- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Eki Görüntüle 923354
iste size gecenin tatlisi dikkat edin kalorisi cok yuksek
Eki Görüntüle 923354
Eki Görüntüle 923354
muhabbete gireyim dedim hatun bi bırakmadı. anam motor takmış gibi hiç durmuyo.
ben boşamı kilo alıyom kolori hesabı yapamadığımdan
ye annesi bu kızı ..kilolar fedaa olsun...şunun kokusuna bile deyer..allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın işallahh..
iyi gecelerr kızlarrr
tatlımızıda gördük.öpemesekde annesi bizim yerimize öpsün mis gibi..bebek ayağı ne şirin olur. bayılırım ayaklarını, öpmeye.. kız ayyüzlü bemim için ayaklarını öp dilanınn
Eki Görüntüle 923354
ayyüzlüm ya ne tatlı bişi olmuş o öyle ya hakkate tam yemelik Allah hayırlı uzun ömürler versin bende sonuna kadar razıyım bu kaloriye bitene kadar yerim onu ayyyy yanaklarını sıkasım geldi.
kızlar bu arada dstekleriniz için çok teşekkür ederim eşimle arayı bulduk haklısınız galiba o gereken cevabıda derside sonuna kadar aldı bu kadar yeter valla banucum prensesimin de dediği gibi çok üstüne varmadım sizin uyarılarınız olmasa belki daha sürerdi bu durum belki ama mantıklı düşünmek gerekiyor böyle zamanlarda ve ben eşimi gerçekten seviyorum onunda sevdiğinden eminim ama işte bi lüzumsuzluk arayı yıkıp yakıyo böyle Rabbim kimseye yaşatmasın bunu ve daha kötülerinide
iyiyim sizin sayenizde evimin huzuruda yerine geldi çok şükür ben bir adım atınca o 5 adım geldi bu arda uzun zamandır ehliyet kursuna gitmek istiyrdm bizimki gerek yok diyodu ama bugün kayıt yaptırmış hemde ücretinide peşin ödemiş sizce bu kavganın etkisi varmı bunda
ayyüzlüm ya ne tatlı bişi olmuş o öyle ya hakkate tam yemelik Allah hayırlı uzun ömürler versin bende sonuna kadar razıyım bu kaloriye bitene kadar yerim onu ayyyy yanaklarını sıkasım geldi.
kızlar bu arada dstekleriniz için çok teşekkür ederim eşimle arayı bulduk haklısınız galiba o gereken cevabıda derside sonuna kadar aldı bu kadar yeter valla banucum prensesimin de dediği gibi çok üstüne varmadım sizin uyarılarınız olmasa belki daha sürerdi bu durum belki ama mantıklı düşünmek gerekiyor böyle zamanlarda ve ben eşimi gerçekten seviyorum onunda sevdiğinden eminim ama işte bi lüzumsuzluk arayı yıkıp yakıyo böyle Rabbim kimseye yaşatmasın bunu ve daha kötülerinide
iyiyim sizin sayenizde evimin huzuruda yerine geldi çok şükür ben bir adım atınca o 5 adım geldi bu arda uzun zamandır ehliyet kursuna gitmek istiyrdm bizimki gerek yok diyodu ama bugün kayıt yaptırmış hemde ücretinide peşin ödemiş sizce bu kavganın etkisi varmı bunda
doğrudur inanırım canım..benim annem bildim bileli şişmandı.geçen sene sadece yeşil çay ve yürüyüşle çok kilo verdi17 kilo civarı..
yemedende kısmadı hiç yağlı yemekler.börekler yedi çayını şekersiz hiç içmedi..sadece ekmeği biraz kısdı oda her öğünde 3 dlml ekmk yedi zaten az deyil..yaş itibariyle zor vermesi lazımdı 52 yaşında annem.ama maşallah genç kız gibi oldu..elinden yeşil çayı düşmez..her günde market gezer yürüyüş olarak..anam kadar olamamadımmm....
Eki Görüntüle 923354
Eki Görüntüle 923354
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese günaydınnnnn
İnşallah bugün de hepimiz için bol enerjili ve az kalorili bir gün diliyorum
Aslında evde baya işim var ama yine bugün annemle sebze pazarına çıkacağızevde pek meyvede kalmadı sebzede
Artık ne yapayım perşembe günü oturur evimin işini yaparımanamda kendine başka eğlence bulsun
Şaka bir yana ama gerçekten bazen vakit kalmıyordün eşim bile bari şu küçük kızın ıncık cıncıklı oyuncaklarını atta her gün bunlarla uğraşmak zorunda kalma dedi haklı aslında neyse ilk fırsatta onuda hallederiz
Dün eşim şirketteki bayan çalışanla Tiyatro demişti ya hani şu Tolga Çevik'intam bilet alacakken güvenememişler gidip biletixden alalım demişler tabi onlar oraya gidene kadar o haftanın biletleri tükenmiş Ayın 6sında gidiyormuşuz hatta eşim sevgililer günü hediyen o olsun dedi dedim tamam ama unutma 14 gün sonrasıda benim doğum günüm onada ayrı hediye beklerim oooo seni iyi alıştın diyor
Bakalım olmadı cuma akşamı buluşup bir yerlerde kahve içelim diyorumsonuçta bir araya gelmeden bir tanışalımki tiyatroya gittiğmizde soğukluk olmasın ki daha rahat olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?