- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
kizlar ya kafama takilan bir sey var sanirim ben artik buraya gelmeyecegim
simdi birsey farkettim ve biraz canim SIKILDI
Bugunki menumu yazayim...
sabah: 1tane mayali ekmek, 2kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara: yok
öglen: 1tabak patlican kebabi a la Gökçe :)
ara: Muz
(1turk kahvesi az sekerli
1 eti burçak biskivi)
aksam: karisik sebze haslamasi (kabak,havuc,domates,fasulye,biber)
ara: yarim portakal, yarim elma, yarim havuç
yaklasikta 3litre su
1saat sonra falan da yesil cayimi icerim
kizlar sizce parantez içindekiler haric menum nasil?
Bence menün iyi canım.. Diyetisyenler muzu pek önermiyorlar.. Bide 1 tabak patlıcan kebap ama içinde daha cok sebze var bence gayet iyi menün :))
neyse özelden yazmayayim acikca yazayim
burada arkadaslardan biri benim kuzemin ciktifazla ayrintiya girmeye gerek yok sanirim
burada arkadaslardan biri benim kuzemin ciktifazla ayrintiya girmeye gerek yok sanirim
aaaaaaaaaaaaaaaa kim kııııız anam anam hiç çaktırmadı da ha bak benim cadoloz hemen çaktırmıştı
kizlar hakkinizi helal edin ...hepinizin dostlugu samimiyeti icin coooooooooooooooook cokkkkkkk tesekkur ederim...sevgiyle kalin..
yok kiz senlede diger arkadaslarlada hic alakasi yok...sadece casus kuzenim varmis aramizdaseni pek tanimiyorum... ama hayirdir ne oldu???
yoksa benmi bisi yaptim? ya da dedim?
Yeni geldigim icin benim yuzumdense ben giderim :) nede olsa +90lar topigindede takiliyorum...
yukarda yazdigim gibi canim dunya kücükmüs..sanalda bileama noldukiiiiiiiii
yazdim bileYani çok samimi değiliz belki diğer arkadaşların kadar ama baya takip ettim her yazdığını ve bende merak ettim( çünkü herkes okudu mesajını bi cvp isterim haddim değil belki ama
yok kiz senlede diger arkadaslarlada hic alakasi yok...sadece casus kuzenim varmis aramizdaumarim casus oldugununda farkida degildir..cok zayif bir ihtimal ama...
yukarda yazdigim gibi canim dunya kücükmüs..sanalda bile
yazdim bile
herkes cadolos Kadar iyi niyetli olmuyorki....aaaaaaaaaaaaaaaa kim kııııız anam anam hiç çaktırmadı da ha bak benim cadoloz hemen çaktırmıştı
ah cani ne diim ben simdi sanaAbooowwww bende sırf bu yüzden kendime yeni bi üyelik açtım diğerini kullanmıyorum artık. Daha kimse tanıdık çıkmadı ama nolur nolmaz. Bir derdim var köşesinde de takılıyorum insanlara bazen cvp yazıyorum örnek olsun diye :)) bakarsın bi tanıdık çıkar :)) ama aranda sorun yoksa devam et bence sonucta senın burda güzel arkadaşlıkların var ve bi hedefin var zayıflamak konusunda ...
sorun artik kafamda hep takip edildigim hissi olucak..gelen herkesten omu acaba diye kuskulanacagim...icten ve Samimi olamayacagim..yani ben kendim olamadiktan sonra ne tat verecekki ..bence de sorun olmıycaksa devam et
kiz senin resmini gördüm bir Kerem elbette sen degilsin..ayrica kimseyi suclamiyorum ...sadece kendimi sucluyorum..sanal bile olsa bu Kadar icten ce bu Kadar maskesiz olmamaliydim diye...duyuuuuuuuuuuuuuuuum öznuuuuuuuuuuuuuuuur vallahiiii ben değiliiiiiim gitmeeeeeeeeee bırakmaaaaaaaaaaaaaa biziiiiiiiiii
canim buraya asil gelis sebebim baslangicta zayiflamakti..bunu basardimda..ama sonradan amacim buradaki arkadaslarin Samimi icten sicacik dostluklari oldu..nerden neci demeden icimizdeki insanliklakla kaynastik birbirimizi merak ettik görmedigimizde yeri geldi akrabaliktan öte olduk..ama corbaya sinek düstü...midem bulandiBencede gitme... sonucta zayiflamak icin burdasin... arkadaslarin var...
keske saka olsaaaaaaaaaaaane oluyor öyle pc yi kız aldı elimden15 dk. .duyum terki diyar ediyorrr. .olmazzzzz bırakmayız seniii şaka yapıyorsun dimiii şakaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?