hayırr ya , ne oldu birden duyum kız sana , helalikler falan
face de ortak arkadas oldugumuz bir arkadasi farkettim ama daha fazla ayrimtiya girmek istemiyorum neticede bunlarda okunacaktiranammmmmm iyide nerden anladın bunu canım belkide deyildir:26:
orasi Dogru ben hicbirzaman hicbir yerde kötü birsey yapmadim..bu yüzden vicdanende ruhende cok rahatim ama takipediliyor olmak beni huzursuz ederamannn canim naparsa yapsin... sen burda kötü birsey yapmiyorsun ki canim! Zayiflamaya calisiyorsun sonucta!
canim benimValla bende değilim.. Yani bende yurt dışında yaşıyorum ama senin nerde olduğunu da bilmiyorum :))
bugün burada hava dokunsan ağlayacak gibiydi.
herkesin her şeyi tam ama bu tamlık içinde eksik gibi de her şey.
saçmalıyorum gene bakın.
mutsuzluk yemek yediriyor bana.
kusana kadar.
ama bugün öncekiler kadar abartmadım.
yani menüyü okuduktan sonra önceden nasıldı ki diye sorabilirsiniz.
ferahlık, esenlik istiyorum.
diliyorum. hepimize.
sabah tartıda 84.6 gördüm.
dün çikolatalarla şımarmıştım ya hani.
ceremesi artı 200 gr.
bunu gördükten sonra sabah kahvaltısını sadece iki cevizle yaptım.
kahvaltı saat 07.00:
iki adet ceviz
akşam geldim 16.30'da tartıldım. netice: 84.2
sonra yediklerimi okumasanız da olur. mideniz bulanabilir.
akşam:
150 gr soslu fıstık. kalorisi yazmıyor ama 500 kalori olarak hesapladım en az.
560 gr algida maraş usulü sade-çikolatalı dondurma. bu soğukta ne alaka di mi. 750 kaloriye denk geliyor kendisi.
biraz aradan sonra 100 kalorilik bir karnıbahar yemeği. burada az daha kusacaktım
saat 20:00'da bir adet tavuk göğsü. tatlı olan değil :) 300 kalori de bu.
ve bir fincan salep. bu da 50 kalori.
üç litre sirkeli su içimi temizler mi. iki litresini içtim. uyuyana kadar bir litre daha.
gün boyu çay kahve.
genel değerlendirme:
toplamda yaklaşık 2000 kalorilik beslenmişim bu gün.
çok değilmiş gibi. üstelik çooook hareketli bir gündü.
kendimi mi kandırıyorum?
ama her depresyona girdiğimde böyle saçma sapan besleniyorum.
bir haftada ödemi attım, hatta en zayıf kilomdan gramaj olarak aşağıya bile düştüm ama yine de bu krizlere engel olamıyorum.
allah affetsin.
bugün aslında bunları yazmaya utandım.
çünkü sağlıklı beslenmek, alkali beslenmek ne demek biliyorum.
her şeyi bildiğim halde uygulayamamak çok utanç verici.
ama şeffaf olmak adına yazmalıydım.
bütün gruptan özür dilerim.
olmazzzz olamazzz bırakmayız seni..git yeni üyelik aç gell adını değiştir şöyle gözlük mözlük tak.pato giy ama illede gelll.biz seni çok özleriz bu topik sensiz olmazz..
valla içim cız etti sen öyle yazınca..bak ben takıntılıyım depresyona girerim sonra...
hayırr ya , ne oldu birden duyum kız sana , helalikler falan
anammmmmm iyide nerden anladın bunu canım belkide deyildir:26:
amannn canim naparsa yapsin... sen burda kötü birsey yapmiyorsun ki canim! Zayiflamaya calisiyorsun sonucta!
Valla bende değilim.. Yani bende yurt dışında yaşıyorum ama senin nerde olduğunu da bilmiyorum :))
yok birseneyi askinmispeki senin bu kuzen yenimi katıldı aramıza merak ettim doğrusu
yok canim ya ne Kadar degissemde pek bir cift göz izleyecek beni icten olamadiktan sonra formalite hatirlasmalar hiic bana göre degilolmazzzz olamazzz bırakmayız seni..git yeni üyelik aç gell adını değiştir şöyle gözlük mözlük tak.pato giy ama illede gelll.biz seni çok özleriz bu topik sensiz olmazz..
valla içim cız etti sen öyle yazınca..bak ben takıntılıyım depresyona girerim sonra...
bu saçma sapan güne bir 2000 kalori daha ekliyorum((((((((((((((((((((((((((((((((
perşembe ve cuma bu günün acısı çıkacak.
cook tatlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..ama gelemem ben birdaha gelmembencede yeni üyelik al canım , olmaz mı(
bende çok üzüldüm okuyunca(
beyaz kampanya yapalım duyum gitme diye bizi bırakma diye
ayyy kız sen bari durr,biri terk ediyor, biri intihar ediyor yiyerek ne oldu bu topiğeee
bencede yeni üyelik al canım , olmaz mı(
yapalım valla.bencede yeni üyelik al canım , olmaz mı(
yok birseneyi askinmisaslinda ortak arkadasimiz bana söylemis ama ben hiiic hatirlamiyorum.
yok canim ya ne Kadar degissemde pek bir cift göz izleyecek beni icten olamadiktan sonra formalite hatirlasmalar hiic bana göre degilsen girme depresyona faceden bulursunuz beni...
merkür geri gidiyor olmalıben bile acaba duyum'un kuzenimiyim diye kendimden şüphe ettim. ama feysim yok :)
perşembe ve cuma bu günün acısını çıkarıcam şekerim.
bugün yedim ama kendime kızmadım.
kendimle ilgili yeni bir şey keşfettirdi, yediğim şeyleri buraya yazmaktan utanmadım. şeffalık iyi geldi.
cook tatlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..ama gelemem ben birdaha gelmem
zaten süreklı aktıf olan 5 10 kısıyız kımmıs duyumun kuzenı valla bende cook merak ettım
kımse ıtıraf etsın cezası hafıfler belkı:)
valla saka bıyana bende cook üzüldüm duyumcum söyle şüphelendıgın kımse bızde bılelım,
madem bıdaha gırmıycen enazından bızde bılelım içimizdekı casusu
haksızmıyım kızlar
iyide nickinin ne önemi var...bu gun ayse diye girer yarin fatma olur..yani hergun isim degisebilir..ayrica benim akrabam oldugu icin size zarar dokunmazaynen bari ozelden toplu mesaj yazsin kim oldugunu..
çokk ağır konuştun ..zaten eşşekden düşmüş karpuz gibiyimm ne bizimm neseninn bilemedimm ama burda hepimiz birbirimizin canı olduk ,dostu olduk kimseye söyleyemediğimiz şeyleri burda paylaştık .yokk kızımmm öyle bir şphe için bırakıp gitmek yokkk..hele bu duyumsa hiççç bırakmayızzzz...Ben bir parantez açtım hayatıma.İçine ne yazdığımı hiç sormayın. Yazdıklarım benim, yaptıklarım sizindir.
Ben bir ünlem koydum hayatıma. Neresine diye sormayın. Şaştıklarım benim, kabul ettiklerim sizindir.
Ben bir virgül koydum hayatıma.Durduğum yer benim, gittiğim yer sizindir.
Ben bir tırnak koydum hayatıma. İçindeki benim, dışındaki sizindir.
Ben bir nokta koysam hayatıma. Ölüm benim, hayat sizindir
valla bende çok merak ettim kız belkide yanılıyorsundur .zaten süreklı aktıf olan 5 10 kısıyız kımmıs duyumun kuzenı valla bende cook merak ettım
kımse ıtıraf etsın cezası hafıfler belkı:)
valla saka bıyana bende cook üzüldüm duyumcum söyle şüphelendıgın kımse bızde bılelım,
madem bıdaha gırmıycen enazından bızde bılelım içimizdekı casusu
haksızmıyım kızlar
al sana benden de bi seffalik acikliyorum agzima biber surun :
yesil cayin yanina da coko prens biskuvi ne guzel gidiyomus tam iki tane :)
3 bardak yesil cay ictim :))
Ayy bende merak ettim kim ki acaba.. Nasıl anladın bide..
Ayyüzlüm seninki seni takip etmek için mi girmiş ?? Neyin oluyodu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?