kızlarrrrr:2::2:
hastalık kervanına katıldım çok kötüyüm ateşim de var
ve yanımda kimse yok ben hastalnınca nie bööle oluyom ya durup durup ağlıyomm
yatcam birazdan belki dinlenince gecer :2:
canım çok geçmiş olsun. ateşin olduğu için ağlıyosun. geçen bende deli gibi ağlıyodum. o yalnızım bakanım yok heryerim ağrıyo ölsem kimse duymaz ağlaması. ayyy çokmu karamsar şeyler yazdım ne:18::18::18:
slm kızlar. nasılsınız. beni hiiiç sormayın. sabah eşim kaldırdı ben oğlanı hazırladım gidiyoruz sende dilayı doyur acıkmış diye. neyse dilayı doyurdum uyutayım az daha yatayım dedim. cadı sıla bi bırakmadı uyuyayım kalktım. biraz geç oldu ama kahvaltı yaptık tam o ara eşim aradı öğlen gelecem yemek hazırla diye. apar topar yemek hazırladım. tam artık gelir eli kulağındadır dedim kendime bi baktım fespaye gibiyim. dedim kalk gülay adamın karşısına böyle çıkma. güzel kıyafetiimi giydim makyaj yaptım. biraz sonra eşim geldi. eve girer girmez kızıma annen neden bu kadar güzel olmuş kızım diye soruyosenin için tabiki. kendim içinmi. ne derdim vardı ne güzel pijamalarımla oturuyodum. eşimin asıl eve gelme nedeni gözlüklerimizi almaktı. oğlumunda benimde gözlüklerimizin parçaları kırılmıştı. bende zannettim hemen yaptırıp gelecek. aldı ancak akşama getiririm dedi. eee ben napacam akşama kadar burnumun önünü göremiyorum. beni ilgilendirmiyo dersim var dedi. neyse sıla kaç gündür rahatsız ya bulantı ilacı aldığı için uykusu geliyo öğlen yatırıyom. tam onu yatırdım. dila uyudu bi baktım oğlum da gelmiş onada yat çabuk dedim. anam bende devrildim. ne güzel uyumuşum. bi kalktım ne yorgunluk ne bişe. offfff çok güzeldi yaaa. yine olsa yine yaparım. pişman değilimmmmm. offffff bütün gecenin hırsını aldım sanki. darısı uykuya muhtaç bütün herkese gelsin sanki müzik programında istek veriyom gibi
merak ediyom bu ayran detoksu sütte bi azalma yapıyomu. kızlar emzirenler bu detoksu yapanlar bilgi verirmisiniz.
yogurt sutu etkiler mi ki sanmam aslinda..cunku bol bol ayran gibi onu iciyosun..hemde icinde bugday falan var ne bilim bunlar sutu artiran seyler sonucta.. ama ben her an cayabilirim bu detokstan direniyorum valla...yapan arkadaslarida tebrik ediyorum...hosuma gitmedi bu soguk gunlerde soguk soguk icmek..bi de tuzsuz ya..herseyin tuzsuz olmasina dayanirim da ayran biraz zorluyo beni..
iyi akşamlar kızlarr..
bende bu gün dedmi ziyarete gittim belkide son görüşüm olmuştur,bilmiyorum cuma günü ameliyat olucak..
cilt kanseri,daha öncede yazmıştım elinin üstünde bir ben çıktı.kaşıntılı,ihmal ettiler yaraya dödü büyüdüde büyüdü,. ama öyle böyle deyil nasıl çirkin bir yara insan korkar .önce yama yaptılar.2. ameliyatta parmağını kestiler,şimdide kolu kesilicek..ama kanser bütün vücudu almış zaten yemek bile yiyemiyor boğazına takılıyo. boğazınıda tutmuş,akcigerler lenf bezleri kemikler..zaten bir anda öyle düşkünleştiki sapa sağlam adam elden ayakdan düştü...dr ameliyattan çıkamayabilir demiş..allahım çok acı çektirmesin işallah..kendisi bilmiyor tabi.ama durup durup ağlıyor..ben çok üzülüyorum ama onun daha fazlada acı çekmesini istemiyorum.zaten acılara dayanıyor.şimdi birde kolu kesilince tamamen yıkılıcak .o elini kesicekler biliyor ama kanser çok ilerlemiş..allahım çekemeyeceği dertle imtihan etmesinişallah.
aman kızlar çok dikkat edin ben diyip geçmeyin kendinizde olan değişiklikleri kontrol edin.. o kadar çabuk ilarlediki.şimdi etleri dökülüyor..
geçmiş olsun iremim
yat dinlen canımm, üzme kendini eşine kavuşunca çok güzel günler yaşıycaksın işallah
ay hiç sorma üç çocuk biri 7 biri 5 yaşında diğeri de bu gün 2 aylık oldu. çok zormuş üç çocuk. elim ayağım birbirine giriyo. ne doğru düzgün iş yapabiliyom ne kendime bakabiliyom bi tuhaf anlican. ama güzel bi duygu. onlar benim canlarım bazen kafayı yedirselerdesabah bende kızımı aldım yatağa o uyutmadı zaten cadı. dün ilacın etkisiyle bütün gün ve gece nerdeyse hiç kalkmadan yattı sabah çok dinçti.
pişmiyomu o hiç tuz yok mu hadi yaaaa. ama iki gün dayanılmazmı sence. dediğin gibi o dediklerim sütü bollaştırıyor. bende onun için dedim kesiyomu arttırıyomu sütü.
iyi akşamlar kızlarr..
bende bu gün dedmi ziyarete gittim belkide son görüşüm olmuştur,bilmiyorum cuma günü ameliyat olucak..
cilt kanseri,daha öncede yazmıştım elinin üstünde bir ben çıktı.kaşıntılı,ihmal ettiler yaraya dödü büyüdüde büyüdü,. ama öyle böyle deyil nasıl çirkin bir yara insan korkar .önce yama yaptılar.2. ameliyatta parmağını kestiler,şimdide kolu kesilicek..ama kanser bütün vücudu almış zaten yemek bile yiyemiyor boğazına takılıyo. boğazınıda tutmuş,akcigerler lenf bezleri kemikler..zaten bir anda öyle düşkünleştiki sapa sağlam adam elden ayakdan düştü...dr ameliyattan çıkamayabilir demiş..allahım çok acı çektirmesin işallah..kendisi bilmiyor tabi.ama durup durup ağlıyor..ben çok üzülüyorum ama onun daha fazlada acı çekmesini istemiyorum.zaten acılara dayanıyor.şimdi birde kolu kesilince tamamen yıkılıcak .o elini kesicekler biliyor ama kanser çok ilerlemiş..allahım çekemeyeceği dertle imtihan etmesinişallah.
aman kızlar çok dikkat edin ben diyip geçmeyin kendinizde olan değişiklikleri kontrol edin.. o kadar çabuk ilarlediki.şimdi etleri dökülüyor.
ay cok gecmis olsun.. hakkinda hayirlisi insallah dedeciginin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?