80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrr:2::2:
hastalık kervanına katıldım çok kötüyüm ateşim de var
ve yanımda kimse yok ben hastalnınca nie bööle oluyom ya durup durup ağlıyomm

yatcam birazdan belki dinlenince gecer :2:

menüm

sabah haşlanmış yumurta peynie zeytin 2 küçük dilim buğdaylı ekmek

öğle : 2 kase cacık yarım tabak pilv üstü kuru 6 kaşık çorba

akşam : hazır çorba tak içimlik

ve yatarım büyük ihtimalle başka bişey olmazz

slm kızlar. nasılsınız. beni hiiiç sormayın. sabah eşim kaldırdı ben oğlanı hazırladım gidiyoruz sende dilayı doyur acıkmış diye. neyse dilayı doyurdum uyutayım az daha yatayım dedim. cadı sıla bi bırakmadı uyuyayım kalktım. biraz geç oldu ama kahvaltı yaptık tam o ara eşim aradı öğlen gelecem yemek hazırla diye. apar topar yemek hazırladım. tam artık gelir eli kulağındadır dedim kendime bi baktım fespaye gibiyim. dedim kalk gülay adamın karşısına böyle çıkma. güzel kıyafetiimi giydim makyaj yaptım. biraz sonra eşim geldi. eve girer girmez kızıma annen neden bu kadar güzel olmuş kızım diye soruyo senin için tabiki. kendim içinmi. ne derdim vardı ne güzel pijamalarımla oturuyodum. eşimin asıl eve gelme nedeni gözlüklerimizi almaktı. oğlumunda benimde gözlüklerimizin parçaları kırılmıştı. bende zannettim hemen yaptırıp gelecek. aldı ancak akşama getiririm dedi. eee ben napacam akşama kadar burnumun önünü göremiyorum. beni ilgilendirmiyo dersim var dedi. neyse sıla kaç gündür rahatsız ya bulantı ilacı aldığı için uykusu geliyo öğlen yatırıyom. tam onu yatırdım. dila uyudu bi baktım oğlum da gelmiş onada yat çabuk dedim. anam bende devrildim. ne güzel uyumuşum. bi kalktım ne yorgunluk ne bişe. offfff çok güzeldi yaaa. yine olsa yine yaparım. pişman değilimmmmm. offffff bütün gecenin hırsını aldım sanki. darısı uykuya muhtaç bütün herkese gelsin sanki müzik programında istek veriyom gibi

canım çok geçmiş olsun. ateşin olduğu için ağlıyosun. geçen bende deli gibi ağlıyodum. o yalnızım bakanım yok heryerim ağrıyo ölsem kimse duymaz ağlaması. ayyy çokmu karamsar şeyler yazdım ne:18::18::18:

merak ediyom bu ayran detoksu sütte bi azalma yapıyomu. kızlar emzirenler bu detoksu yapanlar bilgi verirmisiniz.

haklısın wallla tam da bunların ağlaması

ay gecmis olsun cnm acil sifalar..aglama bende de oluyo agir hastalaninca.. kimsemiz yok buralarda diye :)) alismisiz hastalaninca ailemiz tarafindan sevdiklerimiz tarafindan bebek gibi bakilmaya simartilmaya :))

valla cok iyi yapmissin..elinden geldigince suslen puslen :)) ama basinda 3 cocuk var anladigim kadariyla allah sabir versin yardim etsin :))
bu uyku olayi da super aynisini bende yaptim bugun :)) sabah 6 da uyandik oglusumla..sonra saat 10 da dayanamayip yattik beraber kucak kucaga sicacik yatagimizda :)) saat 1 de anca uyanabildik :)) ama degiyo ne guzel oluyo insan cok dinc uyaniyo :)) allah gercekten herkese yatabilecegi sicacik bi yatak nasip etsin, hele ki bu soguk kis gunlerinde ....

merak ediyom bu ayran detoksu sütte bi azalma yapıyomu. kızlar emzirenler bu detoksu yapanlar bilgi verirmisiniz.

yogurt sutu etkiler mi ki sanmam aslinda..cunku bol bol ayran gibi onu iciyosun..hemde icinde bugday falan var ne bilim bunlar sutu artiran seyler sonucta.. ama ben her an cayabilirim bu detokstan direniyorum valla...yapan arkadaslarida tebrik ediyorum...hosuma gitmedi bu soguk gunlerde soguk soguk icmek..bi de tuzsuz ya..herseyin tuzsuz olmasina dayanirim da ayran biraz zorluyo beni..

ay hiç sorma üç çocuk biri 7 biri 5 yaşında diğeri de bu gün 2 aylık oldu. çok zormuş üç çocuk. elim ayağım birbirine giriyo. ne doğru düzgün iş yapabiliyom ne kendime bakabiliyom bi tuhaf anlican. ama güzel bi duygu. onlar benim canlarım bazen kafayı yedirselerde sabah bende kızımı aldım yatağa o uyutmadı zaten cadı. dün ilacın etkisiyle bütün gün ve gece nerdeyse hiç kalkmadan yattı sabah çok dinçti.

pişmiyomu o hiç tuz yok mu hadi yaaaa. ama iki gün dayanılmazmı sence. dediğin gibi o dediklerim sütü bollaştırıyor. bende onun için dedim kesiyomu arttırıyomu sütü.

iyi akşamlar kızlarr..
bende bu gün dedmi ziyarete gittim belkide son görüşüm olmuştur,bilmiyorum cuma günü ameliyat olucak..
cilt kanseri,daha öncede yazmıştım elinin üstünde bir ben çıktı.kaşıntılı,ihmal ettiler yaraya dödü büyüdüde büyüdü,. ama öyle böyle deyil nasıl çirkin bir yara insan korkar .önce yama yaptılar.2. ameliyatta parmağını kestiler,şimdide kolu kesilicek..ama kanser bütün vücudu almış zaten yemek bile yiyemiyor boğazına takılıyo. boğazınıda tutmuş,akcigerler lenf bezleri kemikler..zaten bir anda öyle düşkünleştiki sapa sağlam adam elden ayakdan düştü...dr ameliyattan çıkamayabilir demiş..allahım çok acı çektirmesin işallah..kendisi bilmiyor tabi.ama durup durup ağlıyor..ben çok üzülüyorum ama onun daha fazlada acı çekmesini istemiyorum.zaten acılara dayanıyor.şimdi birde kolu kesilince tamamen yıkılıcak .o elini kesicekler biliyor ama kanser çok ilerlemiş..allahım çekemeyeceği dertle imtihan etmesinişallah.
aman kızlar çok dikkat edin ben diyip geçmeyin kendinizde olan değişiklikleri kontrol edin.. o kadar çabuk ilarlediki.şimdi etleri dökülüyor..

geçmiş olsun iremim
yat dinlen canımm, üzme kendini eşine kavuşunca çok güzel günler yaşıycaksın işallah

kaptancım çok geçmiş olsun canım

ayyüzlüm ben emziriyorum ama sütüm azalıyor mu hiç bilmiyorum hep azdı çünkü ama bnece de ayran ve içindeki bakliyat sütü azaltmaz gibime geliyor

beyazcan Rabbim dedenin hakkında hayırlısını versin çok zordur eminim onun içinde sizin içinde

canım çok geçmiş olsun rabbim çektirmesin inşallah. kimseye de böyle bir acı vermesin amiiiiiiin. canım canını sıkma allah acı çektirmesin. çoook üzüldüm ya offff

bugün burada hava dokunsan ağlayacak gibiydi.
herkesin her şeyi tam ama bu tamlık içinde eksik gibi de her şey.
saçmalıyorum gene bakın.
mutsuzluk yemek yediriyor bana.
kusana kadar.
ama bugün öncekiler kadar abartmadım.
yani menüyü okuduktan sonra önceden nasıldı ki diye sorabilirsiniz.
ferahlık, esenlik istiyorum.
diliyorum. hepimize.

sabah tartıda 84.6 gördüm.
dün çikolatalarla şımarmıştım ya hani.
ceremesi artı 200 gr.
bunu gördükten sonra sabah kahvaltısını sadece iki cevizle yaptım.

kahvaltı saat 07.00:
iki adet ceviz

akşam geldim 16.30'da tartıldım. netice: 84.2

sonra yediklerimi okumasanız da olur. mideniz bulanabilir.

akşam:
150 gr soslu fıstık. kalorisi yazmıyor ama 500 kalori olarak hesapladım en az.
560 gr algida maraş usulü sade-çikolatalı dondurma. bu soğukta ne alaka di mi. 750 kaloriye denk geliyor kendisi.
biraz aradan sonra 100 kalorilik bir karnıbahar yemeği. burada az daha kusacaktım
saat 20:00'da bir adet tavuk göğsü. tatlı olan değil :) 300 kalori de bu.
ve bir fincan salep. bu da 50 kalori.

üç litre sirkeli su içimi temizler mi. iki litresini içtim. uyuyana kadar bir litre daha.
gün boyu çay kahve.

genel değerlendirme:

toplamda yaklaşık 2000 kalorilik beslenmişim bu gün.
çok değilmiş gibi. üstelik çooook hareketli bir gündü.
kendimi mi kandırıyorum?
ama her depresyona girdiğimde böyle saçma sapan besleniyorum.
bir haftada ödemi attım, hatta en zayıf kilomdan gramaj olarak aşağıya bile düştüm ama yine de bu krizlere engel olamıyorum.
allah affetsin.

bugün aslında bunları yazmaya utandım.
çünkü sağlıklı beslenmek, alkali beslenmek ne demek biliyorum.
her şeyi bildiğim halde uygulayamamak çok utanç verici.
ama şeffaf olmak adına yazmalıydım.
bütün gruptan özür dilerim.

Son düzenleme:

ay masallah allah bagislasin, zaten onlarin bi gulumsemesi yetiyo bazen herseyi unutmak icin...o kokulari cok guzel :)) hele ki uyuduklari zamandaki o masum goruntu cok guzel yaaa..insan doyamiyo...allah onlari bize bagislasin (amin) ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin tattirsin...

pişmiyomu o hiç tuz yok mu hadi yaaaa. ama iki gün dayanılmazmı sence. dediğin gibi o dediklerim sütü bollaştırıyor. bende onun için dedim kesiyomu arttırıyomu sütü.

al sana bi kotu haber biraktim ayran detoksunu dayanamadim (
ama normal diyetle vereyim bosve,r tamam hizlandiriyo ama ben yapamadim yapanlari tebrik ediyorum, yapacaklar da beni ornek almasin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…