardak cay
Kadarki sucuk 4 parca
2 dilim ekmek
7 zeytin
Ara
1 dilim kek
Aksam
1 tabak firinda karni bahar
2 dilin ekmek
Son olarak 4 kestane 2 bardak cay

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese günaydınnnnn

İnşallah bugün de hepimiz için bol enerjili ve az kalorili bir gün diliyorum
Aslında evde baya işim var ama yine bugün annemle sebze pazarına çıkacağız evde pek meyvede kalmadı sebzede
Artık ne yapayım perşembe günü oturur evimin işini yaparım anamda kendine başka eğlence bulsun
Şaka bir yana ama gerçekten bazen vakit kalmıyor dün eşim bile bari şu küçük kızın ıncık cıncıklı oyuncaklarını atta her gün bunlarla uğraşmak zorunda kalma dedi haklı aslında neyse ilk fırsatta onuda hallederiz

Dün eşim şirketteki bayan çalışanla Tiyatro demişti ya hani şu Tolga Çevik'in tam bilet alacakken güvenememişler gidip biletixden alalım demişler tabi onlar oraya gidene kadar o haftanın biletleri tükenmiş Ayın 6sında gidiyormuşuz hatta eşim sevgililer günü hediyen o olsun dedi dedim tamam ama unutma 14 gün sonrasıda benim doğum günüm onada ayrı hediye beklerim oooo seni iyi alıştın diyor

Bakalım olmadı cuma akşamı buluşup bir yerlerde kahve içelim diyorum sonuçta bir araya gelmeden bir tanışalımki tiyatroya gittiğmizde soğukluk olmasın ki daha rahat olalım

Ay inşallah bizde veririz canım o kiloların fazlasını
Birazda psikolojiden dolayımıdır nedir insan veremiyorum dedikçe veremiyor ama bazı insanlar maşallah beni bile yiyecekler ama devamlı ay ne yersem yiyeyim şükür kilo almıyorum diyorlar ve hakikaten almıyorlar
Heee yeşilçayda gerçekten önemli ama bende bu ara ancak gece 1 yada 2 fincan içiyorum evde otursam içeceğimde rahat yok bana

Eki Görüntüle 923354
iste size gecenin tatlisi dikkat edin kalorisi cok yuksek

Anammmmmmmmm yerim ben bu kuzuyu
Çok ama çok tatlı maşallah
Bizim yerimizede o tatlı gıdıdan koklaya koklaya öp

Çok sevindim senin adına
Rabbim ağzınızın tadını bir daha hiççççç bozmasın Aminnnnnnnnn
Efferim enişteye de barışmanın yolunu bulmuş kotayıda yüksek tutmuş ama neyse bir dahakine hata yapmazda bu seferki jestini aşmaya çalışmak zorunda kalmaz
Huzurun ve mutluluğun daim olsun güzel insan

Selam kizlarrrr
birazdan evi toparliycam biraz süpürme isini yarin yaparim... belim coook agriyor...
bende dün adet oldum... insallah içimdeki tatli canavari ortaya cikmaz... hazir 2kg vermisken...

Neyse bakalim hayirlisi :) Dedigin gibi tiyatroya gitmeden bir bulus tanis :) böylelikle arada sogukluk olmaz...

merhaba arkadaslar bugun ayran detoksu gunum...

kahvaltimi ettim ve ikiser saat arayla iciyorum ama bu sogukta pek cekilmiyor yaa...

ama mecbur yapiyorum :))

sirkeli suya devam, yesil cay tam gaz :))

aksama tekrar girerim ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…