80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırr ya , ne oldu birden duyum kız sana , helalikler falan

anammmmmm iyide nerden anladın bunu canım belkide deyildir:26:
face de ortak arkadas oldugumuz bir arkadasi farkettim ama daha fazla ayrimtiya girmek istemiyorum neticede bunlarda okunacaktir

amannn canim naparsa yapsin... sen burda kötü birsey yapmiyorsun ki canim! Zayiflamaya calisiyorsun sonucta!
orasi Dogru ben hicbirzaman hicbir yerde kötü birsey yapmadim..bu yüzden vicdanende ruhende cok rahatim ama takipediliyor olmak beni huzursuz eder
Valla bende değilim.. Yani bende yurt dışında yaşıyorum ama senin nerde olduğunu da bilmiyorum :))
canim benim

olmazzzz olamazzz bırakmayız seni..git yeni üyelik aç gell adını değiştir şöyle gözlük mözlük tak.pato giy ama illede gelll.biz seni çok özleriz bu topik sensiz olmazz..
valla içim cız etti sen öyle yazınca..bak ben takıntılıyım depresyona girerim sonra...

bu saçma sapan güne bir 2000 kalori daha ekliyorum ((((((((((((((((((((((((((((((((
perşembe ve cuma bu günün acısı çıkacak.

bencede yeni üyelik al canım , olmaz mı (

bende çok üzüldüm okuyunca (

beyaz kampanya yapalım duyum gitme diye bizi bırakma diye

hayırr ya , ne oldu birden duyum kız sana , helalikler falan

anammmmmm iyide nerden anladın bunu canım belkide deyildir:26:

amannn canim naparsa yapsin... sen burda kötü birsey yapmiyorsun ki canim! Zayiflamaya calisiyorsun sonucta!

Valla bende değilim.. Yani bende yurt dışında yaşıyorum ama senin nerde olduğunu da bilmiyorum :))

peki senin bu kuzen yenimi katıldı aramıza merak ettim doğrusu
yok birseneyi askinmis aslinda ortak arkadasimiz bana söylemis ama ben hiiic hatirlamiyorum.

yok canim ya ne Kadar degissemde pek bir cift göz izleyecek beni icten olamadiktan sonra formalite hatirlasmalar hiic bana göre degil sen girme depresyona faceden bulursunuz beni...

ayyy kız sen bari durr,biri terk ediyor, biri intihar ediyor yiyerek ne oldu bu topiğeee

merkür geri gidiyor olmalı ben bile acaba duyum'un kuzeni miyim diye kendimden şüphe ettim. ama feysim yok :)
perşembe ve cuma bu günün acısını çıkarıcam şekerim.
bugün yedim ama kendime kızmadım.
kendimle ilgili yeni bir şey keşfettirdi, yediğim şeyleri buraya yazmaktan utanmadım. şeffalık iyi geldi.

Son düzenleme:
bencede yeni üyelik al canım , olmaz mı (

bende çok üzüldüm okuyunca (

beyaz kampanya yapalım duyum gitme diye bizi bırakma diye
yapalım valla..açlık grevine girerimmm,:84:asarımm ,keserimmm,ya bizimsin ya kocanınn.brakmayız kızım senii.:98:bizim mekanımızdan kadın almak neymişşş bi bulursak o kuzeniiiii

valla bende deyilimmm ben bir garip beyazım kimsenin bişei deyilim olmmakda istemiyorum işallah bişeyimde yoktur buralarda,

demek hem burda hem facede arkadaş hııımmmm:82:

al sana benden de bi seffalik acikliyorum agzima biber surun :

yesil cayin yanina da coko prens biskuvi ne guzel gidiyomus tam iki tane :)

3 bardak yesil cay ictim :))

Ben bir parantez açtım hayatıma.İçine ne yazdığımı hiç sormayın. Yazdıklarım benim, yaptıklarım sizindir.
Ben bir ünlem koydum hayatıma. Neresine diye sormayın. Şaştıklarım benim, kabul ettiklerim sizindir.
Ben bir virgül koydum hayatıma.Durduğum yer benim, gittiğim yer sizindir.
Ben bir tırnak koydum hayatıma. İçindeki benim, dışındaki sizindir.
Ben bir nokta koysam hayatıma. Ölüm benim, hayat sizindir

zaten süreklı aktıf olan 5 10 kısıyız kımmıs duyumun kuzenı valla bende cook merak ettım
kımse ıtıraf etsın cezası hafıfler belkı:)
valla saka bıyana bende cook üzüldüm duyumcum söyle şüphelendıgın kımse bızde bılelım,
madem bıdaha gırmıycen enazından bızde bılelım içimizdekı casusu
haksızmıyım kızlar

cook tatlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..ama gelemem ben birdaha gelmem

aayyyyyyy duramammm..yok gelememm..duyanda tövbe tövbee sanki burda özel sırlarını anlattın sanır.hepimiz evimizde yaşadığımız şeyleri yazıyozz.ayy kocamızı aldatmadık yaaaa utanılıcakk

aynen bari ozelden toplu mesaj yazsin kim oldugunu..

çokk ağır konuştun ..zaten eşşekden düşmüş karpuz gibiyimm ne bizimm neseninn bilemedimm ama burda hepimiz birbirimizin canı olduk ,dostu olduk kimseye söyleyemediğimiz şeyleri burda paylaştık .yokk kızımmm öyle bir şphe için bırakıp gitmek yokkk..hele bu duyumsa hiççç bırakmayızzzz...
valla bende çok merak ettim kız belkide yanılıyorsundur .

al sana benden de bi seffalik acikliyorum agzima biber surun :

yesil cayin yanina da coko prens biskuvi ne guzel gidiyomus tam iki tane :)

3 bardak yesil cay ictim :))

hehehe :) çok yaşa karamel :)

neden şeffaflık taraftarıyım açıklayayım: şu an 84.2 kiloyum ve bki:27 ideal kilom 75 ve ben 70'e kadar düşeceğime inanıyorum. o zamana kadar da bu sayfadan allahtan bir şey olmazsa ayrılmayacağım ve nasıl o kiloya düştüğümü şeffaf bir şekilde görmek istiyorum.

bugün 4000 kalori aldım. bence bu pisboğazlık ama tıpta buna duygusal yeme bozukluğu diyorlar. bunu yeni farkettim. şimdiye kadar hep kilo verdim, kalıcı olarak hiç almadım. ama tam anlamıyla şöyle devam ediyor hayatım:

"Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu

Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu teşhis kriteri kişinin en az haftada 2 olmak üzere kendini durduramayacak gibi hissedip aşırı yemek yemesi olarak açıklanabilir. Kişi aç olmadığı halde normalde yediği yiyeceğin çok üzerinde yiyeceği, fiziksel rahatsızlık hissedene kadar hızlı bir şekilde tüketir. 1000 ila 20000 kalori arasında bir tüketim söz konusu olur.

Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu, Bulimiadan farklı olarak kişi yemekten sonra yediklerini çıkartmaya yönelik herhangi bir (kusma, müshil kullanımı, kendini aç bırakma) yöntem kullanmaz. Kişiler genelde aşırı yeme anında, kontrolden çıkmış hisseder ve sonrasında suçluluk ve utanç duyarlar.

Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu olan kişiler çoğu zaman duygularını bastırmak için yemeği kullanırlar. Yemek bir tür uyuşturucu gibidir ve duygusal anestezi sağlar. Günlük hayatın getirdiği stresle baş etmek, ilişki problemlerini çözmeyi ertelemek ve kişinin içindeki boşluğu doldurmak için en kolay ulaşılabilen araçtır. Tüm yeme bozukluklarındaki gibi, tıkınırcasına yeme de ciddi bir sorundur ancak doğru tedaviyle iyileştirilebilirler. Bariatrik cerrahi öncesinde Tıkınırcasına Yeme problemi %5 görülür. Eğer tedavi edilmezse bu kişiler ya çok az kilo verir ya da 2 yıl içinde verdikleri kiloları geri alırlar.

Read more about YEME BOZUKLUKLARI by www.obezitemerkezi.com"

bugün tıkınırcasına yedim. ama bunu söylemekten utanmadım. eskiden olsa utanırdım. bugün şeffaf davranmış olmam bu halimi engeller inşallah. 4000 kalori. ki benim günlük kalori ihtiyacım 1700. bugünün acısını perşembe-cuma sebze günü yaparak çıkaracağım. bol bol sebze ve ayran. cuma tartılacağım bakalım en az 84.2 gelecek mi.

bundan kurtulmak istiyorum. yemek benim için hakikaten bir sığınak, bir uyuşturucu. ((((((((((((((((((

Ayy bende merak ettim kim ki acaba.. Nasıl anladın bide..

Ayyüzlüm seninki seni takip etmek için mi girmiş ?? Neyin oluyodu :))

benimki kız kardeşimdi. ama benim haberim vardı. sadece arkadaşlarımı merak etti. kilo vermek için değil almak için uğraşıyor zaten. ama o fazla takılamadan dersleri yüzünden uğrayamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…