80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ya kafama takilan bir sey var sanirim ben artik buraya gelmeyecegim
simdi birsey farkettim ve biraz canim SIKILDI

seni pek tanimiyorum... ama hayirdir ne oldu???
yoksa benmi bisi yaptim? ya da dedim?
Yeni geldigim icin benim yuzumdense ben giderim :) nede olsa +90lar topigindede takiliyorum...

Bence menün iyi canım.. Diyetisyenler muzu pek önermiyorlar.. Bide 1 tabak patlıcan kebap ama içinde daha cok sebze var bence gayet iyi menün :))

Bence menün iyi canım.. Diyetisyenler muzu pek önermiyorlar.. Bide 1 tabak patlıcan kebap ama içinde daha cok sebze var bence gayet iyi menün :))

aynen canim daha cok sebze vardi :)

muza gelincede tatli krizim tuttuda... yine iyi atlattim vallahi :)

yorumun icin sagol canim

Son düzenleme:

Yani çok samimi değiliz belki diğer arkadaşların kadar ama baya takip ettim her yazdığını ve bende merak ettim ( çünkü herkes okudu mesajını bi cvp isterim haddim değil belki ama

neyse özelden yazmayayim acikca yazayim
burada arkadaslardan biri benim kuzemin cikti fazla ayrintiya girmeye gerek yok sanirim

neyse özelden yazmayayim acikca yazayim
burada arkadaslardan biri benim kuzemin cikti fazla ayrintiya girmeye gerek yok sanirim

Abooowwww bende sırf bu yüzden kendime yeni bi üyelik açtım diğerini kullanmıyorum artık. Daha kimse tanıdık çıkmadı ama nolur nolmaz. Bir derdim var köşesinde de takılıyorum insanlara bazen cvp yazıyorum örnek olsun diye :)) bakarsın bi tanıdık çıkar :)) ama aranda sorun yoksa devam et bence sonucta senın burda güzel arkadaşlıkların var ve bi hedefin var zayıflamak konusunda ...

duyuuuuuuuuuuuuuuuum öznuuuuuuuuuuuuuuuur vallahiiii ben değiliiiiiim gitmeeeeeeeeee bırakmaaaaaaaaaaaaaa biziiiiiiiiii

kizlar hakkinizi helal edin ...hepinizin dostlugu samimiyeti icin coooooooooooooooook cokkkkkkk tesekkur ederim...sevgiyle kalin..

aaaaaaaaaaa ne oluyor öyle pc yi kız aldı elimden15 dk..duyum terki diyar ediyorrr..olmazzzzz bırakmayız seniii şaka yapıyorsun dimiii şakaaa:18::18:

seni pek tanimiyorum... ama hayirdir ne oldu???
yoksa benmi bisi yaptim? ya da dedim?
Yeni geldigim icin benim yuzumdense ben giderim :) nede olsa +90lar topigindede takiliyorum...
yok kiz senlede diger arkadaslarlada hic alakasi yok...sadece casus kuzenim varmis aramizda umarim casus oldugununda farkida degildir..cok zayif bir ihtimal ama...

ama noldukiiiiiiiii
yukarda yazdigim gibi canim dunya kücükmüs..sanalda bile

Yani çok samimi değiliz belki diğer arkadaşların kadar ama baya takip ettim her yazdığını ve bende merak ettim ( çünkü herkes okudu mesajını bi cvp isterim haddim değil belki ama
yazdim bile

amannn canim naparsa yapsin... sen burda kötü birsey yapmiyorsun ki canim! Zayiflamaya calisiyorsun sonucta!

aaaaaaaaaaaaaaaa kim kııııız anam anam hiç çaktırmadı da ha bak benim cadoloz hemen çaktırmıştı
herkes cadolos Kadar iyi niyetli olmuyorki....

ah cani ne diim ben simdi sana

bence de sorun olmıycaksa devam et
sorun artik kafamda hep takip edildigim hissi olucak..gelen herkesten omu acaba diye kuskulanacagim...icten ve Samimi olamayacagim..yani ben kendim olamadiktan sonra ne tat verecekki ..

duyuuuuuuuuuuuuuuuum öznuuuuuuuuuuuuuuuur vallahiiii ben değiliiiiiim gitmeeeeeeeeee bırakmaaaaaaaaaaaaaa biziiiiiiiiii
kiz senin resmini gördüm bir Kerem elbette sen degilsin..ayrica kimseyi suclamiyorum ...sadece kendimi sucluyorum..sanal bile olsa bu Kadar icten ce bu Kadar maskesiz olmamaliydim diye...

Bencede gitme... sonucta zayiflamak icin burdasin... arkadaslarin var...
canim buraya asil gelis sebebim baslangicta zayiflamakti..bunu basardimda..ama sonradan amacim buradaki arkadaslarin Samimi icten sicacik dostluklari oldu..nerden neci demeden icimizdeki insanliklakla kaynastik birbirimizi merak ettik görmedigimizde yeri geldi akrabaliktan öte olduk..ama corbaya sinek düstü...midem bulandi

aaaaaaaaaaa ne oluyor öyle pc yi kız aldı elimden15 dk..duyum terki diyar ediyorrr..olmazzzzz bırakmayız seniii şaka yapıyorsun dimiii şakaaa:18::18:
keske saka olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…