kızlarrrrr:2::2:
hastalık kervanına katıldım çok kötüyüm ateşim de var
ve yanımda kimse yok ben hastalnınca nie bööle oluyom ya durup durup ağlıyomm
yatcam birazdan belki dinlenince gecer :2:
merhaba arkadaslar bugun ayran detoksu gunum...
kahvaltimi ettim ve ikiser saat arayla iciyorum ama bu sogukta pek cekilmiyor yaa...
ama mecbur yapiyorum :))
sirkeli suya devam, yesil cay tam gaz :))
aksama tekrar girerim ....
bende zayıflamak istiyorum. 82 kiloyum 60 kiloya inmem gerek.
önerileriniz var mı?
slm kızlar. nasılsınız. beni hiiiç sormayın. sabah eşim kaldırdı ben oğlanı hazırladım gidiyoruz sende dilayı doyur acıkmış diye. neyse dilayı doyurdum uyutayım az daha yatayım dedim. cadı sıla bi bırakmadı uyuyayım kalktım. biraz geç oldu ama kahvaltı yaptık tam o ara eşim aradı öğlen gelecem yemek hazırla diye. apar topar yemek hazırladım. tam artık gelir eli kulağındadır dedim kendime bi baktım fespaye gibiyim. dedim kalk gülay adamın karşısına böyle çıkma. güzel kıyafetiimi giydim makyaj yaptım. biraz sonra eşim geldi. eve girer girmez kızıma annen neden bu kadar güzel olmuş kızım diye soruyosenin için tabiki. kendim içinmi. ne derdim vardı ne güzel pijamalarımla oturuyodum. eşimin asıl eve gelme nedeni gözlüklerimizi almaktı. oğlumunda benimde gözlüklerimizin parçaları kırılmıştı. bende zannettim hemen yaptırıp gelecek. aldı ancak akşama getiririm dedi. eee ben napacam akşama kadar burnumun önünü göremiyorum. beni ilgilendirmiyo dersim var dedi. neyse sıla kaç gündür rahatsız ya bulantı ilacı aldığı için uykusu geliyo öğlen yatırıyom. tam onu yatırdım. dila uyudu bi baktım oğlum da gelmiş onada yat çabuk dedim. anam bende devrildim. ne güzel uyumuşum. bi kalktım ne yorgunluk ne bişe. offfff çok güzeldi yaaa. yine olsa yine yaparım. pişman değilimmmmm. offffff bütün gecenin hırsını aldım sanki. darısı uykuya muhtaç bütün herkese gelsin sanki müzik programında istek veriyom gibi
merak ediyom bu ayran detoksu sütte bi azalma yapıyomu. kızlar emzirenler bu detoksu yapanlar bilgi verirmisiniz.
iyi akşamlar kızlarr..
bende bu gün dedmi ziyarete gittim belkide son görüşüm olmuştur,bilmiyorum cuma günü ameliyat olucak..
cilt kanseri,daha öncede yazmıştım elinin üstünde bir ben çıktı.kaşıntılı,ihmal ettiler yaraya dödü büyüdüde büyüdü,. ama öyle böyle deyil nasıl çirkin bir yara insan korkar .önce yama yaptılar.2. ameliyatta parmağını kestiler,şimdide kolu kesilicek..ama kanser bütün vücudu almış zaten yemek bile yiyemiyor boğazına takılıyo. boğazınıda tutmuş,akcigerler lenf bezleri kemikler..zaten bir anda öyle düşkünleştiki sapa sağlam adam elden ayakdan düştü...dr ameliyattan çıkamayabilir demiş..allahım çok acı çektirmesin işallah..kendisi bilmiyor tabi.ama durup durup ağlıyor..ben çok üzülüyorum ama onun daha fazlada acı çekmesini istemiyorum.zaten acılara dayanıyor.şimdi birde kolu kesilince tamamen yıkılıcak .o elini kesicekler biliyor ama kanser çok ilerlemiş..allahım çekemeyeceği dertle imtihan etmesinişallah.
aman kızlar çok dikkat edin ben diyip geçmeyin kendinizde olan değişiklikleri kontrol edin.. o kadar çabuk ilarlediki.şimdi etleri dökülüyor..
al sana bi kotu haber biraktim ayran detoksunu dayanamadim(
ama normal diyetle vereyim bosve,r tamam hizlandiriyo ama ben yapamadim yapanlari tebrik ediyorum, yapacaklar da beni ornek almasin :))
kaptancım çok geçmiş olsun canım
ayyüzlüm ben emziriyorum ama sütüm azalıyor mu hiç bilmiyorum hep azdı çünkü ama bnece de ayran ve içindeki bakliyat sütü azaltmaz gibime geliyor
beyazcan Rabbim dedenin hakkında hayırlısını versin çok zordur eminim onun içinde sizin içinde
allah razı olsun kızlarr .sağolun, allah kimse başına vermesin..kanserin insan vucududunda tam olarak ne yaptığını görmüyoz ya ,işte bunda dışta olunca tamamen göz önünde ..gerçi ben son halini görmedim eli hep sarılı benim görmemi istemediler dayanamam diye.zaten sürekli kanıyor ve etler dökülüyorcanım çok geçmiş olsun rabbim çektirmesin inşallah. kimseye de böyle bir acı vermesin amiiiiiiin. canım canını sıkma allah acı çektirmesin. çoook üzüldüm ya offff
ahh canımmm.keşke akşama kadar kendini bu kadar aç bırakmasaydın..yada akşam en önce tavuk göğsünü yeseydin..ama olan olmuş zaman zaman bi çoğımuz bunları yapıyoruz..dediğin gibi duygusal açlık bu daşka bişey deyil.bende geceleri açlık krizine giriyorum uyur gezer gibi dolabı ziyaret ediyorum allahdan artık evde hamur içi veya zararlı bişey bulundurmuyorum .bulamayıncada en kötü meyve yiyorum..sende alma eve zararlıları ..bugün burada hava dokunsan ağlayacak gibiydi.
herkesin her şeyi tam ama bu tamlık içinde eksik gibi de her şey.
saçmalıyorum gene bakın.
mutsuzluk yemek yediriyor bana.
kusana kadar.
ama bugün öncekiler kadar abartmadım.
yani menüyü okuduktan sonra önceden nasıldı ki diye sorabilirsiniz.
ferahlık, esenlik istiyorum.
diliyorum. hepimize.
sabah tartıda 84.6 gördüm.
dün çikolatalarla şımarmıştım ya hani.
ceremesi artı 200 gr.
bunu gördükten sonra sabah kahvaltısını sadece iki cevizle yaptım.
kahvaltı saat 07.00:
iki adet ceviz
akşam geldim 16.30'da tartıldım. netice: 84.2
sonra yediklerimi okumasanız da olur. mideniz bulanabilir.
akşam:
150 gr soslu fıstık. kalorisi yazmıyor ama 500 kalori olarak hesapladım en az.
560 gr algida maraş usulü sade-çikolatalı dondurma. bu soğukta ne alaka di mi. 750 kaloriye denk geliyor kendisi.
biraz aradan sonra 100 kalorilik bir karnıbahar yemeği. burada az daha kusacaktım
saat 20:00'da bir adet tavuk göğsü. tatlı olan değil :) 300 kalori de bu.
ve bir fincan salep. bu da 50 kalori.
üç litre sirkeli su içimi temizler mi. iki litresini içtim. uyuyana kadar bir litre daha.
gün boyu çay kahve.
genel değerlendirme:
toplamda yaklaşık 2000 kalorilik beslenmişim bu gün.
çok değilmiş gibi. üstelik çooook hareketli bir gündü.
kendimi mi kandırıyorum?
ama her depresyona girdiğimde böyle saçma sapan besleniyorum.
bir haftada ödemi attım, hatta en zayıf kilomdan gramaj olarak aşağıya bile düştüm ama yine de bu krizlere engel olamıyorum.
allah affetsin.
bugün aslında bunları yazmaya utandım.
çünkü sağlıklı beslenmek, alkali beslenmek ne demek biliyorum.
her şeyi bildiğim halde uygulayamamak çok utanç verici.
ama şeffaf olmak adına yazmalıydım.
bütün gruptan özür dilerim.
iyi akşamlar kızlarr..
bende bu gün dedmi ziyarete gittim belkide son görüşüm olmuştur,bilmiyorum cuma günü ameliyat olucak..
cilt kanseri,daha öncede yazmıştım elinin üstünde bir ben çıktı.kaşıntılı,ihmal ettiler yaraya dödü büyüdüde büyüdü,. ama öyle böyle deyil nasıl çirkin bir yara insan korkar .önce yama yaptılar.2. ameliyatta parmağını kestiler,şimdide kolu kesilicek..ama kanser bütün vücudu almış zaten yemek bile yiyemiyor boğazına takılıyo. boğazınıda tutmuş,akcigerler lenf bezleri kemikler..zaten bir anda öyle düşkünleştiki sapa sağlam adam elden ayakdan düştü...dr ameliyattan çıkamayabilir demiş..allahım çok acı çektirmesin işallah..kendisi bilmiyor tabi.ama durup durup ağlıyor..ben çok üzülüyorum ama onun daha fazlada acı çekmesini istemiyorum.zaten acılara dayanıyor.şimdi birde kolu kesilince tamamen yıkılıcak .o elini kesicekler biliyor ama kanser çok ilerlemiş..allahım çekemeyeceği dertle imtihan etmesinişallah.
aman kızlar çok dikkat edin ben diyip geçmeyin kendinizde olan değişiklikleri kontrol edin.. o kadar çabuk ilarlediki.şimdi etleri dökülüyor.
ay cok gecmis olsun.. hakkinda hayirlisi insallah dedeciginin...
iyi yapmissin canim :)
hosgeldinnn
Coook gecmis olsun Irem'cim... Türkiye tv de gördügüm kadariyla ve sizden duydugum kadariyla yikiliyor hastaliktan... Dikkat edin hepiniz kendinize...
Vaaaay afferim kiz sana :) Ne guzel esin icin suslenmissin :) cok hosuna gitmistir :)
sonrada uyumussun oh ne guzel vallahi :) iyi olmus dinlendin bare
Ben sen emzirirken yapma... ne olur ne olmaz... sütün azalirsa coook pisman olursun sonra canim
Coook gecmis olsun canim dedene... allah yardimciniz olsun. sabir versin canim.
kiz niye biraktin tek bir gun kalmisti surda :)
azicik tuz ataydin icine bare...
ben 2litre ayrani 2günde ictim ve 2litre ayrana iki minik tutam tuz attim.
neyse bakalim ya hayirlisi kiz :) sonucta bir gün yaptin, hic yoktan iyidir
canım ALLAH dedene acil şifalar versin , RABBİM çektirmesin canım , okuyunca çok üzüldüm , piskolojik olarak tam bir yıkım olur deden için
sağolun kızlar,allah razı olsun .rabbim hayırlısınıbilir tabii ama ,o halini görmesi dedemin ruh halini mahvedicek..zaten kabullenemiyor..şu haliyle tamire gidicem müşterilerim beni bekler diyor...traktör tamircisiydi ..yürüyebilse koşa koşa gidicek köylere tamire.bu gün diğer toruna diyor,beni sanayiye götür moto parçası bakıcam diye.yürümeye mecali yok oysaki..
naber fistiklar özledinizmi beni bakiim...cok yogun bir hafta gecirdim..yatili misafirlerim vardi...hic Zaman bulamadim sizlere ...ama cok sukur ilk firsatta actim leptopu valla..
kilom ne alemdemi...ha duyamadim neeeeeeeeeeeee....Allah Allah hic ses duyamiyorum niye
yok giii onlar gelse 2 gun degil 3 ay kalirlarhoşş geldinnn
türkiyeden annenlermi geldi yoksa
kizlar ya kafama takilan bir sey var sanirim ben artik buraya gelmeyecegim
simdi birsey farkettim ve biraz canim SIKILDI
kizlar ya kafama takilan bir sey var sanirim ben artik buraya gelmeyecegim
simdi birsey farkettim ve biraz canim SIKILDI
ozelden yazarim simdineeeeeeeeeeee haaaaaaaaaaaaayyyyııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr niye gelmiyomuşun üzme biziiii
ozelden yazarim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?