80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrr:2::2:
hastalık kervanına katıldım çok kötüyüm ateşim de var
ve yanımda kimse yok ben hastalnınca nie bööle oluyom ya durup durup ağlıyomm

yatcam birazdan belki dinlenince gecer :2:

ganım çok geçmiş olsun , bende daha tam atlatamadım hastalığı , hatta dün gece boğuluyodum sandım , yattım öksürmeye başladım taaa sabaha kadar ara ara uyandırdı beni hep

ALLAH cümle hastalara şifa versin

canım cook gecmıs olsun herkeste salgından nasıbını alıyo
allah şifa versın ınsallah

merhaba arkadaslar bugun ayran detoksu gunum...

kahvaltimi ettim ve ikiser saat arayla iciyorum ama bu sogukta pek cekilmiyor yaa...

ama mecbur yapiyorum :))

sirkeli suya devam, yesil cay tam gaz :))

aksama tekrar girerim ....

iyi yapmissin canim :)

bende zayıflamak istiyorum. 82 kiloyum 60 kiloya inmem gerek.
önerileriniz var mı?

hosgeldinnn

Coook gecmis olsun Irem'cim... Türkiye tv de gördügüm kadariyla ve sizden duydugum kadariyla yikiliyor hastaliktan... Dikkat edin hepiniz kendinize...

Vaaaay afferim kiz sana :) Ne guzel esin icin suslenmissin :) cok hosuna gitmistir :)
sonrada uyumussun oh ne guzel vallahi :) iyi olmus dinlendin bare

merak ediyom bu ayran detoksu sütte bi azalma yapıyomu. kızlar emzirenler bu detoksu yapanlar bilgi verirmisiniz.

Ben sen emzirirken yapma... ne olur ne olmaz... sütün azalirsa coook pisman olursun sonra canim

Coook gecmis olsun canim dedene... allah yardimciniz olsun. sabir versin canim.

al sana bi kotu haber biraktim ayran detoksunu dayanamadim (
ama normal diyetle vereyim bosve,r tamam hizlandiriyo ama ben yapamadim yapanlari tebrik ediyorum, yapacaklar da beni ornek almasin :))

kiz niye biraktin tek bir gun kalmisti surda :)
azicik tuz ataydin icine bare...

ben 2litre ayrani 2günde ictim ve 2litre ayrana iki minik tutam tuz attim.

neyse bakalim ya hayirlisi kiz :) sonucta bir gün yaptin, hic yoktan iyidir

canım ALLAH dedene acil şifalar versin , RABBİM çektirmesin canım , okuyunca çok üzüldüm , piskolojik olarak tam bir yıkım olur deden için

Bugunki menumu yazayim...

sabah: 1tane mayali ekmek, 2kibrit kutusu kadar beyaz peynir

ara: yok

öglen: 1tabak patlican kebabi a la Gökçe :)

ara: Muz

(1turk kahvesi az sekerli
1 eti burçak biskivi)

aksam: karisik sebze haslamasi (kabak,havuc,domates,fasulye,biber)

ara: yarim portakal, yarim elma, yarim havuç

yaklasikta 3litre su
1saat sonra falan da yesil cayimi icerim

kizlar sizce parantez içindekiler haric menum nasil?

slm kızlar benımde menüm ayran detoksu bugun sondu
ama tamamını bıtıremedım yarın yerım kalanını zıyan olmasın dıye
mıdem cook kötü yanıyo bulanıyo basım dönüyo ağrıyo bir tuhafım valla.
bu hastalık nasıl virüsse dengelerımı bozdu tuhaflastım
ayran detoksuna baslarken tartılmamıstım yarında tartılmam
cuma günü bakıcam kıloma artık.hastalıktan ve ılaçlardan dolayı kılo almıs olmıyayım dıye yapmıstım zaten
cuma günü görecem bakalım kac kıloyum ınsallah eksılerde olurum
hepınıze ıyı geceler

sabah : 1k.kutusu b.peynir , 2 ceviz içi , bol yeşilik , 1 dilim t.b ekmek , 1 şekersiz nescafe
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase çorba , 1 ince dilim tavuk göğsü ızgara , bol salata ( az yağlı ,az tuzlu ) , 1 bardak ayran , 1 dilim t.b ekmek
ara : 1 mandalina , 2 zeytin
akşam : 1 kase çorba , 5 y.k z.y karnabahar , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran , 1 dilim t.b ekmek
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
spor : 1 saat hoca eşliğinde salon sporu , çarşıya yürüme gitme
yatarken : 1 ç.bardağı süte hatme çiçieği , ilaç niyetiyle içicem ( öksürük için )

kızlar bugün benim toto hiç yere almadı resmen , çok yoruldum ve daha da işlerim var

canım çok geçmiş olsun rabbim çektirmesin inşallah. kimseye de böyle bir acı vermesin amiiiiiiin. canım canını sıkma allah acı çektirmesin. çoook üzüldüm ya offff
allah razı olsun kızlarr .sağolun, allah kimse başına vermesin..kanserin insan vucududunda tam olarak ne yaptığını görmüyoz ya ,işte bunda dışta olunca tamamen göz önünde ..gerçi ben son halini görmedim eli hep sarılı benim görmemi istemediler dayanamam diye.zaten sürekli kanıyor ve etler dökülüyor
ahh canımmm.keşke akşama kadar kendini bu kadar aç bırakmasaydın..yada akşam en önce tavuk göğsünü yeseydin..ama olan olmuş zaman zaman bi çoğımuz bunları yapıyoruz..dediğin gibi duygusal açlık bu daşka bişey deyil.bende geceleri açlık krizine giriyorum uyur gezer gibi dolabı ziyaret ediyorum allahdan artık evde hamur içi veya zararlı bişey bulundurmuyorum .bulamayıncada en kötü meyve yiyorum..sende alma eve zararlıları ..

naber fistiklar özledinizmi beni bakiim...cok yogun bir hafta gecirdim..yatili misafirlerim vardi...hic Zaman bulamadim sizlere ...ama cok sukur ilk firsatta actim leptopu valla..
kilom ne alemdemi...ha duyamadim neeeeeeeeeeeee....Allah Allah hic ses duyamiyorum niye

acıda yaşasak yemek yiyoruz.menümüde yazıyım

sabah
2 hşmş yumurta
1 dlm kaşar
domates
salatalık
kuru kayısı
bira kaysı çekirdeği

öğlen
yarım saç böreği

ara
1 elma

akşam
ev bulgurundan pilav
biraz dana yürek
turşu
1 çatal taze fasulye

hoşş geldinnn

türkiyeden annenlermi geldi yoksa

gecmis yapicamda 15-20 sayfa simdi sabaha Kadar surecek.:18::18::18::18::18:..arada bakayim bari

hoşş geldinnn

türkiyeden annenlermi geldi yoksa
yok giii onlar gelse 2 gun degil 3 ay kalirlar misafirim buradan bir arkadasim..iki cocugu var..kocasi uzaklarda ..bunalima girmis..antidepresanlar fayda vermemis..perisandi gel bende kal dedim..2 gun misafirim oldu...biraz iyi geldi ama yinede durumu pek icacici degil... o varkende leptopu acamadim yanlis anlamasini istemedim...

kizlar ya kafama takilan bir sey var sanirim ben artik buraya gelmeyecegim
simdi birsey farkettim ve biraz canim SIKILDI

neeeeeeeeeeee haaaaaaaaaaaaayyyyııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr niye gelmiyomuşun üzme biziiii

kizlar hakkinizi helal edin ...hepinizin dostlugu samimiyeti icin coooooooooooooooook cokkkkkkk tesekkur ederim...sevgiyle kalin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…