80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok ben tum gun ayran detoksu yaptim dun degil ondan onceki gunde yaptim ama bu biskuviye dayanamadim :)) yesil cayla beraber ...
ama inaniyorum olcaak tabi bu hergun yicez anlamina gelmez..basaricagima inaniyorum ..bi de bende su sorun var tum gun o kadar guzel geciyor ki ama geceleri biraz zor o da heralde hep oturdugumuz icin butun gun oyalancak bisey buluyorum..ama uzun zamandir bu gece bozdum :)) o da bi gelisme yani..kiz sende yeme bozuklugum var diye hazir bahanem var diye tika basa yeme yani azcik tutuver agzini :))tabi benim icinde gecerli bu

galıba anladım duyumun dediği bızım topıkten degıl galıba genel olarak kkdan biri
arada bızım topiğide ziyaret edıp okumus demekkı
bende bızım topıkten bırınden bahsedıyo dıye düşünmüştüm zaten aktıf olan fazla kişi degılız acaba kımdır dıyodum
ama yınede merak etmıyo degılım kım oldugunu duyumla faceden bende arkadasım ama benden şüphelenmıyodur heralde
vallahi billahi ben değilim:)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

diyorum ya, bence pisboğazlık!!!!!!!!!!!!!!!
haftada bir böyle bir patlama yaşıyorum.
ben 84'e 110 kilodan indim şekerim. ama 4 yılda sırf bu pisboğazlıktan yavaş kilo veriyorum.
hiç diyetisyene gitmedim ve çoook sağlıklı beslendim. ama bir hafta sağlıklı besleniyorsam iki gün tıkınıyordum böyle.
mehter takımı gibi iki ileri bi geri

valla supersin iyi yinede insallah 70 lere de dusersin cnm gec olsun guc olmasin dicem ama yillar geciyo sonra kendimize kizicaz niye bu caaanim guzel yillari kilo ile gecirdik :))

valla supersin iyi yinede insallah 70 lere de dusersin cnm gec olsun guc olmasin dicem ama yillar geciyo sonra kendimize kizicaz niye bu caaanim guzel yillari kilo ile gecirdik :))

çook haklısın. işte burayı bu yüzden seviyorum. şeffaf davranıp birbirimizi kabulleniyoruz ve umutsuzluğa düştüğümüz anda birbirimizi kaldırıyoruz yerden. gerçi ben acemiyim ama gözlemlediğim şey bu :)

iki ileri bir geri girmek istemediğim için burada yeme günlüğü tutuyorum. dost acıyı bile tatlı söyleyendir. burada da öyle insanlar var, hem de hiç tanımadan :)

aynen cnm bende toplasan 2 hafta olmusumdur ama takip ediyodum yani en son katilayim dedim ve gercekten cok seviyorum burdaki arkadaslari..hepsi sevdigiim yakinlarim oldular...

gülaycım sana özelden msj yazdım okurmusun
fırsatın olursa cecoya beyazcana melankolıye falanda göndersene o mesajı benım kız bırakmıyo yazamıyom
ok canım

siz bizi bırakıp gitmezsiniz dimii

bu arada 1kalbin olmuşş gülegüle kullan

cook tatlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..ama gelemem ben birdaha gelmem
ama yaaaaaaaaaaa , gidemezsin ve gitmemelisin , biz seni çok seviyoruz
yapalım valla..açlık grevine girerimmm,:84:asarımm ,keserimmm,ya bizimsin ya kocanınn.brakmayız kızım senii.:98:bizim mekanımızdan kadın almak neymişşş bi bulursak o kuzeniiiii
bence de yyaaa , ne de güzel ifade etmişsin kız ,helal

duyuuuum özelden atsana bana canım

bende istiyorum yaaaaaaaaaaa

gülaycım sana özelden msj yazdım okurmusun
fırsatın olursa cecoya beyazcana melankolıye falanda göndersene o mesajı benım kız bırakmıyo yazamıyom
ok canım

ayyüzlü çabuk yazzzz çatlıycam yoksa inan çok üzüldüm bu gidişe işallah geri gelir,işallah şaka yaptım der

teşekkür ederimmmmmmmmmmm :)
forumun işleyişini pek bilmiyorum aslında. kalbim nasıl olmuşmuş ki :)
yazdığın cevaplarla alakal bişey ,yani ben öyle biliyorum ne kadar çok yazarsan rütben artıyor
kp ile nette görüşim geliyom

nerden çıktıı bu kp..tamda sırasıydı.burda ülke meselesi konuşuyoz ayol çabuk konuş dilayı ağlatda çocuk ağlıyor diye çok konuçmasın kp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…